"Yletön Suomi!!

YLELiikaa

Suomen Yleisradio eli Yle on osoitus järjen köyhyydestä. Yle puhaltaa usemman taaajuuden ja kanavan voimalla. Viimeaikaiset tapahtumat ovatkin herättäneet kysymyksen tarvitsemmeko enää Yleä siinä kokonaisuudessa kuin se on, Uberuutisten mielipidekirjoitus kysäisee.
11.06.2015 20:51, 1996 lukukertaa



Ylen kanavista mainittava osa on nimittäin taloudellisesti kannattamattomia. Yle on sekava ja byrokraattinen laitos joka on järjenkäytön suhteen ristiriidassa jopa itsensä kanssa.
Yle on kuin kahden kerroksen väkeä. Alakerran amatöörit käyttävät ajattelutoimintaan pyllyvakoa ja yläkerran väki jolla on vielä järjenrippeitä jäljellä, heidän aikansa menee alakerran tuulenhuuhtomien perseiden pyyhkimiseen.

Laki kieltää lisäksi Yleltä mainostamisen mutta Ylepä on piilottanut mainokset ohjelmiensa kerroksiin sekä uutisiin.
Mitä Yle sanoo?
Yle valehtelee ja liioittelee jopa pääuutissaan täyttää ruudun urheilulla koska urheilu-ohjelmien teko on edullisinta ja johan Mikael Jungnerikin antoi esimerkkiä miten pöllitään Frankie G to Hollywoodin tuotantoa, siis se sama Jungner joka salasi kaikki vuodet totuuden eli sen että Ylen talous onkin kuralla ja yritti vielä muokkailla tilinpäätöstiedot kunnes käry kävi.

Syövän uuvuttamalle pikkumiehelle piti saada eläketurva ja sokeat sekä tyhmät äänestivät Arkadianmäen kukaksi tyypin jolla ei ole pienintäkään ymmärrystä politiikasta.

Kysymyksessä on todellakin se sama Jungner joka ennen lähtöään teetti itselleen ilmaisen ja sikakalliin vaalimainoskampanjansa Yle kakkosen piikkiin.

Ja ojasta allikkoon. Jungnerin tilalle tuli kiire pestata joku mannekiini ja tehtävään sopikin sitten aivan vallan hyvin Lauri Kivinen- niminen koomikko jolla ei ole harmainta aavistustakaan kuinka Ylen oloista hapanta dinosaurusta johdetaan.

Kivinen ei ole tähän mennessä pystynyt kuin elvistellä hävyttömällä palkalla ja Kivisen ensimmäiset mädät hedelmät alkavatkin näkyä jo ruudussa mm. typerän uutisvuodon ja puoli seitsemän ohjelman muodossa.

Katso lisäksi tästä miten Yleä tuhlataan ylimalkaisesti

Huvittavinta koko asiassa on se että yhden valtion monopolin saattohoitajaksi on valittu koomikko.

Lauri Kivisen kustannukset ja hölmöilyt maksamme nimittäin veronmaksajat sinä minä ja me.
Kansalaisten varmasti yhteisenä huolenaiheena onkin ironia sekä se että uskottavuutensa menettänyttä yleisradiota tahdittaa vielä loppupeleissä pelle.

Niin se Ylen sanominen? tuulesta temmattua puutaheinää ja ruutun täytettä. Yleä “avustaa” kylähullut amatöörit kertakäyttökameroilla kuvaamillaan laaduttomilla kuvilla kulmiltaan.

Samaan tapaan kuin kansalaiset lähettelevät kännykkäkameroilla otettuja kuvia ilmaisjakelulehtiin.
Yle profiloi ohjelmansa keskiluokkaisen väestön eli kansankielellä laatutiedottomien tyhmien aasien perusteella joilla on ihan sama mitä televisiosta tulee kunhan masiina on päällä.

Ylellä ei ole laatuvelvoitteita ohjelmiensa suhteen niinkuin MTV3:lla jonka on pidettävä laatutasoa yllä mainostajiensa takia.

Yle tuhlaa tuhottomasti. Esimerkiksi lyhyen tuotantoon jonka voisi suorittaa yksi ammattilainen käsivarakuvauksella tunnissa, sellaiseen Yle tarvitsee kokonaisen kuorma-autollisen kuvauskalustoa päiväksi ja usemman henkilön ruokatunteineen.

Yle laskee katsojalukunsa sen perusteella mikä taajuus milloinkin on auki.

Välittämättä että lukema ei olisikaan realistinen sillä prosentuaalisesti talouksista vastaanottimet on vuorokausittain tyhjän päiten auki eikä niitä katsota.

Vastaanottimien käyttöasteet eivät kerro todellisia katsojalukuja. Ylen kertomat “katsojaluvut ovatkin toisin sanoen tuulesta temmattuja ja valheellisia.

Ylen mitättömän pienipalkkaiset duunarit kohentelevat mitättömiä itsetuntojaan veistelemällä toisistaan kuvitteellisia erilaisiin internetin portaaleihin ja järjestävät itse kutomiaan “kilpailuja” mm. Prix Europa ja Prix Italia, jonka tuomaristoissa on päättämässä Ylen omat edustajat ja päättävät tietysti itse kabinettien savuisissa ja konjakintuoksuisissa hämyissä ohjelmansa eduksi.

Urheiluliitot- ja järjestöt ottavat myös kaiken irti Ylestä mainosvälineenä.
Ylen “urheilutoimittajat” manipuloivat urheilutapahtumia, markkinoivat itseään toimittajanpenkiltä sekä johdattelevat ja laittavat sanat urheilijoiden suuhun ja lantin parin reppanoiden taskuun. Ylellä jos missä on havaittavissa työntekijöittensä esimerkiksi puutteellinen kielitaito.

Ylelle tärkeää on myös puffata menneen talven lumien urheilusankareita ja kiistää täydellisesti totuus että nykypäivän kansainvälisen urheilun metodit eivät ole enää samanlaisia kuin kolme vuosikymmentä sitten.

Uutta ja lohduttavaa tietoa on myös se että Yle pilkotaan lähivuosina, hyvinkin nopeasti. Asia hoidetaan sisäpiirin tietojen mukaan ulkopoliittisesti.

Ja Pasilan mielenterveyden ongelmajätelaitos kutistuu kokoon että sen entisen paksumahaiset pamput vetävät jo nyt herneitä neniinsä.

Niin, Jungnerin lahja Ylelle vielä.
Työntekijöille ilmainen puurolautasellin

http://mvlehti.net/2015/06/11/yleton-suomi/

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katkera_spede

      jahas tämä on taas se katkera tyyppi joka on saanut kenkää Yleltä,
      ja nyt se trollaa päivästä toiseen samaa skeidaa.
      Hajoa

      • njiiiih

        Miten alipalkatusta suojatyölaitos-sirkuksesta voi saada kenkää kerropas vaihteeksi


    • vittuilun_suomenmestari

      Loistavaa kiitokset MV lehti tätä röntgen totuutta Ylestä on odotettu jo kauemman aikaa

    • Hyysälöä_SinunRahoillasi

      Ylen Aamu-Pröödassa "keskusteltiin" hallitusohjelman niinq-sillee-tosi-epäkliffaudesta naisia kohtaan. . . Näytösnyökyttelyringin muodosti mukinavammojen tasa-arvomallia noudattaen luonnollisesti kolme naista ja yksi ranneliike.

    • mene_eteenpäin

      hakisit nyt jo itselles töitä ja unohda se että sait kenkää YLE:stä

    • Saulisoininpoika

      Kokkare ja persutrollit jaksaa höpöttää toisilleen,Siinä oiva parivaljakko,toisen kannattajat äärikapitalisteja ja toiset sekalainen kokoelma maalaistolloja ja uusnatseja.Tämä natsiosasto on hyvinkin aktiivinen tällä palstalla.Kuvaavaa on että edesmennyt Pekka Siitoin oli hyvinkin fiksu näihin verrattuna vaikka olikin kaheli olmi.

    • olkaa_paikalla

      http://mvlehti.net/2015/06/11/mielenosoittajat-aikovat-kuvata-ja-rekisteroida-jokaisen-ylen-tyontekijan/

      Mielenosoittajat aikovat kuvata ja rekisteröidä jokaisen Yle:n työntekijän
      Mielenosoittajat vaativat YLE:n määrärahojen leikkaamista, potkuja ammattitaidottomille toimittajille ja YLE-veron poistamista.

      Mielenosoittajat jakavat ohikulkijoille lentolehtisiä, joissa on tietoja YLE:n toimittajien ja johtajien rikostuomioista ja JSN:n langettavista päätöksistä YLE:n levittämien valheiden vuoksi.
      Mielenosoitus alkaa la 13.6 klo 16.00 YLE:n päärakennuksen edessä

      http://mvlehti.net/2015/06/11/mielenosoittajat-aikovat-kuvata-ja-rekisteroida-jokaisen-ylen-tyontekijan/

    • YLEOKSETTAA

      YLE ULOS!

    • OMGYLE

      YLE on sairaampi kuin valtion kirkot!

    • monin-verroin

      Suomessa on enemmän valtiollisia tv-kanavia kuin Pohjois-Koreassa.

    • tavataan_siellä

      Ainutlaatuinen lue maailmanlaajuinen ensi ilta siis huomenna lauantaina 12.06.2015. kello 16.00 tässä tiedot tapahtumasta liittykää mukaan "meitä on jo tuhansia"

      https://www.facebook.com/events/1001861136514888/


      13. kesäkuuta 2015klo 16:00 (UTC 03)
      Huomenna · 20 °C/12 °C Puolipilvistä

      Osoite:

      Piilota kartta
      Ylen studiotalo, Pasila, Helsinki
      Radiokatu 5, 00024 Helsinki

      Huom autolla paikalle saapuvat Helsingin ulkopuolelta laittakaa ajurinne gps:n "Yle studiotalo Radiokatu 5 00024 HELSINKI"

      paikoitustilaa saatavissa vesitornilta MTV3:n vastapäätä

    • nam_nam_nam

      Limsaa ja pullaa sirkus pasila nurin

    • Ylenanto

      Ainoa mitkä yle voisi jättää on TV1, teema, radio suomi ja areena. Kaikki muut voi säälittä lakkauttaa.

    • käenpoika-yle

      Murhaavan oikea luonnehdinta aloittajalla.
      Joutavanpäiväisiä hupiohjelmia ilta ullan perään. Ylen ydintehtävä peittyy kaikenlaisiin oheistoimintoihin joilla vielä pyritään muokkaamaan ihmisiä myötämielisiksi tuolle tuhlarille.
      Ylen tehtävä on puolueeton tiedottaminen yhteiskunnan asioista ja niihin kuuluu myös kulttuuri. Tiedottajana ylen tehtäviin ei sensijaan kuulu esimerkiksi musiikkitalojen rakennuttaminen Helsinkiin.
      Ylimielinen pöyhkeys on sokaissut ylen kun sen selkänojana on lailla säädetyt määrärahat eikä mikään kontrolli ulotu oikeasti sen toimintaan.
      Ehdottomasti uudelleen arviointiin sekä ylen rakenteet että määrärahat.
      Ensiksi puolitus ja sitten vuosittain laskeva budjetti kunnes tulos vastaa panostusta kansalliseen yleisradiotoimintaan.

    • PelleSälli

      Olet sinä pelle sälli vai kertakäyttökameralla. Kukaan ei ole kuvannut noilla kameroilla sitten 90-luvun.

    • Memaksamme

      YLE valehtelee.

    • anaaliYLE

      Taas muistutukseksi:

      Ylen budjetti, joka siis kerätään veronmaksajilta, on 0,5 miljardia euroa vuodessa.
      Tämä tarkoitta sitä, että YLEllä on käytettävissään veronmaksajien rahaa 1,4 miljoonaa euroa PÄIVÄÄ KOHDEN.

      YLE yrittää tuhlata ko. rahaa edes johonkin. Tuollaisia summia on kuitenkin vaikea saada hussattua normaaliin uutis- ja ajankohtaistoimintaan. Voitte päätellä itse loput. Yle tehostaa myös homotusideologian pakottamista ja eläimellistä himoyhteiskuntaa.

      "Perheenäiti löytää aviomiehen rinnalle tyttöystävän. Tai mies kiinnostuu sidontaleikeistä, jotka kauhistuttavat puolisoa. Seksuaalisuuden muutokset haastavat myös parisuhteen muuttumaan"
      http://yle.fi/uutiset/halu_muuttuu_himon_kohde_vaihtuu__seksuaalisuuden_muutokset_haastavat_parisuhteen/8063655

      YLEn köyhiltä repimä verobudjetti:

      0,5 miljardia € / vuodessa
      1,4 miljoonaa € / päivässä
      58.000 € tunnissa (24h)
      40 € /minuutissa (24h)

      YLE pitää purkaa!!

      • anaaliYLE

        ...painovirhe

        siis

        966 € / minuutissa (24h)
        16 € / sekunnissa (24h)

        veronmaksajien rahaa homo-, transu-, väkivalta- ja perversiovahvistamiseen.


      • tai_sitten

        niin tai sitten 0.4€/päivä > 143 euroa ja 330 päivää vuodessa.


      • Asukasta_kohden
        anaaliYLE kirjoitti:

        ...painovirhe

        siis

        966 € / minuutissa (24h)
        16 € / sekunnissa (24h)

        veronmaksajien rahaa homo-, transu-, väkivalta- ja perversiovahvistamiseen.

        Laskehan asukasta ja päivää kohden. Eihän tuo ole paljon mitään.


    • Vastusta-ja-maksa

      Yle on valtakoneiston propagandakoneisto, sillä aivopestään kansalaiset hyysäykseen, homotukseen, migraatioon ja nöyrään veronmaksuun.
      .
      Toimii samalle metodilla kuin Venäjällä.
      .
      Sinä maksat kaiken itseäsi vastaan.

    • ime_tuota

      Ylen suojatyöläiset osa III "roskaa kioskeihin ja valheita ruutuun"


      Matti Rönkä on elämässä epäonnistunut jo aikuinen mutta henkisesti murrosikäisen tasolla oleva alkoholisti jolle Ylen suojatyöpaikka joutuu antamaan töitä. Rönkä kärsi pitkään että nainen hylkäsi hänet mutta löysi
      surkean itsetuntonsa moottoriksi kioskikirjallisuuden ja kirjoittelun jotkut hullut kutsuvatkin Rönkän hengentuotteita jopa kirjoiksi mutta miehen tuotteista puuttuu kuitenkin kluu.

      Rönkä markkinoi kirjojaan uutistenlukijan mainoksella. Koska Rönkä ei ole saanut kaupallista koulutusta muuhun kuin patologiseen valehteluun mediakoneisto markkinoi hänen surkeaa kioskikirjallisuutta hänen puolestaan.

      Ylellä jos millä ei ole velvollisuuksia pysyä totuudessa tai asialinjassa sen on Ylen hauska uusi toimitusjohtaja Kivinen tehnyt mahdolliseksi tekemällä koko talosta yleisen sirkuksen veronmaksajien kustannuksella.

      Matti Rönkä rakastaa lapsen henkisellä järjen kärkimäärällään hulluttelua ja sitä että asioista ei saa kertoa niiden oikeilla nimillä vaan totuus pitää värittää ja muuttaa salata sekä värittää ja koska Rönkä ei erota faktaa eikä fiktiota värisokeitten lailla hänen kertomansa Ylen ruudussa onkin täyttä hölyn pölyä.
      Viime vuosikymmenellä Rönkä mustalaamasi erään TV-lehden päätoimittajan nimeämällä hänet syylliseksi Uotin salakuljettajana, samaan aikaan Helsingin hovioikeus totesi miehen syyttömäksi. Rönkä toimi samanaikaisesti sekä hutkijana,tutkijana ja tuomarina ja mies menetti työnsä lehdessä.

      Jos haluat hauskuuttaa itseäsi ja nähdä elämän kolhiman alkoholistin joka puhuu täyttä palturia uutisissaan katso kanava 1 muussa tapauksessa tule järkiisi ja valitse kaupallset kanavat ruutunelonen tai MTV3

      http://www.mattironka.blogspot.fi

    • sehän_on_klovni

      turhuuksien roviolla

      Arto Kalevi Nyberg eli "Nolla-Nyberg" on vaatimatonta pasilan mielenterveyden ongelmajätelaitos YLEn palkkaa nauttiva duunari joka on jo mieltänyt itsensä peräti TV-tähdeksi vaikka duuni kolholan Ylellä on mitätön talkshown juontaja eli yleison palvelija Mainoksen makuun päässeenä hän kärsii julkisuuden- ja huomionhakuisten tavisten peruskroonisista itsensä pakkomielteisestä korostamisesta ja turhan pätemisellä. Vaikka moni saattaa mieltää Nybergin pelleksi niin sitä hän ei ole koska häneltä puuttuu täydellisesti teatterialan opinnot eikä hän osaa edes taikatemppuja. Ja kun onnettoman taitoja Ylen B-kastin ominaista kolhon nuoleskelevaa pastanjauhamista ja loisimista surkean ohjelmansa siivellä ei myöskään voi tulkita ammattitaidoksi jää jäljelle TV-duunarin mitätön mainosarvo josta Nyberg ottaakin kaiken irti paikatakseen pientä palkkapussia. Mitätöntä egoaan Nyberg petraa lisäksi tekaistuilla Telvis- ja Venla- pysteillä jotka ovat ainoastaan amatöörien lohdutuspalkintoja. TV:n katsojat saattavatkin ihmetellä mistä lähtien Yle on muuttunut iljettäväksi viihderaadoksi. Vaikka sääli on sairautta niin on todettava että tämän miehen edesottamukset ovat jo sen verran kummallisia että niiden kustannuksella voi sairastaa ilman tunnontuskia. Nybergin päteminen mielikuvilla ja nollatoleranssilla ei ole enää hassua se on säälittävää koska ammattitaidoton koomikko ei saa edes yleisöään nauramaan.

      http://www.artonyberg.blogspot.fi

    • blondi_on_pönttö

      http://inkahenelius.blogspot.fi

      Blondi ja vitsi vain blondin vitsi

      Lappeenrannasta pääkaupunkiseudulle eksynyt huonosti englantia ymmärtävä Inka Henelius on Ylen alipalkattu duunari joka täyttää mitätöntä palkkapussia repostelemalla typeryyttä sosiaalipornoksi luokiteltavissa julkaisuissa joihin voidaan katsoa lukeutuvan tänä päivänä myös paskankirjoittelusta kärynnyt Ilta-Sanomat bravuuritoimittajansa Rita Tainolan säestämänä.

      Muihin palveluammatteihin verrattuna Inka Henelius ei erotu Alepan kassasta muuten kuin sillä että Alepan kassa puhuu englantia kansainvälisesti mutta Henelius kolholla karjalanmurteella.

      Mihin jäi siis lappeelaisen englanninkielen opiskelu?

      Heneliuksen hölmöilyjä Ylessä on ollut mielenkiintoista seurata. Aiemmin Henelius jaagasi Helsingissä esiintyneeltä koripalloviihdyttäjä Dennis Rodmanilta nimikirjoituksen puseron alle piilotettuun pelipaitaansa. Hän meni vielä pidemmälle kuin Münchenin EM-kisoissa Markus Pöyhöstä tai Oberstdorfin MM-hiihdoissa Virpi Kuitusta maalissa halineet Ylen toimittajat.

      Nyt jälkeenpäin hän on terästänyt blondityhmyyttä kapinoimalla poliisin kirjoittamia sakkoja vastaan keskisormeaan näytellen. Sakot Henelius sai liikenteen vaarantamisesta. Ilmeisesti Yle on aloittanut säästötoimenpiteet karsimalla ensimmäisenä Yleläisten mielenterveyshuoltoa käsittävän työterveysosaston.


      katso tästä: Hän on Ylen duunari joka kokee lappeenrantalaisen kylähullun tavoin olevansa melkein yhtä tärkeä kuin henkilöt joita työkseen haastattelee. Yleisöä kiinnostaa vain uutinen mutta vähäjärkisiä se joka uutisen heille esittää juuri vähäjärkiset ovat nollatoleranssilta itsensä markkinoivien uutistoimittajien otollisimpia kohteita. Junat kulkee mutta asemalle aina joku jää.

    • kivinen_on_pelle

      Turhuuksien roviolla osa 2.
      Baba Barbara Lybeck on suomenruotsalainen vaatimatonta pasilan mielenterveyden ongelmajätelaitos YLEn palkkaa nauttiva duunari joka jätti tyhmyyksissään hyvän työpaikan ruutunelosella ja vaihtoi sen kolhon Ylen postiin. Blondivitsien ruumiillistuman ensimmäiset mädät hedelmät alkavatkin jo näkyäkin iltapäivälehdissä


      Mainoksen makuun päässyt hauras nainen mieltää itsensä yhtä merkittäväksi kuin julkkikset joita haastattelee kärsien samalla julkisuuden- ja huomionhakuisten tavisten peruskroonisista itsensä pakkomielteisestäkorostamisesta ja turhan pätemisellä.

      Lybeck opiskeli aikoinaan Tanskassa viestintäoppia mutta opiskelu tyssäsi puutteelliseen englanninkielen taitoon. Mitätöntä egoaan Baba Lybeck ponttaa markkinoimalla blondityhmyyttään roskalehdistössä ottaen kaiken irti saamastaan huomiosta nollatoleranssina.

      http://www.babalybeck.blogspot.fi

    • oiytfhk

      Joo lakkautetaan vaan yle. Katsellaan sen jälkeen telkkarista pelkkiä nakutreffejä ja muinaisia avaruusolentoja. Onko ne kertoneet taas jonkun raadollisen totuuden persuista, kun täällä on näin kovasti suivaannuttu. Muistakaa, ettei persuli kannatus riitä vielä diktatuuriin.

    • YLERekrytoi
    • cdljhdcs

      Radio Suomen ohjelmissa on aamuisin ja päivisin kolme toimittajaa yhtaikaa studiossa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe