Uupumus syynä Emmerdale-tähden lähtöön!!!

EX-FANI

http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/emmerdale/uutiset/artikkeli/emmerdalen-jattava-tahti-paljasti-yllattavan-syyn-lahtonsa-taustalta/5185732

– Kamppailin jo talvella tämän asian kanssa. Tein putkeen töitä Emmerdalen kuvauksissa yhdeksän kuukauden ajan saamatta yhtään vapaapäivää, Hardwick tilittää.

– Yhdeksän kuukauden aikana minulle oli aikataulutettu kuvauksia jokaiselle päivälle. Ne pitivät sisällään paljon vuorosanojen opettelua ja 12 tuntisia työpäiviä. Tein enemmän kuin mihin olin kykenevä ja olin aivan totaalisen uupunut, hän jatkaa.


TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!

EN TIENNYTKÄÄN ETTÄ EMMERDALE TUOTANTO KOHTELEE NÄYTTELIJÖITÄ KUIN ORJIA!!

NYT LOPPUI SARJAN KATSOMINEN!!!!

24

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työsuojeluvaltuutettu

      Vähäks on törkeetä!

    • saahäipyäkin

      Val on ollut yksi ärsyttävimmistä hahmoista. Muita samanlaisia evvvk Marlo,Laurel,Asley,Sam poikineen,Kerrykin niin iki-teiniksi jäänyt ongelma tapaus.Andy,Bartoneista vain Ross hyvä hahmo.

    • oho100

      Niin ärsyttäväkö Val on ollutkin,on kuitenkin "empun"peruskauraa....

    • Nikkinikot

      Val oli suosittu hahmo, sen takia häntä tarvittiin sarjaan.
      Viv joutui lähtemään samalla tavalla myös. Näyttelijä halusi vähemmän tunteja, niin hahmo kuoli pois.
      Kumpainenkin hauskointa Emmerdalea.

    • valinhokki

      Vähemmän työtunteja on niillä joita käytetään sivuhahmona esim. Edna. Betty lähti pois,muutti Australiaan hiljattain.Enemmän mukana oleville on isot roolit,joiden ympärille on helppo keksiä uutta juonta esim. Cain,Debbie,Bartonit.Sharmat. Val jolla on Hiv,kohdalla jutut jo kerrottu.Näyttelijä pitänyt jo vuosia ohuen tukkansa takia peruukkia jonka huomaa. Brenda näyttää nyt nuorekkaammalta omassa lyhyessä vaaleassa hiustyylissään.Dianalla on myös peruukki ollut vuosia. Zak pää harmaan valkeana parempi kuin entinen musta. Meillähän vielä katsellaan lähes pari vuotta Valin sekoilua. Ihan kyllästyttä hahmo teennäinen kieroulua,juoppo,tupakoija.

      • laurelonjuoppo

        vähän tuntuu , että täällä ei nyt ymmärretä juopon käsitettä. Joo juohan val paljon kaikissa juhlissa , mutta siihenhän se jää. val on ennenminkin alkoholin suurkuluttaja muttei vielä juoppo kuten kerry tai jo aivan rappioitunut shadrach.


      • Tupeeornottupee

        Löysin Emmerdaleen liittyvältä enkkusivulta: "Charlie Hardwick doesn't wear a wig", joka kääntyy "CH ei käytä peruukkia". Hänen hiusmalli ja kampaus Emmerdale-roolissa ovat sellaiset, että näyttää peruukilta.
        Eikä Charlie Hardwickin oma tukka kovin ohuelta näytä (katso linkki) .
        http://bit.ly/1CtuMSQ

        Dianella on oma tukka. Hänellä oli peruukki silloin kun tuli kylään, mutta luopui siitä varsin nopeasti (enkkuajassa syyskuussa 2008). Hän jäi muistaakseni kiinni peruukin käyttämisestä ja sen jälkeen ei ole käyttänyt.


      • Emmestiina

        Mitä tarkoitat: "Val, jolla on Hiv", aika heitto!


      • juuriNytAjankohtainen

        Tällä viikolla meillä Valin terveys asia tulee esille. Valilla oli suhde toiseen mieheen ollessaan Portugalissa yksin. Val on HIV positiivinen todetaan testeissä.


    • ihansamamitä

      Val lähti lomalle tukkaa vähän ja erilainen lyhyempi leikkaus.Parin viikon kuluttua palasi ja kas kummaa oli tiheä suoristettu pitempi tukka huolellinen kampaus päässä. Ero oli niin huomattava että sen saa vain koko tai osa hiuslisäkkeillä aikaan.Eihän kukaan halua peruukin pitoa tunnustaa,on se myytti ikuisesta nuoruudesta.Googlen kuvat vanhoja,osa otettu nuorena ja rooleissa.Samanlainen pää ja kuva yksityisesti ja roolissa. Dianalla myös samanlainen tukka.Tietysti kammataan työn puolesta. Ihmisten tukka ei näytä monia vuosia täysin samalta.Vanhetessa hiuslaatu muuttuu ja jatkuva värjäys näkyy hiusten kunnosta,kauhtuu ja kuluu.Hyvänlaatuinen peruukki ja lisäkkeet tehdään aidoista hiuksista,luonnollinen vaikutelma. Välin hiuksissa ei näy hiusrajaa,ei juurta,ei jakausta sekä otsa peittyy. Tyypillistä peruukille teko tukalle.

    • peruukkiok

      Mä en ymmärrä tätä. Näyttelijä voi käyttää peruukkia tai olla käyttämättä. Sitä voi tarvita roolin takia tai haluta muuten käyttää.
      Peruukki ei edes muuta ihmisessä mitään pysyvästi, kuten kauneusleikkaukset tai muu plastiikkakirurgia. Toisaalta ihmiset haluavat tilapäisesti käyttää peruukkia syöpähoitojen vietyä hiukset. Esimerkiksi Elizabeth Estensenillä (Diana) peruukin käyttö ajoittui syöpähoitoihin.

      • entykkääValinroolista

        Ei ole ollut tarkoitus paheksua peruukin tai hiuslisäkkeiden kohtuullista käyttöä. Monille se on välttämätöntä.Katsojana vain huomasin hiustyylin muuttuneen Valin kohdalla. Dianalla ollut sama huoliteltu kampaus koko ajan. Hienoa on myös nähdä sarjassa luonnollisia ikääntyviä ja harmaantuvia ihmisiä. Ikävä kyllä näkee Suomessa paljon tummia tai punaisia värjäysten polttamia harventuvia hiuksia naisilla.


    • ärsyttävä

      Ärsyttävä virnistys tuolla Vall'ia näyttelevällä. Onko kylän uutta pastoria näyttelevä nainen Hardwicikn systeri oikeesti. Ihan samanlaiset silmät ja suu ja muutenkin samantyyppinen.

    • Konekäännös
    • MääräEiTakaaLaatua

      Tässä taas yksi syy miksi julkaisu tahtia pitäisi hiljentää, puolet nykyisestä riittäisi hyvin, samalla juonet olisivat parempia eivätkä toistaisi itseänsä yhtä usein.

      • FamalatOtsegor

        Siis mitä julkaisutahtia?


      • TahtiJaJulkaisu

        Viikottainen jaksomäärä on nykyään 6, ihan hyvin riittäisi 3-4 jakso viikkossa.


    • PimJaPeli

      Val-rooli on mennyt älyttömäksi kohellukseksi. Yrittää näyttää Ericille ja muille, että vielä on vientiä

    • Ehtikääitsemitenmissä

      Elokuun alussa 2015 Välistä päästiin eroon mutta meillä tuo ärsyttävä höppänä riehuu pitkään ollaan jäljessä jaksoissa 1.5vuotta. Näyttävä poismeno. Yksinpuhelu peilin kanssa.

    • Jopas-oli-heitto

      "Hienoa on myös nähdä sarjassa luonnollisia ikääntyviä ja harmaantuvia ihmisiä", kirjoitti nimimerkki "En tykkää Valin roolista".

      Voisitko kertoa keitä nämä luonnollisesti ikääntyvät ja harmaantuvat ihmiset (naiset) ovat, jos jätetään Edna ja Lisa pois laskuista.

      • Uskallanharmaantua

        Zak valkoisen harmaana näyttää paremmalta naamastaakin kuin aiemmin.Onhan muillakin miehillä osittain harmaata. Lisa naisista ainoa ja harmaa sopii hänelle.Kylen isoäiti Joaniella osittain harmaata.Joillekin sopii harmaa tukka hyvin.Hyvä leikkaus tärkeää.Kova tumma väri eikä punainen ei näytä ikääntyneillä hyvältä. Tosi asia on että kaikki alkaa harmaantua n.40 jälkeen ja se peitetään värillä. Peruukin käyttö on ihan ok jos tarvitsee, ei sitä kukaan paheksu. Val näyttelijä on omassa tukassaan näkyy YT haastikses kesällä eikä tukka huono ole.


      • Luetunymmärrys

        No eikös siinä ole jo kaksi? Siihen vielä vaikka Betty päälle niin on jo taas enemmän.


    • Höpsö_naiset

      Val on niin yliampuva ja mahdoton roolihahmo, että joutaakin sarjasta pois.
      Ei edes Viv ollut noin mahdoton. Miksi sarjassa pitää olla tuollaisia luonnottomia höpsöjä naisia? Laurel ei ole ihan noin paha, mutta usein melkein yhtä sekopäinen.

    • ex-pistemies

      Että alkoi jo tympitään tuon Valin ruikutus, kylläpä on nyt kauheeta kun munahaukka ei saa enää k*rpää, on se niin onneton aaargh! >:o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe