psykoneuroottinen persoonallisuus?

apila_

Hei!

Tiedättekö mitä tarkoittaa psykoneuroottinen persoonallisuus? Sain sellainen diagnoosin.

20

3778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sehi

      KVG!

      Jos leikitään visailuohjelmaa, niin arvaisin sen tarkoittavan psykoosin ja neuroosin sekoitusta kroonisena persoonallisuushäiriönä. Toinen vaihtoehto on, että se voi tarkoittaa samaa kuin neuroottinen, mutta tuo "psyko-" etuliite vain selventää, että viitataan johonkin esoteeriseen fyysisen ja psyykkisen sekoitukseen. Tiedä sitä mitä paskaa ne vääntää nyt tässäkään tapauksessa.

      • Apila_

        Yritin muuten googlettaa :D mietin vaan kun tuo diagnoosi ilmeistyi psykologikäyntien lopetuskerran jälkeen papereihin. Toisaalta se tarkoittaa sitä mitä minä olen ollut vuosien ajan, en ehkä enää ole.


      • Anonyymi

        Hölynpölyä . Tavallisia ihmisiä . ✝️✝️❤️❤️❤️ Paha olo tulee synneistä pettymyksistä kofeiinista krapulasta nikotiinista vitamiin puutteesta. Laittakaa ne varastetut ja lainatut pois se helpottaa . Woodoo esineet pois. Jos tiedät mistä woodoo esine tuotiin vie se sinne palautat kirouksen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölynpölyä . Tavallisia ihmisiä . ✝️✝️❤️❤️❤️ Paha olo tulee synneistä pettymyksistä kofeiinista krapulasta nikotiinista vitamiin puutteesta. Laittakaa ne varastetut ja lainatut pois se helpottaa . Woodoo esineet pois. Jos tiedät mistä woodoo esine tuotiin vie se sinne palautat kirouksen .

        Jep, kannattaa rukoilla Allahia. Kristittyjen jumala ei auta. Se vaan kiusaa ja piinaa ihmisiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, kannattaa rukoilla Allahia. Kristittyjen jumala ei auta. Se vaan kiusaa ja piinaa ihmisiä

        Itse olen suosinut muinaisia kreikkalaisia jumalia. Olen saanut paljon apua uhraamalla lampaan silloin tällöin.


    • googletieto

      Psykoneuroottinen persoonallisuushäiriö on elimellisiin syihin perustumaton psyykkinen häiriö, jossa todellisuudentaju säilyy ja potilas kärsii ratkaisemattomien psyykkisten ristiriitatilanteiden aiheuttamista toistuvista tai suhteellisen pysyvistä oireista (ahdistuneisuus, pelot, pakkotoiminnot, pitkäaikainen masennus tai erilaiset ruumiilliset vaivat, kuten toiminnalliset sydänhäiriöt). Paradoksaalista on se, että potilas tietää ajatustensa järjettömyyden, mutta ei silti pysty niistä irrottautumaan. Yleisimpiä neuroosin aiheita ovat täsmällisyyttä, järjestystä, huolta, huolenpitoa ja välttämistä koskevat aja-tukset. Neuroottinen häiriö on melko harvinainen mutta se on seurauksiltaan hyvin dramaattinen.

      • fapi

        Mielenkiintoista, että ovat oikeen julistaneet, että "elimellisiin seikkoihin perustumaton." Kuinkahan ankaraa tieteellistä tutkimista tuohon lopputulokseen päätyminen on edellyttänyt?


      • googletieto
        fapi kirjoitti:

        Mielenkiintoista, että ovat oikeen julistaneet, että "elimellisiin seikkoihin perustumaton." Kuinkahan ankaraa tieteellistä tutkimista tuohon lopputulokseen päätyminen on edellyttänyt?

        älä multa kysy.kopioin vaan netistä tuon tekstin.


      • Anonyymi

        Olen kuunnellut jonkun USA n neurotieteilijän videon joka sanoi suoraan, neuroleptit surkastuttaa aivoja, neuroneja ja otslohkoa, josta seuraa välinpitämättömyys itsestään, ympäristön siisteydestä ja lapsistaan.
        Varoitti ja sanoi neurolepteistä ja psyykkelääkkeistä tulee tuhoisa kemiallinen epätasapaino
        Ja hän oli vetänyt monia big farma firmoja oikeuteen valehtelusta kuten se että he opettavat valheellisesti että yksilöllä ennen psyykkelääkeiden aloitusta on kemiallinen epätasapaino, jota he ei mittaa labrassa, eli kyse on valheesta.

        Hän sanoi että psyykkelääkkeet tekevät mielen ja kehon toimintoja häiritsevän kemiallisen epätasapainon.


    • Pakkoelämää

      Aivan kuin kuvaus minun elämästäni.Minulla on diagnosoitu pakkotoimintopainotteinen pakko-oireinenhäiriö,ahdistus ja masennus somaattisin oirein.Tiedän kyllä ajatusteni järjettömyyden.Mutta eihän mitään ongelmaa olisikaan,jos kykenisin niistä irrottautumaan.

      • Anonyymi

        Huumeet aiheuttaa ahmimista tai oksentelua joku voi piikittää tai jauhottaa . Olkaa nyt vähän valppaampia mitä teille tehdään pahassa maailmassa.


    • kosketaviidesti

      Mitä lääkkeitä nimim pakkoelämää ne on toho määränny? Mul noi oireet hellittää bentsoissa mut ei lopu.

    • Pakkoelämää

      Minulla on vuosien varrella kokeiltu monia masennuslääkkeitä.Joiden pitäsi auttaa pakko-oireisiin.Masennusta ne ovat lievittäneetkin.Mutta pakko-oireisiin on apu ollut vähäistä.Bentsot vähentävät pakko-oireta ja ahdistusta.Mutta eivät niitä paranna.Itsekin tahtoisin tietää mikä todella auttaisi.

    • Nettososiaalinenhäiriö

      Psykiatrinen jargoni on suosikki naurunaiheitani, psykoneuroottinen personallisuushäiriö? :D Onko niillä joku apina takahuoneessa, joka iskee asiakkaan nimen ja pari oiretta johonkin nimigeneraattoriin, joka sitten muodostaa erilaisista Freudilaisista ilmauksista jonkun "diagnoosin"?

      • kauheus-odottaa

        "Nettososiaalinenhäiriö", diagnooseja tuottava puppugeneraattori on SUURI hengellinen salaisuus, jonka toiminnan voi käsittää vain sitten, kun on TÄYDELLISESTI omaksunut freudilaisen ihmiskuvan. Jos sinulla on vaikeuksia luonnontieteitten maailmaan lipsahtaneena sitä omaksua, se johtuu siitä, että olet lapsena kokenut hyvin traumaattisia asioita ja olet jämähtänyt oraaliselle tai anaaliselle tasolle.

        Tarvitset siis pitkää ja kallista terapiaa, ainakin 10 vuotta, mutta ehkä koko loppuelämäsi. Erityisesti on syytä korostaa, että terapia on kallista, koska se on asiantuntevien psykologistien antamaa.

        Olet kompensoinut seksuaalisuuttasi harrastumalla luonnontieteisiin, ja tässä sitä nyt ollaan. Jos et heti mene freudilaiseen psykoanalyysiin, niin hukka sinut perii. Tosin vältyt myös rahanmenolta.


      • Anonyymi

        Freud kielsi Jeesuksen käytti huumeita . Sen nimi oli shlomo .


    • Anonyymi

      änkytystä

    • Anonyymi

      Kai nauhoitat lääkärikäyntisi kännykällä?

      Suosittelen vahvasti nauhoittamaan.

      • Anonyymi

        Niin kun psyket voi seita meditointiin ja joogaan hinduihin tai uskontolahkoihin .


    • Anonyymi

      Henkilö kohtaisesti luotan horoskooppeihin enemmän kuin psyykkediaknooseihin, molemmat voi tehdä kaikille sopivaksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe