Kohta isoveli opettaa!

siineli443

Suomen harjoittama USA-mielinen Venäjä-vastaisuus jo pöyristyttävää provokaatiota



Samana päivänä kun USA:n kongressin puhemies vieraili Helsingissä, Suomi kielsi Venäjän duuman puhemiestä saapumasta Helsinkiin. On hyväksyttävää, että kun Helsingissä järjestetään Etyj turvallisuusjärjestön juhlakokous, maaassa vierailee Yhdysvaltain laivaston ohjuslaiva... Ja paljon muuta, joka alkaa viemään yöunet.

Toimittaja: Janus Putkonen
1.7.2015, Verkkomedia.org



Suomen harjoittama USA-mielinen Venäjä-vastaisuus jo pöyristyttävää provokaatiota

Nyt varmasti ymmärretään huomattavasti paremmin se miksi Venäjän presidentti Vladimir Putin näki ajankohtaisesti tarpeelliseksi esittää vain kaksi viikkoa sitten 17.6.2015 Suomelle varoituksen presidentti Sauli Niinistön Moskovan vierailun yhteydessä, että Suomi ja suomalaiset olisivat vaarassa mikäli sallimme Venäjää uhkaavien Nato-joukkojen operoida alueellamme.

Venäjä-vastaiseen propagandaan pyhittäytynyt Suomen valtamedia vääristeli Putinin perustellun varoituksen "uhkaukseksi", vaikka Venäjä ei vaatinut Suomea tekemään yhtään mitään vaan päinvastoin varoitti tekemästä geopoliittisia typeryyksiä, joiden seurauksena Venäjä olisi pakotettu toimimaan suuntaamme - ei iskeäkseen kansallisesti meitä vastaan, vaan alueemme kautta tai sille alisteisia Venäjää uhkaavia Nato-voimia vastaan.

Mutta ei... Virallinen Suomi osoittaa valtamedian myötävaikutuksella toimivansa juuri toisin ja käyttäytyy tosiasiassa kuin pirullinen kakaravaltio suurvallan naapurissa - Suomen toimet ovat olleet yksinkertaisesti sanottuna peittelemätöntä ja pöyristyttävää provokaatiota.







Sen lisäksi, että valtamedia on suoltanut syytöksiin, väitteisiin ja huhuihin perustuvaa Venäjää demonisoivaa sotapropagandaa, kuten se on tehnyt Ukrainan kriisin lietsomisesta lähtien, muutamat tapahtumat lähipäiviltä antavat kauhistuttavan yleiskuvan siitä kuinka vaarallisesti Lännen eliitti geopoliittisesti merkittävää Suomen aluetta nyt hallitsee.

Maahamme avaintehtäviin asetetut asiamiespoliitikot pelaavat selvästi aivan muiden pussiin ja jos joltain menee Suomessa tästä jo yöunet, siinä ei ole mitään ihmeteltävää.

Suomen ammattiyhdistysliikkeet, joiden pitäisi tehtäväkuvan mukaan olla suomalaisten työntekijöiden puolella, ilmoittivat olevansa USA:n korporaatioiden puolella ja vakuuttivat yhteen ääneen 28.6. sen, että Suomen tulee olla USA:n puolella juuri geopoliittisessa vastakkainasettelussa Venäjän ja Lännen välillä. Suomalaisduunarilta vaaditaan siis uhrauksia Washingtonin tavoitteiden edistämiseksi ja katastrofin aiheuttavan TTIP-vapaakaupan puolesta.

Vain pari päivää sen jälkeen 30.6.2015 Yhdysvaltojen kongressin puhemies John Boehner kehui Suomen olleen "hyvä USA:n liittolainen" ja hänen vierailuaan kongressiedustajista kootun delegaation kanssa liputettiin kritiikittä valtamediassa Yhdysvaltoja mairittelevin otsikoin. Mutta koska suomalaisille on sellaista kerrottu, että me olemme USA:n liittolaismaa?

Varsinainen uutispommi tuli kun ministeripestin jälkeen härskisti Lännen sylikoiraksi ryhtynyt ja EU-myönteisiä lausuntoja kylvänyt ulkoministeri Timo Soini ilmoitti päättäneensä, ettei Venäjän parlamentin duuman puhemiehellä ja usealla muulla poliitikoilla ole matkustusoikeutta Helsinkiin, jossa järjestetään ensi sunnuntaina kansainvälinen Euroopan Turvallisuusjärjestö Etyj:n 40-vuotis juhlakokous. Onko Euroopassa muka turvallisuutta ilman Venäjä-diplomatiaa?

Helsingin Etyj-kokous vuonna 1975 oli ihmiskunnan historian eräs merkkipaaluja, mutta nyt ja pelkästään Lännen todisteettomiin väitöksiin sekä syytöksiin "Venäjän aggressiosta" Ukrainassa perustuvien pakotetoimien takia Venäjä jää pois kokouksesta, joka parhaimmassa tapauksessa olisi saattanut avata jatkuvasti vaarallisemmin solmuun ajettuja Euroopan valtiosuhteita.

Mutta juuri turvallisuuspoliittinen liennytys on asia jota USA:n johtamat Lännen globalistit eivät nykyisellään ja varsinkaan USA-mielisen Suomen osalta halua. Eikä tarvitse olla mikään raketti-insinööri nähdäkseen provokaation vaarallisessa paitsioasemassa olevassa Suomessa, koska samana päivänä Etyj-kokouksen kanssa Helsingin satamaan kiinnittyy USA:n risteilyohjuksin varustettu sotalaiva USS Jason Dunham. Ei ole mitään sattumaa.

Siis eikö juuri tämän kaltaisesta provokatiivisesta ja turvallisuustilanteen vaarantavasta toiminnasta Vladimir Putin Suomea selväsanaisesti varoittanut ja vain kaksi viikkoa sitten?







Suomi rikkoi kansainvälisiä lakeja - Haloo Helsinki?

Venäjän duuman puhemiehen ja muiden "mustalle listalle" asetettujen Venäjän vaaleilla valittujen poliitikkojen matkustuskieltoa Suomen Etyj-kokoukseen pidetään Kremlissä "törkeänä ja epähyväksyttävänä", ilmoitti keskiviikkona Venäjän presidentinhallinnon tiedottaja Dmitry Peshkov. "Me todella näemme tämän törkeytenä", Peshkov painotti.

Venäjän ulkoministeriön keskiviikkona julkaiseman lausunnon mukaan Suomi on rikkonut sen kansainvälisiä sitoumuksia kieltämällä Venäjän parlamentin puhemiestä osallistumas

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mussalonajatol

      kas kummaa venäjän johto kun luulee että he voivat sotilaalisesti ottaa minkätahansa maan omaksi ja että siitä ei seuraa kansaivälisesti mitään sanktioita kun se ei mene noin he tekevät kokoajan itse kaikkensa maailman rauha järkkyisi ja nyt kun ovat ulkona kansainvälisestä perheestä niin poru on sen mukainen kohta heillä on iso ongelma näitten isis-veikkojen kanssa ja silloin pyydetään apua muiltakin mailta jotka sanoo ei kuulu meille teidän sisäiset jutut

      • Vaimitä

        "Kas kummaa", kun juutalaiset uskovat ihan samaan - paitsi, että juutalaiset KONKREETTISESTI ryöstävät elintilaa itselleen - vrt. Palestiinan historiaan.


        Ukraina on USA'n kasaarimafian synnyinseutua.


    • väärä.osoite

      Maa, joka ei kunnioita toisen maan rajoja, ei tietenkään ole tervetullut ETYJ-juhlakokoukseen! Olisihan se nyt koomista, jos Euroopan TURVALLISUUS- ja yhteistyöjärjestön kokoukseen kutsuttaisiin porukka, joka pitäisi lähettää Haagin sotarikostuomioistuimeen!

      • Ei_lainkaan_ihmeellistä

        Etyj-juhlakokouksen yhtenä tärkeänä aiheena on Ukrainan tilanne.
        Onhan tämä nyt koomista kun Euroopan TURVALLISUUS- ja YHTEISTYÖJÄRJESTÖN kokoukseen tulevien edustajien saapumista rajoitetaan. Rajoitetaan juuri sen jäsenvaltion edustajien saapumista, jota esilläoleva asia erityisesti koskee.
        Etyj-kokouksiin Itävallan Wieniin saavat tulla kaikkien jäsenmaiden edustajat riippumatta langetetuista matkustusrajoituksista.


      • hghghjgjg
        Ei_lainkaan_ihmeellistä kirjoitti:

        Etyj-juhlakokouksen yhtenä tärkeänä aiheena on Ukrainan tilanne.
        Onhan tämä nyt koomista kun Euroopan TURVALLISUUS- ja YHTEISTYÖJÄRJESTÖN kokoukseen tulevien edustajien saapumista rajoitetaan. Rajoitetaan juuri sen jäsenvaltion edustajien saapumista, jota esilläoleva asia erityisesti koskee.
        Etyj-kokouksiin Itävallan Wieniin saavat tulla kaikkien jäsenmaiden edustajat riippumatta langetetuista matkustusrajoituksista.

        Niinpä! Vuoropuhelun tarpeellisuudesta vaahdotaan länsi-mediassa mutta kun siihen tarjoutuu mahdollisuus siitä kaikin tavoin kieltäydytään. Hurskastelua ja typeryyttä!


    • älyhoiäläjätä1

      SUOMI myydään NATOLLE amen

    • SeAvarakatseinen

      Rähmällään olijat haudataan pian!

      Soini vastaa Tuomiojalle: Suomi ei hypi kenenkään pillin mukaan

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015070319964195_uu.shtml

      Vanha pieru /mummoltaan opin saanut harmaapartainen teinipoika on kohta Suomen hävettävää historiaa. Muutkin rähmällään olleet ovat jo eläkkeellä!

      Pahin S/DEMARI/puolikommari pääsi jotamaan Suomea "naisen?"
      avuilla 8 vuotta ... harhaan!

      Isoveli onkin viimevuosikymmeninä pienentynyt ja Sukulaisetkin jopa TOISET "veljet" ovat sen hyljänneet, (valko-venäläiset ovat siinä katkolla, ollako vai eikö olla?)

      Sukulaisia ei siis enää ole, kaverit ja toverit ovat kaikonneet ja todellisia ystäviä ei ole koskaan ollutkaan!

    • ajattelepa-uudestaan

      Turha uhoilla. Venäjän kenraalit eivät pelkää mitään niin, kuin että joutuisivat sotaan heikolla armeijallaan moninkertaisesti ja nykyaikaisesti aseistautunutta länttä vastaan.

      Putin voi vielä höperrellä, mutta sotilasasiantuntijat tietävät tilanteen. Jos Putin sekopäisyydessään antaisi määräyksen hyökätä, armeija taatusti kaataisi hänet siihen paikkaan. Eivät kenraalit halua tehdä itsemurhaa. Isollaveljellä ei ole mitään mahdollisuutta antaa minkäänlaista opetusta, ei Suomelle eikä muulle lännelle.

    • vääryyttä

      Kysykääpäs pojat Isältä onko Isoveli tehnyt jotain kolttosia viimeaikoina.

    • äly-hoi-älä-jätä

      Taitaa nämä Putinia pelkäävät kirjoittelijat vapista ja taitavat jo menettää yöunensa, raukat.
      On se vallan kauheaa, kun yhtä pikku-ukkoa tuolla rajan takana vapistaan.

      Olkaa aivan rauhallisella mielellä. Putin ei, hulluudestaan huolimatta, aloita maailman sotaa. Se olisi katastrofi niin Venäjälle kuin koko maailmalle.

      Uhkailla Putin aina voi, mutta siihen se ainakin meidän osaltamme jääkin. Valitettavasti Ukraina ja Krim ovat saaneet tuosta hulluudesta kärsiä. Toivottavasti Putin tulee ennen pitkää järkiinsä ja aloittaa sovintoneuvottelut Ukrainan ja koko Euroopan ja USA:n kanssa. Se olisi viisas teko.

    • tuomasepäiliä

      en minäkään terroristi johtajia kotiini kutsu ei ne muutkaan halua olla tekemisissä roistojen kanssa ,kun kerran venäjänjohto sanoopi että heillä ei ole sotilaalista toimintaa ukrainassa niin sitten sielä sotivat rysyt on terroristeja ja johtajat istuvat duumassa näin minä nään asiakokonaisuuden

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe