Demarit ja feminismi Ruotsin malliin?

Intti_Ranne

Kun Googleen syöttää hakusanoiksi "feminismi SDP" niin hakutulokset nostavat hiuskarvat pystyyn. Otsikot ja tekstit ovat niin karmeita. Jaakonsaari selittää feminismin nousevan muslimimaissa, Henry Laasanen otsikoi että "Äijäfeministi SDP:n johtoon" sekä Laasasen toinen kirjoitus, jonka mukaan Kokoomus ja SDP kilpailevat feminismissä.

Viides otsikko on kuitenkin ehkä mielenkiintoisin:

"SDP:n naisjärjestö voi muuttaa nimensä Feministiliitoksi."

Etelä-Saimaa lehti (hakutulos 8) otsikoi, että feminismi puskee esiin demarinaisten kokouksessa Lappeenrannassa 29.10.2014.

http://www.esaimaa.fi/Online/2014/10/29/Feminismi%20puskee%20esiin%20demarinaisten%20kokouksessa%20Lappeenrannassa/2014118112080/4

Ihme kyllä, kuten hakutulokset paljastavat, ehdotus nimenmuutoksesta kaatui. Tämä oikeastaan on harmi, sillä jos demarien naisjärjestö olisi avoimesti nimeltään militantin feminismin edustaja, niin se vieraannuttaisi entistä tehokkaammin loputkin äänestäjät puolueesta.

Ruotsissa, missä militantit feministit saivat oman puolueensa, Feministinen Aloite, FI:n, on jo nähty mitä kauheuksia feminismi voi liikkeenä saada aikaan:

http://www.returnofkings.com/30748/the-curious-case-of-the-feminist-party-in-sweden

Vuonna 2004 feministit Ruotsissa puhuivat siitä, että avioliitto pitäisi hajoittaa ja korvata uudella, polyamorisella instituutiolla (Tuo tarkoittanee suomeksi, että feministit voisivat hamstrata niin monta kumppania kuin haluavat.). Samoin feministejä nyppi se kun Ruotsi ei Norjan tavoin ollut ottanut naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin.

Uusi feministipuolue, yllättävää kyllä, tuli julkisuuteen julkisen suosion saattelemana ja 5 prosenttia ihmisistä lupaili ääntään feministipuolueelle. Jopa 25% ihmisistä sanoi harkitsevansa FI:n äänestämistä. Tällaiset luvut olisivat antaneet helposti paikkoja Ruotsin valtiopäiviltä.

Sitten feministit tekivät sen mitä he parhaiten tekevät: Kiskoivat tappion voiton keskeltä. :DD

Kun suosio näytti taatulta, politiikasta puolueen sisällä tuli yhä kahjompaa. Puolue alkoi suunnittelemaan "miesveron" käyttöönottoa. Verolla oli tarkoitus rahoittaa naisille tarkoitettuja suojia. Feministit myös halusivat seksin lailliseksi vain silloin, kun siihen on sanallinen suostumus (naiselta). Seurasi statuksesta riippumaton vapaa hedelmöitys lesbopareille ja homojen välisten suhteiden kehittyminen täydeksi avioliitoksi (Aiemmin rekisteröity parisuhde; Kuulostaa samalta kuin Suomessakin).

Feministit eivät kuitenkaan pitkään pystyneet salaamaan akilleen kantapäätään: Miesvihaa. Feministinen propagandaelokuva "Sukupuolisota" osoitti feministien todellisen karvan. Elokuvassa väitettiin, että puolet ruotsalaisista naisista on kokenut miesten taholta väkivaltaa. Ei tarvitse olla rakettitiedemies jotta tuon huomaisi propagandaksi. Suorana siteerauksena pätkästä:

"Miehen kutsuminen eläimeksi on hänen imarteluaan: hän on kone, elävä dildo."

Ruotsin naissuojan (feministi)johtaja vahvisti olevansa samaa mieltä.

Feminismipuolue oli alkanut saada näin nauloja poliittiseen arkkuunsa ja Tiina Rosenberg iski yhden naulan lisää julistamalla, että nainen joka makaa miehen kanssa on petturi sukupuolelleen.

Feministien outoa miesvihaa selitetään sillä, että feministi haluaa omituisella tavalla tarrautua sääntöihin. Siten raiskaavat miehet eivät raiskaa siksi, että heidän psykologiansa ja biologiansa johtaa siihen, vaan siksi, että laeissa on puutteita näiltä osin.

Feministeillä ei mennyt pitkään lupaavan alun jälkeen paljastaa itsensä inhottaviksi ja vihaisiksi ihmisiksi. Joka tapauksessa näyttäisi olevan suora korrelaatio siinä, miten vahvat ennakkoluulot miehiä vastaan feministillä on ja siinä, miten paljon naisia hän arvioi kärsivän miesväkivallasta.

Feministipuolue floppasi ja päätyi saamaan 0,68% annetuista äänistä. :DDD

Reilut annokset (sosialidemokraattista) feminismiä Ruotsin politiikassa ovat tuoneet karmeat seuraukset maalle:

http://www.returnofkings.com/49279/freedom-of-speech-is-dying-in-sweden

Ruotsissa sananvapaus on viittä vaille kuollut. Monia lakeja säätämällä siellä on tehty erittäin vaikeaksi tai mahdottomaksi arvostella "erityisryhmiä" so ei-valkoisia. Epämääräinen "epäkunnioittavuus" (Samalla lailla kuin Suomessa "kansanryhmää vastaan kiihottaminen,) esim etnisyyden tai pigmenttikertoimen osalta voi tuoda jopa neljän vuoden vankilatuomion. Ruotsin sananvapautta rajoittavat lait ovat niin ankaria, että ne eroavat jo Euroopan Ihmisoikeuskonventista.

Tämä tulevaisuus meilläkin voi olla edellä, jos demarit tulevaisuudessa saavat feminismiään esille suomalaisessa politiikassa. Puolueen jäsenistä useimmat ovat vannoutuneita feministejä.

Mielenkiintoisena piirteenä demarinaisten mainitussa kokouksessa Lappeenrannassa: Järjestön johtaja, kansanedustaja Tuula Peltonen, syrjäytettiin. Onni (ja terve järki) oli suomalaisten puolella vaaleissa ja hän menetti kansanedustajan paikkansa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BarrikaadeilleToverit

      Pizzeriapalon loisteessa marssille rasismia vastaan, ruåtsinkielen ja feminismin puolesta! Joukkoa johtaa feministi Rinne ja eduskuntapudokas Lipponen.

    • Intti_Ranne

      Löytyi tuosta aiheesta muuten Henry Laasasen kirjoitus viime syyskuulta:

      http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175941-feministipuolueella-on-omituinen-nimi

      Feministipuolueen tavoitteet näyttävät niin kahjoilta, että pitää melkein silmiä hieroa kun lukee listaa. Otoksia:

      - toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille (Tässä suomalaiset demarit ovat olleet hengessä mukana vaatiessaan paperittomille terveyspalveluita)
      - puolustusvoimien lakkautus
      - poistetaan tiedonantovelvollisuus HIV:stä
      - työttömyyskorvaus maksimitasolla ilman aikarajaa

      Ei siis mikään ihme, että päätyivät surkeaan floppiin vaalituloksessaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe