kristittyä asiaa

klgh

yritän saarnanata kristitysti

Danielin kirjassa on 4 petoa, jotka merestä nousevia.

nämä ovat leijona, joka on natsisaksa, koska leijonan pää tarkoittaa julmuutta, mikä heillä oli. Tällä leijonalla oli 2 siipeä, mikä tarkoitti alussa natsien aatteen levinnäisyyttä Venäjälle ja Saksaan niin kuin olen kuullut. olen kuullut, että Venäjältä katosi natsismi, ja se tarkoittaa niin kuin Danielin kirjan mukaan, että leijonalta otettiin siivet pois ja leijonalle annettiin ihmisen sydän. Tällöin Hitleristä tuli tämä natsismileijona.

karhu on Stalinin Venäjä, jolle sanottiin symbolisesti Danielissa: syö paljon lihaa. lihan paljon syöminen tarkoittaa paljon tappamista niin he tekivät

karhun suussa on kuvattu väärin kolme kylkiluuta. ei ne tarkoittaa kolmea hammasta niin kuin jossain käännöksessä on sanottu. kolme hammasta tarkoittaa kansoja, jotka ovat syöjiä hampaiden avulla. eihän ehkä kaikki syö hampailla, paitsi varmasti lähes jokainen tai kaikki.

karhun jalat tarkoittaa kestävyyttä joka Stalinin Venäjällä oli, eihän he muuten olisi voineet tappaa omaa kansaa.

3 peto on Al Qaida. sillä on erittäin laaja levinnäisyys niin kuin 4 siipeä ilmoittaa. pantterilla on pieni suu niin kuin Al Qaida iskee pienesti. pantterin valta Danielin kirjassa on sama kuin pelko sitä vastaan, koska se iskee minne tahansa. Jos se ei iskisi minne tahansa sitä ei pelättäisi niin paljon kuten skorpioneja

kuulin kristityssä kokouksessa, että tänne tulee herätys syksyllä. Syksy tarkoittaa melko pimeää ja tämä pimeys tarkoittaa pientä ahdistusta. Talvi olisi tarkoittanut Danielin kirjan suurinta meripetoa, eli suurinta hätää, mikä koskaan tulee olemaan luomakunnassa. Olen kuullut monesta lähteestä, että herätys tulee koko maailmaan. Uuden Testamentin Ilmestyskirjassa on myös tästä suurimmasta hädästä, joka on suurin meripeto

Ensin tulee pieni hätä ja herätys sitten tulee hengellisen tajuamisen väheneminen, ja epätoivoinen pyrkiminen pysymään kristittynä kuten Jeesuksen etsiminen kammiosta, tämä loppu on vaikeampi tajuta minulle nyt, mutta ainakin tulee julistaminen lähetystyön kuolemanuhan alle, seuraavaksi uhataan kristittyjä kuolemalla suoraan.

rukoilkaa rennosti ja jos mahdollista yrittäkää nauttia siitä. minulle sanojen sisältö on tärkeintä nautinnoksi rukouksessa. Voit aivan hyvin rukoilla vaikka 20 kertaa saa viisautta, saa viisautta, ilostu, saa viisautta, ilostu, ilostu.

jos et tiedä, niin 7 toisistaan täysin erillään olevat Pyhän Hengen muodot ovat Herran henki, joka ei muodostu mistään muusta kuin rakkaudesta ja uskovaisuudesta. ne kuuluvat yhteen Herran henkeen. sitten on Herran pelko, voiman henki, ymmärryksen henki, viisauden henki, neuvon henki, tiedon henki. ei ole yhtään huono idea käyttää rukousta vaikka ´saa tieto´ tai ´täyty viisaudella´, jos sydämessään tarkoittaa tiedon henkeä ja toisessa kohtaa viisauden henkeä.

neuvo ilmoittaa, mitä Herra haluaa sinun tekevän täällä. ymmärrys on aikakaudesta riippuva hänen hengellinen laki. ymmärrys ei ole kaikki laki, koska ei esim. lopun ajoista kertova viisaus ole niin tärkeää, että sille olisi varattu oma henki. viisaus on ollut muuttumaton ainakin vuosikymmenet ehkä vuosisadat, se muuttui, kun Jeesus uhrattiin. se muuttui, kun Aaronista tuli pappi ehkä muulloinkin muuttui. voiman henki tarkoittaa ainakin iloa, rauhaa, terveyttä, ehkä muuta. Koska sotaenkeleillläkin pitää olla henki, niin voiman henki on myös sotaenkelit. 7 symbolisoi täydellisyyttä, 8, mikä 6 voiman henki tulee 6 1 1 = 8, on ikuista, eli Pyhä Henki on ikuinen.

tiedon henki on kaikki muut Hengen tiedon lahjat, jotka ei kuulu ymmärrykseen, viisauteen, neuvoon, rauhan tunne on pelkkä tunne, se ei ole tiedon kaltainen. Herran pelko on se, että haluat noudattaa hänen tahtoaan, mutta Herran pelolla ei ole ra8jaa, siitä voi tulla kauhua, olen moneen kertaan lukenut kohdan, jossa Jeesukselta valui Getsemanessa verta evankeliumin mukaan, se oli Herran kauhun takia (eli suuren Herran pelon takia).

Älä yritä olla tehokas rukouksessa, koska helposti muuten silloin siitä tulee tosi ikävää. Älä kerro muusta hyvyydestäsi kuin vain uskovaisuudestasi muille, koska se on tekopyhyyttä. jos kerrot, et saa siitä palkkaa Herralta ja se on syntiä. Perustan tämän siihen, että muutenhan imagosi nousee luultavasti, vaikka jos sanot, että olet aina ollut täysin nöyrä. Se olisi epäreilua muita kohtaan, kun heidän imagonsa on alhaalla.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadgmdhh

      Stalinin Venäjä sorti Baltian maita, joita on 3 ja nämä ovat 3 hammasta karhun suussa Danielin kirjassa.

      uskova, älä pidä itseäsi viisaana tai toista parempana tai toista maallisesti viisaampana, tai hengellisesti vahvana. ne ovat kaikki ylpeyttä. Koska Herra ei anna armolahjaa uskovalle pysyvästi, et saa ajatella, että sinulla olisi muu kuin rakkauden tai uskovaisuuden armolahja, jos sen huomaaminen on mennyt ohi.

      kuten, muuten ihmisestä tulisi henkienkeli, jos hän saisi pysyvästi viisautta. tai vaikka pysyvästi uskoa, muuten uskova saisi absoluuttisen vallan rukouselämäänsä

    • hlöijgl

      saatanan tunnistaa typeräksi, ja heikoksi siitä, että se hyökkää kuninkaiden ja kansojen ylintä ja kauneinta palvottua HerraJumalaa vastaan joka ikinen kerta epätäydellisesti, kuten puhuttelemalla ihmisen yhtä osaa, eikä kokonaan puhuttelemalla väkevimmällä tavalla kuten herrojen Herruus tekee. ja myös siitä, että Jumalan vastustajan maineeseen ei kuulu melkein koskaan tai koskaan sotaenkeleillä voittaminen.

      Ylivertaisen ja Pyhän sekä enemmän kuin äärettömän ylijärjellisen ja enemmän kuin äärettömän vahvan Jumalan, enkelien ja ihmisten Jumalan, eli Jeesuksen Isän ja JeesusKuninkaan. kuninkuus tulee elinikäisestä rakkaudesta ja hallitsemisesta suuremman Isänsä sijaisena.

      lopukai, pitää vain uskoa Herraan, perustelut ja mietinnöt ovat lähetystyötä ja opettamista varten. lopullinen uskominen tulee Hänen avulla, joka on enemmän kuin mikään.

    • garsgrs

      jos on armoton toista kohtaan maallisen elämän kuolinhetkellään ja on uskossa, eikä ole pilkannut Pyhää Henkeä; niin pääsee lopussa Taivaaseen, mutta koska kaikki on Herralle mahdollista, niin hän laittaa armottoman uskovan kärsimään kaikki syntinsä tulivankilaan, niin kuin Matteuksen evankeliumissa on symbolisesti kerrottu.

      koska armottomuuden kohteena oleva ja hänen, joka on ollut häntä kohtaan armoton vaikka jos armoton elää kauemmin kuin sen kohde, niin heidän tuomio riippuu heistä molemmista.

      jos uskova ei ole armoton, tulee loukatulle eri tuomio kuin armottomalle uskovalle. jos loukkaajaa ei olisi ollut, niin uskova ei olisi voinut olla armoton. siksi heidän tuomio on toisistaan riippuva. Koska se riippuu molemmista, niin ainakin tässä tapauksessa tuomio päätetään vasta, kun loukattu on maallisesti kuollut.

      Lisäksi, uskovien pitää kärsiä tulessa, niin kuin Raamatussakin eräs on kanssani samaa mieltä: pelossa on kärsimystä kylliksi lukee Uudessa Testamentissa ja toisessa kohtaa: jos uskovat tuomitaan ensin, mitä käykään jumalattomilla.. jumalattomat ovat tuolloin unessa haudassa ja eivät tunne mitään. Äärettömyydessä, syntimme tulevat olemaan unohduksen meressä niin kuin Ilmestyskirjassa lukee.

      Herra käyttää yhtä suurta rukousta joskus erivahvuisena, koska hänessä ei ole mitään mekaanisuutta ja myös, että siitä voisi häntä ylistää sekä kiventaa rukouselämää.

      tahdon sanoa, että pyhä Raamattu muuttuu Jeesuksen tahdon mukaan, koska uskontoa vihaava herrojen Herra tahtoo maksimoida helppouden täyttää meitä Pyhällä Hengellä kasvun ja uskoontulon helpottumisen ja uskossa pysymisen helppouden ja aina völillä tai miksei aina maksimoida hauskuuden kristittynä olemisena. myös ei pidä unohtaa sitä, että hän haluaa pitää maineensa erittäin ihmeellisenä. Se ei kuuluisi hänen imagoonsa, jos Raamattu ei muuttuisi hänen toimestaan.

    • jlhgh

      uskova armoton ollessaan kuollut kärsii siis tietyn ajan tulijärjevssä, ei ikuisesti siellä. Jeesuskin sanoi: ``...kunnes olet maksanut kaiken velan`` Matteuksen evankeliumissa. armollinen uskova kärsii Tuomiopäivän jälkeen osan siitä kärsimyksestä, jonka hän olisi kärsinyt ollessaan armoton Tuomiopäivänä. Minullekin Herra on sanonut, että Jumala tulee olemaan minua vastassa lopussa. Vastassa tarkoittaa vastustamista, eli rankaisemista

      Pyhän Hengen pilkka on sama kuin: tehdä sellaista syntiä, jolla yrittää estää vähänkin tai paljon Jumalan valtakunnan leviämistä. Jeesus sanoo siitä, että Pyhän Hengen pilkkaaja ei saa koskaan anteeksi

    • jaahde

      siis sanoin väärin: loukatun ja häntä kohtaan armottoman tuomio päätetään vasta, kun armoton on joko kuollut tai ei ole enää armoton.

      olen kuullut Herralta, että antikristus on jo syntynyt ja hän tulee Suomesta. Danielin kirjassa on kerrottu hänestä, kuten hänen hovitelttansa pystyttämisestä.

      älkää pelätkö tulevaa, koska Jumalan tahtoa on ehdottomasti mahdoton vastustaa. Tuleva tapahtuu, mikä tapahtuu, eikä sitä voi estää. Jumalan tahto on sama kuin hänen suunnitelmansa. Jumalan halu ei ole sama kuin hänen tahtonsa. Hänen halu on sama kuin hänen luomansa laki plus halu olla äärettömän hyvä plus taito toteuttaa hyvää ilman luotua lakia.

      Alussa ei ollut hänen lakiaan, oli vain hänen Hyvyytensä plus halu olla äärettömän hyvä, ja nyt myös hänen hallitsemislakiin kuuluu hänen lakinsa, halu olla hyvä sekä vain IsäJumalalle kuuluva lakiin kuulumaton hyvyys.

      Herran persoona on varmasti sellainen, jota hän itse arvostaisi eniten, kuten suunnitelmallinen, kehittämishaluinen, kärsivällinen, pitkänäköinen.... hyvyyspiirre ei minusta ole persoonallisuutta, kuten uskovallakaan se ei kuulu persoonaan.

    • ggred

      uskova ei epäile koskaan IsäKaikkivaltiasJumalan olemassaoloa, hänen isyyttään ketään uskovaa kohtaan tai Jeesuksen olemassaoloa kauan sitten tai nykypäivänä.

      uakova saattaa aivan hyvin epäillä uskonoppeja, mutta ei kuten tuollaista uskonopinsisältöä. Esim. ekan kappaleen teoretisointia hän saattaa epäillä, mutta ilman teoretisointia hän ei epäile ekaa kappaletta. kuten tällaista 2-kappaleen opettamista hän saattaa epäillä helpommin kuin tätä kappaletta ilman teoretisointia,

      koska oma uskonelämä on lähempänä kristinuskon ydintä kuin toisen elämän kehittäminen kristinuskossa. toisen elämän hengellinen kehittäminen ei ole niin tärkeää, koska jos ei itse pärjää hengellisesti, on mahdotonta evankelioida, opettaa hengellisesti tai rukoilla.

      kaikki hengellinen tieto ei lue Raamatussa. tuon voi helposti todistaa sillä, että silloinhan esim. Vanha Testamentti olisi vain romaani enimmäkseen vaikka Aikakirjojen osalta, koska siellä on tarinat kerrottu tarinamuodossa. Tai muuten missään saarnassa ei kuuluisi ehdottomasti mitään muuta kuin Raamatun tekstiä, koska Raamattu olisi silloin ainoa hengellinen lähde. Tai mistä tietäisi mikä Raamatunkäännös olisi oikea, kun niitä on joka kielellä mahottoman paljon.

    • uskovaveli

      saarna Kristinuskosta nimellä on lisää tekstiäni, mutta siellä on myös muiden tekstejä jotkut upeita jotkut vääriä.

      älkää yrittäkö olla nopeasti hengellisesti upeita rukouksessa tai keskustelusssa, koska jos olette upeita niissä, se ei ole yrittämisen takia, vaan se on Herran tahto.

      voitte ja jatkuvalla syötöllä kannattaa yrittää olla upea hengellisesti Jeesuksen ja hänen Isänsä eli uskovien Isän mielestä upea, mikä tarkoittaa suurimmassa mittakaavassa Jumalan kasvojen etsimistä niin paljon kuin ikinä pystyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe