saarna Kristinuskosta

sdadgsa

uskova ei epäile koskaan IsäKaikkivaltiasJumalan olemassaoloa, hänen isyyttään ketään uskovaa kohtaan tai Jeesuksen olemassaoloa kauan sitten tai nykypäivänä.

uakova saattaa aivan hyvin epäillä uskonoppeja, mutta ei kuten tuollaista uskonopinsisältöä. Esim. ekan kappaleen teoretisointia hän saattaa epäillä, mutta ilman teoretisointia hän ei epäile ekaa kappaletta. kuten tällaista 2-kappaleen opettamista hän saattaa epäillä helpommin kuin tätä kappaletta ilman teoretisointia,

koska oma uskonelämä on lähempänä kristinuskon ydintä kuin toisen elämän kehittäminen kristinuskossa. toisen elämän hengellinen kehittäminen ei ole niin tärkeää, koska jos ei itse pärjää hengellisesti, on mahdotonta evankelioida, opettaa hengellisesti tai rukoilla.

kaikki hengellinen tieto ei lue Raamatussa. tuon voi helposti todistaa sillä, että silloinhan esim. Vanha Testamentti olisi vain romaani enimmäkseen vaikka Aikakirjojen osalta, koska siellä on tarinat kerrottu tarinamuodossa. Tai muuten missään saarnassa ei kuuluisi ehdottomasti mitään muuta kuin Raamatun tekstiä, koska Raamattu olisi silloin ainoa hengellinen lähde. Tai mistä tietäisi mikä Raamatunkäännös olisi oikea, kun niitä on joka kielellä mahottoman paljon.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voimanollaminulla

      minä uskova, kristuksena, koska KristusJeesus minussa asuu sekä ehkä Hänen Isänsä ehkä ei, koska ihminen ei tiedä itse onko armoton vai ei, vain Jumalan armosta, ja jos olen armoton, niin Taivaan ääretön enemmän kuin ääretön Rakkaus, joka Taivaallinen Isä on, minut tämän kirjoittajan minut hyljännyt, uskovien on, sekä myös vauvojen, koska ei terveet tarvitse parantajaa vain sairaat ja uskovien parantaja sekä paimen on Jeesus, sanon, että Isä on enemmän kuin paimen. Isä on hengellisten ja kaiken muun, sen, minkä hän halusi tulla luotavaksi alussa Jeesuksen kanssa itse luomisen suunnitellen, koska hän itse Isä enemmän kuin Jeesus on. Jeesus itsekin sanoo Raamatun Uuden Testamentin sekä Jumalan Sanan sanassa, että: Isäni on minua suurempi.

    • jotainccx

      ei sitä tiiä, vaikka tämä olisi oikeaa oppia, saakoon he jotka Jeesuksen kanssa ovat tietää tämän opin aina, jos se on tarpeen ja ei koskaan, kun se on vastoin Käsittämättömän Korkeuden lakia. Hänen tahtonsa on hänen lakinsa. Hänen juttelunsa meille tai muille noudattaa oikeutta, mutta niin kuin äärettömässä iäisyydessä on juttelua. Ei Isä, aina puhu lakia ihmiselle tai Jeesuksellekaan. Muuten, jos he molemmat vain sellaista puhuisivat, eivät olisi Jumala, vaan määrittilemätön.

      Niin kuin Jeesus kertoo: Isä on minut lähettänyt, ja joka ottaa vastaan minut, ottaa vastaan hänet, joka on minut lähettänyt.

      samalla tavalla Isä on kertonut lakiansa hänelle niin kuin kertoo kenelle tahansa, kun haluaa

      tulkaa uskoon, paholaisessa ei ole Herran henkeä. Herran henki on ääretön, se sisältää Isän äärettömän, loputtoman tiedon ja sekä hänen rajattoman rakkauden. Herran henkeen kuuluu, Jeesuksen rakkaus, joka on suurin ihmiselle ja hänelle mahdollinen tuleva rakkaus ja Hänen Isänsä ääretön ylijärjellisyys.

      Isään, joka Taivaallinen Isä on, kuuluu 24 vanhinta, ne vanhimmat eivät ole ihmisiä tai enkeleitä, vaan samoin kuin Jeesuksen luku on neljä, samoin hänen Isänsä luku kuusi kertaa 4. kuusi edustaa ihmisen sitä ymmärrystä, jolla ei pysty ymmärtää äärettömän suuruutta, ei Isän Poika, hän Ihmisen Poika on, pysty ymmärtämään sitä, niin kuin hän Jumalan lapsista kaikista heistä esikoinen on.

      älkää saarnassa yrittäkö miettiä, miten se menee, vaan antautukaa Luojan puheen tulla teistä Jumalan armosta, jos hän haluaa saarnata teidän kauttanne. aamen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe