Elämä hukassa..

Asd_87

Olen lukion toisella luokalla ja jotenkin tuntuu, että parhaat palat on jo nähty elämästä. Viimeiset 3 vuotta olen ollut nettipeliaddikti.. Kaiken vapaa-aikani olen viettänyt tietokoneellani, koulu on mennyt päin vittua, en ole kyennyt tutustumaan keneenkään koulustamme 1.5 vuoden aikana. Yksi kaveri koulun ulkopuolelta periaatteessa on, mutta näen häntä n. kerran viikossa, eli olen keskimäärin 6 päivää viikosta yksin huoneessani. Minulla ei ole yhtään läheistä ihmistä. Minulla on suunnattomia sosiaalisia vaikeuksia, olen erittäin masentunut, koulu menee huonosti eikä minulla ole minkäänlaisia tulevaisuuden suunnitelmia.

Hiljattain kuitenkin tajusin, että tuhlaan korvaamatonta nuoruuttani.. 3 vuotta olen jo ollut eristyneenä maailmasta. Päätin lopettaa pelaamisen ja yrittää vielä normaalia elämää. Onnistuin pyytämään erästä ihanaa tyttöä vanhojentanssi-parikseni. No eipä siinä mikään muuttunut, edelleen vietän kaiken aikani tietokoneella, nyt netissä surffaillen. Vihaan tätä, mutta missä muuallakaan olisin, kun en tunne ketään, enkä harrasta mitään. Haluaisin niin paljon olla hänen kanssaan.. olen vain niin sosiaalisesti vammainen, että olen aina erittäin hermostunut ihmisten seurassa enkä kykene hymyilemään. Jotenkin alkaa tuntua, että tämäkin päättyy samoin, kuin edellinen ihastumiseni. Nytkin istun täällä huoneessani vittuuntuneena omaa kyvyttömyyttäni. Miksi helvetissä en pysty puhumaan ihmisille? tekisin mitä vain saadakseni normaalit sosiaaliset taidot.

Huoh, joululomakin tulossa. Mielummin olisin koulussa.. Mitään en vihaa enempää, kuin huoneessani olemista, en kestä edes ajatella kesälomaa. Miksiköhän elämästäni tuli tälläistä helvettiä? miksi en ole niinkuin muut nuoret....

17

1469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jack1roos

      En nyt jaksanut lukea koko juttua, mutta jos olet tyttö tai heterosexuaalinen poika, niin voin ottaa sinut mukaani vuoden mittaiselle seikkailulle ympäri eurooppaa asunto-autolla. Tarvitset vain passin ja rahaa kuukausittain n. 500 euroa bensakuluihin ja ruokaan (kaljakin maksaa vain 25% suomen hinnoista kaupoissa ja ravintoloissa. Et ole ainoa yksinäinen, niitä on maailma täynnä koska tietyt tahot kultuurissa ja mediassa (journalisti) ja politiikassa koittavat työntää vallalle systeemiä missä yksilön on alistuttava ennenkuin tulee hyväksytyksi tai saa ylipäätänsä seuraa. Muista, että maailma on täynnä näiden yllämainittujen porsaiden yksinäisiä uhreja...

      • huoneestasi

        Hei!Voisitpa ottaa tavaksi arki-iltaisin pienet happihyppelyt.kirjastossa voi piipahtaa ym.Viikonloppuisin uimahallissa voisit käydä.Eli ylös ulos ja lenkille.Mieli piristyy ja sitten on helpompi ottaa kontakteja.Ei kaikkien täytydy olla räpättejä.Kuuntelijoitakin tarvitaan.


      • tarkoitettu

        Ei ollut sinulle ed viesti.Sori


    • Asd_87

      Nyt sitten sain pakit toltaki tytöltä. Ei kyl oikeen enää jaksa ees olla masentunu, menee niin päin vittua et tää on huumoria jo.

      • myttö

        kuule. En nyt tässä pyri saarnaamaan, mutta,... itsekkin olen ollut masentunut, ja nyt puhun ihan sellaisesta masennuksesta, että lääkkettä pitää siihen ottaa,.... samoin ajatuksin lukio aika meni, en osallistunut vanhojen tansseihin (olen siis tyttö) koska koin, että kukaan poika ei olisi halunnut minun parikseni. Olin kyllä todella ujo ja asuin syrjässä lukiopaikkakuntaan nähden. Kyllä se minua masensi, ajattele nyt, olin mennyt lukioon melkein pelkästään sen pukuloiston ansiosta! Ja jotenkin se lietsoi myös sitä, että kukaan ei minusta muka välittäisi.
        En tiedä miten sinua nyt voisi piristää, mutta itse pääsin omasta alhostani, kun kohtasin "pahimmat pelkoni". Siedätystä sananmukaisesti. Usko pois se vahvistaa ja saa näkemään, että omat pelon ja masennuksen kohteet ei ole välttiinsä niin pahoja.


        En tiedä jaksoitko tätä kokonaan lukea, ja vielä kun tyttö tätä kirjoittaa, mutta luulen, että kun kerrankin jätät sen koneen kotonasi käynnistämättä ja vaikka tartut siihen kirjaan siellä kirjahyllyssä, joka on kutsunut lukemaan, se on jo pieni askel toisenlaisiin ympyröihin. Älä masennu, kyllä nyt netistäkin voi vaihtoehtoisia "harrastuksia "löytää ja etsiä tietoa vaikka tapahtumista joissa voit uusia ihmisiä tavata. Ei se pelaaminen ole ainoa keino käyttää aikaa.
        JA loppujen lopuksi 3 vuotta nuoruudestasi, oletan että olet 17, on loppujen lopuksi lyhyt aika, ja paras aikasi on vasta tulossa.

        Älä ota noita pakkeja siltä tytöltä henkilökohtaisesti, ehkäpä hän ei ole mielipahasi arvoinen.

        Nyt vaan niskasta itseäsi kiinni ja pyydät jotain koulusiulkopuolista tanssikaveriksesi. Niin teki mm. tyttöpuolinen serkkunikin. :) Tsemppiä!


    • elämä on jaksoja

      HÖPSIS! Olet vielä niiiiin nuori että et tiedäkään mitä kaikkea kivaa tulevaisuus tuo tullessaan. Masentuneena ajattelee että kaikki asiat kaatuu päälle ja alkaa pelätä tulevaisuutta, mutta ei se niin oikeasti ole. Tiedän omasta kokemuksestani että elämä on ajan jaksoja, joskus menee paremmin ja joskus huonommin. En minäkään pitänyt nuoruudesta. En voinut ymmärtää miten kaikki aina sanoo että nuoruus on ihanaa. Sinä olet herkkä ja siksi vähän ujo. Sinun pitäisi päästä nyt ulos vähän hurvittelemaan.
      Uskon kuitenkin että liialla elämän muuttamisella palaa vain loppujen lopuksi takaisin huoneeseen tietokoneen ääreen. Annan sinulle hyvän vinkin miten itse pääsen pois tylsyydestä. No urheilemalla! En tiedä missä asut, mutta jos asut suuremmalla paikkakunnalla, ne pursuavat punttisaleja ja haluavat juuri sinut mukaan. Jos taas asut pienemmällä paikkakunnalla, lähde lenkille. Pyydä joululahjaksi käsipainot, tms. Tai aloita joku kiva urheiluharrastus. Kun lähdet urheilemaan, stressi poistuu, saat itseluottamusta ja pääset pois tietokoneesi äärestä. :)

    • Asd_87

      Olen alkanut miettiä tosiaan tota harrastuksen hankkimista.. kuntosali voisi olla hyvä alku ja sitten ehkä jotain muuta.
      Tajusin myös lopulta kuinka turhaa masennus oikeastaan on, minulla on vielä mahdollisuus monenlaiseen elämään ja masennus vain haittaa kaikkea. Tässä tilassa on se hyvä puoli, että voin vielä käytännössä aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Mutta tosiaan... pitää keksiä jotain tekemistä, ettei ole aikaa rypeä itsesäälissä.

    • elämä on jaksoja

      Yritä nauttia yksinäisyydestä. Jos sinulla ei vielä ole tyttöystävää, niin so what, joskus sinulla vielä on, lupaan sen. Meidän lukiosta kaikkein yksinäisimmät pärjää parhaiten nyt aikuisempana, eikä me edes vanhoja vielä olla. Ja siitä punttisalista, niissä on nykyään yksilöohjaus, jossa tehdään jokaiselle sopiva suunnitelma ja ohjataan laitteiden käyttöä. Itse alitin Elixia nimisessä paikassa (asun Tampereella) ja nykyään en tulisi toimeen ilman sitä. En tajunnut punttisalista mitään kun menin sinne ja vähän ujostuttikin, mutta nykyään olen jo mestari. Ja olen huomannut että kaikki sinne tulee yksin treenaamaan.
      Hyvää joulua sinulle ja koitahan pärjäillä. :)

    • ~*höyhen*~

      Onks sulla messengeriä?

    • *hakaneula*

      kuin olisin katsonut peiliin, ainoa eroavaisuus on että olen nuorempi ja asun koiran kanssa...Haluaisin tutustua, ja auttaakkin, jos minusta nyt on siihen, itselläkin elämä hiukan vielä hukassa

    • asd sama ongelma

      iteki ton ikäinen . Sä oot jossakin muussa asiassa parempi kun ja sulla on varmaan parempi henkinen kestävyys kun muilla. mehän voidaan ottaa yhteyttä.oikeasti.
      Mut kumminki kusetat ja vittuilet vaan oikeille meikeläisille.

      • asd-täysin sama ongelma

        kerätään porukka kasaan ja lähetään maailmalle.
        ottakaa yhteyttä.


      • werebeast
        asd-täysin sama ongelma kirjoitti:

        kerätään porukka kasaan ja lähetään maailmalle.
        ottakaa yhteyttä.

        Mukana ollaan..


    • apua 18.v

      käyttekö vielä täällä.

    • tallaaja

      Älä anna itsesi vain pelata.Myy vaikka ne pelit ja yritä keksiä tilalle jotain muuta.
      Sanon ihan suoraan, että vanhojen tanssipariksi ryhtyminen ei merkitse mitään.Se ei ole mikään kiinnostuksen merkki kummankaan osalta, vaan siihen tarvitaan paljon muutakin.Okei, pyysit sitä ihanaa leidiä tanssipariksi ja kun et saanut vastakaikua tunteillesi (miten olisit sitä voinut saada, eihän tyttö varmasti edes tiedä tunteistasi) palasit koneesi ääreen maasi myyneenä ; "parempi kai pelata kuin elää, kun mä en kerta sovi ihmisten joukkoon,nyyh nyyh.."
      Asia on kuule niin, että kukaan ei tuu sua kotoa hakemaan mihinkään.Asiat on helvetin paljon pahemmin päin mäntyä ku sulla joten älä märuise turhista!!
      On erilaisia ihmisiä, ei kaikkien tarvitsekaan olla samanlaisia.Jotku on puheliaampia ku toiset ja mitä sitte, kyllä säkin varmaan osaat ihan hyvin puhua kunhan vaa tutustut rohkeasti ihmisiin.Eihän se ihan helppoa pakosti ole, mutta eklämässä sä tuut kohtaamaan vielä paljon haasteita ja ihan vieläpä mukaviakin sellaisia.=)
      Olin itse kovin allapäin ylivuosi sitten ja se oli juuri näitä rakkausjuttuja..selvitin asian itselleni ja päätin nauttia elämästäni - vaikka sitten yksin.Hemmottelin itseäni ja vein itseni elokuviin kun ei kerran kukaan muu ollut lähtemään, niin ajattelin että paskaakos tässä mä siihen aikuinen ihminen ketään kädestä pitäjäksi tarvitsen.Tottakai mä kaipasin elämääni rakkautta, mutta toisaalta se oli helvetin vapauttavaa olla VAPAA.olishan niitä kaikenlaisia ollut ja vähän olikin mutta ei kiinnostanut, ja nyt oon ihanan ihmisen kans.silloin tapaa aina kaikkein parhaiten uusia ihmisiä kun on avoimin mielin matkassa eikä ota itseään liian vakavasti, ja juuri yksin ollessa liikkeellä on helpompi tutstua ihmisiin koska ihmiset uskaltavat tulla luokse puhumaan.tee sinä samoin.
      hanki vaikka sellaisia harrastuksia joissa itsetuntosi vahvistuu ja tee jotakin aivan yllättävää ulkonäkösi suhteen äläk'ä tyydy olemaan "vain se pieni hiiri".se piristää sua taatusti, pitää vain uskaltaa.
      itse olen saanut itseluottamusta lukioaikana ja erityisesti sen jälkeisessä opinahjossa jossa oli paljon vuorovaikutusta ja esitelmiä toisin sanoen siellä oli pakko "osallistua".sen jälkeen menin työhön jossa todellakin tarvitaan vaativaa kommunikointikykyä vaikka ensimmäiset paripäivää tuntui menevänkin penkin alle.hyvin se siitä lähti..en enää ole siinä hommassa(puhelinmyyntityö), mutta olen todellakin sitä mieltä että työ todellakin kasvatti sosiaalisia taitojani/itseluottamustani ja kaipaankin joskus sitä työn haasteellisuutta ja ihmisten kanssa vuorovaikuttamista.
      ole rohkea, tää on sun elämä..=)

    • Asd_87

      Kiitos vielä niille jotka ovat jaksaneet kirjoitella, etenkin Tallaaja. Olen saanut joululomalla mietittyä asioita kunnolla ja minulla menee jo paljon paremmin. Jos joku haluaa keskustella jostain voit lisätä messengeriin tai lähettää mailia, osoite on: [email protected]

      Vähän myöhään tämä viesti tulee, luulin et tähän ei enää vastailtaisi mut taisin olla väärässä :)

      • lukiomies

        taidankin heti laittaa postia.
        Onnea sulle ja meille muille!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe