Kreationistien kosmos!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä adventtikirkkoon tulee, niin sitä valoa ei ole edes sytytetty siinä lahkossa ja ylipäätään missään "made in USA lahkossa", joten sen valon sammuttaminenkaan ei siis liene kenenkään tehtävä?

    • Juu, todella hupaisa oli niin täynnä ennakkoluuloja uskovista, että ei sitä nauramatta voinut katsoa .. :))

      Eikö vaan olekin niin, että aika usein ateistien on ikäänkuin "pikku pakko" antaa erittäin kummallinen ja vähän naurettava kuva uskovasta ihmisestä ja yrittää sovittaa epätoivon vimmalla sitä sitten jokaiseen kirkkoon lahkoon ja niiden jäseniin .. eräänlainen keksitty parodia .. jota on mukava levittää .. :))

      Alla ateisteista keksitty parodia :

      Ateismi väittää, että kaikki tuli olemaan tyhjästä noin 13,7 miljardia vuotta sitten ... ja aivan sattumalta (vaikka tosiasiassa ei sattumaakaan siihen aikaan ollut) - No ajatus on kuitenkin että jossain kuitenkin pyöri joku "olemattomuutta täynnä" oleva .. - mutta silti "äärettömän tiivis - "ei sitten yhtään mitään"... joka sitten sattui "räjähtämään" ja laajenemaan niin suunnattomalla voimalla, että universumissa on tänään kai kuusi miljardia galaksia - joissa miljardi aurinkoa kussakin ja kai kolme ja puoli miljardia planeettaa ... liitelemässä.. "ei missään" .. Siis paikassa jota ei ateismin mukaan ennen tuon äärettömän tiiviin "ei minkään" suunnatonta laajenemista ollut edes olemassa.

      Ja tähän "ihan kaikki" ateistit uskovat ..

      Ja jotkut uskovat jopa, että avaruus loppuu jossain .. se mitä sen lopun jälkeen on ... siis se mitä ei ole olemassa .. siitä ei ole tietoa .. ja kuinka voisi ollakaan jos sitä ei edes ole olemassa ..

      Niin juu .. 5 kiveä plus 5 kiveä EI OLLUT yhteensä 10 kiveä - koska ihminen EI OSANNUT laskea kymmeneen .. 5 5 oli kymmenen vasta kun ihminen osasi laskea ja totesi että "juu, on se 10 ".
      Sama kai käsittää taivaan tähdet - nekin oli vain kiiltokuvia - niistä tuli aurinkoja ja galakseja vasta sen jälkeen kun ihminen tajusi että -- Juu, on ne aurinkoja .. ja jopa kaukana olevia galakseja ..

      alex :))) hih

      • >>> Juu, todella hupaisa oli niin täynnä ennakkoluuloja uskovista, että ei sitä nauramatta voinut katsoa .. :)) >>

        Ennakkoluuloja? Siinähän kuvattiin suoraan tätä sinun nuoelskelulahkoasi, adventtikirkkoa. Tieteenvastainen huuhaa-lahko, joka vastaa jokaiseen kysymykseen sanomalla god did it.

        >>> Eikö vaan olekin niin, että aika usein ateistien on ikäänkuin "pikku pakko" antaa erittäin kummallinen ja vähän naurettava kuva uskovasta >>

        Niinkö? Minusta uskovat tekevät sen ihan itse, vaikka esimerkkinä pölvästit, jota kertovat että jokin taikaukko on taikonut tänne elämän vain noin 6000 vuotta sitten. Tai että tämän taikaukon taikomat ihmiset asuivat paratiisissa, jossa eli mm. puhuva käärme. Myöhemmin siellä seikkaili puhuva aasi jne. EIkö tällaisten satujen levittäjiä voisi kuvitella antavan hieman naurettavan ja kummallisen kuvan uskonnostaan?

        >>> Ateismi väittää, että kaikki tuli olemaan tyhjästä noin 13,7 miljardia vuotta sitten >>

        Ei ateisti väitä mitään tuollaista, vaan tiedemaailma pitää tuota väitettä tämän hetkisen tiedon valossa parhaana selityksenä erilaisille havaittaville ilmiöille.

        Voisi kaiken takana olla myös jokin taikaukko tai vaikka vaaleanpunainen yksisarvinen, mutta todellisuus ei ole vielä antanut sellaisesta viitteitä.

        >>> Ja tähän "ihan kaikki" ateistit uskovat .. >>

        AIka omituinen oli taas tuo selityksesi, mutta alkuräjähdysteoriaan ei tarvitse uskoa, vaan riittää kun ymmärtää, että mistä on kysymys niissä ilmiöissä joita olemme havainneet ja mikä olisi niihin sopivin selitys. Se on alkuräjähdysteoria tällä hetkellä ja mikään ei viittaan yhteenkään jumalaan tai muuhun taikaukkoon, maahisista tai tontuista puhumattakaan.

        >>> Sama kai käsittää taivaan tähdet - nekin oli vain kiiltokuvia >>>

        No eräs beduiinien satukirja väittää, että tähdet ovat kiinni taivaan kannessa ja he väittivät näin, vaikka heillä oli joku kaikkitietävä taikaukko apunaan selittelemässä asioita. Ihmisten piti ottaa asioista selvää ja sitten huomattiin, että se pahuksen taikaukko oli pihalla kuin lumiukko aivan kaikesta.

        >>> alex :))) hih >>

        Jos minä uskoisin yhdenkään uskonnon satuihin ja taikaukkoihin, niin minua ei paljoa naurattaisi.


      • yurki1000js

        Bushmanni uskoo kaiken tulleen tyhjästä. Eipä ihme, että hän on tyhjäntoimittaja. Valitettavasti hän edustaa enemmistöä. Onneksi muutos on jo matkalla. Jumala on luvannut pelastaa ihmisiä vielä ennen 1000-vuotista valtakuntaa.
        Biblia (1776) Ja minä sanoin hänelle: herra, sinäpä sen tiedät. Ja hän sanoi minulle: nämät ovat ne, jotka suuresta vaivasta tulivat, ja he ovat vaatteensa pesseet ja ovat vaatteensa Karitsan veressä valaisseet.
        Ilmestyskirja:
        20:1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
        20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
        20:5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
        20:6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.
        20:7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,
        20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.
        20:10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.
        20:11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
        20:12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
        20:13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
        20:14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
        20:15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.


    • Ja jotkut pölvästit sitten uskovat, että sieltä avaruuden jostain kaukaisesta kolkasta tuli 2000 vuotta sitten jumala itse tänne maan päälle ja hänet sitten lopuksi tapettiin roomalaisten toimesta ja juutalaisten yllyttämänä? Täytyy todella sellaisella ihmisellä olla jäänyt lapsuuden satuihin mieltymys päälle aikuisiässäkin, kun Raamatun tarinat ottaa kirjaimellisesti ja beduiinien nuotiosatuihin uskoo ennemmin kuin titeelliseen tutkimukseen ja havainnointiin?

      • Ilmi-antaja. Mistä kaikki?


      • yurki1000js kirjoitti:

        Ilmi-antaja. Mistä kaikki?

        Mistäkö kaikki?
        Pölvästiuskovaisten ja heidän lemmikkipastoreidensa heille syöttämästä valheesta ja satujen selityksistä kaikki. Sitä varmaan tarkoitit?
        Hallelujaa-huutojen säestyksellä on aiheutettu suunnatonta kärsimystä ihmisille, jotka herkkäuskoisuudessaan ovat luottaneet lahkojen valtuuttamiin satujen sepittäjiin ja heidän antamiin katteettomiin lupauksiin.



    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      304
      1889
    2. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      110
      1765
    3. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      126
      1720
    4. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      73
      1625
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      31
      1567
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      69
      1285
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      89
      1038
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      23
      1035
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      22
      1002
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      100
      948
    Aihe