Huonoimpia leffoja mitä ootte nähny?

Hemmo

Rocky (kaikki oasat) , Rambo 3, Saving private Rayan=totaalista jenkkipaska propagandaa , L.A Confidential=Chinatown kopio, American Bueaty=mukamas älykäs, Last Action Hero, Shakespiere in Love, Isku Mogadishuun, Windtalkers, Vaarallinen tehtävä 2, Pelikaanimuistio, Seis tai mamma ampuu, King Arthur= jenkki 'freedom!' skeidaa,
Mindhunters, Independence Day, Pearl Harbor, Armageddon, The Rock, Con Air, Scream ......

38

4128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä kaksi

      Vampires los muertos ja Jääasema erebus (tai jotain sen suuntaista)

    • Jokujoku

      Rockyt? Nehän ovat hyviä. Parhaita urheiluelokuvia.
      Saving Private Ryan? Hyvä ja realistinen sotakuvaus

      Muuten oli kyllä aika paljon samoja, mitä itelläkin, paitsi joitain en ole kyllä nähnytkään.

    • matkaaja

      L.A Confidential=Chinatown kopio - jos vaikka onkin kopio, silti komia elokuva

      American Beauty=mukamas älykäs - ihan hyvä?

      Last Action Hero - loistava elokuva

      Vaarallinen tehtävä 2 - ok sequel

      Pelikaanimuistio - auttaa jos on lukenut kirjan

    • Panda

      Knights (suomeksi "Gyborg -soturi") on ylivoimaisesti huonoin näkemäni elokuva. Koko katseluajan olo oli vaivaantunut tai huvittunut elokuvan itsensä typeryydelle.

    • Rufus

      yhdyn mielipiteeseesi L.A Confidentialista, sehän tuli leffoihin silloin ilmestyessään oikein kunnon ryminällä ja kehuttuna, todella surkea juoni, etenkin jos vertaa oikeisiin film noir elokuviin! (chinatown, The big sleep ym) Ei ole onnistuttu saamaan 30-luvun tunnelmaa laisinkaan, leffan loppuratkaisu on ala-arvoista tasoa.Minority Reportissa on melkein sama idea muuten jos alkaa kattomaan tarkemmin;) korruptoituneet poliisipäälliköt yms ja sit lopussa paha poliisipäällikkö jää kiinni.. Ja sitten annetaan oscareita vielä!

    • craptacular

      Siinä on elokuva, jonka huonoutta kuvaamaan ei ole edes keksitty sopivia sanoja. Se on niin huono, ettei se ole edes hauskasti huono niin kuin parhaat huonot elokuvat. Se saa useimmat surkeat jatko-osatkin tuntumaan jotenkin siedettäviltä (poislukien ehkä Highlander 2, tai Superman 4). Se on vain käsittämätöntä sontaa.

      P.S. Luultavasti vieläkin huonompia elokuvia on, mutta en ole pystynyt pakottamaan itseäni niitä katsomaan.

    • Taneli

      Minä ja Morrison on jotain aivan kammottavaa!!Paskin,hirvein,noloin leffa minkä olen nähnyt ikinä.Samaten nää levottomat sarjan muut osat. Jopa muotipelle tyttöystäväni, joka hirveästi halusi silloin mennä leffaan kattomaan kanssani sen, haukkui tuon elokuvan. AAAAARRGGHHH mitä sontaa!!

      • minä vaan

        Minä ja Morrison on ehdottomasti yks parhaimpii suomalaisii elokuvii mitä nyt tulee mielee! Turhapurot on parhaimpii pahat pojat oli hyvä ja tuntematon sotilas (vanhempi) on yks parhaimpii sota elokuvii mitä tiiän.


    • Niclas

      Melkein kaikki tän jätkän leffat on perseestä!Puhumattakaan Adamista...Cyborg oli kans aivan hirveää katottavaa

    • Puntti, Jussi Puntti

      Kaikki James Bondit. Rasistista paskaa. USA:n maailmankuvan koko kuva. Masentavaa.

      • 007

        James Bond on kyllä brittiläinen herrasmies agentti. Eikä mikään Amerikkalainen.


    • wakener

      kaikki Screamit yms., Space Jam, on muitaki mutta ei tuu näin äkkiä mieleen. mutta nuo on todella huonoja.

      • Äijä kokkolasta

        noi on ihan surkeita ei mitää juonta jossai screamissäki vaa joku pistää puukon mahasta läpi ja sit sitä nii kauhistaellaan!


    • Touho

      Schindlerin lista! Krooh pyyh! Kyllä taas oli olevinaan niin surullista ja niiiiin taiteellista, että piti oikein mustavalkoisuudella alleviivata sitä puutetta ja kärsimystä hohhoijjaa.

      • Nurmonen

        Schindlerin lista onki jenkkien näkemys kauneudesta tai sellasisesta.. hieno musiikki soi taustalla ku ihmisiä tapetaan! se on sitä jenkki paskaa jota syötetään meillekki tuutin täydeltä


      • ääliöt
        Nurmonen kirjoitti:

        Schindlerin lista onki jenkkien näkemys kauneudesta tai sellasisesta.. hieno musiikki soi taustalla ku ihmisiä tapetaan! se on sitä jenkki paskaa jota syötetään meillekki tuutin täydeltä

        sanokaa vaan et ette ymmärtäny koko elokuvaa!!!Ja sitäpaitsi niit juutalaisii kuoli 6 miljoonaa.Et onks se sun mielest väärin vai jos niist tehää sankarillinen mahtava elokuva?


    • Lauri

      Mua ihmetyttää/huvittaa että niinki huono ohjaaja ku Lauri Törhönen on joku elokuvaprfessoooori. Törhönen on tehny ylivoimasesti maailman huonoimmat leffat kuten toi Insiders! Järkyttävän huono. Ja sitte se on vielä niin itteensä täynnä oleva, kuulemma valkkaa elokuvataiteen kouluunki hirveesti hyvätissisiä muijia..tuon oon kuullu siellä opiskelevlta kaveriltani.

    • .tuntematon-

      Tere!
      Minulla on aika monta hyvää leffaa,mutt tässä kolme
      1.The Lord of the Ring: Trilogiat
      2.Pearl Harbor
      3.Hevos kuiskaaja.

      Sitten ne hunot elokuvat
      1.Veren Vangit
      2.monia
      3.monia..

    • skygazer

      Rampe ja Naukkis.

      Kaikki jenkkien sotaelokuvat ovat tietysti jenkki-freedom-juutalaisia-kohdeltiin-huonosti-meillä-oli-oikeus-käyttää-ydinpommeja-japseja-vastaan-elokuvia,mut on ne teknisesti ihan jees.

    • ei naurattanu

      Oijoi, huonoin leffa mitä oon ikinä erehtynyt katsoon on Dude, where is my car, ihan täyttä sontaa, leffan ainoo tarkotus on näyttää mahollisemman monet tissit. Juoni on syvältä (tai oikeastaan sitä ei ole, paitsi toi puuttuva auto ja ne tissit). Ihan surkee, lopun kruunaa flopiksi se isotissinen jättinainen (nytpä tuli ohjaajan fantasiakin ikuistettua valkokankaalle, oujee). Mikä hirveintä, jos juoni olisi ollut vielä vähän huonompi, se olisi saattanut olla jopa niin huono että olisi ollut hyvä, mutta nyt lopputulos lähinnä säälittää:P!

    • joo-o

      Huonoimmat leffat mitä olen koskaan nähnyt ovat ehdottomasti kaikki taru sormusten herrat, kurkunleikkaajan saari, screamit, ja tiedän mitä teit viime kesänä elokuvat.

      • Lippis

        Huonot Elokuvat Ovat Aivan Mahtavia!! Träsh Rules!!
        Huono On Hyvä!!


    • tapzu

      American beauty on yks parhainpia elokuvia.

    • Elokuvat

      Voi Juku Mikä Lauantai, Makkarakalakeittoa! Sano Tympee Huttunen sekä Kliffaa, Hei! Kotimaisen elokuvan ehdottomasti pahimmat tapaukset.

    • naminamicat

      luettelitko suoraan videohyllysi sisällön??

    • Hilpeä

      Scary movie.

    • ozretale

      no noita keskinkertasen huonoja hollywoodin action pläjäyksiähän nyt on miljoona, en rupee luetteleen. mutta sitten on tää maailman historian huonoimmaksi elokuvaksi ties kuinka monta kertaa äänestetty "plan 9 from outer space"
      että se kannattaa jo katsoa!

    • tämmöisiä

      Sekaisin Marista, Pimeyden syli, Rambo-leffat, Herkules New Yorkissa, Nosferatu, The Blair witch project, Houkutuslinnut, Ponterosa, Levottomat, Pelastakaa sotamies Ryan sekä suurin osa juonellisista pornoleffoista (joskaan niitä ei voi lukea samaan gategoriaan muiden mainitsemieni kanssa).

    • Mischa Barton

      RUSH HOUR 2!! Näyttelijäsuoritukset aivan ala-arvoisia, leffaa oli yritetty tehdä väkisin hauskaksi ja itse juoni oli tosi tympeä.

    • MKk

      Surkeaa näyttelyä ja täysin epärealistinen, älkää vain erehtykö katsomaan..

    • senja

      Man on the moon muutki Jim Carrey leffat, paitsi the Grinch, jossa sen naamaa ei itse asiassa näy
      Glitter muut laulaja yrittää näytellä leffat
      King Arthur, Alexander, Troy, Braveheart, yms. ihmisten pilkkomista en jaksa millään kattoa..

      noi tuli nyt mieleen :)

      • Apjooz

        Universal soldier-the return=Täydellinen sotilas 2 (vai täydellisen sotilaan paluu?) Ihan sama, aivan paska!


    • Tuulen viemää
      Dogville
      Hymypoika
      (Too)Fast and (too)furious
      Spider
      Woody Allen kaikki leffat

    • Kaiser Durden

      Koska huonoa löytyy liikaakin, tarjoan muutamia nimiä. Michael Bayn tuotanto, lukuunottamatta Bad boy 1stä (mielestäni se oli OK), sekä Roland Emmerichin jätökset. Nämä kaksi touttvat sellaista siirappisen, narsistisen nationalistista tähtilippu onaniaa että huh huh (minä en osaa ottaa näitä parodisen kevyesti). Esimerkinä siis Bayn naurettavat Armageddon ja Pearl Harbor jossa angloamerikkalainen herrarotu haistattaa muille kansoille tai iskevät "vinukeilta" hampaat sisään. Emmerich taas jatkaa pitkälti samalla linjalla: amerikkalaiset potkivat patriioottisen hengen voimalla engelsmannit pois Uudesta (Uljaasta) Maailmasta tai sitten USAn pressa ottaa Hornetin alle ja kick some ass (jonka Busk jr handlaa).

    • J-POP

      Lisää todella paskoja leffoja,välttäkää näitä

      . Naapurissa kummittelee 2
      . Bad boys 2
      . kaikki dolffin leffat (paitsi rocky IV)
      . Täydellinen sotilas 2
      . Highlander 2,3,4
      . Insiders

      • SS-Germanicus

        Asiaa, veli.


    • rtype

      death race 2000(stallone)

      mindhunters

      texas chainsaw massacre

      star wars trilogia

      taru sormettaa herraa (tarusormustenherra)

      matrixit

      vaarallinen tehtävä 1 & 2

      robocop 3

    • patrick swayze yöööök

      Road House- kuuma kapakka

      Yhä huonoin leffa ikuna

      Viime vuoden noh, ehkä huonoin. Ainakin huonoin teatterilevityksessä ollut ja nähty.

      Blueberry

      Leffaa ei pelasta kauniit visuaaliset kohtaukset, sillä niillä ei yksinkertaisesti ole minkäänlaista juonellista tai filosofista funktiota (muuta kuin se, et ollaanpa nyt pöllyissä). Leffassa ärsytti kaikista eniten se, että se yritti olla hyvä ja älykäs. Hollywood massa-actionhurjastelut ym ns. huonot leffat eivät edes yritä olla muuta kuin mitä olevat. Tekotaiteellisuus on kammottavinta. Leffantekijöiden pitäisi muistaa, että pelkkä outous ei riitä, pitää olla myös sanomaa ja hyvä tarina. Eri asia on sitten se, kuka "hyvän" tarinan tai sanoman ymmärtää. Mullholland drive esim. oli todella hyvä leffa, jos sen lopulta (2 kerran katsomisen =)) jälkeen tajusi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1316
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      52
      884
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      799
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      752
    7. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      750
    8. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      744
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      737
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe