Aihe

SF Turvaverkko Oy

Nyykki

Onko kokemuksia kyseisen yrityksen toiminnasta, luotettavuudesta ja ennekaikkea myytävän palvelun toimivuudesta?

38

5307

  Vastaukset

  • kuinka niin, tarjoavatko googlemainonnan optivoivaa palvelua ?

  • Mitä palvelua kyseinen yritys tarjoaa?

  • Kyseinen yritys tarjoaa yrityksille irtisopimusta kaikista Suomessa olevista yrityshakemistoista yhdellä kertaa. Tietysti kun koko tiimi on alunperin myynyt Espanjasta käsin näitä yritys-soppareita, niin nyt on helppo tarjota irtisopimusta kun on valmiiksi jo asiakaslista kourassa.

   • Ei toimi, täysin HUIJAFIRMA. Ostin palvelun eikä ole ollut mitään hyötyä. Rahat meni kankkulan kaivoon. Vieläkin kaikenmaailman puhelinmyyjät soittelee ja kun ilmoitin siitä heille, niin pyysivät ilmoittamaan heille kuka meille on soittanut ja aina kun joku soittaa niin meidän pitäisi olla ilmoittamassa heille. Kertoivat että laittavat puhelinmyyntifirmoille sähköpostiviestejä että meille ei saisi soittaa.
    Eli maksoin siitä että he laittavat jonkun viestin puhelinmyyjille ja sitten niiden hommat loppui siihen.
    Sanoivat että jos haluan niin voin nostaa oikeusjutun soittajaa vastaan jos he ovat laittaneet viestin tälle soittajalle, mutta asian käsittely saattaa kestää oikeusteitse pitkiä aikoja.


   • Paska puhetta tämä edellinen kommentti. Heillä on rahat takaisin takuu, elikkäs jos ei sun kohdalla onnistunut sait rahat takaisin tai työ onnistui.


   • Tietäjä kirjoitti:

    Paska puhetta tämä edellinen kommentti. Heillä on rahat takaisin takuu, elikkäs jos ei sun kohdalla onnistunut sait rahat takaisin tai työ onnistui.

    Soitettiin tänään minulle,voiko luottaa,pakko vielä näinkin varmistella sinulla olevaa luottamustietoa kyseisestä yrityksestä...,kiitos vaivannäöstäsi etukäteen.


   • Tietäjä kirjoitti:

    Paska puhetta tämä edellinen kommentti. Heillä on rahat takaisin takuu, elikkäs jos ei sun kohdalla onnistunut sait rahat takaisin tai työ onnistui.

    Paska puhetta..... He soitti minulle ja lupailivat kaikenlaisia..... Lupasi laittaa sopimuksen s. Postiin.... Sanoin harkitsevani asiaa ja lukevani sopimuksen..... Ja paska loppui heidän yhteydenpito ja lasku tuli


  • Tämä Hiedän palvelu on todella hyvä! Asiakaspalvelu pelaa ja myös kaikki saa mustaa valkoisella. Tämän palvelun avulla pääsin kaikista turhista markkina kuluista pois. Suosittelen lämpimästi.

   • Ettei olis oma lehmä ojassa ;)
    Mainoshan tämä on.


   • Joo harvemmin kukaan yrittäjä googlaisi enää turvaverkkoa ja olisi täällä kommentoimassa jos kerta on noin hyvä palvelu ;)


   • Puhut paskaa huijari firma


   • Älä valehtele!!! Soitto asiakkaalle ja lasku perään vaikka asiakas ei ole palvelua edes tilannut - tämä on heidän toimintatapansa. Joten rehellisenä ihmisenä minä ainakin koen sellaisen toiminnan huijauksena.


  • Pari kuukautta sitten ostin palvelun ja tuntuu että soitot hakupalveluiden tarjoajilta on lisääntyneet sen jälkeen.

   • Sama juttu. Mutta nyt ne ovat uusia soittelijoita. Vanhat kyllä lopettivat. Kaverit ovat kai keksineet ikiliikkujan...


  • Pari kuukautta sitten saivat ylipuhuttua minut...pari viikkoa oli hiljaista, nyt tulee soittoja taas päivittäin!!!!!!

  • Yrittäjän ei tarvitse maksaa tuollaisista palveluista, koska ne ovat turhia rahastusbusineksia. Puhelinmyyjille ehdoton ei ja luuri korvaan. Jos kuitenkin antaa rahansa johonkin humpuukiin, niin pitää vaatia määräaikaista sopimusta.

  • Olen päässyt itse kaikista noista rahastajista eroon, kun en käytä heidän palvelujaan.
   Mitä hyötyä on, jos joku firma laittaa sinun tietosi Googleen ja viellä laskuttaa siittä.
   Saahan ne tiedot sinne itsekin eikä tarvitse maksaa moraalittomille/epärehellisille ¨yrittäjille¨eurokaan. Yksikin äijä yritti kusettaa kertomalla asiansa aivan kuin soitto olisi tullut Googlelta. Olen ottanut muutaman kerran yhteyttä poliisiin, enkä ole ollut ainoa. Eikö noille kusettajille saada selkokielistä lakia aikaiseksi, joka lopettaisi moraalittoman yritystoiminnan suoralta kädeltä. Pitäisi kai herrojen itse joutua tappelemaan niiden kanssa.

  • Ei ole mitään lakia, mikä kieltäisi yhtäkään yritystä ottamasta yhteenkään toiseen yritykseen yhteyttä. Näin ollen millään kolmannella yrityksellä ei ole minkään valtakunnan mahdollisuuksia estää yhtäkään yritystä ottamasta yhteenkään toiseen yritykseen yhteyttä. Tuo on pelkkää rahastusta. Luultavasti siinä firmassa ei tehdä mitään muuta kuin soitellaan firmoihin ja kaupataan tuota palvelua. Eli eivät edes yritä estää mitään puheluita - kun se on MAHDOTONTA.

   • Laki sähköisen viestinnän palveluista


  • Voi ei. Mä menin kans lankaan. Tai ehkä mulla on vielä mahis perua tuo.. kun tänään soitti. Vai onko mahista sittenkään? Kauppalehden sivuilla kyseinen yritys oli ja ite en het hopussa uskonu sitä huijariksi. Mutta.. tyyppi ite mulle sano että kaikki mitä kaupataan puhelimessa on huijusta. Silti mä menin lankaan. Onko tuo ihan oikeesti huijari yritys? Ja ootteko te muut saanu sen todistuksen postissa jossa on virallisesti kerrottu että asia on mustaa valkosella?

  • Eikös nuo hoida irtisanomiset noista paikoista johon on saatu yrittäjän tiedot ja niistä laskutetaan. Epäviralliset puhelinluettelot ym? Sen takiahan puheluita on alkanut tulemaan kun aiemmat sopimukset on purettu?

  • Itse olen ollut tyytyväinen kyseisen firman palveluun. Sähköpostiin sai irtisanomis ilmoitus sähköpostit jotka oli lähetetty eri yrityksille sekä pari reklamaatio mallia. Palvelun oston ja sopimusten irtisanomisten jälkeen tuli vielä uusi lasku paikasta josta oli sopimus irtisanottu ja soittamalla turvapalveluun sain apua kuinka tilanne kannattaa hoitaa. Puhelinmyyjien soittelut eivät ole lisääntyneet mutta eivät vähentyneetkään. Nuorena ja tyhmänä lankesin yrityksen alkuaikoina noihin puhelinmyyjiin mutta nyt viisaampana tajuan jo sanoa ei. Tokihan nuo sopparit olisi voinut itsekin irtisanoa mutta minulle oli helpompaa näin.

  • Näyttää siltä, että osa kommentoijista on kommentoinut tietämättä mistä on kyse. Tietenkään kukaan ei voi estää markkinointipuheluita, mutta Turvaverkko kauppaa allekirjoitetun valtakirjan kautta irtisanomispalvelua olemassa olevista sopimuksista ja niiden "johdannaisista". En itsekään tiedä toimiiko homma niin kuin on luvattu eikä tässä ketjussa tunnu olevan yhtään luotettavaa kommentoijaa siitä asiasta.

   Tietysti on hiukan nurinkurista, että ensin antaa puhua itsensä ympäri ja ostaa näkyvyyspalveluja sieltä sun täältä ja sitten seuraavaksi maksaa siitä, että pääsee niistä eroon. Omalla kohdallani ainakin Turvaverkon yhteydenotto herätti kuitenkin huomaamaan, että MITÄÄN tällaisia näkyvyyspalveluja tai rekisterejä ei pidä ostaa. SInänsä aivan oikea toteamus sieltä, että pelkkä Fonecta ja omat nettisivut riittävät useimmille yrityksille.

  • Täytyypä kerrankin kehua vaikka aluksi ajattelin että perun koko sopimuksen kun Turvaverkolta minulle soiteltiin. Pienyrittäjänä minulla oli ihan turhia kuluja jos jonkin moisissa hakemistoissa. Kirjanpitäjäkin niistä huomautteli. Yhtäkään hakemistolaskua en ole kohta vuoteen saanut . Itseasiassa kirjanpitäjänikin otti saman palvelun kuin huomasi että homma oikeasti toimii. Joten tässäpä sitä hyvää palautetta ky. yrityksestä.

  • Puhelut lisääntyivät kun otin palvelun käyttöön. Ei ole toiminut eikä tule myöskään toimimaan kun otin selvää Suomen Lain säädännöstä. Täysin hukkaan heitettyä rahaa.

   • Palvelusta en tiedä mutta otitpa hyvin selvää. Yritä vielä kerran ja jos et löydä mitään lakia, säädöstä mikä viittaa yrittäjään ja suoramarkkinointiin niin voi tulla sitten ihan kädestä pitäen tulla opettamaan A) Googlettamaan B) lukemaan Suomen lain_säädäntöä


  • Vai kädestä pitäen opettelemaan ! A. Googlettamaan . Sain yhteydenoton teiltä alkuvuodesta 2016 .Asiallinen mies kertoi kovasti että GOOGLETTAMALLA löytyy yrityksestäni muistaakseni 4-5 hakemistosta jotka eivät ole "oikeita" mainospaikkoja mitä lie . Pyysin soittajaa ne minulle sähköpostilla laittamaan .Ei sellainen ei sopinut koska mainostilaa netissä myyviä yrityksiä on liikaa. AHA! Niitä 4-5 mistä muka maksan oli myöskin vaikea saada sähköpostiin. MIKSI? Minulle ei ole vuosiin tullut ainuttakaan laskua tämän kaltaisilta numeropalvelu yrityksiltä mitä myyjä edelleen minulle luetteli. B. Lukemaan Suomen lainsäädäntöä -veikkaanpa että samainen asiallinen mieshenkilö joka puhelimessa kertoi, että heillä käytössään jopa maan kuulu lakimies EI ole se joka kädestä pitäen sitä yrityksessä ainakaan maksutta antaa.
   Mutta mielelläni luen lisää kaikesta . Toistaiseksi pärjännyt ihan ominavuin.

  • Pikkupojat pistäneet luukkunsa kiinni. Koko yritystä ei edes ole enään . Todennäköisesti leima perseessä jo takasin Espanjaan pakoon Suomen viranomaisia.

  • Tämä samainen yritys toimii Tampereella nimellä FS-Managerit Oy. SF-Turvaverkko oli vuoden puolitoista voimassa. Samat jeppejäppiset takana toimarin nimi vaihtelee vain.. AINA saavat pikkurahaa jostain pyörittävät niin kauan kummasti verottaja perässä. Älkää yrittäjät ikinä ostakaa mitään näiltä.

  • Kauheata soopaa, haukkuvat kaikki muut yrittäjät ja kehuvat itsensä. Eihän tuo herätä kun kysymyksen, miksi näin. Ei ole oikeaa käytöstä muita yrittäjiä kohtaan. Ja kun puhelinnumeron googlaa, tulee fs manager huijaus.... Enpä luottasi tuollaisiin, jotka vuoden välein menee konkkaan.

  • Siis tänään tuli tuo FS Managerit paperit ja olin erehdyksessäni mennyt lupailemaan tuollaiseen Hömppä Hömppään!! Miten Ihneessä tuollaisesta pääsee eroon??

  • Onko tämä FS Managerit oikea/laillinen yritys ?? Minä tein sopimuksen ja sopimuspaperit tulee postissa, jossa myös valtakirja, joka on allekirjoitettava ja palautettava, toinen jää mulle..Miten pitäis toimia , vai oisko järkevintä viedä paprut poliisin tutkittavaksi ? Jos tämä on huijausta sittenkin.

   • Valtakirjan pyytäminen on vähän sama, kuin pyytäisivät sinulta lompakon. Lähettäisitkö?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valtakirjan pyytäminen on vähän sama, kuin pyytäisivät sinulta lompakon. Lähettäisitkö?

    Siis tietääkö kukaan varmasti, onko tämä huijafirma???? Laskut tuli, jotka saan maksaa erissä ja laskussa mainitaan,että valtakirjan palauttamatta jättäminen tai maksun laiminlyönti ei poista asiakkaan maksuvelvollisuutta, eikä vaikuta sopimuksen voimaanastumiseen.Ei ole siis enää mahdollista purkaa sopimusta vaan maksettava tuo 332,40 euroa .Oisko sittenkin marssittava poliisille, että selvittäisivät asian ?


  • onkohan tähän nyt mitään oikeaa vastausta, kannattaako vai ei?

   • Omasta puolestani voin sanoo että ei oo huijausta. alku vuodesta ostin ton ja hyvin on toiminu. valtakirjan lähettämisen jälkeen on kyl parit laskut haku yrityksistä tullu mutta oon lähettäny tonne ja ne on saanu ne peruttua pois. olin kyllä epäileväinen ku liian hyvältä kuulosti mutta hyvin on toiminu.


  • Tyhmyydestä sakotetaan

  • Ei luottoa

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   417
   22714
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14980
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   382
   14636
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10855
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5869