Valmentajien luontaisetuja oman pojan hyysäys

assumatis

Joku kyseli siitä, että miten valmentajan työ korvataan j(tai mitä valmentaja maksaa jääkiekosta) niin tässä ainakin yksi luontaisetu ELI valmentajan pojalle tulee luontaisetuna AAA-kiintiöpelaajan paikka. Sitä ei voi rahalla korvata - valmentajan poika saa paremmat treenit ja treenikaverit (niistä todellisista AAA-pojista. joilla lahjoja).
Myös näitä valmentajien poikia hyysätään - saavat käyttäytyä kuinka törkeästi vaan, mutta kukaan ei uskalla sanoa mitään. Esim. meillä valmentajan poika on väkivaltainen...käyttäytyy törkeästi vastustajaa vastaan (olisko henkisessä kehityksessä jotain pielessä...) - tästä ei hänelle sanota mitään. Mutta jos häntä vähänkin vastustaja tönäisee, niin johoan tulee itku ja kosto. Vähän kuin venäläistä teatterijääkiekkoa..tähän se hyysäys johtaa. Todellisessa tilanteessa ei sitten "pää kestä".
Toivonkin todella, että junnuja ei isät valmentaisi. Ehkä 5-8-vuotiaissa voisi olla isät mukana, mutta sen jälkeen ammattivalmentajat. Esim. nuorista urheilualaa opiskelevista saisi hyvät valmentajat, joita sitten ammattivalmentajat voisivat tutoroida ja seurata.
Mutta isämagia jyllää ja toimihenkilöiden kiintiöAAA-pojat.

4

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiolevalmentajia

      Voi voi teitä... Jos unohdetaan nyt raha tai kuvitellaan että rahaa löytyisi kaikille yli 9 vuotiaiden joukkueille valmentajan palkkaukseen niin mistähän kuvittelet oikeasti löytävän riittävän määrän ammattitaitoisia valmentajia joita palkata näihin joukkueisiin? Ei ole missään sellaisia määriä valmentajia joilla on oikea ammattitaito. Se pitää muistaa että se ei tee valmentajasta pätevää että sille ruvetaan maksamaan palkkaa.

    • suhteellisuudentajua

      Heh heh. Eiköhän ne valkkujen pojat ole siellä aaa joukkueessa ihan omilla taidoilla,
      Kuvitteletteko te oikeasti että joku viitsii ruveta valmentamaan vain siksi että oma poika pääsee siihen joukkueeseen? Eipä tulisi mieleenikään ruveta mihinkään joukkueeseen valmentamaan vain siksi että oma poikani pääsisi joukkueeseen on siinä sen verran iso ja aikaa vievä homma että ei riitä motivaatio vaan sen takia että poika pääsisi joukkueeseen.

    • saitam1234

      Kyllä motivaattorina on se, että oma poika pelaa!! Luulen, että 50% on rakkautta lajiin ja 50% oman pojan hyysäystä.
      Meilläkin on mennyt moni turnaus penkin alle kun on kasattu joukkue toimihenkilöiden poijista. Ja on tullut turpiin oikein kunnolla.
      Jossain vaiheessa myös valmennus ontui. AAA-pojilla eli toimihenkilöiden pojilla olikin valmentajista ylitarjontaa ja AA-pojille (onneksi tuli muutama fiksu) valmentaja (jolla ei oma poika pelaa) niin valmentamaan tätä AA-porukkaa.
      AAA-porukassa oli monta maalivahtivalmentajaa, mutta AA-porukassa maalivahti sai seistä kun valkkua ei ollut...
      Ehehehehe - on ne valkkuisät sitten tosi hyväsydämisiä tapauksia kun hyvää hyvyyttään valmentaa ja ajaa omaa etuaa....jääkiekko on ihmeellinen maailma.
      Valkkuisät pois hääräämästä.

      • näisnsemenee

        Sinunkin pelaaminen loppuisi jos valkkuisät lopettaisi. Suomesta loppuisi yli 90 % joukkueista jos ei olisi isit ja äitit toimihenkilöinä. Miettikääpä sitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe