Moskovaan matkustaa Rehn, ei Soini

osservatore_romano

Tässäpä teille persuille jälleen yksi osoitus puheenjohtajanne ja ulkoministerinne Timo Soinin kelvottomuudesta:

http://www.hs.fi/politiikka/a1305972273132

Timo Soini ei ole vieläkään saanut kutsua Moskovaan, vaikka on istunut ulkoministerinä jo kaksi kuukautta. Sen sijaan Moskovaan matkustaa Olli Rehn, joka on pitkän kokemuksen omaava ammattimies, eikä tyhjännauraja kuten Soini.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähhh

      Mitäköhän tuo Mongertaja siellä tekee????????? vellihousu Eu bobrikoff

      • Joxanen

        Sorry !
        Juurihan todettiin ettei Timo Soini lähde Moskovaan ?
        Mongertaja jää kotiin !


    • onpatosityperäaloitus

      Ääliöt ! Rehn menee tietenkin selvittelemään elinkeinoministerinä Fennovoima-asiaa.
      Soininko pitäisi tehdä kaikkien ministerien työt ? Ei taida lyyti kirjoittaa aloittajalla, vai ? Mikä vellihousu tuokin aloittaja on ?

      • hiililapiolla_joutuu

        Kyllä Soinin työksi riittää rahan lapiointi Suomesta Kreikkaan.


      • näillä.mennään

        Kaikki muut tietävät, että Soini on vain umpirahanahne poliittinen narsistipelle, paitsi soiniuskovaiset.


      • tossun_torpedo

        Rehn menee, koska Rehnillä on kutsu. Soini ei mene, koska Soinilla ei ole kutsua.

        Soini sitäpaitsi lomailee kuten ennenkin, eli ei voisi lähteä, vaikka kutsu tulisikin ja isänmaan etu vaatisi.

        Ja luikuri-Soinilla, joka pakeni hankalia ulkopoliittisia aiheita jo ollessaan eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, ei olisi ollut edes kykyä tai halua ottaa tärkeitä kauppapoliittisia neuvotteluita hoitaakseen. Jos olisi sellainen nyt sattunut kohdalle, hilkka olisi välittömästi mennyt sijoiltaan ja tulehtunut.


      • Eipä siellä kuulemma Fennovoimasta, Gaspromista ym. juurikaan puhuttu.


    • osservatore_romano

      Hyvä ettei Soini matkusta Moskovaan. Soinihan ei tunnetusti osaa neuvotella. Yksinvaltaisena puoluejohtajana hän on tottunut sanelemaan. Hallitusneuvottelut sekä niiden jälkeiset poliittiset väännöt hallituksessa osoittavat myös, ettei sanelupolitiikkaan tottunut Soini osaa neuvotella ainakaan niin, että hänen edustamansa osapuoli hyötyisi neuvottelusta.

      Rehn sen sijaan joutui 10 komissaarivuotensa aikana neuvottelemaan niin paljon, että hänen perseensä kestää varmasti ryssienkin kanssa neuvotellessa.

    • mistänäitäpalikoitailm

      osservatore_romano saa paistaa ison haskan !
      Mene pummi töihin !

      • virsun_petutus

        virsua petuttaa.


      • SoinillePalloJalkaan

        Persu kiehuu raivosta, kun Soinin osaamattomuus paljastui kaikille hallituksen ensimetreillä.


    • ÖööÄäää

      Soini ei saanu kutsua koska Sössi Etyjin ,nyt menee Mongertaja, ei hääppösiä oo nämä Suomi politikot.

      • AntipersunTyhjääHuutoa

        Ei sinne ketään ole kutsuttu, vaan koskee lähinnä parin yrityksen asioita.


      • osservatore_romano
        AntipersunTyhjääHuutoa kirjoitti:

        Ei sinne ketään ole kutsuttu, vaan koskee lähinnä parin yrityksen asioita.

        Et taida peruspersuna ymmärtää tästäkään asiasta mitään. Yritykset eivät ole saaneet asioita siihen järjestykseen kuin sekä Suomen että Venäjän valtiojohdossa toivotaan. Siksi näitä asioita pyritään ratkomaan nyt poliittisella tasolla. Nämä asiat voitaisiin hyvin hoitaa ulkoministerien kesken, jos Suomen ulkoministeri olisi tervetullut Moskovaan. Mutta kun ei ole.

        Mitä tulee kutsumiseen, Venäjän hallituksen edustajia ei mennä tapaamaan ilman kutsua. Se on varma.

        Että jospa te tietämättömät mölinäpersut menisitte takaisin sinne ABC:n nurkkapöytään toistelemaan toisillenne niitä iänikuisia valheitanne.


    • SäälittävääAntipersu

      Et sitten tainnut lukea linkkiäsi . . . . taaskaan ;) Ei ole ulkoministerin alaan liittyviä keskusteluja Moskovassa, vaan työ- ja elikeinoministerin alaan kuuluvien asioiden läpikäyntiä ;)

      • osservatore_romano

        Venäläisten kanssa asioitaessa kaikki asiat ovat enemmän tai vähemmän valtiollisia. Hanhikiven ydinvoimahankkeen venäläinen osapuoli Rosatom on kyllä osakeyhtiö, mutta se on valtionyritys ja muodostettu entisestä Venäjän federaation aromienergiaministeriöstä. Muutkin tähän soppaan liittyvät venäläisyritykset ovat valtion kontrollissa.

        Normaalioloissa olisi ollut luontevaa, että Suomen ulkoministeri olisi piipahtanut Moskovassa juttelemassa jostain "yleisistä" asioista, ja siinä sivussa hoitanut tämän ydinvoima-asian loppuun siten, että Fortum olisi saanut vesivoimalansa Venäjältä, ja Fennovoima näin Fortumin omistajakseen.

        Koska venäläiset eivät halua kutsua Timo Soinia Moskovaan, eikä Soinilla muutenkaan ole edellytyksiä hoitaa ulkoministerin tehtäviä, Moskovaan sai kutsun ammattimies Olli Rehn.


    • mistävtusta

      Yleensä ne ministerit joiden toimialaa koskee jokin neuvottelu tai tapaaminen niin ne menevät. Onko se jotenkin vaikea ymmärtää että Soini ei käy siellä missä pääministeri käy, pääministeri jättää valtiovarainministerille hommat, Toivakka vieraili jossain kehitysmaassa koska se on hänen alaansa. Mistä vtusta antipersu luulee että Soini pitäisi hoitaa jokaisen ministerin pesti. Ja kyllä persua vtuttaa, se kun ei löydy edes vastustajaa joka olisi edes lähes täysjärkinen ja puhuisi asiallisista asioista eikä ihan huuhaata

      • EpäpuoluePersut

        No, kerropa sitten, mihin maihin Soini on kutsuttu vierailulle tai kuka on vastannut myöntävästi Soinin kutsuessa Suomeen? Aivan, hiljaista on pidellyt ja syykin tiedetään. Kukaan ei halua olla tämän uusnatsihyysärin kanssa missään tekemisissä, joten Soini voi rauhassa kiertää kesäfestivaaleja.


      • osservatore_romano

        "Mistä vtusta antipersu luulee että Soini pitäisi hoitaa jokaisen ministerin pesti."

        Ei tässä kukaan ole vaatinut Soinia hoitamaan muiden ministerien tehtäviä. Hoitaisi nyt edes omalle tontillensa kuuluvat asiat. Mutta vaikeaa tuntuu Soinilla olevan, kun kukaan ei halua olla hänen kanssaan tekemisissä.

        Osaamattoman natseja hyysäävän ja valehtelevan populistin kohtalo on karu. Ja vielä vielä habitus siihen päälle.


      • AntipersunSkeidalapio
        osservatore_romano kirjoitti:

        "Mistä vtusta antipersu luulee että Soini pitäisi hoitaa jokaisen ministerin pesti."

        Ei tässä kukaan ole vaatinut Soinia hoitamaan muiden ministerien tehtäviä. Hoitaisi nyt edes omalle tontillensa kuuluvat asiat. Mutta vaikeaa tuntuu Soinilla olevan, kun kukaan ei halua olla hänen kanssaan tekemisissä.

        Osaamattoman natseja hyysäävän ja valehtelevan populistin kohtalo on karu. Ja vielä vielä habitus siihen päälle.

        Lapsellista sulta, lapsellista. Mikäli et ymmärrä miten valtiossa ja sen ministerien hommat hoituvat - olisiko parempi pitää turpansa kiinni, eikä huudella typeryyksiä puskista.


    • JaVieläKerranSoini

      Soini aikookin möllötellä koko hallituskauden Suomessa. Onhan siinä sen verran logiikkaa, että Soini käy hyvin ulkoministeriksi, koska on ulkopolitiikasta ja diplomatiasta täysin pihalla.

      Soinin tärkein motiivi ryhtymisessä ulkoministeriksi oli se, että hallituksen leikkauspolitiikkaa ei yhdistetä persuihin yhtä suoraan kuin jos hän olisi valtiovarainministeri. Niin että kovin jalot ovat Soinin periaatteet vastuun kantamisen suhteen.

    • SoininKaveri

      Koska se Soini tekee ensimmäisen vierailunsa Pohjois-Koreaan? Siellä vastaanotto olisi lämmin ja valtavat kansanjoukot osoittaisivat takuuvarmasti suosiotaan Soinillekin.

      Kim-Jong-unin tuella Soini saisi uutta potkua hieman lerpahtaneeseen poliittiseen uraansa ja pääsisi solmimaan myös uusia avauksia kahdenvälisen kaupan edistämiseksi Suomen ja Pohjois-Korean välillä.

      Soinin valtuuskuntaan tulee ehdottomasti ottaa Kaj Turunen, Juho Eerola ja Raimo Vistbacka. Tosin viimemainitun tulisi muistaa, että hotellin käytävillä ei ole sopivaa juosta ilman housuja eikä isäntien järjestämää ohjelmaa saa boikotoida jäämällä päiväksi hotellihuoneeseen.

    • Hallaahon-äänestäjä49

      KATOLINEN KIRKKO ON TÄRKEÄ EUROOPALLE, KONSTANTINUS SUURI JA KAARLE SUURI ESIMERKKEINÄ

      Katolinen kirkko = Eurooppa, joka muuten olisi ollut hajallaan ja MEILLÄ OLISI NYT MUSLIMIDIKTATUURI TURKIN MALLIIN. Myös siis kreikkalaiskatolinen. Molemmat katoliset ovat tärkeitä meille.

      Eurooppa on kiitollinen KATOLISELLE KIRKOLLE, JOKA YHDISTI EUROOPAN NIINÄ AIKOINA, KUN ROOMA OLI HAJONNUT JA VALTIOT OLIVAT HAJANAISIA

      Olemme myös kiitollisia luterilaiselle MARTTI LUTHERILLE JOKA TAISTELI MUSLIMISAATIOTA VASTAAN

      Raamattu on epätarkka kuvaus historiasta ja siinä on omat painotuksensa ja se ei ole historiallinen kirja. RAAMATTU ON TÄYNNÄ PIKKUASIOITA (tyyliin Potifarin vaimo) MUTTA SIITÄ PUUTTUVAT SUURET MAAILMANHISTORIAN TAPAHTUMAT

      KUTEN

      EGYPTIN FAARAOT (vain yleisiä viittauksia)

      TEUTOBURGIN METSÄIN TAISTELU

      ja niin edelleen ja raamattu kertoo satuja maailman luomisesta ja tekee ihmisestä jumalan kuvan ja muuta kummaa

      MUTTA PAAVINVALTA PELASTI MEIDÄT MUSLIMIDIKTATUURILTA JA MARTTI LUTHER TAISTELI MUSLIMIEN VALTAA VASTAAN 1500-LUVULLA

      olemme heille kiitollisia MUTTA KIITOLLISUUDEN EI TARVITSE ULOTTUA NYKYISEEN RÄMETTYNEESEEN SUOMEN KIRKKOON

      HELSINKI TUO JÄTTIMOSKEIJAN SUOMEEN kirkko vaikenee nurkassaan

      Helsinki on ilmeisesti antamassa moskeijalle tontin ilmaiseksi tai hyvin pientä korvausta vastaan.

      OLIT MISSÄ KUNNASSA TAHANSA, EROA NYT. KIRKOSTA EI OLE MIHINKÄÄN TAISTELUSSA MUSLIMISAATIOTA VASTAAN.

      Martti Luther taisteli, mutta nykyinen kirkko on rämettynyt byrokraattisiksi johtajiksi, joille asema ja palkkaus on tärkein

      http://www.eroakirkosta.fi/media/none/tiedote_05_2015.html?year=2015

      - Aivan käsittämätön on Helsingin kaupungin rooli moskeijahankkeessa. Helsinki on ilmeisesti antamassa moskeijalle tontin ilmaiseksi tai hyvin pientä korvausta vastaan. Tämä sotii erittäin pahasti uskontojen ja vakaumusten yhdenvertaisuutta vastaan. Helsingin kaupunki tuskin antaisi vapaa-ajattelijoille ilmaista tonttia. Uskonnoilla ei kuulu olla mitään erityisoikeuksia muihin vakaumuksiin verrattuna, toteaa tiedottaja Petri Karisma.

      http://yle.fi/uutiset/apulaiskaupunginjohtaja_viljanen_helsinki_toivottaa_suurmoskeijan_tervetulleeksi/8154779

      TÄSTÄ LÄHTEE, ALLEKIRJOITA HETI VÄYRYSEN ADRESSI https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372 LISÄÄ AIHEESTA http://www.paavovayrynen.fi/2015/07/16/tiedote-vayrynen-jatti-kansalaisaloitteen-tarkastettavaksi/

      http://yle.fi/uutiset/vayrynen_haluaa_markat_frangit_ja_liirat_kayttoon_euron_rinnalle/8167855

      http://timosoini.fi/2015/07/kreikkaa-ja-lepoa/ Sitä vaihtoehtoa ei ole enää olemassa, mikä oli tilanne neljä vuotta sitten. Tiesin tuolloin, että pakettipolitiikka alkaa ja että se johtaa erilaisten mekanismien rakentamiseen. En halunnut niitä, koska pidin politiikkaa vääränä. Vein puolueen oppositioon. Tuon neljän vuoden aikana hallitus rynni mukaan tukimekanismeihin ja pääomitti ne. Vastustimme. Hävisimme. Nyt se ovat olemassa ja niihin myönnetyt rahat. Muiden antamana. Tätä muiden antamaa rahaa, ei mitään muuta tai uutta, käytetään jos sopimus tehdään.

    • eihalutaeikäpysty

      Ei Soinia kutsuta muuta kuin juurikin Yhdysvaltoihin teekutsuille ja ehkä just ja just Tallinnaan. Eipähän reissussa rasitu ja saa rauhassa nauttia kopsuja ja nakkimukeja mökillään.

      • EhkäSittenkin

        Ulkoministeri Soini voisi kommentoida Simo Salmisen rotestilaulua mukaellen: "Voi olla että käydään vielä ulkomaillakin. Ettei sitä tarvi nyt ihan tulla silmille hyppimään..."


    • timohukkaministeri

      Eikös Soini kuitenki käynyt Ruotsissa ihan virallisesti? Tosin ruottalaiset ei sitä päästäneet kuin lentokentälle mutta Ruotsissa kuitenkin.
      Muuten kyllä on keskittynyt vain " plokiinsa" ja pakoiluun mediasta.

    • jörgens

      Jos ei viranhoito maistu kannattaisi vaihtaa hommia.

      • helppo.ymmärtää

        Ei Putinkaan viitsi kuunnella Soinin älytöntä mölinää, joka keskeytyy aina välillä pönömäiseen hullunnauruun.


      • kaikkimallillan

        Niin mutta kun viran puolesta on se Audi! Ja ministerin palkka! Ja diplomaattipassi! Köyhät nillittäköön, Timo senkin viheltelee.
        Ps, onneksi lisänä vielä persujohtajan palkka niin ei köyhyys lähesty!


    • momkomlokm

      eihän tuollaista porsasta voi mihinkään laittaa paitsi kiertämään afrikan maita joista se voi sitten ujuttaa lisää afrikan muslimeja suomeen.ja persu uskovaiset vaan kiehuu täällä mut onhan se surullista kun lahkon johtaja on tuommoinen.mutta uskon että on oikeita suoraselkäisiä persuja olemassa jotka oikeesti ajaa ennen vaaleja lupaamisia asioita. potkikaa tuo äänestäjien ja oman puolueväen kusettaja jo helvettiin ja persu uskovaiset samaansyssyyn.suurinosa suomalaisista ei halua värivammaisia suomeen ja on teidän linjoilla mut tää kusettaja teki toisin ministerikiiman takia.puoluekokouksessa teidän on mahdollisuus kiillottaa tän yhen takiaisen menettämä maine,toivon todella että mene enää halpaan persuissa on hyviä ihmisiä puheenjohtajaksi tämän petossuomalaisen tilalle.

    • ukko_raksalta

      Joo, kyllä tuo Soini tais olla vain "missä notkelma, siellä nätkelmä" mies.

    • hehehnojoo

      Ulkoministeri jonka on pakko matkustaa turistina ulkomaille.

    • Ulkoministeri vieraili Vermossa. Näki muita eläimiä kuin suomenhevosen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      391
      2072
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      54
      1747
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      215
      1408
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1130
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      72
      1043
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      968
    7. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      125
      951
    8. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      50
      899
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      813
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      50
      744
    Aihe