Huutokaupat com muuttunut ala-arvoiseksi

Taasmeitähuijattiin

Enää siellä ei toimi huutokauppa vaan uusille kamoille laitetaan korkea lähtöhinta ja se uusiutuu automaattisesti kun määräaikaan mennessä ei ole tullut yhtään tarjousta. Ja kuka niitä ylihintaisia ilman takuuta olevia kamoja viitsisi huutaa, muualta saa halvemmalla.

Aikaisemmin huutokauppa toimi kun ei käytetty lähtöhintoja. Lähtöhintaan tulee 50% lisää kun lisätään minimikorotus ja alv siihen päälle.

Varokaa huutokaupat.com kusetusta.

53

5354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehhh

      hihhihhi

    • Hassuakin

      Kivaa :)

    • Ostakaa

      Ja todella tarkkana saa olla ettei osta roskaa, esim. moni talo on hometalo (ihan tehdyn kuntotarkastus raportin mukaan) ja käsirahaa pitää maksaa heti esim.5000€ ulosottomiehen tilille, vaikka jonkun ladon hinta ei nousisi kovin korkealle. Voi olla myös että asunnolla, varsinkin kerrostalolla on rästissä vastikkeita tai sähkölaskuja jotka lankeaa ostajan maksettavaksi! Eli maksan toisen maksamatta jättäneet paskat. Tosi edullisia diilejä...

      • Olokeehiljaa

        Rivitalosta osakkeen ostanut saa huomata, että yli puolet asunnoista on tyhjillään, omistajat eivät maksa vastikkeitaan ja taloyhtiö on kriisissä. Haltuun otettuihin asuntoihin ei saada vuokralaisia kun se lähikoulukin lakkautettiin juuri. Näin siis muualla kuin yliopistokaupunkien alueilla kun Suomi tyhjenee.

        Hometalonkin voi ostaa jos tietää mitä tekee ja saahan sen sitten markkinahintaan. Eikä niitä rästimaksuja tarvii oikeastaan maksaa jos vähentää ne jo huutohinnasta. Sähkölaskut eivät periydy seuraavalle osakkaalle ja vastikkeetkin vain puolelta vuodelta.


      • Berttha

        Varsinkin Kuopion keskustasta on noita ongelmaosakkeita myynnissä.


    • HuutaakovaiEi

      On mennyt sivusto ihan munilleen, 3 ilmoittajalla on varmaan 85% huudoista…Macea,Kone Keltto ja Famoran! Huutokauppa jatkuu hetken kuluttua jos tuotetta/tuotteita ei ole huudettu kertaakaan. Vaikuttaa enemmän Nettikaupalta kun huutokaupalta.Mutta so what, sivujen pitäjä saa rahansa ja on tyytyväinen vielä hetken aikaa.. Kuka viitti tuota pa..aa katsella.

      • Olokeehiljaa

        Ilmoittajista pidetään hyväksymisprosentti kirjanpitoa. Tuolla automaattisella uusimisella vältetään hylkäämisiä ja tilastot alkavat valehdella. Kone Keltto kamat varastoidaan ulkona tai pressuhalleissa käytännössä lämmittämättömissä tiloissa. Nyt se keksi uuden tavan välttää hylkäämistä, se peruu huutokaupan jos hinta ei ole noussut reilusti voitolliseksi. Huutokauppakeisari Aki sentään uskaltaa ottaa riskin ja myy vaikka tappiolla, se on oikeaa huutokauppatoimintaa.


      • ap62

        No homma on niin että jokainen huutaja huutaa oman huudon ja on siitä vastuussa niin tein myös itse famoranista mutta yllätys oli se kun ilmoituksessa oli että tuotteen voi noutaa mutta kun huuto jäi minulle tuli sähköpostiin ilmoitus että vain lähetys 45e eli 80e tuotteen hinta nousi aika paljon ja hinta kuulemma on pakkaus ja lähetys kulu mutta kun se tuote oli tehtaan paketissa. ELI en KOSKAAN huuda mitään FAMORANISTA JA KONE KELTOSTA.


    • huutaakovaiEi

      Aika nopeestihan tuo tuntuu korjautuvan kun kävijämäärät tippuu tuota luokkaa, eli sivusto menettää kiinnostuksen ja oikeat huutokauppaajat lopettavat ilmoittelun niin kuka jaksaa noita enää seurata…

    • paluuvanhaan

      Huutokauppa palaa "vanhaan tyyliinsä"

    • 170euroa

      Ostin viimeisen ostoksen Isonkyrön kone keltosta. Sirkkeli kesti tasan kolmen kakkosnelosen halkaisun. Sähköpostiin ei vastata, eikä takuuta tietenkään ole. Oma vika kun ostin sieltä. Järjestän kuitenkin yritykselle pienen yllättävän jarrun toimintaan :-)

      • Taasmeitähuijattiin

        Sellainen 800W pöytäsaha on joskus maksanut 60 euroa mutta nyt 80 tai 100. Mutta se 60e alv onkin jo 74,40e, sama kone Hong Kongissa 74,90e.
        Kelton ostos pitäisi noutaa Isokyröstä. Sekä Vaasasta että Seinäjoelta löytyy Honkkari tavaratalo.

        Hitsauskypäriä Keltolta pitäisi ostaa kerralla 4 kpl, eivät enää myy alle 120 euron kun tuli se lähtöhinta 100 euroa. 148,80 kun alv on mukana. Puuilo myy samaa yksittäin 34,90 eli 4 kpl 139,60 euroa.
        Keltto hinta on tukkuhinta ja silti korkeampi kuin vähittäismyymälässä.
        Keltto ehtona on "Huutokaupassa myytävillä kohteilla ei ole takuuta,vaihto eikä palautusoikeutta."

        Kone Keltto Oy = Kallis Keltto


      • Anonyymi

        Pitää olla vahva sirkkeli, että kestää halkaista useamman kakkosnelosen.
        Nm. kokemusta on


    • Uimalakkikeltto

      Laita ihmeessä. Paskaa kun myyvät

    • KOIRUUTTA

      Kone.Kelton mainoskuvissa betoniset patsaat näyttävät suurilta.(Metrin korkea
      100kg painava) Kun käyt hakemassa saat puoleen kutistuneen patsaan.
      Huiputustako?.

    • jotainrotia

      Ilmoittakaa ihmeessä huutokaupan pitäjälle, Huutokaupat.com kyllä siellä asiaan puututaan.

      • Aapelinennen

        Katselin tuossa kun oli kompuran tarvesta. Timcon 2,2kw kompura T:mi Famoran myymänä. Hintaa huudoille noin 160e plus alv:24% siihen rahti päälle niin hintaa noin 250e
        Jos hinta ei heitä mielytä, niin ei kauppoja.

        Saman tuotteen vähittäismyyntihinta on 240e. Saa täydellä takuulla.
        Tämä ole mitään huutokauppaa, vaan täyttä kusetusta...


    • JL234

      Kone keltto Famoran myy koiraverkkoa ja kun tilaan kuljetuksen siitä tulee maksettuani vahvistus seuraavasti: kuljetus maksettu, toimitusosoite on tilaajan kotiosoite. Sitten viikon päästä matkahuollosta tulee viesti että lähetys noudettavissa, voi vittu mitä kusetusta, joku vetää välistä.

      • Hintavaa

        Moottorisaha Powertecn PT5200 oli noussut tänään 120 euroon ja siihen 24 % alvia
        lähetys 28 euroa = 176,80
        Nettikauppojen hinta 51,00 - 71,00 euroa . Mikä saa hintaa nostamaan.


    • MelkeinHuusin

      No eipähän tarvii näiden kommenttien jälkeen huutaa famoranin listalla olevaa akkukäyttöstä autoa pojalle vaikka halvalla saisikin...

    • XYVHMNEDS

      Huusin hiiligrillin.. Ei kai siitä voi ihan kauhesti kusettaa? No, katotaan mitä käy.

    • ap62

      Itse huusin Famoranilta kelkka tallin huuto ilmoituksessa oli että voi noutaa mutta heti kun voitin huudon sähköpostissa oli että ei voi noutaa pakkaus ja lähetys kulut 45e (kiitos) Ok en olis hakenut mutta homma on väärin. Myöhemmin tuli kysely Huutokaupat . com.lta miten kauppa kyseisen firman kans meni ja laitoin nämä tiedot, kyselyssä oli että tieto menee myös myyjälle mutta kummaltakaan osapuolelta ei ole kuulunut mitään. No varmaan famoran ja kone kelttokin maksaa huutokaupat com.ille joka huudettavasta jotain niin huonohan siihen on puuttua. Pitäs vaan saada noi julkiset pois tältä sivulta, valtio, kunnat, puolustusvoimat ,poliisi,yms.

    • JMess

      Famoran myy koiraverkkoa. Mitat 1,8m x 30m lankavahvuus 1,85mm. Koiramme tuli läpi 15 minuutissa. Paskaa verkkoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • FFamoran5

      Famoran

      • Romuttamolle

        Autoliikkeet myyvät romujaan ilman takuita ja saavat vieläpä hyvän hinnan. Ostajista kiinni miten kauppa käy. Älkää maksako romuista liikaa.


    • enviitsimaksaaliikaa

      En ole kertaakaan ostanut tuolta mitään koska saan samat tavarat muualta paljon halvemmalla jos ostan ja haluan kiinalaista, mikä harvoin on suunniteltu toimivaksi ja kestäväksi, esim työkaluissa ja muissa tavaroissa. Sitten riski ostajalla lisäksi että saa kaupan päälle vialliset tuotteet joita ei kaupoissa voi myydä.

      Mutta ostin pari viikkoa sitten nettikaupasta vikakoodinlukijan hinta 12eur toimituskuluineen ( kaikki ne tehdään kiinassa, halpoja valmistaa eli isot katteet )

      Huutokaupat.comissa yhdellä myyjällä sama 40eur toimituskulut, jos huutaja on todellinen.

      Tuollaisen vikakoodinlukijan valmistuskustannukset on max 1-2 eur nurkilla kiinassa jossa on valuutan arvo eri.

    • Ketsuppi63

      Harhaanjohtavia kuvia käytetään ilman mittatietoja, NIMIMERKKI. pettynyt reikälevyjen huutava.
      "Famoran
      4kpl reikälevyseiniä piikkeineen ja telineineen, Isokyrö"
      Myyvät passaa.

    • Ihmetystä

      laskekaa kuiten tarkoin koko loppusumma alveineen ja postikuluineen ennenkö huuatte famoranilta. Se on aika järjestelmällistä touhua nuitten huutojen suhteen. Yleensä on kaks huutoa joka tavarassa huutoja ja kolmas huuto voittaa.

      • Ostin_jotain_Suomestakin

        Aivan oikeita huomiota ja samoja minäkin olen huomannut eräästä Teivaalantien sekä Jämsän suunnalta olevasta myyjästä... Siis mitä edellä puhuttuja myyjiä on mainittu...

        Alavuudella on muuten erään myyjän myynti 100%........
        Elikkäs .. jos tarjotaan niin sillä menee voittjalle niin kuin "Varastojen ostajillekin..."...
        Tilasin Kiinasta 3kpl 4T leveitä 2-pilari autonostimia minulle ja kavereilleni..... siis leveet meinaan sitä että vanhan Amerikkalaisenkin saa ilman ovien lommuutusta ja pääsee koppiin ilman akropatiaa...
        Veroineen .. rahteineen .. kaikkineen jne... 1450/kpl tontilla....

        Putkiliikkeen Hiace nousee ... Hyrdraulikka/mekaniikka huoltajan uusi Vito (2017) nousee vara-osien kanssa myös... Omassani on muutama pikku auto (Fiat ja Mazda Farmari) ollut ja Ducato 14 kuormassa eikä mitään onkelmaa.

        Famorasta "voitin" öljy-imurin ja nuo pienellä kirjoitetut ALV toimitus myös huomion.....
        Forssan Hurrikaanissa oli "aikoja sittten" muutama kappale aika lähellä tuota hintaa nopealle ostajalle tarjolla...

        Huuto.net palvelussa kannatta tosiaan lukea myynti-ehdot.. siis esim. 24% alv sekä toimitus ehdot

        Eikä itkeä täällä..

        Sitten se "Varastojen Huutajat " Suomessa.. mielestäni aikas köyhä on niinkuin vastaava UK...
        Eikä sikään järjestäva A:lla alkava firma ainaskaan hirveesti posittiviasia lausuntoja kerää


    • Sunlogix_ansaintalogiikk

      Sunlogix :in huutokaupat.com :in tavaroiden postitus maksaa vähintään 30€, eikä itse voi hakea. Tämä tieto lukee lomakkeessa, mutta ovelasti piilotettuna ja erillään. Et myöskään tiedä, mitä kautta paketti tulee, etkä tiedä edes lähettäjää, koska se on taas joku eri firma, johon postimaksut ohjataan.. Sytytysneste on mielestäni vaarallista ja leimahtavaa. Tiistaina valmistuu nettisivut, josta saa opastusta ja vinkkiä, jolla suojautua näitä kyseisiä toimijoita vastaan.

    • Yritettykusettaa

      Ja on syytä epäillä että käyttävät bulvaani huutajia että hinta nousee sopivaksi,eli kaliimmaksi kuin kaupassa.

      • markkulisa

        No joo,todella hyvä havainto!Olen itse huomannut saman.Käyttävät oman firman huutajaa jos tuote meinaa mennä liian halvalla.Itse olin vähän pöllö alussa,mutta opin nopeasti
        Vai opinko...?
        Tavara,mitä huusin,tuli kyllä minulle ja maksoin se välittömästi.Meni neljä päivää mutta tavarasta ei kuulunut mitään,vain kuitti ja ilmoitus:MH:n lähetystunnus,toimitetettu sähköisesti.jJoopa joo...
        Soitin lähettäjälle (sille F:llä alkavalle)mistä tuli hyvin tylyt kommentit ja meriselityskset kiukkuiseen sävyyn
        Niinhän ei asiakaspalvelu saa toimia,ei...!
        Jotain voi olla pielessä tässä nyt,mutta perun puheeni ja pyydän anteeksi jos olen ollut väärässä.
        Saapi nähdä.Onneksi Suomessa on sellainenkin kuin kuluttaja-asiamies
        .Palaan taatusti tähän asiaan jos osoittauttuu aiheelliseksi


    • Muilutettu

      Famora ja Kone Keltto täysiä kusettajia. Suosittelen koirien hoitoon.

    • olba

      Joo varokaa kone kelttoa ja Tm:i famoran tuotteita.
      Niissä on aina yleensä 1 huuto.
      Siihen kun korotat niin järjestäen saat tuotteen halvemmalla muualta,sekä lisäksi takuun.
      Esim. tänään laminointikone 20e korotus 20e on 40e plus pakkaus ja postikulut.

      huh huh mitä kusetusta .
      Älkää nyt hyvät ihmiset olko sokeita, hinta kaupoissa 19,90-29,90e

      • olba

        no huutajat on sokeita.
        oma vika jos ei osaa laskea.
        aina noita uuvatteja huutajia näkyy löytyvän.
        Helppoa rahaa näille muutamille toimijoille,


    • yksJ

      No voitin kerran hydraulisylinreitä ja noudin jostain Pohjanmaalta, kaveri oli laittanut ne huutokauppa.comiin , juteltiin siinä sitä sun tätä, se vain sano, että ihan kumma juttu: ostaa halpuuskaupasta kasan tavaroita, ja kun paljon ostaa saa vielä alennuksen ja laittaa huutokauppaan, tulee rahaa ihan kivasti, eikä ole paljoa kuluja. Tätä siinä ihmeteltiin.

    • Monottarvitsisin

      Onko kenelläkään kokemusta niistä turvakengistä (merkki Lahti pro), joita jokin firma kauppaa? Kun ne kengät on ulkomailla tehtyjä, eikä ole mitään mainintaa lestin leveydestä.
      Hintaan näkyy tulevan päälle alvi ja sitten aika hurjan iso toimitusmaksu, 35 euroa.

    • isokyrö..voi..v

      Puhelimen 12tn tehoakku... oppirahat tuli maksettua... 1,5 kk:den jälkeen tyhjeni 2 tunnissa kun pisti puhelimeen kiinni. Mitään uutta en osta Huutokaupat.comista varsinkaan jos "nouto"paikka isokyrö.

    • Jjjj765

      Mitä te valitatte? Ei ole pakko ostaa mitää...idiootteja kaikki.
      Sivusta seuraaja!

    • UskomatontaFamoranilta

      FAMORANia en voi suositella kenellekään. Matkalaukku hajosi ennen kuin ehdin sitä edes kotoa autoon siirtää. Asiakas"palvelu" kuittaa reklamaationi seuraavasti: "Sinulla on matkavakuutus, ota korvaus sieltä!" Aivan surkea tuote, vielä surkeampi asiakaspalveu. Harvoin annaa julkisesti näin huonoa palautetta, mutta nyt meni kuppi nurin.

    • Anonyymi

      No kokeilin varoituksista huolimatta.

    • Anonyymi

      Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

      • Anonyymi

        Juuri näin, minullakin yksi huuto on kuluttajan suojassa tutkittavana?!
        Huutokauppa.com sivulla mytiin tuotetta josta erityismaininta "ei vikaa" ja kun sain tuotteen niin siitä ei puuttunut vikaa? Oli jäänyt yksi sana pois mutt eipä myyjä eikä huutokauppa.com; kaan ruvennut kauppoja perumaan joten nyt ootellaan ratkaisua kuluttajansuojasta.
        Joskus vuosia taakseppäin huutokaupan pitäjä piti huolen että tavara oli mitä luvattiin mutt nykyjään siellä ihan eri käytäntö.
        EN SUOSITTELE HUUTAMAAN NÄKEMÄTTÄ TUOTETTA!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin, minullakin yksi huuto on kuluttajan suojassa tutkittavana?!
        Huutokauppa.com sivulla mytiin tuotetta josta erityismaininta "ei vikaa" ja kun sain tuotteen niin siitä ei puuttunut vikaa? Oli jäänyt yksi sana pois mutt eipä myyjä eikä huutokauppa.com; kaan ruvennut kauppoja perumaan joten nyt ootellaan ratkaisua kuluttajansuojasta.
        Joskus vuosia taakseppäin huutokaupan pitäjä piti huolen että tavara oli mitä luvattiin mutt nykyjään siellä ihan eri käytäntö.
        EN SUOSITTELE HUUTAMAAN NÄKEMÄTTÄ TUOTETTA!!

        Kuluttajansuojalain mukaan nuo huutamiset ovat etämyyntiä koska huutokauppaan ei voi osallistua henkilökohtaisesti paikan päällä. Tuotteilla on normaali etämyynnin 14 päivän palautusoikeus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuluttajansuojalain mukaan nuo huutamiset ovat etämyyntiä koska huutokauppaan ei voi osallistua henkilökohtaisesti paikan päällä. Tuotteilla on normaali etämyynnin 14 päivän palautusoikeus.

        Kyl se näin on. Huutokaupat.com on velvollinen palauttamaan maksetun summan ja kaikki paluyutukssta aiheutuvat kulut.


    • Anonyymi

      JUU, AUTOKAUPOISSA YRITYS MYY AUTOA MYYDÄÄN ENITEN TARJOAVALLE. KUN HINTA EI MIELLYTÄ AUTOYYNSSÄ KOHTA UUDLLEEN. JA TUNTUU ETTÄ KAUPPIAS ON YKSI HUUTAJISTA JOKA NOSTATTAA HINTAA.

      • Anonyymi

        Huutokaupat.com on ylimielinen paska


    • Anonyymi

      Varokaa sitä alavieskan säästöliekkiä.veikko myy talouslaatua lauteiden alle, ei sovellu muualle.

    • Anonyymi

      Tälläinen lukee mm. sivuilla eli valitusta vaan kuluttaja-asiamiehelle jos myyvät rikkinäisiä tuotteita.

      Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.

    • Anonyymi

      Toi on muuten hauska toi Famoran, myyvät justiin samaa rojua, mitä esim halpahallissa myydään - kallimmalla tietenkin.

      Esimerkkinä itsekelautuva johtokela, lähtöhinta 2 kpl = 0 €. Minimikorotus 20 €, hintaan päälle 24% alvia toimituskulut 25 €. Eivät missään nimessä myy tuolla alimmalla tarjouksella 20€. Siinä kun miettii, että huutaa sen 40 € alv 9,6 toimituskulut 25€ = 74,6 jaettuna kahdella tulee kappalehinnaksi 37,3€

      Halpahallissa sama kela 34,95

      • Anonyymi

        No olisikos linkkiä vai kelaiketko jo tyhjää
        HOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No olisikos linkkiä vai kelaiketko jo tyhjää
        HOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Oletpas rohkea, kun uskallat kaapista tulla ulos. No mitä niihin linkkeihin tulee, niin katso vaikka tuota.

        https://www.halpahalli.fi/itsekelautuva-johtokela.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No olisikos linkkiä vai kelaiketko jo tyhjää
        HOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Tämä homottelu kuvastaa kyllä hyvin famoranin politiikkaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe