Yksin ja peloissaan, selibaatti ratkaisu?

Niinpeloissaan

Olen kaksikymmentä, olen hyvin lapsenhenkinen, en ole koskaan suudellut ketään suulle, seurustellut, tai ollut sängyssä kenenkään kanssa. Ajatus siitä että joku koskettaa tai edes pitää kädestää pelottaa minua niin paljon että alan täristä ja jos edes ajattelen sitä jos mies vaikka yhtäkkiä suutelee niin pelkään saavani paniikkikohtauksen…!

Pystyn kyllä ajattelemaan seksiä, lukemaan siitä, mutta pelkään itse vastakkaista sukupuolta ja naisia välillä myös. Minulla ei vain ole kovin hyviä kokemuksia kai miehistä. Kaveri kysyi yläasteella että halusinko olla vain jotta hän pääsisi V-kortistaan ja minähän kieltäydyin ja kielsin kaikki tunteeni mitä minulla joskus oli ollut häntä kohtaan ja pian emme olleet enään ystäviä.

Juoppo ja väkivaltainen mies meinasi viedä minut mukanaan vessaan Helsingissä Kampissa kun olin 13 ja pitää hauskaa minulla. Onneksi pääsin pakoon väkijoukkoon kun vessat eivät olleet toiminnassa ja hän pysähtyi kysymään neuvoa baariin joltain tytöiltä. En kertonut siitä kuin vasta viime vuonna läheisilleni.

Minulla oli koko lukion ajan paksu stalkkeri kimpusssani, joka katseli minua kuin lihakimpaletta ja ihan avoimesti kysyi että miltä näytin uimapuvussa. Hän jätti minut lopulta rauhaan kun keräsin rohkeuteni ja sanoin etten ollut koskaan kiinnostunut hänestä, mutta sitä ehti jatkua kolme vuotta.

Mietin siis… Voinko koskaan löytää rakkautta jos kieltäydyn seksistä? Mitä minä tiedän on että kaikki miehet ovat lihallisten himojen vietävissä ja haluavat nautintoa naisista välillä heistä piittaamatta…! En oikein ymmärrä rakkauden tunnetta, joten olen tästäkin vähän hämmilläni… Mutta pelkään miehiä vain niin paljon…! Pelkään olla kahden miehen kanssa jos he yhtäkkiä loikkaavatkin päälleni, suutelevat, kähmivät tai pilaavat minut…!

Pystyn miellyttämään itseäni ehkä kaksi tai kolme, joskus useita kertoja hiukan hieromalla itseäni jos sille päälle satun, pääasiassa minulle riittää pelkkä keskittyminen, mutta parhaissa tapauksissa pärjään ilman minkäänlaisia orgasmeja reilusti yli puolivuotta.

Mutta olisiko selibaatti miehille mitään? Onko ketään joka pystyy ymmärtämään naisen pelon? Ovatko kaikki miehet vain sikoja, pervoja, raiskaajia tai muuten hirveitä ihmisiä jotka ajattelevat vain naisten kroppia vai onko oikeasti sellaisiakin miehiä jotka ajattelevat vain kumppaninsa hyvää ja parasta…? Unelmani olisi löytää sellainen hellä jätti pikkuiselle itselleni, joku joka todella rakastaisi minua, mutta pelkoni tekee minusta kykenemättömän lähestymään tai edes katsomaan ketään miestä… Onko kenelläkään neuvoja kokemattomalle tytölle…?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jape00555

      Miehetkin on ihmisiä. Niitäkin on joka lähtöön, niin kuin naisia.

    • wanabeez

      Mitä sä oikeasti haluat miehestä? Kun kaikki miehet ei välttämättä ole seksin perään.

    • miespelkoinenneitsyt18v

      Sun pittää vaa oottaa ku kohalle sattuu semmone mies jolle voit puhua ja johon luotat 110%.sti. Kerrot sille kaikki pelot ja sitte ku se tuntuu oikeelta nii teette miltä tuntuu. Ja tee vain omasta tahosta, ei painostettuna

    • 24435

      "Ovatko kaikki miehet vain sikoja, pervoja, raiskaajia tai muuten hirveitä ihmisiä jotka ajattelevat vain naisten kroppia vai onko oikeasti sellaisiakin miehiä jotka ajattelevat vain kumppaninsa hyvää ja parasta…?"

      Tyypillisesti miehet ovat noita molempia samaan aikaan. Eli mies voi himoita täysillä (kaikkia ja kaikkea) ja samalla rakastaa täysillä ja pitää himonsa kurissa.

      "Unelmani olisi löytää sellainen hellä jätti pikkuiselle itselleni, joku joka todella rakastaisi minua"

      Olisitko sinä kumppani joka ajattelee vain kumppaninsa hyvää ja parasta?

    • Niinpeloissaan

      Kyllä 24435! Minua usein soimataan siitä miten suuressa arvossa miehiä pidän pelostani huolimatta, mutta en voi sille mitään. Jos vain löytäisin unelmieni miehen joka todella odottaisi minua ja ottaisi tunteeni ja oloni huomioon niin rakastaisin häntä koko sydämmestäni ja tekisin mitä tahansa hänen puolestaan. Paitsi varasta, valehtele tai tapa.

      Unelmiini kuuluu juuri se että voisin saada unelmieni miehen tuntemaan olonsa hyväksi kanssani, henkisesti, maallisesti ja fyysisesti. Haluan kertoa hänelle että rakastan häntä, lähettää hänet töihin hyvillä toivotuksilla ja olla häntä vastassa kotona kun hän palaa. Juuri näistä saan soimausta työtovereiltani, koska olen kuulemma vanhan aikainen jos ajattelen että naisen paikka on pitämässä kodista huolta, mutta jos voisin pitäisin mielelläni huolta kodista ja miehestäni. Haluan vaalia, helliä ja rakastaa häntä ja toivon vain samaa häneltä.

      Ah, jo asian ajattelu saa minut romanttiselle tuulelle...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe