Soppapummit kuriin

Leikkaukset

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fishandchipss

      Oma arvaukseni on, että lihovat entistä enemmän, kun joutuvat syömään entistäkin epäterveellisempää ruokaa. Terveellinen ruoka on yllättävän kallista.

      No englantilainen ruoka on muutenkin tunnettu erinomaisuudestaan.

      • munatjapekonit

        Ja englannissa maailman lihavimmat ihmiset tätä nykyä....:)Se siitä englantilaiaen ruuan terveellisyydestä.....:)


    • seitsemänpluskolme

      Yksipuolinen ja viljaan painottuva ravinto lihottaa eikä vie nälkää muuttaa syömisen vain tavaksi ilman iloa ja nautintoa.

    • RasvanjaHiilarinLiitto

      Terveellinen ruoka ei ole kallista. Moni köyhä ei kuitenkaan jaksa laittaa ruokaa perus raaka-aineista ja sortuu helppojen valmisruokien houkutuksiin. Tukien pienentäminen ei kannusta laihtumaan eikä syömään terveellisemmin.

      Pitäisi puuttua syihin, jotka ovat johtaneet lihomiseen ja laiskistumiseen. Taustalla voi olla masennusta, alkoholin käyttöä tai psyykenlääkkeitä, jotka nostavat painoa. Pitäisi hoitaa syyt ja kannustaa laihtumaan. Jo 5% painonpudotus tuntuu vireystilan nousuna. Silloin jaksaa paljon paremmin kiinnostua uusista asioista, kuten vaikkapa terveellisestä ruoanlaitosta.

      • roletaari

        Jäätyäni pysyvästi työttömäksi ryhdyin valmistamaan itselleni ja vaimolleni halvoista perusraaka-aineista sapuskat.
        Jotain lihaa on melkein aina tarjouksessa ja broitskun koivet ovat yleensä alle 2€/kg, joskus alle 1€.
        Sian ulkofile usein alle 5€/kg.
        Lehmä on aina kallista mutta siasta ja broitskusta saa monipuolisia pöperöitä.

        Työmaakuppiloiden mauttomat, rasvaiset einespöperöt olivat nostaneet kokonaiskolestrolini 8:aan. Vuoden kuluttua kotisyömisen aloittamisesta kävin verenkuvassa. Kokonaiskolestroli oli 4,7, HDL 2,08, trigly 0,62.
        Painoni oli ennallaan.
        Leipäostoksissa katson kuidut, suolan ja protskun mutta kilohinta on tärkein koska leipä muodostaa hyvin pienen osan kokonaissyömisestä.

        Olen riivatun laiska lenkkeilijä joten sulan maan aikainen keräilytalous muodostaa suurimman osan ulkoiluani. Mäkisessä, kallioisessa maastossa sekin käy liikunnasta kunhan siihen suhtautuu niin.


      • porvari

        Lehmää saa jauhelihana halvalla Liiteristä, sieltä saa edullisesti, n 2€/kg, pakastevihanneksia. Perunat, makaronit, munat ja juurekset on kaikki alle 2€/kg.
        Jos päivässä syö noin kilon, niin aika edullista on.
        Ulkomaalaisten kaupoissa on myös halpoja raaka-aineita.
        Yksi haettu pizza tai kebab maksaa kahden päivän itse tehdyt ruuat. Hampurilainen maksaa enemmän.


    • kolaritkuskinkukkarolle

      Kaikki onnettomuuksissa olleet pitää sulkea pois kuluistaan sairasvakuutuksesta/KELA onnettomuus ei ole sairaus ja jokainen liikenteessä kulkeva tietää kolareita satuu ja joku ajaa päälle vaikka olet suojatiellä. Onnettomuus on aina jonkun huolimattomuutta tai välinpitämättömyyttä. Korvatkoon aiheuttaja tai itse altistunut henkilö.
      Tapaturma EI OLE SAIRAUS.

    • Plösönortti

      Ihan oikein kyllä. Itsehän ihminen useimmissa tapauksissa päästää itsensä huonoon kuntoon. Toki jotkut sairaudet tai viimeistään niiden hoidot lihottavat, mutta tuossahan tulikin ilmi, että tapauskohtaisesti nämä tukileikkaukset tehdään.
      Ja samahan se on nuo päihteet. Olkoon sitten vaikka kuinka helvetin paha sairaus tahansa, mutta todellisuudessa ainoastaan ko ihminen itse juo sen viinansa/piikittää huumetta/polttaa tupakkaa jne. Ei kukaan siihen pakota eikä aja. Ja kyllä sitä pään täytyy sen verran paskaakin kestää, ettei nyt ala narkkaamaan "Kun kotona oli lapsena vaikeeta ja läheisiäkin on kuollut"-asenteella. Itsekin kestänyt ilman päihteitä, vaikka olen joutunut kokemaan paljon pahaakin elämäni aikana.
      No se mulla on, että mä poltan tupakkaa ja olen lievästi ylipainoinen(painoni pyörii 100-105kg välillä, pitäisi painaa 90-95kg). Viinaa en juo ja huumeita en ole edes kokeillut.
      Mutta kuin myöskin, ei kukaan mua ole pakottanut lihomaan eikä tupakoimaan.

    • pohdinta

      Tavallaanhan kaikki sairaudet kehdon ja haudan välillä ovat itseaiheutettuja , koska olemme silloin olemassa, joten kaikki korvaukset pois.

    • jdfjkh

      Parempi kriteeri on koulutuksen määrä. Mitä korkeampi koulutus sekä työtön niin kaikki tuet voidaan poistaa kokonaan. Yhteiskunnan varoin koulutettu työtön loinen on isänmaan petturi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe