Sensuuri, uskonnollinen väkivalta ja diktatuuri

JesurunTiikeri

Hei,

tuon tämän esille siinä mielessä, että tällainen toimintatapa on luonut mm. Uskontojen Uhrit.

Jos seurakunnassa asioista ei saa keskustella vapaasti ja on pakko alistua jonkin toisen ihmisen käskyvallan alle ja pakko hyväksyä jonkin toisen tulkinta raamatussa: se ei ole missään nimessä tervettä.

Raamatussa sanotaan, että seurakunnassa kuka tahansa saa julistaa ja puhua; kaksi tai kolme kerrallaan. Jos joku tekee väärin, pitää se ensin käsitellä kahden tai kolmen todistajan kanssa ja sitten: koko seurakunnan kanssa.

Ei niin, että jotkin tahot kohottavat itsensä diktatuurin asemaan ja poistavat kaikki omien oppiensa vastaiset ihmiset seurakunnista, jos kaikki eivät alistu tällaiseen diktatuuriin ja henkiseen väkivaltaan.

Minut on kahdesta foorumista poistettu, koska olen mm. tuonut esille Juhannus Konferenssi videoita ja keskustelua avioliiton merkityksestä raamatussa.

Toivon, että tämä foorumi ei tee samaa virhettä ja jos tekee: ei se ole minun häpeäni, vaan todistaa siitä että Suomen seurakunnat ovat jo laajalti saastuneet ja on aika hylätä ne, kuten kirkostakin lähdettiin pois. Herätys ja uskonpuhdistus, on alkanut.

Tässä on teksti aiheesta, toivon että voimme keskustella täällä nyt tästä ikävästä asiasta mikä ilmenee useissa seurakunnissa ja myös internetissä ja joka aiheuttaa ihmisille jopa elinikäisiä traumoja.

http://yhdistyneetseurakunnat.blogspot.fi/2015/08/netmission-helluntai-nukkujat.html

6

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siunattu

      Olen kanssasi aivan samaa mieltä!Olin aikoinaan Seinäjoen hellareiden jäsen ja voin sanoa SAASTAA! Minut vaiennettiin jos olin eri mieltä.Uskonnollisten kanssa ei voi keskustella,hirveitä petoja.Kiitos Jumalalle olen päässyt irti lahkoista ja voin elää vapaana Jeesuksen kanssa!

    • vastauksestakiitollinen

      Mitä yleensä tapahtuu,jos seurakunnassa nousee kesken puheen esittämään kysymyksiä tai omia näkemyksiään? Olisi kiva kuulla,jos jollain on kokemuksia? Itselle tuottaa hirveää tuskaa kuunnella julistajia,joiden kansa olen erimieltä tai jos olisi jotain kysyttävää,muttei kehtaa kesken uheen sanoa mitään. Seurakunta on elestäni täysin vuorovaikutukseton,ihmiset vain istuvat paikoillaan kuin patsaat ja ottava vastaan "totuutena" kuulemansa..Kyseessä on lähinnä sosiaalinen paine ja siis vapaudesta ei tietoakaan. Kriitikot vaiennetaan tai eristetään yhteydestä? Missä terve järki ja aito kohtaaminen? En jaksa enää käydä seurakunnissa istumassa ja passiivisena kuuntelemassa jotain höpinää,kun ei se tee muuta kuin lisää ahdistusta..

      • siunattu

        Juuri näin.En kestä sitä pakkopullaa.Kerran olin eräässä tilaisuudessa,jossa vieraileva puhuja kehotti kaikkia nousemaan ylös ja sanomaan,minä rakastan pastoria.Olin ainoa,joka ei noussut.Siis haloo,minulla on omat aivot,omat ajatukset. Vapaus on ulkona näistä.


      • köyhämuttarikas
        siunattu kirjoitti:

        Juuri näin.En kestä sitä pakkopullaa.Kerran olin eräässä tilaisuudessa,jossa vieraileva puhuja kehotti kaikkia nousemaan ylös ja sanomaan,minä rakastan pastoria.Olin ainoa,joka ei noussut.Siis haloo,minulla on omat aivot,omat ajatukset. Vapaus on ulkona näistä.

        Eikö kukaan muu uskalla puhua rehellisesti kokemuksistaan tai kyseenalaistaa seurakuntansa toimintaa? Ikävää. On toki niin,että tämä on syy seurakuntien hajoamiseen ja uusien liikkeiden syntymiseen-valitettavasti useimmat tällaiset "Jumalan uudet seurakunnat" ja "puhtaammat" tai "raittiimmaat" kuppikunnat kuolevat aika usein tai vesi niissä alkaa "seisoa". Hedelmä ratkaisee ja mikään yhteisö ei voi säilyä terveenä jollei sitä ole lupa koetella ja vaikka ääneen sanoa,mikä on pielessä esim.julistuksessa omien tietojen ja kokemusten pohjalta...Kun usein leimautuminen joksikin häiriköksi tai ongelmalliseksi on seurauksena. En minäkään päässyt käyttämään lahjojani seurakunnassa tietynlaisen syrjinnän vuoksi ja kun en suostunut nielemään kaikkea Jumalalta tulevana, oli ainoa vaihtoehto lähteä. Niinhän se menee näinä päivinä. Opetus on monissa kohdin raakileita pullollaan ja sitä pullamössöruokaa kun vain tarjotaan,niin ei ihme,ettei synny kypsiä hedelmiä tai kestävää uskoa ihmisille elämän kamppailuissa kestämistä varten... Viisaampaa huomista rikkaille,lihaville paimenile toivotellen,ehkä Jumala teidät vielä "palkitsee".


    • AteistinToivepaikka

      On se hyvä, että täällä on tämmöinen paikka, jossa voi uhriutua auliisti. Nekin, joilla ei oikeasti ole mitään ongelmaa uskontojen kanssa. Mutta kyllähän sitä joka ihmisen pitää saada levitellä itseään. Edes jossakin.

      • uskonnonuhrituli

        Olipas törkeä ja ala-arvoinen kommentti..mutta kai se on k-päidenkin saatava levitellä itseään,edes jossain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe