virtain suvaitsevaisuus oli positiivine yllätys

puuhamies

Tein vähän katugalluppia, että mitä mieltä virtolaiset ovat maahanmuutosta, niin yllätyin kuika suvaitsevaisia me ollaan. Osa olisi valmiita oman kortensakkin kekoon ottamalla pakolaisia omaan kotiin.
Eiköhän tehdä unelmista totta ja aleta hankkimaan rahoitusta vastaanotto toiminnalle, niin saatais nauttia ainutlaatuisesta rikkaudesta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehdotusvain

      Jokainen kaupunginvaltuutettu sitoutukoon ottamaan yhden pakolaisperheen kotiinsa ja elättäköön heitä hamaan hautaan asti omalla kustannuksellaan.
      Palkkiona monikulttuurinen rikkaus.

    • meilläonunelma

      Tällä on työllistävä vaikutus ja Virtain maine paranee kun otamme vastaan pakolaisia. Olisi mukava nähdä Virtain katukuvassa enemmän kansainvälistä porukkaa esim. Afrikkalaista kulttuuria rumpujen soiton ja tanssin muodossa. Meidän ei tule olla rasisteja, eikä syrjiä esim afrikasta tulleita. He ovat tänne tervetulleita. Jokainen voisi tutustua pakolaisiin ottamalla yhden kotiinsa jotta he sopeutuisivat tänne

    • Puutteeees

      Saiskohan niiltä seksiapuja niin naiset ku miehetkin

    • JoopajooXY

      Miksi yksikään kaupunginvaltuutettu ei kommentoi:)
      Esim. Johanna Saarinen voisi asuttaa jokusen pakolaisen uuteen ok-taloonsa, ja jos ei, niin miksi ei.
      Miettikää tarkasti kenelle äänenne annatte.

    • hggmkh

      Jokos virtain katukuvaan on tullut monikultuurista rumpujenpärinää

    • pulunnussija

      Virrat on n33k3rien uuskoti

    • Tilastot

      Suvaitsevaisuus katoaa omaan mahdottomuuteensa sen jälkeen kun lähipiirissänne on raiskattu tyttölapsi, teille on murtauduttu, kaupoista varastetaan, illalla kadulle ei uskalla mennä, kylillä mietitään omia kodinturvajoukkoja, jokainen miettii pippurisumutteiden ja raiskaushälyttimien hankkimista jne jne. Sen jälkeen suvaitsevaisuus tuntuu sinisilmäiseltä tyhmyydeltä. Suvaitsevaisuus on tässä tapauksessa tietämättömyyttä. Tai haaveilevan itsepetosta, silmien sulkemista tosiasioilta.

    • perukoilta

      Kyllä nyt Virrollakin olisi kannettava kortensa kekoon tässä hätätilanteessa. Avatkaa silmänne valtuusto, tilaa ja palveluita olisi yllin kyllin.

    • Hottentotti96

      Jäitä housuihin.
      Eiköhän meillä etninen kulttuuri täyty näistä tangomarkkina sakista ilman lisä lorvehtijoitakin, en tajua miksi suomessa on aina idiootteja jotka leikkivät mailman halaajia ja hippipipipää kukkahattutätejä?
      Johtuuko se siitä ettei se omanmaan hätä heiluta itseä ollenkaan ja vaikka suomi täytettäissiin joka kolkasta pakolaisilla niin näitten urpojen mailma pelastuu tanttojen pussillehan se ei käy, tai ei vaan mene niinkuin älyyn.
      Virrat ja 1500 km joka suuntaan suomessa ei kestä nyky taloudellisessa Kreikkojen rahalahjoitus buumi innossaan enää lisä suita ruokittavaksi jotka eivät edes mitään tee leipänsä eteen.
      Joku nero laski paljonko se tuo työpaikkoja, kenelle? Poliiseille, vartioille kriminaali huollolle ja lasten raiskaus ja pahoinpitely psyko ym analyytikoille, sairaalan päivystykseen? Katupartioille ja hälytysliikkeiden henkilökunnalle ja laite asentajille? Joo töitähän tulee ja kadun ja puistojen siivoojille, kerrostalojen ja asuntoloiden siistijille.. jo on näkymät.
      Tajuaisin jos naisia, lapsia ja vanhuksia tuotaisiin, mutta parhaassa iässä olevia rasvaisesti virnuilevia pulskia jätkiä jotka vesikielellä odottavat pääsevänsä suomiparatiisiin neitsyiden ja täysien palveluiden ääreen. Ei me minun isänmaalliseen jakeluuni mitä käpykaartilaiset täältä hakevat kun jättävät akat ja kakarat sinne tapettaviksi ja raiskattaviksi ja kuinka helvetissä kehtaavatkin vielä?
      Miten suomessa voi olla näin idiootteja päättäjiä ja virroilla ilmeisesti koko sakin typerimmät kunnanvaltuutetut jos niitäkin tänne vielä raahataan.
      Toki lehteen ilmoitus ja jokainen halukas ilmoittautukoon joka ottaa kotiinsa pakoilais jätkän nurkkiinsa, sekä pakolla joka kunnanvaaltuutetulle kaksi.
      Ennen söi kauppavaras pöydässäsi, nyt vielä muut elätit kaupan päälle, ei näillä tileillä kuulkaas ole varaa yhtään ylimääräiseen enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe