ruokaravintolaa etsimme

nauraen

seurueemme oli ohikulkumatkalla heinäkuussa lauantaina päivällä ja ajattelimme pudasjärvellä käydä syömässä ravintolassa. tämä muka moderni ja ediksellinen kaupunki tarjosi sellaisen yllätyksen etteihän täällä edes ole ravintolaa mistä saisi ruokaa. todellakin pitää paikkaansa luonnostaan tunnettu pitää näköjään olla omat eväät mukana kun tulee sinne.kyseltyämme asiaa paikallisilta niin saimme vastaukseksi että kunnan johto elää omissa kuvitelmissa jotka ei kohtaa todellisuutta ollenkaan. yhdymme ajatukseen ja jatkamme matkaa kohti OIKEAA kaupunkia josta löytyy ruokaravintolakin .nauraen mietimme matkalla kaupunki sanan merkitystä tämän päivän suomessa. teillä pudasjärveläisillä näyttäisi olevan todella pitkä matka sivistyksen pariin. ps asukkaista päätellen tuntemuksena oli että on tullut johonkin kaukaiseen maahan ja tämä valkolaispariskunta oli ehkä epäonnistuneella lomamatkalla.

26

302

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tyuujhh

   Isot kirjaimet, pienet kirjaimet, pisteet, pilkut, lukutaito...Käy peruskoulu loppuun niin opit lukemaan. Jos osaat vinkua netissä niin luulisi myös sinun osaavan katsoa netistä Pudasjärven ruokapaikat. Aloita kuitenkin oikeinkirjoituksen opettelusta, sitten lukutaitoa jne.

   • grillaaja

    Olen samaa mieltä. Aloittajalla kannattaisi mennä ensimmäiseksi kouluun ja opetella kotimaan kieli edes jollekin tasolle! Ei tuollaisilla suomenkielen taidoilla kannata mennä itseään munaamaan kunnon ravintoloihin. Munaat vaan itsesi ja koko seurueen! Kannattaa sitä grilliä vaan suosia.. Annan vielä hyvän vinkin mitä kannattaa sieltä grilliltä tilata! Hampurilainen munalla ja maito rahalla.


  • jakkojaappa

   Eipä tuossa asiassa netit ja oikeinkirjoitukset paljon auta, niin onneton kaupunki se oli. Olimme myös viikonloppuna kulkemassa sielläpäin, ja huoltoasemaruokaan oli turvauduttava. Eipä tarvinnut kauemmas kuin Taivalkoskelle ja Ranualle, kun ruokapaikkoja oli jo kiitettävästi, vaikka eivät ole kaupunkeja, vaiko juuri siksi. Siellä taidetaan panna energiat turpatukseen ja muut asiat jäävät oman onnensa nojaan. Meneekö siellä tosiaan yrittäjillä niin hyvin, ettei viikonloppuna tarvitse palvella ketään.

   • Hjuyyhv

    Kävittekö oikein kolmessa pitäjässä syömässä samana päivänänä ja varmaan vielä samaan aikaan? Eihän se ABC tai Nesteen ravintolan a' la carte, Kotipizza tai Scan riitä vaan pitää näitä juttuja sepittää. Pöpejä on monenlaisia.


  • Oosyömättä

   Kunnan/kaupunginko se ravintola pitäisi perustaa? Lienee kunnan/kaupungin johdolla muutakin tekemistä kuin alkaa ruokaravintolan pitoon. Eihän se ravintolan pito kuulu mitenkään kunnan tai kaupungin palveluihin. Pudasjärvellä on hyvä Torigrilli, Lounasravintola Jukolan Pirtti, Neste, ABC. Ruokaravintolaa voi pitää jos asiakkaita riittää. Pudasjärvellä on niin vähän asiakaskuntaa, ettei ruokaravintoloiden ole mitenkään kannattavaa. Siksi niitä on vähän. Mutta näistä muutamista saa aivan hyvät sapuskat. Tämän ketjun aloittaja voisi vähän miettiä kuka pitää ravintoloita eri paikoissa. Ei missään niitä pidä kuntien tai kaupunkien johto. Että pitää olla yksinkertainen näkemys. Kukaan pudasjärvinen ei ole niin tyhmä että turistille valittaisi että kaupunki ei ymmärrä perustaa ruokaravintolaa....

   • hurlumpsista

    Katsoppa kummaa. Meneppä MOLin sivuille. pudasjärven kaupunki hakee yrittäjää siihen ainoaan lounasravintolaan, joka ei ole viikonloppuna auki lainkaan. Kyllä siellä joutuu kaupunkikin sekaantumaan näihin asioihin, että edes jotain olis KAUPUNGISSA


  • Hohhhoijjaaaaa

   Ettekö tiedä siis Pudasjärvellä vielä, että ihmiset voivat haluta joskus syödä hieman fiksumminkin ja juhlistaa joitain asioita yhdessä esim. syömällä oikeassa ruokaravintolassa vaikkapa viinin tai hyvän oluen kanssa. Käykää vain rauhassa Hesellä ja Torin Grillillä, eihän sinne onneksi monesti tarvii tulla. Edellinen hikoaa tuon kanssa, et kaupunginko niitä pitää järjestää, ei toki kukaan sitä tässä edes tarkoita, vaan että ottakaa se kaupunki nimitys pois käytöstä, se on harhaanjohtavaa mokomasta käpykylästä. Ennenhän se Taivalkoskikin on kaupunki kuin Pudasjärvi. Kivaa se, että aina joku löytyy, joka noin hanakasti puolustaa omaansa, ihan naurattaa.

   • Jkiuuhhj

   • Jkiiujjkm

   • hhjlasölkdkl

    Jos siellä suhtaudutaan palautteeseen tällä tavalla, niin eipä huvita. Ajellaan vihaisesti ohi sellasille kylille, joissa halutaan palvella eikä v...lla. Jos haluaa syödä hyvin, siihenkö pitää pulloja kerätä, keräilkäähän siellä rauhassa, toivottavasti eivät turistit häiritse sitäkää vähää, kuin nykyisin, mikä ei todellakaan ole paljoa. Ja jos on keskustassa käymässä, niin saa kait ne ruoat olla Jumalan selän takana Syötteellä. Olen joitakin kertoja käynyt ja ei ne nyt niin maata mullistavia ne ruoka- ja viinilistat sesongin ulkopuolella olleet.


   • Tyyhjjukk

    Mihin palautteeseen? Joku pönttö haluaa itselleen kolmen tähden Michelin ravintolan Pudasjärven keskustaan jos sattuisi joskus piipahtamaan. Tarvitaanko vielä helikopterikenttä ja jousiorkesteri?


   • tervemenoa
    hhjlasölkdkl kirjoitti:

    Jos siellä suhtaudutaan palautteeseen tällä tavalla, niin eipä huvita. Ajellaan vihaisesti ohi sellasille kylille, joissa halutaan palvella eikä v...lla. Jos haluaa syödä hyvin, siihenkö pitää pulloja kerätä, keräilkäähän siellä rauhassa, toivottavasti eivät turistit häiritse sitäkää vähää, kuin nykyisin, mikä ei todellakaan ole paljoa. Ja jos on keskustassa käymässä, niin saa kait ne ruoat olla Jumalan selän takana Syötteellä. Olen joitakin kertoja käynyt ja ei ne nyt niin maata mullistavia ne ruoka- ja viinilistat sesongin ulkopuolella olleet.

    Toivottavasti ajelet sitten tarpeeksi kaukaa ohitse. Vaikka norjan tai venäjän kautta. M.lkku!


   • hiljainenkylätie

    Olen samaa mieltä että Pudasjärven pitäisi olla kunta ei kaupunki. Itse en halua sanoa kenellekään ulkopaikkakuntalaiselle että Pudasjärven kaupunki. Päättäjiltä todella tyhmä päätös.
    Olen valtuutetulle sanonut, että palauttakaa Pudasjärvi kunnaksi.


   • perjaltasoo

    jep! ihan oikeinhan tämä ohi kulkija kirjoittaa ja kertoo näkemästään. Ei täällä ruokaravintoloita ole kuin jukolanpirtti ja sitten tavalliset huoltsikat kun se vaan on niin oikein kuin täällävain nämä on mitä tuota marmattaa vastaan. kaupunki nimitystä en ite käytä vaikka asun tässä kunnassa ei oikein kolaha PUDASJÄRVEN KAUPUNKI!!! HÄH??


  • paskakaupunni

   kyllä se pudasjärvi on oikeasti paskakaupunni , ei siellä edes menesty mikään , turhan vinkuvia katteellisia urputtajia näin se vain , että kateus vie kalatkin vedestä

  • Ehehheh

   :D

   Täällä taas joku trolli puörii hämmentämässä soppaa. Nämä on aina hauskaa luettavaa, jatkakaa.

  • kukkuluuruuuu

   Niin ja tuo trolli ei ole varmaan syönyt koskaan muualla kuin korkeintaan snägärillä, ku se tuntuu niin mahottomalta, et joku haluaa syödä muutenkin. Vaikkapa hyvän liha- taikala-aterian. Ja sitte hirveesti transrasvojen kyllästämillä aivoilla koittaa pistää hanttiin niin p....sti kaikille. HAUSKAA....JATKETAAN

  • Hyuujkkkn

   Ei Pudasjärvelle perusteta yhtään ravintolaa jonkun netissä vinkuvan luuserin takia. Ei Posiolle tai Ranualle perusteta yhtään ravintolaa netissä vinkuvan luuserin takia. Suunnittele vaan reittisi jatkossakin ainoastaan Michelin ravintoloiden vieritse, eipähän tarvitse ajella pitkiä matkoja.

  • ammattimaankiertäjä

   Ei se Pudasjärvi ole ollenkaan sen kummempi paikka kuin vastaavanlaiset paikkakunnat joita löytyy Hangosta Nuorgamiin.
   Onhan se niin kiva täällä kirjoitella ja arvostella. Mutta nämä kirjoitelmat saa jättää täysin omaan arvoonsa. Kun kiertää maata niin osaa arvostaa ja laittaa asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.

   • hupsistakeikkaako

    Niin. se riippuu taas siitä, mikä on se tärkeysjärjestys kellekkin. Jos snägäriruoka ja mäyräkoira on se hyvä vaihtoehto, niin tervemenoa Pudasjärvelle. Pudasjärvellä tosiaan kaivataan kyllä palveluita ja se on niin hankalaa kun yleensä siellä ei yrittäjä tahdo pärjätä, kun siellä ollaan niin kateellisia, että paikallisia yrittäjiä ei voi kannattaa ja käyttää. Ollaan sellasessa oravanpyörässä, ettei siellä kohta kukaan uskalla edes yrittääkkää mitään. Taitas olla kohta parasta kaivaa Pudasjärvi isoksi kuopaksi ja alkaa periä pääsylippuja, jos joku haluaa tulla katsoon Suomen, ehkä maailman suurinta kuoppaa.


   • Tyjhhggvv

    Pysy kaukana Pudasjärveltä. Perusta hyvä ihminen gourmet-ravintola itsellesi ja hinaa sitä mukanasi noilla mielikuvitusreissuillasi. Taidat elää enemmänkin pillereillä.


   • lörpötilöö

    Kukahan se on se pilleristi, joka siellä käy niin kuumana ja nyt puolustaa kotikylää ja seuraavassa asiassa taas kellot soivat jotain muuta säveltä, Sitäpaitsi, eihän kukaan ole sinne mitään gourmet-ravintolaa kaivannutkaa. Vain kunnollista hyvää ruokaravintolaa. Vaan etpä sinä taida tietää edes mitä ne tarkoittavat tuollaset vieraat sanat.


  • pölväs

   Ei kannata kuule suomi24 foorumille paljon palautteita kirjoitella. Täällä ei ole kuin paskanjauhajat, mollaajat, valittajat, kyvyttömät, osaamattomat jne. joilla ei ole muuta tekemistä kuin puhua paskaa ja valittaa joka helvetin asiasta.

  • Himmi00

   Hyvin Pudasjärvellä on mahan täyteen saanut, kun olen pari viikkoa siellä majaillut (komennushommissa)...mutta miten on kaljakuppiloiden laita? Olis mukava käydä juttelemassa paikallisten kanssa. Kurenkoski näkyy olevan yksi, mutta onko muita?

  • Anonyymi

   juu

  • Anonyymi

   jaa

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   577
   5343
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   66
   2576
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   111
   1918
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   57
   1808
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   81
   1570
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1252
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1236
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   41
   997
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   942
  10. 78
   856
  Aihe