Tapahtui Hiiden kirppiksellä

kaikenIaista

Pöydästäni katosi muumimuki. Lupasivat katsoa kameroista, josko jotain näkyisi. Viikkoa myöhemmin kysyin asiasta; eivät olleet ehtineet katsoa. Kahta viikkoa myöhemmin sama tilanne. Kolme viikkoa myöhemmin vastaus oli, että "ei näkynyt mitään".

Pöydästäni katosi mariskooli. Kamerat tutkittiin ja "mitään ei näkynyt". No kuinkas muuten, kun kyseisellä käytävällä ei kameraa edes ole.
Poimin toisesta pöydästä saman kokoisen mariskoolin havainnollistaakseni omistajalle kadonneen mariskoolin kokoa. Uusi omistaja suuttui tästä ja huusi, aionko ostaa kyseisen esineen koska pidän sitä käsissäni. Lisäraivoa hänen taholtaan syntyi kun en sekunnin sadasosassa kyennyt ilmoittamaan kadonneen mariskoolin oikeaa punaista värisävyä. Lopulta oli ilmeisesti kyseenalaista onko minulta mitään hävinnytkään.

Myöskin huomasin hävinneen kastelahjatyyppisen kolikkolippaan sekä kivitaulun (Queen of Kitchen).

Seuraavaksi katosi kaksinumeroinen luku leluja. Olin juuri järjestänyt pöydän, kun paikalle asteli kolme pikkutyttöä. Kovaan ääneen ihmettelivät kuinka pöytä olikin nyt järjestyksessä.
Jätin tytöt rauhassa katselemaan leluja ja kiersin kaupan ympäri. Kun tulin takaisin, yksi oli lattialla tunkemassa reppuunsa jotain ja muut seisoivat vieressä. He lähtivät ulos ja itse menin takaisin pöydän ääreen. Pöytä näytti tyhjemmältä.
Pian kaksi tytöistä tuli takaisin ja ilmoittivat kovaan ääneen kännykkänsä jääneen pöytään. He seisoivat pöydän edessä ja vilkuivat minua kun olinkin jäänyt heidän taakseen. Kohta soi puhelin repussa, joka siis ei ollutkaan jäänyt pöytään.

Tytöt lähtivät ulos. Kysyin omistajalta, oliko mitään pöydästä myyty ja oliko hän nähnyt kyseisiä tyttöjä. Ei ollut myynyt eikä edes nähnyt tyttöjä (vaikka he siis kävivät kahdesti).
Sanoin uudelle omistajalle, että pöydästäni on ilmeisesti hävinnyt tavaraa ja hän sai tästä kunnon raivokohtauksen. Keneltäkään muulta ei kuulemma ole varastettu. Hän huusi mm. että "Eikö tässä Hiiden kirppiksessä ole mitään hyvää?!"

Lähdin ulos ja kahdessa kohtaa pihaa oli hintalappuja leluista, jotka olin juuri ennen tyttöjen tuloa järjestänyt pöydässä. Vein laput sisälle ja kerroin asiasta.
Ex-omistaja sanoi nähneensä tytöt ja kertoi heidän käyvän siellä "joka päivä".

Kaksi päivää myöhemmin tytöt tulivat jälleen ja jäivät kiinni, koska heitä osattiin nyt "vahtia".
Olin listannut puuttuvat tuotteet ja vienyt listan uudelle omistajalle. Sain muutaman lelun takaisin parissa päivässä. Muutama lisää palautui seuraavalla viikolla. Puolet leluista on kuitenkin edelleen kadoksissa ja nyt jos joku ajattelee, että ne eivät olisikaan kyseisten ekaluokkalaisten viemiä, niin voin kertoa että jos pakettiin on pakattu kaksi tavaraa ja toinen palautetaan ja toista ei, niin...? Ja jos lappuja on pihassa vieri vieressä ja yhden lapun tuotteet palautetaan ja toisia ei, niin...?

Kirppisväki sai yhden tytön vanhemman käymään paikan päällä. Mielipiteeni oli se, että jos vanhempia/-aa ei kahdessa päivässä saa selvittamään lapsensa tekosia, niin asiasta menee ilmoitus poliisille.
Tätäkin asiaa ihmettelin, että omistaja yritti estää minua ilmoittamasta poliisille kyseisiä näpistyksiä. Kai jokainen saa ilmoittaa poliisille omien tavaroidensa katoamisesta?

Käsittääkseni jokaisessa kaupassa on tapana ilmoittaa kaikki näpistykset poliisille, joten miksi kirppiksellä näpistelijöitä pitäisi kohdella helläkätisemmin kuin tavarataloissa näpisteleviä? Jälkimmäisessä tulevat poliisit paikalle ja jopa kyydittävät näpistelijät koteihinsa.

Koska olin antanut vihjeen / osoittanut kyseiset näpistelijät Hiiden kirppikselle, muistin heidän lukuisat lappunsa pitkin seiniä, joissa luvataan ilmainen myyntiviikko sille, joka "käräyttää" myymälävarkaan. Kysyin, olenko nyt oikeutettu ilmaiseen viikkoon, niin en kuulemma ollut exän enkä nyxän mielestä.
Nyxä alkoi huutamaan "Voi herran Jumala!" ja määräsi minut sisälle (jossa ilmeisesti on mukavampaa huutaa?) - oli tuolloin ulkona tupakalla.
Vastasin että minä en vaadi mitään erityiskohtelua, mutta haluan tietää mitä ne laput seinillä tarkoittavat.

Seuraavana päivänä nyxä myöntyi viikon ilmaiseen myyntiin, mutta ilmoitti samalla, että "meidän yhteistyömme päättyy tähän!"
Minulla oli varattuna vielä viikko myyntiaikaa, mutta se poistettiin ja asiasta ei ollut edes kirjallista sopimusta, koska nyxä ei ollut sitä tehnyt.
Tarkoitukseni oli käyttää "kantiskortin" edut hyödykseni mutta se jäi käyttämättä ja korttihan on henkilökohtainen. 4 leimaa ehdin saamaan korttiini.

Mitä tulee siihen, että minä olisin ainoa keneltä on näpistetty, niin samalta käytävältä hävisi ainakin kahdesta muustakin pöydästä tavaraa ja he itse kertoivat asiasta. Olivat kertoneet myös omistajalle.

Kävin hiukan myöhemmin kysymässä, josko saan saan laittaa ilmoituksen heidän ilmoitustaululleen. En saanut, koska "yhteistyömme on päättynyt!".

66

7521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exasiakas

      No,semmoista se on Nummelassa...Itse olisin lopettanut "yhteistyön" jo ensimmäisestä vastahankaisuudesta. Typerät omistajat,jotka ku..sevat omille kintuilleen. Suosittelen sinua kertomaan tästä muuallakin,kuin s24 palstalla,saapa omistaja maistaa omaa lääkettään,pienessä kylässä juttu kiertää mukavasti :) Ja kiitos vielä tästä tiedosta,en vie tavaroitani enää sinne.

    • ofdhkp

      Niin...kyllä luulisi että maksavasta asiakkaasta pidetään huolta, mutta "halvalla" sait selville miten kohdellaan..joten en itse todellakaan veisi tavaroitani sinne. Asikkaana käynyt, mutta näillä uusilla tuntuu olevan aika mitätön asiakaspalvelutaito, joten käynnit on jäänyt vähille viimeaikoina.
      Toisekseen siellä ei mahdu nykyään edes liikkumaan..ehkä voisi vähentää muutaman pöydän, että tulisi vähän tilaa..kaiken kaikkiaan, muuttunut huonoksi. Harmi että noin surkeaa palvelua sait.
      Poliisiin en ottaisi yhteyttä, jos kyseessä pienet lapset. Puhu suoraan vanhemmille..jos heitä ei kiinnosta, niin sitten poliisille.

      • kaikenIaista

        Yhden tytön vanhempi maksoi jälkikäteen yhden lelun, vaikka poliisille oli väitetty kaikkien lelujen palautuneen. Joku neiti x ei ollutkaan palauttanut lelua vaan pitänyt sen itsellään. Kysyin, kuka kyseinen neiti on, sillä hänellä saattoi olla leluja piilossa enemmänkin, mutta sitä ei suostuttu kertomaan.

        Toisen tytön vanhempi löi luurin korvaan eikä enää vastannut puhelimeen.

        Kolmannen tytön vanhempi ei koskaan ottanut yhteyttä, vaikka viesti välitettiin koulun kautta. Näpistykset tapahtuivat siis koulumatkoilla.


    • mieisse66

      Minä päätin olla vuokraamatta pöytää, koska jo ostavana asiakkaana olemisesta jäi vähän paskan maku suuhun. Myyjä oli niin tyly ja töykeä, etten ole mokomaan törmännyt. "anteeksi, ettäs seison tässä kassan takana jonossa ja anteeksi, että seisoin 0,5 metriä väärässä kohdassa. Jos maksava asiakas on ihan paska häiritsijä rahoineen, niin mitä oli pöydän vuokraajana asiointi..?

    • Kirppistelijä

      Mun mielestä on aivan turhaa tälläisillä palstoilla setviä asioita, joista me muut emme voi koskaan saada tietää muuta kuin aloittajan mielipiteen. Kaikilla asioilla on aina kaksi puolta, jos siihen liittyy kaksi ihmistäkin!
      Saako aloittaja jotenkin hyvän olon, jos tänne käydään kirjoittamassa, etten enää mene sinne..?
      Itse olen Hiiden Kirppiksellä käynyt perustajan aikaan ja aion käydä edelleen.
      On toki totta, ettei siellä enää samalla tavalla viihdy, ja asiakaspalvelua ei samalla tavoin ole, mutta ei ole olemassa toista Marianneakaan!
      Taisimme tottua liian hyvään ja nyt saamme sitä normaalia palvelua?!
      Sitä paitsi, näin Mariannen siellä kassan takana yhtenä päivä uutta omistajaa neuvomassa, että voihan se olla, että kaikki vielä muutuukin :)

      • kaikenIaista

        Tässä vielä logiikan kukkaset:

        - minulta hävisi tavaraa ja minä sain"porttikiellon", koska...?

        - näpistelijöistä ei saa ilmoittaa poliisille, koska...?

        - näpistelijöiden "käräyttämisestä" luvataan viikon ilmainen pöytävuokra, mutta sitä ei haluta käytännössä antaa, koska...?

        Eräs outous kyseisessä paikassa on löytötavaroiden sijainti. Tavarat on laitettu tiskin taakse piiloon, koska...? Kehtasin mennä penkomaan löytökärryä ja omistaja tuli seisomaan viereen. Kysyin kohteliaasti haluaako hän mennä ohitseni. Tästäkin hän suuttui.

        Kysyessäni viime vuoden puolella, varastetaanko siellä tavaraa, vastaus oli että ei varasteta, sillä heillä on kamerat.


    • apinaakoijataan

      Näiden pikkuvarkaiden vanhempia voidaan onnitella onnistuneesta kasvatustehtävästä. Totuus kirppareista vaan on sellainen että sieltä varastetaan kaikki mistä joku voi jotain maksaa eli halvemmaksi tulee heittää tavarat roskikseen kuin maksaa kova vuokra pöydästä. Hyvällä tuurilla saat viikossa kasaan puolet viikkovuokrasta kun kaikki vähänkään arvokkaampi varastetaan.

      • kaikenIaista

        Sellainen yksityiskohta tähän, että kameroista olisi tarvinnut katsoa kahdessa tapauksessa vain tunnin aikaväli, mutta mitäs merkitystä silläkään on,kun kameraa ei ole, vaikka niin piti olla hyvin kameravalvottu...


    • tervemenoa

      Toivottavasti tuossakin paikassa asiakaskunta lisääntyy pakolaisten myötä. :) Ei tarvitse kerjätä tykkääjiä facessa ilmaisella pöytävuokra-arvonnalla.

      • Amatööriläinen

        Hah, eihän niitä tykkäyksiä sillä kerätä.. Et taida olla ihan messissä!! Niillä kuvien tykkäyksillä se kuva leviää ihmisten seinille ja on mainosta :) Eihän kukaan niillä tykkäyksillä mitään tee..


    • Oxyt

      Minäkin pahoitin mieleni ko. kirpputorilla asiakkaana. Olin kassan luona, kun kassan takana ollut keski-ikäinen nainen (omistaja?) haukkui ääneen liikkeessä sillä hetkellä ollutta asiakasta toiselle asiakkaalle. Isoon ääneen myyjänä ollut nainen selitti, miten jonkun lapsi pitää kirpputorilla meteliä ja jos olisi hänen lapsensa niin hän veisi "pennun kyllä autoon istumaan". Ostin myös kirpputorilta pienen ostoksen ja maksoin sen kortilla. Myyjä sanoi, että eikö ole tosiaan yhtään käteistä. Vastasin, ettei valitettavasti ole, mihin myyjä tylysti vastasi "muistappa ensi kerralla". Ymmärrän kyllä ajatuksen, että pienen ostoksen maksaminen kortilla maksaa yritykselle, mutta kyse onkin siitä miten asian esittää. Ennen tällä kirpputorilla oli mukava ja miellyttävä käydä. Valitettavasti näin ei ole enää.

      • anaIyysi

        Itse en suosittele menemään yksin kyseiseen paikkaan. Jos menee isommalla porukalla (vähintään kaksi Aikuista henkilöä), niin suoraa *ittuilua ei niin herkästi tule. Jos menee yksin, niin silloin asiakas nähdään heikkona persoonana, johon voi purkaa paineitaan.


      • niinonsiistiä

        Näinhän se on, että lapsia ei siedetä, mutta muitten pitäisi sietää, että Ladyn koiraa juoksutetaan toisten pihoilla paskomassa. Eikö ole parempi pysyä oman kerrostalonsa nurmikolla.


    • ikävääon

      Facebookissa lohjalaisten ryhmässä kerrottiin, kuinka omistaja oli kohdellut migreeniä potevaa... joku työntekijöistä oli sitten vastannut kritiikkiin tyyliin että 'ite oot'.

    • kuulinhuhuja

      Onko Nummelaan avattu uusi kirpputori?

      • Toisenkinkerran

        Kyllä on avattu ja ensimmäinen myynti viikko takana, 200 tilillä vuokran jälkeenkin, halpa vuokra ja siisti paikka ja osataan asiakkaita palvella. Pikkaisen oli vaan hankala löytää, mut kysyvä ei tiellä eksynyt..


    • maIIia
    • neeeeeea

      Tämä tapahtui toisella kirppiksellä, eri paikkakunnallakin. Myytiin kaverin kanssa kimpassa, kaverillani oli kivannäköinen kahvinkeitin ja ajattelin että se kelpaisi minulle jos ei mene kaupaksi. Myöhemmin kahvinkeitin oli rikottu ja minua harmitti. Kysyin että eikös teillä ole valvontakamerat. No kyllähän niillä oli, mutta ei niitä nauhoja voinut ruveta tutkimaan yhden kahvinkeittimen takia. Mihin valvontakameroita sitten tarvitaan? Eikö tavaroiden rikkominen ole yhtä paha kuin varastaminen?

    • PoliisiVI

      Kirpputorimyyjät on kavalia veronkiertäjiä ja ilmoitus verottajalle välittömästi! Kirpputorit keksittiin aikoinaan vaan ihan vanhan tavaran kierrätykseen ja nyt sillä tehdään bisnestä!

      • Entinenasiakasmyös

        Asioilla on tosiaan kaksi puolta. Olen tuo pikkumainen rahanahne "reklamaation tekijä" jota piikiteltiin hiidenkirppiksen facebook-sivuilla. En käytä facebookia joten: Soitin lokakuussa, pöytä vapaana vasta jouluviikolla. Epäilin kannattaako jouluviikolla aloittaa, kysyin miten kirppis on auki ja onko kävijöitä. Kerrottiin että on suljettu 23.-26.12, muuten normaalisti auki ja ihmisiä on sulkemisaikaan asti. Otin pöydän, itselläni oli lähinnä lastentavaraa ja ajattelin että ehkä ostetaan lahjaksi.

        Tavarat vietyäni huomasin että kirppis olikin 22.12. auki vain 10-14. Sanoin että mielestäni tuosta olisi pitänyt sanoa kun kysyin aukioloaikoja. Ystävällinen nuori nainen sanoi että henkilökunnan pitää päästä valmistelemaan joulua ja että he ovat hyvittäneet kiinniolopäiviä mutta ei osaa sanoa tuosta puolesta päivästä, pyysi puhelinnumeron, sanoin että ei ole kiire. Soitettiin (olin kuulemma jättänyt soittopyynnön??), sanottiin että pitää päästä valmistelemaan joulua ja kaikilla pöytävuokraajilla on sama tilanne... Kaikki täynnä eikä mahdollista jatkaa pöytävuokraa, ehdotin että voinko jättää sitten pitemmäksi aikaa isot tavarat jotka oli eri tilassa. Sanottiin että pitävät sitten joulun jälkeisellä viikolla pari iltaa pitempään auki, sanoin että sekin käy. En missään vaiheessa vaatinut että kirppiksen pitää pidentää aukioloaikojaan eikä puhelun aikana ollut tosiaan puhetta että kirppis pitäisi 21.12. auki klo 8-20!! Ja tuskin siellä ketään oli klo 8-9 aikaan...

        Voi ajatella että kyse oli vain 4 tunnista, voi ajatella myös että kolmesta illasta ennen joulua jäi pois yksi. Tosin todella hiljaistahan siellä oli ennen joulua. Olin lisäksi laittanut Vihdin uutisiin ilmoituksen myynnissä olevasta lastentavarasta, no lehti ilmestyi 21.12. eli kirppis ei ollut enää seuraavana iltana auki eli työssä käyvät eivät sen perusteella enää kirppikselle ehtineet , eihän yleensä töistä voi lähteä noin vain kesken päivän. Muut Nlan kirppikset olivat pitempään auki, klo 16 tai normaalisti vielä seuraavanakin päivänä. Rahanahneudesta voidaan olla montaa mieltä. Edelleen olen sitä mieltä että jos kysytään miten kirppis on auki, kyllä pitäisi ilmoittaa myös puolikkaat päivät. Kun muutenkin mietin tuota aikaa, en olisi pöytää varannut, joululahjoiksi ei tavaroita paljon ehditty ostaa vaikka seuraavan viikon myynti olikin hyvä. Ja joulumieltä ei tosiaan ollut...

        Ensimmäiseen viestiin liittyen, kyllä siellä on edelleen laput että ilmoittavat kaikki varkaudet poliisille.


      • nomor
        Entinenasiakasmyös kirjoitti:

        Asioilla on tosiaan kaksi puolta. Olen tuo pikkumainen rahanahne "reklamaation tekijä" jota piikiteltiin hiidenkirppiksen facebook-sivuilla. En käytä facebookia joten: Soitin lokakuussa, pöytä vapaana vasta jouluviikolla. Epäilin kannattaako jouluviikolla aloittaa, kysyin miten kirppis on auki ja onko kävijöitä. Kerrottiin että on suljettu 23.-26.12, muuten normaalisti auki ja ihmisiä on sulkemisaikaan asti. Otin pöydän, itselläni oli lähinnä lastentavaraa ja ajattelin että ehkä ostetaan lahjaksi.

        Tavarat vietyäni huomasin että kirppis olikin 22.12. auki vain 10-14. Sanoin että mielestäni tuosta olisi pitänyt sanoa kun kysyin aukioloaikoja. Ystävällinen nuori nainen sanoi että henkilökunnan pitää päästä valmistelemaan joulua ja että he ovat hyvittäneet kiinniolopäiviä mutta ei osaa sanoa tuosta puolesta päivästä, pyysi puhelinnumeron, sanoin että ei ole kiire. Soitettiin (olin kuulemma jättänyt soittopyynnön??), sanottiin että pitää päästä valmistelemaan joulua ja kaikilla pöytävuokraajilla on sama tilanne... Kaikki täynnä eikä mahdollista jatkaa pöytävuokraa, ehdotin että voinko jättää sitten pitemmäksi aikaa isot tavarat jotka oli eri tilassa. Sanottiin että pitävät sitten joulun jälkeisellä viikolla pari iltaa pitempään auki, sanoin että sekin käy. En missään vaiheessa vaatinut että kirppiksen pitää pidentää aukioloaikojaan eikä puhelun aikana ollut tosiaan puhetta että kirppis pitäisi 21.12. auki klo 8-20!! Ja tuskin siellä ketään oli klo 8-9 aikaan...

        Voi ajatella että kyse oli vain 4 tunnista, voi ajatella myös että kolmesta illasta ennen joulua jäi pois yksi. Tosin todella hiljaistahan siellä oli ennen joulua. Olin lisäksi laittanut Vihdin uutisiin ilmoituksen myynnissä olevasta lastentavarasta, no lehti ilmestyi 21.12. eli kirppis ei ollut enää seuraavana iltana auki eli työssä käyvät eivät sen perusteella enää kirppikselle ehtineet , eihän yleensä töistä voi lähteä noin vain kesken päivän. Muut Nlan kirppikset olivat pitempään auki, klo 16 tai normaalisti vielä seuraavanakin päivänä. Rahanahneudesta voidaan olla montaa mieltä. Edelleen olen sitä mieltä että jos kysytään miten kirppis on auki, kyllä pitäisi ilmoittaa myös puolikkaat päivät. Kun muutenkin mietin tuota aikaa, en olisi pöytää varannut, joululahjoiksi ei tavaroita paljon ehditty ostaa vaikka seuraavan viikon myynti olikin hyvä. Ja joulumieltä ei tosiaan ollut...

        Ensimmäiseen viestiin liittyen, kyllä siellä on edelleen laput että ilmoittavat kaikki varkaudet poliisille.

        Ajattelin että tämä kyseinen yrittäjä on joku entinen navettatyöntekijä (navettatyöntekijöitä mitenkään loukkaamatta) eikä ole tottunut palvelemaan ihmisasiakkaita ja kommunikoimaan heidän kanssaan, mutta ilmeisesti hänellä on jokin pitopalveluyrityskin D:


      • pthyi
        Entinenasiakasmyös kirjoitti:

        Asioilla on tosiaan kaksi puolta. Olen tuo pikkumainen rahanahne "reklamaation tekijä" jota piikiteltiin hiidenkirppiksen facebook-sivuilla. En käytä facebookia joten: Soitin lokakuussa, pöytä vapaana vasta jouluviikolla. Epäilin kannattaako jouluviikolla aloittaa, kysyin miten kirppis on auki ja onko kävijöitä. Kerrottiin että on suljettu 23.-26.12, muuten normaalisti auki ja ihmisiä on sulkemisaikaan asti. Otin pöydän, itselläni oli lähinnä lastentavaraa ja ajattelin että ehkä ostetaan lahjaksi.

        Tavarat vietyäni huomasin että kirppis olikin 22.12. auki vain 10-14. Sanoin että mielestäni tuosta olisi pitänyt sanoa kun kysyin aukioloaikoja. Ystävällinen nuori nainen sanoi että henkilökunnan pitää päästä valmistelemaan joulua ja että he ovat hyvittäneet kiinniolopäiviä mutta ei osaa sanoa tuosta puolesta päivästä, pyysi puhelinnumeron, sanoin että ei ole kiire. Soitettiin (olin kuulemma jättänyt soittopyynnön??), sanottiin että pitää päästä valmistelemaan joulua ja kaikilla pöytävuokraajilla on sama tilanne... Kaikki täynnä eikä mahdollista jatkaa pöytävuokraa, ehdotin että voinko jättää sitten pitemmäksi aikaa isot tavarat jotka oli eri tilassa. Sanottiin että pitävät sitten joulun jälkeisellä viikolla pari iltaa pitempään auki, sanoin että sekin käy. En missään vaiheessa vaatinut että kirppiksen pitää pidentää aukioloaikojaan eikä puhelun aikana ollut tosiaan puhetta että kirppis pitäisi 21.12. auki klo 8-20!! Ja tuskin siellä ketään oli klo 8-9 aikaan...

        Voi ajatella että kyse oli vain 4 tunnista, voi ajatella myös että kolmesta illasta ennen joulua jäi pois yksi. Tosin todella hiljaistahan siellä oli ennen joulua. Olin lisäksi laittanut Vihdin uutisiin ilmoituksen myynnissä olevasta lastentavarasta, no lehti ilmestyi 21.12. eli kirppis ei ollut enää seuraavana iltana auki eli työssä käyvät eivät sen perusteella enää kirppikselle ehtineet , eihän yleensä töistä voi lähteä noin vain kesken päivän. Muut Nlan kirppikset olivat pitempään auki, klo 16 tai normaalisti vielä seuraavanakin päivänä. Rahanahneudesta voidaan olla montaa mieltä. Edelleen olen sitä mieltä että jos kysytään miten kirppis on auki, kyllä pitäisi ilmoittaa myös puolikkaat päivät. Kun muutenkin mietin tuota aikaa, en olisi pöytää varannut, joululahjoiksi ei tavaroita paljon ehditty ostaa vaikka seuraavan viikon myynti olikin hyvä. Ja joulumieltä ei tosiaan ollut...

        Ensimmäiseen viestiin liittyen, kyllä siellä on edelleen laput että ilmoittavat kaikki varkaudet poliisille.

        Eikös tuo yksi kommentoija ole kultajousen asiakaspalvelija... hyvää mainosta paitsi hiiden kirppikselle, myös kultajouselle...


      • tadame
        Entinenasiakasmyös kirjoitti:

        Asioilla on tosiaan kaksi puolta. Olen tuo pikkumainen rahanahne "reklamaation tekijä" jota piikiteltiin hiidenkirppiksen facebook-sivuilla. En käytä facebookia joten: Soitin lokakuussa, pöytä vapaana vasta jouluviikolla. Epäilin kannattaako jouluviikolla aloittaa, kysyin miten kirppis on auki ja onko kävijöitä. Kerrottiin että on suljettu 23.-26.12, muuten normaalisti auki ja ihmisiä on sulkemisaikaan asti. Otin pöydän, itselläni oli lähinnä lastentavaraa ja ajattelin että ehkä ostetaan lahjaksi.

        Tavarat vietyäni huomasin että kirppis olikin 22.12. auki vain 10-14. Sanoin että mielestäni tuosta olisi pitänyt sanoa kun kysyin aukioloaikoja. Ystävällinen nuori nainen sanoi että henkilökunnan pitää päästä valmistelemaan joulua ja että he ovat hyvittäneet kiinniolopäiviä mutta ei osaa sanoa tuosta puolesta päivästä, pyysi puhelinnumeron, sanoin että ei ole kiire. Soitettiin (olin kuulemma jättänyt soittopyynnön??), sanottiin että pitää päästä valmistelemaan joulua ja kaikilla pöytävuokraajilla on sama tilanne... Kaikki täynnä eikä mahdollista jatkaa pöytävuokraa, ehdotin että voinko jättää sitten pitemmäksi aikaa isot tavarat jotka oli eri tilassa. Sanottiin että pitävät sitten joulun jälkeisellä viikolla pari iltaa pitempään auki, sanoin että sekin käy. En missään vaiheessa vaatinut että kirppiksen pitää pidentää aukioloaikojaan eikä puhelun aikana ollut tosiaan puhetta että kirppis pitäisi 21.12. auki klo 8-20!! Ja tuskin siellä ketään oli klo 8-9 aikaan...

        Voi ajatella että kyse oli vain 4 tunnista, voi ajatella myös että kolmesta illasta ennen joulua jäi pois yksi. Tosin todella hiljaistahan siellä oli ennen joulua. Olin lisäksi laittanut Vihdin uutisiin ilmoituksen myynnissä olevasta lastentavarasta, no lehti ilmestyi 21.12. eli kirppis ei ollut enää seuraavana iltana auki eli työssä käyvät eivät sen perusteella enää kirppikselle ehtineet , eihän yleensä töistä voi lähteä noin vain kesken päivän. Muut Nlan kirppikset olivat pitempään auki, klo 16 tai normaalisti vielä seuraavanakin päivänä. Rahanahneudesta voidaan olla montaa mieltä. Edelleen olen sitä mieltä että jos kysytään miten kirppis on auki, kyllä pitäisi ilmoittaa myös puolikkaat päivät. Kun muutenkin mietin tuota aikaa, en olisi pöytää varannut, joululahjoiksi ei tavaroita paljon ehditty ostaa vaikka seuraavan viikon myynti olikin hyvä. Ja joulumieltä ei tosiaan ollut...

        Ensimmäiseen viestiin liittyen, kyllä siellä on edelleen laput että ilmoittavat kaikki varkaudet poliisille.

        Suosittelen, että menet esittämään anteeksipyynnön hiiden kirppikselle ja sen hoviväelle. Olet loukannut heidän oikeuksiaan rauhalliseen joulunviettoon joten kyllä sinua pitää siitä hyvästä päästä rankaisemaan nimittelemällä sinua ja arvostelemalla luonteenpiirteitäsi.

        Ajattele että saisit porttikiellon tuohon keski-ikäisten kovisakkojen keskinäisen kehumisen kerhoon...!


      • hoviväki

        Narsisti luokittelee ihmiset suosikeiksi ja mustalle listalle. Osa jää neutraaleiden mitättömyyksien joukkoon. Suosikit muodostavat hovin, jossa kaikki ovat samalla puolella ja samanmielisiä, narsistia tukevia. Mustalle listalle voi joutua silmänräpäyksessä, jos erehtyy arvostelemaan tai vähättelemään narsistia. Sen seurauksena pahimmillaan joutuu rajusti kiusatuksi ja ”parhaimmillaan” saa välinpitämättömän kohtelun.


      • niinonsiistiä
        nomor kirjoitti:

        Ajattelin että tämä kyseinen yrittäjä on joku entinen navettatyöntekijä (navettatyöntekijöitä mitenkään loukkaamatta) eikä ole tottunut palvelemaan ihmisasiakkaita ja kommunikoimaan heidän kanssaan, mutta ilmeisesti hänellä on jokin pitopalveluyrityskin D:

        Joku on ilmeisesti muuttanut navetasta keskustaan, koskapa paskottaa pikkupiskiään toisten pihoilla.


    • Menkää_töihin

      Pitäkää noi säälittävät purnukkanne kotona tai viekää Koivissillan 'kirppikselle'oikeisiin lajitteluastioihin. Mitä väliä on jollain euron kipolla tai vanhalla lelulla. Kuinka kukaan viitsii myydä vanhaa p*skaa jollain kirpputorilla.

      • Kirppistelijä

        Kannattaisikohan käydä joskus kirppiksellä katsomassa mitä siellä myydään :) . On siellä kyllä euron kippojakin, mutta kalleimmat mitä itse olen myynyt on olleet 30-40 eur legoja, jotka menee heti. Koivissillalleko ne pitäisi viedä? Itse käyn kirppiksellä sekä ostamassa että myymässä lähinnä sen takia, että on fiksua käyttää uudelleen tavaroita kertakäyttökulttuurin sijaan. Ja juu, olen koko elämäni ollut töissä :)

        Omia tavaroita ei ole yleensä kirppispöydiltä varastettu että ei se hirveän yleistä ole. Harmi että Nummelan Kirppis lopetti, siellä oli aina mukava käydä.


    • Viroon.ensiviikolla

      Ootteko kukaan käyny Alkossa nyt viikolla vai vieläkö vanhoissa varastoissa riittää?

    • nevöevö

      Suoraan sanoen ihmettelen, että siellä kukaan käy kuuntelemassa kauppiaan määräilyjä.

      Jos ostaa jotain niin suututaan, jos myy jotain niin suututaan.

    • pattynyt

      Hei !
      Minulla oli myyntipöytä 28.12.-7.1.2017, josta katosi Kalevala koru, henkilökunta vai ihmetelin, että olisi pitänyt laittaa vitriiniin, josta he olisivat nettoneet 3€ ja 20 % provikan vielä. Samoin muutakin ns. halvempaa tavaraa kyllä katosi, ehkä sen houkuttaa asiakkaita, kun voi varastaa ihan henkilökunnan silmien alla, pöytäni oli heti kassapöydän edessä paikka 55. Henkilökunnan asiakaspalvelussa on vielä paljon oppimista lisää....

      • tervetuIoa

        Lohjalla on Keskuskirpputori, joka ei veloita vitriinissä myynnissä. Samoin Moduuli ei veloita vitriinissä myynnistä.

        Nämä ovat paljon isompia kirpputoreja, joten kannattaa vihtiläistenkin tutustua.


      • ilomieIi

        Kiitos tiedosta! Lähdempä tutustumaan:)


    • kantsiivarautua

      Tääällä meilläpäin voi pyytää laittamaan vitriiniin arvokkaammat esineet. Ja sitten on noita hälytysteippejä ja merkkejä. Kun vie kirpparille, voi varautua hävikkiin. Aikoinaan, kun lapsilta jäi vaatetta, pidin pöytiä. Joskus hävisi jotain, toisaalta ajattelin, jos joltain puuttui se muutama markkaa.

      • kunhansanon

        Migreeniä potevien ei kannata mennä hiiden kirppikselle. Omistaja oli käsielein näyttänyt mitä hän heistä ajattelee.


    • kummatsäännöt

      Joo jos mä vien tavaroita kirppikselle niin kyllä pitäis olla auki niinkuin luvattu. 39 eur pöytä niin puol päivää vajaa 3 eur. Pieni summa mutta kun on paljon pöytiä niin 200-300 eur "pois" tavaroita tuoneilta. Kai sillä rahalla voi palkata jonkun jos ei ite viitti olla töissä! No pääsiäisenä ei hiiden kirppiksellä noita puolikkaita päiviä näköjään enää pitäneet.

    • Yksiliiketaasvähemmän

      Oletteko nyt käyneet hiiden kirppiksellä..aivan kamalaa!
      Siellä on opettelussa viivakoodisysteemi ja kenen kustannuksella, myyjien ja ostajien.juttelin tutun myyjän kanssa joka oli aivan pöyristynyt.systeemi taitaa olla halvalla saatu susi,ei samanlainen kuin muilla kirppiksillä.joku lipevä jätkä siinä kassan takana ohjailee toimintaa ilmeisesti omistaja on vaihtunut ja mennään perse edellä puuhun.ei siellä enää osata tervehtiä,ei minkäänlaista asiakaspalvelua,ollaan vaan niiden ympärillä pyörivien ihmisten kanssa tärkeinä ja tylyinä. Ja niitä ihmisiä siinä kassan takana sitten pyörii ja vaihtuu!!
      Se kirppis mitä se pitkä tumma hymyilevä nainen piti on entinen eikä varmaan kauaa enään pyöri. näytti muuten kylän juomaliike saaneen tuon rouvan töihin.ja siellä se palvelu osataankim!

    • Kirppistelijä

      Käyn viikottain Hiiden kirppiksellä ostamassa ja katselemassa tavaraoita enkä voi pahaa sanaa sanoa asiakaspalvelusta. Nyt siellä on käynnissä muutoksen tuulet, kun tuota viivakoodisysteemiä otetaan käyttöön ja tehdään lisää myyntihyllyjä. Antakaa henkilökunnan rauhassa tehdä työnsä. Kun viivakoodisysteemi toimii, myyjien ei tarvitse enää repiä teippejä ja nuppineuloja tuotteista, joten palvelu kassalla nopeutuu.
      On muuten Nummelan siistein kirppis eikä juurikaan ole niitä jobbareitten uusien tuotteiden krääsäpöytiä. Ne karkottavat ainakin minut kirpparilta. Kun vielä saadaan varkaat "käpälälautaan" eli oikeasti kamerat toimimaan niin kirppis on todella hyvä!

      • kukasanoo

        " Kun vielä saadaan varkaat "käpälälautaan" eli oikeasti kamerat toimimaan... "

        Kuka sanoo etteivät ne toimi?


      • nomutt

        'Antakaa henkilökunnan rauhassa tehdä työnsä.'

        juurikin näin. tehkööt rauhassa mitä tekevät. minä pysyn k a u k a na kyseisestä paikasta. saavat todellakin olla aivan rauhassa tärkeilemässä sisäpiireineen.


    • Vappukierros

      Käytiin Vapun aattona kirppis kierroksella kolmella eri paikalla, kun olimme kavereilla käymässä Nummelassa. Tuikku olikin muuttanut toiseen paikkaan ja omistajakin oli vaihtunut, paikka oli entisestään sekasempi, ja tunkkainen ei voinut olla kauan. Hiidenkirpputori oli ahdas muuten siisti paljon väkeä pienet tilat, tuli ahdistava olo, kun kokoajan saa anteeksi pyydellä.
      Lähdimme keskustaan kävellen kun autoja oli joka paikka täynnä. Olikin kiva yllätys kun huomasimme torille mennessä kyltin, että oli tullut uusi kirppis keskustaan. Ja parempi ylläri kun mentiin sisälle, oli avarat ja todella siistit tilat, väkeä oli todella paljon, muttei ahdistanut, vaikka oli rollaatoria ja lastenvaunuja. Mielettömän hyvää simaa tarjolla ja todella maukkaita munkkeja. Hyvä palvelu
      Muuten upea päivä, mut kylmät sadekuurot vähän kiusasivat

    • teil

      Mistä kannattais ottaa myyntipöytä? Missä kirppiksellä käy väkeä? Hiiden kirppis on saanut tosi huonoa palautetta tässä ketjussa asiakaspalvelusta ja Tuikku on taas vähän sivussa ja vähän sekainen.

      Onko kellään kokemuksia Pistekirppiksellä myymisestä, tuliko hyvät tulot ja onko kävijöitä? Vai olisko parempi mennä Lohjalle myymään?

    • Pöyristynyt

      Kirppistelijä hei, oikeesti,viittitte epätoivoisena siellä itse pisteeltä kirjotella,älkää nyt enää jaksako tollasta!

    • sanoisinparasnummelassa

      Ensimmäistä kertaa Hiiden kirppiksellä nyt vajaa viikko myyty tavaraa.
      Kauppa käynyt todella hyvin. Asiakaspalvelu ollut loistavaa. Mukava saada saldo spostilla joka päivä. Isot pöydät ja rekki. Viivakoodisysteemin toimii.
      Samaa mieltä kuin täällä joku toinenkin, että jobbaripöydät ja epäsiisteys pilaavat kirppiksen, onnaksi Hiidenkirppis välttynyt siltä.
      Voisin varata uudelleenkin muutaman viikon myöhemmin, niin postiivinen yllätys on ollut. Ainoa nega...paljon ihmisiä ja ruuhkaa, mutta hehän ovat onneksi maksavia asiakkaita. :-)

      • Kiertäjätlohjalta

        Hiidenkirppis on aina ruuhkaisen oloinen kun se on niin ahdas ja kapeat käytävät, harvoin löytyy sitä mitä etsii. Pari kertaa uudistusten jälkeen käyty, niin ei siellä voi rauhassa katsella mitään kun vähän väliä saat antaa vaunuille ja rattaille tilaa.


      • Anonyymi

        Hahhhahhaaa..tällaista pas..kaa kirjoittaa ainoastaan kirpparin työntekijä/omistaja. Todella tökerö yritys, ettäs kehtaavatkin!!! Toivottavasti pulju on korona-konkassa.


    • Nanne1

      Olen ollut Hiiden kirppiksellä sekä ostajana että myyjänä jo monen vuoden ajan. Niin Mariannen, kuin Katinkin aikana. Olen ollut aina tyytyväinen saamiini myyntituloihin, eli mielestäni paras kirppis lähitienoilla. Joskus mielen on vetänyt matalaksi , kun pöydästäni on varastettu jotain, mutta nykyisin on onneksi ne hälyttimet. Jotenkin näistä edellämainituista kirjoituksista en tunne että ne kuvaisivat Hiiden kirppistä. Olen viettänyt siellä paljon aikaa ostoksilla, eikä korviini koskaan ole kuulunut henkilökunnan taholta asiakkaisiin kohdistuvia ilkeitä puheita tms. Myöskään useat tuttavani , jotka siellä käyvät, eivät ole tällaista käytöstä havainneet.
      Kivoja löytöjä tekee, kun ei varsinaisesti etsi mitään.Käyn ilomielin Hiiden kirppiksellä jatkossakin ja toivon kaikkea hyvää sen ahkeralle ja ystävälliselle henkilökunnalle.

      • lapsetsiinä

        Piiri pieni pyörii...


    • Sanni

      Jos ei paikka miellytä, niin siinä on ihan kävelyetäisyydellä marketteja, joissa on leveämmät käytävät shoppailuun. En jaksa kuin ihmetellä tätä netin valituskulttuuria. Hiiden kirppis on ehdottomasti Nummelan paras kirppis, siisti ja hyvällä paikalla, helppo pistäytyä. Ei ole mitään pahaa sanottavaa henkilökunnasta. Olen ollut usein myyjänä, tuotto on ollut erittäin hyvä. Ikinä en ole havainnut mitään kadonneeksi. Jos jotain on viety, niin onpahan varmastikuin joku köyhä tarpeeseensa ottanut, joten tulipa tehtyä päivän hyvä työ samalla! Monia hyviä löytöjä olen siellä myös tehnyt. Aion asioida jatkossakin.

      • politi

        Mielestäsi siis...
        varastaminen = "joku köyhä tarpeeseensa ottanut"

        Jos tuo on kyseisen paikan kanta niin laittakoon ilmoituksen

        * varastaminen = "joku köyhä tarpeeseensa ottanut"*

        oveen eikä luvata viikon ilmaisia pöytiä varkaiden kiinniottajille jos se lupaus on pelkkä vitsi



        Ihmeellistä tuo varkaiden hyysäyskulttuuri...


    • AsiakasMolemmissa

      Nummelassa on ongelmana muutama kirpparitrokarit. Käyvät hakemassa tavaraa toiselta kirpparilta ja vievät myyntiin toiselle kirpparille. He ottavat myös tavaraa muiden pöydistä ja vaihtavat laput omiksi. Molemmissa kirppiksissä myös lappujen irrottelijoita. Irrottelevat toistuvasti lappuja ja kyttäilevät viimeisen päivän aletta.
      Varkaita löytyy molemmista. Valitettavasti kirppari ei ole mikään kauppa jossa voi vahtia varkaita koko myynnin ajan.

    • Hilleriina

      Toivontoivottavasti uuden tavaran myyjät, eli siis veronkiertäjät eivät pesiydy Hiidenkirppikselle. Ulko-ovelta näkee jeti yhden pöydän, jossa merkkikamaa uutena kaupataa järjettömillä hinnoilla. Pöytä on ollut ikuisuuden samassa paikassa. Pilaa kirppiksen tällaiset myyjät. Ei pitäisi vuokrata pöytiä tällasille ja ilmoitusta verottajalle vois...

      • faktaaon

    • Nuuska_muikkunen_

      Meidän astiakaappiin oli ilmestynyt vieras Muumi-muki! Mukin kyljessä Haisuli juoksee Muumi-pappaa karkuun ja Muumi-mamma makaa Muumi-talon portailla hyvin raukean oloisena?!
      Voisiko tämä olla alkuperäinen kirpputorilta kadonnut muki. Kyselin perheeltäni kupin alkuperää ja lapset kertoivat sen ilmestyneen postilaatikkoon joulun välipäivinä.

    • upeaatoimintaa

      Rehelliset ihmiset saavat hiiden kirppikselle porttikiellon ja rikollisia hyysätään.

    • eiasiakas

      Vieläkö hiiden kirppiksellä kassa saa raivareitaan?

    • exasiakas

      Omistaja näytti käsimerkkiä asiakkaalle; kertoo sivistystasosta kyseisessä paikassa.

    • Anonyymi

      Mille kirppiselle kannattaa nykyisin viedä tavaroita myyntiin? Onko kokemuksia Viirin kirppiksestä? Entä Pisteen kirppiksestä? Hiiden kirppikseltä sain huonointa kohtelua koskaan enkä sinne enää mene.

    • Anonyymi

      Jotenkin oudon kiukuttelevaiselta ja epäaikuismaiselta tuntuu tämä keskustelu.
      Itselleni ollaan oltu Hiiden hlökunnan puolelta aina kohteliaita (ja olen itsekin ystävällinen). Olen muualta Suomesta alueelle muuttanut naishlö ja ollut viimeiset 2v täysin tyytyväinen Hiiden kirppikseen pöytävuokraajana.

      Olen siis 1-3x tämän 2v aikana myynyt Hiidellä pääasiassa keräilytavaraa sekä aikuisten muotivaatteita/kenkiä. Ja myyn vain siistiä laatutavaraa, en mitään HM- tai Cubusrättejä.

      Tavaraa ei ole varastettu kun hälyttimiä saa ilmaiseksi siitä kassalta. Monilla muilla kirppareilla hälyt ovat maksullisia, Hiiden kirppis on siksikin myyntipaikkana suosikkini. Rahat tuotoista olen saanut pöydän tyhjättyäni tilille tosi nopsaan, en oikeastaan keksi valittamista kun paikka on niin siistikin.

      • Anonyymi

        Etsin kokemuksia kirppareista, henkilökuntako täällä kirjoittelee kun ihan sama teksti löytyy muualtakin netistä??


    • Anonyymi

      Vielä kirppis on auki vaikka kotona jyllää...???!!!!

      • Anonyymi

        _korona_


    • Anonyymi

      Kannattaa varoa Covid-19:ää !

      • Anonyymi

        Liikkeellä on!


    • Anonyymi

      Voi hyvät hyssykät. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.
      Minulla ei ole mitään pahaa sanottava Hiiden kirppiksestä, tosin en ole käynyt siellä kuin nykyisen omistajan aikana ja hänet tunnen ihan muuta kautta.
      Meillä jokaisella on hyviä ja huonoja päiviä.
      Minulla myös ja osaan myös olla vmäinen joten en yhtään ihmettele jos saan sen mukaisen kohtelun.
      On myös mentävä itseensä ja mietittävä muten tuli ilmaistua omistajalle tuo varkaus. Vaikka olisi kuinka rauhallinen omasta mielestään kehon kieli kertoo kyllä oikean mielialan.
      Ainoa kirppis On Tuikku, joka saa minulta muutaman miinuksen.
      Lohjan kirpputorin pitäjä on itseään täynnä oleva p:n tärkeä nainen.
      Kävin kysymässä pöytää edesmenneen äiti ni tavaroiden myyntiä varten. Kerroin että retroa on paljon, laadukastaä, Kestilä, pukeva ym, jakkupukuja, erittäin laadukkaita joutui työnsä puolesta pukeutumaan hyvin samoin kuin Isäni (pukupakko töissä) joka oli johtavassa asemassa oleva ilmeinen, sitten arabiaa, mm kolme ruoka astiastoa, täysin ehjä, kotimaista lasitavaraa mm. Signeerattu orchidea maljakko iso, maljakko joka on saanut arvostusta ulkomaita myöten. Hyvin pidettyjä antiikki huonekaluja ym.ym.
      Sain tylyn vastauksen että heillä myydään vain nykyaikaista tavaraa. No jaa ei sitten. Vähin äänin, en siis nostanut minkäänlaista kaapelia asiasta vaan siirryin hissukseen takavasemmalle. Kiersin kirppiksen käytävä käytävältä tavaraa oli kiitettävästi 70% vanhaa Virtanen, retroa, jopa antiikki tavaraa.
      No naamani ei sitten Kait miellyttänyt tai hänellä oli huono päivä en tiedä. Tuosta huolimatta olen käynyt siel jälkeenkin päin ja saanut ihan hyvää kohtelua ehkä liiankin lievää. Tais miettiä yön yli, en tiiä. Voin käydä siellä edelleenkin mutta tavaroitani en sinne myyntiin vie. Kärviskelköön, koska tiedän hänelle kerrotun minkä mokan teki. Hiidenkirppis sekä Karkkilan Taito saavat kuitata provikat ja hyvät.
      Ehkäpä kuulostin äveriäältä muijalta, joka halusi vain kehua mutta olin ihan tosissani viemässä sinne tavaraa ja halusin hänen tietävän mitä olin myymässä. No se siitä.
      Pahoillani sain mutta tuollaiset pärstäkertoimen mukaan asiakkaita valitsevat jääköön omaan arvoonsa.Eläköön Hiidenkirppis 🤩🏆👔👕🩱👗👙👜👠🧢🎩💎💍💡💰💰💰💰💰

    • Anonyymi

      voi kyynel, ihan oikein persulle.
      -S. Pistol

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe