Onko kaarinassa omaa poliisia iltaisin?

kämäräine

Ja viikonloppuisin päivystämässä? Kun en koskaan nää heitä liikkumassa
iltaisin tai viikonloppuisin?
Keskustassa saa ihan vapaasti iltahämärissä, myöhäänkin ottaa pimeillä
mopoilla "männännousua" tuossa keskustan suoralla.
Kauhea ääni ja ei valoja mitään. Erittäin vaarallista.
He kokoontuvat pikkukaupan nurkalle päristeleen iltamyöhällä kun kauppa menee
kiinni klo 22.00.
Mekkala jatkuu joskus kolmeenkin yöllä?
Kyllä asemalla näkyy poliisiautoja olevan mutta eikö siellä ole ketään töissä.?
On se aika harvinaista jos ei tämän kokoisessa kaupungissa ole poliisia Iltaisin?
Olen vastikään paikkakunnalle muuttanut enkä ole tottunut tällaiseen villinlännen touhuun.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ofijpdo

      Parasta tottua jos tällä asua meinaat.

    • Evakkojätöstenjätökset

      Kaarina on pikku-Karjala....ollut jo vuodesta 1945

    • VanhaKoira

      Kaarinassa poliisi ja nuorisorikollinen kohtaa toisensa yhtä monesti kuin järki ja älykkyys poliisien keskuudessa, eli ei juuri koskaan. Uskaltavat kyllä ahdistella poliisissa aikuisia kantakaupunkilaisia ainakin silloin kun nämä uraohjukset kuvittelevat ettei yrittäjien lähipiiristä löydy varakkuutta kunnon puolustukseen huuhaa syytteitä ja viranomaisvainoajien uhittelevaa käytöstä vastaan. Iskevät kirveensä kiveen ja tekevät kirveensä terästä tylsän kuin nuppinsa. Mielenkiintoista nähdä miten uhmakkaasti poliisi lähtee perään, ajelee perässä ja pysäyttää aikuista mopedistia ikäänkuin tämä olisi jokin uhmakas teini ja loppujenlopuksi joutuu toteamaan että mopedin puikoissa on aikuinen ihminen jolla on ajokortti vaikka 1000cc moottoripyörän ajamiseen ja ajokokemuksen johdosta sitä huomautettavaa ei löydy edes takarenkaan kulutuspinnasta. Samaan aikaan teinit ajelevat valottomilla rankasti viritetyillä mopedeilla ja heittelevät autoilijoita nyrkinkokoisilla kivillä ja mopoautoilla hidastellaan ja estellään normaalia liikenettä eikä tuolla 60 rajoituksen alueella edes anneta tietä levennyskohdilla jotta pääsisi ohi. Perustuuko poliisin arkityö siihen että itsevarmaa, asiallisella, perustellulla ja laillisella asialla liikkuvaa aikuista kantakaupunkilaista vainotaan ja jotakuinkin varmasti rangaistuksen ansainutta rötöllistä ei edes haluta saada satimeen. Ovatko nämä tapaukset aina ja ikuisesti vain olosuhteiden nuoria uhreja pikemminkin kuin jatkotoimenpiteisiin johtavia "asiakkaita". Seuraavaksi kun tämä "Vantaan uraohjus" ei mukamas usko turhien ja vainotyylisten pysäytyksen yhteydessä puhallutuspilleineen tätä 1,5-vuotta yhtämittaista selvänäoloa, niin voin toimittaa muutaman "tarkastusta" tarvitsevan rekisterinumeron. Tieto todellisesta yhteiskunnallisesta asemastani toimitetaan sitten näille uraohjuksille jälkikäteen kirjaimellisesti pykälämerkkien kera. Toivottavasti poliisi ei ammu tai aja yhtä huonosti kun ratkaisee rötöksiä.

    • jkjjkkjkjjkjk

      Siis onko vai ei? Ja onko edes päivällä?
      Jos poliisi pitää soittaa turusta tuloon kestää 15 min.

    • dfdfdffrg

      Joo, tosa ajassa kerkee hajottaa monet ikkunat.

      • ALUALAJATA

        Poliisin mielestä Kaarina on sama asia kuin Hovirinta ja että kun on vain "rauhallinen ilta", niin he voivat istuskella huoltoasemalla kaffettelemassa. Sillä välin joku rattijuoppo runttaa puolet keskustasta solmuun ja ilmoituksen saatuaan lähtevät pillit päällä huoltoasemalta keskustaan. Eikös me voida siirtää paloasema Auranlaakson ABC-aseman viereen, että kun hälytys tulee keskustan lähiötuntumaan, niin palokunta lähtee sieltä ABC:ltä keskustaan päin. Sillä siis ollutkaan mitään väliä mihin nämä asemat on sijoitettu.


    • yksinäisetlapset

      Kannattanee soittaa ne paikalle, silloin jo kun häiriköinti alkaa.Varmaan kerkeävät tulla, jos noin monta tuntia putkeen siellä häiriköidään.Jos rikkovat tai sotkevat paikkoja, ota tuntomerkkejä ylös.
      Harmillinen ja häiritsevä tapa, kun joku kylän lapsosista on keksinyt sen kokoontumispaikaksi. Kaikilla vain ei ole varmaan muutakan paikkaa aikaa viettää.Ja ainahan ne lapsilaumat häiriötä tuottavat yöllä, olivat sitten missä vain.
      Paras paikka yöllä olisi tietysti jokaisella siellä omassa kotonaan, tai niin sen ainakin pitäisi olla.

    • LoiseliötmaailmanNapa

      Kyllä täällä virkaloisia on. Ei tänäänkään ollut vielä ollut tullut ilta kymmenen taajaman ulkopuolisen liikenteen täyshiljaisuus voimaan kahdeksalta kun ajelivat vastaan ja peilistä näki poliisin lähestulkoon paniinkinomaisen jarrutuksen jota hiljaisemmassa liikenteessä olisi seurannut turha vainotyylinen pysäytys. Siinä ne välilla hakkaavat autoa ja käskevät panna nimen ja naaman mieleen täällä meidän kotikaupungissa jossa olemme keskustasssa työskenneleet ensimäistä kerta n. 13-vuotiaana. Pyrkivät vakuuttamaan, että ovat hyviä ihmisiä ja sitten mystisesti vievät nimetömien lakimiesten perättömiä korvausvaatimuksia oikeudessa ja nyt kun joku naapuri on ollut vain ulkoiluttamassa koiraa paikassa jossa hänen ei lähtökohtaisesti tieliikennelakien mukaan edes pitäisi olla ja säikähtänyt isao pahaa autoa joka joutuu väistämään, niin nyt on sitten postikin pääsee Lehtisen kanssa jakamaan pehmeitä oikeudessa kun kerta yritetään pahoinpidellä törkeästi unohtamatta ettei uhri ole millään tavalla puolustautunut, juossut karkuun tai edes hypännyt syrjään. Niin ne isomahaiset ja paljon paljon meitä tärkeämmät oikeusoppineet ovat päätelleet, että he virkamiehet jotka elävät tässä yhteiskunnassa toisten varoilla pitääkin meitä almaisena heidän yhteiskunnassa ja oikeutta jaetaan postissa aivan kuten tämä olisi heidän koti. Ei, tämä on meidän koti ja olisi kivaa joskus elämän aikana asioida vielä tuolla entisillä työpaikoilla keskustassa ihan asiakkaana ilman, että joku vantaan uraohjus hakkaa ajutoasi tai simpanssin älykkyyden omaava lääkäri riistää vapautrtasi. Herran-nuhteessa opimme jälleen, että joku virkarikokseen syyllistynyt saattaa ottaa pattiinsa vielä tuhta muutakin kertaa, se yksi, kaksi tai kolme virkarikosta ei ole tarpeeksi. Tällä kertaa sitten tekevät itsensä naurunalaiseksi. Minä tulen tekemään heidän sikailusta täysin julkisen. Tiedän, että olette virkaloisen puolella näin henkisesti, mutta kun joskus opitte sen, että me kantasuomalaiset ja kapunkilaiset elämme vähintään yhtä huonojen ihmisoikeuksien alamaisina kuin banaanivaltiossa orjat, niin opitte myös arvostamaan ihmisoikeuksia.

    • KaikkiHyvinKaarinassa

      Lopetahan jo ja ota lääkkeet säännöllisesti.

      Kukaan ei ole syyllistynyt virkarikoksiin. Harhoja näet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      41
      3021
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1473
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1331
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1241
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1161
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1095
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe