Yksi vai kaksi frettiä?

kananenn

Mitä mieltä te fretin omistajat olette, että pärjääkö fretti yksin vai tarvitseeko lajitoverin? Se pääsisi joka päivä ulkoilemaan valjaissa ja saisi paljon huomiota ja aikaa minulta sillä sitä minulla riittää:)

3

585

Vastaukset

 • Parempi on, mikäli fretillä on kaveri. Fretti pärjää myös yksin, mutta nyt kun olen itse seurannut yksinäisen, ja kaverin kanssa asuvan fretin elämää, ja verrannut keskenään, en enää koskaan halua tilannetta, jossa fretti joutuu elämään ilman lajitoveria.

 • Toisaalta kaksi koska et pysty olemaan niinkuin Fretti mutta yksi Fretti mieluiten koska Fretti on silti yksinäinen petoeläin joka tykkää saalistaa joten yksi mieluiten:)

 • naaras saattaa olla miellään yksin, mutta haluaa tehdä pentuja. naaras hyväksyy kaverikseen siskonsa tai puolison. uros tarvii (leikki)tappelukaveriksi toisen uroksen ja juoksuaikana puolison. uros hyväksyy kumpaakin sukupuolta olevan kaverin.
  ihminen ei pysty korvaamaan lajikumppania, joten parempi hankkia kaveri jos ei kokoaikaiseksi niin ainakin muutaman päivän leikkikaveriksi viikottain.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6168
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2591
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  858
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  490