Varoitus: Mad Max FR feminististä paskaa

FemakonPropagandaa

Luin toisen aloituksen, jonka mukaan Mad Max Fury Road (MMFR) on arvosteltu Iltalehdessä viiden tähden leffaksi. Se ei yllätä, sillä Iltalehti ja sen sisarlehti Iltasanomat ovat feministisen propagandan intohimoisia levittäjiä.

Ja MMFR on ennen kaikkea toimintaleffaksi naamioitua feminististä propagandaa. Näin sanoo Aaron Clarey Return Of Kings nettisivuilla:

http://www.returnofkings.com/63036/why-you-should-not-go-see-mad-max-feminist-road

MMFR:n pääosassa ei ole "Mad Max" so Tom Hardy, vaan yllättäen naisnäyttelijä Charlize Theron.

MMFR:n ohjaaja kutsui neuvonantajakseen elokuvaa tehdessään feministi Eve Enslerin. Ohjaaja halusi tämän neuvoja siitä miltä tuntui olla seksiorjana. Enslerillä on tästä muka Kongossa vietetyn ajan jälkeen tietoa, mutta Clarey kritisoi tämän todenperäisyyttä.

Miehet huijataan erikoistehostein katsomaan leffaa joka on feminististä paskapropagandaa. Se on MMFR:n ideana. Kaukana Mel Gibsonin tähdittämästä leffasta.

Siten jos et ole vielä katsonut leffaa, kannattaa säästää nekin rahat. Itse teen näin ja katson leffan korkeintaan silloin kun se näytetään telkussa.

16

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      No,eipä Mad Max Fury Road elokuvassa ole feminismiä muuten kuin elokuvan johdattelevassa loppukuvassa.

      Mad Max elokuvien maailma on selkeästi sovinistinen kaikissa tehdyissä elokuvissa,joten idea feminismin noususta sovinismin varjosta tuntuu sopivan oikein hyvin Mad Max elokuvien kaanoniin.

      Onhan elokuvissa kyse selvitymisestä,joten ohjaaja George Miller halusi tuoda elokuvaansa lisää ulottuvuuksia tällä ns. feminismi teemalla.
      Mutta miten tämä feministinen teema sitten huonontaisi elokuvan arvoa mitenkään???
      Olisiko Millerin pitänyt tehdä entistä sovinistisempi Mad Max elokuva???

      Mad Max fanit muistavat varmasti miten alkuperäisessä Mad Max leffassa Maxin vaimo ja lapsi jää suoraan sanottuna sovinismin jalkojen tai pyörien alle.

      Mad Max Fury Road on jo täten ehdoton kulttiklassikko,ajateltiin leffasta sitten sitä tai tätä.

      • FemakonPropagandaa

    • 1119

      Mikäs siinä muka oli feminismiä? Sekö että kaikki naishenkilöt eivät kuolleet? Kyllähän Hardyn näyttelemä henkilö oli selvästi pääosassa.

      • FemakonPropagandaa

        Kannattaisi ehkä lukea linkistä.


    • Huuuuhaaata

      Just, ilman Maxia kaikki ne naiset olisivat kuolleet. Feminismi on samaa pelleilyä kuin sovinismi nykyään, molemmat porukat saisi viedä keskenään autiolle saarelle! Tässä leffassa ei ollut tippaakaan feminismiä.

      • FemakonPropagandaa

        "Tässä leffassa ei ollut tippaakaan feminismiä."

        Kieltämistä... Kannattaisi ehkä lukea tuo linkki jonka pistin mukaan. On selvä että siinä elokuvassa on feminismiä, vaikka feminismi on tullut sairaassa yhteiskunnassamme niin jokapäiväiseksi riesaksi että sitä on vaikea erottaa toisinaan.


      • bnhgfgmjhgf
        FemakonPropagandaa kirjoitti:

        "Tässä leffassa ei ollut tippaakaan feminismiä."

        Kieltämistä... Kannattaisi ehkä lukea tuo linkki jonka pistin mukaan. On selvä että siinä elokuvassa on feminismiä, vaikka feminismi on tullut sairaassa yhteiskunnassamme niin jokapäiväiseksi riesaksi että sitä on vaikea erottaa toisinaan.

        no vOOOOOOOOOOOOOI voiIIIIIIII sentään ! ettäs ne kehtaa! Ime poju peukaloos sikiöasenossa, jospa ne pahat pahat fenakot siitä menis pois.....
        ihme hörhö!


    • UnderThunderdome

      On olemassa jo pitkä elokuvatraditio naisista toimintasankareine kuten vaikkapa Ellen Ripley (Sigourney Weaver) Alien-elokuvissa tai Alice (Milla Jovovich) Resident Evil-elokuvissa. Olisi aika vanhanaikaista, jos kaikki naiset esittäisivät vain "neito hädässä" (damsel in distress) tyyppisiä rooleja.

      Heteromieskatselijaa ei haittaa yhtään jos mukana on joku Charlize Theronin kaltainen näyttelijätär kunhan hänen roolinsa on vain uskottava. On vain hyvä että Tom Hardyn esittämän Mad Maxin rinnalla on vahva naishahmo. Olihan jo kolmannessa Mad Max -elokuvassa mukana itse Tina Turner. Tämä uusimman Mad Maxin pääpahis oli muuten sama näyttelijä, joka oli mukana jo siinä ensimmäisessä elokuvassa, mutta eri roolissa.

      • HienoNäyttelijä

        "Tämä uusimman Mad Maxin pääpahis oli muuten sama näyttelijä, joka oli mukana jo siinä ensimmäisessä elokuvassa, mutta eri roolissa."

        Juu, ensimmäisessä osassakin tuo on pahiksen roolissa. Loistava näyttelijä tuo kaveri ja kiva nähdä mestari uudessa Mad Max elokuvassa pitkästä aikaa!


    • kalastajaisokorva

      Aika surkeeta elämää viettää jos ei pysty omia aivojaan käyttämään vaan uskoo mitä netissä joku julkisuustyrkky urvelo kirjoittaa. Jos op olis edes viitsinyt tutkia asiaa 10 minuuttia, olis huomannut, että provoilu muka feministisestä elokuvasta on täyttä tuubaa. Tässä tapauksessa kukaan ei kärsi koska mitä kukaan menettää jos joku puoliaivo ei katso elokuvaa? Ei mitään. Voisit jättää sikiämättä, maailmassa on jo tarpeeksi idioottien lapsia.

      • FemakonPropagandaa

        Feministeiltä ei siis fanittajat ihan lähiaikoina näytä loppuvan...


    • Voivoivoiiiiiiii

      Mä vihaan femakkoja ja rakastin Fury Roadia.

    • JustineWoodhead

      Jaa onko sellaiset toimintaelokuvat "feminisisiä" missä naisetkin tekee muuta kuin ovat panopatjoja tai typeriä kanoja kirkumassa? Taitaa olla aloittaja vaan sun joku naisviha taustalla kun naiset ärsyttää noin kauheesti. Tommonen on alemmuudentunnetta. Vai oletko homo? Sinä ehkä ajattelet, että naiset on väärissä rooleissa toimintaelokuvissa kun touhuavat mukana ja ovat jopa sankareitakin kuiten just Alienissa ja Lara Croftissa jne. Siis tosi outo näkemys sulla. Oikeesti. Naisia on puolet maapallon väestöstä ja äitiskin on nainen. Äitis on sankarillisesti sutkin synnyttänyt, tuskin, itse pystyisit näkemään omaa vertaskaan pyörtymättä.

    • Kantapää

      "MMFR:n pääosassa ei ole "Mad Max" so Tom Hardy, vaan yllättäen naisnäyttelijä Charlize Theron."

      En ole itse yhtään Mad Maxeista katsonut (aukko yleissivistyksessäni, joka pitänee korjata joskus lähitulevaisuudessa), mutta mitä olen aika monia sarjan faneja kuunnellut, niin tällainen asetelmahan ei ole sarjalle mitenkään uusi, että Max on tavallaan sivuosassa omassa elokuvassaan. Hahmo on elokuvissa lähtökohtaisesti hiljainen ja päämäärätön vaeltaja, joka ykkösosaa lukuunottamatta ajautuu joka rainassa ainakin osittain vasten tahtoaan osalliseksi itseensä mitenkään suoraan liittymättömään konfliktiin.
      Mitä tuohon feminismi aspektiin tulee, niin minulle se on oikeastaan ihan yks hailee, jos leffa on itsessään viihdyttävä.. Sitäpaitsi rainassa jonka asetelmana toimii kuvitteellinen post-apokalyptinen rappiokulttuuri, jossa kellään tuskin on kauhean kivaa, tekijä saa puolestani maalailla ihan minkälaisia poliittisia skenaarioita lystää, enkä näe miksi niistä tarvitsisi kenenkään vetää hernettä nenään ja nostaa äläkkää miten mikäkin tässä hypoteettisessa mielipiteen ilmaisussa nyt pahoittaa hänen mielensä..
      Ja vielä tuosta Aaron Clareyn artikkelista, hän käytännössä vinkuu siinä miten häntä ärsyttää se että elokuvassa on joku muu keskeinen sankarihahmo Maxin ohella (mikä kuten sanottua on aika itsestäänselvää ottaen huomioon ettei Maxin hahmo ilmeisesti ole ajanut elokuvissaan juonta eteenpäin omin nokkinensa kuin siinä ihan ensimmäisessä), jota sattuu näyttelemään naispuolinen Charlize Theron ja hän on nyt sitten päättänyt tämän olevan feminististä propagandaa ilman minkäänlaista erittelyä siitä miten tämä propaganda näkyy ja vaikuttaa elokuvassa, tai pilaa sitä.. Hän ei niin ikään mitenkään perustele väittämäänsä siitä, että Charlize Theronin Furiosa on naishahmona "mahdoton". Artikkelissa ei loppujen lopuksi edes valiteta elokuvan mistään muusta aspektista, kuin toisen sankarihahmon sukupuolesta, mikä on mielestäni itsessään hyvin yksisilmäistä, perusteetonta, ilmeisen seksististä ja lapsellista, varsinkin jos elokuva itsessään ei mitenkään kyseisen hahmon sukupuolta korosta..

    • maebobby12345345

      Paskin elokuva jonka olen katsonut onneksi ei maksanut mitään

    • efery5rtyu

      Ai tämä on sitten feminismiä? Sitä ikinä nähnytkään. Tom Hardy on selkeästi pääosassa ja kantaa hyvin koko macholeffan alusta loppuun kunnialla. On aika köyhää jos jonkin feminismipelokkaan arvostelujen kautta valitsee elokuvat joita katsoo ja vielä uskoo kaikkea mitä internetissä lukee. Säälittävää. Aaron Clareytä vain v*****aa kun leffa menestyi niin hyvin. Mitenköhän tämä "feminismi" oikein näkyy Fury Roadissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe