Pysäköintisakko ja ajallaan lääkäriin

Harmistunut

Kaksi kuukautta sitten annettu aika Gardiologin tutkimuksiin Tampereelle toteutui tänään. Tulin omalla autolla vajaan 100 km päästä ja olin varannut 15 min aikaa autoni pysköintiin. Kaikki P-paikat mitä löysin edellyttivät alueen haltijan lupaa. Kello kävi ja pysäköin autoni kadun reunaan jossa oli noin 10 autoa pysäköitynä. Kadun varressa ei ollut pysäköintikieltomerkkiä. Päästyäni lääkärin odotushuoneeseen minut kutsuttiin välittömästi sisään, eli tiukoille aika meni. Tullessani autolle minua odotti 50 euron sakkolappu lasin pyyhkimen alla. Sama juttu myös muiden autojen osalta. Soitin pyäköinnin valvontaan josta kerrottiin, että alueelle tullessa on kadun varressa
on aluepysäköinti kieltomerkki. Käytännössä on kysymyksessä sakkorysä kun ei ole tarjolla asiakaspysäköinti paikkoja. Niitä kyllä on, mutta kohteesta kauempana joita aluetta tuntemattoman on vaikea löytää. Ikävää, että ihmisten sairaudella rahastetaan.

9

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a-aapeli

      Tampereen yliopistosairaalan alue on kaupungin virittämä ansa. Tarkoitus tosiaankin on rahastaa maakunnan asukkaiden sairauksilla. Tällä palstalla on paljon kirjoiteltu yksityisten valvontafirmojen moraalista, mutta kyllä pysäköintiasioissa Tampereen kaupunginmoraali on alle kaiken arvostelun. Tällä filunkipelillä ilmeisesti kerätään rahaa suuruudenhullulle ratikkahankkeelle.

      • Just_joo

        Jos ei kykene ajamaan ja pysäköimään autoa liikennemerkkien mukaan, kannattaa mennä taksilla. Ei se ole kaupungin syy, että autoilija töppäilee.


      • P_kiekko

        Onhan se tietysti niinkin, että vastuu väärästä pysäköinnistä on aina autoilijalla. Toisaalta TAYS:n alueella ongelma on vaivannut jo 20 vuotta, eikä kaupunki ole tehnyt asialle mitään. Tai on tehnyt: lähettänyt lappuliisat joka päivä verotuskierrokselle. Eli mielestäni on kaupungin taholta erittäin röyhkeää ja mielivaltaista toimintaa käyttää hyväksi sairaita, muualta tulleita ihmisiä. Virkamiehenkin pitäisi tietää, että joka kylästä ei tule linja-autoa sairaalalle, ei ainakaan sopivaan aikaan. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää oma auto. Parkkipaikkatilanne tulee täytenä yllätyksenä, jos ei aikaisemmin ole joutunut alueella käymään.


      • p-peeppei

        Alueellahan on paljon pysäköintitilaa, ja niihin on opasteet. Samoin aluepysäköintikielto on selkeästi merkitty. Mikä ansa se sellainen on?


      • diipadaii

        Ainakin kankoonpeeläiselle pitäisi riittää kotipaikkatodistus, ettei annettaisi P-virhemaksua, koska Kankoonpeessä saa pysäköidä miten haluaa. Pienellä paikkakunnalla kun poliitikon on oltava nöyrä äänestäjien edessä.


    • Saalistusyhteiskunta

      Sairaaloiden ja lääkäriasemien sisäänkäyntien tuntumaan pitäisi järjestää riittävästi asiakaspaikkoja että otille pääsee heikommassakin lyönnissä. Nimimerkillä kokemusta on kun hajos selän välilevy severran kunnolla ettei meinannut kävelemään päästä kun joka askelella oli pudota jalat alta kivusta. Ei paljon huvittanut tsuppailla puolen kilsan päästä parkista.

    • 1022

      Sama muualla. Jorvin sairaalan pysäköinti on Espoon ykkösrysä.

    • perseestasaatana

      Tervetuloa Tampereelle. Nämä ongelmat on täysin järjestettyjä hommia, joille ei olla tehty eikä tehdä mitään koska ne tuottaa RAHAA. Sairas maa Suomi!

    • try6hrtgrtgrt

      Valitettavaahan tuollainen, monenkin sairaalan kohdalla asia on noin. Ehkä halvempi keino olisi etsiä parkkipaikka jollainen löytyy 99% varmuudella ja sieltä sitten taksilla sairaalaan, kaupan parkkipaikka voi olla hyvinkin hyvä vaihtoehto. Muutaman kilometrin kyyti taksilla ei paljoa maksa. Jonkun huoltoaseman pihassa saattaa voida pitää autoa vaikka ympäri vuorokauden.

      Entäs jos olet huonossa kunnossa, hyvinkin monen sairaalaan parkkipaikaltakin on niin pitkä matka vielä käveltävänä että voi tehdä tiukkaa, huomioiden vielä jos sattuu pahimmat keliolosuhteet, hellekkin voi olla paha keli sairaalle.

      Fiksuna ihmisinä keinot kyllä keksitään, yleensä rahalla saa ja hevosella pääsee mutta löytää se paras vaihtoehto itselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1275
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1125
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      811
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      349
      625
    Aihe