Omaisuuden juomisen mahdollisuus/mahdottomuus

Aloitteleva_Deeku

Lähipiirissäni on joskus käynyt niin että henkilö kertonut myyneensä asuntonsa ja oman kertomuksen mukaan juonut omaisuutensa.Alkoholista riippuvainen saattaa myös tuhlata perintönsä muutamassa vuodessa.Itse en varmaan pystyisi juomaan omaisuuttani koska todennäköisesti kuolisin ennenkuin rahat loppuisi.
Onnistuuko se oman varallisuuden juominen nykypäivänä kun juomia saa kohtuullisen edullisesti?

12

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rännääjä

      Sehän riippuu ningö omaisuuden määrästä. Jos omistaa vanerisängyn, vanhanmallisen television, pitovaatteet ja Nokian 6233-kännykän, niitä voi olla vaikea realisoida juotavaksi.

      Jos omistaa muutaman asunto-osakkeen Helsingissä, ison maatilan lounais-Suomessa, kämpän Levillä ja uudenkarhean E-Mersun, niiden juominen käy kuin tanssi. Kun sana leviää uuden pulsun tulosta markkinoille, siipimiehiä ja varsinkin -naisia sikiää kuin somaleja. Parintuhannen egen päivävauhti ei ole edes merkittävä kuluerä. Siinä samassa luottokortit ja muut laskut paukkuvat, verottaja iskee, asioiden hoito menee vituralleen ja parissa vuodessa kaikki on kaputt. Sellaisen ajan kestää huonompikin terveys.

    • Litterahelvettiin

      Kunnon alkkis tai narkkari saa siliäksi vaikka Suomen bruttokansantuotteen varsin nopealla aikataululla. Ei muuta kun ilolintuja tilaamaan,pörrätään taksilla, tehdään vähän rikoksia mistä tulee seuraamuksia,aiheutetaan vesi-ja palovahinkoja ja sitte matkustellaan sinne sun tänne kaikilla kulkupeleillä,lentäen,junalla,limusiinilla sattana laivalla.. rööki palaa koko ajan ja laatuviskit ja konjakit virtaa niin kyllä siihen saa aika tavalla palamaan rahaa.. ja ku istutaan baarissa aamusta iltaan ni kyllä sitä palaa...

    • Kupattu

      Join 1,2 miljoonaa euroa kunnes menin AA kerhoon . 800t säästyi mutta raittiina rakensin sillä uuden elämän. Alkoholisti, jolla on rahaa kupataan alta aikayksikön. parhaimmat juoneet ja sössineet miljoonaperinnöt.

      • valehtelijoidenklubi

        Just just, uskokoon ken tahtoo.
        Hyvä että mainitsit AA:n, siellä kun on juopoilla tapana kertoa vähintään sadalla juotujen viinojen määrät ja niihin tuhlatut rahat.


      • köyhäexdoku

        Muutamalla tuhannella eurolla voi ryypätä alkon tuotteita vaikka vuoden jokaisena päivänä jos vaan kunto kestää.


      • Puli-ukko

        oikeastaan rahan puute tai liika raha ei oo ongelma alkoholismissa vaan se että ylipäätään jos juo. Jos on 500 euron seteli ni sillä ostetaan laatujuomia , jos on 30 euroa ni sillä ostetaan kotiviini/kiljuaineet millä saa sitten saman verran ainetta keiteltyä kun sillä 500 :lla kaupasta.. mulla se meni jossain pisteessä siihen että kävin alkossa myymälävarkaissa...aina sitä viinaa jostain saa jos haluaa jatkaa alkoholistista juomista... ja lopputulos on aina sama jos jatkaa,tuho ,rappio,helvetti ja syöksykierre. Kun ei ota niin voi koittaa paikata elämää jos ei oo aivot tai sisuskalut pysyvästi tohjona.Mielenterveys ottaa siipeensä takuulla joka tapauksessa..


    • ex-juoppo

      Yleisin tapa juoda omaisuutensa toimii siten, että juo ensin työpaikan ja ajokortin. Sitten alkavat laskut kasaantua, ja pankki alkaa perimään asuntolainan lyhennyksiä kovin ottein. Seuraa huutokauppa jossa asunto myydään pilkkahinnalla, jolloin on muutto edessä. Ja jos perhe aikoo saada sosiaalitukea vuokra-asumiseensa ja elämiseensä, edellyttää sossu ylimääräisen omaisuuden realisointia. Vaikka tästä saatu raha kuluukin pääasiassa velkoihin, ruokaan ja lasten tarpeisiin, voidaan sanoa että kaikki tämä omaisuuden liukeneminen johtui juomisesta.

    • fieapj

      Kyllä omakotitalon saa varsin helposti juotua,varsinkin jos ystävät auttaa

      • halvalla_menee

        "Kyllä omakotitalon saa varsin helposti juotua,varsinkin jos ystävät auttaa"

        Talo pitää ensiksi myydä ennen kuin siitä saatuja rahoja voi alkaa ryyppäämään. Toisaalta joissain tapauksissa velkasuhde esim. viinatrokariin voi aiheuttaa muunlaisia järjestelyjä.
        Eikä suinkaan kaikki mene kurkusta alas, muitakin elinkustannuksia tulee, ellei sitten asu teltassa ja elä luonnon antimilla.
        Aika moni on myös "juonut" velkaisen talon, mutta alkoholistille tyypilliseen tapaan jättänyt kertomatta sen puolen asiasta.


    • juoppo48v

      Itse käytän juomiseen noin 70 euroa viikossa ts. juon noin euron arvoisia keputölkkejä kotosalla ja yksin. Vaikka juomiseni on ongelmallista niin omaisuus on paremminkin kasvamaan päin. Työpaikan olen saanut vielä pitää. Ryyppään enimmäkseen lomilla ja viikonloppuisin.

    • raitisköyhä

      Mieti vaikka, jos jää työttömäksi ja minimirahan tai toimeentulotuen varaan. On tottunut isommalle kulutukselle, siis rahan, ei vaan viinan. Pankkitili viilettää koko ajan miinuksella, omaisuutta on myytävä. Eli eiköhän homma onnistu ihan vaivatta. Lisäksi kun on kavereita kotona juomassa ja rellestämässä. Tulee maksettava sakkoja ja korjauksia ym. kännimokista. Isonkin potin menettää helposti. Tervetuloa elämään kädestä suuhun (ihmettelen, miten kellään minimeillä elävällä on varaa edes yhteen kaljaan kuppilassa).

      • juoppo48v

        Eipä tuota tarvitse paljoa edes miettiä, kun tajuaa tuon kehityskaaren ja omaisuuden häviämisen. Meitä juoppoja on kuitenkin moneen junaan. Osalla pitää olla se hoviväki mukana juopottelemassa, dokataan baarissa ja ilman mittariautoahan ei kaikki humalaiset liiku. Meillä yksin viihtyvillä kotitissaajilla ne kulut ovat moninverroin pienemmät kuin näillä "komeasti" elävillä. Ongelmastani huolimatta olen nähtävästi pihi, ei tähän ongelman ylläpitoon mene tosiaan kuin 4 tonnia vuodessa. Muutkin kulut on niin mitättömiä ja on jonkin verran varallisuutta (asun korvessa, oma talo, tilukset, mökit, hieman sijoituksia, jne.), että taidan kuolla alkoholiin ennen kuin omaisuus menee ja vakityökin saa mennä ... ei tässä 48-vuotiaana enää ehdi kaikkea juomaan.

        Toki jos alkaisin asiakseen juottamaan kotikuntani muita juoppoja ja vielä baarissa niin se omaisuus olisi juotu vuodessa. Mutta kun ei... ei minua kiehdo moinen remellys ja vielä muiden kanssa. Muiden seurassa juomisesta ei jää muuta käteen kuin valtava morkkis. Yksin ja koiran kanssa (hän ei juo mutta katsoo vierestä) jopa juopottelu on välistä ihan siedettävää touhua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe