Suomi elää vielä unessa!

eikulttuurille

HERÄTYS! Terrorismin riski ja uhka on kasvanut Suomessa jo siihen mittaluokkaan että kohta ensimmäiset hautajaiset pidetään. Kuka marrssiin sen jälkeen monikulttuurin puolesta, no ehkä pakolaiset ase kädessä huutaen Allah on suuri.

Jenkit ovat pilanneet Suomen kansan kulttuurin ja nyt Suomi haluaa saada uuden kulttuurin ja uskonnon. Kohta liputkin menee vaihtoon.

Islamimaissa lapset on kasvatettu ja opetettu jo pienestä pitäen vain yhteen sanomaan, Islam ja Allah on ainoa oikea uskonto ja kultuuri ja muita uskontoja ja kulttuureja vastaan pitää taistella. Siksi he levittäytyvät ympäri maailmaa saadakseen oman sanomansa toteutettua. Terrorismi ei ole syntynyt tyhjästä, sillä on joku sanoma.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiljusieppo

      Family guy ohjelmassa oli Palestiinalainen herätyskello. Taitaa tämä herätyskello tulla samalta ilmansuunnalta, mutta pirinään herää koko Suomi. Tai luultavasti ei, koska nämähän ovat aina yksittäistapauksia, eikä esim. brittiensaarilla heräillä, vaikka vähän joskus metrossa pikkuisen paukkuu.

      • PERUSARVOT_RATKAISEE

        LAINAUS IRAKLAISTEN USKONTOTUNNILTA:

        Koraani Su 9:5: -Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.


    • Jevgenija.Ginzburg

      Kaikelle on syynsä ja käyttövoimansa. Myös tosiasioitten leimaaminen hörhöilyksi, että tavoitteet täyttyisivät pienimmällä vaivalla. Suomen miehityksen taustoista vähän ja aluksi muustakin asioitten tapahtumien kronikasta:
      Vastapudonneen MH17:n jäännöksistä raportoitiin löytyneen heti pudotuksen jälkeen mädäntymistilassa olevia ruumiita. Jo silloin esitin, että kyseessä oli edellisen, hävinneen Malesian koneen matkustajia ja että kone oli kaapattu USA:n sotilastukikohtaan Diego Garcialle matkustajien joukossa olleitten "arvokkaitten" henkilöitten takia. Tavallista bulkkimatkustajaa hävitettiin sittemmin tällä toisella, USA:n toimesta alasammutulla Malesian koneella, jonka rahtitilassa näitä huonosti pakastettuja 1. koneen ruumiita oli.
      Nyt Itävallassa löytyneestä kylmäkuljetusautosta löytyneetmädäntyneet ruumiit kuuluvat samaan Diego Garcialle kaapattuun Malesian koneen matkustajiin. Eli eliitille tarpeettomien matkustajien hävitys on jatkunut tällä tavalla http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1440720303495.html
      Miksi ruumiita sitten hävitetään näin, kun muitakin keinoja on olemassa? Ehkä tarkoituksena on varoittaa maailmaa miten käy, jos valejuutalaisrikollisten suunnitelmia ei toteuteta prikulleen. Itävalta nyt ainakin on kieltäytynyt vastaanottamasta USA:n aloittamaa miehittäjien kansainvaellusta ja Ukrainan itäosassakin kansa nousi venäläisten tuella Ukrainan länsiosan vallanneita USA:n nukkehallituksen joukkoja vastaan.
      Tämä, nyt Suomeenkin levitetty islamistien valtausjoukkojen siirto tapahtuu ulkomaisten luotettaviksi osoittautuneitten lähteitten mukaan USA:n toimesta ja IMF:n omistajien rahoittamana osana meneillään olevaa kolmatta maailmansotaa, jonka tarkoituksena on ensin tuhota keskiluokka (lähes tuhottu, Suomessakin), sitten valkoinen rotu jne uuden siionistisen maailmanjärjestyksen täyteen voimaansaattamiseksi. Naruista vetelee juutalaisiksi itseään nimittävä kasaarieliitti ja likaisinta työtä tekee sen nukkevaltio USA:n sotajoukot eri puolilla maailmaa. Pahimmat vastaan änkyröivät hiljentää USA:n murhaajaryhmä CIA.
      Kaikki maailman terrori- ja vastaavat tapahtumat sopivat täydellisesti tähän kuvioon, mikään ei sodi sitä vastaan. Suomenkin valtamedia papukaijana toistelee omistajansa IMF:n syöttämiä valeita. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Pohjoismaitten johtajat saivat noin vuosi sitten Obamalta suorat käskyt miten toimia WWIII:n kiihtyessä ydiniskujen uhalla. Tästä tapaamisesta oli uutisia, mutta Obaman uhkavaatimuksesta kuten mistään muustakaan tapaamisen sisällöstä ei annettu mitään tietoja. Nyt toteutetaan suunnitelman mukaista Euroopan miehitystä ennen varsinaisen teurastuksen aloitusta.

    • Ei_rasistinen

      Tällaista uhkaa ei ole arvon foliohattu. Suomi on maailman tasa-arvoisin ja suvaitsevin maa jonka seurauksena tällaista uhkaa ei ole.
      En ymmärrä että millainen natsirasisti olet mutta kaikki naapurini ovat muslimeja ja en koe oloani uhatuksi ollenkaan.

      • lue_ja_opi

        Et ymmärrä mitään, elät kuvitelmissa! Ota selvää asioista!!


      • sääliksikäy

        Olet siis mamu ja muslimi. hehhe jos naapurit ovat muslimeja...


      • Ymmärrähyvä

        Ei kai yksittäiset ihmiset ja perheet mikään uhka ole, mutta isot joukot on eri asia.


    • On vai ajan kysymys koska pamahtaa.........kukkahattutädit saa lannotetta paskan jauhannalleen!! Sitä saa mitä tilaa....

      • 14plus19

        Polttopullo jo räjähti.

        Mutta sitä ei lasketa koska heittäjä oli suomalainen. Jos olisi ollut rättipää, niin kyseessä olisi ollut terrori-isku.


    • tutuudessanat

      14.9.2015 20:58

      Kari Suomalainen oli oikeassa niiden "pilakuviensa " ennusteeella. Ja mitä sai palkaksi Potkut H S lehdestä.

      Miten päästä eroon somaleista, ei mitenkään, ellemme ota kovat toimenpiteet käyttöön. Laki on haudattu ja mamut hyppii silmille

      Narikka Torille 19. 9 kello 15-> jälkeen maahan tulon vastainen mielenosoitus. Näyttääköhän YLE uutiset
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      • ähvätti

        Aika huonosti saa tietoa. Tai en osaa etsiä. Pitää mennä katsomaan, onko siellä muita.


    • suomiOnMennyttä

      Tässä eräs arabiterroristi Suomessa "turvapaikanhakijana"... Erään huhun mukaan Suomessa olisi jo kymmeniä, ellei satoja isiksen terroristeja. Saas nähä milloin viattomia aletaan teurastamaan. Toivon, että hallitus ja suvaitsevaiset olisivat tosissaan tämän ongelman suhteen, surettaa ja pelottaa.

      • suomiOnMennyttä

      • mistäinfoo

        Miten tämä juttu on vahvistettu? Onko kuitenkin vain keksitty koko tarina muutaman kuvan ympärille?


      • paskapuhetta

        Tuosta jutusta ei löydy mitään vahvistusta. Juttu löyty pelkästään näiltä terroristi-rasistien pyörittämiltä aivopesusivuilta. Todelliset journalistit eivät juttua julkaise, koska kukaan ei pysty aidosti vahvistamaan jutun todellisuutta. Siksi sitä ei voi uskoaa. Todisteet pöytään tai turpa kiinni.


    • kotimaisethullut

      Suomessa isomman terroristiuhan luo nämä persuissakin pörräävät rasistiset äärijärjestöt. He ovat arvaamattomia ja etenkin humalassa saattavat yltyä pahoinpitelyihin tms. Tosi pelottavia sellaiset ihmiset.

    • hiihaahoooh

      SUPO:n dorkat runkkailee nettipornon parissa ja chäteissä. Niissä missä nettipoliisi kyttää ja nypyttää samalla. Hyyssärivihervasuripiipertäjät ajelee eestaas Helsingin ja Tornion väliä ja välillä joutuvat poliisin ylläpitämiin ratsioihin. Hyvävelisysteemi estää sakkojen saannin. Ja polttoaineethan maksaa veronmaksajat.
      Samaan aikaan maahan ujuttautuu kymmeniä ellei satoja potentiaalisia terroristeja, raiskaajia, väkivaltarikollisia ja huumehörhöjä. ISIS saa jalansijan täälläkin.
      Mutta hei! Humanitäärinen kiima on kaiken voittava voimavara ja työttömyys on vuoden kuluttua mennyttä. Suomi nousuun ja poliitikot tekee bisnestä pakolaisilla.
      Mahtaa SPR:llä olla taas hyvät tulot ja osinkoja jaellaan avokätisesti ylimmälle portaalle.

    • facet

      Jos hakee turvapaikkaa Suomesta niin miksi pitää peittää kasvot televisiokameran kuvatessa. Nämä tyypit pitäis ottaa samantien pois porukasta ja lähettää samantien rajan toiselle puolelle, vois verrata vähän noihin anarkisteihin, eihän nekään kasvojaan näytä riehuessaan rikkoessaan paikkoja.

      • 15plus7

        Sama koskee näitä rasisteja. Miksi peitetään kasvot ja lillutaan anonyymeinä.

        Turvapaikanhakijoilla sentään on hyvä syy, koska on sellaisia terroristi-rasisteja, jotka ovat valmiita heitteleen polttopulloja ja kylvämään tuhoa. Idiooteilta täytyy siis suojautua.


      • Prklapinat
        15plus7 kirjoitti:

        Sama koskee näitä rasisteja. Miksi peitetään kasvot ja lillutaan anonyymeinä.

        Turvapaikanhakijoilla sentään on hyvä syy, koska on sellaisia terroristi-rasisteja, jotka ovat valmiita heitteleen polttopulloja ja kylvämään tuhoa. Idiooteilta täytyy siis suojautua.

        Voi vittu teitä saatanan suvakkipellejä... silmät auki ja järkipäähän. Menkää muualle luomaan sitä monikulttuurista helvettiänne!


    • Muistutetaan

      Muistutetaanpa näitä päättäjiä sitten, kun ensimmäisen kerran pakolaiset alkavat mellakoimaan, kun heille ei ole tarjota mielekästä tekemistä, että tällaista on odotettavissa, mutta te päättäjät piditte kansaa rasistisina ja suvaisemattomina, kun kansa halusi rajoittaa pakolaistulvaa ja tiesi seurauksista.

      • 17plus4

        Vaikka alkaisivatkin mellastamaan, niin ei se tarkoita että rasistit olivat rasismissaan oikeutettuja. Rasismi on rikos.

        Ihan samalla tavalla, jos joku varastaa sinun auton ja kiinni jäätyään perustelee, että oli pakko varastaa koska muuten ajaisit jonkun päälle. Saatuaan auton takaisin, seuraavalla viikolla ajatkin autokolarin. Tämä ei tarkoita, että auton varastaminen olisi ollut oikeutettua.


    • eiterorismille

      Pariisilainen "pilakuvalehti" ilveili venäläisille uhrien omaisille kun matkustajakone räjäytettiin alas Egyptissä.

      Nyt vastavuoroisesti venäläiset voisivat tehdä verisiä pilakuvia Pariisin terroriiskusta. Kalikka kalahti omaan nilkkaan.

      Jos aikuinen maahantulija valehtelee ikänsä (sanoo olevansa alaikäinen, saa ja lain mukaan nuorta tussua vapaasti) jo HETi kun saapuu maahan hakemaan turvapaikkaa, niin jokainen ymmärtää motiivin valehteluun. Ei halua kertoa todellista henkilöllisyyttä paljastumisen pelossa.

      Mitä tapahtuu kun turvapaikanhakija saa kielteisen päätöksen. Tuleeko hänestä "terrooristi# omasta tahdostaa koska Suomi ei halua häntä elätettäväksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe