Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minkä lainen talli teillä on?

moikka

olen tekemässä tallia ja haluaisin tietää että minkä lainen talli olisi hyvä? Eli vinkkejä tallin/karsinoitten sisustamiseen... tehkää myös malli minkälainen talli teillä on.. olemme vasta rakennus suunitelmissa =)

7

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi!!

      meisän tallimme on suor kaiteen muotoinen. Hvoset pääsevät suoraan ulos kun aukaistaan ovi (1)
      ___________
      1 I I I
      I_4___I2____I
      3
      2 kohdalla on ovi karsinotten puolelle ja sillä puolella on myös heinä huone. 3 kohdalla on ovi heinä huoneeseen. 4 kohdalla sijaitsee karsinat joita erottaa seinä ja ykkösen kohdalla oleva väli ovi..




















































































































































































      aivan tyhmää selostaa tällästä kun ei kukaan tajua.. ja tallihan tehdään sellaiseksi että se on kätevä ja helppo käyttöinen.... älä hae suunitelmia netistä!!!

      • eipäs!!

        Netissä on yksi tallin esimerkki mutta en muista sen tallin nimeä... kun rakennatte tallia kannattaa tehdä vara karsinat ja maa pohja kaikkiin karsinoihin... heinä huone ja valjas huone erikseen ja vesi pilttuu olisi aivan hyvä jos tallissa on juoksijoita!! =)


      • yx vaan....
        eipäs!! kirjoitti:

        Netissä on yksi tallin esimerkki mutta en muista sen tallin nimeä... kun rakennatte tallia kannattaa tehdä vara karsinat ja maa pohja kaikkiin karsinoihin... heinä huone ja valjas huone erikseen ja vesi pilttuu olisi aivan hyvä jos tallissa on juoksijoita!! =)

        maapohja ei kannata.tarpeeks suuret karsinat. väh.rinnan korkeudelle kiinteet.sellanen ois hyvä et sais päänsä "ulos"!siis että on ala-ja yläovi.turpa ei saa mahtua kaltereiden välistä!!!hyvät lukitus systeemit oveen että hepo pysyy sielä..jos on kiinteet ruokakipot ni nurkkakippo ois parhaimpia vaihtoehtoja.käytävän pitää olla tarpeeks levee!!!!!!!!vesiboxi hyvä,ei pakollinen!varustehuone!!tallis on oltava hyvä valaistus..loisteputket parhaita.ilmava talli!turvallinen sekä hevosille että ihmisille.suuret ja tukevat tarhat/laitumet.


    • prin

      Meidän talli on tehty vanhaan navettaan,siellä on tällähetkellä poxit 5:delle hevoselle...tallihuone,varustehuone,ruokinta,huone,sitten meidän tallissa on katos jossa on tällä hetkellä heiniä,mutta kesäsin kun hevoset on kesälaitumella katos tyhjennetään ja hevoset pääsee sinne sateen sattuessa tai jos on kuuma.

      Sun kantsii tehdä ihan niin monta poxia kun tarviit(EU-direktiivien mukaset),varustehuone(joka on tarpeeks kuiva),tilava ruokintahuone(ois tosi hyvä),muistakaa tehdä tarpeeks leveet käytävät(EU-drk.mukaset),sitten se pesupoxi on kannattava,kuivaushuone(ois tosi hyvä,meillä on sen takii takka varuste huoneessa,lantalasta kantsii tehdä tosi tilava ja muutenkin käytännöllinen,turve on hyvä poxin pohjalle(se on aika kallista,mutta sitä kuluu vähiten ja se on parhaaks hevoselle,siinä ei elä pakteerit ja se imee myrkyllisen ammoniakin parhaiten)se on tietty sun mielipiteestä kiinni,mutta voit soittaa vaikka eläinlääkärille ja kysyy et mikä on poxin pohjalle parasta....
      tähän hätään en keksi muuta!!

    • ~firefly~

      riippuu rodusta. meillä ei hevoset ikinä sisällä,(mielipiteitä)
      pakkasraja... on 40astetta. silloin menee kopukka vapaa ehtoisesti sisään.
      meillä on vain pieni kuivatus karsina jonne hevonen laitetaan ratsastuksen/ajon jälkeen jos on hiessä.. kertokaa mielipiteitä!

    • Designer

      Mulla olis yks pohjapiirustus tallista (10 karsinaa), samoin julkisivuista. Siirrän ne nettiin, kunhan kerkeän. Osoitteen ilmoitan myöhemmin.

    • MJunger

      Onkohan näin 14 vuotta myöhemmin jokaisella talli-ihmisellä edelleen yhtä paha yhdyssanavamma tai muuten uskomaton kyky kirjoittaa päin persettä?

      t. Mikael

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe