Peto ei ole paavi eikä pedonmerkki ole

tutkikaa-itse

Saksan kuolihaava on myös parantunut, samoin natsi ideologia on jälleen voimistumassa. Enää ei ole länsi- ja itäsaksoja.

Turkissa Ataturk lakkautti kaliffin viran ja nykyinen Turkin johtaja mitä ilmeisemmin palauttaa islamilamistien kaliffin ja silloin ilmestyskirjan peto pääsee valtaan, pedonmerkkeineen. Peto ei ole paavi eikä pedonmerkki ole sunnuntain pyhittäminen lepopäivänä.

Lutterikin erehtyi samoin adventistit ovat erehtyneet määrittelemään paavin pedoksi jne.

Lut. kirkko on eksynyt kasteen armoon, homouteen, naispappeuteen, korvausteoligiaan jne. Sieltä ei totuutta löydy.

Lukekaa Vanhaa raamatun käännöstä niin asiat selviävät.

19

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • variksetkinNauraa

      juttusi ovat päättömiä

      • harakatkinnauraa

        Hänen juttunsa ovat todella päättömiä, ei ihme, että variksetkin nauraa, ja harakat yhtyy kuoroon.


    • lainausta

      Niin tämä asia on päivän selvä, anttikirstus nousee ensin se on isissin jodossa oleva muslimien jeesus, joka pyrkii alistaa koko maailman islamilaisen kalifaat. =väärän jeesuksen,alaisuuteen jonka Jeesus tuhoaa tulemuksensa päivänä suunsa henkäyksellä. Jeesus on lupauksensa mukaan meidän kanssamme aina maailman loppuun asti ja sanoi kun nämä alkaa tapahtua niin rohkaiskaa mielenne sillä vapautuksen päivä on lähellä. RV:sä (RV) kirjoitti kuinka holokaustista selvinnyt 95v. Lordi George Weidenfelt auttaa kristittyjä isis jihadistien käsistä. "ISIS primitiivisessä julmuudes -saan on ennennäkemätön verrattuna hienostuneempiin natseihin.Kun puhutaan puhtaasta kauhun ja sadisminhimosta,he ovat ennen näkemättömiä.

      Näihän tuleva petokin tulee raamatun ilmoituksen mukaisesti toimimaan.

      • onkovaiei

        Onko siru pedonmerkki, sitähän on vuosikausia jauhettu: Älä ota sirua !


      • transhumanismisiru

      • höpinäthöpinöitä

        Ei ole löytynyt Raamatusta sirua.


      • ompavilkasmielikuvitus

      • valvo
        onkovaiei kirjoitti:

        Onko siru pedonmerkki, sitähän on vuosikausia jauhettu: Älä ota sirua !

        Kun suomalaiset uskovat kustasivat porakaivon erääseen kylään afrikassa. Siellä kävi niin, että kristityt eivät saaneetkaan käydä hakemassa vettä tuosta kaivosta.
        Tämän mukaan pedonmerkki voi ja ilmeisesti onkin islam.

        Varmaankin tulemme vasta silloin kun se tulee.


      • 1234567---
        valvo kirjoitti:

        Kun suomalaiset uskovat kustasivat porakaivon erääseen kylään afrikassa. Siellä kävi niin, että kristityt eivät saaneetkaan käydä hakemassa vettä tuosta kaivosta.
        Tämän mukaan pedonmerkki voi ja ilmeisesti onkin islam.

        Varmaankin tulemme vasta silloin kun se tulee.

        Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti 2.Moos.31:13


      • Ylistys

        Pedon merkki ei ole sunnuntai, eikä Jumalan merkki mikään sapatti.

        Jes. 11:10 "Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä."

        Eli pohjoismaissa liehuvat liput muistuttaa meitä ylen ihanasta Jumalallisesta rakkauden osoituksesta meitä kohtaan.


      • 1234567---
        Ylistys kirjoitti:

        Pedon merkki ei ole sunnuntai, eikä Jumalan merkki mikään sapatti.

        Jes. 11:10 "Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä."

        Eli pohjoismaissa liehuvat liput muistuttaa meitä ylen ihanasta Jumalallisesta rakkauden osoituksesta meitä kohtaan.

        Sinulla oli oma näkemyksesi. Itse pidän oman näkemykseni ilmestyskirjan pedosta ja merkistä.


      • ylistys
        onkovaiei kirjoitti:

        Onko siru pedonmerkki, sitähän on vuosikausia jauhettu: Älä ota sirua !

        Pedon merkkin ymmärrämme vasta sitten kun se tulee. Jukka Rokka sanoi jossakin puheessa, koska pedon merkki laitetaan ihmisiin vasta ylöstempauksen jäleen, niin eiköhän ole parasta keskittyä ilosanoman julistamiseen.


      • valvokaa

        .Vladimir Solovjevin profetia "Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua eikä ole vielä toteutunut. 1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: "Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan,eräänlaiseen Euroopan yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti. Lopulta Euroopan johtoon nousee suuri ihmiskunnan hyväntekijä – Antikristus.Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja. Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia.Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä. 1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet. Solovjevin profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen viime vuosisataa koskeneet ennustuksensakin. "
        http://mattikeraenen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142463-vladimir-solovjevin-profetia
        Tuossa oli tosi mielenkiintoinen kommentti ja siinä linkki jossa kerrottiin kuinka kristityksi kääntynyt muslimi oli huomannut kuinka pedonmerkki muistutti erittäin yleistä muslimien logoa ja sitä kirjoitustapaa, heidän yleisestä päätunnustuksesta, kun se on kirjoitettuna.Kukakohan tämä Solovjev sitten on ollut. Tarvitaanko siihen oikeastaan edes tätä, sillä kyllä siitä varmaan hyvinkin muodostuu liittovaltio myöhemmin. Tämä on kyllä yksi aika varteenotettava mahdollisuus. Siinä oli kuva kirjoituksesta, ja kyllä ne aika samoilta näyttivät. Olisihan tuo aika erikoista.
        Vladimir Solovjov valmistui Moskovan yliopistosta vuonna 1873 ja pääsi seuraavana vuonna Pietarissa filosofian dosentiksi. https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Solovjov#Jumal-ihmiskunta
        Ahaa.
        Siinähän kommenteissa oli yksi, jossa oli tämä linkki "Allahin nimeen jne." yleisesti käytetty lause muslimeilla ja monissa paikoissa logo. Itse en ole lukenut alkukieliä, joten en pysty tätä tarkistamaan.Siinä verrattiin Codex Vaticanuksen pedon merkkiä kirjoitettuna ja taas sitten muslimien kirjoitustapaan "Allahin nimeen". ja sitten toisella puolella toinen. Kun kelaa sitä linkin tekstiä alaspäin, siellä on sitten kuva näistä. Alkukieliä tuntevat ja Codex Vaticanuksen tuntevat, voitteko käydä katsomassa, onko tuossa mitään perää? Kerran itselleni tuli outo ahaa-elämys, koskien sitä miten peto sai kuolinhaavan ja tavallaan voi sanoa, niin saikin, koska ei päässyt aikoinaan tunkeutumaan Eurooppaan, silloin kun se alussa valloitti maailmaa.

        joten pedonmerkki on kuin onkin allah ja myös sieltä nousee antikristus.


    • RealSana

      Peto on jumalaton maailmanvalta. Peto jonka kuolinhaava parantui on Rooman valtakunta, joka nousee uudelleen. Ensin on Välimeren alueella kymmenen kuninkaana hallisevaa, Danielin kirjan kuvapatsaan kymmenen varvasta. Paavinkirkko ja sen sivukonttorit ovat portto.

    • selkokieltä

      Ingenjör_81 On mielenkiintoista, kuinka Islamin Mahdi Isa (Jeesus) ovat melkein identtiset Raamatun Antikristuksen ja Väärän Profeetan kanssa. On siis huomiotavaa, että Islamin uskonnon "Jeesuksella" ei ole mitään tekemistä kristinuskon Jeesuksen kanssa. Islam meneekin moonilaisuuden ja mormonis. kanssa samaan lokeroon, koska noissa kaikissa kolmesssa saatiin enkeli näky, joka kertoi uuden "korjatun" version Raamatusta ja saaja itse julistautui ainoaksi oikeaksi profeet. ja messiaaksi. "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankelium joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." - Gal. 1:8

      • mielenkiintois-ta

        Antikristus/mahdin peilikuva. Antiokhos Epifanios ”sanoi röyhkeydessänsä: Kun saavun Jerusalamiin, teen minä sen suureksi hautausmaaksi juutalaisille. Tuskin hän oli lopettanut puheensa, kun hän sai sisusvaivan ja kovia tuskia sisämyksiinsä ja pöyhkeydestään, täynnä ylimielisyyttä ja vihaa juutalaisia vastaan ja hän käski ajamaan nopeammin, hän putosi maahan vaunuista, jotka kiitivät tavattomalla nopeudella, ja pudotessaan hän loukkaantui niin pahasti, että hänen ruumiinsa kaikki jäsenet murskaantuivat... niin että hänet oli kannettava paareilla pois,,, Vieläpä hänen jumalaton ruumiinsta kihisi joukoittain matoja ja hänen vielä eläessää tuskissa ja vaivoissa, hänen lihansa lohkeili pois, ja koko leiri kärsi hänen ruumiin sietämättömästä hajusta. 2 Makkab. kirja.
        2.Tessalonikalaiskirje:
        2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä
        Jes 46:8 Muistakaa tämä ja olkaa vahvat. Menkää itseenne, te luopiot.
        Daniel:
        8:23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava Hoosea:
        5:2 Luopiot ovat syvälle vajonneet turmiontekoon, mutta minä olen kuritus heille kaikille. 
        14:10 Kuka on viisas ja ymmärtää nämä? Kuka taitava ja käsittää nämä? Sillä Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat, mutta luopiot niillä kompastuvat.


      • tuoikävätpäivät
        mielenkiintois-ta kirjoitti:

        Antikristus/mahdin peilikuva. Antiokhos Epifanios ”sanoi röyhkeydessänsä: Kun saavun Jerusalamiin, teen minä sen suureksi hautausmaaksi juutalaisille. Tuskin hän oli lopettanut puheensa, kun hän sai sisusvaivan ja kovia tuskia sisämyksiinsä ja pöyhkeydestään, täynnä ylimielisyyttä ja vihaa juutalaisia vastaan ja hän käski ajamaan nopeammin, hän putosi maahan vaunuista, jotka kiitivät tavattomalla nopeudella, ja pudotessaan hän loukkaantui niin pahasti, että hänen ruumiinsa kaikki jäsenet murskaantuivat... niin että hänet oli kannettava paareilla pois,,, Vieläpä hänen jumalaton ruumiinsta kihisi joukoittain matoja ja hänen vielä eläessää tuskissa ja vaivoissa, hänen lihansa lohkeili pois, ja koko leiri kärsi hänen ruumiin sietämättömästä hajusta. 2 Makkab. kirja.
        2.Tessalonikalaiskirje:
        2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä
        Jes 46:8 Muistakaa tämä ja olkaa vahvat. Menkää itseenne, te luopiot.
        Daniel:
        8:23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava Hoosea:
        5:2 Luopiot ovat syvälle vajonneet turmiontekoon, mutta minä olen kuritus heille kaikille. 
        14:10 Kuka on viisas ja ymmärtää nämä? Kuka taitava ja käsittää nämä? Sillä Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat, mutta luopiot niillä kompastuvat.

        Hyvin mahdollisesti Antiokus Epifanes oli yksi Raamatun mainitsemista antikristuksista. Jotka ovat Jumalan vastustajia keskeisellä tavalla. Mutta Raamattu esittää aivan erityisen antikristuksen, jonka tunnistamiseen on niitä tunnettuja tuntomerkkejä. Se antikristus on vielä esiintymättä.


      • Anonyymi
        tuoikävätpäivät kirjoitti:

        Hyvin mahdollisesti Antiokus Epifanes oli yksi Raamatun mainitsemista antikristuksista. Jotka ovat Jumalan vastustajia keskeisellä tavalla. Mutta Raamattu esittää aivan erityisen antikristuksen, jonka tunnistamiseen on niitä tunnettuja tuntomerkkejä. Se antikristus on vielä esiintymättä.

        Missä piilee antti ?


    • dfgyhf

      "Tuossa oli tosi mielenkiintoinen kommentti ja siinä linkki jossa kerrottiin kuinka kristityksi kääntynyt muslimi oli huomannut kuinka pedonmerkki muistutti erittäin yleistä muslimien logoa ja sitä kirjoitustapaa, heidän yleisestä päätunnustuksesta, kun se on kirjoitettuna"

      Eli mitä missä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe