Budhalaisuus on parempi ukonto kuin Islam

eiracisti

Budhalaiset uskovat karman lakiin ja jälleensyntymiseen. Kun uskoo näin ei tee pahaa vaan hyvää. Muslimien pitäisi ottaa oppia Budhalaisuudesta niin maailma olisi paljon parempi eikä olisi tappamista eikä rasismia.

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om2222

   Toisessa suurassa ilmaistaan islamin tunnustavan kaikki pyhät kirjoitukset. Ilmeisesti myös buddhalaisuuden pyhät kirjoitukset. Minulle tulee kuitenkin usein paha mieli kun ajattelen jälleensyntymää. Jokin varoittaa minua siitä, että jälleensyntymä ei ehkä ole pelastustie, vaan paratiisitoivo on parempi usko.

   Jos elän väkivallattomasti niin toki voin toivoa syntyväni parempaan elämään seuraavassa elämässä. Sellainen toivo tosiaan estää tekemästä mitään pahaa. Niin pysyvät nämä kolme: Usko, toivo ja rakkaus, mutta suurin niistä on rakkaus.

   Kyllä ikuinen elämä paratiisissa purojen solinassa tovereiden kanssa saattaa olla parempi toivo kuin syntyä takaisin tähän maailmaan johonkin rikkaaseen maahan rikkaista vanhemmista. En ole paljoa vielä tutustunut Koraaniin, mutta käsittääkseni pääsy paratiisiin ei aina edellytä väkivaltaa tai luopumista maallisesta omaisuudesta. En itse asiassa tiedä pääsyehtoja paratiisin.

   Erään Koraanin käännöksen mukaan sähkön keksiminen (taivaanvahvuuden repiminen) sai aikaan moniin maihin Paratiisin kaltaisia olosuhteita. Sähkön avulla tehtiin vesijohdot, jotka ovat kuin Paratiisin purot tai vesikummut. Siinä mielessä oppi jälleensyntymisestä on parempi oppi nykyisin kuin mitä se muuten olisi???

   Jossain päin maailmaa on aina pieniä alueita, joissa on Paratiisi jo maan päällä! Mutta onko Karman lakiin luottamista? Noita alueita on niin vähän, että eivät kaikki pääse niihin tai niissä parhaimpiin olosuhteisiin jälleensyntyessään??

   • eiracisti

    paratiisikin on sellainen paikka tuonpuoleisessa että siihen kyllästyy. Yksinertaisesti sielu kokee turhautumista ja palajaa takaisin käymään elämänkoulua taas seuraavalla luokalla.
    Elämä elämältä sielu jalostuu ja syntyy aina vaan ihanampiin olosuhteisiin maan päällä. Jopa terroristikin saavuttaa lopulta valaistumisen ja pääsee jälleensyntymisen pakosta mutta se vaatii tuhansia elämiä.


   • eiracisti

    karman lakia kukaan, ei muslimikaan, voi paeta.


  • alfa123om2222

   Niin, no kristityt opettavat: Kapea on tie ja ahdas portti, joka vie ELÄMÄÄN ja harvat sen löytävät. Ei ole elämäntaidot kai silloin löytyneet, jos pitkästyy paratiisin oloihin.
   Profeetta Sakarjan kirjassa sanotaan, että Jumala pitkästyi paimeniin ja pisti kolme niistä pois. Ja lampaatkin kyllästyivät häneen. Se tapahtui historian kirjojen mukaan noin 1417 jKr. ???
   Siitä seurasi löytöretket, uskonpuhdistus, villi länsi, industrialismi, rautatiet, tieteen kehitys, Viktorianismi, imperialismi ja maailmansodat. Kun kyllästyminen tapahtui niin alkoi melko kiivas meno ja tahti maailmanhistoriassa. Itse en ole pysynyt läheskään kärryillä siinä missä mennään nyt? Sellaiseen vauhtiin Jehovan kyllästyminen lampaisiin laittoi tämän maailman.

  • aaaaaaaaa
   bbbbbbbbb

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   6965
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   3939
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   107
   3130
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   63
   1574
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1536
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1490
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   955
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   918
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   96
   872
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   841
  Aihe