Käännätkö juutalaisten tilille tämänkin?

Mikämoraali

14

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etsikäätotuutta

      Niin rauhalliset rauhan uskonnot kuin islamkin on niin tuommoisia tekevät.
      http://aikapommi.wordpress.com/

      ''Mitä islam todella on?

      Israelin–Palestiinan konflikti. Klikkaa ja lue uusi artikkeli!Islam (arab.) tarkoit­taa ”alistumista” ja muslimi ”alistuvaa”, mutta vä­hin­tään yhtä paljon isla­missa on kysymys alistami­sesta ja alis­ta­jista. Muslimit itse sanovat alistuvansa Alla­hille, mistä he katsovat saa­neensa palkkioksi etu­oi­keuden alistaa vuorostaan muita, mutta ke­nelle musli­mit todella alis­tu­vat ja miksi?

      Johdanto
      Kunnialliset ylempiarvoiset ja häpeälliset alempiarvoiset
      Kunnioituksen saavuttaminen ja häpäisyn kostaminen
      Teeskentely kasvojen suojelemiseksi ja todellisten aikeiden kätkemiseksi
      Uhrimentaliteetti ja vaatimus toisten mukautumisesta
      ''Alistumisen palkitseminen ja alistumattomuuden rankaiseminen
      Uskonto alistamisen ja palkitsemisen välineenä
      Mitä islam todella on?''

    • ttkkl

      Jumala paimentaa kristittyjä pos tuolta, etteivät hukkkuisi hykyaallon alle! Vastaava tilanne kuin 70 vuosiviikon kohdalla Danielin kirjassa, jssa joku ruhtinas hukkui tulvassa.

    • dvdvdvdvadvdvwvwvv

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan
      nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

      Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille.

      Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen.

      Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa.

      Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan lähinnä Unkariin ja Espanjaan.

      Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

      Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashke-natsi) polveutuvan kasaareista. (Itäjuutalaiset valloittivat Palestiinan)

      Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi.

      http://aijaa.com/Nq2eX2

      Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

      Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen.

      Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

      • Onneksi noilla kasaarihypoteeseilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, erityisesti kun ne on jo tuhansia kertoja todettu täysin hatusta vedetyiksi :)


    • fewbwrbwebbebrf

      Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin.

      Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta.

      Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nämä ns. ashkenazi-juutalaiset polveutuvat suoraan kasaareista, ja ns. sefardijuutalaiset osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista.

      Historiallinen tosiasia on, että kasaareista polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Lisäksi kasaarit ovat sulauttaneet sefardijuutalaiset itseensä, joten luontevaa on puhua kasaareista, kun puhutaan siitä kansasta, joka käyttää itsestään ilmaisua "juutalaiset".

      Tsaarinvalta oli uhka Venäjän kasaareille, ja kasaarit olivat uhka tsaarinvallalle. Tsaarit eivät päästäneet kasaareita hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten kasaarit olivat tehneet monissa muissa maissa. Kasaareilla oli rajoitetut alueet missä he saivat asua. Kasaarien ja muun väestön välillä oli jatkuvia kahnauksia, jotka johtuivat useimmiten siitä, että kasaarit taitavina keinottelijoina saivat haltuunsa venäläisten maatiloja ja lisäksi he raunioittivat monia tiloja häikäilemättömällä koronkiskonnalla. Usein puhkesa pogromeja -- juutalaisvainoja -- joissa kasaareja raa'asti surmattiin.

      Kasaariaktivistit ryhtyivät jo varhain käyttämään murhia poliittisessa taistelussaan. Kristityn murhaaminen oli Talmudin mukaan sallittua ja jopa hyvä teko. Monet tsaarit joutuivat murhayritysten kohteeksi, mikä lisäsi poliisitoimia kasaareja vastaan. Kasaarit onnistuivat murhaamaan tsaari Aleksanteri II:n vuonna 1881. Kasaarien johtama sosialistisen vallankumouspuolueen terroristisiipi murhasa vuosien 1901-1906 välillä kuusi ministeriä. Tällainen poliittisen väkivallan käyttö oli tuntematont` venäläisille. Se oli puhdas kasaariperinne, joka myöhemmin vallankumouksessa sai suunnattomat mittasuhteet.

      Jotta voi ymmärtää kasaarien politiikkaa täytyy tuntea kasaarien uskonto. Kasaarien uskontn perustuu Talmudiin( joka on kokoelma rabbiinien tulkintoja Toorasta ela "vanhinten perinnäissäännöille", jota Jeesus vastusti ja josta Hän käytth nimitystä "fariseusten hapatus". Talmudif mukaan juutalaiset ovat kansana se Messias, jolld kuuluvat kaikki maailman rikkaudet. Juutalaisen tuled noudatta` Mooseksen lakia toisiin juutalaisiin nähden mutta ei gojimeihin eli ei-juutalaisiin.

      Tässä muutamia otteita Talmudista:
      "Juutalainen, joka tappaa kristityn( ei tee syntiä (Sepher or Israel 177b).
      "Kristittyjen tuhoaminen on välttämätön uhritoimitus" (Zohar II, 43a).
      "Juutalaisten tulee aina pettää kristittyjä (Zohar I, 160a).
      "Juutalaiset ovat ihmisiä, mutt` kristityt eivät ole" (Kerithut 6b s. 78).
      "Myös parhaat ei-juutalaiset pitää tappaa" (Avoda Zora, s. 26b).
      "Ei ole luvallista ryöstää veljeä, mutt` on luvallista ryöstää ei-juutalainen" (Baba-Mezia, 61a).
      "Ei-juutalainen joka vain vilkaiseekin Talmudiin on tuomittu kuolemaan" (Sanhedrin 59a)
      ja
      "Keskusteleminen ei-juutalaisen kanssa uskonnollisista asioistamme olisi samaa kuin tappa` kaikki juutalaiset sillä jos ei-juutalaiset saisivat tietää, mitä me opetamme heistä, tappaisivat he meidät avoimella kadulla" (Libbre David 37).

      Talmud on myös tämän päivän Israelin valtion virallinen ideologia.

      • Onneajamenestystä

        VASTASITKO TÄHÄN ALOITUKSEN KYSYMYKSEEN?
        HYVIN OSAAT VALEHDELLA. 10 P. VALHEENMESTARILLE.
        TODELLAKIN YRITIT KÄÄNTÄÄ MUSLIMIEN TEKEMISET JUUTALAISTEN KONTOLLE.
        EPÄONNISTUIT.
        SAIT VAAN ITSELLESI VALEHTELIJAN ARVONIMEN.


        Käännätkö juutalaisten tilille tämänkin?
        Mikämoraali
        24.8.2015 08:43
        Terroristijärjestö Isis on tuhonnut Palmyran historiallisen kaupungin suurimman temppelin.
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015082420229598_ul.shtml


      • Tiesitköettä

        Muslimien PITÄÄ valehdella. Koraani määrää.


      • TotuuttaNYT

        Siltäpä näyttää.


      • siinäköselitys

        Eli juutalaiset pilasi kazaarien uskonnon?


      • kovaksb

        Valkeakosken rabbinaatti julistaa masturbounnun terveellisyyttä. Talmudista pidetään esillä miten naisen sisällä voi olla käärme ja se houkutellaan ulos emän kautta viinillä ja leivällä. Tämä sopisi kasaareihin em. kommenttien kertomusten perusteella.


      • Wikipediasta löytyy tietoa, etsikää sieltä.

        Sieltä löytyy Talmud väärennösten selitys.

        Sieltä löytyy myös tietoa kasaareista ja siitä että heitä on kääntynyt juutalaisuuteen ja tarkoitus oli toimia neutraalina osapuolena kristittyjen ja muslimien kahaoidessa keskenään.


      • fari.g kirjoitti:

        Wikipediasta löytyy tietoa, etsikää sieltä.

        Sieltä löytyy Talmud väärennösten selitys.

        Sieltä löytyy myös tietoa kasaareista ja siitä että heitä on kääntynyt juutalaisuuteen ja tarkoitus oli toimia neutraalina osapuolena kristittyjen ja muslimien kahaoidessa keskenään.

        "Shamaaniuskontoja harjoittaneiden kasaarien yläluokka kääntyi juutalaisuuteen 700-luvulla ja 800-luvun alussa.

        Mahdollisesti näin teki jopa kansan enemmistö. Bysanttilaislähteiden mukaan koko kaani­kunnan väestö oli 800-luvulla juutalaista.
        Juutalaiset nimet ja hautaustavat levisivät koko kansan piiriin. Syiksi on esitetty alueen vaikutusvaltaisia juutalaiskauppiaita, uskonnollisia pohdiskeluja sekä halua tulla toimeen voimistuvien kristinuskon ja islamin kanssa "neutraalina osapuolena".

        Bysanttilaislähteet kertovat, että syy juutalaisuuden omaksumiseen oli halu olla neutraali kristittyjen bysanttilaisten ja islamilaisten arabien konfliktissa "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit


    • hngbfvdc

      Kelle epäjumalalle tuo temppeli on rakennettu?
      Isishän sen tuhosi mutta kuka maksoi? Mietippä tätä.

    • " Kelle epäjumalille......"

      Palmyra kuvakokoelmissa on reliefejä kolmiyhteisistä. Harmi kun tänne ei voi siirtää kuvia.

      Yhdessä, joka on nykyisin Lovren museossa, on kolme ihmishahmoa, Baalshamin, Aglibol, ja Yarhibol. Oikealla ja vasemmalla olevilla on sädekehä pään päällä. Yarhibol on Sun-jumala ja toinen ilmeisesti kuun. Keskellä oleva on taivaan herra, tai isä. Löydetty Palmyran lähelltä.

      Toisessa kolmiyhteisessä joka on nimeltään; ' Vapautus Nabun temppelissä' on kolme pappien sukupolvea. Isä poika ja pojanpoika, ilmeisesti. En ole varma onko Palmyrasta, mutta sieltä päin kuitenkin.

      Lisäksi on Gilgames ja kaksi demi-jumalaa. Oikealla ja vasemmalla olevat kannattelevat suurilla siivillä aurinkoa keskellä olevan pään päällä.
      Gilgames oli Sumerin kuningas ja Gilgames eeppoksen päähenkilö. Demi tarkoittanee, demiurgia, eli käsityöläisiä, jotka suojelevat kuningasta ja tekevät hänen tahtonsa mukaan.

      Tällaista tulkintaa ja löytöjä tällä kertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe