KERAVAN RAUTATIEASEMAN TUNNELI

ulkopaikkakuntalainen

Keravan rautatieaseman tunneli on turvaton. Siellä joutuu joka kerta vastakkain ulkomaalaisten odottavien ja uhkaavasti käyttäytyvien outojen miesten kanssa.
Ilmeisesti siellä ei ole valvontakameroita kun ovat noin rohkeita ja röyhkeitä.
Heti kamerat sinne ihmisten turvaksi, kiitos!

11

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ähvätti

      Kamerat on, mutta nehän ei ketään tunnista, eikä kukaan niitä katso kokoaikaa. Toissayönä patsasteli joku hieman ruskettuneempi tyyppi siinä hollilla. Vaihdoin suuntaa,koska vedän kaikki sekopäät puoleeni ihan vaan olemassaolollani. Ei sillä, että tämä mahd. intialainen olisi uhka 110kg miehelle, mutta naisilla saattaa olla näiden "hurmureiden" kanssa vaikeampaa. Kerran baarissa joku Intia/Bangladesh kaveri kyttäsi ehkä 30min naista, joka oli meidän miesten seurassa. Ei puhunut ensin mitään, mutta lopulta sanoi: -sinä olet hyvin kaunis nainen. Ja oikeassahan tuo oli, kävi vaan se tölläys jotenkin luonnolle. Kulttuuria?

    • ryöstettykulkija

      Asemalaitureilla ei ole ollut toimivia turvakameroita kuuteen vuoteen.
      Tiedän tämän, koska tulin valkoisen nuoren miehen ryöstämäksi asemalla ja kyselin nauhoitteiden perään VR:stä ja poliisilta.

      Asematunneleista on tullut skeittaavan nuorison oleskelupaikkoja.
      Skeittarit ovat vaaraksi ohikulkijoille.

      Tunnelit ovat siivottomia, koska kaikki roskat jätetään tunneliin.

      Asemanseudulla saisi liikkua enemmän vartijoita ja poliiseja etenkin iltaisin ja viikonloppuisin ja turvakamerat pitäisi ehdottomasti saada toimimaan!

    • heppatytöt

      Ratsupiiskaa kun tarjoaa häiriksille, silmille, niin kummasti rauhoittuvat ja antavat tietä.

    • terveellinen_neuvo

      Käytäppäs siinä nyt ratsupiiskaa tai muuta piiskaa kun 10 musua on vastassa,ei nekään aseettomia oele.Paras keino turvata itsensä on pysyä tunneleista' ja muista
      mamujen kokoontumispaikoista poissa mahollisuuksien mukaan.

    • SJRAILPASS

      14-10-2015 RP-net

      28-vuotias maahantulijanuorukainen on vangittu epäiltynä raiskauksesta, mikä sattui Luulajasta Göteborgiin matkalla olleessa yöjunassa. Syyttäjä Marina Aronsson on vaitonainen, eikä suostu kommentoimaan sattumusta.

      Tietojen mukaan nuorukainen oli ensin hakeutunut Hölmölään, mutta koska olosuhteet eivät tyydyttäneet, hakeutui hän takaisin Humanitääriseen Suurvaltaan. Luulajasta Göteborgiin matkanneessa yöjuna numero 91:ssa hän oli raiskannut ruotsalaisen naisen.

      Maahanmuuttoviraston mukaan epäilty ei ole vielä ehtinyt hakemaan asyyliä Ruotsista. Syytteet miestä vastaan tulee nostaa viimeistään lokakuun 27. päivä.

      28-vuotias on Irakin kansalainen.

    • onkohuonoasia

      Ei ole ulkomaalaiset häirinneet, heitä kun ei koskaan tapaa tai näe kaatokännissä örveltämässä kuten suomalaisia.

      Sieviä suomalaisia naisia ihailevat ja sehän on vain imartelevaa. Tulee mieleen, ovatko suomalaiset nuoret miehet epävarmoja omasta asemastaan, kun noin närkästyvät tyttöystäviensä ihailusta?

    • kuka.haluaa.burkan

      Joku oli laittanu tonne keskusteluun Kuningas Jaakon käännöstä Habakukin
      profetiasta, onko ne tosiaan niitä kaldealaisia, sieltäkö ovat lähtöisin kaikki?


      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11147909/ihmeet-ovat-vakeva-eksytys-!


      http://www.ooa.fi/Ajankohtaista/ TARKOITATKO TÄTÄ "OUT OF AFRICA.n"

      Michael Howardia. Pätevä voimakas julistaja, kävin kerran Hankasalmella kuulemassa, ja luin jokun kirjankin, Esirukouksesta.
      http://www.ooa.fi/Uutiskirjeet/Michael-Howard-kirjoittaa-uutiskirjeessa-2015-10.html

      #""...Kristityt ovat maailman valkeus, ja kaikki se, mitä teemme, tuo valkeutta ja elämää, koska meidät on siirretty pois pimeydestä Hänen ihmeelliseen valkeuteensa.
      Ps.119:105 Sanasi on jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni.
      Pakolaiset tuovat Eurooppaan ja USA:han pelkkää pimeyttä, hämmennystä ja kaaosta. Kaiken sen takana on suunnitelma, eikä se ole paremman elämän saaminen vaan sen tuhoaminen, mitä vuosisatoja kestänyt juutalaiskristillinen kulttuuri on rakentanut...


      ...Totuus juuri tekee ihmiset vapaiksi, mutta me uskomme valheen. Jopa seurakunta uskoo valheen, koska me olemme joutuneet humanismin ihmiskeskeisyyden uhreiksi.

      Kysy Herralta, mitä oikein on tapahtumassa. Luonnollisessa maailmassa tapahtuva länsimaiden valloitus on maailman eliitin suunnitelma hämmennyksen, epäjärjestyksen ja kaaoksen luomiseksi.

      Eliitin tavoitteena on saada ihmiset taistelemaan keskenään ja vihaamaan ja vastustamaan toisiaan, niin että Obama voi kutsua merijalkaväen hätiin ja julistaa poikkeustilalait ja eurooppalaiset voivat hoidella pois tieltä kaikki ne, jotka vastustavat heidän antikristillistä järjestelmäänsä.

      Mikä on tämän valloituksen syy? Yksinkertaisesti Jumala. Raamattua on todistettava Raamatulla. Länsimaat ovat avanneet linnoituksen portit, ja puuhevonen on jo sisällä.
      Meidät on todella eksytetty, kun tietämätön paavi voi julistaa Koraanin ja Raamatun olevan samanarvoisia, kutsua Allahia Jumalaksi ja Jumalaa Allahiksi (miten häpeällistä) ja puhua yhdestä maailmasta ja uudesta utopiasta.

      Katselin kauhuissani, kun USA:n kongressi ja senaatti osoittivat seisten suosiotaan miehelle, joka eksytti ja vietteli julkisesti koko kansakunnan johtajat. Myös Ison-Britannian parlamentti vieteltiin ja eksytettiin juuri tuolla uutiskuvalla. Kysyn sinulta: onko nykyinen humanismi eksyttänyt ja vietellyt myös sinut?

      Salli minun antaa sinulle Herran Sana Hab. 1:6–7, 9–11

      ”Sillä katso, minä nostan kaldealaiset (tulijat ovat nimenomaan kaldealaisia), tuiman ja rajun kansan, joka kulkee maata lavealti ja ottaa omaksensa asuinsijat, jotka eivät ole sen.

      Se on hirmuinen ja peljättävä, siitä itsestään tulee sen oikeus ja sen arvokkuus. –

      – Se tulee väkivallan tekoon, heidän kasvojensa suunta on suoraan eteenpäin
      kuin itätuulella; he kokoavat vankeja kuin hiekkaa.

      Ja he pilkkaavat kuninkaita ja nauravat ruhtinaille. He nauravat kaikille varustuksille, kasaavat kokoon hiekkaa, ja valloittavat ne.

      Sitten hänen mielensä muuttuu ja hän kulkee ohitse ja syytää loukkauksia, tuo, jonka voima tulee hänen omalta jumalaltaan.” (Hab. 1:6–7, 9–11, Kuningas Jaakon raamatunkäännös.)

      Koska länsimaat ovat hyljänneet Jumalan, myös Jumala on jättänyt meidät täysin vihollisen armoille.

      Kristityt eivät ole suurimmaksi osaksi olleet niitä ihmisiä, joita meidän tulisi olla, vaan he ovat rakastaneet mammonan jumalaa, enemmän kuin pyhää, vanhurskasta ja majesteettista Jumalaamme ja Herramme Jeesuksen Isää.

      Nyt maksamme hintaa.""

      • ähvätti

        Eiköhän kaikilla ole sama Jumala? Se uskontohan tässä ongelma on. Miksi niissä käskyissä lukee, että älä pidä muita Jumalia ja silti pidetään (kuvitellaan naapurilla olevan eri Jumala kuin itsellä)?


    • törkeä

      Taas lehdessä,tummakutriset ulkom. miehet veivät rollaatorimummon rahat pankista tullessaan , että näin reippaita "miehiä" tänne kaivataan , ihan kun omissa ei olisi riittävästi kaitsimista.

      • mamutonuhka

        Mamutkin tietävät, että vanhat mummut nostavat rahaa automaatista. Itse olen 70-vuotias, eikä minulla rahapussissa ole kuin 2,30 euroa kolikoita. Maksan aina kortilla. Tunnusluvut muistan ulkoa. Minua ei näy automaatilla. Jos on joskus pakko käydä, käyn jonkin liikkeen sisällä olevalla automaatilla.


    • tehkääjotain

      Iltaisin kävelylenkillä alikulun kautta mennessäni järjestäen joku tummaihoinen häiritsee kulkua yrittäen pysäyttää , siis eikö tätä käytöstä pystytä kitkemään.poliisia ei maalla halmeilla !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe