Islamisaatio ja LGBT-sukupuolineutraalius

Kun yhdistetään maahanmuutto muslimimaista ja tämä nykyinen sukupuolineutraalius pelleily minkä te neropatit kuvittelette olevan lopputulos kun tarpeeksi kauan jatkuu näin.
Sillä välin kun valkoinen mies keskittyy homostelemaan niin muslimit lisääntyvät.
Länsimaiset opettaa lapsilleen paskaarvoja kuten poliittinen korrektius, kun taas islamistit opettavat euroopan valloitusta.
Jo senkin että täällä on mies ja nainen tasa-arvoisia islamistit tulkitsevat niin että länsimainen mies on heikko. Mutta ongelma on siinä että länsimainen mies aika usein nykyään on heikko. Ja aika usein vempula. Lisäksi meillä on punavihreät antirasistiset tahot jotka rohkaisevat toiminnallaan muslimeja käyttäytymään valloitushakuisesti.

Venäjä on siinä suhteessa terveempi maa että siellä selkeämmin miehet ovat miehiä ja naiset naisia eikä mitään ihmeen sukupuolineutraalius pelleilyä. Syy miksi siellä ei tule kuuloonkaan että lähdetään tollaseen sukupuolineutraalius pelleilyyn on se että siellä keskiverto heteroseksuaalimiehellä on enemmän munaa, kuin nykypäivän keskivertosuomalaisella tai länsimaisella miehellä.

Eli kun yhdistetään muslimien maahanmuutto, liberalistiset paska-arvot ja sukupuolineutraalisuus tulos mikäli jatkuu tarpeeksi kauan on että muslimit valloittavat länsimaat koska liberalistiset paska-arvot tekevät länsimaalaisista heikkoja kansakuntia.
Onhan ne Ruotsissa jo valloittaneet kaupunginosia.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >Syy miksi siellä ei tule kuuloonkaan että lähdetään tollaseen sukupuolineutraalius pelleilyyn on se että siellä keskiverto heteroseksuaalimiehellä on enemmän munaa, kuin nykypäivän keskivertosuomalaisella tai länsimaisella miehellä.
      Venäläisillä miehillä on jopa niin paljon munaa, että ryyppäävät itsensä hautaan yli 10 vuotta suomalaista miestä aiemmin. Kohottakaamme malja sille!

    • NäinMeillä

      Ihmisten lisääntyminen ei riipu lainkaan siitä onko mies "kova" tai hyvöksytäänkö homous yleisesti. Esim. italialaiset miehet ovat kyllä yleisesti machoja ja homoliitot eivät siellä ole sallittuja mutta Italian syntyvyys on silti Euroopan heikointa. Siis päinvastoin kuin Suomessa jossa syntyvyys on Europpalaisittain oikein hyvä.
      Homoja on aina niin pieni määrä että he eivät vaikuta syntyvyyteen yhtään mitään.
      Ja maahanmuuttajien lapsiluvunkin on todettu laskevan jo yhdessä sukupolvessa paljon lähemmäs valtaväestön lapsilukua. Kyse on siitä että turvallisissa oloissa ei tarvita isoa lapsimäärää.
      Aloittaja voi siis lopettaa valittamisen ja keskittyä sen sijaan ihan itse siihen lisääntymiseen ja kantaa siten kortensa kekoon kansakuntamme lisäämiseksi ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe