Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toinen jalakani joutumassa maailmaan...

Roviath

Olen jaksanut kilvoitella uskovaisena lankeamatta suurempiin synteihin jo useamman vuoden ajan. Muutenkin elämäni on mennyt varsin hyvin, mutta sitten tapahtui jotain, jonka vuoksi olen joutunut kipuilee monenlaisten epäilysten parissa.
Olin kokenut kiinnostusta yhteen vastakkaiseen sukupuoleen ja tuntui, että meidän välille oli alkanut jo tulemaan jotain. Kanssakäymisemme tihentyivät ja lopulta aloin "olemaan varma", että tuo se on se mun.
Aloin ottaa kaverianikin menoihin mukaan ja hän tuli. Ja viihtyi ilmeisen hyvin seurassamme.

Sitten tippui pommi. Tämä kaverini julkisti alkaneensa seurustelemaan kiinnostuksen kohteeni kanssa. Elämäni horjui. Tuntui, että mua on petetty ja pahemman kerran. Ei sen kiinnostuksen kohteen taholta, vaan Taivaan Isän taholta. Miksi hän salli minulle tällaista! Paras kaverini seurustelee nyt kiinnostuksen kohteeni kanssa. Olen paininut tämän asian kanssa jo useamman viikon ajan, enkä vieläkään ole sinut ajatuksen kanssa. Ikävät eppäilykset valtaavat mielen: Olenko tarpeeton. Olenko lukenut toista väärin? Tulkitsinko harmittomat hymyt, katseet yms. signaaleiksi.
Elämässäni tapahtui samaan aikaan myös muita vastoinkäymisiä ja olen joutunut senmuotoisten kiusausten keskelle, että en enää tiiä, olenko oikeasti ajautumassa maailmaan. Kirosanat ovat herkemmässä. Houkutus maailmalliseen musiikkiin lisääntynyt ja jossain määrin seurahalut vähentyneet!

Olen miettinyt ja eppäillyt, perustuiko seurahalut tähän kiinnostuksen kohteeseen... kävin toki innokkaasti jo ennen tähän tutustumista seuroissa ja ollut kova Jumalan Sanan nälkä. Nyt tuntuu, että tää "sanan rieska" on alkanut käymään mauttomaksi ja houkutukset alkaneet saamaan enemmän jalansijaa, vaikka kovin oon yrittänyt taistella vastaan näitä houkutuksia vastaan. Koen olevani turha, tarpeeton ja monin tavoin ylimääräinen. Ja mieleni vain haluaa, että hukutan tämän kaiken maailman viihteeseen. Mitä kannattaisi tehdä, etten menettäisi uskoa?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2rukkaset

      Nämä nais/miesjutut ovat näitä vakio-ongelmia. Silloin tällöin joku joutuu hylätyksi, vaikka kuinka olisi rakastunut. Elämä on.

      Muistettakoon kuitenkin syvä kansanviisaus:

      Mitä yhtäläisyyttä on naisilla/miehillä ja raitiovaunuilla? Kummankaan perässä ei kannata juosta, koska niitä tulee aina uusia.

    • kysyjä

      Milloin olet tullut uskoon ja miten?

    • isteru

      mielestäni uskossa kilvoittelua ei ratkaise se lankeatko suureen syntiin, vaan saatko voimia laittaa tuon synnin pois eli uskomalla sen anteeksi. Aika vähissä olisi varmaan taistelijoiden joukko jos nk.suuri synti upottaisi heti.

    • gjdfkgsjklöd

      Luovu vaan suosiolla uskostasi. Sontaa koko lestadiolaisuus ja muu jeesustelu.

    • Thebirdie

      "Jos jumala tahtoo estää pahan, mutta ei kykene siihen, silloin hän ei ole
      kaikkivaltias. Jos hän kykenee estämään pahan, mutta ei halua tehdä sitä,
      hän on pahansuopa. Jos hän sekä kykenee estämään pahan että tahtoo
      estää sen, mistä paha tulee? Jos hän ei kykene eikä tahdo estää pahaa,
      miksi kutsua häntä jumalaksi?" - Epikuros Tutustu uskonnon syntyyn...noin aluksi. Vaikka kristinuskosta on hyvä aloittaa. Ei ahista läheskään niin paljon, sen voin sanoa!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe