Vihtiin vastaanottokeskus!

Meillä.oli.unelma

Nyt Vihtiläiset mielenosoitusta järjestämään mikäli haluatte että Vihti pysyy yhtä turvallisena tulevaisuudessa kuin mitä se on ollut tähän asti!

Kaikki tietävät Ruotsin olevan pakolaisten hyysäysvaltio vaikka Ruotsi on pakolaisten "ansiosta" muuttunut lähes sotatoimialueeksi:

Käsikranaattejen räjähdyksen kaduilla päivittäistä -->

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015072320075654_ul.shtml

Raiskaukset erittäin yleisiä -->

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#mediaviewer/File:Rape_rate_per_100,000_-_country_comparison_-_United_Nations_2012.png

http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1111881

Aseellisten myymäläryöstöjen määrä noussut 50% -->

http://rahmispossu.net/2015/08/23/ruotsi-aseellisten-myymalaryostojen-maara-on-noussut-50lla/

Ei mulla muuta- meillä on unelma

20

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.mulla.muuta
    • SisminPO

      Suomen nykyisen maahanmuuton vastuuhenkilö on sisäministeri Petteri Orpo. Kutsukaa sisäministeri yleisötilaisuuteen keskustelemaan kanssanne.

      Sisäministeri Petteri Orpo on myös maahanmuuttoviraston osalta oikea henkilö, koska sisäministerin vastuuseen sisältyy myös maahanmuuttovirasto MIGRI.


      "Sisäministeriö vastaa maahanmuuttopolitiikan sekä maahanmuuttoa ja kansalaisuutta koskevan lainsäädännön valmistelusta. Sisäministeriö edustaa Suomea maahanmuuttoasioissa Euroopan unionissa ja kansainvälisessä yhteistyössä."

      "Maahanmuuttovirasto myöntää ensimmäiset oleskeluluvat, käsittelee turvapaikkahakemukset, ohjaa vastaanottokeskusten toimintaa, päättää käännyttämisestä ja karkottamisesta, vastaa kansalaisuushakemusten käsittelystä ja muukalaispassien myöntämisestä. Maahanmuuttovirasto toimii sisäministeriön alaisuudessa."

      https://www.intermin.fi/fi/maahanmuutto/maahanmuuttohallinto

      • juuhes

        Orpo on aivopesty idiootti.


    • hehhhhheeee

      Forssalaisten ja vihtiläisten riihenpuinti. Viisaampi on kettu. Italiassa pelkkä teltta, Vihdissä kylpylä. Hölmölä koko Vihti.

    • PitäkääLippunneKorkealla

      Tein jo aloituksen Hopeaniemestä (siellä asiakkaana olleena). Olen vain niin äärimmäisen surullinen tästä kaikesta! Se on niin väärin!!!

    • mölmölmä

      Mitä?? Onko vihti turvallinen??? Juu ei täällä kaikki ajele kännissä ja murtaudu joka paikkaan ja pölli kaikkea bensaa...
      Oisko kiva jos tulisit itse sodan keskeltä ja kukaan ei tarjoisi turvapaikkaa..? Ois hauska nähdä sun ilmeesi.

      • turvistenmyötäturvatonta

        Montako turvista majailee kämpässäsi. Olisi hauska nähdä todisteet.


      • lmllll

        Ois kiva nähdä minkälainen kermaperse siellä kirjoittelee, kun ei ole valmis tarjoamaan turvapaikkaa sodankeskeltä tuleville.
        Katso mitä isis tekee siellä " vääräuskoisille" ja kaikille muillekkin jonka näkevät vääräksi...sitten mieti miltä tuntuu elää sellaisen keskellä.
        Voin laittaa sulle linkkejä, missä tekevät teloituksia ja joukkomurhia..
        Tässä ei ole kysymys omaan kotiin ottamisesta, vaan siitä että heille tarjotaan jokin turvapaikka jostakin.


    • Kysynpähän_vaan

      Miksi tällaisia aloituksia? Miksi pitää pelotella ihmisiä aiheetta?

      http://yle.fi/uutiset/totta_vai_tarua_yle_selvitti_turvapaikanhakijoihin_liittyvien_vaittamien_todenperaisyyden/8251658

      Laitat linkkejä jostain ruotsalaisesta lähiöstä. Tajuatko, että Ruotsi ottaa JOKA vuosi kaksi kertaa enemmän pakolaisia kuin suomi kymmenessä vuodessa. Jossain tulee varmasti häiriöitä. Niinkuin tulee aina uusilla asuinalueilla, riippumatta muuttajien etnisestä alkuperästä. vrt. vaikkapa Hervanta takavuosina. Pikkasen tarvittaisiin suhteellisuudentajua.

    • Vihtiläinen

      Näistä kehitysmaalaisista ei ole muuta kuin harmia ja rahanmenoa.Ei yhtään enää lisää,entisistäkin pitäisi päästä eroon.Sen täytyy olla hullu kuka näitä tänne haluaa.

    • R-vuori

      Pakolaiskeskusta ei pidä perustaa Vihtiin, eikä muuallekaan Suomeen, ei ylipäänsä Länsimaihin. Vihti on jo sanonut Ei pakolaiskeskukselle, mutta kirkko on muuttamassa leirikeskustaan pakolaisten ja elintasopakolaisten hyysäyspaikaksi. Vihti on siis silti saamassa riesakseen nuoria miehiä, joista osa on rikollisia.

    • Pakolaisetpois

      En ymmärrä mitä ihmeen hyötyä näistä kehitysmaalaisista meille on.Mahdollisia ongelmia ja rahanmenoa.

    • Hävettää

      Meillä on unelma?? Minun unelmani on se että me saamme suomen viennin kulkemaan ja osaksi globaalia markkinaa. Tyhmäkin tajuaa sen että Suomen sisäinen talous ei riitä. Globalisaation ja digilisaation takia, on entistä tärkeämpi asia että saamme itsemme mukaan kansanväliseen markkinaan, eikä syrjäydytä omaan koloomme. Oikeasti mitä kautta uskot että saamme silloin tuloja tähän maahan?
      Kuin luin tästä häpesin olevani suomalainen, tämä kansa on hemmoteltu pilalle. Ihmiset pakenevat kodeistaan ja heidän on jätettävä kaikki omaisuus taakse, koko elämänsä taakse. Mitä on se ensimmäinen mitä he näkevät??? Jotain hemmoteltuja juntteja, jotka ovat koko elämänsä asuneet valtiossa, joka maksaa kaikkien heille, osoittavat vihaansa. Vannon että mikäli me täällä Suomessa tekisimme enemmän kehittävämpiä asioita, kuin se että vain vihataan. Tämä olisi universaalisesti tuottavin kansa. Mitä jos lähetettäisiin nämä kyseiset mielenosoittajat vähän nöyristytympään keskelle sotaa ja annettaisiin ihmisten jotka ovat kokeneet kirjaimellisesti helvetin maanpäällä, olla rauhassa. Missä on inhimillisyys? Jos jotakuta halutaan osoittaa vihaa kohti, niin tehkää se mieluummin päin hallitusta, he eivät laske omia palkkojaan, vain aloittavat kuuden tuhannen peruspalkasta ja mielistelevät äänestäjä. Mutta jättäkää nyt jo ihmiset rauhaan, jotka ovat kokeneet sodan ja kurjuuden. Oikeasti vähän nöyryyttä, pyydän.

    • Valistus

      Verot ovat tämän hyvinvointi valtion suurin tulonlähde. Siihen tarvitaan yrittäjiä ja viimeisimpien tulosten mukaan enemmistö uusista yrittäjistä ovat ulkomaan taustaisia. Kuin taas työ ja elinkeinokeskuksen tutkimuksien mukaan, keskimääräinen tuntipalkka nuorilla työelämän aloittavalla on nykyään 22e/h. En tiedä teistä? Mutta ainakin kuin minä aloitin kesä työt 15v ja sen jälkeen työt raksalla opiskelun ohella, niin silloin minut olisi tuolla palkka toiveelle naurettu ulos ja sanottu ettei tartte jäädä odottamaan. Niin mielestäni tässä on melko suuri ongelma, eikö teistä?
      Mitä tulee turvallisuuteen, niin pakko sanoa että yöllä kuin liikun ulkona. Olen enemmän varuillani avohoitopotilaita tai nistien takia, mitkä ovat arvaamattomia. Kiitos meidän rikosjärjestelmälle, niin samat sekopäät eivät kauan pysy poissa kaduilta. Kuin taas ne jotka näen ajavan busseja yömyöhään ja tekevän sen työn, mitä me emme palkan takia suostu tekemään, ovat ulkomaan taustaisia. Niin mietitään nyt vielä yhdessä kerran, mikä on se todellinen vaiva täällä??

    • Vichtis

      On suuri virhe ottaa näitä pakoloisia tänne.

    • Islamonongelma

      Toivottavasti kunnan päättäjät ovat järkeviä eivätkä hyväksy että tänne tulee jotain ihmeporukkaa sotkemaan kuntamme asukkaiden elämää.

    • Järkikäteennyt

      Entisetkin pakolaiset pitäisi kotiuttaa,niin mitä tekee Vihdin kunta:suunnittelee ottavansa lisää tänne näitä perkeleitä.

    • Mikävitunlänsi

      Eipä taida olla ainakaan muumit omassa maassa kun pitää rajoille turvata palkkasotureita, jotka tulevat ampumaan ihan eri suuntaan kuin on suunniteltu. Miten olisi jos kukistaisitte ensin Bonaparte - suvun Ruotsissa.

      Pieni pili mutta paljon vaivaa ja ääntä. Aina sama ongelma näiden isottelijoiden kanssa. Sitten lähtee käsikassa Thorsin veskassa ensimmäisenä maasta kun tulee ensimmäinen räjähdys. Perinteet kulkee suvussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe