uskossa ja synnissä

USKOVAVAIMOKE

mihin kategoriaan mut voi laittaa.elän parisuhteessa ilman avioliittoa ja olen silti vahvasti uskossa.mutta avioliiton ulkopuolinen seksi on oikeastaan ainut synti mihin tietoisesti sorrun.byrokraattisista syistä emme mene naimisiin.koska se hankaloittaisi molempien elämää ja heikentäisi taloudellista asemaa.siinä siis syy.luuletteko että Jeesus ymmärtää että avioliitto ei enää ole niin tärkeä ihmisten mielestä vaan monet elää koko ikänsäkin avoliitossa tai niin sanottuna susiparina.eikö tämä kuitenkin ole Herran edessä paljon parempi ratkaisu kuin jaella itseään tuolla jokaiselle vastaantulevalle vai onko Herran laki vieläkin niin pätevä että ehdottomasti täytyisi olla naimissa välttääkseen tulimeren????Jumala on kerran puuttunut elämääni kun meinasin sortua käyttämään huumeita.en sortunut.häntä siis tottelin tässä asiassa kun minua kielsi.....riittääkö se että elän elämääni ilman huumeita vai saanko pahankin rangaistuksen kun harrastan seksiä rakastamani miehen kanssa joka muuten on itsekkin uskossa vaikkei sitä kyllä päältä päin moni uskoisi....olen kerran aiemmin ollut naimisissa ja mieheni hylkäsi minut,en tehnyt itse silloin mitään väärää.mulla oli kyllä parempi omatunto olla miehen kanssa kun olin naimisissa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sunkategoria

      Minä laitan sinut kirjoitustaidottomien kategoriaan. Niin huonoa on sepustuksesi, ettei sitä jaksa lukea kolmea riviä enempää.

    • teehetkonen

      Missä avioliitto on ilnan rakkautta, sinne tulee avioliitto ilman rakkautta. .

    • uskoontekoja

      Älä kumarra mammonaa, rahaa vaan Jumalaa.Avioliitto on Herran tahto.
      Uskon tulee vaikuttaa myös tekoihin.Jos mies ei mene naimisiin, niin eroa hänestä, valitse Jumalaa totteleminen.Älä tottele mammonan jumalaa ja ihmistä.

      • Avioliitto on maallinen sopimus, jumalilla ei ole sen kanssa mitään tekemistä.

        Jumalat ovat heikkomielisten mielikuvitusystäviä ja meille viisaammille täysin tarpeettomia. Uskovaisellekin jumala on näkymätön, olematon ja mihinkään puuttumaton, mutta mieleltään heikko vain uskoo, koska uskoo uskoonsa.

        Usko muuten kaikkoaa sairastumisen hetkellä. Silloin unohtuu jumalan rakkaus ja rukouksen parantava voima, kun tie käy kohti terveyskeskusta.


    • OttoPetteris

      Kuulut kategoriaan: Lähes aivopesty lahkon toimesta.
      Miksi kuvittelet normaalin ihmisen normaalin elämän olevan jotenkin paha tai huono?
      Miksi luulet, että jollain uskovaisporukalla olisi oikeus määrätä Sinun elämästäsi?
      Miksi kuvittelet, että vaikka seksi on väärin ja paha?
      Miksi alistut lahkon vallan alle? Et ole yhträän sen huonompi kuin kukaan muukaan. lahko vain pyrkii tekemään Sinusta alamaisen itselleen ja tuhoamaan Sinun elämäsi. Sinua ei kukaan rankaise tekemisistäsi tai tekemättä jättämistäsi. Ei, vaikka lahko pelottelee Sinua. Lahkolaiset väittävät, että vain heidän vallan alla voi elää hyvää elämää. Kaikki muut ovat jos mitä huorintekijöitä yms.

      Lahkot ovat ihan itse keksineet omat syntinsä, ts. määräyksensä miten pitää elää. Sen jälkeen he pelottelevat, että määräyksiä noudattamaton poltetaan helvetissä. Mutta - jos teet kuten käsketään - odottaa "paratiisi ja taivas".
      Yksikään ei ole noita kumpaakaan nähnyt, saati niissä käynyt, mutta pelottelu toimii.

      Tee kuten minä; En kuulu yhteenkään uskonlahkoon ja elän sen vuoksi ihan hyvää ja kunnollista elämää vailla mitään pelkoja "helvetin kiirastulesta".

    • ristuskunkaaduin

      meinasin kerran kaatua, mutta en kaatunutkaan koska herramme jeesukset kristukset piti minut pystyssä portaissa. kiitokset kristuksille. hallelujaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe