Lauantain, 29.8., neljä fudiksen kohdetta triona

epävarmastivarmaa

Viime lauantain kolme fudiksen kotivoittoa osui sydäntä lämmittävästi kuin Maahanmuuttoviraston provosointi Perussuomalaisia kohtaan. Tänään sama virsi, mutta kohteita yllättäen neljä ja ihan yhtä kansainvälisesti mennään, kuitenkin Rick Perryä lainatakseni: I'm not in the betting business.

Aloitetaan toisesta kotimaastani Puolasta, jossa muuan Gliwicki Klub Sportowy Piast Gliwice kohtaa GKS Górnik Łęcznan. Kotijoukkue, josta käytämme lyhyemmin nimeä Piast Gliwice, on sarjassaan kuuden kierroksen jälkeen kärjessä voitettuaan kuudesta viisi ja ensimmäinen tappio tuli pari kierrosta sitten - loisto alku. Vierasjoukkue Górnik Łęczna on sarjan häntäpäässä kahdella voitolla ja viimeisimpinä tullut kolme tappiota varsin goottimaisen masentavalla maalierolla 3 - 8, joten ei ihan keihäänkärjestä Puolan jalkapallossa voida puhua. Selvääkin selvempi kotivoitto, johon Veikkaus tarjoaa mukavan kertoimen 1,80 !

Sitten siirrytäänkin karvan verran kovempaan sarjaan, Valioliigaan, jossa Newcastle United F.C. saa vieraakseen hyvän ystäväni Stanley "Stan-räntäntän" Kroenken omistaman Arsenal F.C.:n. Arsenalin pre-season oli todella vahva, mutta kuluvasta kaudesta on kolme kierrosta pelattu ja Arsenalilla onkin huudettu bingoa, kun saldona on tappio, tasuri ja voitto, eli ei lähtenyt kuitenkaan ihan niin vahvasti käyntiin kuin oli oletettu. Uskon kuitenkin Arsenalin hyökkäyksen lähtevän tänään käyntiin Sanchezin johdolla. Newcastle ei ole vielä voittoa saanut, mutta kaksi tasuria löytyy, joista viimeisin Old Traffordilta. Arsenal voitti Palacen viimeksi vieraissa ja mielestäni Palace on huomattavasti kovempi kuin Newcastle, varsinkin kun Newcastle ei ole osoittanut mitään kiinnostusta maalintekoon viimeisissä kahdessa ottelussaan - Arsenalin vierasvoitto Veikkauksen 1,58 kertoimella !

Seuraavana maailmanympärysmatkallamme on kohteena MLS, kun henkilökohtainen suojattini Toronto FC kohtaa Montreal Impactin. Viime lauantaina tipsasin Toronton kotivoiton Orlandosta ja lopputuloshan oli 5 - 0, tänään ei ihan samanlaista perseraiskausta nähdä, mutta edelleen korostan kotijoukkueen etua MLS:ssä ja se näyttelee tässäkin matsissa isoa roolia. Torontohan oli semisti ongelmissa ennen Orlandon kaatoa ja uskokaa pojat, että siitä illasta lähti voittoputki käyntiin. Montreal voittanut viimeksi elokuun ensimmäinen päivä, sitten tuli tasuri ja alla kaksi tiukkaa tappiota. Mainittakoon myös, että Toronto tehnyt ottelumäärät suhteutettuna MLS:n eniten häkkejä, Montreal toiseksi vähiten.Veikkaus on laskeskellut kotivoitoksi kertoimen 1,63 - ostetaan !

Viimeisinä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, lähdetään Saksaan, jossa maan pääsarjatasolla pelaavat vastakkain 1. Fußball-Club Köln 01/07 e. V. ( haloo, FC Köln ) ja Hamburger Sport-Verein e.V. ( HSV ???? ). Bundesliigaa pelattu vasta kaksi kierrosta, joten kovin suuria referenssejä statseista ei voi vielä rakentaa, mutta kerrottakoon tietämättömille vaikka se, että Kölnillä on oikeasti vahva joukkue, jossa puolustus eritoten on luokkaa kuninkaallinen ja joukkue taistelee illasta toiseen ainakin paperilla voitoista. HSV taasen on tunnetusti luokkaa paskin mahdollinen, kun puhutaan vierasjoukkueista, sillä HSV voitti ainoastaan kolme matsia tien päältä viime kaudella. HSV hävisi odotetusti sarjan ensimmäisellä kierroksella FC Bayer Münchenille 5 - 0 ja voitti toisella kierroksella kotonaan heittopussi VfB Stuttgardin maalirikkaasti 3 - 2. Köln voitti samaisen spurgusakin ensimmäisellä kierroksella 1 - 3 ja seuraavaksi oli kotona vastassa VfL Wolfsburg, josta kotiin jäi piste. Kotivoitto Veikkauksen kertoimella 1,73 !

Kokonaiskertoimeksi näille muodostuu Veikkauksen monopolilla varsin makoisasti 8,01. Sydämestä kuitenkin pisti sen verran paljon aamulla, kun katselin kohdelistaa, että päätin pelata häntä koipien välissä nämä Triona, joka mahdollistaa yhden hudin, sillä jos realistisia voittoja illasta toiseen haluaa, niin lapussa ei ole yli kolmea kohdetta ja kerroin ei näillä kolmella nouse yli kuuden. Nyt tehtiin sääntöön poikkeus ja todellisen epävarmuuden aiheuttaa supikoiran turkissa oleva karhu nimeltä Arsenal F.C., eli jättäkää se pois jos kädet hikoaa jo nyt.

Pelionnea veljet ja siskot, pelatkaa kohtuudella, mutta tunteella ja muistakaa aina, että me ollaan Stadista, muttei narrit eikä HJK, vaan kaunein kaikista on meidän IFK - eilen, tänään, aina.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmastiepävarma

      Tiesittekö, että tätä palstaa lukee päivittäin lähes 70 000 ihmistä tipsien toivossa? Sellaisia harvemmin täältä löytyy, mutta taas laitettuani nämä matsit tänne on Veikkaus samantien pudottanut Arsenalin ja Puolan mestarin Piast Gliwicen kerrointa 0,08:lla - täysin miälenvikast touhundeerust.

      • Teppo.bong

        Jopas vitsin murjaisit, et 70 000 ihmistä.
        Palstaa lukee korkeintaa 10 ihmistä ja monipersoona Teppoja taivat olla niistä jokainen, et hei.


    • peesaaja

      Mahtava juttu hei, peesataan rivi ilman Arseholea

    • varmaonepävarma

      Hyvältä näyttää ! Jos 0 - 1 voittoa voi ikinä helpoksi kutsua, niin sellaisen Arsenal otti. Puolassa veljille Piast Gliwicen paidassa tarjottiin jo mansikkakakkua -30% -tarralla, mutta eipä onnistunut paikallinen Litti pilkusta, tilanne kuitenkin 1 - 0 30 minsan jälkeen. Vaikka kieroon katsonkin, niin Kölnin voitto vielä 20 minuutin kohdalla tuntui kaukaiselta, HSV:ltä erittäin vahva alku ! Tilanne kuitenkin optimistisesti 0 - 0, 30 min, toivoa on. Laittakaa pojat streamit pyörimään ja Helille sellaiset terveiset, että kiskaise niin, että vittu repeää !

      • PeräRööriKundi

        Helihän vastasi siihen, että annan jos voitat. Kundit eivät ole kuitenkaan kiinnostuneita naisista.


    • Ripuliperse

      Näkyy HaistaSinäVittu siirtyneen johtoon.

      • peesaaja

        Joo mutta Köln johtaa nyt 2-1


      • onpashelppoa

        Köln sai kyseenalaisen pilkun ja johtaa 2 - 1 ! Torontoon on kova usko eli näyttää erittäin hyvältä. Puolalaiset johtaa 3 - 0.


    • Oli sen verran vauhdikas ja viihdyttävä vihjepostaus, että itsensä Kyöstinkin piti laskeutua palstalle kertomaan tunteistaan. Harvemmin tänne enää nykyään näin hyviä vihjejaaritteluja kirjoitellaan! Kyösti kumartaa ja taputtaa hillitysti käsiään. Well done!

      Kyösti ei ehtinyt peesata noita hakuja, mutta pelasi oma-aloitteisesti Kölninvesipoikia. Osuihan se, mutta rivi kusi toiseen hakuun.

      Kyöstin virallinen iltatupla Ligue 1:stä on Angers Rennes, jolle tulee Veikalla kerrointa 4.57. Kyöstihän tietysti teki samantein kunnon tuulipukukvartetin, joka alkaa mennä päin perärööriä klo 20.45:

      Zug-Djurgården 2
      Angers-Nice 1
      Rennes-Toulouse 1
      Girona-Numancia 1

      Yhteensä kerrointa tuloo 16.02 ja huomenna voittorahoilla ostetaan Nobelaneria ja jotain suolaista naposteltavaa Lidlistä et sillei hei!

      • DonKyösti

        Kyösti yleensä juo Kölninvettä, et hei


    • peesaaja

      Piast 3-0 Leczna
      Köln 2-1 Hamburger SV
      Toronto FC 2-1 Montreal

      Kerroin 5,53

      Arsenalkin meni oikein mutta se oli jo alkanut, enkä olis sitä muutenkaan ottanut kuponkiin kun aloit pakittelemaan vihjaustasi.


      KIITOS!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      319
      2993
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      85
      1667
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      191
      1574
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe