Mies ei tykkää kun lopetin ajelun

pensas

Lopetin tuossa joku kuukausi pari sitten alapään sheivailun siksi, että ihoni ärtyy siitä liian herkästi. Olin niin kyllästynyt niihin inhottaviin näppylöihin ja alkavaan sänkeen ja jatkuvaan pistelyyn. Nyt olen pitänyt sellaista siistittyä vähän alle sentin karvoitusta ja heti tuntuu paremmalta.

No mieshän ei tästä tykkää. Hän sanoo, että karvoitus tuntuu ällöttävältä (ajelee itsekin). Vuosi ollaan oltu yhdessä, mutta nyt herra valittaa, että ihan kuin ei "kotona olisi". Voi tsiisus että ottaa hermoon äijän valitus, kun ei tajua sitä että minulla on todella herkkä iho eikä sheivaus tunnu yhtään enää hyvältä. Mikä piru siinä posliinissa miehet viehättää?

4

53

Vastaukset

  • No pistä jätkä ulkoruokintaan, sun alapää on sun juttu, jos ei kelpaa, painukoon etsimään muualta. Ei taida olla muutenkaan ihan balanssissa tuo teidän suhde, jos tuolla tavalla pitää ärjyä ja määräillä toisen kehoa..

  • Oletko selittänyt miehelle, miksi lopetit sheivaamisen? Jos olet, ja silti valittaa, niin suosittelen kyllä miehen vaihtoa.

    Itsekin jaksoin vuosikausia kärsiä sheivauksen aiheuttamasta kutinasta, pistelystä, näppylöistä ja jopa paiseista, kun jotenkin kuvittelin, että en muuten kelpaa. Kun sitten päätin, että nyt saa riittää, ja aloin kovasti selittelemään poikaystävälleni tilannetta, vastaus olikin, että ei hänelle ole mitään väliä, onko niitä karvoja vai ei:D

  • Kiva on välillä kun on karvoja/ ilman, on ku vierasta saisi.

  • Posliini on sanoinkuvaamatomman kiihottava. Posliini saa heti viisarin värähtämään. Olen kuitenkin sitä mieltä sheivaus ei saa olla sellaista kuin pensas kuvaa. Pimppakarvoja voi kuitenkin muotoilla ja pitää siistinä, ilman että ajaa kaikki pois. Olen nähnyt todella kauniita pimppoja, joista karvat on siistitty ja silti ne ovat kiihottavia.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.