Venäjän armeijan tilanne seuranta

NjetMolotoff

Ukrainan rintamalla.
Sama rata kuin ennenkin. Lavrov-Gebels kerro ettei venäjän joikuja Ukrainassa, pelkää Generalit, Upseerit ja tankit lomalla. Toistaiseksi kui puolustus budjetissa on paljon käyttämätöntä lomaa rahoja, turisti sesonki jatkuu, ei niin kuin Krimissä. PuolustusTuristiMenisterio kuitenkin tarjoa 3 miljoona ruoka jos turisti palaa kotiin sinkkilaatikossa. Tarjouksessa myös alennus matkat vain yksi miljoona ruoka jos matkalla jai pois jonkun pala, jalka tai käsi esimerkiksi.

84

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kremlintiedottaja

      Ukrainan armeijan tulee jonkunlaisia ohjuksia Amerikasta. Venäjän armeija tilasi vaippoja ja työllistää lisä tiltuja. Ukrainassa sota harjoitus jenkki nato maat ja Ukraina. Venäjän Armeja tilasi vaippoja tiltuille. Kaikki muu on ennallan.

    • En ymmärtänyt pätkiäkään, oletettavasti vaipat on jo paikalla. Venäjällä nousi 25 % masennuksen hoidon lääkettä myynti. Venäjän Puolustus voimat kasvaa psyykenlääkettä tilausta. Novorossian projektin loppuun kasvatti peräti 5% skitsofrenia tapaukset. Venäjän mordorin Armeja pysyy edelleen samalla paikalla.

      • Portinvartija

        Nim.NjetMolotoff:
        27.08.2015 Kiovan rikollisen juntan APU-joukkojen täsmälliset miestappiot Mariupolin edustalla: 19 kuollutta, 30 haavoittunutta.


        Kiovan juntan APU-joukot kärsivät tappioita taistelussa Mariupolin edustalla."Donbass"- pataljoonan kersantti Evgeny Shevchenko kertoi Ukrainan tv:ssa,että taistelussa käytettiin 82 mm:n ja 120 mm:n kranaatinheittimiä.


      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan 6 sotilasta on liittynyt Novorossijan vapausarmeijan riveihin.

        Breaking! 6 Ukrainian soldiers just joined #LNR ranks! http://dnr-news.com/…/24598-shest-voennosluzhaschih-vsu-za-… …


      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan joukkiot ovat kärsineet valtavia tappioita viimeisen viikon aikana: 50 punitiivia on vaihtanut hiippakuntaa ja vähintään 120 on haavoittunut.

        According to the official reports, Ukrainian military has lost 50 militants killed and at least 120 injured since last week.

        http://southfront.org/01-09-2015-military-report-of-novoro…/


    • DonetskRostov

      Tilanne edelleen sama. Ruumiskuljetus kuorma-autoja ahkeroi Donetsk-Rostov reitillä. Mikä kuorma se on valtion salaisuus.

      • vapaehtoisetEiKotiin

        Venäjä kuitenkin siirtää mobiilit polttouunit, koska ei ole velvollinen kuljettaa kuolleitta vapaehtoisien ruumiit, ne poltteettaan paikalla. Pelkää virassa olleita kuolleitta palautetaan kotiinpäin.


    • kenraaliLentsov

      Venäjän kenraali Lentsov on edelleen Itä-Ukrainassa komennuksessa.

      • poprigow

        Lentsov on vain tarkkailijana omalla vapaa-ajallaan tuolla päin. Hän ei ole siellä ollessaan työsuhteessa venäjän armeijaan eikä näin ollen millään lailla venäjän valtion asialla siellä ollessaan. Venäjällä jopa valtion virkamiehet voivat lomailla vapaasti missä päin haluavat, kuten demokraattisessa valtiossa kuuluukin.


      • Minäkin uskon että ei pelkää rivisotilas on oikeutettu pitää lomaa venäjän miehitetty Ukrainan alueella. Kuulemaa kapteenit, majurit ja jopa kenraalit vietä loma turistien paraatisissa NovoroSSiassa.


    • samarata

      Edelleen Venäjän ja Ukrainan rintamalla kaikki joukot samalla paikalla. Venäjän mediassa ja terroristien tiedotusvälineissä jauhetaan Isoista Iskuista. Venäläisien kiinnostus Ukrainan hiipuu.

      • Sivistystä

    • NovoroZZiaPutlerKaput

      Edelleen sama rata kuin ennenkin Venäjän ja Ukrainan rintamalla ja samaa tiltun valehtelu. Venäjä ei pysty ison hyökkäyksen onnistuvaan. Siksi kaikki on samalla paikalla. NovoroSSian projektista ei venäjän telkarissa sanakaan. Novorosian Natzi projekti ajattu alas.

    • Separatisti tapelle keskenään Donbasin Diktatorin virrasta. Pellejen nimet Purgin ja Pušilin. Kumpi niistä listitään ensimäisenä?

    • MagadishoInDonetsk

      Kenraali Lensov määräsi pelle Pušilin johtaa Donetskin sirkuksen (parlamentti) .

      • Joku Alexandrov poistettu novorossian virkatehtävästä ja elävänkirjoista.


    • kotiinpaluu

      Venäjä putsata separatistien rivejä. Paikallisia radikaalia ja tunnettuja terroristia Venäjältä eliminoidaan.

    • ISISISeivangita

      Separatistin riveissä on paniikki. Ne eivät halu mennä Syyrian. Pari päivä sitten islamistit leikäsi päältä irti yli 50 venäläisille.

      • Nutility

        Sine teke töö päivä, maka öö.


    • AntiTrollendaar
    • minulla-ei-muuta

      Ukrainan valtio on ollut katastrofi alusta (1992) alkaen. Piste.

      • NovoroZZianKaput

        NovoroZZian projektin nolo Kaput


    • kaikkissarauhoissa

      Vapaehtoset siirretään Syyrian. Siis ei mitään aktiviteettia ennustetaan.
      Novorossia projektin alas ajo jatkuu. Donetskissa on huolissaan ruoka avusta, krimiläiset vaativat osa avustusta itselleen.

    • novoroSSiaKaput

      Puolissa vuodessa venäläisvapaehtoiset riivit oli ahkerasti harvennut noin 20 hulluja sotapäällikköä poistunut ruudusta ja elämästä. Kaikki on samassa asemassa kuin ennenkin.

    • epäileväJohannes

      Tilanneseuranta on yhdyssana, pahvi.

    • NovoroZZiaKaput

      NovoroZZian bändit ihan rauhassa juovat votka ja soita balalaika. Venäjällä on uusi lemmikki NovoSyyria. Venäläiset rekrytoi valaehtoiset Syyrian.

    • Moskovan juntan intressit siirtyi Syyriahan. Donbassin asukkaat kirjottaa ulos ketkä paikallisista osallistu rikokseen Ukraina vastaan. Venäjän erikois joukot jatka puhdistukset separatistien riveissä, lentokentän vieressä separatistin tukikohta oli poltettu täysin toisen separatistien ryhmän toimesta. Paikalliset viranomaiset pikkuhiljaa palaa Kiovasta takaisin itä Ukrainaan. Venäjän viralliset kanavat lopetti Ukrainan uutisointi.

    • Jokohanehtivät

      Jokohan Venäjä vetäytyy Itä-Ukrainasta ja Krimiltä.

    • MoskovanHitlerUnelma

      Moskovan joukot on edelleen luhanskissa ja donetskissa. Noin 600 panssarivaunuja, noin 1000 kevyesti panssaroitu ajoneuvoja ja valtava määrä tykkejä ja muita sotaromua edelleen Ukrainan maaperällä. Putler ei vielä kieltäytyy unelmasta miehittä Ukrainan kokonaan.

      • vanakkaKöyhtyy

        menee vanjan rahat tuohon sotavoiman ylläpitoon. ei se mitään tuota

        sota on sitä käydessä huono pisnes


      • njetrupla

        Venäjän joukot ovat pattitilanteessa Ukrainassa. Moskovan varat ovat loppu ja miehistöä ja kalustoa ei ole vara siirtää pois vieraasta maasta. Hyökkäystäkään ei voi kunnolla jatkaa kun kaikki ammukset menevät Syyriaan. Joukkojen tyytyväisenä pitämiseksi Putin on lähettänyt alueelle junalasteittain vodkaa.


    • PutlerKaput

      Venäjän kriisi ja sanktiot on tehnyt tehtävänsä, novoroSSian projekti unohdettu kokonaan, ei kuka enää muista marsista Kiovan. Natzi-Venäjän suunnitelma miehittä Ukrainan kokonaan on floppi. Vapaehtoisia rosvoja Venäjältä ei enää saa pakiksi mitään. Venäjä ei enää pystyy ruokitta miehitetty alueen asukkaat. Ukrainassa her Putler sai vain pa""a housuihin.

      • sotatulikalliiks

      • Parempaakohti

        Mitäpä, jos Venäjä jo hiljakseen vetäytyisi Krimiltä ja Itä-Ukrainasta. Saisi helpotusta talouteensakin. Ja muutenkin asiat taas oikeampaa kohti.


      • RassiansGoHome

        Venäläiset ovat halukkaita taistelemaan fasismeja vastaan, jos telkarissa oli sanottu että Ukrainassa fasisteja , Putler joutuu tappamaan kaikki ukrainalaiset. Samalla kuin oli sanottu että kaikki syyrialaiset terroristeja, paitsi Assaditteja, venäläiset vapaaehtoiset joutuu tappamaan kaikki syyrialaiset.


    • putlerPakkohoitoon

      Mitä putler odotti kuin tarkoituksella pommitti siviiliä. Tämä ei ole Ukrainan tapaus, saa takaisin samalla mitalla.

    • Portinvartija

      Hirmuiset ovat konvehtikeisari Poron terroristijoukkioiden tappiot Novorossian alueella.
      Kiovan rikollinen juntta on menettänyt Donbassin konfliktin aikana noin 24 000 sotilasta kaatuneina, 54 000 on loukkaantunut ja yli 9 000 on kateissa. Taisteluun liittymättämiä kuolemantapauksia on kaikkiaan 1 309, sisältäen 873 itsemurhaa.
      Yli 3 000 kappaletta sotilaskaluston yksikköä tuhoutui täysin ja Novorossian asevoimat ottivat haltuunsa noin 2 000 kappaletta sotasaaliina. Tuhoutuneiden Ukrainan sotilaskalustojen listalla on 929 erityyppistä taisteluajoneuvoa, 887 panssaroitua miehistövaunua, 238 BM-21 Grad- raketinheitintä, 836 ajoneuvoa, 21 sotilaskonetta, 32 helikopteria ja 46 tiedustelulennokkia.

      Kaikkiaan 2 500 sotilasta on otettu vangiksi taisteluiden aikana ja heistä suurin osa on luovutettu myöhemmin sukulaisille tai vaihdettu osana vankienvaihtoa. Mutta vihollisuudet eivät ole aina edenneet tavalla, jotka olisivat antaneet oikeutuksen paniikin ja antautumisen malliesimerkeiksi. Elokuussa 2014 Ilovaiskin kaupungin lähellä, eteläisen operatiivisen komentoyksikön komentaja, kenraaliluutnantti Ruslan Khomchak määräsi joukkonsa murtautumaan kapinallisten linnoittamien asemien läpi, samalla kun hän itse pakeni aivan vastakkaiseen suuntaan. Kenraaliluutnantti hylkäsi jopa oman autonkuljettajansa, joka loukkaantui. Melkein tuhat Ukrainan sotilasta kuoli kohtalokkaana päivänä.

      Ei ole yllätys, että kenraalimajuri Viktor Nazarov, joka siihen aikaan oli Ukrainan "terrorismin vastaisen operaation" (ATO) esikuntapäällikkö kertoi, että suurimittainen sotilaskarkuruus alkoi pian sen jälkeen. Ukrainan sotilassyyttäjän virasto on avannut 16 000 tapauksen virallisen tutkimuksen, jotka koskevat sotilaskarkuruutta "ATO-alueelta". Mukana tutkimuksissa on myös 6 000 tapausta, jotka koskevat käskyjen noudattamatta jättämistä (näistä suurin osa koskee upseereja, jotka kieltäytyivät toteuttamasta "itsemurhakäskyjä" tai yrittivät vetää joukkonsa pois näistä "noidankattiloista" sekä alueilta, jossa he olivat vihollisen piirittämiä minimoidakseen tappionsa). Lopulta noin 7 000 rikostapausta on avattu niitä miehiä vastaan, jotka soveltuivat palvelukseen, mutta jotka eivät ole noudattaneet liikekannallepanokäskyään.

      Juhlittu 24. moottoroitu prikaati, joka luotiin Yavorivin kaupungissa Länsi-Ukrainassa (joka on tällä hetkellä Nato-ohjaajien ja kouluttajien kotipaikka) oli lakkautuksen partaalla oltuaan toistuvasti taktisessa motissa ja kärsittyään valtaisat tappiot idässä. Korruptio, varkaudet ja tarvikkeiden puute ovat vain "kirsikka kakun päällä" Ukrainan sotavoimien itsetuhoisassa kierteessä. Yksi sijoituspalveluiden johtaja kavalsi neljä miljoonaa hryvnaa (160,000 dollaria) Ukrainan sotajoukkojen kassasta. Kyseessä oli majuri Andrey Kvirel, joka kavalsi sotilaille kuuluneita palkkarahoja. Summan suuruutta kuvaa se, että tällä summalla olisi ylläpidetty kokonaista rykmenttiä "anti-terrorismialueella" neljä kuukautta.

      • oikearatkaisu

        Paljon siinä taas oli tekstiä. Vaan oikosemmin: mitäpä, jos Venäjä jo hiljakseen vetäytyisi Krimiltä ja Itä-Ukrainasta.


    • KozakkaOnVaras

      Taas tuli Čečenit itä-Ukrainan. Nyt on tehtävä harventaa separatistien riivit. Separatistit vaativat rahaa ja kunnon ruoka. Kurinpito tehtävä hillitä separatistien sisäiset välinselvittelyt.

    • separatistinmasennus

      Venäjä kieltäytyi liittymään donetskin ja luhanskin alueet Venäjään. Separatistit yrittävät näyttää sodan jatkuvan, mutta turhan.

      • onkotätäkokeiltu

        Mutta mitäs, jos Venäjä ihan vaan vetäytyisi? Mailta, jotka eivät kuulu.


    • SalattuTapiot

      Vielä yksi terroristi Venäjältä poistettu elävien kirjoista. Joku Vladimir Gornostaev joka palveli samassa yksikössä Toliatti kaupungissa, mistä oli ne kaks vangittu venäjän upseerit. Nyky venäjän tapan mukaan vanhemmat kieltäytyi pojasta ja imoitivat että hän jo kadonnut kolme kuukautta sitten ja uhkaili reportteria KGB. Näin uusi venäjän laaki toimii, valehtele lapsesta tai 20 vuotta linna.

      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan terroristijoukkiot ovat omaksuneet ISIS-terroristien menetelmät:

        Zaytsevo, 13.marraskuuta. Ukrainan joukot tekivät kranaatti-iskun Gorlovkan pohjoispuolella sijaitsevan Zaytsevon alueen kouluun nro 15 tänä aamuna- oppilaitoksen johtaja Elena Kazakova. "Se oli ensimmäinen valoisaan aikaan tehty isku pitkästä aikaa ja se tapahtui klo 9.20", hän sanoi.

        Kazakova korosti että tulitus tapahtui koulutuntien aikana ja paikalla oli 33 oppilasta ja 29 henkilökunnan jäsentä. Iskun päättymisen jälkeen oppilaat ja opettajat evakuoitiin koulurakennuksesta.


      • VerinHimonenPutin

        Takaportinvartialle. Miksi pitää jatkuvasti valehtella? Toi gradin isku, jossa gradin raketti oli graadin tuoma pakalle. Kuin nyt on selvä että odesa tapauksessa terroristit polti itsensa omilla molotofkokteililla? Kyllä totus Venäläisten terroristin teosta pikkuhilja tule ulos. Putinista tulossa uusi Hitler taas tule KGB, GULAG. Muutakaa takaisiin venäjälle jos sinä niin isänmaallinen olet.


      • Portinvartija
        VerinHimonenPutin kirjoitti:

        Takaportinvartialle. Miksi pitää jatkuvasti valehtella? Toi gradin isku, jossa gradin raketti oli graadin tuoma pakalle. Kuin nyt on selvä että odesa tapauksessa terroristit polti itsensa omilla molotofkokteililla? Kyllä totus Venäläisten terroristin teosta pikkuhilja tule ulos. Putinista tulossa uusi Hitler taas tule KGB, GULAG. Muutakaa takaisiin venäjälle jos sinä niin isänmaallinen olet.

        Miksi Kiovan rikollinen juntta vastustaa Odessan verilöylyn puolueetonta tutkimista ?
        Länsimedia on pyrkinyt esittämään tapahtumat Kiovan rikollisen juntan näkökulmasta. Seuraavassa on esitetty todenperäinen tapahtumakulku:

        1) Odessassa venäläismieliset mielenosoittajat eivät vallanneet palanutta rakennusta, vaan pystyttivät alueelle pienen telttakylän väkivallan siellä oleskelun aikana ollessa hyvinkin mitätöntä.

        2) Kiovan rikollista junttaa tukevat paikalliset uusnatsit saivat avukseen bussilasteittain “Oikean sektorin” aktivisteja ulkopuolelta. Samalla joidenkin oligarkkien palkkaamat paikalliset jalkapallohuligaanit aloittivat nationalistisen mielenosoituksensa.

        3) Oikean sektorin terroristit ja jalkapallohuligaanit yhdistivät voimansa hyökäten venäjämielisten telttakylään hajottaen sen ja hakaten sielläolevat mielenosoittajat paikallispoliisin katsellessa vierestä.

        4) Venäjämieliset mielenosoittajat pakenivat henkensä edestä viereiseen ammattiyhdistysten taloon.

        5) Uusnatsit piirittivät ay-talon ja sytyttivät sen tuleen.

        6) Ulospyrkineet hakattiin tai murhattiin, ikkunoista ulospyrkineet ammuttiin – jokaista murhattua juhlittiin kannustushuudolla “Kunnia Ukrainalle”, tapoista otettiin “matkamuistovideoita” ja tapahtuma uusnatsien puolelta sai kansanjuhlan piirteitä.

        7) Uusnatsit estivät palokuntaa pääsemästä ay-talolle sammuttamaan tulipaloa.

        8) Ukrainan sosiaalisessa mediassa tapahtumaa juhlittiin ja luvattiin samaa kohtelua muillekin venäjämielisille.

        9) Ukrainalais- ja länsimedia tyytyi kuvailemaan tapahtumaa selkkaukseksi jossa syntyi myös uhreja sen enempää keskittymättä joukkomurhan tekijöihin.

        10) Uhriluku vähintään 46.


      • VenäjänFasistit

        Taas putinin valehteleva olento jatkaa valehtelut ! Ja stalin heitti leipää Helsinkin pälle. Herragebelsin tapa joka verihimoiset venäjän uusi fasistit omaksui-toista valhe lopputomasti. Jos putin otta käytön laki kuin fasisti laki, jos putinin kätyrit tappa omia kansalaisia kuin fasisti valtio, kuin putlerin valtio hyökkä naapurin maat kuin hitler ja stalin se on VENÄJÄN DIKTATURI ja FASISTI valtio.
        Putinin valtio täytä kaikki merkki fasistinen diktatuuri valtio.


    • TerroRussia

      Edellen venäjän propoganga ahkeroi. Koulut on suljetu donetskissa koska moskovan nukeet varastivat rahat lämmityksen. Sivili väestö ostaa pensa tuplahinnalla rahoitakseen venäläisterroristit. Poltoainen surkea tilanne Donetskissa ja Luhanskissa kestää noin puoli vuotta. Saadaksen rahoitusta Moskovasta terroristit tulitta Ukrainan joukoot ja omia kouluja. Se on lemppi Putinin taktikka ampua ja räjähdä ja myrkyttää omia. Siitä paitsi kriminalijen separatistijen joukot välin selvittelut vaati uhrinsa. Ruan pula tas alkaa tuntuman. Miehittäjen velvollisus ruokitta miehitety alueet jai täyttämättä. Viime viikolla vielä parikympiä venäläis terroristiä oli eleminoitu yrittäessä yöllä hyökkä Ukrainan tarkastuspisteen. Putinin käskystä ne eivät kuole.

    • venäjänlahjamaailmaalle

      Venäjän hallinto laiminlyönyt velvoitteita huolehtia ihmisiä miehitetty alueella. Polttoaine ja ruoan puute pahenne päivästä toiseen. Venäjä yrittää ihmishenkiä säästämättä tehdä Donbassin alueella ikuinen katastrofin. Miten pidempi miehitys jatku sen enemmän Venäjä tuhoa tämän Ukrainan osan.

      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan terroristijoukkiot käyttävät siviilejä ilmiskilpinä pakottaen kaivamaan suojavalleja terroristeille.

        "Ukrainan asevoimat pakottivat miehitetyn Gorlovkan pohjoispuolella sijaitsevan Zhovankan alueen siviilit kaivamaan varustuksia", sanoi Donestkin Kansantasavallan valtaakäyttävän viraston lähde. "Noin klo 12:00 Ukrainan militantit velvoittivat useiden talojen asukkaat kaivamaan valleja heidän asemiensa vahvistamiseksi", sanoi viraston edustaja.

        Tapahtuman ei raportoitu olleen ensimmäinen laatuaan Zaytsevon alueella, joka sijaitsee etulinjalla Zhovankia vastapäätä. Paikkakunnan virkaatekevän johtajan Irina Dikun mukaan, "siviilejä painostettiin vahvistamaan Ukrainan asevoimien asemia".

        Varsinkin Gorlovkan pohjoispuolella olevat alueet ovat olleet viimeaikoina jatkuvan jännittyneen tilan keskiössä, koska juuri siellä on rekisteröity lukuisia Ukrainan joukkojen tekemiä tulitaukorikkomuksia. Ukrainan asevoimat tekivät jo toisen kranaattiheitimmien iskun muutaman päivän sisään Zaytsevon alueella sijaitsevan koulu numero 15. alueelle.

        Huomio:

        "Geneven sopimuksen neljännen pykälän mukaan siviileitä ei saa pakottaa sotilaspalvelukseen, mutta heidät voidaan käskeä työskentelemään samoissa olosuhteissa alueen miehitysvallan kansalaisten kanssa. Henkilöt voivat ilmoittautua työskentelemään vapaaehtoisesti "alueen miehittäjien tarpeiden mukaan", kunhan työ ei koske "strategisia tai taktisia vaatimuksia" kuten juoksuhautojen kaivamista, linnoitusten tai linnoitusten ja asemien rakentamista. Vapaaehtoiseksi ilmoittautumattomia ei voida pakottaa työskentelyyn".


      • StopHulluPutin

        Ukrainalaiset ja koko maailmaa on jo nähnyt miten Venäläiset osaa pommitta kaupunkia "täsmäpommituksessa" .Ei mitän merkiä että Hullu Putler kieltäyty haaveista miehittä koko Ukrainan. Suomikin antoi turpaan venäläisille oman aikaan ja pelasti itsenäisyyden. Sama tekee Ukrainan kansa. Kuolema venäläisien miehittäjille!


      • icx
        StopHulluPutin kirjoitti:

        Ukrainalaiset ja koko maailmaa on jo nähnyt miten Venäläiset osaa pommitta kaupunkia "täsmäpommituksessa" .Ei mitän merkiä että Hullu Putler kieltäyty haaveista miehittä koko Ukrainan. Suomikin antoi turpaan venäläisille oman aikaan ja pelasti itsenäisyyden. Sama tekee Ukrainan kansa. Kuolema venäläisien miehittäjille!

        Olette jenkkipropagandan sokaisemia kätyreitä!
        Sääli teitä harhaanjohdettuja.


      • Portinvartija

    • NoGasInDonbass

      Vaikka venäjän terroristit ampui ukrainalaisia, silti tuntu separatistien riveissä resurssien puute. Venäjä ei enää niin avokätisesti lähettää. Putinilla nyt on asia Syyriassa. Ei ole enää ilmasta pensaa ja kaasua separatistille Venäjältä.

    • Portinvartija

      Lännen tukemat Kiovan juntan terroristiset asejoukot ovat käyneet sisällissotaa raskaalla aseistuksella entisessä Itä-Ukrainassa huhtikuusta 2014 lähtien. Kiovan juntan orjuudesta vapautetulla Donbassin alueella on kylvetty kuolemaa ja tuhoa suurikaliiberisilla aseilla;tykistöllä ja raketinheittimillä, joita juntan joukkiot ovat suunnanneet kohti asutusalueita. On arvioitu,että Kiovan rikollisen juntan terroripommituksissa asutuskeskuksia kohtaan on kuollut tai loukkaantunut yli 10 000 siviiliä.
      Juntan rikolliset joukkiot eivät ole noudattaneet Minskin tulitaukosopimusta,vaan valmistelevat provokaatioita jatkaakseen tappiollista sodankäyntiään Donbassin alueella.

    • KrimittäVarasta

      Turhan separatistit anelee rahat Moskovasta. Ei o raha eikä bensa oman maan pettureille. Putin teki oharit separatisteille. Hyvät uutiset tuli Krimistäkin, Ukraina lopetti kuljetukset ja sähköt miehitetty Krimille. Ehkä Ukrainalaiset näytä krimittä toiset tavarat on kriminaali toiminta.

      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan terroristjoukkiot rikkovat toistuvasti tulitaukosopimusta tulittamalla tykistöllä,kranaatin-ja raketinheittimillä ja panssarivaunuilla siviilikohteita.

        "Zheleznayan ja Shirokaya Balkan asutusalueita, Mikhailovkan, Gagarinon, Zhabichevon, Verhnetoretskoen, Spartakin, Petrovskin ja Kuibyshevskin kaupunginosia Donetskissa sekä Donetskin lentokenttää tulitettiin taisteluvaunujen, kranaattien, ilmatorjunta-ajoneuvon, rynnäkköpanssarivaunujen (IFV), panssaroitujen miehistönkuljetusvaunujen (APC) ja kevyiden aseiden avulla. Kansantasavallan alueelle ammuttiin yli 60 kpl 82 mm ja 120 mm kranaattia viimeisen päivän aikana.

        Kiovan rikollinen juntan sotarikolliset jatkavat sotakaluston ja miehistön keskittämistä seuraavilla asutusalueilla:

        - Dyleyevkassa (9 km etulinjasta) on havaittu 20 taisteluvaunun saapuminen

        - Artemovskissa (20 km etulinjasta) on vahvistettu sekä "Kiev"-pataljoonan 12 erillisen moottoroidun jalkaväkiprikaatin että Ukrainan asevoimien 26. erillisen tykistöprikaatin asettuminen alueelle.

        Kiovan rikollista junttaa on kehoitettu noudattamaan tulitaukosopimusta sotilaittensa hautaamisten sijasta.


      • TrolliTutka
        Portinvartija kirjoitti:

        Kiovan rikollisen juntan terroristjoukkiot rikkovat toistuvasti tulitaukosopimusta tulittamalla tykistöllä,kranaatin-ja raketinheittimillä ja panssarivaunuilla siviilikohteita.

        "Zheleznayan ja Shirokaya Balkan asutusalueita, Mikhailovkan, Gagarinon, Zhabichevon, Verhnetoretskoen, Spartakin, Petrovskin ja Kuibyshevskin kaupunginosia Donetskissa sekä Donetskin lentokenttää tulitettiin taisteluvaunujen, kranaattien, ilmatorjunta-ajoneuvon, rynnäkköpanssarivaunujen (IFV), panssaroitujen miehistönkuljetusvaunujen (APC) ja kevyiden aseiden avulla. Kansantasavallan alueelle ammuttiin yli 60 kpl 82 mm ja 120 mm kranaattia viimeisen päivän aikana.

        Kiovan rikollinen juntan sotarikolliset jatkavat sotakaluston ja miehistön keskittämistä seuraavilla asutusalueilla:

        - Dyleyevkassa (9 km etulinjasta) on havaittu 20 taisteluvaunun saapuminen

        - Artemovskissa (20 km etulinjasta) on vahvistettu sekä "Kiev"-pataljoonan 12 erillisen moottoroidun jalkaväkiprikaatin että Ukrainan asevoimien 26. erillisen tykistöprikaatin asettuminen alueelle.

        Kiovan rikollista junttaa on kehoitettu noudattamaan tulitaukosopimusta sotilaittensa hautaamisten sijasta.

        No mutta Iskuri vain jatkaa linjallaan. Dosenttiko lähettää tekstit...eiku se on varmaan Janus, eikö vain?

        Miltäs tuntuu, kun alkaa selvitä olevansa häviäjän puolella?


      • loppuisSeTuskailu
        TrolliTutka kirjoitti:

        No mutta Iskuri vain jatkaa linjallaan. Dosenttiko lähettää tekstit...eiku se on varmaan Janus, eikö vain?

        Miltäs tuntuu, kun alkaa selvitä olevansa häviäjän puolella?

        Paljon puheen sijaan voitaisiin palata oikeisiin perusasioihin, eli jos Venäjä ihan vaan vetäytyisi? Mailta, jotka eivät sille kuulu.


      • Portinvartija

        Novorossijkan vapausarmeijan vapaaehtoinen amerikkalainen"Texas" Russel Bonner Bentley on tehnyt uuden videon Kiovan rikollisen juntan terroristijoukkioiden
        tekemästä hirveästä siviilien polttamisesta elävänä Odessassa.
        "Texas"talks about the nazi occupation of Odessa.....
        image: http://edge.liveleak.com/80281E/u/u/ll2/hd_video_icon.jpg

        Part of channel(s): Ukraine (current event)
        Russel Bonner Bentley alias "Texas" made a new video about Odessa.... we all remember what happened in this city....people were killed and burned alive by Ukrainian "heroes"....nobody was sentenced for this horrible crime yet....

        Read more at http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1448307175#DIBtzcOl7UvwzxdK.99

        http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1448307175


      • Alankovai
        Portinvartija kirjoitti:

        Novorossijkan vapausarmeijan vapaaehtoinen amerikkalainen"Texas" Russel Bonner Bentley on tehnyt uuden videon Kiovan rikollisen juntan terroristijoukkioiden
        tekemästä hirveästä siviilien polttamisesta elävänä Odessassa.
        "Texas"talks about the nazi occupation of Odessa.....
        image: http://edge.liveleak.com/80281E/u/u/ll2/hd_video_icon.jpg

        Part of channel(s): Ukraine (current event)
        Russel Bonner Bentley alias "Texas" made a new video about Odessa.... we all remember what happened in this city....people were killed and burned alive by Ukrainian "heroes"....nobody was sentenced for this horrible crime yet....

        Read more at http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1448307175#DIBtzcOl7UvwzxdK.99

        http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1448307175

        Tuntuu kuin meidän Ile ei olisi kuullutkaan Itä-Ukrainanan todellisuudesta, vaan lähestyy asioita natoyhteensopivasti kannu kourassansa.


      • jaKannutHiiteen
        Alankovai kirjoitti:

        Tuntuu kuin meidän Ile ei olisi kuullutkaan Itä-Ukrainanan todellisuudesta, vaan lähestyy asioita natoyhteensopivasti kannu kourassansa.

        Koskapa vetäytyy Venäjä Itä-Ukrainasta?


    • He he " Moskovan junta" ei pysty järjestämään polttoainekuljetukset ei Krimiin eikä Donbassin. Jo 4 viikkoja Dmbassilaiset pelavat mielenkiintoista peliä " Missä bensa luuraa?" Moskova on pelaamassa toista peliä, eikä separatistille siinä ei ole tilaa. Moskovan tavoite donbassilla on jo saavutettu, sama abhazia osetia, se riittää. Dombasilisia oli huijattu ja ryöstetty, oli typerää uskoa Moskovan satua.

    • PutinPoisUkrainasta

      Kaksi venäjän terroristia oli pidätetty Ukrainassa muutamia päiviä sitten. Kaksikko ilmoitti mennyt väärällä tiellä. Voi niitä eksyneitä sotilaita.

      • jokuKattoisPäälle

        Koko Itä-Ukraina väärällään "eksyneitä" venäläisiä. Krimillä sama vika.

        Dementikko kun tarpeeksi eksyilee,niin jossakin vaiheessa sille laitetaan jonkin sortin huoltaja.


    • Vartinportija

      Ei ihme. että näistä venäjä-muumaa-keskusteluketjuista joudutaan poistamaan joskus joitakin viestejä. Kun palstalla horisee Punus Jatkonen. Tuntuukohän hänestä vastenmieliseltä vetää kuselle lähtiessään mentulansa ulos Bahan Jockmanin anuksesta? Ainakin jutut näyttävät samansisältöisiltä. Vaarallista antaa tuollaisen sekopään kirjoitella vapaasti, ikään kuin niissä olisi jotain järkeä.
      On vaarana, että joku jälkeenjäänyt saattaa pitää joitakin tämän huurupään jutuista faktoina. Normaalit tietnkin ymmärtävät jutut houreiksi.
      Eikö supo voisi hakea tuon tyypin pois ja pistää vastuuseen maanpetoksesta?

      • Kävitkö sinä äänestämässä? Kirjoittakaa tämä kysymys omalle kansanedustajaan. Miksi joku desantti tai takaputki saa tehdä tihutyön rangaistummatta?


      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan sotarikolliset murhasivat pommituksellaan lastenosaston sairaanhoitaja ja kahden lapsen äiti Viktoria Bondarin.
        Ukraine Army shelling of ‪#‎Zaitsevo‬ killed Viktoria Bondar, children's ward nurse, mother of two kids https://pbs.twimg.com/media/CVe6bjzWEAAKr_D.jpg


      • beberuut

        Vain venäjän probagandaa, itse putin määräys


    • tyhmätpaikalliset

      Paikalliset tyhmät separatistit ovat sirullisia, ne saa palkaksi vajaa 200 euroja ja venäjän armeijan palkkasoturit saa noin 400-600 € kuussa. Se johtu siihen että paikalliset ampua granaattiheittimistä venäjän joukoin päin.

      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan sotarikolliset tulittavat toistuvasti
        siviilikohteita:

        "Tilanne on pysynyt kireänä etulinjassa viimeisen päivän ajan. Ukrainan sotarikolliset rikkoivat tulitaukoa 17 välikohtauksella", sanoi Donetskin armeijan varakomentaja Eduard Basurin sunnuntaina. "Donetskin tiedustelupalvelu jatkaa Ukrainan raskaan sotakaluston kokoamisen ja keskittämisen havaitsemista koko etulinjan alueella", Basurin sanoi.

        Golmovskoyn, Ozeryanovkan, Lozovoyen, Zhabunkin, Novaya Maryinkan, Octyabr'in ja Spartakin asuinalueita sekä Donetksin lentokenttää ja kahta kaivosaluetta: kaivos 6/7 ja Gagarin, tulitettiin taisteluvauvuilla, kranaateilla, panssaroiduilla miehistönkuljetusvaunuilla ja kevyillä aseilla. Viimeisen päivän aikana ammuttiin yli 60 kpl 82- 120mm kranaatteja.

        Donetskin tiedustelupalvelu jatkaa Ukrainan raskaan sotakaluston kokoamisen ja keskittämisen havaitsemista koko etulinjan alueella sekä Minskin sopimusrikkomuksia Ukrainan toimesta koskien raskaiden aseiden vetämisen vaatimusta. Esimerkiksi seuraavien asutusalueiden tuntumassa havaittiin:

        - Bogdanovkassa (4 km etulinjasta ) on rekisteröity 15 taisteluvaunun saapuminen

        - Novoselovka Vtorayassa (7 km etulinjasta ) on havaittu 7 panssaroidun miehistönkuljetusvaunun ja kahden taisteluvaunun saapuminen

        - Ugledarassa (27 km etulinjasta ) on havaittu kolmen panssaroidun ajoneuvon ja neljän miehistöä ja ammuksia kuljettaneen ajoneuvon saapuminen.

        Ukrainian Forces try to seize buffer zone and eliminate civilians | Eng Subs: http://youtu.be/lC23ocvH5No?a


      • Portinvartija

        Ukrainan rikollisen juntan Aidar terroristijoukkio johtajansa evl Melnichukin komentama murhasi kranaatti-iskulla asuintaloon 1976 syntyneen kolmen lapsen äiti ja lastenosaston sairaanhoitaja Viktoria Bondarin Zaitsevan alueella osoitteessa Geroicheskayan katu, 102.


      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan aiheuttama todellisuus:

        Ukraina on muuttunut valtavaksi, hirviömäiseksi koekentäksi siitä miten paljon ideologista saastuttamista tarvitaan, ei ainoastaan saamaan ihmiset sietämään vaan myös toivottamaan tervetulleeksi heidän johtamisensa rappeutumiseen, nöyryyttämiseen, kylmyyteen, nälkään ja lopulta, kuolemaan.


      • sitäJoOdotetaan
        Portinvartija kirjoitti:

        Kiovan rikollisen juntan aiheuttama todellisuus:

        Ukraina on muuttunut valtavaksi, hirviömäiseksi koekentäksi siitä miten paljon ideologista saastuttamista tarvitaan, ei ainoastaan saamaan ihmiset sietämään vaan myös toivottamaan tervetulleeksi heidän johtamisensa rappeutumiseen, nöyryyttämiseen, kylmyyteen, nälkään ja lopulta, kuolemaan.

        Asiaa: koskahan Venäjä vetäytyy Itä-Ukrainasta ja Krimiltä?


    • russiagoodby

      Venäjä sai huonosta käytöstä pakoteet puoliksi vuodeksi lisää. Venäjän talous tuskin kestää iin kauan.

    • waesrfgh

      Amnesty Venäjän iskuista: Satoja siviilejä kuollut – saattaa olla sotarikos
      ILKKA AHTOKIVI 23.12.2015 klo 19:20
      Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International syyttää Venäjää tahallisista siviilien pommituksista Syyriassa.

    • sxtdcfvbh

      Amnestyn keskiviikkona julkaiseman raportin mukaan Venäjän 30. syyskuuta aloittamat ilmaiskut Syyriassa ovat tappaneet satoja siviilejä ja aiheuttaneet massiivista tuhoa asuinalueilla. Amnestyn mukaan ilmahyökkäysten suoritustapa antaa epäillä kansainvälisen oikeuden rikkomuksia.

      Venäjän mukaan iskut on kohdistettu terroristikohteisiin, mutta muun muassa Yhdysvallat on syyttänyt Venäjää iskuista presidentti Bashar Al-Assadin vastustavaa oppositiota vastaan pikemminkin kuin terroristijärjestö ISIS:stä vastaan.

      Amnestyn Syria: Civilian Objects Were Not Damaged: Russia's Statements in Syria Unmasked –raportti käy läpi kuusi iskua, jotka on tehty Homsin, Idlibin ja Aleppon kaupunkeihin syyskuun ja marraskuun välisenä aikana. Näissä kuoli ainakin 200 siviiliä. Amensty myös sanoo, että Venäjä yritti peitellä iskuaan moskeijaan ja kenttäsairaalaan.

    • punikkija7kääpiötä

      EU ja USA asettaneet uusia pakotteita novorossian teroristeja tukevalle venäjälle. Syynä venäjän jatkuva valehtelu ja rauhansopimusten rikkominen.

      • Portinvartija

        Saksalainen sotakirjeenvaihtaja Mark Bartalmai on kirjeenvaihtotyöryhmänsä kanssa ollut läsnä Donbassissa heinäkuun puolesta välistä 2014 lähtien ja he ovat paikalla edelleen. He kuvasivat lukemattomia videoita ja ottivat tuhansia kuvia. Mark Bartalmain työryhmä oli ainoa länsimainen, ja saksalainen toimittajien työryhmä, jolla oli korkeimman mahdollisen tason akkreditointi, ja sen avulla he pääsivät moniin sisällissodan kriittisiin paikkoihin. Heidän materiaalinsa on käytetty kyseisessä dokumentissa.

        He työstivät tämän dokumenttifilmin yli 3 teratavun materiaalista, jota kuvattiin useiden kuukausien aikana.

        Dokumentissa esitellään useita eri kohteita sota-alueelta ja useita eri siviilien, sotilaiden ja toimittajien kertomia tarinoita. Tarkastelun kohde on jokaisen dokumentissa esiintyvän henkilökohtaisessa näkemyksessä, joita tukevat nauhoitettu materiaali ennen kaupunkien pommittamista ja taisteluja sekä niiden jälkeen.

        "Ukrainan tuska" on elokuva Kiovan rikollisen juntan terroristijoukkojen väkivallasta aseettomia siviilejä kohtaan,josta karmein todistus on 79 aseettoman nuoren murhaaminen Odessan ammattiliittojen talolla.
        Tämä dokumentti on trilogian ensimmäinen osa,jonka tapahtumat alkavat marraskuun 2013 "Maidanin" tapahtumilla Kiovassa jatkuen kesään 2014 asti, jolloin sisällissota syttyi Donbassissa.
        https://www.youtube.com/watch?v=sy759dlJWYE


    • turkkiyes

      Rysät paniikissa etsivät turkin terroristia donetskissa ja luhanskissa. Kun ei löytyi natoa, yritettävä turkulaisia löytämään. Imbesilli ryssä.

    • Putin-Huilo

      Missä novopidorossian uutiset?
      Venäjän propaganda unohti novoPidorassia, nyt Putket yrittää työntää Donetskin ja Luhansk terroristia takaisiin Ukrainaan omalla ehdolla.
      Venäjä ei enää halua rakentaa novopidorossia.

    • Putin-Huilo

      Loppumiensakaan uutiset pitkästä ajasta. Venäjän nukkehallituksen johtajat Zaharchenko ja Plotnitski olivat irtisanottu venäläisillä tyylillä.Zaharchenko oli räjäytetty ja Plotnitski hävisi jäljettömiin. Kreml järjesti "vaalit" ja määräsi uudet nukkehallituksen johtajat.
      Miehitetty aluella on edellen Somali meininki. Venäjän propaganda kanavalta hävisi koko novorossia sana.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe