Miksi ikävät päätökset ovat aina PS;n syytä?

gnnhnhnh

Kun puhutaan leikkauksista, osoitetaan aina PS,laisia.
Eikä Stubb olekaan mukana niissä?
Hänestä ei puhuta juuri koskaan leikkausten yhteydessä
mediassa.
Ps,n kannatuskin on hiukan laskenut ja syyksi media ehdottaa juuri leikkauksia.
Stubbin, eli kokoomuksen kannatus snsijaan onn noussut, vaikka hänkin on ollut päättämäsä, hän liikkuu ikäänkuin sivussa kun puhutaan ikävistä leikkauksista?
Kummallista.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppo.vastata

      Koska persut pyhästi vannoivat ennen vaaleja, ettei huono-osaisimmilta, eläkeläisiltä eikä lapsilta leikata vaan heitä tuetaan. Pettivät kuitenkin kaikki lupauksensa kun pääsivät ministeriauton takapenkille.

    • klklklklklkl

      Eikö se Stubbikin ollut plakaati kädessä lupaamassa, ettei tehdä sitä eikä
      tätä? Olen nähnyt kuviakin siitä, hän van pääsee aina kun koira veräjästä,
      ai niin hänhän ei olekaan persu.

    • bbkbkb

      Paljonkos nyt eläkeläiseltä on leikattu? Paljonko on mamyuille annettu? Paljonko viherpunikit antoivat EU:N vakautusrahastoon? Odotellaampa tuloksia eikä sössötellä rinteen kanssa paskaa edellisen hallituksen edesottamuksista.

    • räksräksräks

      Soini vuosia sitten puhui Kreikasta moolokin kitana, ei voinut enempää oikeassa olla. Halla-aho kritisoinut vuosia muslimisiirtolaisuutta, eiköhän tuokin ole ollut ja on edelleen ajankohtaista. Vihervasemmiston, Punavuoren punkunlipittäjien monikultturista unelmaa ei myöskään saisi arvostella. Jumalattomalle muslimiarabimiesten laumoittain vyörymiselle schengen alueen sisälle ei mitkään puolueet mahda mitään. Kun väestö lisääntyy heinäsirkkojen tavoin, tiedetäänhän se, mitä sirkkalaumat saavat aikaan. YLE:n toimittajien persujahti alkaa jo huvittaa, kuten oli viikko sitten Stillerin kiukusta tutisevat leukaperien räksätys ja jatkoa seurasi A-studion mölinät. Edellisten hallitusten aikaansaamisista (tsi saamattomuuksista) ei mainita sanaakaan. No, nyt on yksi puolue, mihin voi monilta tahoilta purkaa kiukkuaan.

    • takinkääntäjät

      siksi koska Soini on kääntänyt takin ja pettänyt kaikki vaalilupaukset,
      mm. leikkauset sekä Kreikka tuet

      "piikki kiinni"
      "kuinka te kehtaatte"

    • nnäääinn

      Meedia ylen johdolla ei ole vielä päässyt yli vaaleista.

    • hshdhhdhdhh

      Kuinka vitun tyhmä pitää olla että luulee että kokomusta kiinostaa köyhät tai keskituloset pätkän vertaa. Sama koskee kepua.

    • työrukkaset

      Eikös se kokoomuskin esiintynyt ennen vaaleja työkansanpuolueena missä oli jopa työrukkaset ja kuinka moni kokoomuslainen tekee työkseen rukkaset kädessä??
      Eikös Sille sari-sairaahoitajallekkin luvattu melkein puolet lisää liksaa...että muistelkaapas mitä kaikke kuvaa annettu itsestään ja luvattu mammonaa ja mukavaa kaikkien kesken ja eikös muuta saatu ja sanat syöty.

    • kansaatyhmyytetään

      Ai että miksi Ps:n syytä. Siksi, kun ps puolusti niin innokkaasti köyhien, eläkeläisten, työttömien asemaa ennen vaaleja. En muista sellaisia puolustuspuheita kokoomuksen taholta. Yksinkertaista. Kyllä kansa muistaa.

      • Äänestäjät ja mielipidekyselyihin vastaajat tuntevat jo Stubbin ja kokoomuksen, ja ovat olleet realisteja. Ovat tienneet mitä odottaa kokoomukselta. Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Churchillkin sota-aikaan lupasi briteille verta, hikeä ja kyyneliä; ei mikään pettymys kansalle, kun sitä sitten myös tuli.


    • Esimerkiksi

      Siksi, että nykyinen maahanmuuttopolitiikka on perussuomalaisten suunnittelema.

    • työrukkaset

      Se että se kokoomus todellakin käytti noita "työrukkasia" vaalipropagandassaan oli Kataisen aikana ja se aiheutti vain huvittuneisuutta ja eipä enää kehdanneet käyttää tuota.
      Se tässä pettymys todellakin oli että ei todellakaan ole puututtu tähän julkisenalan lukuisaan virkamiesarmeijjaan ja todellakin liittyy myös tähän maahantulopolitiikkaan ja siihenkin liittyvään pohjattomaan suohon mihin uppoo veroeuroja tai oikeammin sanoen velkaeuroja mutta mitäs olisi vihreät ja RKP:kin tehneet ja ehken vielä pahemmin ja nämä säästöt kun on pakko hakea jostain niin ne nyt haetaan vähempiosaisilta mutta ettei kuitenkaan tästä maahanmuutosta.
      Siksi olen kyllä lievästi sanoen pettynyt perusuomalaisiin ja Immonenkin vaiennettiin PS-puolelta mutta mitkä on vaihtoehdot...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe