Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

EU on Suunniteltu Rikoksia Varten!

CriminalGenocide

EU sekä muut sionisti-järjestöt on tarkoitettu suuryhtiöitä varten. Siksi on väärin että puolustat ihmisten oikeuksia, kun se on järjestäytyneen kansanmurharikollisuuden vastainen asia.

Tarvitsee vain vilkaista TTIP- ja vastaavien sopimusten etenemistä sumuverhojen takana todetakseen että tosiaan, ihmiset ovat enää hyödykkeitä.

TTIP- sopimus kieltäisi valtioilta niiden suvereniteetin lopullisesti. Maailma kääntyisi ylösalaisin, sensijaan että valtiot tuomitsevat rikollis-yhtiöitä, rikollisyhtiöt tuomitsisivat valtioita kvartaalituloksia vastaan tehdyistä rikoksista:

http://rosalux-europa.info/publications/books/TPPandTTIPen/

"..In this study, he takes stock of the resistance against both TPP and TTIP in the United States and outlines the strategy we need if we want to prevent the passage of "trade" agreements that threaten to kill jobs, undermine labor standards and environmental regulations, limit access to generic drugs, and even aim to exempt corporations from the judicial process.

If we can stop "fast track" in Congress and create a debate about the details in the proposals, Dolan argues, neither TPP nor TTIP will pass. Let's go for it!.."

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikollistenkätyrit

      Suunniteltu juttu. Sen vuoksi valtamedia yrittää pitää kansan aisoissa valehtelemalla maahanmuutosta ja yrittämällä rajoittaa sananvapautta.
      Sen vuoksi Paavo Väyrysen kannattaisi aloittaa jo pressakampanjansa. Seuraavissa vaaleissa voi olla hyvät mahdollisuudet mennä läpi.

    • lkgfy

      eu suur yrityksien lain voimainen loppaus kohde jossa kansat ovat hyödykkeitä päämäärään.

    • orgmummeli

      Näinhän se on. Luuletteko, että suomalaiset sen ymärtää? Tilastoympyrästä käy hyvin ilmi suomalaisten ymärrys, kuinka moni kunta on halukas ottamaan pakolaisia vastaan. Meneen yksyhteen gaussin käyrän mukaan.
      Meitä vielä huijatattaan ja tietoja pimitetään. Sensuuri pelaa loistavasti Hesari ja MTV! Turha urputtaa itänaapurin sananvapaudesta, ei tämä mailmanmeno jää yhtään jälkeen siitä.

      • charlieh

        "Turha urputtaa itänaapurin sananvapaudesta"

        Huonommassa jamassa se Suomessa on kun ensin ylpeillään sananvapaudella vuosikymmenet ja kehutaan suomalaisen median "laadukkutta", mutta heti kun muutama kansalainen epäilee mokuttajien ja iPhonepakolaisten motiiveja niin sananvapaus heitetään roskakoriin - toimittajien toimesta joiden pitäisi sitä puolustaa viimeiseen asti.

        Suomalainen puolueeton media - siinä vasta pilakuva.


      • antiEU

      • uudestaanlinkki
        antiEU kirjoitti:

        Pahempaa on odotettavissa, kun TTIP ja TPP astuvat voimaan globaalilla tasolla:
        http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nation_global_enslavement.html
        Kaikki ihmisoikeudet loppuvat, vedenkäyttöä tarkkaillaan, maataloudessa monopoli Amerikan firmoille,...
        http://mvlehti.net/2015/07/27/suomi-maksoi-eulle-jasenmaksua-ennatyssumman-809-miljoonaa-euroa/

        Virheellinen linkki edellä:
        http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html


    • Suomessa kaikki on jo JULKISTA ! Julkiset todisteet kimmoleaks.fi. Suomessa 2 "eduskuntaa" on hyväskynyt tavallisten ihmisten HYVÄKSIKÄYTÖN ; Suomen "perustuslaki" 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa." Ja mihin tätä "lakia" on JO käytetty ? Iltalehti 7.4. 2012 "Eduskunnassa muhii miljardikaappaus". Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. "Laki 444/2012" varasti jopa 3 MILJARDIA euroa pienyrityksiltä "vakuutusyhtiöille" LAHJONNAN avulla ; ILtalehti 19.2. 2013 "MIljoonien rahavirrat puolueille"; Jorma Heikkinen: "Puolueille ei maksettu rahaa turhaan." ..Rahalla on saatu "omanlaista lainsäädäntöä". Eli PL 118 §ja laki 444/2012 MILJARDIEN varstamiseksi pankki-vakuutusyhtiöille pienyrityksiltä ! Rahat maksettiin ulos keväällä 2014 "vakuutusyhtiöiden" "omistajille" eli "kansanedustajien" ja ministerien tutuille ja LAHJOJILLE ! Esim. stuupidon vaalikamppanjat maksoivat suurelta osin lain 444/2012 HYÖTYJÄTAHOT ! PL 118 § siis estää tämän JÄRJESTELMÄLAHJONNAN tutkimisen Suomessa ! Jo 2005 asiaa "valmisteltiin" 20.12. 2007 asti salatulla EOA päätöksellä 876/2/05 ..."poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa." Suomen "lama" on tehty juttu rahojen VARASTAMISEKSI tavalliselta kansalta ; ja tämä vaati lain 444/2012 sekä PL 118 §:n runnomisen väkisin läpi "eduskunnassa" ! Nyt kaikki näiden "lakien" hyväksymistä puoltavat "kansanedustajat" haluavat poistaa sanavapauden ja laittaa varkauden kohteet vankilaan ? ( harmaa talous musta tulevaisuus on yksi tällainen pienyrittäjiä eli varkauslain kohteita vastaan suunnattu JULKINEN kamppanja ). Jopa 3 MILJARDIN vetäminen pois Suomen talouselämästä oli se tekeo, joka pitkitti ja syvensi Suomen lamaa ! Kaikki edellämanittu löytyy JULKISISTA asikairjoista ja lehtiartikkeleista; joten tunnustaudun PL 118 §:n mukaiseksi ihmisoikeudettomaksi "olioksi" joka haluaa SAMAT ihmisoikeudet maahanmuuttajien kanssa; eli poliisi voisi Suomen "lain" mukaan tutkia RIKOKSIA myös pienyrittäjiä kohtaan ! ( ja lapsia sekä heteromiehiä). Tästä lainsäädännöllisestä syrjinnästä ( LAPSET ja heteromiehet ) on "informoitu" "ihmisoikeustuomioistuinta" EIT 24221/06 muodossa 2006 - 2008, mutta kaikki asiakirjat TUHOTTIIN 27.3. 2009 EOA kansliapäätöksessä 1350/4/08 kuvatuissa "olosuhteissa". Ihmisoikeudet ovat JO Suomessa loppuneet LAPSILTA; heteromiehiltä ja pienyrittäjiltä PL 118 §:n muodossa 2011 ! Miten KAIKKI edellämanitut JULKISET asiakirjat ovat voineet "lehdistöltä" jäädä huomaamatta ? Siksi kimmoleaks.fi tietoja saa levittää vapaasti !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1380
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    6. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1267
    7. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe