Harjun Kiekko, vuosisadan vitsi?

Seura, joka on täynnä katteettomia lupauksia! Kerro omat kokemuksesti, niin saadaan makeat naurut...
Ilmoita


221 Vastausta

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.


Tähän löytyisi monta, monta tarinaa. Kuten erään joukkueenjohto, miten voi toimia noin epäoikeuden mukaisesti.....jojo taitaa olla itseään täynnä, joka ei ajattele muutakuin oman pelaajansa etua, muille pelaajille on ihan sama miten heille käy. Puhuttamattakaan vavasta! Seurassa eräs johtokunnan jäsen tekee ihan omia päätöksiä seuran nimissä....äänestetään tälläiset pellet ulos sieltä, tämä HaKi tulee kaatumaan omaan näppäryyteensä. Uskokaa vaan :D
Ilmoita
Joukkueiden valmentaja tekee lapsikauppaa, an mun pojan pelata AAA ni mää annan sun pojan pelata AAA, just!
Ilmoita
Mihin hävisi Hakin lupaus et pelataan yhtä paljon Nummelassa ja Lohjalla? Nyt pelataan Nummelassa, Nummelassa, Nummelassa... Kustannusten piti laskea, mutta kuis kävi, nousi ja vielä nää saakelin Nummelaan ajot Lohjalta, mistä saa ilmaista bensaa?
Ilmoita
Haki on salaseura!!!!!!!!
1 VASTAUS:
Ei, tämähän jo verrattavissa muutaman vuoden takaisiin asvalttikartelliin. Osa toimihenkilöistä hyötyy siitä kenellä on ruskein kieli. Jos mä teen näin niin toi hyötyy tosta......kunnon suklaajuna!
+Lisää kommentti
Lopettakaa kk-maksujen maksaminen järjestäkää kokous! Kyllähän C-joukkue sai valmentajan ulos niin saa muutkin!
Ilmoita
Lopettakaa maksujen maksaminen, tai äänestäkää johto ulos! Toimi muuten C-joukkueella, miksei muillakin........
Ilmoita
Hieno saavutus Lohjalaisilta, saivat Nummelankin tehokkaan junnutehtaan kuolemaan :D
4 VASTAUSTA:
Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!
ritrw kirjoitti:
Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!
Nummelasta on lähtöisin seuraavat pelaajat, joilla on A sm tai maajoukkue kokemusta, Ainali, Takaveräjä, Argilander, Tolvanen A, Tolvanen E, Tani, sekä Karjalainen josta on tehty myös NHL varaus. Kaikki on 90 luvulla syntyneitä ja lisää on muutama pelaaja tulossa, joten kyllä Nummelassa jotain on junnupuolella tehty oikein, laittakaapa Lohjalaisista vastaava lista ja tällä en tarkoita nyt mitään tyttökiekko hömpötystä.
Mikäpä seurassa toimisi niinkuin kuuluu?? Joukkueet saavat tehdä niinkuin haluaa eikä seura/hallitus uskalla tehdä linjavetoa. Pelleilyä, josta maksetaan kova hinta ja ammattivalmentajat buahaaahaaaahaaaaa
ritrw kirjoitti:
Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!
Olen pikkaisen erimieltä asiasta...esim..Nummelasta on lähtenyt Bluesiin ja k-Vantaaseen,ymym...valmentajia... Ei sinne ihan (seuroihin) kävellä sisään ja sanota ...mä Tulen tänne valmentaa..
Esim... Blues B Marttila, k-Vantaa Aropelto
+Lisää kommentti
Haki on syvässä kriisissä ja on viimeiset hetket asialle jotain muutoksia saada. Tilannetta ei auta että eletään huhujen varassa, HaKin hallituksen on tultava esittämään faktoja pelaajilleen missä mennään. Myöskin mitä valmennuspäällikön hyöty on seuralle, hän ei ainakaan täytä sopimuksen mukaista työmäärää. Nyt näyttää siltä, että Nummelan halleissa jätetään vuorot tyhjiksi ja toiminta on siirtynyt enemmän Lohjalle, mikä ei ole lupausten mukaista. Meidänkin joukkueen kotipelit pelataan käytännössä Lohjalla. Hallituksessa ei saisi olla yhtään joukkueiden toimihenkilöitä, koska he eivät pysty puolueettomasti toimimaan ja heidänhän pitäisi muutenkin jäävätä itsensä tietyissä asioissa jonka jo yhdistyslaki määrää.
3 VASTAUSTA:
Lohjalaiset ovat niin sisäsiittoista porukkaa, ettei niiden kanssa kannata tehdä mitään yhteistyötä! Siellä ei ole muuta kuin omanedun tavoittelijoita, Ensin kusettivat omia LoKV jäseniä ja nyt yrittävät kusettaa Nupsia. Tämän takia Vihtiläiset eivät halua kuntayhdistymistäkään Lohjan kanssa.
Onko HaKi syyllinen siihen, ettei Lohja ja Vihti yhdisty? Enpä usko moista!
Hakihajotukseen kirjoitti:
Lohjalaiset ovat niin sisäsiittoista porukkaa, ettei niiden kanssa kannata tehdä mitään yhteistyötä! Siellä ei ole muuta kuin omanedun tavoittelijoita, Ensin kusettivat omia LoKV jäseniä ja nyt yrittävät kusettaa Nupsia. Tämän takia Vihtiläiset eivät halua kuntayhdistymistäkään Lohjan kanssa.
Siellä on taas yksi vihtiläinen kateellinen Lohjalaisille :-D tui tui
+Lisää kommentti
Jopa on tietävää porukkaa! Oletteko edes avanneet jäähallin ovea, saatikka käyneet katsomassa matseja? Meitä on siellä paljon ja kannustus on hyvää.
1 VASTAUS:
Totta puhut, iitumaria. Kannattaisi käydä tutustumassa jäähalliin. Talkootyötä riittää, jos vaan on haluja. Kateus vie kalatkin vedestä! Ehkä olisi hyvä ottaa asioista selvää, ennen kuin kirjoittelee typeryyksiä totena.
+Lisää kommentti
Ihme juttu nämä valmentajien ja niiden kaverien pojat. Miten ne kaikki sattuukin olemaan AAA tason ja "paremman" Harjoitusryhmän pelaajia. Jojo ja vava Nummelasta joten kaikki harjoitukset siellä. Päätökset tehdään pienen ryhmän sisällä, ei avoimesti. Katteettomia lupauksia, valmennus ja peruutus kuin punakoneella, ilmapiiri huono ja porukkaa valuu blues:iin. Surkea tilanne pojille jotka haluaisivat kehittyä pelaajia. Toivottavasti jotain parannusta tulee, koska kk-maksut on järkyttävät. Olisiko myös aika kaivaa IHL esiin tai perustaa jokin muu seura Lohjalle.
2 VASTAUSTA:
Jos katsoo HaKin joukkueiden toimihenkilöitä, 80 % heistä on Lohjalaisia. Joten väitteesi on käsittämätön!
Ei Hakissa ole missään ikäluokassa yhtään AAA joukkuetta, ehkä muutama AAA pelaaja joiden kannattaa lähteä nopeasti pääkaupunkiseudulle oikeaan AAA joukkueeseen ja valmennukseen kokeilemaan jos taidot, pää ja kunto riittää.
+Lisää kommentti
Mikä väite!?!?!???
Ilmoita
Kyllä tämä uusi puheenjohtaja on ihan täysi bimbo. Ei tajua Jääkiekosta mitään. Kauden jälkeen on jälleen tulossa suuri joukkopako pääkaupunkiseudulle, jollei joku järkipää perusta uutta jääkiekkoseuraa Lohjalle. Ei tämä yhteistyö toimi alkuunkaan tää matkustaminen on perseestä ja sitä mieltä on suurin osa vanhemmista, seurat omille paikkakunnille ja paluu vanhaan on ainoa oikea ratkaisu. En ymmärrä miksi meiltä vanhemmilta ei kysytä mitä mieltä me olemme tästä yhdistymisestä, ei ainakaan täällä Lohjalla olla missään vaiheessa kysytty. Kiekkokoulu on täällä ihan onneton 20 uutta pelaajaa tulossa, ei mitään tulevaisuutta. Huhujen mukaan Nummela lähtee omille teille, meillä ei ole Lohjalla pelaajia joukkueisiin .
1 VASTAUS:
Ojasta allikkoon, hyviä puheita, mitään ei tapahdu. Oravanpyörä pyörii, kukaan ei uskalla ottaa vastuuta, etenkään seura. Joukkueet toimii niinkuin toimii, osa toimii varmasti hyvin ja osa ei sitten mitenkään. Villi veikkaus ei kauan pyöri tällä toiminnalla....
+Lisää kommentti
Noh, kyllähän siellä hyviäkin juttuja on tapahtunut, esim saatu valmennukseen uutta piristystä, josta ymmärtääkseni juniorit ovat suuresti pitäneet ja joille on tullut paljon uusia juttuja harjoituksissa sekä hyviä vinkkejä. Kauttaaltaan hyvään suuntaan menossa ja nuorentamassa valmennusorganisaatiota pirteämpään suuntaan. Tietysti ikuiset aikuisten kinastelut ja yksittäisten vanhempien vääristyneet kuvitelmat lastensa tasosta tuovat aina oman negatiivisen sävynsä toimintaan. Kunhan nyt muistetaan, ettei seura ole vanhempia varten, vaan niitä nuoria jotka siellä harrastaa ja tavoittelee paikkaa korkeammallakin. Täytyy vaan muistaa, ettei muutokset tapahdu yhdessä yössä, vaan yksi kerrallaan. Vasta kun yksi saatu kuntoon, niin voidaan aloittaa parantamaan seuraavaa. Olisi valittajienkin aika tarttua härkää sarvista ja ruveta talkoisiin.
1 VASTAUS:
Kerroppas mitä talkoita voitais tehdä?
+Lisää kommentti
Tää on tätä höpö höpö juttua, siellä on kaksi täysin ammattitaidotonta valmennuspäällikköä palkattu. Ei riitä että on kivoja , jos haluaa urheilijaksi on siihen annettava mahdollisuus ja Haki ei sitä pysty tarjoamaan, tämä on pelkkää harrastamista. Ei muuta kuin paskaksi koko yhteistyö ja alaseurat jatkavat jääkiekkotoimintaa alueella. Tämä puheenjohtaja on täysi idiootti, toimii täysin oman pojan etujen mukaisesti, eikä ymmärrä lajista mitään.
1 VASTAUS:
Seurallahan ei ole yhtään valmennuspäälikköä tällä hetkellä! Noh mitä aikaisempiin valmennuspäälliköihin vertaa mitä täällä on pyörinyt, niin enemmän noilla kahdella on annettavaa junioreille, kuin kellään joka täällä on "valmennuspäällikön" nimikkeellä pyörinyt! Sinne on palkattu niin ammattitaidottomia kavereita aikaisemmin kenellä ei jääkiekosta mitään hajua, pelkästään oma etu! Viimeisimpänä esimerkkinä herra Heiniola! Mutta, joo tämä on ihan normaalia suomalaisuutta, kaikkia ei voi mielyttää, osa on tyytyväisiä, osa ei!
+Lisää kommentti
LoKV vanhat talousasiat on sitten huhujen mukaan menneet poliisi tutkintaan. Toivottavasti asia vihdoin saadaan loppuun käsiteltyä.
HaKissa on monta henkilöä toiminnassa mukana ketä ovat mukana olleet tässä, nyt on aika siirtyä takavasemmalle.
1 VASTAUS:
YES mites nyt suut pannaan! Käy ihan sääliksi koko naurettavaa pelleilyä, maksut nousee nämä ammattimaiset valmentajat saa järjettömiä korvauksia. Pidetään vielä huippu seurana, montako on jo lähtenyt HaKista kauden aikana ja montako tulee lähtemään kauden lopussa?! Yhdestä joukkueesta yhden peliryhmän verran ja mitään vikaa, vikaa, vikaa ei ole toiminnassa.
+Lisää kommentti
Nummelasta kuuluu kummia. Jälleen on yksi hallituksen jäsen eronnut HaKin hallituksesta. Kuuleman mukaan HaKin bimbo puheenjohtaja oli avautunut kiekkokoulun huonosta rekrytoinnissa. Tämä Henkilö on myös ollut Nummelan kiekkokoulun vetäjä, jossa on tänä kautena ollut yli 120 osallistujaa. Näin sitä savustetaan tekijät pois HaKin toiminnasta.
1 VASTAUS:
Totuushan on ilmeisesti se, että kyseinen hallituksen jäsen on ollut vastuussa uusien pelaajien rekrytoinnista, ei pelkästään kiekkokoulun osalta vaan yleensäkin. Kiekkokoulun, jonka kyseinen hallituksen jäsen on hoitanut erittäin hyvin, ei ole hoitanut muita hommiaan liittyen uusien pelaajien rekrytointiin oikein ymmärtääkseni. Ja heti palautteen saadessaan oli itse luopunut kiekkokoulun vetovastuusta ja hallituspaikastaan! Eli tämä kaveri on itse lopettanut oman hommansa oma aloitteisesti , ja negatiivisen palaute ei ole ollut kiekkokoulu!! Faktat kuntoon.
+Lisää kommentti
Paljonkos nää joukkueiden valmentajat saa korvauksia? Meneekö veroja?
1 VASTAUS:
Eihän ne mitään veroja maksa, verottomia kilometri korvauksia. Sanotaanko 2500-4500€.
+Lisää kommentti
Oon oottanu Hakilta avoimuutta mut ei mitää tiedotteit tai mitää oo tullu, eix tapahu mitää?
Ilmoita
AAA pelaajat kaikki valmentajien poikia/tyttöjä. Tai ainakin jonkun jojon/huoltajan. Muut on otettu sinne vaan maksamaan sen ydinporukan pelit/turnaukset /jäämaksut. Turmauksiin/peleihin valitaan aina se tietty porukka. Treeneissä opetetaan niitä omia poikia....sellaista menoa siellä. Että kiitos vaan, lajin vaihto edessä! Maksakaa itse omat paskanne, täältä sanotaan näkemiin!!!
2 VASTAUSTA:
Ei ku älkää lopettako. Täähän on kiva lasten harrastus eikä aikuisten pelikenttä.
Tuntuuhan se köyhästä varmaan pahalta kun ei raha riitä edes lasten harrastuksiin.
+Lisää kommentti
Harjun kiekko maalin tekee -kannustuslaulu 2016 (Lauletaan kapteeni koukun sävelmällä)

Harjun kiekko maalin iskee, Jee Jee Jee!
Harjun kiekko poika kotiin, Jee Jee Jee!
Vastustaja jo hämääntyy, kun HaKi kiekkoa lämää päätyy!
Hurja Joukko Harjun Kiekko se on!
Pokemon!
Ilmoita
mun isoveli oli tosi taitava ja hyvä pelaaja pelas haki 03 sit se ei enää saanu pelaa siel koska se oli mukamas liian huono sit se meni palaa haki 02 niiku moni muuki 03 sit niit 03 pelaajii kiusattiin siel eikä valmentaja välitäny yhtään sit mun isoveli lopetti.
Ilmoita
Tulinpa tänne lukemaan tätä ketjua, kun vinkattiin, että täällä lopussa (elokuun alussa) muutama "mielenkiintoinen viesti". On varmasti toivottavaa, että kaikki kirjoittavat itsenään eikä toisten nimissä, saatikka lasten nimissä??? Ikävää luettavaa, noloa ja sairasta... Ja tälläiset viestit valitettavasti kertovat siitä, mitä Hakissa tapahtuu =(

Lasten ja nuorten upea harrastus, jota ei valmentajat, jojot, muut toimihenkilöt tai vanhemmat saa pilata - kannattaisi katsoa peiliin ja lisätä positiivista ajattelua sekä yhteishenkeä ja yhteen hiileen puhaltamista - lähtee ihan seuran johdosta ja sieltä muihin toimihenkilöihin ja joukkuiden johtoon. "Minä"-ajattelu pois vaikka väkisin, seuran etu (ME) ja pelaajan etu pitäisi olla kaikki kaikessa (muutamat valmentajat huom!!!). Emme ole HIFK, tavoitteet miellä pitäisi olla vähän muualla. Meidän (seuran) pitää pitää huoli KAIKISTA OMISTA PELAAJISTA, kaikkia tarvitaan ja kaikille pitää antaa mahdollisuus. Eikä lähettää tai antaa lähteä muualle tai lopettaa vaikka intoa riittäsi. UGH - PISTE.
1 VASTAUS:
Siinä olet oikeassa kaikista pitäisi pitää huolta antaa palautetta niin positiivista kuin negatiivistäkin. Siinä tullaankin isoon MUTTAAN. Kuka osaa sanoa kuinka monta pelaajaa on lopettanut tai vaihtanut seuraa? Eikä pääkaupungin joukkueisiin mennä ellei ole taitoa! Mistäs pelaajia otetaan lisää?
+Lisää kommentti
Olen samaa mieltä, että näitä kommentteja pitää kirjoittaa ehdottomasti omalla nimellä. En ymmärrä, mikseivät kaikki niin tee.
Lohja on jääkiekon onnela, jota ei tajuta oikein kunnolla. Ei menestyspaineita pelaajilla, vanhemmille löytyy riittävästi talkoohommia, hyvät harrastuspaikat joissa pelata, huippuvalmentajat, jotka reiluja ja sitten jos niin onnellisesti käy että poju (tai nykyään myös tytöt pelaavat hokia) olisi lahjakkuus, niin paremmat joukkueet nappaavat kyllä nopeasti hankoniementien sisäpuolelle testeihin.
Sporttibaariin pääsee katsomaan kiekkoa sitten NHL, KHL ja SMliigatasoa jos kiinnostaa.
1 VASTAUS:
On sinua sitten nimellä paiskattu! Oletko kysynys miksi vanhempasi antoivat sinulle nimeksi AaTee82?
+Lisää kommentti
Huhujen mukaan haki C on tällä kaudella ennakkosuosikki
2 VASTAUSTA:
Mun mielestä suosikki on B-nuoret.
Huhujen mukaan alko molemmilla kesäloma
+Lisää kommentti
Haki C tekee ekassa matsissa 6 byyriä. vastustaja 1 yhden. veikkausta sisään
Ilmoita
Kohti Mestistä HAKI BEE!
Huudetaan HAKILLE JEE!!!!
HAKI KOHTA SUOMEN KÄRKEE
eihän täs oo mitään JÄRKEE
vastustajan päätä SÄRKEE
koiralla on LUUU
HAKILLA TAVOITTEENA KUU!!
Ilmoita
Haki voitti, maalilauli soi
Naiset huusi pelaajille oi
sitten kaikki huusi oih oi oi
Ilmoita
Länsi Uusimaan mukaan Hakilla ei mene lujaa. Onko lehti vääräsä
Ilmoita
Hakkilla vissiin käyty lukemasa tätä ketjuu kun A-nuoret vähän vimmastuivat Kurraa vastaan. Kivasti nasuttelivat 13-0!!! voiton. Harvoin tuollaisia tuloksia nähdään edes NHL-tasolla
Ilmoita
Ja viime kaudela C ikäiset 46-0 voiton.
Ilmoita
HAKI ON PARAS!!AINAKI 06 POJAT JA E JA D TYTÖT
1 VASTAUS:
Ton ikäisethän ei saa viel ees taklaa xddd
+Lisää kommentti
Paras erota Nummelan porukasta ja hoitaa asiat itse. Nummelassa muutama vanha jäärä joka taka-alalla kokoajan puukottaa muita ja ajaa ainoastaan omia etujaan.
Ilmoita
Kaudesta 2017-18 on tulossa kova.
1 VASTAUS:
Tarkoitatko taloudellisesti, pelaajien vähyydestä johtuen vai yhteistyöstä seurojen välillä?
+Lisää kommentti
Onpa taas kiva, kun joulutauon jälkeen pelit jatkuvat! Tuntui, että jotakin puuttuu, kun ei ollut pelejä. Tsemppiä niin tytöille, kuin pojillekin kevään peleihin!
Ilmoita
Kun Haki murskaa
syö vastustaja turskaa
Haki syö nakkeja mestaruusmaljasta
eikä kieltäydy edes kaljasta
Ilmoita
HAKI 06 POJAT,E-TYTÖT JA D-TYTÖT ON PARHAITA IKINÄ!!! JA MUUTENKI KOKO JOUKKUE ON PARAS!!
Ilmoita
Eipä näytä HaKista tulevan koskaan yhtenäistä seuraa. Lohjalaiset ja Nummelalaiset haukkuu kilpaa toisiaan, varsinkin ne jotka eivät ole tai ei ole otettu seuraan mukaan. ison luudan pitäisi lakaista ja nopeasti nämä selkään puukottajat pois
Ilmoita
Huhujen mukaan Lohjalle on tulossa uusi juniorikiekko seura kaudeksi 2018-2019, taustalla HaKi vastaiset Lohjan vanhemmat. Seura on jo perustettu
Ilmoita
Harjun Kiekko nousi kakkosdivariin. Tästä jengistä kuullaan vielä, sanokaa mun sanoneen!
Ilmoita
Aishoki aishoki totta toki
Ilmoita
Olin HaKin päättäjäisissä ja tuli aika yllätyksenä tämä Lohja henkisyys tilaisuudessa, Paikalla Lohjan kaupungin johtaja tuomassa ja kehumassa kuinka hienoa HaKi on Lohjalle? Paikalla oli joku Mestis pelaaja Lohjalainen kasvatti , vaikka käsittääkseni Vihdistä on lähtöisin ihan liigassakin pelaavia pelaajia. Pitäisikö jo vihdoin Vihtiläiset herätä ja miettiä onko tämä joku Lohjalaisten vai Länsi-Uudenmaan yhteinen seura. On myös keskustelua kuinka paljon Hakissa yleensäkin pelaa Vihtiläisiä?
Ilmoita
voisitte laittaa juttu vinkkiä paikallis ssanomiin
Ilmoita
Perus Lohja meininkiä siis, niin sisäsiittoista sakkia että huhhuh. Siihen päälle luuelvat olevansa maailman parhaita ja vielä väheksyy muista, mutta johan savautukset kertoo kaiken. Tai sitten valaiskaa mua mutta onko Lohjalta kasvanu korkeammalle kuin Mestikseen pelaajia joita iso kansa tuntisi. Mä en ainakaan tiedä yhtään Lohjalaista Liiga pelaajaa saatika sitten KHL, MaJu tason tai NHL tason peluria.

Kukaan ei jäisi kaipaamaan vaikka toiminta loppuisi kokonaa, saati sitten edes menettäisi mitään koska ei heillä mitään annettavaa ole.
1 VASTAUS:
Taas yksi vihtiläinen kärsimässä napoleon syndroomasta :-D Tui tui
+Lisää kommentti
Juu äkkiä omaa toimintaa Nummelaan, alkaa jo v****taa tää Lohjalle kuljettaminen!
Hallit täynnä Lohjalaisia kuulapäitä, mitkä luulevat tietävänsä kaiken jääkiekosta. Ei ihme että Nupsin pelaajat siirtyvät pääkaupunkiseudulle pelamaan.
1 VASTAUS:
No sitten vaan nokka kohti stadin kirkkaita valoja sekä kehä 1 ja 2 ruuhkiin kiukkua purkamaan. Jokainen voi tehdä omat valintansa minne lapsiansa kuljettaa ja voin kyllä vakuuttaa, että kyllä siellä pks seudullakin on omat, jääkiekosta kaikkitietävät ihmiset.
Jos vähänkään tuntee alueen jääkiekkohistoriaa, niin ei varmasti kukaan odottanutkaan, että yhdistyminen, sekä HaKin synty sujuu pelkästään iloisissa merkeissä ja että kaikki tyytyväisinä taputtaisivat käsiään. Tässäkin ketjussa on voinut lukea kaikenlaista lapsellista trollausta tyyliin "mun iskällä on suuremmat kivekset kun sun iskällä" Vihti vs Lohja jne. Jokainen voi ja myös saa olla ylpeä kotikunnastaan tai kaupungista, mutta eiköhän tuollainen typerä vastakkainasettelu pikkuhiljaa jää taka-alalle myös HaKissa ja ihmiset ymmärtävät, että HaKissa tehdään töitä lapsien ja nuorten eteen, riippumatta siitä tuleeko lapsi Vihdistä tai Lohjalta.
Positiivisuutta ajatteluun, sillä negatiivisuutta löytyy aina, kun vaan tarpeeksi kaivaa.
Ollaan ylpeitä alueemme jääkiekosta. Hakin juniorijoukkueet haastavat jo pks joukkueita aika korkealla tasolla. Edustus nousi 2 div. joka varsinkin tässä etelän alueella on jo hyvätasoinen ja kova sarja. Harrastetasollakin löytyy joukkueita varmasti kaikille halukkaille niin miehissä kuin naisissakin.
Nummelassa vielä sokerina pohjalla hieno, suuren suosion saanut Nummela Hockey League harrastesarja!!!
+Lisää kommentti
Voisiko joku laittaa tietoa, millaisia määriä pelaajia on mistäkin paikkakunnalta, mistä valmentajat ja toimihenkilöt? ei tarvitsisi keskustelut huhuihin perustua?
Olisi kaikkien etu alkaa avoimesti keskustella näistä asioista ja kysellä myöskin maksajien mielipiteitä asioista, jotain ongelmia täytyy olla kun näistä kumminkin keskustellaan?
Ilmoita
Nummelan harrastesarjalla ei ole mitään yhteyksiä HaKin toiminnan kanssa!
Ilmoita
Milläköhän tapaa tehdään työtä lasten edun mukaisesti? Pakotetaan kuljettamaan lapsia alle 10 vuotiaita ympäri uusimaata. Tapahtumat kestävät 5 tuntia matkoineen! Ymmärrän kyllä näiden vanhempien junioreiden liikuttamisen.
Ilmoita
Onpa kuulemma toimistokin laitettu Lohjalle (ei mikään yllätys):(
JR valmennuspäällikkö (Vihtiläinen) savustettiin tarjoamalla paskaa sopimusta. Ei ole listoilla montaa Vihdistä olevaa valmentajaa, eikä kyllä pelaajiakaan ole kun parisataa Vihdistä. Vihdissä tulee jääkiekko loppumaan viiden vuoden sisällä, jos ei kuntaan saada omaa seura toimintaa. Kyllä nyt Lohjalaiset vetävät Vihtiläisiä kuivana kakkoseen oikein kunnolla 0)
1 VASTAUS:
Nummelan halli homeessa, ei sinne voi toimistoa laittaa. Eikä yhtään HaKin kotipeliä pitäisi kunnon seuran antaa pelata hallissa, jossa palvelu vierasjoukkueen vanhemmille on niin huono, ettei ei edes kioski ole auki pelien aikaan. Ompa kivaa seistä tuulikaapissa odottelemassa pari tuntia ennen peliä kahvitta. Muutenkin Vihtiläisillä on oudot mieltymykset omiin seurakavereihin, jos kuivana kakkoseen kiinnostaa saada Lohjalaisilta.
+Lisää kommentti
Pakko näin Lohjalaisena kyllä sanoa että Nummelassa sentään on lämmin tila kahviossa mitä meillä ei ole ja 1 hallissa on lämpimämpää kun Lohjalla ja on kyllä meidän pelien aikana aina ollut auki. Yleisesti hyvät hallit molemmilla paikkakunnilla verrattuna moneen muuhun halliin. Haki on hyvä asia.
2 VASTAUSTA:
Tietääkseni Nummelan hallia pitää yksityinen henkilö. Sieltä ei siis tule seuralle yhtään tuloja. Lohjalla kaikki tulot menevät seuralle. Siispä minä kannatan kahvioista lohjalaista!
maijamarja kirjoitti:
Tietääkseni Nummelan hallia pitää yksityinen henkilö. Sieltä ei siis tule seuralle yhtään tuloja. Lohjalla kaikki tulot menevät seuralle. Siispä minä kannatan kahvioista lohjalaista!
Eipä ainakaan meidän kioskivuorot ole tuottaneet mitään, joskus jopa me myyjät olemme ostaneet, näin saatu muutama kymppi kassaan. Mielummin joku ulkopuolinen voisi hoitaa, ei tarvitsisi leipoa ja seisoa siellä hallilla. Muutenkin saa ihan riittävästi hallissa olla.
+Lisää kommentti
Kuulin tosi positiivisen asian .... Nummelassa tietty taho aloittaa rakentamaan uutta seuraa. Seuraan kuuluisi edustusjoukkue ja A sekä B juniorit. Lisäksi pohdinnassa kiekkokoulu joka on toiminut hyvin Nummelassa . Kuulin eräältä että heidän ( taho) haluaa panostaa valmennukseen ...ja eräältä laadukkaalta valmentajalta on kyselty halukkuutta. Myös tällä taholla on otettu huomioon tärkeä seikka ..eli raha . Millä saadaan laadukkaat valmentajat paikan päälle.
Tietyt henkilöt ovat lupautuneet lähtemään talkoisiin jotta saadaan Nummelaan takaisin "me" henki joka oli parhainpana vuosina Nupsissa.
Kysyin myös onko vain nämä juniori joukkueet lyöty lukkoon ... henkilö kertoi
Kaikki on mahdollista vaikka F junioreista A junioreihin . Asia jäi kaivertaa ja soitin vielä uudestaan henkilölle . Sain pikkasen lisätietoa ... ne valmentajat ovat kovia nimiä ... huh huh...sitä on kaivattu Nummelaan .... toivottavasti kuullaan lisää piakkoin .
Ilmoita
Harjun kiekko on vuosisadan vitsi, todellakin!!! Äkkiä pääkaupunki seuroihin pelaamaan hopi hopi kaikki juniorit. Valmentajien ja jojojen pojat/tytöt pelaa parhaissa ( muutamaa raukkaa lukuunottamatta ) ja muut katselee vierestä. Naurettavaa paskaa, rahakin on todistettavasti vaihtanut omistajaa kun vavalle maksettu että poika saa peliaikaa ja paremman peli/harkkaryhmän. Ihan oikeesti ja nämä saa jatkaa seurassa. Porukkaa tiputellaan ja heitellään ihan mihin sattuu... Hyvä Haki!!!!!!!
Lapsille saa seurassa huutaa ja haukkua ja puhutaan ihan ala-aste ikäisistä. Nöyryytetään kentällä toisten lasten edessä, kiitos Haki!
Me vedetään tämä vuosi Hakissa ja sen jälkeen lapsi lopettaa tai vaihtaa seuraa, lapsen oma päätös. Suosittelen!!!!! Valmentajat saa tulla vuoden krapulassa paikalla, voihan sitä vetää tasottavan ennen treenejä, se on ihan Ok!
Tätä vuodatusta voisi jatkaa loputtomiin mutta en taida jaksaa, nyt joku fiksu jatkaa että taitaa harmittaa kun oma lapsi ei saa pelata parhaissa, olette väärässä, meidän lapsi juuri pelaa siellä korkeimmalla tasolla ja itsellä aika hyvä tietämys jääkiekosta, joten se lasten pompottelu on ihan kauheata! Ihan järkyttävää! Ja seura sallii tämän kaiken. Ja loppuun, sieltä löytyy hyviäkin tyyppejä, huoltajille ja taustajoukoille iso käsi hyvää työtä.
Muutamat valmentajat ihan loistotyyppejä.
2 VASTAUSTA:
Eikö kannattais lähtee jo heti, jos tolta tuntuu..
Muualtatullut kirjoitti:
Eikö kannattais lähtee jo heti, jos tolta tuntuu..
Lähdettiinkin jo ja hyvältä tuntuu, kiitos kannustuksesta😊
+Lisää kommentti
Samaa kokemusta kuin edellisellä, keksitään ihan järjettömiä juttuja toisista ja lytätään toisten lasten taitoja, sillä saadaan se oma lapsi nostettua ylemmäs.
Ja tätä tekee myös valmentajat koska heidän lapsihan pelaa siellä myös. Ammattitaidotonta porukkaa, siellä ollaan vaan nostamassa sitä omaa lasta jalustalle.
Sanompahan vaan että nämä lapset mitkä pääsevät ilmaiseksi sinne korkealle pallille tippuvat sieltä ensimmäiseksi. Ne ketkä joutuvat koko ajan taistelemaan paikastaan ja tekemään töitä paikkansa eteen niistä voi tullakkin jotain.
Ilmoita
Jokos sen uuden valmennuspäällikön kädenjälki siis rupeaa näkymään?? Samaa pelleshowta kuin edellisessä pestissä...
7 VASTAUSTA:
Noh ...uusi valmennuspäällikkö on ammattimiehiä! Tietämystä on aivan hemmetisti ja on suuri apu valmentajille! Kysykää vaikka mielipidettä sellaisilta jääkiekosta tietäviltä jotka seurassa oikeasti vaikuttaa !
Tälle ammattimiehelle näytettiin kuitenkin Espoossa ovea.... :) No, ei ne viime kauden valmennukselliset näytöt kovin kummoisia olleetkaan... materiaali huomioiden sekä alkusarja että lopputulos oli vaisu.
Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !
Entäpä valmentaja joka uhkasi vetää tuomaria turpaan.... Mallikäytöstä nuorille pelaajille, mut eihän toinen koira kuse toista kintuille. Seuran johto ei tee asialle mitään tuomarissahan se virhe tietysti oli
Spedeu kirjoitti:
Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !
Missäs tää spede on nykyään? Onko edelleen rivissä vai veteleekö "pekkasia"?
SpedeP kirjoitti:
Noh ...uusi valmennuspäällikkö on ammattimiehiä! Tietämystä on aivan hemmetisti ja on suuri apu valmentajille! Kysykää vaikka mielipidettä sellaisilta jääkiekosta tietäviltä jotka seurassa oikeasti vaikuttaa !
Nonniin! Missä tämä ammattivalmentaja on? Miksei ole HaKin listoilla?
Eikö ollutkaan sitä mitä piti?
Olisitte kysyneet suosittelijoita.
Spedeu kirjoitti:
Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !
Kaikki faktat! Sillä äijällä ei ollut osaamista kumpaankaan hommaan. Ja silti sen joku palkkasi. Mut nyt ei ole enää palkkalistoilla. What? Why?
+Lisää kommentti
Nimenomaan! Final Four materiaalilla ei olisikaan pitänyt hävitä! :)
Mutta, ihan ok 80 luvun opeilla! ;)
Ilmoita
Kyllä tämä HaKin toiminta on ihan per****tä, Olemme nyt katsoneet tämän alku syksyn -08 toimintaa ja odottaneet koska pääsisimme Nummelaan harjoittelemaan, eipä ole osunut kohdalle? On koko ajan puhuttu että tasapuolisesti joukkueita liikutetaan eri halleissa, aivan paska puhetta. Kuulemani mukaan valmentajalla on seuran puheenjohtajaan hyvä suhde, näin erikoiskohtelua? Olen myös kysellyt muiden ikäryhmien vanhemmilta asiaa ja melkein kaikissa ikäryhmissä harjoitukset ovat enemmän Lohjalla, kävin tämän toteamassa myös seuran jäävuorolistoilta.
Alkaa pikku hiljaa vi***taa tämä Lohjalla pyöriminen, toivottavasti saataisiin nopeasti Nummelaan junnuille oma seura!
2 VASTAUSTA:
Hei ”Vihainenisä”. En yleensä näihin anonyymeihin puutu, mutta nyt iski turhan lähelle. 08 joukkue on alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen menettänyt noin 1-1,5h jäätä viikkotasolla ja se on osittain iskenyt harjoitteluun Nummelassa. 31.7-19.11.2018 aikavälille jaetuista jäistä 69% on Lohjalla, 3% Kisakalliossa ja 28% Nummelassa. Huhupuheet hyvistä suhteista jätän omaan arvoonsa. Eli totta, Lohjalla jäistä noin 2/3. Jännä suhdeluku toi 2/3 sillä sen verran joukkueen 55 pelaajasta asuu myös Lohjalla. Mielenkiintoiseksi tässä kohtaa vetää sitten koko seuran vertailu samalla ajalla Lohjalla jäistä 33%, Kisakalliossa 10% ja Nummelassa 57%. Tämä kaikki tietenkin aivan linjassa. Nummelassa 2 hallia ja Kisakallio käytössämme arkisin vain ti-to iltaisin. Tätä vasten kaikkien ikäryhmien harjoittelu pääosin Lohjalla kuulostaa varsin oudolle. Ymmärrän mahdollisen Lohjalla pyörimisen olevan tuskallista, mutta anonyymisti kirjoittaminen ei paljon asiaa eteenpäin vie. Siksi yhteystietoni löytyvät seuran sivuilta. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja
Osa ikäryhmistä harjoittelee pelkästään Lohjalla,osa pelkästään Nummelassa. Pitäisköhän näitä jonkun vähän tasoittaa...
+Lisää kommentti
HaKi on paska!!!!11!!!!!!1!111!1!!!!!!
Ilmoita
Tämä Pertti Metsälän kommentti herätti minussa kysymyksiä

”tämän verran pelaajista asuu Lohjalla ” Onko tosiaan niin että siellä joukkue toimii mistä tulee enemmän pelaajia? miksi Haki on yleensäkin perustettu jos toimitaan siellä missä enemmistö asuu? Enemmän vuoroja Nummelassa? Jäälistoja tarkasteltuani Nummelassahan on paljon vuoroja joita ei ole merkitty millekään joukkueelle? Tällä viikollakin ma, to ja la 13 tuntia tyhjiä vuoroja? Ilmeisesti me vanhemmat maksamme nämä tyhjätkin vuorot? Tämän määrä kun vähennetään Nummelan vuoroista, suhde on ihan toinen kuin väitteesi?
Toivottavasti kyseinen henkilö ei ole missään päättävässä tehtävässä seurassa, tällainen ajattelutapa tulee kyllä HaKin toiminnan lopettamaan.
4 VASTAUSTA:
Nummelan jäähalli on yksityinen halli ja myy jäänsa halukkaille. Oletko todella käynyt katsomassa että ajat ovat tyhjiä? Listat mistä puhut ovat pelkästään Hakin vuorot. Unohdit myös että jäätä käyttää myös taitoluistelijatkin ja muut ulkopuoliset seurat GrIFK, Lopeto yms kuin Haki. Ja jäät maksetaan käytön mukaan. Lisäksi pelit ovat pääasiassa Nummelassa koska siellä on kaksi kenttää. 08 ikäisissä vielä helppo kun pelit pelataan puolikkaalla kentillä, mutta ensi vuonna on jo toinen tilanne.
2/3 suhdeluku oli minulta huonosti muotoiltu – myönnän! Joukkueet eivät mielestäni toimi siellä missä enemmistö asuu. Suhde vaihtelee varmaan kaikilla. 08 tilanne tällä hetkellä on 2/3 Lohjalla ja 1/3 Nummelassa. Joulun jälkeen tilanne saattaa olla ihan jotain muuta, kuten myös muiden joukkueiden osalta. HaKin jäiden osalta kuitenkin enemmän jäätä tuntimääräisesti Nummelassa ihan saatavissa olevan kapasiteetin mukaisesti. En ole HaKin päättävissä elimissä – 08 joukkueen joukkueenjohtajan hommat vievän riittävästi aikaa. Olen myös erittäin pro HaKi. Valitettavasti kirjoitetun tekstin tuottaminen on taitolaji ja huonosti tuotettuna aiheuttaa vain lisää kysymyksiä, kuten nyt kävi. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja.
No ainakin 08 vastuu valmentaja on sanonut että ei ole käytettävissä jos joutuu jatkuvasti matkustamaan Nummelaan.
F108joukkueenjohtaja kirjoitti:
2/3 suhdeluku oli minulta huonosti muotoiltu – myönnän! Joukkueet eivät mielestäni toimi siellä missä enemmistö asuu. Suhde vaihtelee varmaan kaikilla. 08 tilanne tällä hetkellä on 2/3 Lohjalla ja 1/3 Nummelassa. Joulun jälkeen tilanne saattaa olla ihan jotain muuta, kuten myös muiden joukkueiden osalta. HaKin jäiden osalta kuitenkin enemmän jäätä tuntimääräisesti Nummelassa ihan saatavissa olevan kapasiteetin mukaisesti. En ole HaKin päättävissä elimissä – 08 joukkueen joukkueenjohtajan hommat vievän riittävästi aikaa. Olen myös erittäin pro HaKi. Valitettavasti kirjoitetun tekstin tuottaminen on taitolaji ja huonosti tuotettuna aiheuttaa vain lisää kysymyksiä, kuten nyt kävi. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja.
Joulu on mennyt ja ei mikään ole muuttunut meidän kohdalla. Edelleen harjoitellaan Lohjalla. Pitääkö paikkansa väite että valmentaja päättää missä toimitaan?
+Lisää kommentti
HaKissa tapahtuu, 03 joukkueen valmentaja erotettu, hankala henkilö kuulemma seuran johdolle;) 02 valmentaja uhannut vetää tuomaria turpaan, edelleen valmentaa joukkueessa;) Ai niin valmennusvastaavan poika pelaa joukkueessa, eihän tämä voi olla syy erottamiseen;) Alkaakohan olla aika tämän S.H.K troikan siirtyä sivuun seuran johdosta ja saada tilalle henkilöitä jotka ajattelee HaKin tulevaisuutta, eikä omien lastensa.;) Voi V***u mitä touhua, tunnen myötähäpeää;)
2 VASTAUSTA:
Jäävuorolistat saa varmasti pyytämällä katsottavaksi, koska niissä ei ole mitään salaista, mutta niitä ei löydy mistään automaattisesti.

Ainoastaan Vihdin jäähallin henkilökunta saa Nummelan jäähallin jäävuorolistat viikottain. Täten ei ole vaikea päätellä, ketkä tänne kirjoittelevat.
Käminen kirjoitti:
Jäävuorolistat saa varmasti pyytämällä katsottavaksi, koska niissä ei ole mitään salaista, mutta niitä ei löydy mistään automaattisesti.

Ainoastaan Vihdin jäähallin henkilökunta saa Nummelan jäähallin jäävuorolistat viikottain. Täten ei ole vaikea päätellä, ketkä tänne kirjoittelevat.
Löysin jäävuorot harjunkiekko.fi sivuilta olikohan kohta vuorovaraukset, siellä näkyy joukkueiden varaamat vuorot, jos kiinnostaa.
+Lisää kommentti
Haki haki haki! Valmentajan pojat pelaa AAA vaikkei sitä ansaitsekaan!!!
Haki haki haki! Eihän niitä voi sieltä erottaakaan kaan kaan!!!
Haki haki haki! Persettä nuollaan ja ylös päin noustaan, unohdetaan ne ketkä oikeesti treenaa ja on innoissaan. Haki on paras! Wuhuu 🤗
Ilmoita
Hakin aamujäät on ihan vitsi! en ainakaan ite viitsi siellä käydä kun toi apupoika pitää niitä täällä Nla ja kuulemma Lohjalla myös vaikka vp n kuulemma ne pitäis pitää.
Viime viikolla ainakin oli ihan turhat tosin ei siellä montaa pelaajakaan ollut enää ollut
1 VASTAUS:
Mkä on Hakin aamujää? ilmeisesti ei yleisessä tiedossa oleva?
+Lisää kommentti
Löysin tämän ketjun nyt, täynnä munattomia luusereita kun pitää anonyyminä täällä vinkua!
1 VASTAUS:
HEI B bi
Ja sun nimi oli?
+Lisää kommentti
Mitä toi Pulkkinen tekee enää missään jääkiekkotouhuissa??
80-luku meni jo ajat sitten. Valmentaja, mitä valmentajan tulisi tehdä junioreiden kanssa? Mitä näyttöjä hyvästä valmennuksesta? Nimenomaan valmennuksesta! Minäkin "valmennan" Espoon joukkueeen aika ylös, koska materiaali on laaja.
2 VASTAUSTA:
Nostaa HaKin uuteen nousuun.. Seura on täysin hukassa, valmentaja antaa pelaajille käskyn teloa vastustajan pelaaja. Tälläinen roolimalli joukkueessa, pelaajat miettivät pitääkö totella, jos ei tottele käskyä niin ei tipu peliaikaa. On niin hyvä valmentaja....
Seuran valmennuksesta vastaava katsoo vierestä.Voi vit..mitä touhuu
Onhan valmentajia erotettu tällä kaudella paljon hepposemminkin perustein.
+Lisää kommentti
Jos valkku antaa käskyn tappaa vastustajapelaaja niin toivottavasti tää valkku ei ole enää valkku!!!! Haki hoi!!!
4 VASTAUSTA:
Jos espoosta tulee tänne"huippu valmentaja" niin eikö kellojen pitäisi soida.
Kukaan huippu ei tule tänne valmentamaan muuten kuin että ei kelpaa minnekkään muualle. Pitäisiköhän niitä taustoja kysellä vähän tarkemmin.
Haki=kaatopaikka
Hmm. asiantuntijoita taas vauhdissa :D Todellahuolestunut.. pitäisikö sinun itse näyttää mallia valmennukselle, kun ole nähtävästi parhaimmasta päästä arvioimaan? vai oletke peräti scoutti kun tiedät noin tarkasti,, Wille231,, ei muutakun koutsaamaan kun näytät olevan toinen "huippu koutsi" kyllä varmaan Espoosta paikka löytyy? :)

Kannatta mennä suraan suoraan sanomaan jos on jokin vialla eikä täällä huudella..
Seuratkaapa mitä tapahtuu kohta kun joku meni suoraan sanomaan. On tää hakin touhu vaan niin säälittävää
Säälittäviä "johtajia" koko seura on emämunaus. Se tapa-käsky oli vain vitsiä ja leikkiä. Kyllä tämä herra valmentaja valmentaa edelleen. Jojo käy keskustelua valmennuspäällikön kans pelaajille, kumpi pitää erottaa pelaaja x, vai valmentaja? Ei ole tapahtunut mitään virhettä. Liitto voisi tutkia asiaa tarkemmin. Läpimätä seura, jossa vain rahakkaiden ja hyvissä väleissä olevat saavat pelaa tai peliaikaa. Hallitus voisi vauhtua kokonaan sellaisiin joita kiinnostaa kaikki pelaajat eikä vain omien pelaajien pelit.....
+Lisää kommentti
Just näin Jori puikkoihin ja tämä vanha eukko helvettiin joka yrittää hieromalla saada jotain aikaiseksi (häpeä) hänelle porttikielto koko paikkaan tai menemme muihin paikkoihin. Tälläisen viestin löysin Lohjan palstalta meitäkin on monta samaa mieltä olihan se aika touhua kiima puski päälle kaiken aikaa haittasi Jorin työtä. JORI HETI TAKAISIN IKÄVÄ ON SINUN KARAOKE HETKIÄ ja alussa mainitaan tämä tämä vanha ryppyistä eukkoa ei pidä päästää lähellekään
karaokelaitteita hierokoon yksin itseään .NYT LOPPUU TANHUHOVISSA KÄYNTI JOS JORIA EI SAADA KARAOKEVETÄJÄKSI, tämä ikäloppu eukko pilaa koko paikan
Ilmoita
Tätä haki toimintaa seuranneena on kyllä havaittavissa, ettei seuran johto nauti harrastajien puolelta luottamusta,seuran puheenjohtajan olisi aika poistua tehtävästään. Puheenjohtajan tehtävä on kehittää seuraa ja on tässä epäonnistunut täydellisesti, hänen diktaattorimainen tapa toimia ei ole seuratoimintaan kuuluvaa. Seuraa pyörittää pieni porukka omat intressit edellä, ei oteta tulevaisuuden uhkia kehittämisessä huomioon. Uskotellaan itselle että ollaan suuri seura, mutta kuitenkaan toiminta ei ole sen laatuista.
1 VASTAUS:
En ole kyllä huomannut serurassa mitään erikoista epäluottamusta harrastajien puolelta. Ainahan on vastarannan kiiskejä, jotka eivät hyväksy sitä, etteivät saa toimia omin päin. Silloin saattaa tuntua diktatuurilta...

Mitä muuhun tulee, niin eipä alueella ole tainnut olla yhtään puheenjohtajaa jääkiekossa, joka olisi saanut yhtäpaljon aikaan. On henkilökuntaa, tulee taitovalmentaja, johon liitto on antanut merkittävän rahallisen tuen. Lisäksi pelaajamäärissä näkyvissä nousua, vaikka valtakunnallisesti trendi on ollut laskeva harrastajamäärissä... Ai niin - HaKistahan tuli sateenvarjo seurakin!
+Lisää kommentti
Haki näyttää enemmän sateenkaari seuralta. Mitä kehitystä seurassa on tapahtunut näiden kausien aikana? Palkattu työntekijöitä käsittämätön määrä, Samalla rahalla olisi saanut hoidettua jokaiseen joukkueeseen osaavat valmentajat, ja niiden lisä kouluttamisen, he kuitenkin tekevät sen oikean työn pelaajien eteen. Pelaajien kehittyminen olematonta, harjoitusten määrät vähäisiä ja laatu huonoa. Nämä olivat ainakin meille syy miksi lähdimme toiseen seuraan, jossa näkyi heti nämä edellä mainitut erot.
Ilmoita
Monopoli tässäkin tuo tyytymättömyyttä. Voisi miettiä Nummela-Lohja alaseuroja tämän sateenvarjon alle. Toisi monipuolisuutta, lisää toimihenkilöitä ja vaihtoehtoja alueella samassa ikäluokassa. Toiminut ennenkin jäiden osalta, niin miksei nytkin. Toisi myös mielenkiintoa kun olisi kahden kylän välistä tervettä kilpailua... Ja kyllä ne harrastajamäärät riittää kun tätä kunnolla mietittäisiin.
Ilmoita
Onko totta että Haki on palkannut jonkun mamun seuran tehtäviin? Kutsutaan kuulemma ”hiekka nee*****si”
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Juurikin näin. Jos ei Joria saada takaisin niin me aletaan käymään salossa!!!!!!!!!!!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Turhaa Joria ei enään huolita karaokemestariksi tulossa kesän alussa nuori nainen joka alkaa siihen ja nyt tämä vanha iäkäs eukko laitetaan takaisin eläkkkeelle
Ilmoita
Kausi 17-18 on saatu loppun! Mitä tästä jäi käteen? Hmmmm mietitääns hetki....... palkattu 4 henkilöä seuran hommiin... vielä kun tiedetäisiin mitä ne kaikki tekee ois hyvä ain niin yhdellen ollaan antamassa huhujen mukaan nyt jo kenkää ......
Muutama valmentaja potkittu pois ... yksi valmentaja ollut kännissä peluttamassa ilman seuraumuksia....... vastustajan tappo käskyjä yms yms.
C ja B pelasi suomi sarjaa vaikka piti olla varmat mestis vedot!" Villi kortti paikat"
Ja kauden aikana sekä sen pääteeksi on useita kymeniä lopetaneita tai muihin seuroihin muutajia....
Laittakaa toki jos jotain jäi sanomatta
1 VASTAUS:
Mielenkiintoista! Varsinkin nuo kommenttisi C ja B nuorten mestispaikoista. Kummankin joukkueen kohdalla puhuttiin, että tällä kaudella Suomi-sarja oli realistinen vaihtoehto, en tiedä kuka on höpissyt varmojen mestispaikkojen suhteen...ehkä katsomossa seuraavat vanhemmat! Realismia oli se että mestispaikat eivät nyt vain olleet mahdollisia. Se mikä täällä mietityttää asioissa on seuran tila ja johtaminen hallituksen tasolta....huhuissa ollaan potkimassa vp:tä ulos ...tämä on huhuihin viitaten ajojahti puheenjohtajan suunnasta. Yksi asia on selvä ...Harjun Kiekon ympärillä ja sen hallituksessa on kaksinaamaiset toimijat jotka ajavat vain ja ainostaan oman pojan etua, ei seuran! Toivottavasti ihmiset tulevat järkeensä ja yrittävät päästä ihmisistä hallituksessa eroon kenellä ei ole lajin kanssa mitään tekemistä ! Onko tämä jääkiekkoseura vai sateenkaariseura jossa kaikille kaikkea tasapuolisesti ?? Jos sateenkaariseura niin siinä tapauksessa pelaajakato tulee olemaan tulevaisuudessa vielä suurempi.
+Lisää kommentti
Haki pelaajien siirtyminen pääkkäriin on taas alkanut ja kuluva kausi oli seuralle surkea. Seuran tila on siinä pisteessä, jos ei nämä hallituksen ikijäsenet poistu kuvioista on ensikausi vielä surkeampi. Puheenjohtaja on ehdottomasti vaihdettava, nykyinen on rasite ja suuri ongelma seuralle.
Ilmoita
Tulipa käytyä Hakin päättäjäisissä ja jäi vähän kummallinen tunne seuran tilasta. Seuran puheenjohtaja puhui muutamalla sanalla kuitenkaan kertomatta mitään seuran tilasta? Hyvin menee kuulemma, ollaan suuri seura mutta missä näkyy pelaajien kehitys? Ja mikä huolestuttavina, pelaajat katoavat seurasta? Suuri menestys oli kun edustus pysyy 2 divarissa, hei haloo! Joukkue mikä on todella suuri vitsi , jolla ei ole mitään tekemistä kilpaurheilun kanssa! Seuran valmennuspäällikkö ei puhunut tilaisuudessa mitään ja tuli tunne ettei ilmeisesti puheenjohtajaan välit ole kovin hyvät, mikä on sääli kun on ainoa henkilö seuran johdossa mikä ymmärtää lajista jotakin. Seura on palkannut uuden taitovalmentajan, joka loisti poissaolollaan, tai ei ainakaan esittäytynyt ?
Muutenkin oli tosi väsyneen oloista tekemistä, olisiko nyt oikea hetki valita seuralle uudet henkilöt ottamaan vetovastuun ja ottamaan toiminnallisesti seuraava askel. No olipa taas iso juttu joku äitien rätin julkaisu, tämä kertoo aika paljon seuran toiminnasta:(
Ilmoita
Ei tuu ikävä, yks luuseri vähemmän ja voi elellä hakin piilkiin puolivuotta! Vielä kun saatais hallituksen jäsenet vaihtumaan, niin seuralla olisi toivoa!
Ilmoita
R.I.P. Hakin nollakolkkijoukkue. Oliskohan seuran tai itsepäisen toimihenkilön kannattanut toimia toisin ?
1 VASTAUS:
On ilmeisesti tullut kevät, kun Haki on laittanut valmennuspäällikön pihalle? Ei anna seuran päättäjistä kovinkaan hyvää kuvaa seuran hoidosta, joka kevät samat uutiset, mitäköhän nyt seura (lue juniorit) joutuivat maksamaan sopimuksen purkamisesta? Niin kuin monessa ketjun kirjoituksissa tulee ilmi, olisi korkea aika vaihtaa seuran hallituksen jäsenet!
+Lisää kommentti
Jos haluat muutosta etkä vain valittaa!

LoKV kokoukset:
Aika: 22.5.18 klo 18:00
Paikka: Meriturva Merenkulun Turvallisuuskoulutuskeskus, Auditorio, Rajapartiokaari 6, 08100 Lohja

Vuosikokous 2016 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vuosikokous-2016.pdf
Vuosikokous 2017 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vuosikokous-2017.pdf
LoKV Vaalikokous 2018-2019 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vaalikokous-2018.pdf
Seuran tilinro:
LoKV OP FI26 5236 0420 1399 12

Kaudesta 2018-2019 alkaen HaKi, NuPS ja LoKV ovat yhdessä sopineet, että kaikki jäsenet ovat molempien alaseurojen jäseniä. Ensi kaudella riittää siis pelkkä nimilista pelaajista ja toimihenkilöistä.

******************************************************************************
NuPS kokoukset:
NuPS kokous pidetään 24.5.18 Nummelan kirjastossa klo 18:00
Seuran tilinro:
NuPS OP FI96 5297 0020 1313 31
Ilmoita
Kova on kato seurassa, lahjakkaimpia pelaajia siirtyy seuroihin missä heidät huomataan ja saavat tasoistaan valmennusta, hienosti puhutaan "kasvateista" jotka on oikeasti siirtynyt jo ajoissa muihin seuroihin joissa saa taidoilleen vastinetta, Hirveää itsepäisyyttä ja tappelua joka joukkueessa sekä itkua ja valittamista.
Ilmoita
Mitä ihmettä, uusi puheejohtaja! Menikö äänestykseen, halusiko vanha puheenjohtaja vielä jatkaa puheenjohtajana?
Ilmoita
On se hyvä että puheenjohtaja vaihtui. On vaan sen verran yksinkertainen täti entinen puheenjohtaja, ettei ymmärtänyt poistua hallituksesta.
Toivottavasti uusi puheenjohtaja muuttaa seuran toimintaa ja tämä amatöörimäinen toiminta loppuu ja aletaan keskittymään kilpaurheiluun ja yritetään pelastaa mitä pelastettavissa on, ettei pelaajat katoa seurasta.
Ilmoita
Kato on käynyt toisiin seuroihin, lahjakkaimmat kenttäpelaajat sekä maalivahdit on näköjään muiden joukkueiden listoilla jopa nuoremmista ikäryhmistä alkaen. Sääli yrittäkääpä nyt saada oikeasti niitä pelaajia viihtymään seurassa ja saamaan tasoistaan valmennusta sekä lopettakaa se ainainen kiistely siellä vanhemmissa.
Ilmoita
Missä mahtaa olla hakin c joukkue?? :)
Ilmoita
C joukkue puuttuu kyllä, vanhan puheenjohtajan aikaansaanoksia. Kyseinen täti ei kyllä ymmärtänyt jääkiekosta, eikä seuratoiminnasta yhtään mitään! Hämmästyttää että henkilö on vieläkin seuran hallituksessa yleensäkään mukana ja kertoo kyllä Lohjan pään toiminnasta jotakin. Sama henkilö savustanut jo useamman toimihenkilön seurasta, kun eivät suostuneet hänen pompoteltavaksi.
Ilmoita
Mikä idea on peluuttaa AAA pelaajia myös AA peleissä ja samaan aikaan A pelaajat jotka maksavat samaa kk-maksua ovat kotona miettimässä harrastuksen mielekkyyttä. Tämä on käytäväkeskustelujen perusteella ongelma muissakin kuin tässä yhdessä joukkueessa. Ei voi olla valmentajan tavoitteena pelkästään oma ego ja voitto joka pelissä. Eikä näistä kukaan tervejärkinen kommentoi omalla nimellään, koska lapsi saa kärsiä.
Valmennuspäällikön pitäisi ottaa tähän kantaa ja tarvittaessa asiaa selvitettävä myös liiton aluevalmentajan kanssa. Tästä saatava selkeä linja myös seuratoiminnan maksajien tietoon = vanhemmat.
Järjellä ajateltuna pelaajaa nostetaan ylöspäin, ei alas! Tuhlataan mahdollisia motivoituneita A:n pelaajia! Lisäksi pelikuormaa pitäisi jakaa muutenkin tasan joukkueen sisällä. Nyt muutamat pelaajat saavat pelikokemusta huomattavasti enemmän...
Lisäksi vielä: Hakilta puuttuu anonyymi palautekanava. Nyt tätä keskustelua käydään koko maailman nähtävillä.
Ilmoita
HaKi on nyt hyvällä tiellä uuden puheenjohtajan ja uudistuneen hallituksen. Nyt on aika alkaa valmennuksen uudistaminen, jolla saataisiin nämä vanhat kaavoihinsa kangistuneet henkilöt pois ja tilalle motivoituneet ja uudistumishaluiset vetäjät. Edustus on täysin vitsi, harjoitellaan pari kertaa viikossa ja muutama vanha ikoni pyörittää valmentajaa ja muita pelureita.
Ilmoita
On aika tuskaisen näköistä toi touhu, Pari vuotta sitten oli junnuilla hauskaa ja pelasi ilosta, nyt ovet käy ja valmentajien ja perän nuolijoitten junnut pelaa, mutta todelliset lahjakkuudet istuu alemmassa kastissa sekä harrastukset loppuu kun heitä ei huomata ja edes päästetä peleihin, no onneksi B,C ja D junnujajen joukkeita on muuallakin. Kannattaisiko katsoa hieman siihen peiliin kun joukkueet pienenee
3 VASTAUSTA:
Minkälaista toiminta on E-junioreissa Hakissa? Voiko ulkopaikkakuntalainen liittyä joukkueeseen vai onko näissäkin ikäluokissa suhmurointia?
Kysyvä kirjoitti:
Minkälaista toiminta on E-junioreissa Hakissa? Voiko ulkopaikkakuntalainen liittyä joukkueeseen vai onko näissäkin ikäluokissa suhmurointia?
Taitaa E junnut olla aino joka toimii ja kunnon valmentajat. Dssä vanhemmat määrää kuka pelaa ja kuka ei ja sakko käytäntö joka on omasta päästä. Cssä ei oikein viitsitä panostaa pelaajiin. Bssä taas on se ihan oma meininki vieläkin. suurin kato on vissiin pelaajista Cssä ja Dssä. Mutta näkeehän sen kuka on hallituksessa istumassa sekä seuran johdossa. Ei jatkoon HAKI
eijatkoonhaki kirjoitti:
Taitaa E junnut olla aino joka toimii ja kunnon valmentajat. Dssä vanhemmat määrää kuka pelaa ja kuka ei ja sakko käytäntö joka on omasta päästä. Cssä ei oikein viitsitä panostaa pelaajiin. Bssä taas on se ihan oma meininki vieläkin. suurin kato on vissiin pelaajista Cssä ja Dssä. Mutta näkeehän sen kuka on hallituksessa istumassa sekä seuran johdossa. Ei jatkoon HAKI
Eihän toi ole mitään uutta Lohjalaisilta, Ollaan oltu jo pari kautta hesassa ja paremmin menee kun hakissa...
+Lisää kommentti
Eihän HAKIsta kannata lähteä. Jos lähdet niin sinut mustamaalataan ja helpointa on kuitenkin lopettaa kiekkoilu.
Ilmoita
Ei taida ihan puhtailla jauhoilla mikään juokkue Hakissa toimia. Isävalmentajat keitä ei vahdi ketään eikä kukaan ota mitään kantaa.
Mustamaalaamista tapahtuu ihan vaikka pysyy joukkueessa. Keksitään asioita ja oletetaan ja levitellään asioita. Lapsetkin jo saa osansa kentällä paskanjauhamisesta. Lopettaminen ihan jees vaihtoehto👍 Lapsi voi olla kotona ja pelata vaikka pleikkaa, se on hakin urheilullinen linjaus.
Ilmoita
Seuran vaihto meilläkin edessä kunhan alkaa siirrot juurikin tämän mustamaalaamisen takia. Lapset kärsii ja kuulee ihan kummallisia juttuja ja pari kertaa harkoista tullut itku kurkussa pois kesken harjoituksien, mutta seura eikä valmennus puutu mitenkään asioihin. Kuukausimaksuille ei saa mitään vastinetta, Täällä suunnalla ei ole vain vaihtoehtoja ja joutuu suunnistaa pääkaupunki seudulle ja hankalaksi tekee matkat Lohjalta.

Aika kummallista kun ei ole muista seuroista näin paljoa rutinaa täällä sivustoilla, jotain vikaahan seurassa silloin on?
Ilmoita
Vaihtoa harkitaan, mietityttää vaan matkat ja paraneeko vaihtamalla ja mihin sitä menisi?
Ilmoita
Onhan toi aika paskaa touhua hakilta. D1 ja D2 porukkaa kun seuraa niin on ero kuin päivällä ja yöllä ja kova on kato ollut joukkuiessa ja lisää katoaa tulevalla kaudella. No omiin muroihin kusevat kun ei valmenna A-porukkaa, ollaan vaan maksajana muille.
1 VASTAUS:
Pitäishän sunny jeesjeesjees tietää että Dssä vanhemmat huutoäänestää missä peliryhmässä pelataan. Samalla tavalla ne vanhemmat hoitelee vastuuvalmentajat ulos. Tyhjästä on paha nyhjästä edes niitä valmentajia valmentamaan, jos ei niitä ole
+Lisää kommentti
On kyllä lyhytnäköistä touhua juuri tämä vain osan porukasta valmennus. Pitäisi osata katsoa eteenpäin ja ennakoida joka tauksessa tapahtuva pelaajien siirtyminen ja harrastuksen lopettaminen.
Jos päätät siirtää pelaajan toiseen joukkueeseen, niin käytä aikaa ja mahdollisia kontakteja. Kysy ja selvitä useiden eri seurojen valmennustapoja ja tulevaisuudensuunnitelmia. Tee suoria kysymyksiä ja samalla selvitä suoraan oma syynne siirtoon ja motivaationne.
Mitä mustamaalaamiseen tulee, niin sitä on aina. Mutta mitä sitten? Jos joku saa toisten asioiden ihmettelemisestä jotain tyydytystä, niin se hänelle suotakoon. Urheiluun kuuluu tunteet ja mielensä pahoittaminen monin eritavoin.
Joka tapauksessa myös siinä uudessa seurassa on vähintään yksi mulkku ja mustamaalaaja vanhempien ja/tai toimihenkilöiden joukossa (tai sitten se olet sinä).

Siirto on pelaajalle raskas tapahtuma. Vastassa on uusi ryhmä ja siitä pitää löytää oma paikkansa. Samalla pitää todistaa valmennukselle osaamistaan ja kykyä/halua oppia. Tämä on kuitenkin hyvä ja kasvattava kokemus kohti itsenäistä toimintaa. Kasvattaa henkistä vahvuutta jota pelaaja tulee tarvitsemaan jatkossa.
Tämä joko onnistuu tai sitten ei. Pidä siis portit auki vanhaan joukkueeseen varmuuden vuoksi, ettei harrastusta tarvitse kokonaan lopettaa. Ei ole mikään häpeä kokeilla jotain ja palata vanhaan jos se on oikea vaihtoehto. Tässä voi olla kasvunpaikka myös valmentajalle.

Välimatka Lohja/Nummela alueelta ei ole mitenkään ylivoimainen jos sen saa sopimaan omaan työaikatauluun. Tällaisia matkojahan maakunnissa tehdään jatkuvasti ja harva asuu hallin vieressä.
Omaa ajankäyttöä ainakin tässä oppii tehostamaan ja hallitsemaan.
Huomioi koulunkäynti. Seura saattaa sanoa esimerkiksi, että kokeisiin lukeminen ei ole syy olla pois harjoituksista. Koulunkäynti ja kotitehtävät on osattava aikatauluttaa oikein ja opiskelua tapahtuu myös ajomatkalla.
Lisäksi on aikaa löydyttävä jollekin toiselle harrastukselle ja omatoimiharjoituksille. Eli kyseessä on oikeasti urheilijan elämään opetteleminen.
Huomioi myös ravinto. Matkalle tarvitaan aina eväät ja muu syöminen on aikataulutettava ja ruokavalioon kiinnitettävä huomiota. Jos näitä ei ole valmis tekemään, niin pyri olemaan siirtymättä.
Tässä mietteitäni perustuen kokemukseen. Kyllä HaKissa pikkuhiljaa asiat menevät eteenpäin.
Pelaajien halu oppia ja nähdä eri seurojen toimintaa voi olla myös HaKin etu tulevaisuudessa. Jostainhan HaKi tarvitsee myös jatkossa monipuolisia valmentajia ja edustuksen pelaajia...
Ilmoita
Kiitos pelleviille asiallisesta ja kattavasta vastauksesta.
Lopettavien pelaajien määrä on Hakissa liian suuri. Näkee lapsia ketkä alkavat jäädä treeneistä pois pää kipee, polvi kipee, vatsaan sattuu...kun tullaan treeneihin puolet ajasta menee vaihtopenkillä; Luistimet huonosti, johonkin sattuu jne. Tätä alkaa näkymään niin n. puolen vuoden sisällä lapsi lopettaa.
Tätä on nähty katsomon puolelta monta kertaa vuosien varrella.
Näihin olisi hyvä valmennuksen puuttua ajoissa. Toki lapsi saa lopettaa jos haluaa mutta voihan olla että asia mikä vaivaa voikin olla ihan pieni ja lapsen päässä siitä tulee lumipalloefekti ja lapsen mielestä iso juttu.
Sillä että asiaan puututtaisiin ja keskusteltaisiin voitaisiin saada asiat auki. Asiaan voisi olla paljonkin ratkaisuja. Voi mennä vaikka alempaan sarjaan pelaamaan hetkeksi ja saada onnistumisia ja saada itseluottamusta ja näin innostua uudelleen. Vai onko jotain kiusaamista, nälvimistä? Näitä asioita pitäisi selvittää eikä pää perseessä valmentaa vaan sitä omaa lasta välittämättä siitä joukkueesta pätkääkään.
Ilmoita
Tämä "pellvii" on ilmeisestikkin seuran valmentaja tai sitten seuran henkilökuntaan kuuluva kirjoituksesta päätellen?

Aluksi mikään seura suomessa ei voi vaatia että lasten koulutus/koulu jää toiselle sijalle, vai onko kenties tämänkaltainen seura valmis kustantamaan tulevaisuuden näille nuorille jotka jättää koulun/koulutuksen jääkiekon sijaan?

Eikö seuran yksi tehtävä ole juurikin poistaa tälläinen mustamaalaaminen ja saada kaikki vihtymään niin korkealle tähtäävien kuin harrastelijoidenkin sekä käsittääkseni seura on antanut lupauksen että kaikki saa "pelata ja harrastaa", mutta nythän tämä ei toteudu. Sillä mikäli kaikki vihtyy niin seura kasvaa ja tulee vahvaksi ja saattaakin toteutua joskus lause "Yhdessä olemme vahvoja" Hakista on nyt lähtenyt paljon todella lahjakkaita pelaajia ja jopa valmentajia ja muita henkilöitä pois kahden viimeisen vuoden aikan, ja näin ei saa käydä! vai onko seurasta tullut nyt liian suuri että se ei välitä? Näitä lahjakkaita pelaajia tuskin tulette saamaan koskaan enään takaisin, ja luuletteko todellakin että he jotka joskus sattumoisin saattaakin pärjätä kiekon parissa niin tulee mainitsemaan koskaan Hakia

Siirto ei ole missään nimessä pelaajalle raskas tapahtuma, vaan tämähän on monetikkin juuri piristys ruiske että saa juurikin hakea paikkaansa ja kilpailla paikastaa ja että voi todistaa valmentajalle osaamistaan ja kykyä/halua oppia sekä että hänet huomataan. Hakissa ei ole huomattu juuri ollenkaan ja eikä annettu mahdollisuutta näille "seinä ruusuille" ja moni onkin jo luovuttanut. Mielstäni yksi suurin ongelma onkin että ei huomioida kaikkia pelaajia nämä "isävalmentajat" huomavat vain määrätyn porukan jonka ympärille sitten rakentuukin harjoitukset, Hyvä valmentaja huomio kaikki pelaajat ja inspiroi heitä, pienikin ele voi olla suuri jollekkin pelaajalle. Käydä läpäyttämässä selkään ja sanoa että nyt meni tosi hyvin. Käytävällä kysellä kuulumisia pelaajalta tai että miten koulussa menee.

Huoltaja on ensimmäinen halilla ja valmentajan pitäisi olla toinen, Mutta ei Hakissa. Valmentajaa ei näy kopissa kuin peleissä ja ei paljon keskustella muutenkaan pelaajien kanssa, Valmentaja tulee vikana halille ja vetää hokkarit jalkaan ja suoraan jäälle. Näissä pienissä asioissa jotka voivat olla juniorille isoja on Haki todella jälkeenjäänyt näissä asioissa. Olen nähnyt koko Hakissa viiden vuoden aikana vain kolme huoltajaa ja kaksi valmentajaa jotka huomioi pelaajia ja yhtäkään heistä ei ole enään seurassa.

Harjun Kiekko kun aloitti kauden 13–14 aikana hankeen seurojen toiminnan yhdistämiseksi ja harrastajamäärien kasvattamiseksi niin siinä jo mentiin vikaan ja pahasti, Ajateltiin varmasti että määrä korvaa laadun ja kuten olemme huomanneet että niin todellakin on ollut, laatu kärsii ja pelaaja kato käy. Voidaanhan me Hakissa elvistellä että meillä on suomen viidenneksi suurin seura pelipasseissa mitattuna. Mitä sitten? ja jos tähtäin on siinä että voidaan joskus mainita jostain pelaajasta "Meidän kasvatti" vaikka pelaaja on jo parin vuoden jälkeen siirtynyt muualle harjoittelemaan ja pelaamaan niin on vähintääkin hävettävää.
2 VASTAUSTA:
Tuossa "pelviissä" ei sanottu, että seura ei antaisi opiskella, vaan kyse on aikatauluttamisesta.
"AlustaAstiMukana":lla hyviä huomioita ja näistä olisi hyvä myös HaKi:n poimia itselleen hedelmät.

Täällä on HaKin suuntaan lähes pelkästään negaa. Eikö toiminnasta löydy mitään hyvää?
Edellisestä tekstistä lainaus: "Käydä läpäyttämässä selkään ja sanoa että nyt meni tosi hyvin." Voisi olla joskus paikallaan myös Hakin toimihenkilöiden ja palkatun henkilökunnan suuntaan...
No löytyykö toiminnasta jotain hyvää? Löytyy tietenkin, paljon jäätä tarjolla, siihen se sitten taitaakin jäädä. Ei ole varmastikkaan tarve kehua yhtäkään vastuuhenkilöä jos kato on ollut muuta kuin luonnollinen kiertokulku, Kato on ollut niin hirvittävä pelaajissa ettei muissa seuroissa voida kuin ihmetellä, ja näitä pelaajia ei saada koskaan takaisin.. ja tämän on varmastikkin aiheuttanut juurikin tämä jääräpäisyys ja hirvittävä mustamaalaminen, Joukkueissa vanhemmat lähes tulkoon määräävät ketkä pelaa missäkin ryhmässä varsinkin jos olet tämän isävalmentajan kaveri tai hyvä tuttu, Ei näin Haki, ei näin. Ne pelaajien vanhemmat jotka haluavat harjoitusta lapsilleen niin eivät saa, kuppikunnat päättää mitä tehdään ja mihin mennään. Mutta mennään pari vuotta taas eteenpäin niin huomataan että ne jotka siellä toisella reunalla keikkuivat ja eivät saaneet sitä harjoitusta kun "omat pojat tahkosivat" kruunun jalokivenä, niin nämä pelaajat menestyy toisessa seurasssa ja voidaan taas kehua kuinka hyviä junnuja on saatu mailmalle.
+Lisää kommentti
Noh sen jälkeen kun valmentaja taas haukkui lastani idiootiksi ajattelin kyllä käydä läimäsemässä vähän valmentajaa selkään mutta onneksi aikuisena hillitsin itseni.
Hakissa vielä ollaan mutta tämä valmentaja EI valmenna lastani.
Ilmoita
Kyllä Hakissa ollaan todella hölmöjä kun ei huomata omaa nenää pidemmälle, Tälläkin kaudella on lähtenyt ainakin viisi todella, siis todella lahjakasta nuorta pois ja asialle ei ole tehty mitään, Kauhea sähläys joka suuntaan mutta mihinkään ei osata keskittyä. Valmentajille lisää koulutusta että osaavat huomata jos jokin on vinossa joukkueissa ja niihin pitää puuttua heti ekä viidestoista päivä, Mutta meidän menetys on tämä. Nyt rivit kuntoon ja nopeasti ja tosta "AlustaAstiMukana" kirjoittajan viestistä voisi vaikka ottaa mallia hieman.
Ilmoita
Kyllä on Hakissa kiertokulkua niin valmentajissa kuin pelaajissakin taas. Aikanaan kun Jari Heiniola sai "kenkää" niin vuoden aikana Hakista hävisi satakunta nuorta pelaajaa ja jäljelle jäi viitisensataa, Sitten alkoi pieni ylämäki kun saivat hieman asioita kuntoon ja taas kun sooloilevat ja sekoilevat junnuissa niin alamäki alkoi, jo viime syksynä, Montakohan sataa lähtee tällä kaudella?
Ilmoita
Ei ole Hakissa kahteen vuoteen tehty asialle mitään että seurassa viihtyisi. Kannattaisi alkaa painaa sitä paniikki nappulaa tai ei ole kohta yhtään pelaajaa. Alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttään.
3 VASTAUSTA:
Mekin vaihdettiin joukkuetta. Ei siksi että olisi ollut parempaa valmennusta, ei siksi että tavoitteet oli korkealla, ei siksi että lapsi pääsisi pelaamaan korkeammalle tasolla vaan JOUKKUEHENGEN takia.
Ja kyllä kannatti. Treeneihin mennään aina hymyssä suin ja mikä tärkeintä tullaan myös hymyssä suin.
Kyllä; ruoho oli vihreämpää aidan toisella puolella.
P.S. Muissa joukkueissa ne tekee jotain kivaa joskus yhdessä mikä ei välttämättä ihan liittyisi jääkiekkoon, se kohottaa joukkuehenkeä👍
Joukkueiden sisällä niin pahoja ongelmia että niihin menisi vuosia korjaantua. Siihen mennessä lapset jo aikuisia.
Lapsi reagoi niin ettei halua mennä treeneihin/peleihin, maha kipeä, pää kipeä...
Aika harvasta tulee ammattikiekkoilija, minkä hinnan me tästä maksamme, onko järkeä? Enkä puhu rahallisesta hinnasta vaan mielenterveyden. Se on kun siellä ei ole minkäänlaista ammattitaitoa takana. Ja ne kenellä sitä edes vähän olisi niitä ei kuunnella.
Tulevahullu kirjoitti:
Joukkueiden sisällä niin pahoja ongelmia että niihin menisi vuosia korjaantua. Siihen mennessä lapset jo aikuisia.
Lapsi reagoi niin ettei halua mennä treeneihin/peleihin, maha kipeä, pää kipeä...
Aika harvasta tulee ammattikiekkoilija, minkä hinnan me tästä maksamme, onko järkeä? Enkä puhu rahallisesta hinnasta vaan mielenterveyden. Se on kun siellä ei ole minkäänlaista ammattitaitoa takana. Ja ne kenellä sitä edes vähän olisi niitä ei kuunnella.
Tämä on niin totta. Yksikään seuran vastuuhenkilöistä ei puutu asioihin (Eivät edes viitsi vastata kysymyksiin?) ja on aivan välinpitämätöntä toimintaa. Joukkuehengen ylläpitämiseksi tarvitaan muutakin kuin treenejä joukkueet on niin jakautuneet kahtia että "alemmat" sarjan harrastajat eivät tunne edes ns "ylemmän" sarjan pelaajia vaikka joukkueista pitäis olla kyse. Pelaajat on pidetty erillään toisistaan ja pidetään jostain ihme syystä, aivan kuin tarttuisi jotain A-pelaajasta AAA-pelaajaan?.

Toinen syy oli pelaamisen lopettaminen Haki joukkueessa että yhdelle lapsista tuli hengitysvaikeuksia aina Nummelan hallissa kun halli on aivan homeessa, Ihme että lapsia edes päästetään tähän jäähalliin?. Vaikka täällä pääkaupunki seuroissa ei ole välttämättä myöskään kaikki ole aivan priimaa mutta yhteenkuuluvuuden tunne ja joukkuehenki on huomattavasti parempi. Toivottavasti Haki vielä lunastaa lupauksensa jonakin päivänä, mutta nyt tuntuu että jokainen homma jää puolitiehen. Paikallisena toivoisin kannattavani paikallista joukkuetta, mutta tällä hetkellä ei vaan voi näiden vaikeuksien ja välinpitämättömyyksien takia.

J.K
+Lisää kommentti
Tähän kauteen vaihtui myös meillä seura, eikä päivääkään ole pelaajaa harmittanut. Kyllä seuran (Hakin) pitäisi kieltää isävalmentajien osallistuminen ryhmien nimeämiseen ja valvoa että vastuuvalmentaja hoitaa kyseisen homman. Tämä homma meni niin että kotona hyvä ja muualla parempi.
Ilmoita
Ei hyvältä näytä ei, Voisiko jo pikku hiljaa Hakin palkattu henkilökunta sekä hallitus alkaa tekemään jotain muutakin kuin kaivaa nenää että ei menetettäisi kaikkia pelaajia?

Joukkueissa on todellakin huono henki pelaajat lähtee ja vanhemmat tappelee, sekä myöskin määrää. Äiti määrä isävalmentajaa kotona tekemään näin seurauksista välittämättä. Vanhemmat eivät anna työrauhaa valmentajille koska itse valmentajat näyttää olevan jääräpäitä ja ei näe omia varpaitaan pidemmälle. En ole kyllä kuullut koskaan että missään seurassa olisi olut näin tulehtuneet välit kaikkien kanssa.

Syy näyttää olevan selvä että miksi täällä kirjoitellaan, on selkeästi helpomi ettei saa vihoja nisakaan joka on niin tyypillistä Lohjalaisilta ja kun vihat saat niskaasi niin on parempi lopettaa koko touhu niin kuin monelle on käynyt, Sinut savustetaan ulos joukkueesta.

Harmi kun on paljon lahjakkaita nuoria lähtenyt kehittymään muualle ja tätä ei toivoisi, mutta minkäs teet kun osa porukasta ei näytä ymmärtävän mitä on joukkuehenki ja tämä vaikuttaa suoraan pelaajiin ja kopissa ei ole enään kivaa, Tätä on jatkunut jo toista vuotta ja kukaan ei tee asialle mitään vaikka on yleisessä tiedossa. Vahemmilta vaaditaan maksujen lisäksi paljon ja jos olet saanut vielä vihat niskaan niin nakki kyllä napsahtaa joka kerta ja vaaditaan vielä enemmän.
Ilmoita
Ihme porukkaa on kyllä hakissa, ei edes tervehditä käytävillä vanhempia, kuppikunnat kokoontuu ja vanhempainpaleavereihin ei viitsi edes mennä kun vaan inside porukka keskustelee.. vika kausi ja morjens.
Ilmoita
Luvataan maat ja taivaat koko ajan ja mitään ei tapahdu. Kohta muuttuu paremmaksi, ensi viikonloppuna, ensi kuussa ja ensi vuonna tapahtuu sitä ja tätä...ja koskaan ei tapahdu mitään.
Tätä on nyt kuunneltu pari vuotta.
Ilmoita
Sivusta ja vastustajan osalta (katsomo, valmennus) kun Lohjan toimintaa on seurannut, niin en yllä olevaa ihmettele yhtään. Vuosien varrella ehkä eniten pisti silmään (en erittele) valmentajien toiminta ja siten toiminta myös jäällä, mikä näyttäytyi osaltaan jopa (joo) käyttäytymisenä. Millainen valmennus, sellainen joukkue...
Taitavia ja urheilullisia yksilöitä kyllä näkyi, mutta joukkueena en arvostanut yhtään, enkä edelleenkään.
Jotain on tehty kyllä oikein tai ehkä sittenkin vain mahdollistettu, kun muutamat yksilöt ovat kehittyneet. Tämä ehkä yllä olevan perusteella ja valmennuksesta huolimatta vain sen oman työn/ osaamisen/ asenteen johdosta.
Oma näkemys on, että jos vain hammasta purren vanhempi jaksaa ja oma jälkikasvu pääsee jäälle ja saa pelata, antaa mennä vaan. Tällöin (kuten muutenkin) harrasta muita lajeja ja tee töitä sekä kun on aika vähän vanhempana jättää muut harrasteet vaihda viimeistään muualle (rankkaa se kuskaaminen kaikille kyllä on).
Vinkki vanhemmille; jos poika pärjää - älä mene katsomaan treenejä ja katso vain pelejä, älä myöskään keskustele treeneistä/ peleistä valmentajien ja vanhempien kanssa sekä mahdollista se oma (lajikohtainen)treenaaminen - tuska ainakin pienenee.
Ilmoita
Varmaan ottaa päähän kun on kymmenkunta pakkia ,toista kymmentä hyökkäjä ja ainakin kolme mokkea lähtenyt eri ikäluokista , voi meinaan kohta kiirus tulla hakeen kaikkiin ikäluokkiin lisää pelajia.. Isot kaupunki seurat kiittää...
Ilmoita
Karmeata luettavaa
Ilmoita
Ei taida tulla kevättä Hakin joukkueessa. Ei ole enään mukelon kuulemma kivaa pelata ja varsinkaan harjoitella hakissa. Ikävää että tähän pisteeseen on saatu joukkueet.
Ilmoita
No on hieman hävettävää ja onko edes ihan korrektia että aloitetaa kosimalla toisista seuroista pelaajia nyt kun omat kasvatit on saatu ulos. Nyt menee ainakin minun ymmärryksen yli tämä hakin touhu, Eikö se riittänyt että eräät kun kuuli pelaajan lähtevän joukkueesta niin soiteltiin toiseen seuraan että ei kannata ottaa sitä ja plä plä plä sekä mustamaalattin pelaajaa, nyt tehdää päinvastoin että eräät soittelee toisen seuran vanhemmille ja pyytää liittymään hakiin. Kuinka alas voi enään vajota haki ja sen vanhemmat?
2 VASTAUSTA:
Hakin touhu on niin ala-arvoista ettei voi edes käsittää!!!!!
Just tää kaikki paskanpuhuminen ja mustamaalaaminen. Oon niin väsynyt tähän touhuun. Ja aikuiset ihmiset tekee tätä, miettikää vähän! Aikuiset ihmiset kiusaa Hakissa lapsia ja siihen ei puutu ketään. Mulla on välillä niin paha olla tuolla, yksikin päivä mulla tuli itku kun kuulin taas mitä yhdelle pojalle oltiin tuolla tehty.
Voiko olla nolompaa/lapsellisempaa soitella toiseen seuraan ja haukkua joku LAPSI aikuisen toimesta. Nyt katsomaan sitä omaa peilikuvaa ja miettimään miten meni?
Luulisi hävettävän jo niin kovin että yöunet menisi.
+Lisää kommentti
Onhan toi noloa touhua ollut viimeiset kaksi vuotta Hakissa. Nyt kun on saatu häädetty omia pois niin joudutaan ainaamaan pelaajia toisista joukkueista paljon. No ei tarvitse enään ensi kaudella käydä katsomassa Nummelan home-halliissa yhtään peliä onneksi.
Ilmoita
On tää uskomatonta. . .
Ilmoita
Näin Lohjalle muutaneena en voi kun sanoa että kyllä täällä sellaisia idiootteja ollaan ettei muualta löydy. Olosuhteet harjoitteluun ja pelaamiseen ovat hyvät, ei kestetä kun oma pikku mussukka ei kuulukaan joukkueen ykkösryhmään, sitten lähdetään pääkaupunkiseudulle höntsäilemään näihin aivan surkeisiin olosuhteisiin. Matkustellaan tuntikausia että pikku mussukalla ( lue vanhemmat) tulee hyvä mieli, ei voi muut sanoa kun hävetkää!!!
4 VASTAUSTA:
Hävettää juurikin että joukkueet eivät osaa hyödyntää kaikkia pelaajia ja päästävät juurikin näiden omien "kultalapsiensa" takia karkuun toisiin joukkueisiin. Jos on niin hölmöjä että luulee pelien pyörivän vain muutamien pelaajien ympärillä niin antaa vaan rypeä siinä siinä toivossa, kyllä se totuus vielä iskee päin naamaa. Harjoitus olosuhteissahan ei olekkaan mitää vikaa, vaan juurikin näissä itseään täynnä olevissa vanhemmissa ja isävalmentajissa.
Miten olosuhteet on hyvät? Mistä puhut? Oletko mukana monenkin ikäluokan menossa?
Jos olisit yhtään keskittynyt näihin teksteihin ymmärtäisit ettei kyse ole siitä ettei se oma mussukka pelaa ykkösryhmässä vaan siitä että sillä omalla mussukalla on paha olla, ja siinä on aika iso ero.
Puhutaan vissiin vähän eri asioista.
Sinun asenteesi on juuri ongelman ydin, kun jostain asiasta kehtaa sanoa ääneen se on vain sitä kun ollaan kateellisia siitä kun se oma mussukka ei pelaa siellä ykkösryhmässä=ongelmaa ei siis ole.
Jos on paha olla, täytyy muistaa että toimintahan on vapaaehtoistoimintaa ja ei missään tapauksessa pidäkään olla vastenmielisessä toiminnassa mukana. Jos on oikein paha olla kannattaa hakea ammattilaiselta apua, toivottavasti ei ole kyse ihan pikku lapsesta, voi tulla ankea elämä kun alkaa ne aikuisten oikeat haasteet elämässä, nämä nyt on kuitenkin pikkuasioita.
Voimiavoimia kirjoitti:
Jos on paha olla, täytyy muistaa että toimintahan on vapaaehtoistoimintaa ja ei missään tapauksessa pidäkään olla vastenmielisessä toiminnassa mukana. Jos on oikein paha olla kannattaa hakea ammattilaiselta apua, toivottavasti ei ole kyse ihan pikku lapsesta, voi tulla ankea elämä kun alkaa ne aikuisten oikeat haasteet elämässä, nämä nyt on kuitenkin pikkuasioita.
Hieno huomata että Hakin henkilökunta ja joukkueenjohtajatkin on herännyt lukemaan missä oikea ongelma on? Eli juurikin teissä kun teillä näyttää olevan niin mahdottoman lahjakas tausta jolla pystytte tappamaan nuoriso urheilun. Ette ilmeisesti ole ymmärtänyt että joukkueissa on myöskin harrastajia jotka maksaa juurikin nämä teidän kultalapsien jäät sekä samalla itse kärsivät kun eivät saa harjoitusta tai edes sitä yhdessä oloa jonka takia tullaan harrastepohjalla liikkumaan ja näuttimaan jääkiekosta. Mutta aikansa kutakin ja kohta huomaatte että ei ole jäljellä kuin nämä teidän "kultalapset" jotka räkii kattoon ja nuuska huulessa kulkee hallin nurkalla.
+Lisää kommentti
Ryhdyimme puheista tekoihin ja pelaaja vaihtoi pelaamaan pääkaupunkiseudulle, jossa on ihmisiä, ei lohjalaisia! HAKI ei ollut kiinnostunut tästä pelaajasta lainkaan, mutta pks:n seuroissa ovi aukesi kaikkiin seuroihin, siitä vain valitsemaan...
1 VASTAUS:
Ei ole vielä sivuilla näkynyt suunnitelmaa ensi kauden joukkueista tai valmentajista. Eikös niitä pitäisi pikku hiljaa julkaista, suuressa osassa lähiseuroista on ainakin jo sivuilla tietoa tulevasta.
+Lisää kommentti
Mites HAKIn touhu nyt? Joko joku on kaivanut IHL:n esiin, tai perustanut uutta seuraa?
Ilmoita
Nyt ollaan jännän äärellä kun kausi lähenee loppuaan. Kuinka moni lopettaa ja kuinka moni lähtee muualle pelaamaan?
Veikkauksia, riittääkö 20?
Miten meni Haki niinkuin omasta mielestä?
Ilmoita
Taitaa kaikki nämä valittajat ja "parempien" seurojen perässä juoksijat olla juurikin niitä, jotka kahvikuppi kädessä hallin nurkassa arvostelevat vapaaehtoisesti hommaa pyörittävien tekemistä. Sitten itketään kioskivuoroista, treeniajoista, valmennuksesta ja tylsistä luistimista joka välissä, mutta itse ei jakseta nostaa katsetta sieltä somen ja itkufoorumien kirkkaista valoista. Jos asiat ovat huonosti, eikä sen oman Jani-Petterin luistin kulje tai lämäri lähde, kannattaa katsoa peiliin ja kokeilla osallistumista seuran toimintaan.

Puutteita toki on ja tulee aina olemaan, mutta niin tulee turhasta itkeviä vanhempiakin. Itse osallistun seuran toimintaan vapaaehtoisesti, jälkikasvu nauttii pelaamisesta ja ystävistä. Halleilla näkee tuttuja joiden kanssa saa välillä nauraa ja silloin tällöin jopa myös valittaa asioista. Viisi kautta nyt pyörinyt itse Lohjan halleilla touhuamassa.

En usko, että täällä itkeminen muuttaa asioita seurassa tai pukukopissa. Jos asiat ovat noinkin huonosti kuin täältä saa lukea, yrittäisitte joskus keskustella valmentajien tai muiden toimihenkilöiden kanssa kasvokkain.

Ja koettakaapa joskus hymyillä ja pitää hauskaa siellä hallilla, se saattaa vahingossa tarttua muihinkin.
4 VASTAUSTA:
Hyvä Seppo, olette varmaan oikeassa. Mutta silloin kun sinun omaa lastasi siellä kiusataan ja kukaan ei ota kuuleviin korviin ja kukaan ei halua ottaa kantaa, minua ei valitettavasti vaan naurata.
Ne kenelle siellä on kaikki hyvin ei ymmärrä, niin kävisi varmaan minullekin. Mutta onneksi on vapaus valita, joko harrastuksen tai seuran välillä.
Mutta nämä ”Sepot”;
ymmärrän myös sinun kulmasi tähän asiaan, yritäthän ymmärtää myös minun?
Jos me emme olleet syystä tyytyväisiä seuran toimintaan niin näet tarpeelliseksi syyllistää minua asiasta. Vika olikin siis minun sinun mielestäsi?
P.S. Jani-Petteri on jo vanha läppä
Auttaako se Jani-Petterin luistimia kulkemaan tai lämäriä lähtemään jos osallistuu seuran toimintaan?
Juu sehän juuri auttaa, Seppo on joku joukkueenjohtaja, valmentaja tai joku muu vastaava. Silloin Seppo kuuluu piireihin ja Sepon lapsi pääsee nauttimaan eduista, pääsee hyviin peli-ja harkkaryhmiin, ylimmääräisiin peleihin ja saa positiivista huomiota hallilla.
Piiri pieni pyörii, se on juurikin Hakin ongelma, onneksi Seppo on tajunnut sen itse. Hyvä Sepi!
Voi Keijo!!!! Itse olen pyörinyt hallilla aika paljon kauemmin ja nähnyt aika paljon laidasta laitaan kuvioita. Pakko sanoa, että Hakin toiminta on ollut suoraan sanottuna kaikkien paskinta, mitä olen nähnyt ja missä olen ollut mukana. Joo aina ei voi mennä kaikki putkeen, mutta kun olisi edes joskus Hakin aikana mennyt.
+Lisää kommentti
Sepolla on hyvä tuuri kun on pyörinyt Lohjan halleilla. Muut joutuu pyörii Nummelan halleilla ja joskus jos käy hyvä tuuri pääsee kisakallioon tai Lohjalle
Ilmoita
Seppo:
Onneksi sinulla menee hyvin ja menet siellä naama hymyssä😊
Empatiakykysi ei siis riitä niille kenellä ei mene hyvin?
Jos sinulla menee hyvin ja sinua kovasti naurattaa niin ongelma on lakaistu maton alle?
Ilmoita
Voi Seppo Sepon Sepon Seppo!
Ilmoita
Hyvä Seppo ja muutkin,

Tämä Hakin ongelma on juurikin se että kukaan ei välitä kun lapsi joutuu istumaan kopissa yksin nurkassa, kukaan ei välitä vaikka pelin pitäisi olla joukkuepeli jos yhtä kiusataan tai jää yksin. Missään seurassa ole nähnyt näin huonoa yhteishenkeä kuin Hakin muutamassa joukkueessa. Hei suurin osa on vielä junioreita joille ei aseteta tavoitteita korkealle, ne on vielä lapsia ja niiden pitäisi pitää hauskaa jääkiekon parissa. Mutta ikävä kyllä meilläkin on seuran vaihto edessä kun ei lupauksista huolimatta ole saatu kuntoon joukkueita.
2 VASTAUSTA:
Juu ja yritä kuule korjata ongelma; sinua syytetään hankalaksi vanhemmaksi 😩
Anonyymi kirjoitti:
Juu ja yritä kuule korjata ongelma; sinua syytetään hankalaksi vanhemmaksi 😩
Just näin!
Sen takia ei ton porukan kanssa kannata edes tapella. Kannattaa poistua takavasemmalle. Keskusteluyhteyttä ei saa.
Nyt loppukaudesta huomaa kun paniikkinappula on päällä ja tietyt tyypit yrittää mielistellä, myöhäistä kun koko kausi on perseilty.
Me ei mihinkään viitsitä lähteä, harrastus on pojalle vähän enemmän toissijainen harrastus mutta ymmärrän hyvin miksi jotkut lähtee hakemaan onnea muualta.
Ja hei Seppo, ei siinä auta mikään toimintaan osallistuminen, sitäkin kokeiltu ja siitäkin tuli sanomista, ei vissiin mennyt ihan putkeen...
+Lisää kommentti
”Parempiin seuroihin”
Ei kai sitä nyt kukaan huonompaankin lähde? Haloo!
Ilmoita
Mutta jos poika/tyttö ei pääse pelaamaan sinne AAA ryhmään, vaikka jopa koko suvun mielestä sinne kuuluu. Kyllähän siinä paha mieli tulee ihan varmaan. Ja eihän sitä aikuinen osaa käsitellä. Alkaa selän takana myrkyttäminen. Näinhän se menee, kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia.
11 VASTAUSTA:
? Eihän kaikki joukkueet Hakissa edes pelaa AAA. Enkä muutenkaan ymmärtänyt, kuka on puhunut jostain tasoryhmistä...
Sulle on vissiin jaettu pipetillä
Voi voi sentään. Lueppa kuule viimeiset viestit läpi ja mieti omaa kommenttiasi. Tunnut todella kylmältä ihmiseltä.
Joo toi on totta, mutta niin kai se menee vähän joka seurassa. Vanhemmat tätä hommaa kyllä haluaa säätää tavalla tai toisella. HAKIssa seurana muuten näyttää menevän ihan hyvin.
🤯olen sanaton!

Olen koulussa töissä, tästä lähtien jos joku tulee sanomaan että hänen lastaan kiusataan sanon vain että olet kateellinen kun lapsesi ei saa kokeista kymppejä.
Samaa mieltä suunnilleen, ei nyt tartte kuitenkaan puhua pelkästään AAA ryhmään pääsystä, sama homma on A => AA/AA+ tasolle, tai vanhemmissa sit nää akatemiat ja II jengit. Vanhemmilla kova halu säätää, kommentoida ja vaikuttaa valmentajien päätöksiin.
Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...
Anonyymi kirjoitti:
Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...
No joo, olet oikeassa!
Mutta tajusit itsekin ettei liity näihin edellisiin viesteihin...
Kiva että jollain on luetun ymmärtäminen hallussa.
Sinulla oli siis kaksi hyvää ajatusta.
Anonyymi kirjoitti:
Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...
Joku vielä tätäkin viisaanpi on joskus sanonut: "kun olet nukkumassa niin ei tapahdu mitään mutta kun lähdet ulos, niin voit saada vaikka kalan."
Tuo on niin idiotismiä. Eikö kukaan teistä ymmärrä, että kaikki LAPSET EI EDES HALUA PELATA AAA-JOUKKUEISSA, koska yhteishenki usein Hakissa niissä täysin ala-arvoinen? Näin ainakin meillä oli, lapsi itse ei edes halunut pelata AAA-joukkueessa huonon joukkuehengen ja näiden ”kuuluisien itseoppineiden isävalmentajien” takia. No onneksi vaihtoehtoja löytyy...
No kun kaikki ei edes sinne halua... Voihan asiat noinkin käsitellä, kertoo paljon sinusta. Voisin tehdä sinulle diagnoosin - voi olla sinulla vaikeaa ymmärtää, millä tilalla teet näitä täysin järjenvastaisia tulkintoja. Suosittelen omalääkärille ajan varaamista, voit saada lähetteen eteenpäin.
Anonyymi kirjoitti:
Tuo on niin idiotismiä. Eikö kukaan teistä ymmärrä, että kaikki LAPSET EI EDES HALUA PELATA AAA-JOUKKUEISSA, koska yhteishenki usein Hakissa niissä täysin ala-arvoinen? Näin ainakin meillä oli, lapsi itse ei edes halunut pelata AAA-joukkueessa huonon joukkuehengen ja näiden ”kuuluisien itseoppineiden isävalmentajien” takia. No onneksi vaihtoehtoja löytyy...
Se on totta kaikki lapset ei halua pelata AAA joukkueessa, mutta valitettavasti aika moni näiden ei haluavien lapsien isistä ja äideistä haluaa että poika/tyttö olisi siellä AAA jengissä. HAKIn ongelma, haaste on kokonaisuudessaan tuo isä/äititoimihenkilöiden määrä, mutta ei valitettavasti ulkopuolisia halukkaita ole näihin posteihin. Mutta menee se samalla kaavalla myös monissa muissakin seuroissa, ei HAKI tee tähän poikkeusta. HAKIssa nämä "normaalit" isit/äidit ovat liian isossa roolissa, kova on tarve säätää ja kommentoida lasten harrastusta. Tämä vaatii seuralta tiukempaa otettta, selkeitä sääntöjä, linjauksia.
+Lisää kommentti
Aika erikoista kun toiset puhuu kiusaamisesta sekä syrjinnästä seurassa niin heti joku valopää ajattelee ja puhuu tasoryhmistä, näissä ei varmastikkaan ole kyse tasoryhmista vaan siitä että joukkueissa on hyvä olla ja mukava harrastaa, mutta niinhän nyt ei näytä olevan? Mutta mielenkiintoisia kommentteja ja itse tiedän todella hyvin kun oma lapsi voi huonosti ja haluaisi harrastaa jääkiekkoa, mutta se ei ikävä kyllä ole enään mahdollista Hakissa, johto ei puutu asiaan mitenkään ja tee edes mitään pelaajien hyvinvoinnin eteen ja antaa villin lännen meiningin jatkua, silloin juurikin nämä isä/äiti valmentajat pääsevät valloilleen ja se syö joukkueita sisältä kun rotta ja joukkueet hajoaa. Näyttää taas olevan pelaaja kato ja paniikki nappula pohjassa mutta mitään ei tapahdu niin se on meilläkin nyt hyvästien aika hakille- Kivaa se oli niin kauan kun asiat meni solmuun parivuotta sitten hakin joukkueissa parin vuoden päästä ei taida olla enään seuraa nimeltä haki jos tämä meno jatkuu.
Ilmoita
Niinpä kyllä ihmetellään suurin joukoin tätä keväistä muuttoliikettä! Vilkuilin viestejä ja on monenmoista huolta ja murhetta näissä keskusteluissa, eikä oikein valopäänäkään osaa vastata oikein joka kohtaan ja murheeseen. Ja vielä ollaan koulujakin käyty, vaikkei olla koulussa töissä edes keittäjänä tai jopa ihan maikan epätevänä sijaisena.
3 VASTAUSTA:
Ja asiasi oli mikä?
Millä tavoin maikan epäpätevä sijainen liittyy Hakiin?
Yritit varmasti olla niin hauskan sarkastinen että taisit jo loppulauseessa ampua itseäsi jalkaan.
Mutta kaikki kunnia maikan epäpätevälle sijaiselle.
Pointtisi oli??? Viestisi kertoo kyllä aika paljon ajuksenjuoksustasi ja asenteestasi ja ehkä toivoisin että et olisi junnu-urheilussa mukana ennenkuin asenteesi muuttuu 🙂 Taidan laittaa tähän ketjuun muutaman Suomen Jääkiekkoliiton asettaman tavoitteen ja arvon. Voitte sitten tarkastella, sinäkin, miten Hakin toimintatavat kohtaavat nämä tavoitteet ja arvot. Luulisi Hakin tavoitteiden ja arvojen olevan linjassa niiden kanssa. Aika kaukana valitettavasti ollaan.
+Lisää kommentti
Anonyymi

24.4.2019 8:54
🤯olen sanaton!

Olen koulussa töissä, tästä lähtien jos joku tulee sanomaan että hänen lastaan kiusataan sanon vain että olet kateellinen kun lapsesi ei saa kokeista kymppejä.
1 VASTAUS:
Näinhän se Hakissa menee. Tietäisittepä vaan, voisin kirjan kirjoittaa 🙂 Omaa lasta ei ole edes kiusattu, mutta tiedän että osaa on ja kun siihen yrittää puuttua, vastaus on aina se, että yrität pyuttua, koska haluat vain oman lapsesi pelaavan AAA-joukkueessa 😂😂😂😂😂 Enää ei voi kuin nauraa, auttamaan tai vaikuttamaan et pysty. Ja jos aikuista kohdeltaisiin työpaikalla, kuten muutama nk. valmentaja lapsia kohtelee, saisit syytteen työpaikkakiusaamisesta. Mutta ei haittaa, kun kyse on vaan lapsista, huoh 😔
+Lisää kommentti
Olen edelleen sanaton...

Kyllähän tuon viesti varmasti nähtiin, miten tästä vieläkään tulee matikan epäpätevä sijainen?
Ilmoita
Kyllä Harjun Kiekko ON iso seura!
Tiedättekö mistä sen tietää?
Siitä kun Lohjan torilla on iso telkkari mistä näkee jääkiekon mm-kisat...
Ilmoita
Sit lähtee näkööjään pelaajia pois hakista, miksiköhän?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Harjun Kiekko, vuosisadan vitsi?

Seura, joka on täynnä katteettomia lupauksia! Kerro omat kokemuksesti, niin saadaan makeat naurut...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta