Harjun Kiekko, vuosisadan vitsi?

Pelaaja_999

Seura, joka on täynnä katteettomia lupauksia! Kerro omat kokemuksesti, niin saadaan makeat naurut...

492

34401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksikaikkienpuolesta

      Tähän löytyisi monta, monta tarinaa. Kuten erään joukkueenjohto, miten voi toimia noin epäoikeuden mukaisesti.....jojo taitaa olla itseään täynnä, joka ei ajattele muutakuin oman pelaajansa etua, muille pelaajille on ihan sama miten heille käy. Puhuttamattakaan vavasta! Seurassa eräs johtokunnan jäsen tekee ihan omia päätöksiä seuran nimissä....äänestetään tälläiset pellet ulos sieltä, tämä HaKi tulee kaatumaan omaan näppäryyteensä. Uskokaa vaan :D

    • Hölmöö

      Joukkueiden valmentaja tekee lapsikauppaa, an mun pojan pelata AAA ni mää annan sun pojan pelata AAA, just!

    • Uffe

      Mihin hävisi Hakin lupaus et pelataan yhtä paljon Nummelassa ja Lohjalla? Nyt pelataan Nummelassa, Nummelassa, Nummelassa... Kustannusten piti laskea, mutta kuis kävi, nousi ja vielä nää saakelin Nummelaan ajot Lohjalta, mistä saa ilmaista bensaa?

    • Helinäkeijuska

      Haki on salaseura!!!!!!!!

      • yksikaikkienpuolesta

        Ei, tämähän jo verrattavissa muutaman vuoden takaisiin asvalttikartelliin. Osa toimihenkilöistä hyötyy siitä kenellä on ruskein kieli. Jos mä teen näin niin toi hyötyy tosta......kunnon suklaajuna!


    • hullusaaollamutteityhmä

      Lopettakaa kk-maksujen maksaminen järjestäkää kokous! Kyllähän C-joukkue sai valmentajan ulos niin saa muutkin!

    • hullu_muttei_tyhmä

      Lopettakaa maksujen maksaminen, tai äänestäkää johto ulos! Toimi muuten C-joukkueella, miksei muillakin........

    • Ifk

      Hieno saavutus Lohjalaisilta, saivat Nummelankin tehokkaan junnutehtaan kuolemaan :D

      • ritrw

        Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!


      • Tottavie
        ritrw kirjoitti:

        Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!

        Nummelasta on lähtöisin seuraavat pelaajat, joilla on A sm tai maajoukkue kokemusta, Ainali, Takaveräjä, Argilander, Tolvanen A, Tolvanen E, Tani, sekä Karjalainen josta on tehty myös NHL varaus. Kaikki on 90 luvulla syntyneitä ja lisää on muutama pelaaja tulossa, joten kyllä Nummelassa jotain on junnupuolella tehty oikein, laittakaapa Lohjalaisista vastaava lista ja tällä en tarkoita nyt mitään tyttökiekko hömpötystä.


      • mikä_mikä_maa

        Mikäpä seurassa toimisi niinkuin kuuluu?? Joukkueet saavat tehdä niinkuin haluaa eikä seura/hallitus uskalla tehdä linjavetoa. Pelleilyä, josta maksetaan kova hinta ja ammattivalmentajat buahaaahaaaahaaaaa


      • Rännikiekko
        ritrw kirjoitti:

        Kyllä tuo Nummelan "junnutehdas" tappoi ihan itse itsensä. Ei päteviä valmentajia oli nupsissa, ja siirtyneet hakiin. Me, myself and my boy!

        Olen pikkaisen erimieltä asiasta...esim..Nummelasta on lähtenyt Bluesiin ja k-Vantaaseen,ymym...valmentajia... Ei sinne ihan (seuroihin) kävellä sisään ja sanota ...mä Tulen tänne valmentaa..
        Esim... Blues B Marttila, k-Vantaa Aropelto


    • Nummelalainen

      Haki on syvässä kriisissä ja on viimeiset hetket asialle jotain muutoksia saada. Tilannetta ei auta että eletään huhujen varassa, HaKin hallituksen on tultava esittämään faktoja pelaajilleen missä mennään. Myöskin mitä valmennuspäällikön hyöty on seuralle, hän ei ainakaan täytä sopimuksen mukaista työmäärää. Nyt näyttää siltä, että Nummelan halleissa jätetään vuorot tyhjiksi ja toiminta on siirtynyt enemmän Lohjalle, mikä ei ole lupausten mukaista. Meidänkin joukkueen kotipelit pelataan käytännössä Lohjalla. Hallituksessa ei saisi olla yhtään joukkueiden toimihenkilöitä, koska he eivät pysty puolueettomasti toimimaan ja heidänhän pitäisi muutenkin jäävätä itsensä tietyissä asioissa jonka jo yhdistyslaki määrää.

      • Hakihajotukseen

        Lohjalaiset ovat niin sisäsiittoista porukkaa, ettei niiden kanssa kannata tehdä mitään yhteistyötä! Siellä ei ole muuta kuin omanedun tavoittelijoita, Ensin kusettivat omia LoKV jäseniä ja nyt yrittävät kusettaa Nupsia. Tämän takia Vihtiläiset eivät halua kuntayhdistymistäkään Lohjan kanssa.


      • marjamaija

        Onko HaKi syyllinen siihen, ettei Lohja ja Vihti yhdisty? Enpä usko moista!


      • VihtiOnMaailmanNapa
        Hakihajotukseen kirjoitti:

        Lohjalaiset ovat niin sisäsiittoista porukkaa, ettei niiden kanssa kannata tehdä mitään yhteistyötä! Siellä ei ole muuta kuin omanedun tavoittelijoita, Ensin kusettivat omia LoKV jäseniä ja nyt yrittävät kusettaa Nupsia. Tämän takia Vihtiläiset eivät halua kuntayhdistymistäkään Lohjan kanssa.

        Siellä on taas yksi vihtiläinen kateellinen Lohjalaisille :-D tui tui


    • iitumaria

      Jopa on tietävää porukkaa! Oletteko edes avanneet jäähallin ovea, saatikka käyneet katsomassa matseja? Meitä on siellä paljon ja kannustus on hyvää.

      • maijamarja

        Totta puhut, iitumaria. Kannattaisi käydä tutustumassa jäähalliin. Talkootyötä riittää, jos vaan on haluja. Kateus vie kalatkin vedestä! Ehkä olisi hyvä ottaa asioista selvää, ennen kuin kirjoittelee typeryyksiä totena.


    • TurpeinenPA

      Ihme juttu nämä valmentajien ja niiden kaverien pojat. Miten ne kaikki sattuukin olemaan AAA tason ja "paremman" Harjoitusryhmän pelaajia. Jojo ja vava Nummelasta joten kaikki harjoitukset siellä. Päätökset tehdään pienen ryhmän sisällä, ei avoimesti. Katteettomia lupauksia, valmennus ja peruutus kuin punakoneella, ilmapiiri huono ja porukkaa valuu blues:iin. Surkea tilanne pojille jotka haluaisivat kehittyä pelaajia. Toivottavasti jotain parannusta tulee, koska kk-maksut on järkyttävät. Olisiko myös aika kaivaa IHL esiin tai perustaa jokin muu seura Lohjalle.

      • Peeteer

        Jos katsoo HaKin joukkueiden toimihenkilöitä, 80 % heistä on Lohjalaisia. Joten väitteesi on käsittämätön!


      • xhakilainen

        Ei Hakissa ole missään ikäluokassa yhtään AAA joukkuetta, ehkä muutama AAA pelaaja joiden kannattaa lähteä nopeasti pääkaupunkiseudulle oikeaan AAA joukkueeseen ja valmennukseen kokeilemaan jos taidot, pää ja kunto riittää.


    • TURpeine

      Mikä väite!?!?!???

    • Hakiton

      Kyllä tämä uusi puheenjohtaja on ihan täysi bimbo. Ei tajua Jääkiekosta mitään. Kauden jälkeen on jälleen tulossa suuri joukkopako pääkaupunkiseudulle, jollei joku järkipää perusta uutta jääkiekkoseuraa Lohjalle. Ei tämä yhteistyö toimi alkuunkaan tää matkustaminen on perseestä ja sitä mieltä on suurin osa vanhemmista, seurat omille paikkakunnille ja paluu vanhaan on ainoa oikea ratkaisu. En ymmärrä miksi meiltä vanhemmilta ei kysytä mitä mieltä me olemme tästä yhdistymisestä, ei ainakaan täällä Lohjalla olla missään vaiheessa kysytty. Kiekkokoulu on täällä ihan onneton 20 uutta pelaajaa tulossa, ei mitään tulevaisuutta. Huhujen mukaan Nummela lähtee omille teille, meillä ei ole Lohjalla pelaajia joukkueisiin .

      • Syvältä

        Ojasta allikkoon, hyviä puheita, mitään ei tapahdu. Oravanpyörä pyörii, kukaan ei uskalla ottaa vastuuta, etenkään seura. Joukkueet toimii niinkuin toimii, osa toimii varmasti hyvin ja osa ei sitten mitenkään. Villi veikkaus ei kauan pyöri tällä toiminnalla....


    • LohjasydänNummela

      Noh, kyllähän siellä hyviäkin juttuja on tapahtunut, esim saatu valmennukseen uutta piristystä, josta ymmärtääkseni juniorit ovat suuresti pitäneet ja joille on tullut paljon uusia juttuja harjoituksissa sekä hyviä vinkkejä. Kauttaaltaan hyvään suuntaan menossa ja nuorentamassa valmennusorganisaatiota pirteämpään suuntaan. Tietysti ikuiset aikuisten kinastelut ja yksittäisten vanhempien vääristyneet kuvitelmat lastensa tasosta tuovat aina oman negatiivisen sävynsä toimintaan. Kunhan nyt muistetaan, ettei seura ole vanhempia varten, vaan niitä nuoria jotka siellä harrastaa ja tavoittelee paikkaa korkeammallakin. Täytyy vaan muistaa, ettei muutokset tapahdu yhdessä yössä, vaan yksi kerrallaan. Vasta kun yksi saatu kuntoon, niin voidaan aloittaa parantamaan seuraavaa. Olisi valittajienkin aika tarttua härkää sarvista ja ruveta talkoisiin.

      • Syvältä

        Kerroppas mitä talkoita voitais tehdä?


    • Heiniola

      Tää on tätä höpö höpö juttua, siellä on kaksi täysin ammattitaidotonta valmennuspäällikköä palkattu. Ei riitä että on kivoja , jos haluaa urheilijaksi on siihen annettava mahdollisuus ja Haki ei sitä pysty tarjoamaan, tämä on pelkkää harrastamista. Ei muuta kuin paskaksi koko yhteistyö ja alaseurat jatkavat jääkiekkotoimintaa alueella. Tämä puheenjohtaja on täysi idiootti, toimii täysin oman pojan etujen mukaisesti, eikä ymmärrä lajista mitään.

      • LohjasydänNummela

        Seurallahan ei ole yhtään valmennuspäälikköä tällä hetkellä! Noh mitä aikaisempiin valmennuspäälliköihin vertaa mitä täällä on pyörinyt, niin enemmän noilla kahdella on annettavaa junioreille, kuin kellään joka täällä on "valmennuspäällikön" nimikkeellä pyörinyt! Sinne on palkattu niin ammattitaidottomia kavereita aikaisemmin kenellä ei jääkiekosta mitään hajua, pelkästään oma etu! Viimeisimpänä esimerkkinä herra Heiniola! Mutta, joo tämä on ihan normaalia suomalaisuutta, kaikkia ei voi mielyttää, osa on tyytyväisiä, osa ei!


    • Heiniola

      LoKV vanhat talousasiat on sitten huhujen mukaan menneet poliisi tutkintaan. Toivottavasti asia vihdoin saadaan loppuun käsiteltyä.
      HaKissa on monta henkilöä toiminnassa mukana ketä ovat mukana olleet tässä, nyt on aika siirtyä takavasemmalle.

      • Nauraakuolleetkin

        YES mites nyt suut pannaan! Käy ihan sääliksi koko naurettavaa pelleilyä, maksut nousee nämä ammattimaiset valmentajat saa järjettömiä korvauksia. Pidetään vielä huippu seurana, montako on jo lähtenyt HaKista kauden aikana ja montako tulee lähtemään kauden lopussa?! Yhdestä joukkueesta yhden peliryhmän verran ja mitään vikaa, vikaa, vikaa ei ole toiminnassa.


    • Heiniola

      Nummelasta kuuluu kummia. Jälleen on yksi hallituksen jäsen eronnut HaKin hallituksesta. Kuuleman mukaan HaKin bimbo puheenjohtaja oli avautunut kiekkokoulun huonosta rekrytoinnissa. Tämä Henkilö on myös ollut Nummelan kiekkokoulun vetäjä, jossa on tänä kautena ollut yli 120 osallistujaa. Näin sitä savustetaan tekijät pois HaKin toiminnasta.

      • Faktatkuntoon

        Totuushan on ilmeisesti se, että kyseinen hallituksen jäsen on ollut vastuussa uusien pelaajien rekrytoinnista, ei pelkästään kiekkokoulun osalta vaan yleensäkin. Kiekkokoulun, jonka kyseinen hallituksen jäsen on hoitanut erittäin hyvin, ei ole hoitanut muita hommiaan liittyen uusien pelaajien rekrytointiin oikein ymmärtääkseni. Ja heti palautteen saadessaan oli itse luopunut kiekkokoulun vetovastuusta ja hallituspaikastaan! Eli tämä kaveri on itse lopettanut oman hommansa oma aloitteisesti , ja negatiivisen palaute ei ole ollut kiekkokoulu!! Faktat kuntoon.


    • Karlsson

      Paljonkos nää joukkueiden valmentajat saa korvauksia? Meneekö veroja?

      • Syvältä

        Eihän ne mitään veroja maksa, verottomia kilometri korvauksia. Sanotaanko 2500-4500€.


    • Lojoboy

      Oon oottanu Hakilta avoimuutta mut ei mitää tiedotteit tai mitää oo tullu, eix tapahu mitää?

    • lätkäjätkäkö

      AAA pelaajat kaikki valmentajien poikia/tyttöjä. Tai ainakin jonkun jojon/huoltajan. Muut on otettu sinne vaan maksamaan sen ydinporukan pelit/turnaukset /jäämaksut. Turmauksiin/peleihin valitaan aina se tietty porukka. Treeneissä opetetaan niitä omia poikia....sellaista menoa siellä. Että kiitos vaan, lajin vaihto edessä! Maksakaa itse omat paskanne, täältä sanotaan näkemiin!!!

      • Arvoisakaveri

        Ei ku älkää lopettako. Täähän on kiva lasten harrastus eikä aikuisten pelikenttä.


      • mersullareeneihin

        Tuntuuhan se köyhästä varmaan pahalta kun ei raha riitä edes lasten harrastuksiin.


    • HookLaulajaVox

      Harjun kiekko maalin tekee -kannustuslaulu 2016 (Lauletaan kapteeni koukun sävelmällä)

      Harjun kiekko maalin iskee, Jee Jee Jee!
      Harjun kiekko poika kotiin, Jee Jee Jee!
      Vastustaja jo hämääntyy, kun HaKi kiekkoa lämää päätyy!
      Hurja Joukko Harjun Kiekko se on!
      Pokemon!

    • Harjunkiekko

      mun isoveli oli tosi taitava ja hyvä pelaaja pelas haki 03 sit se ei enää saanu pelaa siel koska se oli mukamas liian huono sit se meni palaa haki 02 niiku moni muuki 03 sit niit 03 pelaajii kiusattiin siel eikä valmentaja välitäny yhtään sit mun isoveli lopetti.

    • Kiekkoäiti

      Tulinpa tänne lukemaan tätä ketjua, kun vinkattiin, että täällä lopussa (elokuun alussa) muutama "mielenkiintoinen viesti". On varmasti toivottavaa, että kaikki kirjoittavat itsenään eikä toisten nimissä, saatikka lasten nimissä??? Ikävää luettavaa, noloa ja sairasta... Ja tälläiset viestit valitettavasti kertovat siitä, mitä Hakissa tapahtuu =(

      Lasten ja nuorten upea harrastus, jota ei valmentajat, jojot, muut toimihenkilöt tai vanhemmat saa pilata - kannattaisi katsoa peiliin ja lisätä positiivista ajattelua sekä yhteishenkeä ja yhteen hiileen puhaltamista - lähtee ihan seuran johdosta ja sieltä muihin toimihenkilöihin ja joukkuiden johtoon. "Minä"-ajattelu pois vaikka väkisin, seuran etu (ME) ja pelaajan etu pitäisi olla kaikki kaikessa (muutamat valmentajat huom!!!). Emme ole HIFK, tavoitteet miellä pitäisi olla vähän muualla. Meidän (seuran) pitää pitää huoli KAIKISTA OMISTA PELAAJISTA, kaikkia tarvitaan ja kaikille pitää antaa mahdollisuus. Eikä lähettää tai antaa lähteä muualle tai lopettaa vaikka intoa riittäsi. UGH - PISTE.

      • Miettiävoi

        Siinä olet oikeassa kaikista pitäisi pitää huolta antaa palautetta niin positiivista kuin negatiivistäkin. Siinä tullaankin isoon MUTTAAN. Kuka osaa sanoa kuinka monta pelaajaa on lopettanut tai vaihtanut seuraa? Eikä pääkaupungin joukkueisiin mennä ellei ole taitoa! Mistäs pelaajia otetaan lisää?


    • AaTee82

      Olen samaa mieltä, että näitä kommentteja pitää kirjoittaa ehdottomasti omalla nimellä. En ymmärrä, mikseivät kaikki niin tee.
      Lohja on jääkiekon onnela, jota ei tajuta oikein kunnolla. Ei menestyspaineita pelaajilla, vanhemmille löytyy riittävästi talkoohommia, hyvät harrastuspaikat joissa pelata, huippuvalmentajat, jotka reiluja ja sitten jos niin onnellisesti käy että poju (tai nykyään myös tytöt pelaavat hokia) olisi lahjakkuus, niin paremmat joukkueet nappaavat kyllä nopeasti hankoniementien sisäpuolelle testeihin.
      Sporttibaariin pääsee katsomaan kiekkoa sitten NHL, KHL ja SMliigatasoa jos kiinnostaa.

      • OikeaNimi

        On sinua sitten nimellä paiskattu! Oletko kysynys miksi vanhempasi antoivat sinulle nimeksi AaTee82?


    • HakiC

      Huhujen mukaan haki C on tällä kaudella ennakkosuosikki

      • maijamarja

        Mun mielestä suosikki on B-nuoret.


      • HakiC

        Huhujen mukaan alko molemmilla kesäloma


    • Byyripoika

      Haki C tekee ekassa matsissa 6 byyriä. vastustaja 1 yhden. veikkausta sisään

    • hakifani4ever

      Kohti Mestistä HAKI BEE!
      Huudetaan HAKILLE JEE!!!!
      HAKI KOHTA SUOMEN KÄRKEE
      eihän täs oo mitään JÄRKEE
      vastustajan päätä SÄRKEE
      koiralla on LUUU
      HAKILLA TAVOITTEENA KUU!!

    • Runovärssy

      Haki voitti, maalilauli soi
      Naiset huusi pelaajille oi
      sitten kaikki huusi oih oi oi

    • lukijalohjalta

      Länsi Uusimaan mukaan Hakilla ei mene lujaa. Onko lehti vääräsä

    • HakiJee

      Hakkilla vissiin käyty lukemasa tätä ketjuu kun A-nuoret vähän vimmastuivat Kurraa vastaan. Kivasti nasuttelivat 13-0!!! voiton. Harvoin tuollaisia tuloksia nähdään edes NHL-tasolla

    • Hakivoitonvei
    • Hakionparas

      Ja viime kaudela C ikäiset 46-0 voiton.

    • Hakionsuomenparas

      HAKI ON PARAS!!AINAKI 06 POJAT JA E JA D TYTÖT

      • HakiC

        Ton ikäisethän ei saa viel ees taklaa xddd


    • EsaM

      Paras erota Nummelan porukasta ja hoitaa asiat itse. Nummelassa muutama vanha jäärä joka taka-alalla kokoajan puukottaa muita ja ajaa ainoastaan omia etujaan.

    • Haki4Ever

      Kaudesta 2017-18 on tulossa kova.

      • jaakkosetä

        Tarkoitatko taloudellisesti, pelaajien vähyydestä johtuen vai yhteistyöstä seurojen välillä?


    • maijamarja

      Onpa taas kiva, kun joulutauon jälkeen pelit jatkuvat! Tuntui, että jotakin puuttuu, kun ei ollut pelejä. Tsemppiä niin tytöille, kuin pojillekin kevään peleihin!

    • olvinen3

      Kun Haki murskaa
      syö vastustaja turskaa
      Haki syö nakkeja mestaruusmaljasta
      eikä kieltäydy edes kaljasta

    • Hakionparas

      HAKI 06 POJAT,E-TYTÖT JA D-TYTÖT ON PARHAITA IKINÄ!!! JA MUUTENKI KOKO JOUKKUE ON PARAS!!

    • haKinousuun

      Eipä näytä HaKista tulevan koskaan yhtenäistä seuraa. Lohjalaiset ja Nummelalaiset haukkuu kilpaa toisiaan, varsinkin ne jotka eivät ole tai ei ole otettu seuraan mukaan. ison luudan pitäisi lakaista ja nopeasti nämä selkään puukottajat pois

    • LooKiiVee

      Huhujen mukaan Lohjalle on tulossa uusi juniorikiekko seura kaudeksi 2018-2019, taustalla HaKi vastaiset Lohjan vanhemmat. Seura on jo perustettu

    • urkka.on.parasta

      Harjun Kiekko nousi kakkosdivariin. Tästä jengistä kuullaan vielä, sanokaa mun sanoneen!

    • siin.joki

      Aishoki aishoki totta toki

    • Kiekkostara

      Olin HaKin päättäjäisissä ja tuli aika yllätyksenä tämä Lohja henkisyys tilaisuudessa, Paikalla Lohjan kaupungin johtaja tuomassa ja kehumassa kuinka hienoa HaKi on Lohjalle? Paikalla oli joku Mestis pelaaja Lohjalainen kasvatti , vaikka käsittääkseni Vihdistä on lähtöisin ihan liigassakin pelaavia pelaajia. Pitäisikö jo vihdoin Vihtiläiset herätä ja miettiä onko tämä joku Lohjalaisten vai Länsi-Uudenmaan yhteinen seura. On myös keskustelua kuinka paljon Hakissa yleensäkin pelaa Vihtiläisiä?

    • vihtivailohja

      voisitte laittaa juttu vinkkiä paikallis ssanomiin

    • Vitsimikävitsi

      Perus Lohja meininkiä siis, niin sisäsiittoista sakkia että huhhuh. Siihen päälle luuelvat olevansa maailman parhaita ja vielä väheksyy muista, mutta johan savautukset kertoo kaiken. Tai sitten valaiskaa mua mutta onko Lohjalta kasvanu korkeammalle kuin Mestikseen pelaajia joita iso kansa tuntisi. Mä en ainakaan tiedä yhtään Lohjalaista Liiga pelaajaa saatika sitten KHL, MaJu tason tai NHL tason peluria.

      Kukaan ei jäisi kaipaamaan vaikka toiminta loppuisi kokonaa, saati sitten edes menettäisi mitään koska ei heillä mitään annettavaa ole.

      • VihtiMaailmanNapa

        Taas yksi vihtiläinen kärsimässä napoleon syndroomasta :-D Tui tui


    • Kiekkokunkku

      Juu äkkiä omaa toimintaa Nummelaan, alkaa jo v****taa tää Lohjalle kuljettaminen!
      Hallit täynnä Lohjalaisia kuulapäitä, mitkä luulevat tietävänsä kaiken jääkiekosta. Ei ihme että Nupsin pelaajat siirtyvät pääkaupunkiseudulle pelamaan.

      • LätkäniiloNla

        No sitten vaan nokka kohti stadin kirkkaita valoja sekä kehä 1 ja 2 ruuhkiin kiukkua purkamaan. Jokainen voi tehdä omat valintansa minne lapsiansa kuljettaa ja voin kyllä vakuuttaa, että kyllä siellä pks seudullakin on omat, jääkiekosta kaikkitietävät ihmiset.
        Jos vähänkään tuntee alueen jääkiekkohistoriaa, niin ei varmasti kukaan odottanutkaan, että yhdistyminen, sekä HaKin synty sujuu pelkästään iloisissa merkeissä ja että kaikki tyytyväisinä taputtaisivat käsiään. Tässäkin ketjussa on voinut lukea kaikenlaista lapsellista trollausta tyyliin "mun iskällä on suuremmat kivekset kun sun iskällä" Vihti vs Lohja jne. Jokainen voi ja myös saa olla ylpeä kotikunnastaan tai kaupungista, mutta eiköhän tuollainen typerä vastakkainasettelu pikkuhiljaa jää taka-alalle myös HaKissa ja ihmiset ymmärtävät, että HaKissa tehdään töitä lapsien ja nuorten eteen, riippumatta siitä tuleeko lapsi Vihdistä tai Lohjalta.
        Positiivisuutta ajatteluun, sillä negatiivisuutta löytyy aina, kun vaan tarpeeksi kaivaa.
        Ollaan ylpeitä alueemme jääkiekosta. Hakin juniorijoukkueet haastavat jo pks joukkueita aika korkealla tasolla. Edustus nousi 2 div. joka varsinkin tässä etelän alueella on jo hyvätasoinen ja kova sarja. Harrastetasollakin löytyy joukkueita varmasti kaikille halukkaille niin miehissä kuin naisissakin.
        Nummelassa vielä sokerina pohjalla hieno, suuren suosion saanut Nummela Hockey League harrastesarja!!!


    • Urheilubest

      Voisiko joku laittaa tietoa, millaisia määriä pelaajia on mistäkin paikkakunnalta, mistä valmentajat ja toimihenkilöt? ei tarvitsisi keskustelut huhuihin perustua?
      Olisi kaikkien etu alkaa avoimesti keskustella näistä asioista ja kysellä myöskin maksajien mielipiteitä asioista, jotain ongelmia täytyy olla kun näistä kumminkin keskustellaan?

    • Harrastekiekko

      Nummelan harrastesarjalla ei ole mitään yhteyksiä HaKin toiminnan kanssa!

    • Äidintyttö

      Milläköhän tapaa tehdään työtä lasten edun mukaisesti? Pakotetaan kuljettamaan lapsia alle 10 vuotiaita ympäri uusimaata. Tapahtumat kestävät 5 tuntia matkoineen! Ymmärrän kyllä näiden vanhempien junioreiden liikuttamisen.

    • Huonoltanäyttää

      Onpa kuulemma toimistokin laitettu Lohjalle (ei mikään yllätys):(
      JR valmennuspäällikkö (Vihtiläinen) savustettiin tarjoamalla paskaa sopimusta. Ei ole listoilla montaa Vihdistä olevaa valmentajaa, eikä kyllä pelaajiakaan ole kun parisataa Vihdistä. Vihdissä tulee jääkiekko loppumaan viiden vuoden sisällä, jos ei kuntaan saada omaa seura toimintaa. Kyllä nyt Lohjalaiset vetävät Vihtiläisiä kuivana kakkoseen oikein kunnolla 0)

      • Vieras66

        Nummelan halli homeessa, ei sinne voi toimistoa laittaa. Eikä yhtään HaKin kotipeliä pitäisi kunnon seuran antaa pelata hallissa, jossa palvelu vierasjoukkueen vanhemmille on niin huono, ettei ei edes kioski ole auki pelien aikaan. Ompa kivaa seistä tuulikaapissa odottelemassa pari tuntia ennen peliä kahvitta. Muutenkin Vihtiläisillä on oudot mieltymykset omiin seurakavereihin, jos kuivana kakkoseen kiinnostaa saada Lohjalaisilta.


    • äippälohjalta

      Pakko näin Lohjalaisena kyllä sanoa että Nummelassa sentään on lämmin tila kahviossa mitä meillä ei ole ja 1 hallissa on lämpimämpää kun Lohjalla ja on kyllä meidän pelien aikana aina ollut auki. Yleisesti hyvät hallit molemmilla paikkakunnilla verrattuna moneen muuhun halliin. Haki on hyvä asia.

      • maijamarja

        Tietääkseni Nummelan hallia pitää yksityinen henkilö. Sieltä ei siis tule seuralle yhtään tuloja. Lohjalla kaikki tulot menevät seuralle. Siispä minä kannatan kahvioista lohjalaista!


      • Kioskityttö
        maijamarja kirjoitti:

        Tietääkseni Nummelan hallia pitää yksityinen henkilö. Sieltä ei siis tule seuralle yhtään tuloja. Lohjalla kaikki tulot menevät seuralle. Siispä minä kannatan kahvioista lohjalaista!

        Eipä ainakaan meidän kioskivuorot ole tuottaneet mitään, joskus jopa me myyjät olemme ostaneet, näin saatu muutama kymppi kassaan. Mielummin joku ulkopuolinen voisi hoitaa, ei tarvitsisi leipoa ja seisoa siellä hallilla. Muutenkin saa ihan riittävästi hallissa olla.


    • Terä30

      Kuulin tosi positiivisen asian .... Nummelassa tietty taho aloittaa rakentamaan uutta seuraa. Seuraan kuuluisi edustusjoukkue ja A sekä B juniorit. Lisäksi pohdinnassa kiekkokoulu joka on toiminut hyvin Nummelassa . Kuulin eräältä että heidän ( taho) haluaa panostaa valmennukseen ...ja eräältä laadukkaalta valmentajalta on kyselty halukkuutta. Myös tällä taholla on otettu huomioon tärkeä seikka ..eli raha . Millä saadaan laadukkaat valmentajat paikan päälle.
      Tietyt henkilöt ovat lupautuneet lähtemään talkoisiin jotta saadaan Nummelaan takaisin "me" henki joka oli parhainpana vuosina Nupsissa.
      Kysyin myös onko vain nämä juniori joukkueet lyöty lukkoon ... henkilö kertoi
      Kaikki on mahdollista vaikka F junioreista A junioreihin . Asia jäi kaivertaa ja soitin vielä uudestaan henkilölle . Sain pikkasen lisätietoa ... ne valmentajat ovat kovia nimiä ... huh huh...sitä on kaivattu Nummelaan .... toivottavasti kuullaan lisää piakkoin .

    • Ilollaeteenpäin

      Harjun kiekko on vuosisadan vitsi, todellakin!!! Äkkiä pääkaupunki seuroihin pelaamaan hopi hopi kaikki juniorit. Valmentajien ja jojojen pojat/tytöt pelaa parhaissa ( muutamaa raukkaa lukuunottamatta ) ja muut katselee vierestä. Naurettavaa paskaa, rahakin on todistettavasti vaihtanut omistajaa kun vavalle maksettu että poika saa peliaikaa ja paremman peli/harkkaryhmän. Ihan oikeesti ja nämä saa jatkaa seurassa. Porukkaa tiputellaan ja heitellään ihan mihin sattuu... Hyvä Haki!!!!!!!
      Lapsille saa seurassa huutaa ja haukkua ja puhutaan ihan ala-aste ikäisistä. Nöyryytetään kentällä toisten lasten edessä, kiitos Haki!
      Me vedetään tämä vuosi Hakissa ja sen jälkeen lapsi lopettaa tai vaihtaa seuraa, lapsen oma päätös. Suosittelen!!!!! Valmentajat saa tulla vuoden krapulassa paikalla, voihan sitä vetää tasottavan ennen treenejä, se on ihan Ok!
      Tätä vuodatusta voisi jatkaa loputtomiin mutta en taida jaksaa, nyt joku fiksu jatkaa että taitaa harmittaa kun oma lapsi ei saa pelata parhaissa, olette väärässä, meidän lapsi juuri pelaa siellä korkeimmalla tasolla ja itsellä aika hyvä tietämys jääkiekosta, joten se lasten pompottelu on ihan kauheata! Ihan järkyttävää! Ja seura sallii tämän kaiken. Ja loppuun, sieltä löytyy hyviäkin tyyppejä, huoltajille ja taustajoukoille iso käsi hyvää työtä.
      Muutamat valmentajat ihan loistotyyppejä.

      • Muualtatullut

        Eikö kannattais lähtee jo heti, jos tolta tuntuu..


      • Ilollaeteenpäin
        Muualtatullut kirjoitti:

        Eikö kannattais lähtee jo heti, jos tolta tuntuu..

        Lähdettiinkin jo ja hyvältä tuntuu, kiitos kannustuksesta😊


    • Jääkiekkofaija

      Samaa kokemusta kuin edellisellä, keksitään ihan järjettömiä juttuja toisista ja lytätään toisten lasten taitoja, sillä saadaan se oma lapsi nostettua ylemmäs.
      Ja tätä tekee myös valmentajat koska heidän lapsihan pelaa siellä myös. Ammattitaidotonta porukkaa, siellä ollaan vaan nostamassa sitä omaa lasta jalustalle.
      Sanompahan vaan että nämä lapset mitkä pääsevät ilmaiseksi sinne korkealle pallille tippuvat sieltä ensimmäiseksi. Ne ketkä joutuvat koko ajan taistelemaan paikastaan ja tekemään töitä paikkansa eteen niistä voi tullakkin jotain.

    • Vilma121

      Jokos sen uuden valmennuspäällikön kädenjälki siis rupeaa näkymään?? Samaa pelleshowta kuin edellisessä pestissä...

      • SpedeP

        Noh ...uusi valmennuspäällikkö on ammattimiehiä! Tietämystä on aivan hemmetisti ja on suuri apu valmentajille! Kysykää vaikka mielipidettä sellaisilta jääkiekosta tietäviltä jotka seurassa oikeasti vaikuttaa !


      • SpedeU

        Tälle ammattimiehelle näytettiin kuitenkin Espoossa ovea.... :) No, ei ne viime kauden valmennukselliset näytöt kovin kummoisia olleetkaan... materiaali huomioiden sekä alkusarja että lopputulos oli vaisu.


      • Spedeu

        Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !


      • Puutapäävaipuupää

        Entäpä valmentaja joka uhkasi vetää tuomaria turpaan.... Mallikäytöstä nuorille pelaajille, mut eihän toinen koira kuse toista kintuille. Seuran johto ei tee asialle mitään tuomarissahan se virhe tietysti oli


      • Eispedefani
        Spedeu kirjoitti:

        Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !

        Missäs tää spede on nykyään? Onko edelleen rivissä vai veteleekö "pekkasia"?


      • Eispedefani
        SpedeP kirjoitti:

        Noh ...uusi valmennuspäällikkö on ammattimiehiä! Tietämystä on aivan hemmetisti ja on suuri apu valmentajille! Kysykää vaikka mielipidettä sellaisilta jääkiekosta tietäviltä jotka seurassa oikeasti vaikuttaa !

        Nonniin! Missä tämä ammattivalmentaja on? Miksei ole HaKin listoilla?
        Eikö ollutkaan sitä mitä piti?
        Olisitte kysyneet suosittelijoita.


      • Peetu666
        Spedeu kirjoitti:

        Niin eikös siellä B mennyt finaaleihin asti kyseinen kaveri puikoissa ;) vaikka taisteli vielä muutama peli ennen alkusarjan loppua pääsystä ylempään! Ja otetaan huomioon myös fakta..jos koutsaa B-Sm joukkuetta, on myös aika valmennuspäällikön tehtäviin rajallinen! Kaikki faktat kannattaa ottaa huomioon kommentteja kirjoitettaessa !

        Kaikki faktat! Sillä äijällä ei ollut osaamista kumpaankaan hommaan. Ja silti sen joku palkkasi. Mut nyt ei ole enää palkkalistoilla. What? Why?


    • SpedeH

      Nimenomaan! Final Four materiaalilla ei olisikaan pitänyt hävitä! :)
      Mutta, ihan ok 80 luvun opeilla! ;)

    • Vihainenisä

      Kyllä tämä HaKin toiminta on ihan per****tä, Olemme nyt katsoneet tämän alku syksyn -08 toimintaa ja odottaneet koska pääsisimme Nummelaan harjoittelemaan, eipä ole osunut kohdalle? On koko ajan puhuttu että tasapuolisesti joukkueita liikutetaan eri halleissa, aivan paska puhetta. Kuulemani mukaan valmentajalla on seuran puheenjohtajaan hyvä suhde, näin erikoiskohtelua? Olen myös kysellyt muiden ikäryhmien vanhemmilta asiaa ja melkein kaikissa ikäryhmissä harjoitukset ovat enemmän Lohjalla, kävin tämän toteamassa myös seuran jäävuorolistoilta.
      Alkaa pikku hiljaa vi***taa tämä Lohjalla pyöriminen, toivottavasti saataisiin nopeasti Nummelaan junnuille oma seura!

      • F108joukkueenjohtaja

        Hei ”Vihainenisä”. En yleensä näihin anonyymeihin puutu, mutta nyt iski turhan lähelle. 08 joukkue on alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen menettänyt noin 1-1,5h jäätä viikkotasolla ja se on osittain iskenyt harjoitteluun Nummelassa. 31.7-19.11.2018 aikavälille jaetuista jäistä 69% on Lohjalla, 3% Kisakalliossa ja 28% Nummelassa. Huhupuheet hyvistä suhteista jätän omaan arvoonsa. Eli totta, Lohjalla jäistä noin 2/3. Jännä suhdeluku toi 2/3 sillä sen verran joukkueen 55 pelaajasta asuu myös Lohjalla. Mielenkiintoiseksi tässä kohtaa vetää sitten koko seuran vertailu samalla ajalla Lohjalla jäistä 33%, Kisakalliossa 10% ja Nummelassa 57%. Tämä kaikki tietenkin aivan linjassa. Nummelassa 2 hallia ja Kisakallio käytössämme arkisin vain ti-to iltaisin. Tätä vasten kaikkien ikäryhmien harjoittelu pääosin Lohjalla kuulostaa varsin oudolle. Ymmärrän mahdollisen Lohjalla pyörimisen olevan tuskallista, mutta anonyymisti kirjoittaminen ei paljon asiaa eteenpäin vie. Siksi yhteystietoni löytyvät seuran sivuilta. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja


      • Kukanäistäpäättää

        Osa ikäryhmistä harjoittelee pelkästään Lohjalla,osa pelkästään Nummelassa. Pitäisköhän näitä jonkun vähän tasoittaa...


    • meetöihi

      HaKi on paska!!!!11!!!!!!1!111!1!!!!!!

    • Vihtiläinenisä

      Tämä Pertti Metsälän kommentti herätti minussa kysymyksiä

      ”tämän verran pelaajista asuu Lohjalla ” Onko tosiaan niin että siellä joukkue toimii mistä tulee enemmän pelaajia? miksi Haki on yleensäkin perustettu jos toimitaan siellä missä enemmistö asuu? Enemmän vuoroja Nummelassa? Jäälistoja tarkasteltuani Nummelassahan on paljon vuoroja joita ei ole merkitty millekään joukkueelle? Tällä viikollakin ma, to ja la 13 tuntia tyhjiä vuoroja? Ilmeisesti me vanhemmat maksamme nämä tyhjätkin vuorot? Tämän määrä kun vähennetään Nummelan vuoroista, suhde on ihan toinen kuin väitteesi?
      Toivottavasti kyseinen henkilö ei ole missään päättävässä tehtävässä seurassa, tällainen ajattelutapa tulee kyllä HaKin toiminnan lopettamaan.

      • Vihainenäiti

        Nummelan jäähalli on yksityinen halli ja myy jäänsa halukkaille. Oletko todella käynyt katsomassa että ajat ovat tyhjiä? Listat mistä puhut ovat pelkästään Hakin vuorot. Unohdit myös että jäätä käyttää myös taitoluistelijatkin ja muut ulkopuoliset seurat GrIFK, Lopeto yms kuin Haki. Ja jäät maksetaan käytön mukaan. Lisäksi pelit ovat pääasiassa Nummelassa koska siellä on kaksi kenttää. 08 ikäisissä vielä helppo kun pelit pelataan puolikkaalla kentillä, mutta ensi vuonna on jo toinen tilanne.


      • F108joukkueenjohtaja

        2/3 suhdeluku oli minulta huonosti muotoiltu – myönnän! Joukkueet eivät mielestäni toimi siellä missä enemmistö asuu. Suhde vaihtelee varmaan kaikilla. 08 tilanne tällä hetkellä on 2/3 Lohjalla ja 1/3 Nummelassa. Joulun jälkeen tilanne saattaa olla ihan jotain muuta, kuten myös muiden joukkueiden osalta. HaKin jäiden osalta kuitenkin enemmän jäätä tuntimääräisesti Nummelassa ihan saatavissa olevan kapasiteetin mukaisesti. En ole HaKin päättävissä elimissä – 08 joukkueen joukkueenjohtajan hommat vievän riittävästi aikaa. Olen myös erittäin pro HaKi. Valitettavasti kirjoitetun tekstin tuottaminen on taitolaji ja huonosti tuotettuna aiheuttaa vain lisää kysymyksiä, kuten nyt kävi. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja.


      • Hallinkäytävä

        No ainakin 08 vastuu valmentaja on sanonut että ei ole käytettävissä jos joutuu jatkuvasti matkustamaan Nummelaan.


      • Vihainenisä
        F108joukkueenjohtaja kirjoitti:

        2/3 suhdeluku oli minulta huonosti muotoiltu – myönnän! Joukkueet eivät mielestäni toimi siellä missä enemmistö asuu. Suhde vaihtelee varmaan kaikilla. 08 tilanne tällä hetkellä on 2/3 Lohjalla ja 1/3 Nummelassa. Joulun jälkeen tilanne saattaa olla ihan jotain muuta, kuten myös muiden joukkueiden osalta. HaKin jäiden osalta kuitenkin enemmän jäätä tuntimääräisesti Nummelassa ihan saatavissa olevan kapasiteetin mukaisesti. En ole HaKin päättävissä elimissä – 08 joukkueen joukkueenjohtajan hommat vievän riittävästi aikaa. Olen myös erittäin pro HaKi. Valitettavasti kirjoitetun tekstin tuottaminen on taitolaji ja huonosti tuotettuna aiheuttaa vain lisää kysymyksiä, kuten nyt kävi. Kunnioittaen Pertti Metsälä, F108 joukkueenjohtaja.

        Joulu on mennyt ja ei mikään ole muuttunut meidän kohdalla. Edelleen harjoitellaan Lohjalla. Pitääkö paikkansa väite että valmentaja päättää missä toimitaan?


    • Hakirulaa

      HaKissa tapahtuu, 03 joukkueen valmentaja erotettu, hankala henkilö kuulemma seuran johdolle;) 02 valmentaja uhannut vetää tuomaria turpaan, edelleen valmentaa joukkueessa;) Ai niin valmennusvastaavan poika pelaa joukkueessa, eihän tämä voi olla syy erottamiseen;) Alkaakohan olla aika tämän S.H.K troikan siirtyä sivuun seuran johdosta ja saada tilalle henkilöitä jotka ajattelee HaKin tulevaisuutta, eikä omien lastensa.;) Voi V***u mitä touhua, tunnen myötähäpeää;)

      • Käminen

        Jäävuorolistat saa varmasti pyytämällä katsottavaksi, koska niissä ei ole mitään salaista, mutta niitä ei löydy mistään automaattisesti.

        Ainoastaan Vihdin jäähallin henkilökunta saa Nummelan jäähallin jäävuorolistat viikottain. Täten ei ole vaikea päätellä, ketkä tänne kirjoittelevat.


      • Vihtiläinenisä
        Käminen kirjoitti:

        Jäävuorolistat saa varmasti pyytämällä katsottavaksi, koska niissä ei ole mitään salaista, mutta niitä ei löydy mistään automaattisesti.

        Ainoastaan Vihdin jäähallin henkilökunta saa Nummelan jäähallin jäävuorolistat viikottain. Täten ei ole vaikea päätellä, ketkä tänne kirjoittelevat.

        Löysin jäävuorot harjunkiekko.fi sivuilta olikohan kohta vuorovaraukset, siellä näkyy joukkueiden varaamat vuorot, jos kiinnostaa.


    • Hakihaki

      Haki haki haki! Valmentajan pojat pelaa AAA vaikkei sitä ansaitsekaan!!!
      Haki haki haki! Eihän niitä voi sieltä erottaakaan kaan kaan!!!
      Haki haki haki! Persettä nuollaan ja ylös päin noustaan, unohdetaan ne ketkä oikeesti treenaa ja on innoissaan. Haki on paras! Wuhuu 🤗

    • Lämäri17

      Hakin aamujäät on ihan vitsi! en ainakaan ite viitsi siellä käydä kun toi apupoika pitää niitä täällä Nla ja kuulemma Lohjalla myös vaikka vp n kuulemma ne pitäis pitää.
      Viime viikolla ainakin oli ihan turhat tosin ei siellä montaa pelaajakaan ollut enää ollut

      • Jaraara

        Mkä on Hakin aamujää? ilmeisesti ei yleisessä tiedossa oleva?


    • Beeeibi

      Löysin tämän ketjun nyt, täynnä munattomia luusereita kun pitää anonyyminä täällä vinkua!

      • Eiollenkaanbi

        HEI B bi
        Ja sun nimi oli?


    • Wille231

      Mitä toi Pulkkinen tekee enää missään jääkiekkotouhuissa??
      80-luku meni jo ajat sitten. Valmentaja, mitä valmentajan tulisi tehdä junioreiden kanssa? Mitä näyttöjä hyvästä valmennuksesta? Nimenomaan valmennuksesta! Minäkin "valmennan" Espoon joukkueeen aika ylös, koska materiaali on laaja.

      • Oiskoaikaherätä

        Nostaa HaKin uuteen nousuun.. Seura on täysin hukassa, valmentaja antaa pelaajille käskyn teloa vastustajan pelaaja. Tälläinen roolimalli joukkueessa, pelaajat miettivät pitääkö totella, jos ei tottele käskyä niin ei tipu peliaikaa. On niin hyvä valmentaja....


      • Todellahuolestunut

        Seuran valmennuksesta vastaava katsoo vierestä.Voi vit..mitä touhuu
        Onhan valmentajia erotettu tällä kaudella paljon hepposemminkin perustein.


    • Törkeää

      Jos valkku antaa käskyn tappaa vastustajapelaaja niin toivottavasti tää valkku ei ole enää valkku!!!! Haki hoi!!!

      • Todellahuolestunut

        Jos espoosta tulee tänne"huippu valmentaja" niin eikö kellojen pitäisi soida.
        Kukaan huippu ei tule tänne valmentamaan muuten kuin että ei kelpaa minnekkään muualle. Pitäisiköhän niitä taustoja kysellä vähän tarkemmin.
        Haki=kaatopaikka


      • Junnu134718

        Hmm. asiantuntijoita taas vauhdissa :D Todellahuolestunut.. pitäisikö sinun itse näyttää mallia valmennukselle, kun ole nähtävästi parhaimmasta päästä arvioimaan? vai oletke peräti scoutti kun tiedät noin tarkasti,, Wille231,, ei muutakun koutsaamaan kun näytät olevan toinen "huippu koutsi" kyllä varmaan Espoosta paikka löytyy? :)

        Kannatta mennä suraan suoraan sanomaan jos on jokin vialla eikä täällä huudella..


      • Todellahuolestunut

        Seuratkaapa mitä tapahtuu kohta kun joku meni suoraan sanomaan. On tää hakin touhu vaan niin säälittävää


      • HaKiläpimätäseura

        Säälittäviä "johtajia" koko seura on emämunaus. Se tapa-käsky oli vain vitsiä ja leikkiä. Kyllä tämä herra valmentaja valmentaa edelleen. Jojo käy keskustelua valmennuspäällikön kans pelaajille, kumpi pitää erottaa pelaaja x, vai valmentaja? Ei ole tapahtunut mitään virhettä. Liitto voisi tutkia asiaa tarkemmin. Läpimätä seura, jossa vain rahakkaiden ja hyvissä väleissä olevat saavat pelaa tai peliaikaa. Hallitus voisi vauhtua kokonaan sellaisiin joita kiinnostaa kaikki pelaajat eikä vain omien pelaajien pelit.....


    • JORIA_KAIPAA_NAISET

      Just näin Jori puikkoihin ja tämä vanha eukko helvettiin joka yrittää hieromalla saada jotain aikaiseksi (häpeä) hänelle porttikielto koko paikkaan tai menemme muihin paikkoihin. Tälläisen viestin löysin Lohjan palstalta meitäkin on monta samaa mieltä olihan se aika touhua kiima puski päälle kaiken aikaa haittasi Jorin työtä. JORI HETI TAKAISIN IKÄVÄ ON SINUN KARAOKE HETKIÄ ja alussa mainitaan tämä tämä vanha ryppyistä eukkoa ei pidä päästää lähellekään
      karaokelaitteita hierokoon yksin itseään .NYT LOPPUU TANHUHOVISSA KÄYNTI JOS JORIA EI SAADA KARAOKEVETÄJÄKSI, tämä ikäloppu eukko pilaa koko paikan

    • Todellahuolestunut

      Tätä haki toimintaa seuranneena on kyllä havaittavissa, ettei seuran johto nauti harrastajien puolelta luottamusta,seuran puheenjohtajan olisi aika poistua tehtävästään. Puheenjohtajan tehtävä on kehittää seuraa ja on tässä epäonnistunut täydellisesti, hänen diktaattorimainen tapa toimia ei ole seuratoimintaan kuuluvaa. Seuraa pyörittää pieni porukka omat intressit edellä, ei oteta tulevaisuuden uhkia kehittämisessä huomioon. Uskotellaan itselle että ollaan suuri seura, mutta kuitenkaan toiminta ei ole sen laatuista.

      • kendoke

        En ole kyllä huomannut serurassa mitään erikoista epäluottamusta harrastajien puolelta. Ainahan on vastarannan kiiskejä, jotka eivät hyväksy sitä, etteivät saa toimia omin päin. Silloin saattaa tuntua diktatuurilta...

        Mitä muuhun tulee, niin eipä alueella ole tainnut olla yhtään puheenjohtajaa jääkiekossa, joka olisi saanut yhtäpaljon aikaan. On henkilökuntaa, tulee taitovalmentaja, johon liitto on antanut merkittävän rahallisen tuen. Lisäksi pelaajamäärissä näkyvissä nousua, vaikka valtakunnallisesti trendi on ollut laskeva harrastajamäärissä... Ai niin - HaKistahan tuli sateenvarjo seurakin!


    • Pääkkärirulaa

      Haki näyttää enemmän sateenkaari seuralta. Mitä kehitystä seurassa on tapahtunut näiden kausien aikana? Palkattu työntekijöitä käsittämätön määrä, Samalla rahalla olisi saanut hoidettua jokaiseen joukkueeseen osaavat valmentajat, ja niiden lisä kouluttamisen, he kuitenkin tekevät sen oikean työn pelaajien eteen. Pelaajien kehittyminen olematonta, harjoitusten määrät vähäisiä ja laatu huonoa. Nämä olivat ainakin meille syy miksi lähdimme toiseen seuraan, jossa näkyi heti nämä edellä mainitut erot.

    • JanisPetkeet

      Monopoli tässäkin tuo tyytymättömyyttä. Voisi miettiä Nummela-Lohja alaseuroja tämän sateenvarjon alle. Toisi monipuolisuutta, lisää toimihenkilöitä ja vaihtoehtoja alueella samassa ikäluokassa. Toiminut ennenkin jäiden osalta, niin miksei nytkin. Toisi myös mielenkiintoa kun olisi kahden kylän välistä tervettä kilpailua... Ja kyllä ne harrastajamäärät riittää kun tätä kunnolla mietittäisiin.

    • Kiintiöpakolainen

      Onko totta että Haki on palkannut jonkun mamun seuran tehtäviin? Kutsutaan kuulemma ”hiekka nee*****si”

    • Sillik

      Juurikin näin. Jos ei Joria saada takaisin niin me aletaan käymään salossa!!!!!!!!!!!

    • TANHUKARAOKEN_JOHTAJA

      Turhaa Joria ei enään huolita karaokemestariksi tulossa kesän alussa nuori nainen joka alkaa siihen ja nyt tämä vanha iäkäs eukko laitetaan takaisin eläkkkeelle

    • KkKKvanhempi

      Kausi 17-18 on saatu loppun! Mitä tästä jäi käteen? Hmmmm mietitääns hetki....... palkattu 4 henkilöä seuran hommiin... vielä kun tiedetäisiin mitä ne kaikki tekee ois hyvä ain niin yhdellen ollaan antamassa huhujen mukaan nyt jo kenkää ......
      Muutama valmentaja potkittu pois ... yksi valmentaja ollut kännissä peluttamassa ilman seuraumuksia....... vastustajan tappo käskyjä yms yms.
      C ja B pelasi suomi sarjaa vaikka piti olla varmat mestis vedot!" Villi kortti paikat"
      Ja kauden aikana sekä sen pääteeksi on useita kymeniä lopetaneita tai muihin seuroihin muutajia....
      Laittakaa toki jos jotain jäi sanomatta

      • Toolitooli

        Mielenkiintoista! Varsinkin nuo kommenttisi C ja B nuorten mestispaikoista. Kummankin joukkueen kohdalla puhuttiin, että tällä kaudella Suomi-sarja oli realistinen vaihtoehto, en tiedä kuka on höpissyt varmojen mestispaikkojen suhteen...ehkä katsomossa seuraavat vanhemmat! Realismia oli se että mestispaikat eivät nyt vain olleet mahdollisia. Se mikä täällä mietityttää asioissa on seuran tila ja johtaminen hallituksen tasolta....huhuissa ollaan potkimassa vp:tä ulos ...tämä on huhuihin viitaten ajojahti puheenjohtajan suunnasta. Yksi asia on selvä ...Harjun Kiekon ympärillä ja sen hallituksessa on kaksinaamaiset toimijat jotka ajavat vain ja ainostaan oman pojan etua, ei seuran! Toivottavasti ihmiset tulevat järkeensä ja yrittävät päästä ihmisistä hallituksessa eroon kenellä ei ole lajin kanssa mitään tekemistä ! Onko tämä jääkiekkoseura vai sateenkaariseura jossa kaikille kaikkea tasapuolisesti ?? Jos sateenkaariseura niin siinä tapauksessa pelaajakato tulee olemaan tulevaisuudessa vielä suurempi.


    • Odotellaan

      Haki pelaajien siirtyminen pääkkäriin on taas alkanut ja kuluva kausi oli seuralle surkea. Seuran tila on siinä pisteessä, jos ei nämä hallituksen ikijäsenet poistu kuvioista on ensikausi vielä surkeampi. Puheenjohtaja on ehdottomasti vaihdettava, nykyinen on rasite ja suuri ongelma seuralle.

    • Zappadappaduu

      Tulipa käytyä Hakin päättäjäisissä ja jäi vähän kummallinen tunne seuran tilasta. Seuran puheenjohtaja puhui muutamalla sanalla kuitenkaan kertomatta mitään seuran tilasta? Hyvin menee kuulemma, ollaan suuri seura mutta missä näkyy pelaajien kehitys? Ja mikä huolestuttavina, pelaajat katoavat seurasta? Suuri menestys oli kun edustus pysyy 2 divarissa, hei haloo! Joukkue mikä on todella suuri vitsi , jolla ei ole mitään tekemistä kilpaurheilun kanssa! Seuran valmennuspäällikkö ei puhunut tilaisuudessa mitään ja tuli tunne ettei ilmeisesti puheenjohtajaan välit ole kovin hyvät, mikä on sääli kun on ainoa henkilö seuran johdossa mikä ymmärtää lajista jotakin. Seura on palkannut uuden taitovalmentajan, joka loisti poissaolollaan, tai ei ainakaan esittäytynyt ?
      Muutenkin oli tosi väsyneen oloista tekemistä, olisiko nyt oikea hetki valita seuralle uudet henkilöt ottamaan vetovastuun ja ottamaan toiminnallisesti seuraava askel. No olipa taas iso juttu joku äitien rätin julkaisu, tämä kertoo aika paljon seuran toiminnasta:(

    • Luuuuuser

      Ei tuu ikävä, yks luuseri vähemmän ja voi elellä hakin piilkiin puolivuotta! Vielä kun saatais hallituksen jäsenet vaihtumaan, niin seuralla olisi toivoa!

    • Blösö

      R.I.P. Hakin nollakolkkijoukkue. Oliskohan seuran tai itsepäisen toimihenkilön kannattanut toimia toisin ?

      • Kauhistuttaa

        On ilmeisesti tullut kevät, kun Haki on laittanut valmennuspäällikön pihalle? Ei anna seuran päättäjistä kovinkaan hyvää kuvaa seuran hoidosta, joka kevät samat uutiset, mitäköhän nyt seura (lue juniorit) joutuivat maksamaan sopimuksen purkamisesta? Niin kuin monessa ketjun kirjoituksissa tulee ilmi, olisi korkea aika vaihtaa seuran hallituksen jäsenet!


    • Hallinkäytävä

      Jos haluat muutosta etkä vain valittaa!

      LoKV kokoukset:
      Aika: 22.5.18 klo 18:00
      Paikka: Meriturva Merenkulun Turvallisuuskoulutuskeskus, Auditorio, Rajapartiokaari 6, 08100 Lohja

      Vuosikokous 2016 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vuosikokous-2016.pdf
      Vuosikokous 2017 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vuosikokous-2017.pdf
      LoKV Vaalikokous 2018-2019 linkki: https://lohjankisaveikot.files.wordpress.com/2018/05/lokv-vaalikokous-2018.pdf
      Seuran tilinro:
      LoKV OP FI26 5236 0420 1399 12

      Kaudesta 2018-2019 alkaen HaKi, NuPS ja LoKV ovat yhdessä sopineet, että kaikki jäsenet ovat molempien alaseurojen jäseniä. Ensi kaudella riittää siis pelkkä nimilista pelaajista ja toimihenkilöistä.

      ******************************************************************************
      NuPS kokoukset:
      NuPS kokous pidetään 24.5.18 Nummelan kirjastossa klo 18:00
      Seuran tilinro:
      NuPS OP FI96 5297 0020 1313 31

    • 1234lähtö

      Kova on kato seurassa, lahjakkaimpia pelaajia siirtyy seuroihin missä heidät huomataan ja saavat tasoistaan valmennusta, hienosti puhutaan "kasvateista" jotka on oikeasti siirtynyt jo ajoissa muihin seuroihin joissa saa taidoilleen vastinetta, Hirveää itsepäisyyttä ja tappelua joka joukkueessa sekä itkua ja valittamista.

    • FGP

      Mitä ihmettä, uusi puheejohtaja! Menikö äänestykseen, halusiko vanha puheenjohtaja vielä jatkaa puheenjohtajana?

    • Hopihopi

      On se hyvä että puheenjohtaja vaihtui. On vaan sen verran yksinkertainen täti entinen puheenjohtaja, ettei ymmärtänyt poistua hallituksesta.
      Toivottavasti uusi puheenjohtaja muuttaa seuran toimintaa ja tämä amatöörimäinen toiminta loppuu ja aletaan keskittymään kilpaurheiluun ja yritetään pelastaa mitä pelastettavissa on, ettei pelaajat katoa seurasta.

    • Toivoeläävielähakissa

      Kato on käynyt toisiin seuroihin, lahjakkaimmat kenttäpelaajat sekä maalivahdit on näköjään muiden joukkueiden listoilla jopa nuoremmista ikäryhmistä alkaen. Sääli yrittäkääpä nyt saada oikeasti niitä pelaajia viihtymään seurassa ja saamaan tasoistaan valmennusta sekä lopettakaa se ainainen kiistely siellä vanhemmissa.

    • todellahuolestunut

      Missä mahtaa olla hakin c joukkue?? :)

    • hakidabi

      C joukkue puuttuu kyllä, vanhan puheenjohtajan aikaansaanoksia. Kyseinen täti ei kyllä ymmärtänyt jääkiekosta, eikä seuratoiminnasta yhtään mitään! Hämmästyttää että henkilö on vieläkin seuran hallituksessa yleensäkään mukana ja kertoo kyllä Lohjan pään toiminnasta jotakin. Sama henkilö savustanut jo useamman toimihenkilön seurasta, kun eivät suostuneet hänen pompoteltavaksi.

    • KariKari

      Mikä idea on peluuttaa AAA pelaajia myös AA peleissä ja samaan aikaan A pelaajat jotka maksavat samaa kk-maksua ovat kotona miettimässä harrastuksen mielekkyyttä. Tämä on käytäväkeskustelujen perusteella ongelma muissakin kuin tässä yhdessä joukkueessa. Ei voi olla valmentajan tavoitteena pelkästään oma ego ja voitto joka pelissä. Eikä näistä kukaan tervejärkinen kommentoi omalla nimellään, koska lapsi saa kärsiä.
      Valmennuspäällikön pitäisi ottaa tähän kantaa ja tarvittaessa asiaa selvitettävä myös liiton aluevalmentajan kanssa. Tästä saatava selkeä linja myös seuratoiminnan maksajien tietoon = vanhemmat.
      Järjellä ajateltuna pelaajaa nostetaan ylöspäin, ei alas! Tuhlataan mahdollisia motivoituneita A:n pelaajia! Lisäksi pelikuormaa pitäisi jakaa muutenkin tasan joukkueen sisällä. Nyt muutamat pelaajat saavat pelikokemusta huomattavasti enemmän...
      Lisäksi vielä: Hakilta puuttuu anonyymi palautekanava. Nyt tätä keskustelua käydään koko maailman nähtävillä.

    • Höpsishöpsis

      HaKi on nyt hyvällä tiellä uuden puheenjohtajan ja uudistuneen hallituksen. Nyt on aika alkaa valmennuksen uudistaminen, jolla saataisiin nämä vanhat kaavoihinsa kangistuneet henkilöt pois ja tilalle motivoituneet ja uudistumishaluiset vetäjät. Edustus on täysin vitsi, harjoitellaan pari kertaa viikossa ja muutama vanha ikoni pyörittää valmentajaa ja muita pelureita.

    • Onsetouhua

      On aika tuskaisen näköistä toi touhu, Pari vuotta sitten oli junnuilla hauskaa ja pelasi ilosta, nyt ovet käy ja valmentajien ja perän nuolijoitten junnut pelaa, mutta todelliset lahjakkuudet istuu alemmassa kastissa sekä harrastukset loppuu kun heitä ei huomata ja edes päästetä peleihin, no onneksi B,C ja D junnujajen joukkeita on muuallakin. Kannattaisiko katsoa hieman siihen peiliin kun joukkueet pienenee

      • Kysyvä

        Minkälaista toiminta on E-junioreissa Hakissa? Voiko ulkopaikkakuntalainen liittyä joukkueeseen vai onko näissäkin ikäluokissa suhmurointia?


      • eijatkoonhaki
        Kysyvä kirjoitti:

        Minkälaista toiminta on E-junioreissa Hakissa? Voiko ulkopaikkakuntalainen liittyä joukkueeseen vai onko näissäkin ikäluokissa suhmurointia?

        Taitaa E junnut olla aino joka toimii ja kunnon valmentajat. Dssä vanhemmat määrää kuka pelaa ja kuka ei ja sakko käytäntö joka on omasta päästä. Cssä ei oikein viitsitä panostaa pelaajiin. Bssä taas on se ihan oma meininki vieläkin. suurin kato on vissiin pelaajista Cssä ja Dssä. Mutta näkeehän sen kuka on hallituksessa istumassa sekä seuran johdossa. Ei jatkoon HAKI


      • hahahahh
        eijatkoonhaki kirjoitti:

        Taitaa E junnut olla aino joka toimii ja kunnon valmentajat. Dssä vanhemmat määrää kuka pelaa ja kuka ei ja sakko käytäntö joka on omasta päästä. Cssä ei oikein viitsitä panostaa pelaajiin. Bssä taas on se ihan oma meininki vieläkin. suurin kato on vissiin pelaajista Cssä ja Dssä. Mutta näkeehän sen kuka on hallituksessa istumassa sekä seuran johdossa. Ei jatkoon HAKI

        Eihän toi ole mitään uutta Lohjalaisilta, Ollaan oltu jo pari kautta hesassa ja paremmin menee kun hakissa...


    • hakinotforeverenymore

      Eihän HAKIsta kannata lähteä. Jos lähdet niin sinut mustamaalataan ja helpointa on kuitenkin lopettaa kiekkoilu.

    • YhdenAanpelaaja

      Ei taida ihan puhtailla jauhoilla mikään juokkue Hakissa toimia. Isävalmentajat keitä ei vahdi ketään eikä kukaan ota mitään kantaa.
      Mustamaalaamista tapahtuu ihan vaikka pysyy joukkueessa. Keksitään asioita ja oletetaan ja levitellään asioita. Lapsetkin jo saa osansa kentällä paskanjauhamisesta. Lopettaminen ihan jees vaihtoehto👍 Lapsi voi olla kotona ja pelata vaikka pleikkaa, se on hakin urheilullinen linjaus.

    • KahdenAanpelaaja

      Seuran vaihto meilläkin edessä kunhan alkaa siirrot juurikin tämän mustamaalaamisen takia. Lapset kärsii ja kuulee ihan kummallisia juttuja ja pari kertaa harkoista tullut itku kurkussa pois kesken harjoituksien, mutta seura eikä valmennus puutu mitenkään asioihin. Kuukausimaksuille ei saa mitään vastinetta, Täällä suunnalla ei ole vain vaihtoehtoja ja joutuu suunnistaa pääkaupunki seudulle ja hankalaksi tekee matkat Lohjalta.

      Aika kummallista kun ei ole muista seuroista näin paljoa rutinaa täällä sivustoilla, jotain vikaahan seurassa silloin on?

    • Vihfrfh

      Vaihtoa harkitaan, mietityttää vaan matkat ja paraneeko vaihtamalla ja mihin sitä menisi?

    • jeesjeesjees

      Onhan toi aika paskaa touhua hakilta. D1 ja D2 porukkaa kun seuraa niin on ero kuin päivällä ja yöllä ja kova on kato ollut joukkuiessa ja lisää katoaa tulevalla kaudella. No omiin muroihin kusevat kun ei valmenna A-porukkaa, ollaan vaan maksajana muille.

      • Eiooreiluu

        Pitäishän sunny jeesjeesjees tietää että Dssä vanhemmat huutoäänestää missä peliryhmässä pelataan. Samalla tavalla ne vanhemmat hoitelee vastuuvalmentajat ulos. Tyhjästä on paha nyhjästä edes niitä valmentajia valmentamaan, jos ei niitä ole


    • Pellevii

      On kyllä lyhytnäköistä touhua juuri tämä vain osan porukasta valmennus. Pitäisi osata katsoa eteenpäin ja ennakoida joka tauksessa tapahtuva pelaajien siirtyminen ja harrastuksen lopettaminen.
      Jos päätät siirtää pelaajan toiseen joukkueeseen, niin käytä aikaa ja mahdollisia kontakteja. Kysy ja selvitä useiden eri seurojen valmennustapoja ja tulevaisuudensuunnitelmia. Tee suoria kysymyksiä ja samalla selvitä suoraan oma syynne siirtoon ja motivaationne.
      Mitä mustamaalaamiseen tulee, niin sitä on aina. Mutta mitä sitten? Jos joku saa toisten asioiden ihmettelemisestä jotain tyydytystä, niin se hänelle suotakoon. Urheiluun kuuluu tunteet ja mielensä pahoittaminen monin eritavoin.
      Joka tapauksessa myös siinä uudessa seurassa on vähintään yksi mulkku ja mustamaalaaja vanhempien ja/tai toimihenkilöiden joukossa (tai sitten se olet sinä).

      Siirto on pelaajalle raskas tapahtuma. Vastassa on uusi ryhmä ja siitä pitää löytää oma paikkansa. Samalla pitää todistaa valmennukselle osaamistaan ja kykyä/halua oppia. Tämä on kuitenkin hyvä ja kasvattava kokemus kohti itsenäistä toimintaa. Kasvattaa henkistä vahvuutta jota pelaaja tulee tarvitsemaan jatkossa.
      Tämä joko onnistuu tai sitten ei. Pidä siis portit auki vanhaan joukkueeseen varmuuden vuoksi, ettei harrastusta tarvitse kokonaan lopettaa. Ei ole mikään häpeä kokeilla jotain ja palata vanhaan jos se on oikea vaihtoehto. Tässä voi olla kasvunpaikka myös valmentajalle.

      Välimatka Lohja/Nummela alueelta ei ole mitenkään ylivoimainen jos sen saa sopimaan omaan työaikatauluun. Tällaisia matkojahan maakunnissa tehdään jatkuvasti ja harva asuu hallin vieressä.
      Omaa ajankäyttöä ainakin tässä oppii tehostamaan ja hallitsemaan.
      Huomioi koulunkäynti. Seura saattaa sanoa esimerkiksi, että kokeisiin lukeminen ei ole syy olla pois harjoituksista. Koulunkäynti ja kotitehtävät on osattava aikatauluttaa oikein ja opiskelua tapahtuu myös ajomatkalla.
      Lisäksi on aikaa löydyttävä jollekin toiselle harrastukselle ja omatoimiharjoituksille. Eli kyseessä on oikeasti urheilijan elämään opetteleminen.
      Huomioi myös ravinto. Matkalle tarvitaan aina eväät ja muu syöminen on aikataulutettava ja ruokavalioon kiinnitettävä huomiota. Jos näitä ei ole valmis tekemään, niin pyri olemaan siirtymättä.
      Tässä mietteitäni perustuen kokemukseen. Kyllä HaKissa pikkuhiljaa asiat menevät eteenpäin.
      Pelaajien halu oppia ja nähdä eri seurojen toimintaa voi olla myös HaKin etu tulevaisuudessa. Jostainhan HaKi tarvitsee myös jatkossa monipuolisia valmentajia ja edustuksen pelaajia...

    • Sivustaseuraaja

      Kiitos pelleviille asiallisesta ja kattavasta vastauksesta.
      Lopettavien pelaajien määrä on Hakissa liian suuri. Näkee lapsia ketkä alkavat jäädä treeneistä pois pää kipee, polvi kipee, vatsaan sattuu...kun tullaan treeneihin puolet ajasta menee vaihtopenkillä; Luistimet huonosti, johonkin sattuu jne. Tätä alkaa näkymään niin n. puolen vuoden sisällä lapsi lopettaa.
      Tätä on nähty katsomon puolelta monta kertaa vuosien varrella.
      Näihin olisi hyvä valmennuksen puuttua ajoissa. Toki lapsi saa lopettaa jos haluaa mutta voihan olla että asia mikä vaivaa voikin olla ihan pieni ja lapsen päässä siitä tulee lumipalloefekti ja lapsen mielestä iso juttu.
      Sillä että asiaan puututtaisiin ja keskusteltaisiin voitaisiin saada asiat auki. Asiaan voisi olla paljonkin ratkaisuja. Voi mennä vaikka alempaan sarjaan pelaamaan hetkeksi ja saada onnistumisia ja saada itseluottamusta ja näin innostua uudelleen. Vai onko jotain kiusaamista, nälvimistä? Näitä asioita pitäisi selvittää eikä pää perseessä valmentaa vaan sitä omaa lasta välittämättä siitä joukkueesta pätkääkään.

    • AlustaAstiMukana

      Tämä "pellvii" on ilmeisestikkin seuran valmentaja tai sitten seuran henkilökuntaan kuuluva kirjoituksesta päätellen?

      Aluksi mikään seura suomessa ei voi vaatia että lasten koulutus/koulu jää toiselle sijalle, vai onko kenties tämänkaltainen seura valmis kustantamaan tulevaisuuden näille nuorille jotka jättää koulun/koulutuksen jääkiekon sijaan?

      Eikö seuran yksi tehtävä ole juurikin poistaa tälläinen mustamaalaaminen ja saada kaikki vihtymään niin korkealle tähtäävien kuin harrastelijoidenkin sekä käsittääkseni seura on antanut lupauksen että kaikki saa "pelata ja harrastaa", mutta nythän tämä ei toteudu. Sillä mikäli kaikki vihtyy niin seura kasvaa ja tulee vahvaksi ja saattaakin toteutua joskus lause "Yhdessä olemme vahvoja" Hakista on nyt lähtenyt paljon todella lahjakkaita pelaajia ja jopa valmentajia ja muita henkilöitä pois kahden viimeisen vuoden aikan, ja näin ei saa käydä! vai onko seurasta tullut nyt liian suuri että se ei välitä? Näitä lahjakkaita pelaajia tuskin tulette saamaan koskaan enään takaisin, ja luuletteko todellakin että he jotka joskus sattumoisin saattaakin pärjätä kiekon parissa niin tulee mainitsemaan koskaan Hakia

      Siirto ei ole missään nimessä pelaajalle raskas tapahtuma, vaan tämähän on monetikkin juuri piristys ruiske että saa juurikin hakea paikkaansa ja kilpailla paikastaa ja että voi todistaa valmentajalle osaamistaan ja kykyä/halua oppia sekä että hänet huomataan. Hakissa ei ole huomattu juuri ollenkaan ja eikä annettu mahdollisuutta näille "seinä ruusuille" ja moni onkin jo luovuttanut. Mielstäni yksi suurin ongelma onkin että ei huomioida kaikkia pelaajia nämä "isävalmentajat" huomavat vain määrätyn porukan jonka ympärille sitten rakentuukin harjoitukset, Hyvä valmentaja huomio kaikki pelaajat ja inspiroi heitä, pienikin ele voi olla suuri jollekkin pelaajalle. Käydä läpäyttämässä selkään ja sanoa että nyt meni tosi hyvin. Käytävällä kysellä kuulumisia pelaajalta tai että miten koulussa menee.

      Huoltaja on ensimmäinen halilla ja valmentajan pitäisi olla toinen, Mutta ei Hakissa. Valmentajaa ei näy kopissa kuin peleissä ja ei paljon keskustella muutenkaan pelaajien kanssa, Valmentaja tulee vikana halille ja vetää hokkarit jalkaan ja suoraan jäälle. Näissä pienissä asioissa jotka voivat olla juniorille isoja on Haki todella jälkeenjäänyt näissä asioissa. Olen nähnyt koko Hakissa viiden vuoden aikana vain kolme huoltajaa ja kaksi valmentajaa jotka huomioi pelaajia ja yhtäkään heistä ei ole enään seurassa.

      Harjun Kiekko kun aloitti kauden 13–14 aikana hankeen seurojen toiminnan yhdistämiseksi ja harrastajamäärien kasvattamiseksi niin siinä jo mentiin vikaan ja pahasti, Ajateltiin varmasti että määrä korvaa laadun ja kuten olemme huomanneet että niin todellakin on ollut, laatu kärsii ja pelaaja kato käy. Voidaanhan me Hakissa elvistellä että meillä on suomen viidenneksi suurin seura pelipasseissa mitattuna. Mitä sitten? ja jos tähtäin on siinä että voidaan joskus mainita jostain pelaajasta "Meidän kasvatti" vaikka pelaaja on jo parin vuoden jälkeen siirtynyt muualle harjoittelemaan ja pelaamaan niin on vähintääkin hävettävää.

      • KatsomoValmentaja

        Tuossa "pelviissä" ei sanottu, että seura ei antaisi opiskella, vaan kyse on aikatauluttamisesta.
        "AlustaAstiMukana":lla hyviä huomioita ja näistä olisi hyvä myös HaKi:n poimia itselleen hedelmät.

        Täällä on HaKin suuntaan lähes pelkästään negaa. Eikö toiminnasta löydy mitään hyvää?
        Edellisestä tekstistä lainaus: "Käydä läpäyttämässä selkään ja sanoa että nyt meni tosi hyvin." Voisi olla joskus paikallaan myös Hakin toimihenkilöiden ja palkatun henkilökunnan suuntaan...


      • Aikaherätähaki

        No löytyykö toiminnasta jotain hyvää? Löytyy tietenkin, paljon jäätä tarjolla, siihen se sitten taitaakin jäädä. Ei ole varmastikkaan tarve kehua yhtäkään vastuuhenkilöä jos kato on ollut muuta kuin luonnollinen kiertokulku, Kato on ollut niin hirvittävä pelaajissa ettei muissa seuroissa voida kuin ihmetellä, ja näitä pelaajia ei saada koskaan takaisin.. ja tämän on varmastikkin aiheuttanut juurikin tämä jääräpäisyys ja hirvittävä mustamaalaminen, Joukkueissa vanhemmat lähes tulkoon määräävät ketkä pelaa missäkin ryhmässä varsinkin jos olet tämän isävalmentajan kaveri tai hyvä tuttu, Ei näin Haki, ei näin. Ne pelaajien vanhemmat jotka haluavat harjoitusta lapsilleen niin eivät saa, kuppikunnat päättää mitä tehdään ja mihin mennään. Mutta mennään pari vuotta taas eteenpäin niin huomataan että ne jotka siellä toisella reunalla keikkuivat ja eivät saaneet sitä harjoitusta kun "omat pojat tahkosivat" kruunun jalokivenä, niin nämä pelaajat menestyy toisessa seurasssa ja voidaan taas kehua kuinka hyviä junnuja on saatu mailmalle.


    • Selkääntaputtelija

      Noh sen jälkeen kun valmentaja taas haukkui lastani idiootiksi ajattelin kyllä käydä läimäsemässä vähän valmentajaa selkään mutta onneksi aikuisena hillitsin itseni.
      Hakissa vielä ollaan mutta tämä valmentaja EI valmenna lastani.

    • rivitkuntoon

      Kyllä Hakissa ollaan todella hölmöjä kun ei huomata omaa nenää pidemmälle, Tälläkin kaudella on lähtenyt ainakin viisi todella, siis todella lahjakasta nuorta pois ja asialle ei ole tehty mitään, Kauhea sähläys joka suuntaan mutta mihinkään ei osata keskittyä. Valmentajille lisää koulutusta että osaavat huomata jos jokin on vinossa joukkueissa ja niihin pitää puuttua heti ekä viidestoista päivä, Mutta meidän menetys on tämä. Nyt rivit kuntoon ja nopeasti ja tosta "AlustaAstiMukana" kirjoittajan viestistä voisi vaikka ottaa mallia hieman.

    • hakiko

      Kyllä on Hakissa kiertokulkua niin valmentajissa kuin pelaajissakin taas. Aikanaan kun Jari Heiniola sai "kenkää" niin vuoden aikana Hakista hävisi satakunta nuorta pelaajaa ja jäljelle jäi viitisensataa, Sitten alkoi pieni ylämäki kun saivat hieman asioita kuntoon ja taas kun sooloilevat ja sekoilevat junnuissa niin alamäki alkoi, jo viime syksynä, Montakohan sataa lähtee tällä kaudella?

    • Haki

      Ei ole Hakissa kahteen vuoteen tehty asialle mitään että seurassa viihtyisi. Kannattaisi alkaa painaa sitä paniikki nappulaa tai ei ole kohta yhtään pelaajaa. Alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttään.

      • Idioottiko

        Mekin vaihdettiin joukkuetta. Ei siksi että olisi ollut parempaa valmennusta, ei siksi että tavoitteet oli korkealla, ei siksi että lapsi pääsisi pelaamaan korkeammalle tasolla vaan JOUKKUEHENGEN takia.
        Ja kyllä kannatti. Treeneihin mennään aina hymyssä suin ja mikä tärkeintä tullaan myös hymyssä suin.
        Kyllä; ruoho oli vihreämpää aidan toisella puolella.
        P.S. Muissa joukkueissa ne tekee jotain kivaa joskus yhdessä mikä ei välttämättä ihan liittyisi jääkiekkoon, se kohottaa joukkuehenkeä👍


      • Tulevahullu

        Joukkueiden sisällä niin pahoja ongelmia että niihin menisi vuosia korjaantua. Siihen mennessä lapset jo aikuisia.
        Lapsi reagoi niin ettei halua mennä treeneihin/peleihin, maha kipeä, pää kipeä...
        Aika harvasta tulee ammattikiekkoilija, minkä hinnan me tästä maksamme, onko järkeä? Enkä puhu rahallisesta hinnasta vaan mielenterveyden. Se on kun siellä ei ole minkäänlaista ammattitaitoa takana. Ja ne kenellä sitä edes vähän olisi niitä ei kuunnella.


      • j.k.tässä
        Tulevahullu kirjoitti:

        Joukkueiden sisällä niin pahoja ongelmia että niihin menisi vuosia korjaantua. Siihen mennessä lapset jo aikuisia.
        Lapsi reagoi niin ettei halua mennä treeneihin/peleihin, maha kipeä, pää kipeä...
        Aika harvasta tulee ammattikiekkoilija, minkä hinnan me tästä maksamme, onko järkeä? Enkä puhu rahallisesta hinnasta vaan mielenterveyden. Se on kun siellä ei ole minkäänlaista ammattitaitoa takana. Ja ne kenellä sitä edes vähän olisi niitä ei kuunnella.

        Tämä on niin totta. Yksikään seuran vastuuhenkilöistä ei puutu asioihin (Eivät edes viitsi vastata kysymyksiin?) ja on aivan välinpitämätöntä toimintaa. Joukkuehengen ylläpitämiseksi tarvitaan muutakin kuin treenejä joukkueet on niin jakautuneet kahtia että "alemmat" sarjan harrastajat eivät tunne edes ns "ylemmän" sarjan pelaajia vaikka joukkueista pitäis olla kyse. Pelaajat on pidetty erillään toisistaan ja pidetään jostain ihme syystä, aivan kuin tarttuisi jotain A-pelaajasta AAA-pelaajaan?.

        Toinen syy oli pelaamisen lopettaminen Haki joukkueessa että yhdelle lapsista tuli hengitysvaikeuksia aina Nummelan hallissa kun halli on aivan homeessa, Ihme että lapsia edes päästetään tähän jäähalliin?. Vaikka täällä pääkaupunki seuroissa ei ole välttämättä myöskään kaikki ole aivan priimaa mutta yhteenkuuluvuuden tunne ja joukkuehenki on huomattavasti parempi. Toivottavasti Haki vielä lunastaa lupauksensa jonakin päivänä, mutta nyt tuntuu että jokainen homma jää puolitiehen. Paikallisena toivoisin kannattavani paikallista joukkuetta, mutta tällä hetkellä ei vaan voi näiden vaikeuksien ja välinpitämättömyyksien takia.

        J.K


    • Hakistahatkat

      Tähän kauteen vaihtui myös meillä seura, eikä päivääkään ole pelaajaa harmittanut. Kyllä seuran (Hakin) pitäisi kieltää isävalmentajien osallistuminen ryhmien nimeämiseen ja valvoa että vastuuvalmentaja hoitaa kyseisen homman. Tämä homma meni niin että kotona hyvä ja muualla parempi.

    • kohtakohta

      Ei hyvältä näytä ei, Voisiko jo pikku hiljaa Hakin palkattu henkilökunta sekä hallitus alkaa tekemään jotain muutakin kuin kaivaa nenää että ei menetettäisi kaikkia pelaajia?

      Joukkueissa on todellakin huono henki pelaajat lähtee ja vanhemmat tappelee, sekä myöskin määrää. Äiti määrä isävalmentajaa kotona tekemään näin seurauksista välittämättä. Vanhemmat eivät anna työrauhaa valmentajille koska itse valmentajat näyttää olevan jääräpäitä ja ei näe omia varpaitaan pidemmälle. En ole kyllä kuullut koskaan että missään seurassa olisi olut näin tulehtuneet välit kaikkien kanssa.

      Syy näyttää olevan selvä että miksi täällä kirjoitellaan, on selkeästi helpomi ettei saa vihoja nisakaan joka on niin tyypillistä Lohjalaisilta ja kun vihat saat niskaasi niin on parempi lopettaa koko touhu niin kuin monelle on käynyt, Sinut savustetaan ulos joukkueesta.

      Harmi kun on paljon lahjakkaita nuoria lähtenyt kehittymään muualle ja tätä ei toivoisi, mutta minkäs teet kun osa porukasta ei näytä ymmärtävän mitä on joukkuehenki ja tämä vaikuttaa suoraan pelaajiin ja kopissa ei ole enään kivaa, Tätä on jatkunut jo toista vuotta ja kukaan ei tee asialle mitään vaikka on yleisessä tiedossa. Vahemmilta vaaditaan maksujen lisäksi paljon ja jos olet saanut vielä vihat niskaan niin nakki kyllä napsahtaa joka kerta ja vaaditaan vielä enemmän.

    • gohakigo

      Ihme porukkaa on kyllä hakissa, ei edes tervehditä käytävillä vanhempia, kuppikunnat kokoontuu ja vanhempainpaleavereihin ei viitsi edes mennä kun vaan inside porukka keskustelee.. vika kausi ja morjens.

    • Odottavanaikaonpitkä

      Luvataan maat ja taivaat koko ajan ja mitään ei tapahdu. Kohta muuttuu paremmaksi, ensi viikonloppuna, ensi kuussa ja ensi vuonna tapahtuu sitä ja tätä...ja koskaan ei tapahdu mitään.
      Tätä on nyt kuunneltu pari vuotta.

    • vastustajanvanhempi

      Sivusta ja vastustajan osalta (katsomo, valmennus) kun Lohjan toimintaa on seurannut, niin en yllä olevaa ihmettele yhtään. Vuosien varrella ehkä eniten pisti silmään (en erittele) valmentajien toiminta ja siten toiminta myös jäällä, mikä näyttäytyi osaltaan jopa (joo) käyttäytymisenä. Millainen valmennus, sellainen joukkue...
      Taitavia ja urheilullisia yksilöitä kyllä näkyi, mutta joukkueena en arvostanut yhtään, enkä edelleenkään.
      Jotain on tehty kyllä oikein tai ehkä sittenkin vain mahdollistettu, kun muutamat yksilöt ovat kehittyneet. Tämä ehkä yllä olevan perusteella ja valmennuksesta huolimatta vain sen oman työn/ osaamisen/ asenteen johdosta.
      Oma näkemys on, että jos vain hammasta purren vanhempi jaksaa ja oma jälkikasvu pääsee jäälle ja saa pelata, antaa mennä vaan. Tällöin (kuten muutenkin) harrasta muita lajeja ja tee töitä sekä kun on aika vähän vanhempana jättää muut harrasteet vaihda viimeistään muualle (rankkaa se kuskaaminen kaikille kyllä on).
      Vinkki vanhemmille; jos poika pärjää - älä mene katsomaan treenejä ja katso vain pelejä, älä myöskään keskustele treeneistä/ peleistä valmentajien ja vanhempien kanssa sekä mahdollista se oma (lajikohtainen)treenaaminen - tuska ainakin pienenee.

    • katokato

      Varmaan ottaa päähän kun on kymmenkunta pakkia ,toista kymmentä hyökkäjä ja ainakin kolme mokkea lähtenyt eri ikäluokista , voi meinaan kohta kiirus tulla hakeen kaikkiin ikäluokkiin lisää pelajia.. Isot kaupunki seurat kiittää...

    • kauhistunut

      Karmeata luettavaa

    • eikevättä

      Ei taida tulla kevättä Hakin joukkueessa. Ei ole enään mukelon kuulemma kivaa pelata ja varsinkaan harjoitella hakissa. Ikävää että tähän pisteeseen on saatu joukkueet.

    • voiihme

      No on hieman hävettävää ja onko edes ihan korrektia että aloitetaa kosimalla toisista seuroista pelaajia nyt kun omat kasvatit on saatu ulos. Nyt menee ainakin minun ymmärryksen yli tämä hakin touhu, Eikö se riittänyt että eräät kun kuuli pelaajan lähtevän joukkueesta niin soiteltiin toiseen seuraan että ei kannata ottaa sitä ja plä plä plä sekä mustamaalattin pelaajaa, nyt tehdää päinvastoin että eräät soittelee toisen seuran vanhemmille ja pyytää liittymään hakiin. Kuinka alas voi enään vajota haki ja sen vanhemmat?

      • Tosiväsynyt

        Hakin touhu on niin ala-arvoista ettei voi edes käsittää!!!!!
        Just tää kaikki paskanpuhuminen ja mustamaalaaminen. Oon niin väsynyt tähän touhuun. Ja aikuiset ihmiset tekee tätä, miettikää vähän! Aikuiset ihmiset kiusaa Hakissa lapsia ja siihen ei puutu ketään. Mulla on välillä niin paha olla tuolla, yksikin päivä mulla tuli itku kun kuulin taas mitä yhdelle pojalle oltiin tuolla tehty.


      • Noloanoloanoloa

        Voiko olla nolompaa/lapsellisempaa soitella toiseen seuraan ja haukkua joku LAPSI aikuisen toimesta. Nyt katsomaan sitä omaa peilikuvaa ja miettimään miten meni?
        Luulisi hävettävän jo niin kovin että yöunet menisi.


    • lainataankuneioleomia

      Onhan toi noloa touhua ollut viimeiset kaksi vuotta Hakissa. Nyt kun on saatu häädetty omia pois niin joudutaan ainaamaan pelaajia toisista joukkueista paljon. No ei tarvitse enään ensi kaudella käydä katsomassa Nummelan home-halliissa yhtään peliä onneksi.

    • kauhistunut

      On tää uskomatonta. . .

    • Hävettäähävettää

      Näin Lohjalle muutaneena en voi kun sanoa että kyllä täällä sellaisia idiootteja ollaan ettei muualta löydy. Olosuhteet harjoitteluun ja pelaamiseen ovat hyvät, ei kestetä kun oma pikku mussukka ei kuulukaan joukkueen ykkösryhmään, sitten lähdetään pääkaupunkiseudulle höntsäilemään näihin aivan surkeisiin olosuhteisiin. Matkustellaan tuntikausia että pikku mussukalla ( lue vanhemmat) tulee hyvä mieli, ei voi muut sanoa kun hävetkää!!!

      • hävettäisminuakin

        Hävettää juurikin että joukkueet eivät osaa hyödyntää kaikkia pelaajia ja päästävät juurikin näiden omien "kultalapsiensa" takia karkuun toisiin joukkueisiin. Jos on niin hölmöjä että luulee pelien pyörivän vain muutamien pelaajien ympärillä niin antaa vaan rypeä siinä siinä toivossa, kyllä se totuus vielä iskee päin naamaa. Harjoitus olosuhteissahan ei olekkaan mitää vikaa, vaan juurikin näissä itseään täynnä olevissa vanhemmissa ja isävalmentajissa.


      • Mahtavatolosuhteet

        Miten olosuhteet on hyvät? Mistä puhut? Oletko mukana monenkin ikäluokan menossa?
        Jos olisit yhtään keskittynyt näihin teksteihin ymmärtäisit ettei kyse ole siitä ettei se oma mussukka pelaa ykkösryhmässä vaan siitä että sillä omalla mussukalla on paha olla, ja siinä on aika iso ero.
        Puhutaan vissiin vähän eri asioista.
        Sinun asenteesi on juuri ongelman ydin, kun jostain asiasta kehtaa sanoa ääneen se on vain sitä kun ollaan kateellisia siitä kun se oma mussukka ei pelaa siellä ykkösryhmässä=ongelmaa ei siis ole.


      • Voimiavoimia

        Jos on paha olla, täytyy muistaa että toimintahan on vapaaehtoistoimintaa ja ei missään tapauksessa pidäkään olla vastenmielisessä toiminnassa mukana. Jos on oikein paha olla kannattaa hakea ammattilaiselta apua, toivottavasti ei ole kyse ihan pikku lapsesta, voi tulla ankea elämä kun alkaa ne aikuisten oikeat haasteet elämässä, nämä nyt on kuitenkin pikkuasioita.


      • JJtaas
        Voimiavoimia kirjoitti:

        Jos on paha olla, täytyy muistaa että toimintahan on vapaaehtoistoimintaa ja ei missään tapauksessa pidäkään olla vastenmielisessä toiminnassa mukana. Jos on oikein paha olla kannattaa hakea ammattilaiselta apua, toivottavasti ei ole kyse ihan pikku lapsesta, voi tulla ankea elämä kun alkaa ne aikuisten oikeat haasteet elämässä, nämä nyt on kuitenkin pikkuasioita.

        Hieno huomata että Hakin henkilökunta ja joukkueenjohtajatkin on herännyt lukemaan missä oikea ongelma on? Eli juurikin teissä kun teillä näyttää olevan niin mahdottoman lahjakas tausta jolla pystytte tappamaan nuoriso urheilun. Ette ilmeisesti ole ymmärtänyt että joukkueissa on myöskin harrastajia jotka maksaa juurikin nämä teidän kultalapsien jäät sekä samalla itse kärsivät kun eivät saa harjoitusta tai edes sitä yhdessä oloa jonka takia tullaan harrastepohjalla liikkumaan ja näuttimaan jääkiekosta. Mutta aikansa kutakin ja kohta huomaatte että ei ole jäljellä kuin nämä teidän "kultalapset" jotka räkii kattoon ja nuuska huulessa kulkee hallin nurkalla.


      • Anonyymi
        Voimiavoimia kirjoitti:

        Jos on paha olla, täytyy muistaa että toimintahan on vapaaehtoistoimintaa ja ei missään tapauksessa pidäkään olla vastenmielisessä toiminnassa mukana. Jos on oikein paha olla kannattaa hakea ammattilaiselta apua, toivottavasti ei ole kyse ihan pikku lapsesta, voi tulla ankea elämä kun alkaa ne aikuisten oikeat haasteet elämässä, nämä nyt on kuitenkin pikkuasioita.

        Mut hei, entä jos lapsi haluu pelaa lätkää? Sun mielestä siis lapsen pitää (monen muun lisäksi) lopettaa lätkä, kun Haki ei saa hommaa toimimaan? Ei ole ihan pientä, jos lapsia kohdellaan epätasa-arvoisesti ja epäoikeudenmukaisesti, kiusataan vähätellään, haukutaan, eristetään jne? Jos väheksyt näitä asioita, oot vissiin itse se pahin entinen koulukiusaaja tai nykyään täysin tunnevammainen aikuinen. Ai niin, tää kaikki paska vaan kuuluu lätkään, niin ne viisaat on hallilla kertoneet...


    • Hakieioleterve

      Ryhdyimme puheista tekoihin ja pelaaja vaihtoi pelaamaan pääkaupunkiseudulle, jossa on ihmisiä, ei lohjalaisia! HAKI ei ollut kiinnostunut tästä pelaajasta lainkaan, mutta pks:n seuroissa ovi aukesi kaikkiin seuroihin, siitä vain valitsemaan...

      • Lätkäpappa

        Ei ole vielä sivuilla näkynyt suunnitelmaa ensi kauden joukkueista tai valmentajista. Eikös niitä pitäisi pikku hiljaa julkaista, suuressa osassa lähiseuroista on ainakin jo sivuilla tietoa tulevasta.


    • Hockey_Forever

      Mites HAKIn touhu nyt? Joko joku on kaivanut IHL:n esiin, tai perustanut uutta seuraa?

    • Hakihaki

      Nyt ollaan jännän äärellä kun kausi lähenee loppuaan. Kuinka moni lopettaa ja kuinka moni lähtee muualle pelaamaan?
      Veikkauksia, riittääkö 20?
      Miten meni Haki niinkuin omasta mielestä?

    • Seppo71

      Taitaa kaikki nämä valittajat ja "parempien" seurojen perässä juoksijat olla juurikin niitä, jotka kahvikuppi kädessä hallin nurkassa arvostelevat vapaaehtoisesti hommaa pyörittävien tekemistä. Sitten itketään kioskivuoroista, treeniajoista, valmennuksesta ja tylsistä luistimista joka välissä, mutta itse ei jakseta nostaa katsetta sieltä somen ja itkufoorumien kirkkaista valoista. Jos asiat ovat huonosti, eikä sen oman Jani-Petterin luistin kulje tai lämäri lähde, kannattaa katsoa peiliin ja kokeilla osallistumista seuran toimintaan.

      Puutteita toki on ja tulee aina olemaan, mutta niin tulee turhasta itkeviä vanhempiakin. Itse osallistun seuran toimintaan vapaaehtoisesti, jälkikasvu nauttii pelaamisesta ja ystävistä. Halleilla näkee tuttuja joiden kanssa saa välillä nauraa ja silloin tällöin jopa myös valittaa asioista. Viisi kautta nyt pyörinyt itse Lohjan halleilla touhuamassa.

      En usko, että täällä itkeminen muuttaa asioita seurassa tai pukukopissa. Jos asiat ovat noinkin huonosti kuin täältä saa lukea, yrittäisitte joskus keskustella valmentajien tai muiden toimihenkilöiden kanssa kasvokkain.

      Ja koettakaapa joskus hymyillä ja pitää hauskaa siellä hallilla, se saattaa vahingossa tarttua muihinkin.

      • Keijo68

        Hyvä Seppo, olette varmaan oikeassa. Mutta silloin kun sinun omaa lastasi siellä kiusataan ja kukaan ei ota kuuleviin korviin ja kukaan ei halua ottaa kantaa, minua ei valitettavasti vaan naurata.
        Ne kenelle siellä on kaikki hyvin ei ymmärrä, niin kävisi varmaan minullekin. Mutta onneksi on vapaus valita, joko harrastuksen tai seuran välillä.
        Mutta nämä ”Sepot”;
        ymmärrän myös sinun kulmasi tähän asiaan, yritäthän ymmärtää myös minun?
        Jos me emme olleet syystä tyytyväisiä seuran toimintaan niin näet tarpeelliseksi syyllistää minua asiasta. Vika olikin siis minun sinun mielestäsi?
        P.S. Jani-Petteri on jo vanha läppä


      • Kekekö123

        Auttaako se Jani-Petterin luistimia kulkemaan tai lämäriä lähtemään jos osallistuu seuran toimintaan?


      • Teppo85

        Juu sehän juuri auttaa, Seppo on joku joukkueenjohtaja, valmentaja tai joku muu vastaava. Silloin Seppo kuuluu piireihin ja Sepon lapsi pääsee nauttimaan eduista, pääsee hyviin peli-ja harkkaryhmiin, ylimmääräisiin peleihin ja saa positiivista huomiota hallilla.
        Piiri pieni pyörii, se on juurikin Hakin ongelma, onneksi Seppo on tajunnut sen itse. Hyvä Sepi!


      • Anonyymi

        Voi Keijo!!!! Itse olen pyörinyt hallilla aika paljon kauemmin ja nähnyt aika paljon laidasta laitaan kuvioita. Pakko sanoa, että Hakin toiminta on ollut suoraan sanottuna kaikkien paskinta, mitä olen nähnyt ja missä olen ollut mukana. Joo aina ei voi mennä kaikki putkeen, mutta kun olisi edes joskus Hakin aikana mennyt.


      • Anonyymi

        Hyvä Sepi! Kun edes tietäisit kuinka monta kertaa on yritetty puhua kasvokkain ja kuinka moni on yrittänyt. Eli olet ihan pihalla Hakin touhuista, et tiedä mitään, mitä siellä OIKEASTI tapahtuu. No mutta onneksi sinulla ja lapsellasi on kaikki hyvin, voitte kohta pelata kahdestaan lätkää Nummelassa. Pelaajat loppuu ja jäälle pääsee enää vaan Nummelaan : ) Paitsi 08:it ; ) Ja sitten kun olet positiivinen ja iloinen, niin sekin ärsyttää. ”Kuka tuolla uskaltaa olla iloinen, mikä sitä vaivaa? Ja nauraakin vielä. Nauraa varmaan mulle! ” Näin täällä ajatellaan. Hip hei, Haki voiton vei tai taisi mennä vähän toisin...


    • Jouni78

      Sepolla on hyvä tuuri kun on pyörinyt Lohjan halleilla. Muut joutuu pyörii Nummelan halleilla ja joskus jos käy hyvä tuuri pääsee kisakallioon tai Lohjalle

    • Seppo2

      Seppo:
      Onneksi sinulla menee hyvin ja menet siellä naama hymyssä😊
      Empatiakykysi ei siis riitä niille kenellä ei mene hyvin?
      Jos sinulla menee hyvin ja sinua kovasti naurattaa niin ongelma on lakaistu maton alle?

    • Anonyymi

      Voi Seppo Sepon Sepon Seppo!

    • Anonyymi

      Hyvä Seppo ja muutkin,

      Tämä Hakin ongelma on juurikin se että kukaan ei välitä kun lapsi joutuu istumaan kopissa yksin nurkassa, kukaan ei välitä vaikka pelin pitäisi olla joukkuepeli jos yhtä kiusataan tai jää yksin. Missään seurassa ole nähnyt näin huonoa yhteishenkeä kuin Hakin muutamassa joukkueessa. Hei suurin osa on vielä junioreita joille ei aseteta tavoitteita korkealle, ne on vielä lapsia ja niiden pitäisi pitää hauskaa jääkiekon parissa. Mutta ikävä kyllä meilläkin on seuran vaihto edessä kun ei lupauksista huolimatta ole saatu kuntoon joukkueita.

      • Anonyymi

        Juu ja yritä kuule korjata ongelma; sinua syytetään hankalaksi vanhemmaksi 😩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu ja yritä kuule korjata ongelma; sinua syytetään hankalaksi vanhemmaksi 😩

        Just näin!
        Sen takia ei ton porukan kanssa kannata edes tapella. Kannattaa poistua takavasemmalle. Keskusteluyhteyttä ei saa.
        Nyt loppukaudesta huomaa kun paniikkinappula on päällä ja tietyt tyypit yrittää mielistellä, myöhäistä kun koko kausi on perseilty.
        Me ei mihinkään viitsitä lähteä, harrastus on pojalle vähän enemmän toissijainen harrastus mutta ymmärrän hyvin miksi jotkut lähtee hakemaan onnea muualta.
        Ja hei Seppo, ei siinä auta mikään toimintaan osallistuminen, sitäkin kokeiltu ja siitäkin tuli sanomista, ei vissiin mennyt ihan putkeen...


    • Anonyymi

      ”Parempiin seuroihin”
      Ei kai sitä nyt kukaan huonompaankin lähde? Haloo!

    • Anonyymi

      Mutta jos poika/tyttö ei pääse pelaamaan sinne AAA ryhmään, vaikka jopa koko suvun mielestä sinne kuuluu. Kyllähän siinä paha mieli tulee ihan varmaan. Ja eihän sitä aikuinen osaa käsitellä. Alkaa selän takana myrkyttäminen. Näinhän se menee, kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia.

      • Anonyymi

        ? Eihän kaikki joukkueet Hakissa edes pelaa AAA. Enkä muutenkaan ymmärtänyt, kuka on puhunut jostain tasoryhmistä...
        Sulle on vissiin jaettu pipetillä


      • Anonyymi

        Voi voi sentään. Lueppa kuule viimeiset viestit läpi ja mieti omaa kommenttiasi. Tunnut todella kylmältä ihmiseltä.


      • Anonyymi

        Joo toi on totta, mutta niin kai se menee vähän joka seurassa. Vanhemmat tätä hommaa kyllä haluaa säätää tavalla tai toisella. HAKIssa seurana muuten näyttää menevän ihan hyvin.


      • Anonyymi

        🤯olen sanaton!

        Olen koulussa töissä, tästä lähtien jos joku tulee sanomaan että hänen lastaan kiusataan sanon vain että olet kateellinen kun lapsesi ei saa kokeista kymppejä.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä suunnilleen, ei nyt tartte kuitenkaan puhua pelkästään AAA ryhmään pääsystä, sama homma on A => AA/AA tasolle, tai vanhemmissa sit nää akatemiat ja II jengit. Vanhemmilla kova halu säätää, kommentoida ja vaikuttaa valmentajien päätöksiin.


      • Anonyymi

        Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
        Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
        Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...

        No joo, olet oikeassa!
        Mutta tajusit itsekin ettei liity näihin edellisiin viesteihin...
        Kiva että jollain on luetun ymmärtäminen hallussa.
        Sinulla oli siis kaksi hyvää ajatusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nyt liity näihin viimeisimpiin juttuihin mutta kuitenkin:
        Joku viisas sanoi joskus, että jos kaikki pelaajat olisi orpoja niin kaikki olisi seuroissa hyvin.. Vähän karu vertaus mutta jos oikeen miettii niin kyllähän se aikalailla pitää paikkaansa. Yleisesti ottaen pelaajat ymmärtävät tasonsa ja ovat tyytyväisiä peliryhmäänsä mutta äiti ja iskä ei sitä välttämättä tahdo ymmärtää...

        Joku vielä tätäkin viisaanpi on joskus sanonut: "kun olet nukkumassa niin ei tapahdu mitään mutta kun lähdet ulos, niin voit saada vaikka kalan."


      • Anonyymi

        Tuo on niin idiotismiä. Eikö kukaan teistä ymmärrä, että kaikki LAPSET EI EDES HALUA PELATA AAA-JOUKKUEISSA, koska yhteishenki usein Hakissa niissä täysin ala-arvoinen? Näin ainakin meillä oli, lapsi itse ei edes halunut pelata AAA-joukkueessa huonon joukkuehengen ja näiden ”kuuluisien itseoppineiden isävalmentajien” takia. No onneksi vaihtoehtoja löytyy...


      • Anonyymi

        No kun kaikki ei edes sinne halua... Voihan asiat noinkin käsitellä, kertoo paljon sinusta. Voisin tehdä sinulle diagnoosin - voi olla sinulla vaikeaa ymmärtää, millä tilalla teet näitä täysin järjenvastaisia tulkintoja. Suosittelen omalääkärille ajan varaamista, voit saada lähetteen eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on niin idiotismiä. Eikö kukaan teistä ymmärrä, että kaikki LAPSET EI EDES HALUA PELATA AAA-JOUKKUEISSA, koska yhteishenki usein Hakissa niissä täysin ala-arvoinen? Näin ainakin meillä oli, lapsi itse ei edes halunut pelata AAA-joukkueessa huonon joukkuehengen ja näiden ”kuuluisien itseoppineiden isävalmentajien” takia. No onneksi vaihtoehtoja löytyy...

        Se on totta kaikki lapset ei halua pelata AAA joukkueessa, mutta valitettavasti aika moni näiden ei haluavien lapsien isistä ja äideistä haluaa että poika/tyttö olisi siellä AAA jengissä. HAKIn ongelma, haaste on kokonaisuudessaan tuo isä/äititoimihenkilöiden määrä, mutta ei valitettavasti ulkopuolisia halukkaita ole näihin posteihin. Mutta menee se samalla kaavalla myös monissa muissakin seuroissa, ei HAKI tee tähän poikkeusta. HAKIssa nämä "normaalit" isit/äidit ovat liian isossa roolissa, kova on tarve säätää ja kommentoida lasten harrastusta. Tämä vaatii seuralta tiukempaa otettta, selkeitä sääntöjä, linjauksia.


      • Anonyymi

        Ei ole todellista... On varmasti niitä joiden mielestä oman lapsen pitäisi pelata korkeimmalla tasolla vaikka lapsen taidot ei siihen riitä. MUTTA niin kun tässä on tullut jo ilmi ja on ihan yleisessä tiedossa, että osassa (lue suurimmassa osassa) joukkueita homma ei vaan toimi. Siellä pyörii ja säätää isät, jotka ovat näitä itseoppineita tietäjiä ja joista suuri osa on entisiä lätkänpelaajia tai päiväunissaan ovat toivoneet olevansa ja luulevat tietävänsä kaikesta kaiken. Mutta kun osalla ei ole käsitystäkään valmennuksesta ja lasten ja nuorten urheilusta, puhumattakaan esim. käytöstavoista ja sosiaalisista tai vuorovaikutustaidoista. Tai sitten joukkueenjohtaja haluaa ”vaikuttaa”, kun ei saa muualla ääntään kuuluviin ja ajaa vaan oman lapsensa agendaa ja pelipaikkaa muiden pelaajien kustannuksella . Tämä tyyppi ei herää vaikka vaikka joukkue hajoamassa käsiin, herää vasta kun oman kullannupun pelipaikka vaarassa. Niin nähty. Sitten kun päälle laittaa sen, että Haki vasta luo tavoitteitaan ja toimintamallejaan, lopputulos on sekasorto. Ja on ollut jo useamman vuoden ajan. Miksi on niin vaikeaa ajatella koko joukkueen etua ja seuran etua? Tehdä asioita joukkueen eteen?


      • Anonyymi

        Kun tytöistä puhuit, ei muuten Hakissa ole montaa tyttöä jäljellä. Tsemppiä niille, jotka ovat mukana. Jaksakaa tehdä duunia, hyviä esikuvia löytyy. Lohjan Kisa-Veikot ja HaKi oli etelä-Suomen suurin tyttökiekkoseura, mutta ei enää. Olisi ollut hyvä sauma vahvistaa edelleen Hakin tyttökiekkoa ja tehdä Hakia näkyväksi laadukkaalla tyttö- ja jopa naiskiekolla, mutta sekin saatiin ajettua alas.


    • Anonyymi

      Aika erikoista kun toiset puhuu kiusaamisesta sekä syrjinnästä seurassa niin heti joku valopää ajattelee ja puhuu tasoryhmistä, näissä ei varmastikkaan ole kyse tasoryhmista vaan siitä että joukkueissa on hyvä olla ja mukava harrastaa, mutta niinhän nyt ei näytä olevan? Mutta mielenkiintoisia kommentteja ja itse tiedän todella hyvin kun oma lapsi voi huonosti ja haluaisi harrastaa jääkiekkoa, mutta se ei ikävä kyllä ole enään mahdollista Hakissa, johto ei puutu asiaan mitenkään ja tee edes mitään pelaajien hyvinvoinnin eteen ja antaa villin lännen meiningin jatkua, silloin juurikin nämä isä/äiti valmentajat pääsevät valloilleen ja se syö joukkueita sisältä kun rotta ja joukkueet hajoaa. Näyttää taas olevan pelaaja kato ja paniikki nappula pohjassa mutta mitään ei tapahdu niin se on meilläkin nyt hyvästien aika hakille- Kivaa se oli niin kauan kun asiat meni solmuun parivuotta sitten hakin joukkueissa parin vuoden päästä ei taida olla enään seuraa nimeltä haki jos tämä meno jatkuu.

    • Anonyymi

      Niinpä kyllä ihmetellään suurin joukoin tätä keväistä muuttoliikettä! Vilkuilin viestejä ja on monenmoista huolta ja murhetta näissä keskusteluissa, eikä oikein valopäänäkään osaa vastata oikein joka kohtaan ja murheeseen. Ja vielä ollaan koulujakin käyty, vaikkei olla koulussa töissä edes keittäjänä tai jopa ihan maikan epätevänä sijaisena.

      • Anonyymi

        Ja asiasi oli mikä?


      • Anonyymi

        Millä tavoin maikan epäpätevä sijainen liittyy Hakiin?
        Yritit varmasti olla niin hauskan sarkastinen että taisit jo loppulauseessa ampua itseäsi jalkaan.
        Mutta kaikki kunnia maikan epäpätevälle sijaiselle.


      • Anonyymi

        Pointtisi oli??? Viestisi kertoo kyllä aika paljon ajuksenjuoksustasi ja asenteestasi ja ehkä toivoisin että et olisi junnu-urheilussa mukana ennenkuin asenteesi muuttuu 🙂 Taidan laittaa tähän ketjuun muutaman Suomen Jääkiekkoliiton asettaman tavoitteen ja arvon. Voitte sitten tarkastella, sinäkin, miten Hakin toimintatavat kohtaavat nämä tavoitteet ja arvot. Luulisi Hakin tavoitteiden ja arvojen olevan linjassa niiden kanssa. Aika kaukana valitettavasti ollaan.


    • Anonyymi

      Anonyymi

      24.4.2019 8:54
      🤯olen sanaton!

      Olen koulussa töissä, tästä lähtien jos joku tulee sanomaan että hänen lastaan kiusataan sanon vain että olet kateellinen kun lapsesi ei saa kokeista kymppejä.

      • Anonyymi

        Näinhän se Hakissa menee. Tietäisittepä vaan, voisin kirjan kirjoittaa 🙂 Omaa lasta ei ole edes kiusattu, mutta tiedän että osaa on ja kun siihen yrittää puuttua, vastaus on aina se, että yrität pyuttua, koska haluat vain oman lapsesi pelaavan AAA-joukkueessa 😂😂😂😂😂 Enää ei voi kuin nauraa, auttamaan tai vaikuttamaan et pysty. Ja jos aikuista kohdeltaisiin työpaikalla, kuten muutama nk. valmentaja lapsia kohtelee, saisit syytteen työpaikkakiusaamisesta. Mutta ei haittaa, kun kyse on vaan lapsista, huoh 😔


    • Anonyymi

      Olen edelleen sanaton...

      Kyllähän tuon viesti varmasti nähtiin, miten tästä vieläkään tulee matikan epäpätevä sijainen?

    • Anonyymi

      Kyllä Harjun Kiekko ON iso seura!
      Tiedättekö mistä sen tietää?
      Siitä kun Lohjan torilla on iso telkkari mistä näkee jääkiekon mm-kisat...

    • Anonyymi

      Sit lähtee näkööjään pelaajia pois hakista, miksiköhän?

    • Anonyymi

      Nyt tsemppiä Hakiin!
      Kokeilkaa nyt kynsin ja hampain pitää kiinni niistä pelaajista mitkä vielä jäljellä. Mennyt on nyt mennyttä ja virheistä pitää ottaa opiksi.
      Pääkaupunkiseudun seurat on lähellä ja siellä on mistä valita joten töitä täytyy tehdä että pelaajat saa pidettyä seurassa.
      Paluumuuttajina ei varmasta montaa pelaaja nähdä.

    • Anonyymi

      Ei tolla miehistöllä mitään hyvää tapahdu....

    • Anonyymi

      sensuuri iskee, kun totuuksia laitetaan!

      • Anonyymi

        Kolahti


      • Anonyymi

        Osui ja upposi


      • Anonyymi

        Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.


    • Anonyymi

      LP pitää tiukas ottees modea....totuus

    • Anonyymi

      Mitä totuuksia on poistettu? Jotai LP säätämiä hommii....?

    • Anonyymi

      No kyllä ton kaverin ansiota on tää hakista lähteminen....miks toi jatkaa!

      • Anonyymi

        No ei kai se tämän hupparinmyyjän vika ole jos porukkaa lähtee. Yhdessäkin ikäluokassa AAA ryhmän isävalmentaja hyysäsi vain omiaa poikaansa ja lähipiirin lapsia. Ikinä ei saanut muut ansaittua mahdollisuutra tähän kultapossu kerhoon. Missä on seuran vastuu? Hallitus???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei kai se tämän hupparinmyyjän vika ole jos porukkaa lähtee. Yhdessäkin ikäluokassa AAA ryhmän isävalmentaja hyysäsi vain omiaa poikaansa ja lähipiirin lapsia. Ikinä ei saanut muut ansaittua mahdollisuutra tähän kultapossu kerhoon. Missä on seuran vastuu? Hallitus???

        misä ikäluokassa tollai tapahtu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei kai se tämän hupparinmyyjän vika ole jos porukkaa lähtee. Yhdessäkin ikäluokassa AAA ryhmän isävalmentaja hyysäsi vain omiaa poikaansa ja lähipiirin lapsia. Ikinä ei saanut muut ansaittua mahdollisuutra tähän kultapossu kerhoon. Missä on seuran vastuu? Hallitus???

        kuulin että viime kaudella E1 ikäluokassa oli jotain, ja kuulemma toimenpiteisiin on ryhdytty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        misä ikäluokassa tollai tapahtu?

        Ikäryhmissä 06-05 olleet nämä suurimmat ongelmat aina ja sieltähän on eniten porukkaa lähtenyt kahden viimeisen kauden aikana ja nyt onneksi nekin joilla oli niin hirveä hinku sitä omaa eliitti ryhmää pyörittää. Mutta se on ollut ihmetyksen aiheena aina miksi ei ole seura puuttunut koskaan näihin asioihin? Mutta tässä tulos kun eivät ole puuttuneet.


      • Anonyymi

        Näistä näköjään kärki lähtenyt pois, antaa nyt näille muille toisaalta mahdollisuuden ottaa kehitysaskeleen eteenpäin. Tää varmaan se malli jota haki seurana haluaa! Oli sit aiemmin tuo kultapossukerho, tai sit tuo mainittu munkkipossukerho, ainakin tuo kultapossukerho sit näköjään poistunut. AA/A kutsuu näitä molempia ikäluokkia tulevalla kaudella. Eikä siinäkään mitään pahaa ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikäryhmissä 06-05 olleet nämä suurimmat ongelmat aina ja sieltähän on eniten porukkaa lähtenyt kahden viimeisen kauden aikana ja nyt onneksi nekin joilla oli niin hirveä hinku sitä omaa eliitti ryhmää pyörittää. Mutta se on ollut ihmetyksen aiheena aina miksi ei ole seura puuttunut koskaan näihin asioihin? Mutta tässä tulos kun eivät ole puuttuneet.

        Tuol 07 on kait isukki ”hieman” suosinut omaa lastaan, on kai viety eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikäryhmissä 06-05 olleet nämä suurimmat ongelmat aina ja sieltähän on eniten porukkaa lähtenyt kahden viimeisen kauden aikana ja nyt onneksi nekin joilla oli niin hirveä hinku sitä omaa eliitti ryhmää pyörittää. Mutta se on ollut ihmetyksen aiheena aina miksi ei ole seura puuttunut koskaan näihin asioihin? Mutta tässä tulos kun eivät ole puuttuneet.

        Miten seuran olisi pitänyt puuttua? Mikä näissä ikäluokissa meni väärin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikäryhmissä 06-05 olleet nämä suurimmat ongelmat aina ja sieltähän on eniten porukkaa lähtenyt kahden viimeisen kauden aikana ja nyt onneksi nekin joilla oli niin hirveä hinku sitä omaa eliitti ryhmää pyörittää. Mutta se on ollut ihmetyksen aiheena aina miksi ei ole seura puuttunut koskaan näihin asioihin? Mutta tässä tulos kun eivät ole puuttuneet.

        Voi kun tietäisit, mikä kaikki meni väärin... ei voi edes avata tässä. Ja ei kyllä käsi kestäisi kirjoittaa sitä määrää =( Seuralta ja seuran työntekijöiltä olisin toivonut alusta alkaen vahvempaa roolia ja selkärankaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuol 07 on kait isukki ”hieman” suosinut omaa lastaan, on kai viety eteenpäin.

        Mitä tämä tarkoittaa? Ja mitä tarkoittaa asian eteenpäin vieminen?
        Tarkoittaako tämä että olisi jotain muutoksia tulossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun tietäisit, mikä kaikki meni väärin... ei voi edes avata tässä. Ja ei kyllä käsi kestäisi kirjoittaa sitä määrää =( Seuralta ja seuran työntekijöiltä olisin toivonut alusta alkaen vahvempaa roolia ja selkärankaa.

        Avaa nyt jotain lyhyesti kun tuollasta infoa laitoit tulemaan....toki jos liian haastavaa, niin älä. Sul näköjään tietoa on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun tietäisit, mikä kaikki meni väärin... ei voi edes avata tässä. Ja ei kyllä käsi kestäisi kirjoittaa sitä määrää =( Seuralta ja seuran työntekijöiltä olisin toivonut alusta alkaen vahvempaa roolia ja selkärankaa.

        No niin hyvä että on tietoa. Kerro, ei kun avaa nyt mikä on tässä mennyt vinoon, lyhyesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun tietäisit, mikä kaikki meni väärin... ei voi edes avata tässä. Ja ei kyllä käsi kestäisi kirjoittaa sitä määrää =( Seuralta ja seuran työntekijöiltä olisin toivonut alusta alkaen vahvempaa roolia ja selkärankaa.

        Tää on taas tämmöinen diipa daapa kommentti joltain kiekkotietävältä pelaajan sukulaiselta/ eikä pysty tarkentamaan mitään heittojensa jatkoksi. Siellä on hakissa vedetty tasaviivoilla sekä A/AA/AAA ryhmiä, jäitä ollut tarjolla ihan kaikille riittävästi.
        On saanut käydä kokeilemassa, näyttämässä osaamistaan joko AA tai AAA ryhmissä. Ja osa on sitten jäänyt sinne "uudelle" tasolle. Mutta tässä tapauksessa ja näissä diipa daapa kommenteissa enemmän haiskahtaa siltä että on poika/tyttö tullut alas tietyltä tasolta kun tullut uutta peluria tilalle, tai käyty on kokeilemassa mutta ei olla paikkaa saatu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kun tietäisit, mikä kaikki meni väärin... ei voi edes avata tässä. Ja ei kyllä käsi kestäisi kirjoittaa sitä määrää =( Seuralta ja seuran työntekijöiltä olisin toivonut alusta alkaen vahvempaa roolia ja selkärankaa.

        Ei missän nimessä olekkan mitää värää vain päinvastoin on hyvä että kutsuu A/AA Kehittää eniten. mutta sääliksi käy kun esim 06 joukkueesta on nyt lähtenyt 30 pelaajaa parin viimevuoden aikana kun eräät on saaneet sekoittaa pakkaa muutaman vuoden, Nämäkin pelaajat olisi voineet kehittyä HAKIssa jos olisivat vaan saaneet mahdollisuuden tehdä sitä ilman vanhempien riitoja.. Hirvittää vaan ajatus ensi kaudesta mitähän tuo tullessaan kun ei ole palaajia ja maalivahteja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei missän nimessä olekkan mitää värää vain päinvastoin on hyvä että kutsuu A/AA Kehittää eniten. mutta sääliksi käy kun esim 06 joukkueesta on nyt lähtenyt 30 pelaajaa parin viimevuoden aikana kun eräät on saaneet sekoittaa pakkaa muutaman vuoden, Nämäkin pelaajat olisi voineet kehittyä HAKIssa jos olisivat vaan saaneet mahdollisuuden tehdä sitä ilman vanhempien riitoja.. Hirvittää vaan ajatus ensi kaudesta mitähän tuo tullessaan kun ei ole palaajia ja maalivahteja

        30 pelaajaa lähtenyt, kun eräät on saaneet sekoittaa pakkaa! Jotenkin tos ei matikka täsmää, niin ja aikas jännää että lähtenee kun eräät on sekoittaneet pakkaa. Kaikenmaailman tarinoita on ja kuulee. Ja vielä että A/AA kehittää eniten, tätä nyt on vaikea ymmärtää näin äkkiseltään. Mutta nythän siellä on tervehenkinen, urheilullinen ja iloinen ryhmä. Ainakin itse uskon niin, ja siksi täällä jatketaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tämä tarkoittaa? Ja mitä tarkoittaa asian eteenpäin vieminen?
        Tarkoittaako tämä että olisi jotain muutoksia tulossa?

        valkkuiskä varmaankin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        30 pelaajaa lähtenyt, kun eräät on saaneet sekoittaa pakkaa! Jotenkin tos ei matikka täsmää, niin ja aikas jännää että lähtenee kun eräät on sekoittaneet pakkaa. Kaikenmaailman tarinoita on ja kuulee. Ja vielä että A/AA kehittää eniten, tätä nyt on vaikea ymmärtää näin äkkiseltään. Mutta nythän siellä on tervehenkinen, urheilullinen ja iloinen ryhmä. Ainakin itse uskon niin, ja siksi täällä jatketaan.

        Onhan se totta, että junnujen määrä on ja on ollut nuoremmissa ikäryhmissä lähes tuplat. Kaikilla lopettaneilla tai lähteneillä on kuitenkin ollut vähän erilaisia syitä, eikä nyt ihan kaikki mene tämän säätämisen piikkiin. Osalla kiinnostus vaan vienyt muiden lajien piiriin jne.
        Ei näitä pelaajia kuitenkaan liikaa ole etteikö kannattais oikeasti miettiä missä menee pieleen ja ottaa korjaavia liikkeitä niin seurassa, joukkueiden valmennuksessa, kuin vanhempien asenteissa ja yhteistyössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        30 pelaajaa lähtenyt, kun eräät on saaneet sekoittaa pakkaa! Jotenkin tos ei matikka täsmää, niin ja aikas jännää että lähtenee kun eräät on sekoittaneet pakkaa. Kaikenmaailman tarinoita on ja kuulee. Ja vielä että A/AA kehittää eniten, tätä nyt on vaikea ymmärtää näin äkkiseltään. Mutta nythän siellä on tervehenkinen, urheilullinen ja iloinen ryhmä. Ainakin itse uskon niin, ja siksi täällä jatketaan.

        Eipä ole vaikea arvat kuka olet.. :) ja monesti olet ollut lähtemässä sinäkin ja kiukutellut kuin pikku lapsi jos et saa tahtoasi läpi. No mutta matikka kuntoon ja nähdään hallilla niin voi tällä kaudella jatkaa sitä joka vuotista kiukuttelua eukkosi kanssa ja me voimme taas nauraa kahviossa jutuillesi. Mutta tule ihmeessä rohkeasti vaan istumaan meidän kanssa ja juttelemaan niin ei tarvitse sitten seläntakana jatkaa sitä kiukuttelua.


      • Anonyymi

        Kyllä nyt Haki kaivaa näillä jutuilla omaa kuoppaansa. Hävetkää jo. Karkotatte viimeisetkin pelaajat ja turha uusia on odottaa näiden juttujen jälkeen.
        Ja sitten siellä vielä ihmetellään miksi jotkut lähtee.
        Varmaan jokaisen kannattaisi nyt korjata omaa asennettaan, ihan jokaisen.
        Meninkin taas lukemaan näitä juttuja, alkoi jo valmiiksi ahdistamaan hallille tuleminen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tämä tarkoittaa? Ja mitä tarkoittaa asian eteenpäin vieminen?
        Tarkoittaako tämä että olisi jotain muutoksia tulossa?

        En tiedä mitä on viety eteenpäin, onko varsinaisesti mitään, mutta 07 lähti kyllä jo parhaat muualle.


      • Anonyymi

        Kuka tietää mitä 07 loppujen lopuksi tapahtui että sieltäkin lähti porukkaa muualle. Luulin sitä ihan hyvä menoiseksi joukkueeksi.


    • Anonyymi

      Joo tossa muutama kertoili että mitta tuli täyteen tämän yhden hupparimyyjä veijarin takia, ja siks läksivät pois...eivätkä olleet edes AAA pelaajia, tai ei ainakaan kuuluneet tohon kultapossukerhoon.

      • Anonyymi

        joku puhu et siel on munkkipossukerho myös :)


      • Anonyymi

        Joku puhu et siellä on paskanpuhujien kerho myös ; )


      • Anonyymi

        Eli siis totuudenpuhujien kerho. Osuiko omaan nilkkaan ns. kulta- ja munkkipossut??? No, etelä-Suomen muut seurat kiittää ; )


    • Anonyymi

      Kuulo-ja huhupuheita riittää miksi joku lähtenyt ja miksi joku jäänyt. Totuus ei tällä foorumilla varmastikaan selviä. Mitä joku on sanonut ja mitä joku ei. Pelkkää ”piip” jauhantaa.
      Nyt jokainen alkaa elämään sitä omaa elämää. Varmasti kaikilla riittää mukavia asioita näin kesällä.

    • Anonyymi

      Kun on lueskellut näitä kommentteja täällä, on sanottava, että on (ja onneksi on) seuroja, jossa ei ole käytössä nämä HaKi:n toimintatavat. Eli uskokaa tai älkää, on seuroja, jossa oikeasti lapset/nuoret voi harjoitella ja pelata jääkiekkoa ihan rauhassa tavoitteellisesti ja jopa tasoryhmissä =) ilman, että vanhemmat tappelee toisten vanhempien/jonkun joka luulee olevansa jääkiekkoguru/valmentajan/joukkueen tai seuran kanssa. Ja se on hienoa ja arvostettavaa!!!

      • Anonyymi

        👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
        En jaksa läpytellä enempää noita peukkuja mutta toi on niin asiaa!


      • Anonyymi

        Samoin peukkuja x 77.
        Hakissa osa vanhemmista, osa heistä myös erittäin aktiivijäseniä saaneet liian ison vallan ja tehneet verkoston jolla pitävät itsensä (lapsensa) tärkeänä ja valitusten/itkujen kohteeksi joutuu muut vanhemmat , huoltajat, valmentajat ja näihin itkuihin ja jne. he saavat tukea omasta verkostostaan johon kuuluu myös seuran toimihenkilöitä ja hallitusjäseniä. Piiri pieni pyörii, oma poika(tyttö) siellä hyörii....hakissa kaikki hyvin !


      • Anonyymi

        Oletteko kuulleet viime kaudella poislähteneiden pelaajien saldoa? Iso oli määrä. Ja kun lasketaan vielä muutamien aiempien vuosien seuraa vaihtaneet pelaajat, puhutaan hirvittävän suurista luvuista. Lopettaneet siihen vielä päälle (jotka olisivat haluneet pelata kiekkoa mutta Hakissa asiat liian huonosti). No mutta onneksi Hakissa on kaikki hyvin.


    • Anonyymi

      Olipa tietoa Lohjantorila että TANHUHOVI on myynnissä kuka tietää asiasta taksarit asiaa puivat?

    • Anonyymi

      Pitääkö hevostoimiston tietokanta paikkansa et LP ois lähtenyt seurasihteerin paikalta muihin hommiin?

      • Anonyymi

        Josko se on saanut paremman postin, joko hifk tai jokerit uusi seurapäällikkö ! Hyvä olis et lähtis, on sen verran tämä kiero velmulainen sekoittanut ja sotkenut tätä pakkaa.


      • Anonyymi

        Aika surullista lukea tätä vanhempien, isovanhempien ja toimihlöiden kommentointia lasten harrastuksesta. Vanhemmista on hyvä asia, että seurasta lähtee ne, jotka haluavat treenata enemmän ja sitoutua. Sitten huudetaan perään ja ihmetellään, kun seurasta lähtee pelaajia. Leimataan nämä lapset ja lasten vanhemmat, puhutaan kultapossukerhoista ja eliittiryhmistä ja jauhetaan paskaa selän takana. Samoissa harjoituksissa ne muutkin pelaajat ovat saaneet käydä ja kehittää taitojaan, jos sitten into on riittänyt. Tuskin missään ikäryhmässä on ollut edes mahdollisuutta panostaa ja keskittyä vain kultapossukerholaisiin tai antaa yksilöllistä valmennusta. Aika harvassa taitaa olla muissakin seuroissa tämänkaltainen valmennus. Seura on tarjonnut pelaajille lisäksi taitojäitä, jonne on voinut mennä hakemaan parempaa valmennusta, kuin oman valmentajan/valmentajien ohjauksessa on saanut. Eipä niissäkään ole ruuhkaa ollut.
        Tuskinpa tällaista käytöstä vanhemmilta muualla, kuin maalla HaKissa annettaisi kovin kauaa jatkua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika surullista lukea tätä vanhempien, isovanhempien ja toimihlöiden kommentointia lasten harrastuksesta. Vanhemmista on hyvä asia, että seurasta lähtee ne, jotka haluavat treenata enemmän ja sitoutua. Sitten huudetaan perään ja ihmetellään, kun seurasta lähtee pelaajia. Leimataan nämä lapset ja lasten vanhemmat, puhutaan kultapossukerhoista ja eliittiryhmistä ja jauhetaan paskaa selän takana. Samoissa harjoituksissa ne muutkin pelaajat ovat saaneet käydä ja kehittää taitojaan, jos sitten into on riittänyt. Tuskin missään ikäryhmässä on ollut edes mahdollisuutta panostaa ja keskittyä vain kultapossukerholaisiin tai antaa yksilöllistä valmennusta. Aika harvassa taitaa olla muissakin seuroissa tämänkaltainen valmennus. Seura on tarjonnut pelaajille lisäksi taitojäitä, jonne on voinut mennä hakemaan parempaa valmennusta, kuin oman valmentajan/valmentajien ohjauksessa on saanut. Eipä niissäkään ole ruuhkaa ollut.
        Tuskinpa tällaista käytöstä vanhemmilta muualla, kuin maalla HaKissa annettaisi kovin kauaa jatkua

        Voi kun se olisikin juuri samanlaista kun kuvailet kirjoituksessasi, mutta todellisuus onkin ihan toista ja siitä kertoo jo pelkästään lähtijöitten määrä. Mutta jos ei osaa laskea 1 1 niin sille ei voi mitään.. Esim "meillä" 06ssa ei todellakaan ole mennyt mikään niin kuin olisi pitänyt, olemme kkahdenvuoden aikana menettänyt paljon lahjakkaita pelaajia, ja siihen ei liity jäiden määrä tai tarjottu taitojäät, vaan se kertoo kuinka huonosti on seurassa ja joukkueissa asiat, ikävä kyllä. Muutama todellinen työrukkanen lähti jo viime kaudella ja nyt sitten jäi jäljelle vain muutama kunnon itkiä ja valttaja, ja se johtaa ikäväkyllä lisämenetyksiin jos seura ei saa kuriin näitä.


    • Anonyymi

      On kyllä niin vahva huhu on paikan myynnistä , mitä kuulin ihan äsken taksareilta Lohjan torilla syksyllä tulisi julkiseen myyntiin on kait kaupattu nyt jo yksityisesti ilman tulosta?

    • Anonyymi

      Lauantaina eksyin Nummelan halliin muutaman vuoden jälkeen katsomaan uuden joukkueen eli B2 ikäluokan harjoituspeliä ja siinä oli kunnon meininkiä, ei vastustajalla ollut mitään asiaa ja joukkuehan tullut ulkomailta venäläisellä valmentajalla varustettuna. Tällä viikolla ihmettelin että, onko jotain urheilijoita eksynyt yu kentälle ja sama porukkahan siellä URHEILI. Toivottavasti ainakin tämä valmentaja jää seuraan pidemmäksi aikaan ja muut uskaltavat hänen tekemisestään mallia ja keskittyä siihen kilpakiekkoon niin ei tarvitse kun odottaa edustuksen nousua suomi-sarjaan näiden ulkomaalaisvahvistusten avulla ja sitä myötä tulee pelaajavetoa jokaisesta pk-seudun c-b- ja a-junnu joukkueista.

      • Anonyymi

        Siis onko tämä sarkasmia vai oletko tosissasi?


      • Anonyymi

        😂 jääkiekkoilijat URHEILEE!
        Siis kyllä nyt pääkaupunkiseudun kiekkoilijat rynnii tänne pelaamaan kun sitä ei harrasteta muualla. Wau!


      • Anonyymi

        Jes, nyt on kaikki Hakin ongelmat ratkaistu.
        Venäläinen valmentaja ratkaisee ne kertaheitolla.
        Edustus nousee Suomi-sarjaan ja pelaajia alkaa tulvia pääkaupunkiseudulta Hakiin eikä toistepäin.
        Varmasti myös kaikki jo lähteneet/lopettaneet pelaajat tulevat takaisin tämän luettuaan.
        Kannattaa siellä Hakin toimistolla olla valmiina koska kohta puhelimet alkaa pirisemään kun uudet pelaajat alkaa soittelemaan.
        Pitää tilata uusia harkkapaitoja ja pelipaitoja. Riittääköhän jäävuorotkaan näin isolle porukalle.
        Vitsi jos sais vielä jostain ruotsalaisen valmentajan niin sitten tää homma jo varmaan räjähtäisi käsiin.


      • Anonyymi

        Samaa huhua olen kuullut, treenaavat 3 kertaa päivässä ja tulleet vain pelaamaan jääkiekkoa. Nyt siis pk-seudun jengit ei riitä kun pitkin eurooppaa jo pelaajat tyrkyllä. Hieman kuulostaa vanhan kiekkomiehen mielestä utopialta, kun olen viimeiset vuodet katsonut kun lohjan halliin ajetaan melkein autolla koppikäytävälle ja kannetaan nassukoiden varusteet pukukoppiin asti kun nämä nassukat heti berliininmunkin jälkeen alkavat etsiä latauspaikkaa puhelimelle joilla nykyään varmaan lämmitelläänkin ennen jäälle menoa. Veikkaan että mistä tahansa ne valmentajat tulee kuin tästä kylästä niin ei ainakaan huonommaksi voi mennä !!!


    • Anonyymi

      Berliininmunkki 👍

    • Anonyymi

      Kausi taas alkanut ja homma HAKIssa jatkuu samanlaisena, seura ei ole keksinyt mitään uutta toiminnan kehittämisellä. Huhujen mukaan joku venäläinen joukkue on tullut, siitäkään ei seuran sivuilla ole mitään mainintaa? ja pelaajia on paljon poistunut seurasta. Seurasta tuli keväällä viestiä että meidänkin joukkueen pelit pelattaisiin tasaisesti Lohjalla ja Vihdissä, kuitenkin nyt pelit ovat järjestäen Lohjan hallissa. Mietimme pojan kanssa 3 vuotta siirtymistä uuteen seuraan ja nyt sen teimme. HAKI ei ole ikinä toiminnut lupaustensa mukaisesti ja näin ei tapahtunut tälläkään kertaa.

      • Anonyymi

        Näinhän se just menee. Kohta muuttuu, kyllä se tästä, hiljaa hyvä tulee, ensi kautena sit toisin.........
        Ja mitään ei koskaan tapahdu, tuollaista kun kuuntelee kolmekin vuotta tajuaa että mikään ei koskaan muutu, yksikään lupaus ei koskaan toteudu.
        Sitten sitä lähtee jonnekin muualle pelaamaan ja tajuaa että siellä asiat on niinkuin sanotaan. Ei ehkä täydellistä mutta niinkuin sanotaan. Asioista puhutaan suoraan eikä kierrellä ja kaarrella.


    • Anonyymi

      HAKIssa näyttää siltä että voi tulla ikävä aikaa entistä!

      • Anonyymi

        Hakissa näyttää siis miltä? Hyvältä vai pahalta?


    • Anonyymi

      Jälkimmäinen vaihtoehto!

      • Anonyymi

        Miten se D2 isäpoika valmentaja, vieläkö hyysää ja pistää oman pojan ekaksi ja jne.!?


    • Anonyymi

      B2 mestiksen karsintapelissä HAKIn kokoonpanossa ei ollut yhtään suomalaisnimeä, vaan kaikki pelaajat virolaisia/venäläisiä....eikö lohja/nummela akselilta tosiaankaan löydy yhtään oman kylän pelaajaa kyseiseen ikäryhmään??...vai eikö edes haluta ottaa??

      • Anonyymi

        ei löydy on olemassa jääkiekkoilijoita ja sellaisia jotka pelailevat jääkiekkoa. Yksikään lohja/nummela poika ei treenaa 2 kertaa päivässä kuten nämä ulkomaalaiset. On jo turvallisuusriski jos harrastelija laitetaan kilpapeleihin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei löydy on olemassa jääkiekkoilijoita ja sellaisia jotka pelailevat jääkiekkoa. Yksikään lohja/nummela poika ei treenaa 2 kertaa päivässä kuten nämä ulkomaalaiset. On jo turvallisuusriski jos harrastelija laitetaan kilpapeleihin...

        Ok, täytyykö b iässä treenata jo kaksi kertaa päivässä. Tekeekö muut seurat niin?
        Toivottavasti pojat käy koulua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok, täytyykö b iässä treenata jo kaksi kertaa päivässä. Tekeekö muut seurat niin?
        Toivottavasti pojat käy koulua!

        Kyllä tuossa iässä pitää jo omistautua urheilulle 24/7/365 jos meinaa menestyä. Harrastella voi vaikka kerran vuodessa ja kulkea kylillä seura verkkareissa. Kyllä niitä kouluja kerkee sitten jääkiekkouran jälkeenkin käymään.


      • Anonyymi

        Ihmehomma tuo venäläisten tulo. Miten heidän kanssaan jatketaan, ovatko ensi kaudella seurassa? Itse lätkämielessä hyvä asia, pelipoikia ja näyttävät treenamisen mallia omille pikku palleroille. Ja pärjäävät varmaan hyvin ikäluokkansa II tasolla Suomessa. Nyt sitten HAKIn C pojat pääsivät mestikseen. C SM tasolla on 20 joukkuetta, ja sitten tämän alle tulee mestis 16 joukkueen voimin. Joten valtakunnallinen sijoitus tulee olemaan jotain 21-36 välillä. Ei nyt mitään ihme hurraa huutoja aiheuta. Ehkä tämänkokoisen seuran jengit pitäisi olla mestistasolla, vähintään 2 joukkuetta. B2 SM sarja on välisarja, ei arvostusta, B mestis kovatasoisempi kuin B2 SM. C2 pelaa AA sarjaa, D1 pelaa AA sarjaa, D2 heikolla menestyksellä AAA sarjaa. Tulevaisuus taattu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmehomma tuo venäläisten tulo. Miten heidän kanssaan jatketaan, ovatko ensi kaudella seurassa? Itse lätkämielessä hyvä asia, pelipoikia ja näyttävät treenamisen mallia omille pikku palleroille. Ja pärjäävät varmaan hyvin ikäluokkansa II tasolla Suomessa. Nyt sitten HAKIn C pojat pääsivät mestikseen. C SM tasolla on 20 joukkuetta, ja sitten tämän alle tulee mestis 16 joukkueen voimin. Joten valtakunnallinen sijoitus tulee olemaan jotain 21-36 välillä. Ei nyt mitään ihme hurraa huutoja aiheuta. Ehkä tämänkokoisen seuran jengit pitäisi olla mestistasolla, vähintään 2 joukkuetta. B2 SM sarja on välisarja, ei arvostusta, B mestis kovatasoisempi kuin B2 SM. C2 pelaa AA sarjaa, D1 pelaa AA sarjaa, D2 heikolla menestyksellä AAA sarjaa. Tulevaisuus taattu!

        Mut seuran ex työntekijä, coachien coach jatkaa edelleen valmentajana. Tämä takaa pelaajien kehityspolun jatkumisen....alaspäin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmehomma tuo venäläisten tulo. Miten heidän kanssaan jatketaan, ovatko ensi kaudella seurassa? Itse lätkämielessä hyvä asia, pelipoikia ja näyttävät treenamisen mallia omille pikku palleroille. Ja pärjäävät varmaan hyvin ikäluokkansa II tasolla Suomessa. Nyt sitten HAKIn C pojat pääsivät mestikseen. C SM tasolla on 20 joukkuetta, ja sitten tämän alle tulee mestis 16 joukkueen voimin. Joten valtakunnallinen sijoitus tulee olemaan jotain 21-36 välillä. Ei nyt mitään ihme hurraa huutoja aiheuta. Ehkä tämänkokoisen seuran jengit pitäisi olla mestistasolla, vähintään 2 joukkuetta. B2 SM sarja on välisarja, ei arvostusta, B mestis kovatasoisempi kuin B2 SM. C2 pelaa AA sarjaa, D1 pelaa AA sarjaa, D2 heikolla menestyksellä AAA sarjaa. Tulevaisuus taattu!

        Noh noh, kaksi joukkuetta C-mestikseen? Vaatisi reilu 40 kenttäpelaajaa jotka myös harjoittelisivat vaadittavalla tasolla. Ei se kauas jäänyt Haki C:n paikka myös SM ristiinkarsinnastakaan, ei piikkipaikka montaa pistemenetystä salli.
        Toisin kuin ylläoleva kirjoittaa, niin B2 SM on mainio sarja ja eritoten keväällä. Varsinaisia huippustaroja ei ole, mutta joukkuepelaaminen korostuu entisestään. B2 ansaitsee totisesti paikkansa.
        B Mestis on yleisesti ottaen kovempi (keväällä) mutta sarjan luonnekin on hieman erilainen, sallitaan enemmän heittoa ikä-rakenteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaksi joukkuetta C-mestikseen? Vaatisi reilu 40 kenttäpelaajaa jotka myös harjoittelisivat vaadittavalla tasolla. Ei se kauas jäänyt Haki C:n paikka myös SM ristiinkarsinnastakaan, ei piikkipaikka montaa pistemenetystä salli.
        Toisin kuin ylläoleva kirjoittaa, niin B2 SM on mainio sarja ja eritoten keväällä. Varsinaisia huippustaroja ei ole, mutta joukkuepelaaminen korostuu entisestään. B2 ansaitsee totisesti paikkansa.
        B Mestis on yleisesti ottaen kovempi (keväällä) mutta sarjan luonnekin on hieman erilainen, sallitaan enemmän heittoa ikä-rakenteessa.

        Eli kaksi eri-ikäluokan jengiä mestiksessä, tietty.
        B2 ansaitsee paikkansa, mutta B mestishän alkaa vasta kevätpuolella ja on ehdottomasti kovatasoisempi on sitten ikärakenne mikä on, de facto! B2 SM sarjan pelaajista ei moni jatka tai siis pärjää enään nuorten sm liigassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmehomma tuo venäläisten tulo. Miten heidän kanssaan jatketaan, ovatko ensi kaudella seurassa? Itse lätkämielessä hyvä asia, pelipoikia ja näyttävät treenamisen mallia omille pikku palleroille. Ja pärjäävät varmaan hyvin ikäluokkansa II tasolla Suomessa. Nyt sitten HAKIn C pojat pääsivät mestikseen. C SM tasolla on 20 joukkuetta, ja sitten tämän alle tulee mestis 16 joukkueen voimin. Joten valtakunnallinen sijoitus tulee olemaan jotain 21-36 välillä. Ei nyt mitään ihme hurraa huutoja aiheuta. Ehkä tämänkokoisen seuran jengit pitäisi olla mestistasolla, vähintään 2 joukkuetta. B2 SM sarja on välisarja, ei arvostusta, B mestis kovatasoisempi kuin B2 SM. C2 pelaa AA sarjaa, D1 pelaa AA sarjaa, D2 heikolla menestyksellä AAA sarjaa. Tulevaisuus taattu!

        D-ikäluokan menestystä tai menestymättömyyttä nyt on turha kommentoida, eivät ole kilpasarjoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kaksi eri-ikäluokan jengiä mestiksessä, tietty.
        B2 ansaitsee paikkansa, mutta B mestishän alkaa vasta kevätpuolella ja on ehdottomasti kovatasoisempi on sitten ikärakenne mikä on, de facto! B2 SM sarjan pelaajista ei moni jatka tai siis pärjää enään nuorten sm liigassa.

        Eihän esim B mestis vaadi muuta kuin reilut 22-25 kenttäpelaajaa jotka ovat valmiita harjoittelemaan paljon, valmennuksen joka ymmärtää sarjan vaatimukset sekä seuran jonka puitteissa on mahdollista rakentaa tarvittavat puitteet. Ja tietenkin tukevat ikäryhmät, C ja nuoret.
        Aikanaan B2 SM:ssä (kuin myös b2 mestiksessä) pelanneita pelaajia pelaa runsaasti tälläkin hetkellä nuorten SM-sarjaa, kuten toki muitakin tasoja. Ei kyseinen sarja ole mitenkään pois sulkeva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän esim B mestis vaadi muuta kuin reilut 22-25 kenttäpelaajaa jotka ovat valmiita harjoittelemaan paljon, valmennuksen joka ymmärtää sarjan vaatimukset sekä seuran jonka puitteissa on mahdollista rakentaa tarvittavat puitteet. Ja tietenkin tukevat ikäryhmät, C ja nuoret.
        Aikanaan B2 SM:ssä (kuin myös b2 mestiksessä) pelanneita pelaajia pelaa runsaasti tälläkin hetkellä nuorten SM-sarjaa, kuten toki muitakin tasoja. Ei kyseinen sarja ole mitenkään pois sulkeva.

        Noh ei ex B2 SM pelaajien määrä nuorten sm sarjassa ole suuri. Enemmän pelaajia tulee nuorten SM sarjaan tietysti B SM sarjasta sekä myös B mestiksestä kuin B2 SM sarjasta. Joo tämä on fakta, ja ei kai nyt mikään sarja ole täysin pois sulkevakaan.
        Kyllä varmaan D1 ja D2 ovat jo kilpasarjoja, pelataan pisteistä, sarjataulukot ja tasot käytössä. Miksi nyt C2 AAA olisi enemmän kilpasarja kuin D1AAA?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh ei ex B2 SM pelaajien määrä nuorten sm sarjassa ole suuri. Enemmän pelaajia tulee nuorten SM sarjaan tietysti B SM sarjasta sekä myös B mestiksestä kuin B2 SM sarjasta. Joo tämä on fakta, ja ei kai nyt mikään sarja ole täysin pois sulkevakaan.
        Kyllä varmaan D1 ja D2 ovat jo kilpasarjoja, pelataan pisteistä, sarjataulukot ja tasot käytössä. Miksi nyt C2 AAA olisi enemmän kilpasarja kuin D1AAA?

        Eiköhän tässäkin alueelliset erot ole isot. Maakunnissa voi olla tilanne eri kuin pääkaupungin liepeillä. Muutamat seurat panostavat enemmän omien pelureiden kuljettamiseen junnu-putken läpi, täällä taas joku hifk voi luottaa siihen että aina on tulijoita. Eikä heillä olekaan kyseisen sarjan läpi pelanneita kuin ehkä yksi tämän vuoden rosterissa.
        Toisaalta jos katsoo vaikka Kalpa/Jyp/Ässät jne rostereita niin osassa taitaa puolet rostereista olla B2 SM-sarjaa pelanneita joko kokonaan tai osittain. Eli puoltaa paikkansa siltä osin. Sieltä ei varmaan kukaan hyppää suoraan a SM-tasolle, mutta väliportaan kautta kyllä.


    • Anonyymi

      Joo minuakin kiinnostaisi mikä tässä on ideana?
      Mistä nämä pojat on tullut, miksi?
      Mistä rahat tälläiseen, kuka tämän maksaa?Nämä pelaajat vai Haki?
      Kenen etu tämä on?
      Ymmärrän jos otetaan pelaajia jostain mutta tässä tuntuu että otettu jostain joukkueellinen pelaajia jotka nyt pelaa joidenkin muiden pelit? Vai?
      En yhtään tiedä, voin olla väärässäkin.
      Kunnon tietoa ei saa oikein mistään, onko tässä jotain pimitettävää?
      Onko tämän ikäluokan omat pelaajat häädetty pois?

      • Anonyymi

        Ukrainalainen Oligarkki maksaa nämä ja varmasti suuren osan Hakin kuluja myös.


      • Anonyymi

        Eikös nolla kolmoset häätäneet itsensä pois jo useampi vuosi sitten.


      • Anonyymi

        Tälle kaudellehan palautui takaisin muutama -03 pelaaja. Käsittääkseni ovat käyneet myös pelaamassa b2-pelejä. Samoin b2 mukana on ollut myös C-poikia, pelaajavaihtoa myös sinnepäin.
        Sivusta seuranneena pelaajien nimeäminen/pelaaminen näyttäisi menevän ihan ok.


    • Anonyymi

      Onko nyt kaikki hyvin Hakissa kun on jo kuukausi vierähtänyt edellisestä kommentista?

      • Anonyymi

        Ei mutta kukaan ei jaksa enää, kaikki on jo niin väsyneitä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mutta kukaan ei jaksa enää, kaikki on jo niin väsyneitä...

        Tämä on juuri näin, odotellaan jotain uutta...tulossa on!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on juuri näin, odotellaan jotain uutta...tulossa on!!!

        Tuli käytyä la- aamun yleisöjäillä. Sen jälkeen oli alkamassa kiekkokoulu ja käytävillä pyöri innokkaita nuoremman ikäluokan huoltajia. Tunnelma oli iloinen ja tuli muistot mieleen. Tällaista kun se olisi myös jatkossa kun tasoryhmät tulee mukaan kuvioihin. Itse muistan kun aikoinaan oli meidän joukkueen vuoro pitää Hippo- ryhmää. Vanhemmat sitoutettiin mukaan ja kaikilla oli hauskaa. Yrirtäkää HaKissa pitää tätä yllä ja kontrolloikaa isävalmentajia. Onneksi heitä on, mutta... Tämä on pieni kylä ja kaverit menee edelle. Vieläkin olen sitä mieltä, että NuPs ja LoKv voisivat toimia yhdessä mutta erillään esim. C:hen asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuli käytyä la- aamun yleisöjäillä. Sen jälkeen oli alkamassa kiekkokoulu ja käytävillä pyöri innokkaita nuoremman ikäluokan huoltajia. Tunnelma oli iloinen ja tuli muistot mieleen. Tällaista kun se olisi myös jatkossa kun tasoryhmät tulee mukaan kuvioihin. Itse muistan kun aikoinaan oli meidän joukkueen vuoro pitää Hippo- ryhmää. Vanhemmat sitoutettiin mukaan ja kaikilla oli hauskaa. Yrirtäkää HaKissa pitää tätä yllä ja kontrolloikaa isävalmentajia. Onneksi heitä on, mutta... Tämä on pieni kylä ja kaverit menee edelle. Vieläkin olen sitä mieltä, että NuPs ja LoKv voisivat toimia yhdessä mutta erillään esim. C:hen asti.

        Samaa mieltä (paitsi etten ollut yleisöjäällä)


    • Anonyymi

      Haki10-joukkue. Opetatte pelaamianne törkeään peliin. Valmentaja sallii ja jopa kannustaa vastustajan vahingoittamiseen. Lisäksi seeprapaitainen hakilainen pelinohjaaja antaa kaiken sikailun tapahtua. Sallittua hakilaisille poikittaiset mailat selkään, laitataklaukset, 5 lyöntiä maalivahdin harakoille, joissa kiekko hallussa ja tästä maalin hyväksyminen. Omassa päädyssä peli poikki ennen kuin kiekko edes lähelläkään edes maalivahtia. Vaaralliset aloituskiekot heitetään sopivaan tyyliin suoraan hakin pelaajille vastustajan maalin eteen. Loistavaa esimerkkiä lapsille!

      • Anonyymi

        Tämähän on seurassa ja eteläisellä alueella laajalti tiedossa. Ihme, ettei kukaan yritä puuttua asiaan ja sama meno jatkuu.


      • Anonyymi

        Aika rumaa peliä oli molemmin puolin ajoittain. Espoon puoleltakin kyllä tuli todella vaarallisia kostokampituksia, huitomisia sekä yksi poikittaisella niskaan lyönti (josta ei siis tullut seuraamuksia) . Espoolainen yleisökulttuurikin tuntui olevan hieman turhan öykkärimäistä lasten peliin. Ainakin näin maalaisena tuo hirvitti yleisössä tuollaista kuunnella. Joku aikuinen sieltä vierasjoukkueen aitiostakin ajettiin ilmeisesti ulos, joten tuo "seepra" puuttui kuitenkin peliin. Lasten vuoksihan näitä juttuja järjestetään, eikä kiukuttelevien vanhempien?

        p.s. se kiekko oli pelattavissa ;)


      • Anonyymi

        Asian tuntevaa kommentointia kun puhutaan tuomarista ''pelinohjaajana''


    • Anonyymi

      Ei ole kyllä Hakista tullut lupaavia pelaajia ollenkaan niinkuin Nupsista aikanaan

      • Anonyymi

        Eipä ole tullut ei, eikä ole ihmekään. Ihan paskaa toimintaa, harjoitellaan vähän, valmennus heikkoa, pelaajat lähtevät pk seudun seuroihin 10 vuotiaina. Takaisin omat seurat Lohjalle ja Vihtiin.


    • Anonyymi

      Mikä mies Panu Heinistö on? Onko HAKIn järkeä pitää tätä kaveria palkollisena? Heinistö ei ole saanut mitään aikaan HAKIssa toimiessa, kaveri ei näy seuran toiminnassa mitenkään. Koronan aikana kaveri nauttinut seuran palkasta, kun muut seurat ovat lomauttaneet henkilöstöä. Vanhempana huolestuttaa tämä HAKIn johdon toiminta.

      • Anonyymi

        Alkuperäinen sopimus tehty MTÜ HC Dynamo Tallinn, mutta kun sukset meni ristiin vuoden jälkeen niin silloin perustettu "bulvaani" ja sen kanssa tehty sopimus HC Dynamo Sport Management OÜ. Tämän HC Dynamo Sport Management OÜ rooli ei taida olla mikään muu kuin toimia bulvaani.

        Tämän seurauksena pelaajat tekevät sopimuksen, jotta pääsevät Hakiin, "agentti" firman kanssa Mittetulundusühing IKK Hockey Services joka välittää pelaajia.

        Tästä sitten alkaakin jännä osuus.
        Toiminnanjohtaja Heinistö toimii Hakissa ns. ostajana tai henkilönä, joka hyväksyy ja haalii ulkomaiset pelaajat seuraan. Samaan aikaan hän onkin Mittetulundusühing IKK Hockey Services hallituksessa jäsenenä 24.7.2020 alkaen ja samaan aikaan /siitä lähtien ulkomaalaisia pelaajia on värvätty ja tuotu ovista ja ikkunoista Hakiin.

        Tässä kohtaa asia alkaa olemaan melkoisen mielenkiintoinen, kun toiminnanjohtajalla menee puurot ja vellit sekaisin, kun on ”ostajan” ja myyjän roolissa. Tästä herää epäilys, että saa myyjän puolellakin palkkaa tai palkkioita, jolloin herää kysymys, että kenen etua tässä ajetaan. Samalla eräs seuraan tullut valmentaja onkin samassa rekisteröidyssä yhteisössä hallituksen jäsen joka herättää entistä enemmän kysymyksiä kenen etuja tässä tapauksessa ajetaan.

        Tästä toiminnasta seuraa se, että henkilöitä tulee palkkalistoille, syystä taikka toisesta, lisää ja seura maksaa. Vaikka seura saisi laskutettua maksut niin tilitoimiston käyttö maksaa ja sen maksaa seura eli kaikki juniorit. Lisäksi kukaan ei seurassa pysy enää perässä mitä seura on maksanut ja mitä sen pitää veloittaa keneltäkin. Tässä tapauksessa laskun tekijä on myös laskun tarkastaja, joka ei taida olla ry hengen mukaista.

        Halutessaan sidoksista voi tarkistaa teatmik.ee sivustolla ja kirjoittelee sinne:
        MTÜ HC Dynamo Tallinn
        HC Dynamo Sport Management OÜ
        Mittetulundusühing IKK Hockey Services
        Panu Heinistö

        Lisäksi herää hieman toiminnanjohtajan työajankäytöstä, että mihin se aika menee, kun ei ole omille junioreille aikaa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkuperäinen sopimus tehty MTÜ HC Dynamo Tallinn, mutta kun sukset meni ristiin vuoden jälkeen niin silloin perustettu "bulvaani" ja sen kanssa tehty sopimus HC Dynamo Sport Management OÜ. Tämän HC Dynamo Sport Management OÜ rooli ei taida olla mikään muu kuin toimia bulvaani.

        Tämän seurauksena pelaajat tekevät sopimuksen, jotta pääsevät Hakiin, "agentti" firman kanssa Mittetulundusühing IKK Hockey Services joka välittää pelaajia.

        Tästä sitten alkaakin jännä osuus.
        Toiminnanjohtaja Heinistö toimii Hakissa ns. ostajana tai henkilönä, joka hyväksyy ja haalii ulkomaiset pelaajat seuraan. Samaan aikaan hän onkin Mittetulundusühing IKK Hockey Services hallituksessa jäsenenä 24.7.2020 alkaen ja samaan aikaan /siitä lähtien ulkomaalaisia pelaajia on värvätty ja tuotu ovista ja ikkunoista Hakiin.

        Tässä kohtaa asia alkaa olemaan melkoisen mielenkiintoinen, kun toiminnanjohtajalla menee puurot ja vellit sekaisin, kun on ”ostajan” ja myyjän roolissa. Tästä herää epäilys, että saa myyjän puolellakin palkkaa tai palkkioita, jolloin herää kysymys, että kenen etua tässä ajetaan. Samalla eräs seuraan tullut valmentaja onkin samassa rekisteröidyssä yhteisössä hallituksen jäsen joka herättää entistä enemmän kysymyksiä kenen etuja tässä tapauksessa ajetaan.

        Tästä toiminnasta seuraa se, että henkilöitä tulee palkkalistoille, syystä taikka toisesta, lisää ja seura maksaa. Vaikka seura saisi laskutettua maksut niin tilitoimiston käyttö maksaa ja sen maksaa seura eli kaikki juniorit. Lisäksi kukaan ei seurassa pysy enää perässä mitä seura on maksanut ja mitä sen pitää veloittaa keneltäkin. Tässä tapauksessa laskun tekijä on myös laskun tarkastaja, joka ei taida olla ry hengen mukaista.

        Halutessaan sidoksista voi tarkistaa teatmik.ee sivustolla ja kirjoittelee sinne:
        MTÜ HC Dynamo Tallinn
        HC Dynamo Sport Management OÜ
        Mittetulundusühing IKK Hockey Services
        Panu Heinistö

        Lisäksi herää hieman toiminnanjohtajan työajankäytöstä, että mihin se aika menee, kun ei ole omille junioreille aikaa.

        Aika moista touhua. Kuulostaa menestys tarinasta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkuperäinen sopimus tehty MTÜ HC Dynamo Tallinn, mutta kun sukset meni ristiin vuoden jälkeen niin silloin perustettu "bulvaani" ja sen kanssa tehty sopimus HC Dynamo Sport Management OÜ. Tämän HC Dynamo Sport Management OÜ rooli ei taida olla mikään muu kuin toimia bulvaani.

        Tämän seurauksena pelaajat tekevät sopimuksen, jotta pääsevät Hakiin, "agentti" firman kanssa Mittetulundusühing IKK Hockey Services joka välittää pelaajia.

        Tästä sitten alkaakin jännä osuus.
        Toiminnanjohtaja Heinistö toimii Hakissa ns. ostajana tai henkilönä, joka hyväksyy ja haalii ulkomaiset pelaajat seuraan. Samaan aikaan hän onkin Mittetulundusühing IKK Hockey Services hallituksessa jäsenenä 24.7.2020 alkaen ja samaan aikaan /siitä lähtien ulkomaalaisia pelaajia on värvätty ja tuotu ovista ja ikkunoista Hakiin.

        Tässä kohtaa asia alkaa olemaan melkoisen mielenkiintoinen, kun toiminnanjohtajalla menee puurot ja vellit sekaisin, kun on ”ostajan” ja myyjän roolissa. Tästä herää epäilys, että saa myyjän puolellakin palkkaa tai palkkioita, jolloin herää kysymys, että kenen etua tässä ajetaan. Samalla eräs seuraan tullut valmentaja onkin samassa rekisteröidyssä yhteisössä hallituksen jäsen joka herättää entistä enemmän kysymyksiä kenen etuja tässä tapauksessa ajetaan.

        Tästä toiminnasta seuraa se, että henkilöitä tulee palkkalistoille, syystä taikka toisesta, lisää ja seura maksaa. Vaikka seura saisi laskutettua maksut niin tilitoimiston käyttö maksaa ja sen maksaa seura eli kaikki juniorit. Lisäksi kukaan ei seurassa pysy enää perässä mitä seura on maksanut ja mitä sen pitää veloittaa keneltäkin. Tässä tapauksessa laskun tekijä on myös laskun tarkastaja, joka ei taida olla ry hengen mukaista.

        Halutessaan sidoksista voi tarkistaa teatmik.ee sivustolla ja kirjoittelee sinne:
        MTÜ HC Dynamo Tallinn
        HC Dynamo Sport Management OÜ
        Mittetulundusühing IKK Hockey Services
        Panu Heinistö

        Lisäksi herää hieman toiminnanjohtajan työajankäytöstä, että mihin se aika menee, kun ei ole omille junioreille aikaa.

        Tässä muutama lisää listan jakoksi

        http://www.vectorsportagency.ru/finland-academy/

        https://www.sports.ru/tribuna/blogs/alexskryagin/2812717.html

        https://kidshockey.ru/viewtopic.php?f=94&t=64358

        https://creditreports.ee/ikk-hockey-services-mtu


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkuperäinen sopimus tehty MTÜ HC Dynamo Tallinn, mutta kun sukset meni ristiin vuoden jälkeen niin silloin perustettu "bulvaani" ja sen kanssa tehty sopimus HC Dynamo Sport Management OÜ. Tämän HC Dynamo Sport Management OÜ rooli ei taida olla mikään muu kuin toimia bulvaani.

        Tämän seurauksena pelaajat tekevät sopimuksen, jotta pääsevät Hakiin, "agentti" firman kanssa Mittetulundusühing IKK Hockey Services joka välittää pelaajia.

        Tästä sitten alkaakin jännä osuus.
        Toiminnanjohtaja Heinistö toimii Hakissa ns. ostajana tai henkilönä, joka hyväksyy ja haalii ulkomaiset pelaajat seuraan. Samaan aikaan hän onkin Mittetulundusühing IKK Hockey Services hallituksessa jäsenenä 24.7.2020 alkaen ja samaan aikaan /siitä lähtien ulkomaalaisia pelaajia on värvätty ja tuotu ovista ja ikkunoista Hakiin.

        Tässä kohtaa asia alkaa olemaan melkoisen mielenkiintoinen, kun toiminnanjohtajalla menee puurot ja vellit sekaisin, kun on ”ostajan” ja myyjän roolissa. Tästä herää epäilys, että saa myyjän puolellakin palkkaa tai palkkioita, jolloin herää kysymys, että kenen etua tässä ajetaan. Samalla eräs seuraan tullut valmentaja onkin samassa rekisteröidyssä yhteisössä hallituksen jäsen joka herättää entistä enemmän kysymyksiä kenen etuja tässä tapauksessa ajetaan.

        Tästä toiminnasta seuraa se, että henkilöitä tulee palkkalistoille, syystä taikka toisesta, lisää ja seura maksaa. Vaikka seura saisi laskutettua maksut niin tilitoimiston käyttö maksaa ja sen maksaa seura eli kaikki juniorit. Lisäksi kukaan ei seurassa pysy enää perässä mitä seura on maksanut ja mitä sen pitää veloittaa keneltäkin. Tässä tapauksessa laskun tekijä on myös laskun tarkastaja, joka ei taida olla ry hengen mukaista.

        Halutessaan sidoksista voi tarkistaa teatmik.ee sivustolla ja kirjoittelee sinne:
        MTÜ HC Dynamo Tallinn
        HC Dynamo Sport Management OÜ
        Mittetulundusühing IKK Hockey Services
        Panu Heinistö

        Lisäksi herää hieman toiminnanjohtajan työajankäytöstä, että mihin se aika menee, kun ei ole omille junioreille aikaa.

        No nyt on sitten saatu heinistön nimi pois yritysrekisteristä, niin homma voi jatkua samaan malliin.


    • Anonyymi

      Vihdistä kuuluu huhuja uuden junioritoiminnan aloittamisesta? Toiminta olisi alkamassa jo kuluvan kauden aikana.

      • Anonyymi

        Onko nämä hevosmiesten huhuja vai olisko tällä kertaa ihan totuuspohjaakin?. Näitä huhuja on aikaisemminkin kuultu ja en pitäis kyllä yhtään huonona jos tällä kertaa niissä olisi perääkin 👍


      • Anonyymi

        Nummela 2 on ilmeisesti vajaa käytöllä, joten sinne vaan.


    • Anonyymi

      Kuuleman mukaan keväällä alkaa. Taustalla olisi jääkiekkovaikuttajia Vihdistä ja lähialueilta. Mukaan on myös lähdössä merkittäviä yrityksiä tukemaan toimintaa, seurakin olisi jo kuulemma perustettu ja tarkoituksena olisi järjestää Vihtiläisille ja lähialueen lapsille omassa kylässä jääurheilutoimintaa. Tällä myös pyritään lopettamaan paljon kritiikkiä aiheuttanutta lasten juoksuttamista pitkin Länsi-Uudenmaan jäähalleja, sekä saada harrastuksen hinnat alas karsimalla seuran kulut minimiin. Kevät sitten näyttää onko kyseessä pelkkä huhu....jotain olisi kyllä aika alkaa tapahtumaan.

      • Anonyymi

        Nyt pitää kyllä peukuttaa👍 jos tollasta suunnitelmissa mitä kerrot. Periaatteessa toi HaKi:n juttu ihan ok, mut kyllähän toi, että esim. Vihdin kirkonkylästä lähtee joku ja ajelee Nummelan hallin ohi Lohjalle, tai toisinpäin esim. Virkkalasta joutuu tulemaan Nummelaan, niin ei mitään järkeä. Kyllähän se muutaman kerran menee, mut kyllä siitä kustannuksia vaan kertyy kun 3-4 krt viikossa koko kauden sitä tekee. Tietysti pyrkimyksenä vaihdella harjoituspaikkoja, mut onhan se nähty että ei vaan toimi...jotkut joukkueet treenaa Lohjalla, jotkut Nummelassa ja sekös närästää. Mielenkiinnolla pitää nyt seurata, et josko jotain tapahtuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt pitää kyllä peukuttaa👍 jos tollasta suunnitelmissa mitä kerrot. Periaatteessa toi HaKi:n juttu ihan ok, mut kyllähän toi, että esim. Vihdin kirkonkylästä lähtee joku ja ajelee Nummelan hallin ohi Lohjalle, tai toisinpäin esim. Virkkalasta joutuu tulemaan Nummelaan, niin ei mitään järkeä. Kyllähän se muutaman kerran menee, mut kyllä siitä kustannuksia vaan kertyy kun 3-4 krt viikossa koko kauden sitä tekee. Tietysti pyrkimyksenä vaihdella harjoituspaikkoja, mut onhan se nähty että ei vaan toimi...jotkut joukkueet treenaa Lohjalla, jotkut Nummelassa ja sekös närästää. Mielenkiinnolla pitää nyt seurata, et josko jotain tapahtuisi.

        Muuten hyvä mutta pelaajia ei riitä ja hyvä kun että riittää nytkään. Joudutaan myymään ulkomaalaisille pelipaikkoja ylemmissä ikäryhmissä. Nuoremmissa vielä vähäisiä pelaajamääriä muutamaa poikkeusta...

        Puolet karkaa esim uuteen toimintaan niin molemmilla menee huonosti.
        Seuralta puuttuu punainen lanka ja ei halua katsoa mistä ongelmat syntyvät ja siitä seuraukset...
        Jos leikitään ajatuksella että seura maksu pois niin noin-15€kk sitä en tiedä onko paljon vai vähän...


      • Anonyymi

        Missä mennään tämän huhun kanssa? Mikä kevät hommat alkaa pyöriä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten hyvä mutta pelaajia ei riitä ja hyvä kun että riittää nytkään. Joudutaan myymään ulkomaalaisille pelipaikkoja ylemmissä ikäryhmissä. Nuoremmissa vielä vähäisiä pelaajamääriä muutamaa poikkeusta...

        Puolet karkaa esim uuteen toimintaan niin molemmilla menee huonosti.
        Seuralta puuttuu punainen lanka ja ei halua katsoa mistä ongelmat syntyvät ja siitä seuraukset...
        Jos leikitään ajatuksella että seura maksu pois niin noin-15€kk sitä en tiedä onko paljon vai vähän...

        Eiköhän ne ongelmat jatku niin kauan kun valmentajat tekevät omista lapsistaan huippupelureita. Nämä sankarit sitten pelaavat useamman ikäluokan joukkueissa. Taitaa ajatus kadota koko touhusta. Ei ole jääkiekko joukkueurheilua ainakaan Hakissa. Minäminäminä ja minun poikani tyylillä paskanen loppu. Taitaa taas keväällä useampi junnu vaihtaa seuraa.


    • Anonyymi

      Tämä on seuran oma vika että pelaajat häviävät, meidänkin pojan joukkueen tapahtumat ovat pääsääntöisesti siirtyneet Lohjan tai Kisakallion halleihin. Nummelassa on ainoastaan muutamia pelejä? Kuljettaminen Lohjalle on jo iso kustannus kysymys vuositasolla, tähän vielä suuret joukkueen kulut päälle niin en yhtään ihmettele pelaajien kadon seurasta. Olisi tosi tervetullutta saada omaan kylään seura.

    • Anonyymi

      Luulisi Vihtiläisiä harmittavan, Lohjalaiset vallanneet HaKin hallituksen totaalisesti(:(:(:

      • Anonyymi

        Hakin hallituksessa ei ole yhtään Vihtiläistä edustajaa, pj on käsittääkseni jostain länsirannikolta kotoisin. Isompi ongelma on että hallituksessa ei ole lajin kokemusta omaavia asiantuntijoita ja tämä näkyy toiminnassa. Avoimmuus puuttuu toiminnasta ja ainakaan julkisuudessa hallitustoiminta on huonoa. Hallituksen jäsenet pääsääntöisesti puuhaavat omien lastensa ehdoilla ja olisi kiva nähdä jos lapsi lopettaa harrastamisen, kuinka moni sitoutuu hoitamaan hallitustehtäväänsä. Seuran toimihenkilöiden tekemisten valvominen puuttuu kokonaan ja toiminnanjohtaja voi keskittyä omiin bisneksiinsä ja Haki maksaa! Halleilla ei seuratyöntekijöitä ole näkynyt,


    • Anonyymi

      Valmennuspuolelta kuulemma Lohjalta jäänyt kolme kovaa junnuvalmentajaa ilman joukkuetta tänä vuonna, ja he ovat kiinnostuneita tulemaan takaisin valmennustehtäviin.
      Heille varmaan löytyy tästä uudesta seurasta hommia, ja pääsevät jatkamaan valmennusuraansa.

    • Anonyymi

      Harjun kiekko päätti jatkaa toimintaansa koronatajoituksista huolimatta. Se on tottakai iha ok niin lapset pysyvät varmasti iloisina. Mutta. Esimerkiksi vanhemmassa ikäluokassa joudutaan karsimaan pelaajia harjoituksista ettei 20hlö määrä ylity..MUTTA samaan aikaan joukkueen harjoitus vahvuuteen on liittynyt pelaajia pääkaupunkiseudun seuroista( ilman että heillä on minkäänlaista sopimusta harjun kiekon kanssa, eli kauden jatkuessa he jatkavat pelaamistaan samoissa pk.seudun joukkueissa) joukkueseen hankittu myös lisää ulkomaalaisvahvistuksia aika mielenkiintoiseen ajankohtaan. Mukava nähdä miten seura/joukkue ratkaisee sen kuka saa treenata ja kuka ei. Kysymys myös kuuluu ”maksaako pk.seudun pelaajat jäämaksuja harjun kiekolle?”

      • Anonyymi

        missä ikäluokissa näin on tapahtunut? ei ole näkynyt....


      • Anonyymi

        Eiköhän se ole JooJoon ja VaVan vastuulla jos ottavat muualta pelaajia reeneihin?


      • Anonyymi

        No kyllä sun pitää pystyä kertomaan missä ikäluokassa, niin kovin ottaa päähän että tänne pitää avautua, mutta ei ole pokkaa kertoa missä ikäluokassa näin tapahtuu. Vai tapahtuuko?


    • Anonyymi

      V...u mitä pelleilyä. Ei tuolta ainakaan nousta yhtään mihihkään kunhan pelleillään vaan. Lopettakaa toi saatanan leikkiminen ja alkakaa tekemään MIESTEN töitä. P......een Fuckin PELLET toimisto pellet.

    • Anonyymi

      no niin sit lähti taitovalmentaja, mutta ei mennyt jääkiekkohommiin, ja se ei yllätänyt myöskään!

    • Anonyymi

      Seuran johto on kyllä erinomaisen huono! Siellä on iso kanalauma johdossa, jotka keskittyvät ihan vääriin asioihin ja varsinainen seuran ja pelaajien kehittäminen on täysin hukassa. Täytyy kyllä ihmetellä, eikö tosiaan alueelta löydy yhtään jääkiekko ymmärrystä omaavaa henkilöä hallitukseen? Äidit itkee joka asiasta ja ei saisi harjoitella, kun oma pikku Jani Petteri on laiska niin ei muutkaan saisi harjoitella.

    • Anonyymi

      No nyt tärähti taas. Kuuleman mukaan HaKi:n U12 joukkueen vastuuvalmentaja on soitellut joukkueen AAA-pelaajien vanhemmat läpi ja houkutellut nämä siirtymään Espooseen. Tuon myötä joukkueen 24 pelaajasta lähtee pois 7 ns, AAA pelaajaa ja samalla 6 toimihenkilöä. Toimihenkilöiden joukossa vastuuvalmentaja, vastuuhuoltaja, molemmat joukkueenjohtajat sekä yksi huoltaja ja apuvalmentaja.
      Melko härskiä touhua joukkueen ydinryhmältä kesken kauden touhuta tällaista maksavien vanhempien selän takana. Tämän myötä suuri todennäköisyys on, että kyseisen ikäluokan joukkue lakkaa olemasta nousevien kustannusten myötä. Vielä joukkueenjohtajan tehtävää hoitava henkilö ilmoitti näpsäkästi yhteisviestillä vanhemmille, että seura vastaa sitten jatkosta ja pyrkii löytämään tyhjän päälle jääneille pelaajille mahdollisuuden pysyä harrastuksen parissa, tavalla tai toisella.
      Kyllä täytyy toivoa, ettei kyseiset toimihenkilöt, etenkin nuo vastuu sellaiset, toimi jatkossa enää missään toimihenkilöhommissa missään urheilujoukkueessa. Miten lienee toimivat työelämässä...

      • Anonyymi

        Onko puheenjohtajalla mitään sanottavaa tähän vai onko hän mukana tässä siirrossa?


      • Anonyymi

        Aina on lähetty ja aina tullaan täältä lähtemään ja eiköhän olisi aika ottaa nups ja lokv takas, alkaa lihjalaisten velatkin jo varmaan unohdettuja niin saavat jäävuoroja :D ei haki toimi kun puolet pelaajista itäblokin kasvatteja ja isät valmentaa ilman laji tietämystä niinkuin tässä tapauksessa ... lopputulos tuhoava


    • Anonyymi

      Kyllä on ollut aikamoinen vuosi harjunkiekolla. Saiko hallitus tällä kaudella mitään aikaiseksi? Ei tainnut saada, siellä muutama dominoiva jäsen ajattelee vain oman lapsen/harrastajan etua. Ja mikä on tämä seurakoordinaattori? On palkattu ilmeisesti vain sen takia että tj saa hoidella ulkomaalaisten pelaajien asioita. Molemmat ovat kyllä yhtä syvältä eivätkä ole saaneet mitään aikaiseksi. Siellä saa näköjään huseerata ihan miten haluaa.

    • Anonyymi

      HaKin pitäisi nyt äkkiä aloittaa omana toimintana Nummelassa ja Lohjalla. Pääkaupunki alue imee joka vuosi HaKista pelaajia ja iso syy on seuran toiminnassa olevat Lohjalaiset puuhastelijat. Lohjalaisia on joka joukkueen toimihenkilöistä suurin osa ja se näkyy toiminnassa, Nummelalaiset pelaajat lähtevät seuran johdon huonon toiminnan takia. Lohjalaiset saivat LoKV toiminnan taloudellisesti useamman kerran kriisitilanteeseen ja heillä ei ole mitään käsitystä seuran pyörittämisestä. Siellä pienet piirit keskenään illanvietossa suunnittelevat seuran ja joukkueiden toimintaa ja se näkyy toiminnassa. Nyt enää puuttuu että palkataan joku sisäpiiriläinen junioripäälliköksi.

      • Anonyymi

        Juuri näin, sisäpiiristä se varmasti tulee, ihan niin kuin tämä seurakoordinaattori , oikein ämmien ämmä. Kuvittelee olevansa kaikkien pomo, tais nousta kusi hattuun. Mutta siis hän on hallituksen jäsen, jojo ja seurantyöntekijä???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin, sisäpiiristä se varmasti tulee, ihan niin kuin tämä seurakoordinaattori , oikein ämmien ämmä. Kuvittelee olevansa kaikkien pomo, tais nousta kusi hattuun. Mutta siis hän on hallituksen jäsen, jojo ja seurantyöntekijä???

        Mitä tekee seurakoordinaattori Harjunkiekossa?
        Harjunkiekon sivuilta ei löydy tietoa henkilöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tekee seurakoordinaattori Harjunkiekossa?
        Harjunkiekon sivuilta ei löydy tietoa henkilöstä.

        Ihmettelin samaa. Kuka on seurakoordinaattori ja miksei löydy Harjun Kiekon sivuilta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmettelin samaa. Kuka on seurakoordinaattori ja miksei löydy Harjun Kiekon sivuilta?

        Hän on toiminnanjohtajan oikea käsi, on ihan palkollinen nykyään hakissa. Toimii myös 2010 syntyneiden jojona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän on toiminnanjohtajan oikea käsi, on ihan palkollinen nykyään hakissa. Toimii myös 2010 syntyneiden jojona.

        Sitä miksi ei löydy seuran sivuilta en tiedä, outoa kyllä sekin mutta paikkansa pitävä tieto. Palkkaa nostetaan joka kuukausi. Olisivat nyt mielummin palkanneet jonkun osaavaan junioripäällikön jotta olisi junnuilla joku tulevaisuus hakissa. Nyt ovat tyhjän päällä ja joku kokematon vaan hääräilee omiaan siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän on toiminnanjohtajan oikea käsi, on ihan palkollinen nykyään hakissa. Toimii myös 2010 syntyneiden jojona.

        Ja nyt tämä -10 syntyneiden joukkue on saanut oikeen oman kioskivastaavan! Eiköhän tämäkin istu seuraavassa hallituksessa.


    • Anonyymi

      HaKin suuri ongelma on kun siellä koko ajan otetaan suojatyöpaikkaan henkilöitä, joilla ei ole minkäänlaista ymmärrystä toimenkuvastaan. Eikö tämä rouva ole joku ravintolatyöntekijä, varmaan vahva kokemus jääkiekkoseuran toiminnasta. On kyllä niin kieroa toimintaa, kun ei edes ilmoiteta palkkauksesta maksajille. Kuinkahan paljon seurassa muita asioita pimitetään.

      • Anonyymi

        Katsoo myös hallitusta niin rupeaa miettiä näitä henkilöitä..
        Ne ketkä on hallituksessa niin on töissä hakissa tai lapset pelaa hakissa..

        -Toiminjohtajalla on agentti firma mikä välittää pelaajia hakiin. Onko pelaajia välitetty muihin seuroihin, ei tietoa?

        -Puheenjohtaja apteekkari lapsi pelaa seurassa ja on myös valmentaja

        - Hallituksen jäsen Kisakallion myyjä tekee bisnestä agentti firman kanssa

        -Hallituksen jäsen Ravintolapäälikkö, jojo, kioski vastaava ja seurakoordinaattori töissä hakissa

        -muut Hallituksen jäsen joukkujohtajia tai muissa rooleissa lasten joukkueissa

        Kuka johtaa seuraa tai tarkkailee toimintaa? Panu? Kiuru?

        Uudenmaan kallein seuramaksu...

        Aika vitsi tämäkin


      • Anonyymi

        Ravintolapäälliköstä seurakoordinaattoriksi, aikamoinen ura nousu. Seurassa pimitetään liikaa asioita mikä on tosi huono juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoo myös hallitusta niin rupeaa miettiä näitä henkilöitä..
        Ne ketkä on hallituksessa niin on töissä hakissa tai lapset pelaa hakissa..

        -Toiminjohtajalla on agentti firma mikä välittää pelaajia hakiin. Onko pelaajia välitetty muihin seuroihin, ei tietoa?

        -Puheenjohtaja apteekkari lapsi pelaa seurassa ja on myös valmentaja

        - Hallituksen jäsen Kisakallion myyjä tekee bisnestä agentti firman kanssa

        -Hallituksen jäsen Ravintolapäälikkö, jojo, kioski vastaava ja seurakoordinaattori töissä hakissa

        -muut Hallituksen jäsen joukkujohtajia tai muissa rooleissa lasten joukkueissa

        Kuka johtaa seuraa tai tarkkailee toimintaa? Panu? Kiuru?

        Uudenmaan kallein seuramaksu...

        Aika vitsi tämäkin

        Seuran hallituksessa ei varmasti ole asiat henkilöiden osalta parhaalla mahdollisella tolalla, mutta:

        Kukaan näistä hallituksen jäsenistä tuskin on Hakissa "töissä". Syy miksi hallituksen jäsenet ovat myös muissa tehtävissä joukkueissa on varmaan siinä, että seurojen (LoKV ja NuPS) jäsenet äänestävät jäsenistä hallituksen jäsenet ensin näihin paikallisseuroihin joista kootaan HaKin hallitus. tod näk. kaikilla täytyy olla päivätyö, sillä jää kyllä kaikilla maksupuolelle nämä jääkiekkkohommat. Jäsenmaksulla pääsee vaikuttamaan asioihin, kun kerran intoa tuntuu riittävän.

        Toisekseen seurakoordinaattori taitaa tilailla palkintoja viirejä yms. mitä kannattaa ottaa kimpassa joukkueille kun siinä säästää. Ts. hoitaa juoksevia asioita, eikä millään tavalla vaikuta jääkiekolliseen tekemiseen.

        Seuraavan kerran kun pyydetään vapaaehtoisia joukkueen toimintaan vanhempainpalaverissa, kättä pystyyn ja osallistumaan, ei asiat parane täällä itkemällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuran hallituksessa ei varmasti ole asiat henkilöiden osalta parhaalla mahdollisella tolalla, mutta:

        Kukaan näistä hallituksen jäsenistä tuskin on Hakissa "töissä". Syy miksi hallituksen jäsenet ovat myös muissa tehtävissä joukkueissa on varmaan siinä, että seurojen (LoKV ja NuPS) jäsenet äänestävät jäsenistä hallituksen jäsenet ensin näihin paikallisseuroihin joista kootaan HaKin hallitus. tod näk. kaikilla täytyy olla päivätyö, sillä jää kyllä kaikilla maksupuolelle nämä jääkiekkkohommat. Jäsenmaksulla pääsee vaikuttamaan asioihin, kun kerran intoa tuntuu riittävän.

        Toisekseen seurakoordinaattori taitaa tilailla palkintoja viirejä yms. mitä kannattaa ottaa kimpassa joukkueille kun siinä säästää. Ts. hoitaa juoksevia asioita, eikä millään tavalla vaikuta jääkiekolliseen tekemiseen.

        Seuraavan kerran kun pyydetään vapaaehtoisia joukkueen toimintaan vanhempainpalaverissa, kättä pystyyn ja osallistumaan, ei asiat parane täällä itkemällä.

        Onpa outo käsitys työsuhteesta? Jos saat yhteisöstä palkkaa, sinulla on työsuhde tähän.
        Tämä alaseurojen hallitusten valitseminen on täysi vitsi. Henkilöt päätetään etukäteen ja juntataan kokouksessa hallitukseen. Ne henkilöt jotka eivät ole Hakin toiminnasta samaa mieltä hoidetaan ulos, kokemusta on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa outo käsitys työsuhteesta? Jos saat yhteisöstä palkkaa, sinulla on työsuhde tähän.
        Tämä alaseurojen hallitusten valitseminen on täysi vitsi. Henkilöt päätetään etukäteen ja juntataan kokouksessa hallitukseen. Ne henkilöt jotka eivät ole Hakin toiminnasta samaa mieltä hoidetaan ulos, kokemusta on.

        tämä menee juuri näin. lohjalaiset omine kuppikuntineen ovat vahvasti tässä paketissa mukana. lokv seurana vs nups, siinä oli iso ero miten seurat toimivat. nämä "aktiivi" vanhemmat luulevat omistavansa joukkueen/seuran.


    • Anonyymi

      No katsokaa näitä seuran valmentajia. Moniko on suorittanut valmentajakoulutuksia? Samat nimet useamman joukkueen valmentajina? Kaiken näköisiä pikkupoikia (Koposta ja Laitista) valmentajana, ei voi muuta kun nauraa.
      Paskaa toimintaa, olisi hyvä harjoittaa koko seura!

      • Anonyymi

        No lähdetäänpä siitä, että eihän kukaan halua Hakiin valmentamaan tulla, ei ainakaan täysijärkinen. Hakissa ainoa keino mennä valmentajana eteenpäin on lähteä pois. Valmentajakin tarvitsee terveen ympäristön missä voi keskittyä työhönsä täysillä urheilullisten nuorten kanssa ja aikuisten valituksia ja kismoja kuuntelematta. Vaikka Hakissa olisi kuka valmentamassa niin aina se suolataan pois. Ja ne valmentajat jotka ovat lähteneet ovat saaneet heti puukkoa selkään , kun ovatkin osoittaneet pärjäävänsä toisaalla.


      • Anonyymi

        Eli jos on 60 niin on pätevä valmentamaan? Kunhan ei oo nuori?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli jos on 60 niin on pätevä valmentamaan? Kunhan ei oo nuori?

        On hyviä nuoria valmentajia, jolla on aito motiivi tehdä valmennustyötä. Se vaatii innostusta vuoisittain kouluttautua, panostaa aikaa tehtävään olemalla paikalla ajoissa ja viimeisenä poistuen tapahtuman jälkeen. Olla esimerkkinä pelaajille positiivisessa mielessä ja omata urheilulliset elämäntavat. Nuori ikä ei ole este, mutta haaste ja vaatii erityistä lahjakkuutta. Näitäkin tapauksia Hakissa on ollut, mutta ovat poistuneet nopeasti muihin seuroihin valmentamaan. Tällä hetkellä Hakissa ei tämän tyyppisiä nuoria valmentajia löydy, jotka nämä kriteerit täyttävät.


    • Anonyymi

      Itse toiminnassa mukana olleena voin kertoa Hakin toiminnasta.
      Hakissa on seuraava käytäntö ollut menossa jo useamman kauden. Alaseuroissa etukäteen värvätään kokouksiin osallistujia, jolla varmistetaan että oikeat henkilöt valitaan hallituksiin. Nupsin kokouksiin on osallistunut LoKV jäseniä ja päin vastoin, joille on hoidettu jäsenyys, tällä tietyt henkilöt saavat päätösvallan molempiin alaseuriin ja varmistavat oikeat henkilöt HaKin hallitukseen.

      • Anonyymi

        Juuri näin tässä seurassa toimitaan, 100%.


      • Anonyymi

        "Oikeat henkilöt"


    • Anonyymi

      Joko on junioripäällikkö palkattu vai onko rahat käytetty muutamaan ulkomaalaispelaajaan ja hallitusten jäsenien suojatyöpaikkoihin?

      • Anonyymi

        Hiljaista on, enteilee pahaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiljaista on, enteilee pahaa?

        Huhujen mukaan, rouva seurakoordinaattori olisi saamassa lähtöpassit suojatyöpaikastaan? Tiedä sitten onko totta. Toivottavasti hänen hallitus ura ja kaikki muukin päättyy seuran palkkalistoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huhujen mukaan, rouva seurakoordinaattori olisi saamassa lähtöpassit suojatyöpaikastaan? Tiedä sitten onko totta. Toivottavasti hänen hallitus ura ja kaikki muukin päättyy seuran palkkalistoilla.

        Mihinkään oo lähtenyt!


    • Anonyymi

      Joko Nups erosi Hakista, kun ei enään yhtään Nummelalaista hakin hallituksessa?

    • Anonyymi

      Tätähän Lohjalaiset ovat koko ajan yrittäneet. Ei hyvältä näytä.

    • Anonyymi

      Lohjalaiset vallanneet HaKin hallituksen. Puheenjohtajana joku Latva, ei mitään lajikokemusta. Vihtiläiset herätkää nyt ihmeessä, kohta ei ole Vihdissä mitään toimintaa jääkiekossa.

      • Anonyymi

        Ei varmaan välttämätöntä olla mutta toki varmasti olisi apua. Eikös sitä varten ole seurassa työntekijä ja valmennus joka tuntee lajin.

        Ei kai sitä tarvitse olla juoppo että voi johtaa panimoa.


    • Anonyymi

      Huomasikohan kukaan alaseurojen (LoKV ja NuPS Hockey) kokouksista, jossa valitaan em seuroihin hallitus, ilmoitusta missään? Noiden em. seurojen hallituksista sitten valitaan HaKin hallitukseen henkilöt.

      Yleensä on tainnut tulla ainakin vikkiä etukäteen, LoKV ja NuPS Hockeyn kokouksista, jojoille jotka sitten vaihtelevalla menestyksellä on sitä ilmoitusta lähettänyt eteenpäin.

    • Anonyymi

      Yhdistyssäännöissä on määritelty missä kokouskutsut pitää julkaista. Jos näin ei ole toimittu on rikottu yhdistyslakia ja kokoukset ovat mitättömiä. Tästä voi kolmen kuukauden sisällä tehdä valituksen AVIn, he alkavat tutkia asiaa. Tästä puhuin jo ollessani HaKin hallituksessa mukana. HaKin toiminta alkaa olla jo niin epärehellistä, jopa voisi harkita rikostutkintaa toimintatavoista.

    • Anonyymi

      Kausi on alkanut ja Haki on palkannut jr päällikön. Salon miehiä ja täysin tuntematon jääkiekkopiireissä. 06 syntyneet on sitten lopullisesti hävinnyt ja joukkueiden pelaajamäärät pienentyneet, toiminta jatkuu siitä mihin keväällä jäätiin. Maksajat vähenevät ja kiinteät kulut lisääntyvät.

    • Anonyymi

      Kausi on kohta puolivälissä ja HaKin toiminta vaan ei muutu mihinkään? Joukkueet harjoittelevat vähän ja vanhemmat käy kuumana seuran salamyhkäisestä toimintatavasta. Seurajohto ei avaa kustannuksia vanhemmille ja rahaa kerätään suuria määriä. Kiekkokoulu on katastrofi, pelaajamäärät pieniä. Seuran johto on aivan kyvytön kehittämään seuraa. Missä on toiminnanjohtaja? keskittyy ilmeisesti itämaiden pelaajien asioiden hoitamiseen? Häntä ei saa kiinni, ei vastaa soittoihin, mitä helvettiä seura hänestä hyötyy?
      Joukkueiden valmentajien taso on surkea, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
      NuPSin toiminnasta on tehty valitus hallintovirastoon, kokoukset eivät ole ilmeisesti ihan sääntöjen mukaan hoidettu viime vuosina ja hallitukseen on valittu seuran ulkopuolisia ei jäsenmaksua maksaneista jäseniä. On kuulemma iso soppa tulossa?
      Olen todella huolissani vanhempana seuran toiminnasta.

      • Anonyymi

        Kaikki on välilä huolissaan seuran toiminnasta, mutta kaikki mainitsemasi kuten kustannukset, harjoittelu ja rahan keruu on enemmänkin joukkueen vastuulla eikä seuran. Seuramaksun jälkeen muu raha pitäisi mennä joukkueen arjen pyörittämiseen. Tietysti jos jotakin salamyhkäistä on niin se kannattaa selvittää.

        Korona on verottanut varmaan kaikkia, tuskin jääkiekko on ainoa laji jossa uusien aloittajien määrä on vähäinen.

        Valittelit valmennuksen tasosta? Joukkueiden? Ikäluokkanne joukkueiden vai tarkoititko seuran eri ikäluokkien?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on välilä huolissaan seuran toiminnasta, mutta kaikki mainitsemasi kuten kustannukset, harjoittelu ja rahan keruu on enemmänkin joukkueen vastuulla eikä seuran. Seuramaksun jälkeen muu raha pitäisi mennä joukkueen arjen pyörittämiseen. Tietysti jos jotakin salamyhkäistä on niin se kannattaa selvittää.

        Korona on verottanut varmaan kaikkia, tuskin jääkiekko on ainoa laji jossa uusien aloittajien määrä on vähäinen.

        Valittelit valmennuksen tasosta? Joukkueiden? Ikäluokkanne joukkueiden vai tarkoititko seuran eri ikäluokkien?

        Onpas kommentti, seurassa maksetaan useammalle henkilölle palkkaa/palkkioita ja lisäksi tulee seuran kiinteät kulut, jotka ovat suuret. Nämä rahat kerätään vanhemmilta ja puhutaan suurista summista vuosittain 100 000-200 000 € välillä, joten ei ihan mene lävitse tämä kommenttisi. Mitä tällä saadaan vastineeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas kommentti, seurassa maksetaan useammalle henkilölle palkkaa/palkkioita ja lisäksi tulee seuran kiinteät kulut, jotka ovat suuret. Nämä rahat kerätään vanhemmilta ja puhutaan suurista summista vuosittain 100 000-200 000 € välillä, joten ei ihan mene lävitse tämä kommenttisi. Mitä tällä saadaan vastineeksi?

        Paljonko menee näiden venäläisten vuokra-asuntoihin Hakilta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas kommentti, seurassa maksetaan useammalle henkilölle palkkaa/palkkioita ja lisäksi tulee seuran kiinteät kulut, jotka ovat suuret. Nämä rahat kerätään vanhemmilta ja puhutaan suurista summista vuosittain 100 000-200 000 € välillä, joten ei ihan mene lävitse tämä kommenttisi. Mitä tällä saadaan vastineeksi?

        Pystytkö avaamaan näitä muita suuria kiinteitä kustannuksia?


    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä että seuratoiminta on arveluttavaa, tänäänkin edustus pelaa ja katsoin että 9 pelaajaa ei suomalaista listoilla. Tämäkö on HaKin tavoita, missä omat kasvatit? Onko tämä nyt 7 kausi kun Haki ollut toiminnassa ja lopputulos tämä? Kuka tulee katsomaan venäläisiä pelaajia?

    • Anonyymi

      Lohjalaisethan ovat kun Venäläiset :) Lohjalainen menee tuijottelemaan, kaljupäät vaan vilkkuu katsomossa o)

    • Anonyymi

      Ja se yksi peruukki harakka juoksee pääsylippu vihon kanssa perässä ja ilmoittaa tietysti pääsylipputulot seuran kirjanpitoon…

    • Anonyymi

      Olisi hyvä selvittää tämä venäläisten case ja miten se liittyy HaKin toimintaan. Tähän on kytketty paljon asioita, mitä pitäisi avoimesti avata seuralaisilla. Samoin selvitettävä mikä on seuran rooli yritykseen joka tätä pyörittää. Onko seuran hallituksen jäsenillä, toiminnanjohtajalla kytköksiä tähän yritykseen. Hyötyykö joku henkilökohtaisesti taloudellisesti tästä toiminnasta. Käytetäänkö seuran resursseja yritystoimintaan, ratsastetaanko kaksilla rattailla. HaKin hallituksessa on kuitenkin selkeästi yrityksen toimintaan kytkettyjä henkilöitä, jota olisi hyvä selvittää.

      • Anonyymi

        Yhteyksiä pystyy selvittämään netistä tarvittaessa google kääntäjää käyttämällä. Ja taitaa kaikkiin kysymyksiisi vastaus olla kyllä, paitsi resursseilla jos tarkoita rahaa niin tuskin sitä käytetään. Moraalisesti arveluttavaahan tämä on mutta tuskin mitään rikollista tapahtuu


    • Anonyymi

      Asiassa yksi suurin ongelma on omien pelaajien poistuminen HaKin toiminnasta, ei varmaan olisi pahitteeksi seuran avata tätä asiaa julkisesti. Jos nyt katsoo HaKin hallitusta ja toiminnanjohtajan tekemisiä, ei asiat jää arvailun varaan. Hallituksen jäsenillä ei ole seuran pyörittämisestä, saati sitten jääkiekon ymmärtämisestä hirveästi taitoa. Paikoille valitaan Lohjalta pienestä piiristä kaverit, jotka toimivat näiden vahvojen persoonien pillin mukaan. Nups on ajettu täysin alas ja sieltä päin ei tule mitään kommentteja HaKin toimintaan, kyseessähän on täysin Lohjalainen seura ja Lohjalaisten hallinnassa. Olisi mielenkiintoista nähdä miten pelaajamäärät ovat paikkakunnittain ja paljon on pelaajia hävinnyt HaKin toiminnasta. HaKin seuran toimintatapa on hyvin tuttu LoKV ajoilta, jolloin meiltä seuralaisilta pimitettiin asioita ja lopputuloksena useampi taloudellinen kriisi. LoKV aikana ongelma oli edustus ja olisi mielenkiintoista saada nähdä nykyisen edustuksen taloustilanne ja miten varat sinne kerätään? Huhut täällä Lohjalla pyörii että pelaajilta ei hirveästi kausimaksuja kerätä?

      • Anonyymi

        Saahan sellaisen listauksen varmasti kun pyytää, eli siis kuinka paljon mistäkin porukkaa tulee .


    • Anonyymi

      Keneltä?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        H****!


      • Anonyymi

        Saksassa oli paremmin.


    • Anonyymi

      U15 Sarja jatkuu ja tavoitteena U16 SM sarja ensikaudeksi. Kova tavoite, onko mahdollinen?

      • Anonyymi

        No ei hyvältä näytä nyt ainakaan, peli kovenee koko ajan. Syksyllä voi saada karsintapaikan joten niihin sm peleihin on pitkä matka, sm paikan voi saada myös Mestiksen kautta, ja vaikka saa karsintapaikan voi tippua Mestikseen.
        Joten on ehkä myös vähän ennenaikaista puhua tuollaisista. Toki kaikki on mahdollista. Venäjän pojat sielläkin isossa roolissa että ihan ei mennä oman kylän pojilla vaikka niin halutaan uskotella. Jos sm paikan saa kannattaa niitä tilata lisää.


      • Anonyymi

        Mutta niillä on kuitenkin manageri, sainpas päivän naurut😂 oispa kiva kuulla mikä tämän rooli on joukkueessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei hyvältä näytä nyt ainakaan, peli kovenee koko ajan. Syksyllä voi saada karsintapaikan joten niihin sm peleihin on pitkä matka, sm paikan voi saada myös Mestiksen kautta, ja vaikka saa karsintapaikan voi tippua Mestikseen.
        Joten on ehkä myös vähän ennenaikaista puhua tuollaisista. Toki kaikki on mahdollista. Venäjän pojat sielläkin isossa roolissa että ihan ei mennä oman kylän pojilla vaikka niin halutaan uskotella. Jos sm paikan saa kannattaa niitä tilata lisää.

        Mutta siellä on lahjakas omien poikien ikäluokka pohjalla. Näin paikallislehdessä kertoivat. Pystyvät pelaamaan kovissakin sarjoissa laajalla rintamalla, leveyttä riittää.

        Erittäin hyvää työtä tehneet edelliset valmentajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta siellä on lahjakas omien poikien ikäluokka pohjalla. Näin paikallislehdessä kertoivat. Pystyvät pelaamaan kovissakin sarjoissa laajalla rintamalla, leveyttä riittää.

        Erittäin hyvää työtä tehneet edelliset valmentajat.

        No paikallislehtihän sen tietää…paikallislehden urheilutoimittaja oikein käynyt katsomassa varmaan pelin.
        Eiköhän tieto ole sitä mitä valmentaja on halunnut paikallislehteen kertoa.
        Tottakai siellä on hyviä jääkiekkoilijoita, niitä on kuule Suomessa aika paljon kun lähdet tuonne katselemaan.
        Hakissa on myös paljon hyviä kiekkoilijoita, niinkuin monessa muussa seurassa. Tyttöjä ja poikia.
        Kyllä Suomesta junioreita löytyy joka kylästä.
        Ei täällä kuitenkaan mitään sen ihmeellisempää löydy kuin muualtakaan.
        Ihan samanlaisella harrastuspohjalla joka paikassa Suomessa junnuja peluutetaan, vanhemmat isossa roolissa, ei millään seuralla ole varaa sen kummempaan vaikkka rinnassa lukisi hifk, vastuuvalmentaja on palkattu, muut usein ihan vapaaehtoisia.
        Jos ei mistään mitään tiedä kannattaa luottaa paikallislehteen.


    • Anonyymi

      Joo taitaa kuitenkin suurimmat roolit joukkueessa olla muilla kuin aboriginaali nummela/lohja pojilla. Ilman heitä olisi tilanne aivan erilainen!
      Ja iskävalmentajan poika pelaa isossa roolissa pienen pienellä näytöllä, turismo!

      • Anonyymi

        Kyllä se näin on, ovat omat kasvatit jääneet ihan sivustakatsojien rooliin. Ja lisää on "apuja" tulossa, näin olen kuullut.

        Ja iskävalmentaja se vaan porskuttaa menemään, on käsittämätöntä ettei tähän olla muiden vanhempien toimesta puututtu!? Tai edes seuran toimesta.


    • Anonyymi

      Mites pitäisikö hakin jatkaa venäläispelaajien käyttämistä kaikissa eri ikäryhmissä. Voi vaan kuvitella kuinka hakin ukrainalais pelaajat miettivät missä mahtaa olla isä, äiti ja muut sukulaiset kun samassa ketjussa ja asuntolassa asuu kymmeniä venäläispelaajia…

      • Anonyymi

        Voihan sitä niinkin ajatella, että Putelin toimet ei saa minkäänlaista kannatusta nykynuorten modernissa ajattelumaailmassa. Se että nuoret saa mahdollisuuden toimia yhdessä eri kansallisuuksien edustajien kanssa on hyvä tie maailman tulevaisuuden kannalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan sitä niinkin ajatella, että Putelin toimet ei saa minkäänlaista kannatusta nykynuorten modernissa ajattelumaailmassa. Se että nuoret saa mahdollisuuden toimia yhdessä eri kansallisuuksien edustajien kanssa on hyvä tie maailman tulevaisuuden kannalta.

        Hyvin kirjoitettu ja muistetaan että siellä on myös alaikäisiä lapsia. Jos siellä venäjän puolella jollain herralla viiraa päässä ei me täällä sorruta kuitenkaan samaan, me olemme tuollaisen yläpuolella.
        Tässä tilanteessa voidaan myös unohtaa nuo typerät Lohja vastaan Vihti kommentit ja nauttia siitä että meillä on kaikki hyvin. Ainakin vielä ja toivottavasti myös jatkossa.
        Pidetään kaikista huolta eikä aina viitsi arvostella ja kyräillä muita.


    • Anonyymi

      Onhan tämä ihmeellistä että HAKI tukee venäjää peluuttamalla Venäläisiä yleensäkään seurassa.

      • Anonyymi

        Pelaavat isoja minuutteja ja tällä hetkellä menestys ei ole kovin kummosta laajalla rintamalla eri joukkueissa. Mikä hyöty Hakille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelaavat isoja minuutteja ja tällä hetkellä menestys ei ole kovin kummosta laajalla rintamalla eri joukkueissa. Mikä hyöty Hakille?

        No ei Haki hyödykään vaan toiminnanjohtajan sekä edari vastuuvalmentajan lompakot.


    • Anonyymi

      Toiminnanjohtajalla ja edarin vastuuvalmentajalla yritys joka tuo pelaajia mm Venäjältä. Yrityksellä kotisivutkin josta selviää kyseinen toiminta. Miten on mahdollista istua Hakin hallituksessa ja pyörittää tällaista bisnestä? Miten tällaisen annetaan tapahtua?

      • Anonyymi

        Tästä on kommentointia pitkin ketjua, kannattaa tutustua viesteihin yllä.


      • Anonyymi

        Harjun Kiekko R.y. seurasäännöt:

        JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT JA TEHTÄVÄT
        Toimihenkilöt eivät saa esiintyä joukkueen tilaisuuksissa alkoholin vaikutuksen alaisina…
        …Toimihenkilöiden tulee tiedostaa, että heidän käytöksensä vaikuttaa siihen kuvaan,
        joka joukkueesta, seurasta ja koko jääkiekkoväestä muodostuu – toimihenkilöiden käytös
        vaikuttaa myös joukkueen käytökseen ja siihen kuvaan joka seurasta ja koko jääkiekkoväestä syntyy

        VASTUUVALMENTAJAN JA VALMENTAJIEN TEHTÄVÄT
        Valmentajan tulee kaikissa toimissaan olla esimerkillinen joukkueen muille jäsenille
        sekä toimia seuran kokonaiskuvaa kohottavasti

        HARJUN KIEKKO RY:N PÄIHDEPELISÄÄNNÖT
        Seuran ja joukkueiden toiminnassa mukana olevat pelaajat sekä vanhemmat eivät saa esiintyä
        päihteiden (alkoholi, tupakka, nuuska, huumeet) vaikutuksen alaisena seuran/joukkueen tapahtumissa
        Seura-asun käyttö on kielletty tilanteissa, joissa toimitaan vastoin seuran päihdepelisääntöjä.
        OMALLA PÄIHTEETTÖMÄLLÄ KÄYTÖKSELLÄ VANHEMMAT NÄYTTÄVÄT MALLIA LAPSILLE JA NUORILLE

        GrIFK pelissä Harjunkiekolla oli mukana 6 alaikäistä alle 18-V lasta/nuorta.
        Humalassa valmentanut ei voi jatkaa seurassa valmentajana.
        Muuten on seuran maine lopullisesti mennyttä.
        Edellisen valmennuspäällikön kohdalla ongelmia peiteltiin liian kauan.
        Siitä ei hyvää seurannut.
        Toivottavasti seuran hallitus on ottanut opiksi virheistään ja nimennyt uuden raittiin valmentajan
        jolla on pelaajien kunnioitus.
        Viinan suhteen urheilussa aina nollatoleranssi!


    • Anonyymi

      Onkohan nummelan puuhamiehet ja hallivastaavat saaneet jo kerättyä ensikaudeksi uuden joukkueen kasaan?

      • Anonyymi

        Minkä joukkueen?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Mää olen laittanu lattialämmityksen.

    • Anonyymi

      Pitääkö huhu paikkansa että Vihtiin on tullut oma edustuskiekkojoukue?

    • Anonyymi

      Nummelasta on edustus ilmoitettu SJL sarjaan, toivottavasti saataisiin myös junnutoimintaa

      • Anonyymi

        Hyvä juttu. Toivottavasti todellakin saataisiin Nummelaan junioritoiminta takaisin. Lohjan kanssa yhteistyön tekeminen ei toimi eikä tule toimimaan. Surullista katsoa miten junioripelaajien määrä vähenee vähenemistään. Nummela tarjoaa mahtavat puitteet lajin harrastamiseen, 2 kaukaloa vierekkäin.


    • Anonyymi

      Vihdissä todellakin tarvitaan oma juniorikiekkoseura. Haki ei ole millään lailla kiinnostunut kehittämään Vihdissä toimintaansa, hyödyntävät ainoastaan jäävuorojen osalta parhaat vuorot.

    • Anonyymi

      Vitsi koko Harjun kiekko! Lähdettiin pääkaupunkiseudulle pari vuotta sitten ja ei ole kyllä kaduttanut. Harjoitusmäärät Harjun kiekossa ovat naurettavat, muutaman kerran viikossa ollaan jäällä ja valmentajat surkeita. Katsokaa millaisia henkilöitä seuraa pyörittää, ei varmaan moni edes tällä alueella tunnista heidän olleen missään jääkiekkotoiminnassa aikaisemmin mukana. Toivottavasti Nummelassa alkaa junioritoiminta nopeasti käyntiin, niin voidaan taas muutaman vuoden päästä saada nauttia oman paikkakunnan pelaajia korkeammallekin tasolla pelaamassa.

    • Anonyymi

      Nummelassa ilmeisesti pelataan 3 div edustusjääkiekkoa kuluvalla kaudella.

      • Anonyymi

        Joo, ilmeisesti 3 divariin pääsee suoraan ilmoituksella.


      • Anonyymi

        Näköjään Nummelan Kiekkoveljet laittoivat joukkueen 3-Divariin. Tiedotteessa kerrottiin, että nuoria meritoituneita pelaajia joukkueessa, jotka palaavat pelaamaan Nummelaan.


    • Anonyymi

      HaKin edustus on kyllä niin huono että voi olla seuraavalla kaudella Lohjalta ja Nummelasta joukkueet 3 divarissa.

    • Anonyymi

      Aika hyvin haki näyttää pärjäävän siellä 2 divarissa.. Tulisi kylmää kyytiä nummelan pojille jos pelaisivat vastakkain?

    • Anonyymi

      Tosi hyviin juu HAKI edustus näyttää pärjäävän, sarjassa häntäpäässä? On tietysti vaikea verrata kun pelaavat eri sarjatasolla. Molempien otteluita käynyt seuraamassa, on kyllä pakko sanoa että Nummelassa huomattavasti tasaisempi joukkue ja tekemisen meininkiä. Aika näyttää onko Nummelaan syntynyt uusi JääAnkka ilmiö ja ottaako alueen edustuksen ykköspaikan HAKIlta, niin kuin aikoinaan Lohjalla kävi JääAnkkojen toimesta.

    • Anonyymi

      Vetäkää vittu päähänne saatanan kusipäät. Vittu mitä juppi pyrkyri laumaa. Ei voi muuta sanoa että hallelujaa te ette kuulu edes taivas ryhmään ettekä yhtäkään mihinkään muuhunkaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täällä taas Lohjalaiset avautuu, ensin vähän vedetty kamaa hihaan.

    • Anonyymi

      Olin katsomassa perjantaina Hakin edustuksen peliä ja kyllä on surkeaa katsottavaa.
      Pelissä ei ollut minkäänlaista järkeä, pelaajat ryntäilivät päättömästi, törmäilivät toisiinsa. Valmennus ei tehnyt mitään muutoksia peliin ja muutenkin tuntui että valmennus on ihan pihalla. Illan paras suoritus oli palohälytys, pääsi ottamaan raitista ilmaa ulos.

    • Anonyymi

      Hyvinhän siellä vääntävät. Pari kenttää erittäin tehokkaita ja hyviä yksilöitä.. Kyllä ne nousee tuossa sarjataulukossa vielä!

    • Anonyymi

      No olihan peli ihan kamalaa katsottavaa, parilla kentällä ei pitkälle mennä. Osa pelaajista on parhaat päivänsä nähneet ja uusia pelimiehiä ei ole junnuista 2 divari tasolle tulossa.

      • Anonyymi

        Entiedä mitä pelaajia tai peliä olet katsellut :D
        Hyvä porukka siellä pelaa


      • Anonyymi

        1 ketjussa pelaa alle 18v nuori ja hyvin näyttää pelaavan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entiedä mitä pelaajia tai peliä olet katsellut :D
        Hyvä porukka siellä pelaa

        Samaa täytyy kysyä sinulta? Joko et ymmärrä lajista mitään tai uskottelet itsellellesi joukkueen tasoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1 ketjussa pelaa alle 18v nuori ja hyvin näyttää pelaavan?

        En kyllä huomannut kuka tämä alle 18 vuotias oli? Joukkueessa on osa helvetin surkeita pelaajia jolla ei riitä taidot 2 divisioonan peleihin alkuunkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kyllä huomannut kuka tämä alle 18 vuotias oli? Joukkueessa on osa helvetin surkeita pelaajia jolla ei riitä taidot 2 divisioonan peleihin alkuunkaan.

        Ketäköhän pelaajia meinaat?..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketäköhän pelaajia meinaat?..

        Kolmos ja neloskenttä ei mitään käyttöä.


    • Anonyymi

      Tolla tietämyksellä ette tiedä itse edes pelaajia? Noh katsotaan sarjataulukkoa hetken päästä..

      • Anonyymi

        Mettomäki ihan lahjakas pelaaja, mutta koko tulee vastaan kun tosipelit alkavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mettomäki ihan lahjakas pelaaja, mutta koko tulee vastaan kun tosipelit alkavat.

        Eiköhän tuon kentän muut rouhi ja saa sitten nauttia sitten maalin edestä maalit?


    • Anonyymi

      Haki kyntää ja Nummelan porukka jyrää.

    • Anonyymi

      Onhan toi Nummelan porukka aloittanut kauden vahvasti. Siellä on kaatunut kovia vastustajia, joissa pelaa kuitenkin kakkosdivaritason kokeneita palaajia.

    • Anonyymi

      Oli eilen taas niin paskaa peliä. En muista nähneeni koskaan näin huonoa edustuskiekkoa Lohjalla.

      • Anonyymi

        Huhuja liikkeellä että tuosta edarista pari kärki miestä lähdössä jouluna siirtoaikana.


    • Anonyymi

      Kiekkoveljet kartoittaa parhaillaan junioritoiminnan aloittamista Nummelassa . Huhujen mukaan valmennuskartoitusta on tehty jo.
      Ja puhutaan oikeista valmentajista jotka ovat kovia nimiä. Aluksi kiekkokoulu .. ja siitä ylöspäin D1 ikään . Ja muutaman vuoden päästä C,B ja A juniorit .

    • Anonyymi

      Näin kuulin myös Nummelan kahvilassa

    • Anonyymi

      Vihdoinkin.. tuon omat lapset kiekkokouluun jos näin on :):)

    • Anonyymi

      Sieltä vois mennä ykkösmiehet nummelaan ni tiputettaisiin haki maanrakoon! :)

    • Anonyymi

      Haki edustus jatkaa rämpimistä, taitaa noutaja tulla.

      • Anonyymi

        Grifk:ta vastaan pelasivat erittäin vahvan pelin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Grifk:ta vastaan pelasivat erittäin vahvan pelin

        Ja nopea palautus perjantaina Kelan toimesta maanpinnalle:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nopea palautus perjantaina Kelan toimesta maanpinnalle:)

        Sarjajumbo Klaukkalalta pataan, hyvin menee:)))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sarjajumbo Klaukkalalta pataan, hyvin menee:)))

        Eikös ne ollut samassa pistemäärässä ennen ottelua? Kyllä haki peliä vei koko ottelun ajan mielestäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nopea palautus perjantaina Kelan toimesta maanpinnalle:)

        Pistepörssissä lohjan kasvateilla menee hyvin jos katsoo joukkue menestystä tällä hetkellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pistepörssissä lohjan kasvateilla menee hyvin jos katsoo joukkue menestystä tällä hetkellä

        Idiootti, tämä on joukkuepeli! Kannattaisi alkaa harrastaa yksilölajeja.
        Perjantai peli taas täyttä paskaa!


    • Anonyymi

      Onko hakilla tällä hetkellä edes yhtään lupaavaa pelaajaa tulossa yli u13 ikäluokista

    • Anonyymi

      HaKista ei ole päässyt yhtään pelaajaa pohjolaleirille. Tämä kertoo kyllä paljon seuran kehityksestä. Hössötetään jostain tyttökiekosta, mikä ei ole edes jääkiekkoa.
      Kausimaksut ovat järjettömät, pikkujunnut jotka ovat jäällä pari kertaa viikossa kausimaksu yli tuhat euroa kausi. Kerätään 40000 joukkueelta, mihin rahat laitetaan? Kusetusta koko HaKin toiminta.

    • Anonyymi

      Mahtaakohan nkv karsia 2 divariin jos mahdollista?

    • Anonyymi

      2 divari on tosi huonotasoinen, miksi NKV ei lähtisi karsimaan? Olen pari peliä käynyt katsomassa Nummelassa ja NKV pelaajien taso on huomattavasti parempi kun HaKin joukkueessa. HaKin mettomäki-heinonen-holopainen ketju on ainoa joka mahtuisi Nummelan porukkaan pelaamaan.

      • Anonyymi

        Melko huonotasoinen näyttää sarja olevan. Ihme kyllä ei siltikään nkv näytä pärjäävän. Koskas siellä painetaan paniikki nappulaa ja tehdään joukkueeseen ja valmennukseen muutoksia?


      • Anonyymi

        Ootko vielä samaa mieltä?


    • Anonyymi

      Innolla odottaisin paikallis peliä vielä kevään peleissä! Voihan olla että joku noista kolmesta pelaajasta menee Nummelaan jos NKV nousee myös 2div? Saa nähdä rupeeko Hakilla pinna kiristymään siinä vaiheessa..

    • Anonyymi

      Rauhoittukaa. Kyllä on asiatonta puhetta.
      Syyttelemällä ei kyllä asiat edisty. Tehkää vain
      jatkossa asioita yhteishengessä paremmin.

    • Anonyymi

      Missäs huutelijat kun Hakin edustus ei enään ole jumbo jenginä?

      • Anonyymi

        varmaan jännittävät pääseekö NKV karsintaan.
        Olis kyllä kiva nähdä miten ne karsinnassa pärjäisi, kakkosessa peli on kumminkin temmoltaan ja fyysisyydeltään selvästi kovempaa


    • Anonyymi

      Haki edustus pelasi itsensä upeasti pudostuspeleihin ja mikä parasta hienolla pelillä petasi paikan myös ensikaudeksi II-divariin !

      Olisi aika rakentavaa jos toiminta olisi kannustavaa joka suuntaan, pahanlietsominen ei auta viimekädessä ketään eikä sillä saavuteta yhtään hyvää.

    • Anonyymi

      Vaikka edustus säilyttikin sarjapaikan, ei nyt kukaan tosissaan voi sanoa että kausi oli hyvä? Tuuskia vastaan hyvät pelit playoffeissa. Olisihan se hyvä jos Nummelasta tulisi porukka II divariin, Nummelassa hoidettu hienosti ainakin playoff otteluiden järjestelyt, tästä kannattaisi kyllä meilläkin ottaa oppia. Nummelalle onnea II divarin karsintoihin ja toivottavasti kohdataan ensi kaudella.

      • Anonyymi

        Avaatko vähän mitä siellä on hienosti hoidettu niissä playoff peleissä? Kaljanmyynti ja makkara?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaatko vähän mitä siellä on hienosti hoidettu niissä playoff peleissä? Kaljanmyynti ja makkara?

        Olin katsomassa Nummelassa kolmosen finaalia ja kyllä oli hieno tunnelma, halli täynnä, värivalot välkkyivät, meteli kova.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toivotaan että edarin runko pysyisi että pelaajia ei lähde muualle..

    • Anonyymi

      Valitettavaa että eilisellä esityksellä ei nkv 2div pääse. Ja maalivahti peli pitää parantua..

    • Anonyymi

      Ei taida vielä riittää taso 2 divariin. Maalivahtipeli tosiaan heikkoa ja puolella joukkueen pelaajilla ei riitä taso. Ensi kausi vielä 3 divaria ja kentällinen pelimiehiä hankintaan, alkaa 2 divari olla realistinen. Ei järkeä alueelle laittaa kahta häntäpään joukkuetta 2 divariin.

    • Anonyymi

      NKV pelasi paikan 2 divariin

    • Anonyymi

      Onko Veljet saanut mitään uusia hankintoja?

      • Anonyymi

        Sitä kuule jos joitakin puheita, Hakin ykkösmies siirtymässä? Onko varma


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä kuule jos joitakin puheita, Hakin ykkösmies siirtymässä? Onko varma

        Tuskin siirtyy


    • Anonyymi

      Viime vuoden u16 ikäluokasta lähes puolet siirtymässä muualle ja kaksi 08 siirtymässä kuulemma Lukkoon. Mitä mietteitä?

      • Anonyymi

        Liian aikaisin lähtee .ja veikkaan et purukumia saa syödä vaihtoaitiosta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liian aikaisin lähtee .ja veikkaan et purukumia saa syödä vaihtoaitiosta

        Näköjään tietäjät tietää :). Nyt ne molemmat on Pohjola -leirillä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään tietäjät tietää :). Nyt ne molemmat on Pohjola -leirillä

        Itse pelaan edelleen ja päässyt myös haistelemaan leirille. Faktahan onse että se on pieni prosentti jotka sen vetää läpi. Moni hyvä kundi tippuu ja sille tielle jääkin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse pelaan edelleen ja päässyt myös haistelemaan leirille. Faktahan onse että se on pieni prosentti jotka sen vetää läpi. Moni hyvä kundi tippuu ja sille tielle jääkin..

        Läpimeno prosentti taitaa olla siinä 40%:n kieppeillä (noin 50/130). No ei muuta kun popparit uuniin, ja katsotaan kuinka käy. Minä ainakin pidän peukkuja ja toivotan menestystä, vaikka ei paikkaa maajoukkueessa irtoaisikaan


    • Anonyymi

      Nkv näyttäisi saavan ihan pelimiehiä joukkueeseen.

      • Anonyymi

        Melkoisia pelimiehiä. Ilmeisesti piiloittelevat niitä vielä hallin uumenissa. Kaukalossa ei ainakaan ole näkynyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkoisia pelimiehiä. Ilmeisesti piiloittelevat niitä vielä hallin uumenissa. Kaukalossa ei ainakaan ole näkynyt

        Odottellaan paikallis peliä.. Kumman ykkösmiehet ovat pelimiehiä..


    • Anonyymi

      Kyllä nkv taitaa pelata väärässä sarjassa..

      • Anonyymi

        Taitaa juuri sen takia tä ketju olla aika kuollut. Hei vinkujat, nyt vähän yritystä! Kansa tahtoo sirkushuveja ja hiukan nauraa kun syksykin painaa päälle.


    • Anonyymi

      Missä tämän kauden vinkujat?

    • Anonyymi

      Lohjan vesi aiheuttaa lihavuutta, sen lisäksi sisäsiittoisuus myös isoja ongelmia.

    • Anonyymi

      Olen tässä seurannut muutamia vuosia HaKin toimintaa ja odottanut koska seura aloittaa toimihenkilöiden siivoamisen? Toiminta ei ole kehittynyt yhtään, silti samat naamat istuvat vuodesta toiseen hallituksessa. Pelaajat lähtevät 13 vuotiaina viimeistään pääkaupunki seuroihin harrastamaan. Joukkueet toimivat omina seuroinaan seurassa ja seuralla ei minkäänlaista pelaajapolkua. Lohja kaipaisi kyllä toimivan kiekkoseuran.

    • Anonyymi

      Harmittavan hiljaista täällä ollut koko kevään :(

      • Anonyymi

        On ollut Hakissa hiljaista, junioripäällikkö lähti, nyt ei enään yhtään työtä tekevää seurassa hommissa. Näkeekö seura seuraavaa kautta ?


    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe