Muutan perheineni pakoon pakolaisia.

perhesuomesta

Ja tämä ei ole rasismia eikä ennakkoluuloa vaan tietoa ja itse koettua. Luin juuri niistä kunnista, jotka ovat vastanneet myöntävästi pakolaiskeskuksille. Otamme vaimoni kanssa vaikka lainaa, että lapsemme, 1 poika ja 3 tyttöä, saavat kulkea turvallisesti omassa kotimaassamme, mihin olemme pirusti maksaneet verokin työllämme.

46

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vahvaeipersuille

      Kyllä te persut jaksatte jauhaa kaikilla mahdollisilla palstoilla.

      Missäkähän arvelit kulkevasi "turvallisesti omassa kotimaassamme"? Taitaa tulla pakolaisia suurimpaan osaan kuntia.

      Olisihan tässä turvallisia naapurimaita: Venäjä, Ukraina, Valko-Venäjä. Rajat ovat turvallisesti kiinni. Siitä vain mukulat mukaan ja Pietariin.

      • perhesuomesta

        Eipä ole persulainen tämä kirjoittaja. Nyt aukenee muidenkin suu kuin persujen jo siksikin, että pakolaiset ja muut mamut ohittavat suomalaisen duunarin. Lainakin parempi kuin vihervasemmiston aiheuttama turvattomuus !


    • ängervöinen

      Useimmiten nämä "verojakin maksettu" -kirjoittajat ovat sellaisia, joilta ei verottajan pussiin kerry senttiäkään. Pääasiassa elellään sosiaalituella ja sieltä sitten huudellaan ennakkoluuloja.

      "Vievät meidän työpaikkamme", no en ole kyllä vuosiin töissä ollut, mutta silti. "Vievät meidän naisemme", no en ole naista saanut, mutta on se nyrkki-Kyllikkikin ihan hyvä paremman puutteessa. "Niillä on iPhonet ja kaikki", no mutsi mulle älypuhelimen osti, mutta kaatui kaljaa päälle eikä se toimi.

      Että silleen...

      • lknxlöjö

        "Useimmiten nämä "verojakin maksettu" -kirjoittajat ovat sellaisia..."

        Mihin perustat tuon väitteesi, löytyykö jotain faktaa ?


      • ängervöinen

        Perustuu arkihavaintoihin. Kovimmat huutajat ovat sellaisia, joista ei yhteiskunnalle ole hyötyä.

        Äiti passaa kullanmuruaan, joka "suunnittelee tulevaa" tai "pitää välivuotta". Sossusta tulee perusraha ja muorilta loput.

        Nämä persujen trollit kuvittelevat itselleen naiset ja lapset. Sitten voi huutaa oman pahan olonsa kaikille palstoille.

        Tämäkin avaus löytyy ainakin sadalta palstalta: Etelä-Savo, Keski-Suomi, jne.


      • mhikinen

        Kuule kaikki ei todellakaan ole mitään persujen trolleja. Mikä sulla on päässäsi vikana ? Et uskaltaisi sanoa noita asioista ääneen missään PELLE !


    • yksiyrittäjä

      Yrittäjänä olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Itse olen maksanut kaikki (peruskoulua ja ammattikoulua lukuun ottamatta) mitä olen tässä maassa omistukseeni saanut. Jos joku haluaa ( moni pakolaistenoton puoltaja ei edes ymmärrä levittävänsä) levittää islamismia tähän maahan, niin kantakoon sitten seuraukset myös. Nyt on markkinat turvallisuusalan yrittäjille !

    • Keskisuomenmies

      Olet ihan oikeassa. Pelottaa asua Suomessa.

    • khhk

      Jaa "yksiyrittäjä" on ihan itse maksanut kaiken.

      Et ole käynyt terveyskeskuksessa, et ottanut rokotuksia. Eivät ole lapsesi olleet päiväkodissa tai koulussa. Et käytä teitä, vaan kuljet omia polkujasi. Ei ole mummusi ollut hoidossa, vaan ihan itse olet maksanut hänelle maksalaatikot peräkammariisi. Ihan itse olet paikannut hampaasi ja leikannut umpisuolesi. Ihan itse lastoitat säären, jos luu murtuu. Ihan itse olet kaikkivoipainen...

      Jeesusteippi olkoon nimesi. Kaikkivoipainen. Jeesus voi.

      • mamuttajahinttari

        khhk se vain jauhaa taas samaa paskaa kaikki palstat täyteen pössypäissään, ei siitä kannata välittää. Ei saa sossupummi muuten aikaansa menemään, kuin tuottamalla oksennuksiaan palstoille. Yrittäkää ymmärtää sitä.


      • werttiwee

        Olen samaa mieltä. Tämä khhk = paha olo -huutelee täällä tuntemattomille ja täyttää palstaa. Menköön SPR lle vapaaehtoiseksi ruokkimaan maahantunkeutujia.


    • khhk

      mamuttajahinttari paljasti viiteryhmänsä. Onnea ruskean reiän parissa vastakin. Ehkä pössy sitten virittää tunnelmaan, mitä se sitten ikinä tarkoittaakin. Suomen kieli ei sellaista tunne.

      En ole sossua tarvinnut. Olen yli 40 vuotta tienannut palkkani kovalla työllä ja sillä pärjännyt.

      Näiden palstojen trollit ärsyttävät. Tämäkin sama perhe, joka ottaa vaikka lainaa, että pääsee persuista eroon, esiintyy ainakin sadan kunnan palstoilla. Kerkiävää porukkaa, voisi sanoa.

      • mielipider

        Et taida olla ihan terve khhk!


      • Pössyttely

        on selvästi pehmentänyt sen pään ja se näkee persuja joka puolella.


      • Ei_Pia_Rask
        mielipider kirjoitti:

        Et taida olla ihan terve khhk!

        terve olekaan. Itse väittää että Asperger mutta luultavammin skitsofreenikko. Ainoa tehtävänsä on trollata keskustelupalstoilla aamusta myöhäiseen iltaan. Tullut tunnetuksi vapaamuurarisolvaajana, pedofiilijutuistaan vaikka itsellä kaksi pientä tyttöä, ori Pikkumulkku usein mielessä, samoin Jammu Siltavuori. Pia on periaatteessa kaikkea normaalia vastaan ja aina poikkiteloin kun Savonlinnassa jotain uutta suunnitellaan. Sellainen pieni mutta kiusallinen peräpukama koko kommariakka koko totaalisessa hulluudessaan.


    • HuiUlkomaalainen_

      Ole mies äläkä tuollainen pelokas vikisijä!!

      • fifiop

        khhk on täysi imbesilli. väittää toisia trolleiksi vaikka on itse sellainen. totaalinen noubody. vasta kun netti tuli, niin tuollaiset pääsivät edes jossain ääneen.

        tuen heitä, jotka tekevät jotain sen eteen, että pakolaisia ei tule lisää suomeen ja etelä-savoon. matkustellessa on tullut kyllä selväksi mihin ihmisluonto kykenee noiden tulijoiden porukassa. oikeastaan eläimellistä.


      • khhk

        Et tainnut sitten saada peruskoulua läpi? Kuitenkin haukut muita imbesilleiksi...

        Tiedoksi vain: kun peräät sääntöjä, opettele myös kielioppia. Lauseen alkukirjain on iso, Suomi ja Etelä-Savo kirjoitetaan näin eikä pötköön.

        Ja ennen kuin alat mäkättää kieliopista, se on ihan sama asia kuin liikennesäännöt. Nekin ovat sopimusasia. Ei tule hyvää jälkeä, jos muut rekat ajavat oikeaa puolta ja sinä päätät ajella vasempaa.

        Tämä nyt ei kuulu asiaan, mutta olen käynyt testeissä. Kuulun siihen älykkäiden ryhmään, johon kuuluu alle 2 prosenttia suomalaisista. Googlaa "Mensa" ;)))


      • poispakolaiset

        Painu hel'''ttiin täyttämästä palstaa khhk !! Sulla ei ole mitään älyllistä asiaa koskaan ! Lue otsikko jos kirjoitat tai yritä edes itse ymmärtää omaa pahoinvointiasi -meidän muiden ei tarvitse !

        En kannata pakolaisten tuloa Etelä-Savoon. Syy : Tytöt eivät ole enää turvassa.


    • täälläpian
    • Jack-NONripper

      Ei khhk ole mikään tollo. Pensaista ja mummon kammareista nousee näitä Kekkosta kaipaavia ja homoja pelkääviä mamurummuttajia. Haloo, 70-luku on mennyt, nyt valitettavasti tulee näitä pakolaisia ja niihin menee rahaa, mutta koitetaan kestää.

      • djjdh

        jaaha, rasistihan se siellä taas motkottaa, että suomalaisen kuuluu maksaa 2/3 tekemästään työstä kommunistieliitille, joka sitten jakaa köyhille jos jotain kemujen jälkeen jää.


      • inntsinööri

        Sun ja khhk :n äly on pakko olla miinuksella ! Lukekaa muutakin kuin Aku Ankkaa.


      • Oli_hauska_havaita
        inntsinööri kirjoitti:

        Sun ja khhk :n äly on pakko olla miinuksella ! Lukekaa muutakin kuin Aku Ankkaa.

        että khhk ja djjdh ovat yksi ja sama henkilö, nimittäin Pia Rask Savonlinnasta. Vielä hauskempaa oli havaita että Pia kuuluu muka Mensan testien mukaan 2% Suomen älykkäimmistä. Tämä kyllä muistetaan kun tiedetään että Pia tosiasiassa kuuluu siihen 5% ryhmään koko väestöstä jotka luetaan mielenterveyspotilaiksi.


      • hoitsuäö

        Unohdit itsesi. Sinä joka kirjoitat Pia Raskista joka ketun vitjaan, olet mielisairas !

        Kyllä tässä taitaa nyt käydä niin, että muutan pois Launialasta. On se helvet*i kun asukkailta ei kysytty mitään ! Seuraavat kuntavaalit ja valtuusto vaihtuu...


    • kantis58

      Ihme peruskoulutasoista kommumikointia täällä. Kakaramaista veetuilua ja kateellisuutta. Aloittajan aiheeseen perustuen, tai sitä vivahtaen, itsellekin tullut mieleeni että josko vaihtaisi manteretta. Tosin, tämä mamu-tilanne ei tule muuttamaan Suomea muita Euroopan maita verrannollisemmaksi ja Eu: sisällä o nmelkein sama, missä asuu. Verotutusarvoissa eroa. Sosiaaliturvalla ei ole niinkään merkitystä, jos olet suht perusterve. Kulttuurierot Eu:ssa ymmärrettevät. Toisin on kauko-idässä ja jenkeissä, joihin suomalainen ei niin luonnostaan taivu. Turistina eri asia, silloi taipuu vaikka moninkerroin, pölkkypäissään.

    • ettämitteehä

      khhk: "Näiden palstojen trollit ärsyttävät. Tämäkin sama perhe, joka ottaa vaikka lainaa, että pääsee persuista eroon, esiintyy ainakin sadan kunnan palstoilla. Kerkiävää porukkaa, voisi sanoa."

      Kuka nyt persuja pelkäisi..:D

    • khhk

      Mites se menikään Tuntemattomassa? Tiltu huuteli: Siellä saksalainen raiskaa vaimojanne ja tyttäriänne. Ja suomalainen vastaa: saa nuorempien äiditkin suureen tarpeeseensa. Heh, heh.

      Arkihavainto on se, ettei Suomessa tarvitse tummatukkaisen raiskata. Halukkaita naisia löytyy jonoksi asti. Aina kun on hiukan eksoottisen oloinen, kelpaa paremmin kuin peräkammarin Suomi-poika. Ja tässä taitaa ollakin huutamisen yksi suuri syy. Pelko alakynteen jäämisestä.

      Hiukan OT, mutta olin muutama vuosi sitten Kreetalla. Naapurihuoneistoon tuli kaksi viisikymppistä suomalaista naista. Ja jo heti seuraavana yönä oli kaksi paikallista kikkarapäätä melskaamassa mummujen seurassa, ettei tahtonut nukkumaan päästä. Eipä tarvinnut "raiskata" tai "uhkailla". Mummut ehkä jopa kustansivat lystin.

    • riittää

      olen ihan samaa mieltä ne syö vaan sosiaaliturvaa saisivat olla syömälakossa kunnes tulee noutaja

    • äippäx

      Hel*etti mitä sinisilmäisiä pellejä suomen ja Mikkelin päättäjät. SPR ottakoon sitten vastuun noiden "pakolaisten" teoista. Maahanmuuttovirasto on todella , todella idiootteja täynnä ! Muslimi ei sovi länsimaiseen maahan, se on nähty. Pakoon lähden minäkin ja vaikka lainalla. Hulluja on omastakin takaa ja vielä nuo lisäksi ! Turvallisuusalalla tulee työpaikkoja.

    • khhk

      Muslimi ei sovi länsimaiseen maahan... Jaa vai niin. Onko Ranska läntinen maa? Siellä on kai pari miljoonaa muslimia, ellei nyt jo enemmänkin. Ihan sama Saksassa ja Englannissa. Kai ne nyt on länsimaita?

      Onnea matkallesi pakoon. Älä nyt mene ainakaan Ruotsiin, Saksaan tai Ranskaan. Muslimeja on paaaaaljon enemmän kuin Suomessa. Ei kannata suunnata Venäjällekään. Sieltä löytyy kaikkien maailman uskontojen kannattajia suurin joukoin.

      Pöljyys on ainoa luonnonvara, jota Suomessa riittää.

      • Viimeisen_lauseen

        sinä Pia Rask olet todistanut henkilökohtaisesti jo useamman vuoden näilläkin keskustelupalstoilla.


    • khhk

      Minulla ei ole mitään tekemistä Pia Raskin kanssa.

      Jos joku kirjoittaa näiden huutajien sekaan jotain järkevää, heti alkaa henkilöön kohdistuva huutelu. En ymmärrä.

      Olen mies. En Savonlinnasta päinkään. Olen todellakin Mensa-miehiä. Seison sanojeni takana.

      Mielestäni nämä puskista huutelevat rasistit ovat täysiä pellejä. Asenteet perustuvat pelkille ennakkoluuloille eikä mistään asiasta vaivauduta ottamaan selvää. "MV-lehti" ei ole oikeasti mikään lehti, vaan murrosikäisten persujen kännipäissään kirjoittamaa paskaa.

      En "pössyttele". En "mamuile". Olen akateemisesti koulutettu ja tehnyt yli 40 vuoden uran toimitus- ja tiedotustehtävissä. Olen haastatellut presidenttejä, ministereitä ja muita viskaaleja. Olen monen kanssa edelleen Facebook-kaveri.

      Minua nyt vain vituttaa tämä persujen huutaminen kaikilla mahdollisilla palstoilla. Käyttäkää järkeänne, jos sitä on teille annettu!

    • MuutanPoisPoikkeen

      Muutan pois Suomesta pakolaistulvan takia.

      Tiedättekö muuten, että antaako sossu muuttoavustusta?

    • khhk

      Jokos "perhesuomesta" on häipynyt vai vieläkö roikkuu sossun luukulla?

    • tasoakeskusteluun

      Mikä kumma villitsee normaalisti "viisaan" ihmisen kirjoittamaan äärimmäisen tyhmiä keskustelupalstoille. Psykologeilla olisi hyvä paikka tutkia ihmisen käyttäytymistä silloin kun ei vastaa näköetäisyydellä omista sanoistaan. Onneksi kukaan ei ymmärrä suomenkiltä maailmalla. Hävetä pitää tämän maan kansalisten sivistystasoa. Yllyttäjien ei myöskään pidä vetää siitä siitä narusta mikä tulee jätekompostin alta.

    • ängervöinen

      Mistä päin se onni ja autuus löytyi?

    • ängervöinen

      Kysyn uudestaan: minne päin muutitte? Löytyikö onni ja autuus?

    • ängervöinen

      No hei. Etkö voisi vastata?

      Mistä onnen auvo löytyi?

      • perhex

        Mitä vi***a se sua kiinnostaa ? Sellaisesta paikaksta löytyy, missä mutiaisilla ei ole hyvä olla eli ei mitään asiaa sinne. Työnnä tyhmä pääsi ahteriisi ! Jää sinä tänne vaikka jakamaan takapuoltasi, kun mielesi tekee kuitenkin, niin kauan kuin hengissä säilyt.


      • ängervöinen
        perhex kirjoitti:

        Mitä vi***a se sua kiinnostaa ? Sellaisesta paikaksta löytyy, missä mutiaisilla ei ole hyvä olla eli ei mitään asiaa sinne. Työnnä tyhmä pääsi ahteriisi ! Jää sinä tänne vaikka jakamaan takapuoltasi, kun mielesi tekee kuitenkin, niin kauan kuin hengissä säilyt.

        Ja mistähän "paikaksta" sellainen auvo löytyy?

        Mieleen tulee Huippuvuoret, Siperian pohjoisosa, Pohjois-Korea, jotkin Afrikan tyrannivaltiot. Ei kai paljon muita. Paitsi että Afrikassa asuu juurikin "mutiaisia".

        Vaihtoehdot ovat aika vähissä

        Lopputulema: surkea persujen provo koko keskusteluketju. MOT.


    • usaherewecame

      Suomeen on tulossa lisää matuja. Nyt Afrikasta. Kyllä tässä on käynyt mielessä, että vaihdetaan mannerta : emme mekään jätä lapsiamme ja lastenlapsiamme eläimille !

    • Absurdus

      Muuta Afrikkaan, sieltä saa kodin.
      No, mihin se uhoaja muutti? Leukojaan loksuttava nahjus. Jos lupaa, niin menee.
      Niin, täällä meno on niin hulvatonta???

    • ängervöinen

      Siis pysyvät Suomessa kuin tatti.

      Tämähän oli arvattavissa. Pelkkää uhoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4266
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2199
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1704
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1390
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1116
    10. 22
      1076
    Aihe