Kyllä suomi tarvitsisi ihan Oikean

Herätykseksi

Oikeasti Kristillisen järjestön / jäsenistön joka alkaisi / järjestäytyisi elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Oikein, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Laillisesti, ihan sen Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaisesti, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti ja kaikkiin nähden puolueettomasti. vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteelle. Joka tietenkin edellyttäsi Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisuutta ja perustuvaa.

Nyt kun eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitsemaa UUDEN liiton / testamentin = Jumalan ARMON aikakautta, jo vuotta 2015. ilmenee vuosiluvustammekin. Näin Ollen Laillista, sitä kaikille hyväksi Luvallista, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaistahan on vain ja ainostaan Raamatun UT mukainen ja perustuva. Kaikki muu ja muulla tavalla elämine ja toimiminen on sen VASTAISTA = Laittomuutta, sitä josta tulee näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi ja VALTAVIKSI turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi raskaita seuraamuksia. Mutta joita lähes kaikki ihmisten sairaudetkin on. Joita ei olesi eikä tulisi jos elettäisiin kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisesti ja perustalta. Ne pahaksi seuraamukset kun edellytää aina siihen SYYNSÄ. Jos ei olisi SYYTÄ, eihän niitä silloin tulisi.

Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen siitä kaikille hyväksi Laillisuudesta, kaikille Luvallisuudesta, = Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuudesta.

9

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      No ei ole niitä aamenia tullut? Kaikkiko täällä niitä nukkuvien puoluelaisia. Niitä maailmalle valkeudeksi soihdut sammuneina, maalle suolattomina, muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden unelmissa nukkuvia?!!

      Jeesuksen nimessä... Niitä valvovia perään kuulutteleva, että missä ovat, mihin eksyneet, kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.
      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • Meillähän_on

      Suomen KUninkaana nyt Juha Sipilä, kristitty mies. Luulisi riittävän kaikille. Oikeastaan Kristillisdemokraattisen polueen voisi nyt lakkauttaa kokonaan.

      • Herätyys

        Ei sellaista puoluetta voi edes olla, kuin kristillisdemokraatit. Nehän on toistensa vastaisia. Demokratia = epäoikeuden mukaisuuden puolesta. Raamatun UT mukianen Kristillisyys kaikille hyväksi kaikkia kohtaan Totuuden / Oikeuden mukaisuuden puolesta.

        Raamatun UT, jota Kirtsuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitsemaan UUDEN liiton / testamentin. Jumalan ARMON aikakauden aikakautta nyt elämme, jo vuotta 2015. Ilmenee vuosiluvustammekin. Mutta jo sitä Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukutpolven LOPUN aikaa!! Eli Raamatun UT. ei tunne Kristillis demokraatteja. Vain ja ainoastaan Raamatun UT mukiasesti ja perustalta elävät ja toimivat / vaikuttavat Kristityt. = Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa opetuksille uskolliset ja kuuliaiset vanhurskaat. = Kristuksen Jeesuksen seuraajat.

        Jeesuksen nimessä... musituttaen ja valisten. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Uskovaukko

      Kyllä suomi tarvitsee oikeen kristillisen puolueen en tuskin tätä vanhaa enää äänestä mihin lienee hävinnyt lähimäisen rakkaus

    • Herätyys

      Kyllä se pitäisi olla vain sellainen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla ja puolesta, kaikkiin nähden puolueettomasti, KAIKILLE hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa opetsuten ja ohjeiden muakisesti ja perustalta elävä ja toimiva.

      Sllainen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunnikasi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, Krist. vaihtoehtoa rakentavava.

      Paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, näin em. kaikille hyväksi, Jumalan Sanan, (Raamatun UT) mukaisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkamaan järjestäytyvä Krist. jäsenistö / järjestö.

      Johon näillä, kaikille hyväksi Kirst. Rakkaus mukaisilla ehdoilla yhtymään haluavia, voi alkaa tämän kaikille hyväksi Krist. vaihtoehon rakentamisen puolesta, siitä ja siihen, kaikilla mahdollisilla keskustelufoorumeilla, yhteyteen ja yhteistyöhön halukkaita perään kuuluttelemalla.

      Jeesuksen nimessä... tästä kaikille hyväksi valtavasta vaihtoehto mahdollisuudesta muituttaen ja valisten. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palveliansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Ei näytä ketään tämä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT, Kirtsuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perutuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukainen ja perusuva Kristillisyys mitenkään kiinnostavan.

      Kaikkiko tyytyväisiä ja ihastuneita tähän, Jumalan Sanan vastaisesti toimivaan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden mukaisesti, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi koituneeseen, SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) pahaksi / kärmyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi seuraamuksia synnyttävään ja tuottavaan,"pirun" hyväksi ja puolesta tohuun ja politiikaan?!

      Josta Kristukseen Jeesuksen uskovat ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja, sitä kaikille hyväksi, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

      Jeesuksen nimessä... tästä kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisesta, VALTAVASTA, kullekin tälle, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärä tielle lähtevälle turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta muistuttaen ja valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän vasta Oikeasti Krist. Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän em, mukaiseen, Krist. yhteyteen ja yhteitöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen.

    • Herätyys

      Siinä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle HYVÄKSI taivaallisessa, = Krist. yhteiskunta / Jumalan VALTAKUNTA yhteys / yhtenäsyys Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa järjestys vaihtoehdossa (johon on kaikki mahdollisuudet), ei mikään vääryyden mukainen, Totuuden / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisessa, kaikkiin nähden puolueettomasti, vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteellisesti, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisessä, Totuuden / Oikeuden vastainen ei ole mahdollista.

      Jota Oikeuden vastaista laittomuutta, se muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti eläminen, toimiminen vaikuttaminenkin on. Jopa sitä pahinta mahdollista, joka aiheuttaa eniten ja suurimpia SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus), Jumalan Sanan vastaisuudesta, = laittomuudesta tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi seuraamuksia.

      Mutta; joita SYYSTÄ (synneistä) = kaikille hyväksi Laillista, kaikille Luovallista Oikeutta vastaan rikollisuudesta, pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi seuraamuksia lähes KAIKKI ihmsten sairaudetkin on.

      Siinä Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien, kaikkia kohtaan Oikeasti Laillisesti, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ol ekenellekään pahaksi, mukaisesti toimivassa Krist, vaihtoehdossa tällaiset em. mukaiset, SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) tuomioksi, touhut ja politiikka ei ole mahdollista.

      Siinä kun eletään ja toimitaan / vaikutetaan kaikille hyväksi Raamatun UT, Totuuteen perustuvien, kakkia kohtaan Oikeuden mukaisten, = vasta Oikeasti Laillisten, niiden; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, tästä kaikille hyväksi, vasta Oikeasti Laillisesta, Raamatun UT mukaisesta Krist. VAIHTOEHTO mahollisuudesta. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Ei näytä kaikille hyväksi, kaikia kohtaan Totuuteen, = Jumalan Sanaan (Raamatun UT) perustuva, = Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukainen ja perustuva vaihtoehto mahdollisuus, se kullekin tälle, kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärä tielle lähtevälle / yhtyvälle turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen kestävän hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava, ketään kiinostavan.

      Jeesuksen nimessä...

    • Herätyys

      Kaikki eri nimiset eri puolueet on niitä nukkuvien puolueita.

      Heränneet, alkaa / yhtyy elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan Sanan (Raamatun UT) opetusten ja ohjeiden mukasesti ja perustalta, = kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan, vasta Oikeasti Laillisen / kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti. Kaikkiin muihin nähden puolueettomasti, vain kaikille hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoiteella. Kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisesti.

      Jeesuksen nimessä... Hänen ja / apostolisens, kaikille hyväksi oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opeista ja ohjeista, uskovilleen / muillekin herätykseksi muistuttaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe