Vankeustuomiot ihmetyttää

enymmärräollenkaan

Ihmettelen kauheasti, että joku humalapäissään autolla toisen ihmisen kuoliaaksi ajanut saa vain vuoden ehdollista vankeutta ja Keskisen Kalle, joka ei ole kenellekään pahaa tehnyt, saa monta vuotta ehdotonta vankeutta ja kovat sakot päälle. Yleensäkin kaiken maailman pahantekijät, raiskaajat ja muut sellaiset ilkimykset pääsevät kuin koira veräjästä. Pitääs tehdä asialle jotakin!

19

3546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ströbä

      totta turiset..ny oli taas ilkassa oikeen nimen kera kun pojjaat vähä vanhaa pelliä myyny ja tupia repannu niin muutama joutuu pariksi ja kolmeksi vuodeksi istuu...näitä romutuomioita on ollu ympäri suomen.kattokaas kun yöntimot "makaaväkisin"porukalla naisen mutta se on neljän sana vastaan yks nooo ehdon alasta.rattimies tappaa lapsen vuosi maks ku ei muista...tämäkö yrittäjä valtio..heh.talousrikolliset pitäs laitta yhdyskuntapalveluun ja kirjanpitokurssille,rattimiehille pitemmät kopit..kotimaiset raiskaajat steriiliksi ulkomaiset samana päivänä koneeseen ja kongoon

    • ghrausi

      Meenny kalle sinne vankilaan vaan, äläkä täälä inise. Kyllä oot alentunu alas, jos suomipalstalle tuut itkemään kohtaloas. Eikö oo parempia kanavia missä itkeä? Soita vaikka seiskalle niin saat äänes paremmin kuuluville ! !

    • are53

      Talousrikollisuus aiheuttaa epäsuoria kuolemia. Rahaa menee yhteiskunnan ohi, joku ratkaiseva määrä rahanpuutetta voi aiheuttaa irtisanomisia. Irtisanomiset voi joissain määrin aiheuttaa itsemurhia, tai perhesurmia. Myös masentuneisuus lisääntyy ja sitä kautta ennenaikaiset kuolemat. Talousrikollisuus on näinollen vakavampi kuoleman aiheuttaja, kuin yksittäinen rattijuoppo. Tämänkin keissin rahamäärän laiton tie, saattoi aiheuttaa useita kuolemia, tappoja, itsemurhia. Tarkkaa määrää ei voi suoraan sanoa, mutta sen voi, että useita jokatapauksessa.

      Myös hallituksen nykyiset toimet aiheuttaa suunnattomia määriä ennenaikaisia kuolemia. Sipilä, Soini ja Stubb, ovat suuren luokan rikollisia, joilla on näennäinen kansan mandaatti. Kansan mandaatti on saatu valehtelemalla, ja nyt tehdään toisin mitä luvattiin. Rikollista toimintaa demokratian siipien suojissa. Maan tapa.

      • Juurikin_tätä

        No katsos nyt kun tälläkin palstalla pyörii henkilöitä joiden moraalikäsitys sanoo että kaikki keinot kerätä mammonaa on luvallista mistä ei joudu edesvastuuseen. Ja jos nyt vähän lipsahtaa niin ei siitäkään pitäisi rangaista, kun ei ole edellisistäkään edesvastuuseen joutunut. Eivätkä nuo epäsuorat kuolemantuottamuksetkaan ole mitään kun ei niistä tule tuomiota. Ne jotka Keskisen saamaa tuomiota täällä ihmettelevät ja kritisoivat ovat luultavasti psykopaatteja tai sitten on vaan luetun ymmärtämisessä pahoja ongelmia.


    • keijokoot

      lahjattomat rutisee..perustakaa itse firma ei tarvi rutista siellä atrian valmisruoka linjalla...näette ettei se helppoo ole

      • grsgarsga

        Ollaanpas sitä ny ittellisiä. Se on valintakysymys. Voihan sitä ostaa vaikka kilon paskaa jos haluaa. Mutta turha sitä ittellisen on sitten itkeä.


      • woijop

        No pitäisikö sen yrittämisen olla helppoa? Tai no onhan se sellaiselle yrittäjälle helppoa jolla on lahjoja. Niiden ei tarvitse täällä rutista ja kadehtia duunareiden suunnattomia etuja.


    • Sergeif

      Talous rikolliset ei ansaitse yrittäjän titteliä vaan vettä ja leipää pitkäksi aikaa. ja mieluiten venäjän vankilaan iniseen perkele.

    • ilugykujdystb

      Perseraiskaus odottaa. Perseraiskaus odottaa. Voiteluaa voiteluaaahh

    • exyrittäjä

      tänne e-p osastolle on ihan turha kirjottaa mistään aiheestaa oon vaan seurannu.aina samantasoisia vastauksia? pitäisiköhän ottaa ja siirtyä takaisin navettaan vaikka nyt onkin oppinut amiksessa käyttää tietokonetta.ei se isupappa pahana pidä vaikka päästätte lippa kaarelle taitettuna sladissa pihaan subbari paukkuen vunderi haisten..kerrotte vaan että tuskin sitä isoolta kirkolta pimppiä saa vaikka on bemari,fleeceruutupaita. juntit.... saa kommentoida kurjasti

      • hththt64

        Tää palsta on peräseinäjokisten bemarijunttien palsta. Karvanopat heiluu ja wunderbaumi haisee, bassojytkeen säestämänä. Peräseinäjoella kaikki miespuoliset on autopuolen käyneitä amisviiksiä. Ne asuu autotalleissaa ja rassaa bemareitaan. Kylänraitilla sitten kierrellään kuin mitkäkin juntit. Naisilla ei ole oikein valinnanvaraa, vaikkakin persjalkaisilla lihavilla naisilla ei muutenkaan ole kyllä valinnanvaraa. Tuttu näky pjoelta, lihavia naisia ja fleecetakkisia miehiä bemareissaan, kaikki polttaa tupakkaa, osa sähkötupakkaa. Voiko juntimpaa olla.


      • jfpwirå0p
        hththt64 kirjoitti:

        Tää palsta on peräseinäjokisten bemarijunttien palsta. Karvanopat heiluu ja wunderbaumi haisee, bassojytkeen säestämänä. Peräseinäjoella kaikki miespuoliset on autopuolen käyneitä amisviiksiä. Ne asuu autotalleissaa ja rassaa bemareitaan. Kylänraitilla sitten kierrellään kuin mitkäkin juntit. Naisilla ei ole oikein valinnanvaraa, vaikkakin persjalkaisilla lihavilla naisilla ei muutenkaan ole kyllä valinnanvaraa. Tuttu näky pjoelta, lihavia naisia ja fleecetakkisia miehiä bemareissaan, kaikki polttaa tupakkaa, osa sähkötupakkaa. Voiko juntimpaa olla.

        Juu voi. Kirjoitella kaiket päivät tänne palstalle.


    • exraksayrittäjä

      tätäkin sarjaa katsoo käsittää tason..ei voi ehdottaa että perustakaa firma.huomaa ettei jätkillä riitä äly kun just kirjottamiseen ja puhelahjat tod.näk alkaa toimia vasta kun on laatikko tuhottu auton apukuskin paikalla.nooh...kyllä se siitä

    • paavopesupallo

      ajattele jos naapurikateudesta tai tyhmyydestä sakotettas etelä-pohjanmaalla olis valtion kassaan kilissy ni paljo rahaa ettei tarvis veroja nostella..voitas ostaa viä kreikkaki lomasaareks...ai niin mut mitäs heinähatut siitä kun ei uskalla lentää...

      • jdwije

        Kateus on ahneuden synnyttämä vastavoima. Jos ahneudesta sakotettas...


      • Ettäsellaistalöytyy

        Lainaus Wikipediasta:

        "Yksityiselämä

        Kalle Keskisen isä on suursijoittaja Jaakko Keskinen, joka on kuulunut lentoyhtiö Finncomm Airlinesin omistajiin. Suvulla on Seinäjoella patjatehdas Uness Oy.

        Kalle Keskinen sai vuoden 2015 alussa syytteet törkeistä kirjanpitorikoksista sekä törkeistä velallisen epärehellisyyksistä, joista syyttäjä vaati Keskiselle vankeusrangaistusta. Oikeus langetti Keskiselle kaksi vuotta ja neljä kuukautta ehdotonta vankeutta sekä liiketoimintakiellon, joka on voimassa 1.1.2020 asti. Keskinen tuomittiin menettämään 75 000 euroa hyötynä valtiolle ja korvaamaan yritystensä Speed Festivals Oy:n ja Speed Promotion & Agency Oy:n konkurssipesille yli 300 000 euroa."


    • uusilaskutoimitus

      Juopporenttu on syyntakeeton ja pyhän lehmän asemassa oikeudessa.
      Elinkautinen pakkotyö ja pimein eristyselli noille rattijuopporentuille kuuluu, ne ei ole mitään muuta kuin yhteiskunnan alinta pohjasakkaa pedofiilien ja raiskaajien kanssa.

    • jooooooo33

      Alkoholismi on sairaus jota voidaan ehkä hoitaa ns mutta tahallinen veron kiertäminen ja rahojen piilottaminen on rikos suomen lain mukaan.!!

      • Olipa_rikos

        tai ei niin valtion tulisi tulea harmaata taloutta, jotta ihmiset edes jotenkin pärjäisivät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe