kyllästynyt

turvapaikkako

ajattelin avautua pakolaisista!! kun nyt todellakin niin paljon v....aa että tukka nousee pystyyn. onko pudasjärveläisetkin alkaneet keräileen vaatteita ym. tavaroita mamuille. voi hel..tin he...tti eikö järki sano että LOPETTAKAA TARVII TÄÄLLÄ MUUTKIN APUA!! luovuttakaa suoraa torilla tavaroita ym. sellaisille paikkakuntalaisille jotka myös tarvivat apua ja spr voisi myös jakaa ruokaa,ruokalappuja puhdasta rahaa meille omanpaikkakuntalaisille köyhille ja eläkeläisille. missä ne meidän ruoan tarjoajat ovat?? kysyn vaan???!!

27

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyväavautua

      Hyvä, me ensin, me joilla on juuret täällä. Me ei voida aina joustaa ja elättää kaikkia jotka vaan kehtaavat pyytää lisää ja lisää.

      • teeppä.jotaki.asijalle

        Lähe mukkaan! Kerrää porukka ja tulukaa samalla kyytillä kaikki. Näättä ainaki ettei se kotipaikka oo kaikista surkein paikka Suomaasa eikä sittekään vaikka vähä rajan yli meettä. Voitta samalla testata pääsettäkö ulukomaille iliman passija niinku nämä PersKeKo-sakin kutsuvieraat. ruåttisa sitte ei autosa saa olla puukkuva suomaalaisilla, matuilla saa olla vaikka sinko olalla.
        Eikä sitte kalijaa yhtään ennenku palluumatkalla jos sillonkaan!
        Torni Jojella on taas tulosa kansanjuhula. Nyt kaikki mukkaan, pois ei saa jäähä kukkaan!
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13899474/tullaanko-taas#comment-81386567


    • työläinenvaan

      eihän nämä ählämit edes kuulemma voi pitää vääräuskoisten vaatteita, näkeehän sen nyt kun nämä miehet kulkee uusissa merkkivaatteissa. Kuletetaan kuulemma oulussa vaateostoksilla. Toisin kuin nämä kongolaiset joille kelpaa käytetty.
      Hoijettas ensin omien vanhusten ja nuorten asiat kuntoon ennenkuin näille ruvetaan syytämään rahaa. Oman maan kansalaiset unohetaan ku näitä hyysätään vaan.

    • kikkaratukka1

      Näillä auttajilla on suomukset silmillä, he eivät näe, että autettavia on lähelläkin, mutta varmaan on niin, että se on muodikkaampaan auttaa näitä pakolaisia.

    • Vaippojakolisää

      Mitä muuta apua aloittaja tarvitsee kuin henkistä apua? Kirjoita toiveesi ja laita yhteystietosi niin yritetään auttaa.

      • Dkxbbggbjgkdlsl

        Helppo huomata, että sinä suvakki olet joko vanha rupsahtanut akka, joka ei saa munaa, tai nuorempi saatanan läski ja ruma, tai ainakin helvetin ruma.

        Munan puute saa akat kirjoittelemaan höpöjä. On se nähty muuallakin suomessa, että nämä mutiaisten rakastajat ovat sitä viimeisintä vaimo materiaalia.

        Jos kyseessä on mies, niin homohan se on. Ja vaikka se tähän maailman aikaan onkin sallittua, niin onhan se saatana sairasta.

        Eikä näillä pakolaisille ole edes mitään hätää. Elintason perässä tulevat. Helppoa elämää heille, kun ei mitään tarvitse tehdä. Voi juoda kaljaa ja pelata pleikkarilla. Ja suvakki akat imee munaa...


    • koiranruokaa

      kyllä se on niin että pudasjärveläinen saa kuolla nälkään ei täällä auteta kuin pakolaisia. kyllä täälläkin ois nuita vanhuksia, alkoholisteja, oiskelijoita jotka tarvivat apua mutta ei! annetaan pakolaisille. en tod anna latin latia enää spr:n kerräyksiin kun tietää mihin rahat menee. hoitakaa oman kunnan asukkaiden asiat kuntoon ja jakaa sitä ruokaa torilla kaikki te yhdessä jotka autatte auliisti nuita pakolaisia, ei ois paljon jos joka viikko vois ruoka-säkin hakea torilta ja siihen vielä vaatteita ym. hygieniä tavaroita niin kyllähän meistäkin alakais tuntua pikkuhiljaa hyvältä!!

      • Hjuyjjnnjjj

        Menisitkö mamujen kanssa yhdessä opettelemaan äidinkieltämme. Isot kirjaimet, pienet kirjaimet, pilkut, pisteet......saattaisit jopa päästä töihin kun oppisit kirjoittamaan ja pääsisit eroon turhasta vinkumisesta.


      • justjajoo

        Jep. spr:lle ei tosiaankaan mitään kannata antaa. Varsinkin rahat(todella suuri osa) menee aivan muualle minne ne sitä muka kerää.


      • YusufBulla
        Hjuyjjnnjjj kirjoitti:

        Menisitkö mamujen kanssa yhdessä opettelemaan äidinkieltämme. Isot kirjaimet, pienet kirjaimet, pilkut, pisteet......saattaisit jopa päästä töihin kun oppisit kirjoittamaan ja pääsisit eroon turhasta vinkumisesta.

        Vaan puuttuupa sinultakin yksi pilkku lauseittesi välistä. Samoin voitaisiin paheksua käyttämääsi tapaa mätkiä reilu puolenkymmentä pistettä peräkkäin ja jättää väli(lyönti) pois pisteen ja sitä seuraavan sanan edestä.

        Mutta meitä, jotka haluamme ymmärtää ihmisiä ja kuunnella heidän mielipiteitään, tällainen ei juurikaan haittaa.


    • JOUKKOKANTEITAPYSTYYN
    • yhtärosvoikummatki

      Näinhän se on, maataloustukia saaneilla on varaa kerätä. Täällä etelässä pitää viimeinenkin penni laskea.

      • etuisuuksia-pitääleikata

        Maajussit on nyt lomalla,lomittajat tekee työt.


    • MissäNaiset

      Mitähän jos tänne tulisi satoja nuoria naisia maahanmuuttajina... ja sitten suomalaiset miehet alkaisivat kerätä heille vaatteita, paistaa pulla, kotouttaa heitä...

      Mitähän siihen sanottaisiin...?

      • buaaa

        No naiset jotka pystyisivät islamiitti valtiosta lähtemään, olisivat kyl melko tyytyväisiä, et pääsivät pois, kun huomaisivat missä arvossa naiset muualla maailmassa on. Nainen on islamin uskossa alempi kuin koira, ja koira on islamiittien mukaan täysi saasta olento.


    • Jkiiujkmmmm
    • Missänesinkkunaiset

      Nimenomaan, missä naiset, yksinäiset naiset, naimaiässä olevat pakolaisnaiset. Niitä tänne tarvittaisiin, sopeutumaan ja pakoon olosuhteitaan. Jostain syystä tämä on voitoksi kääntyvä tilanne vain muukalaismiehille ja heidän omalle kotimaalleen. Saavat rahaa ja vielä vaimon sekä yhteiskunnan joka sitoutuu elättämään lapset.

      Kuka sieltä leireiltä valitsee tänne aina sen saman väriloistomiesrivin?

      • fasdfsdfdsfs

        Ei niitä ole saatavilla siinä kulttuurissa. Ne on joko naitettu jo tai sitten eivät pääse lähtemään.

        Se on kyllä totta, että nyt ei olla huutamassa tasa-arvoa


    • vapaaehtoisesti

      Hallitus päätti: Suomeen siirretään sata turvapaikanhakijaa Saksasta

      Torstai 17.9.2015 klo 14.02 (päivitetty klo 14.09)

      Suomi ottaa Saksan pyynnöstä vastaan sata turvapaikanhakijaa vuoden loppuun mennessä.

      Hallitus on päättänyt asiasta tänään.

      Suomi esittää Saksalle olevansa valmis ottamaan vastaan syyrialaisia perheitä.


      Saksaan on viime päivinä tullut suuria määriä turvapaikanhakijoita, ja se on pyytänyt muun muassa Suomea ottamaan vastaan osan heistä. Maahanmuuttovirasto käsittelee siirrettävien turvapaikanhakijoiden hakemukset yksitellen.

      Saksaan odotetaan tänä vuonna lähes miljoonaa turvapaikanhakijaa. Maan vastaanottokyky on ollut viime päivinä suuren tulijamäärän takia takia koetuksella.
      STT

    • hävettää

      Tarpeet housussa, ruoka kylmää, ulkona ei koskaan, yksinäisyys, ei hoiva paikkaa jne. jne Tällainen on kiitos päättäjiltä meidän hyvinvoinnin luojille. He ovat raataneet työtä yli 8 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, ei ylityö korvauksia, otsa hiessä, ei ruokatuntia, terveyden kustannuksella jne. jne. Nyt kun he tarvitsisivat hoivaa, heidät unohdetaan ei ole rahaa, ei ole kiire.
      Mutta kun tulee pakolainen perustetaan ylimääräiset tilat kiireesti, heitä hyysätään, heille annetaan parempi toimeentulo mitä meille, heitä arvostetaan jne.

      On tämä malillaan

      • Hjuuyttgv

        Käy vessassa, ei housuun, lämmitä ruokasi vaikka nuotiolla, yksinäisyys on oma ongelmasi, jne. Mitä valitat? Jos et mitään tee muiden auttamiseksi niin älä vongu muita auttamaan sinua.


      • exsuvakki
        Hjuuyttgv kirjoitti:

        Käy vessassa, ei housuun, lämmitä ruokasi vaikka nuotiolla, yksinäisyys on oma ongelmasi, jne. Mitä valitat? Jos et mitään tee muiden auttamiseksi niin älä vongu muita auttamaan sinua.

        No sinähän se pitkälle ajatteleva henkilö olet. Taitaa olla kukkahattu jo melko syvälle vedetty. Näkyykö enää korvat hatun alta? Tämä on just sellainen, ettei paljon asioista selvää ota ja lukee vain valtamedian paskaa/peittelyä. Etsi tietoa muualtakin kuin suomen valtamediasta, niin saatat ehkä jo ruveta tajuamaan asioita miten tässä mamutuksessa pidemmällä aikavälillä käy. Ja en tarkoita mvlehteä. Löytyy paljon muualtakin tietoa vaik ulkomaan medioista. Ja jos ei ymmärrä, niin onhan toi google kääntäjä mikä jonkun verran auttaa ymmärtämään. Ja vilkaise sitä satukirjaa jota nämä islamiitit noudattaa, niin ymmärrät mitä kuffareille(väärä-uskoisille)tapahtuu. Ei millään pahalla, mut moni mamutusta edistävä on tilanteen tajunnut, kun on asioista saanut oikeaa tietoa. Ole sinä kans erillainen ja tutki enemmän asioita. Elikkä laput pois silmiltä sekä korvakäytävät puhtaaksi ja kuuntele muitakin ja selvitä asioiden todenperäisyys muualtakin kuin valtamediasta. Ja toiseksi mv:n jutut pitävät kyllä todella paljon paikkansa.


    • Anonyymi

      öppol

    • Anonyymi

      joo

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2580
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1950
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1499
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1028
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      913
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe