Miksi muslimit pakenevat Islamia ja sen hedelmiä?

Luin jokin aika sitten lööpin, missä joku imaami sanoi Suomen olevan muslimien paratiisin.

Haluaisin kuulla mielipiteitä muslimeilta itseltään, ja samalla antaa pohdittavaksi joitain asioita, jotka kiinnostavat tässä varsin ristiriitaiselta kuulostavassa kommentissa.

1. Miksi Suomi, joka on perinteisesti kristinuskolle perustuva maa (joskin uskonto on yksityisasia ja kannattajat pääosin sekulaareja, yhteiskunta tieteen ja valistuksen läpikäynyt, tasa-arvoisuuteen perustuva) yhteiskunta on muslimillekin paratiisi siinä määrin, että tänne on valtava pakolaisten ja maahanmuuttajien virta juuri muslimivaltioista?

2. Mikseivät muslimit pidä omaa yhteiskuntajärjestelmää ja uskontoa paratiisina, koska hakeutuvat pakoon toisia muslimeja kristittyjen ja ateistien humanistien suojaan?

3. Onko Suomi paratiisi kuitenkin vain sen vuoksi, että täällä on korkea sosiaaliturva, tasa-arvo, ja pakolaisia sekä maahanmuuttajilla on uskonnonvapaus, mitä ei taas muslimimaissa lainkaan ole? Täällä saa olla muslimi, mutta muslimimaissa ei saa olla toisinajattelija?

4. Tästä jatkokysymys: Miksei muslimimaissa ole kyetty järjestämään sellaista yhteiskuntamallia, mikä takaisi uskonnonvapauden, tasa-arvon ja sosiaaliturvan, ja toimivan yhteiskunnan, kuten "vääräuskoisten" ja "rasistien" Suomessa? Esim. Turkki on ollut kehittynein muslimienemmistöinen maa, ja sekin sen vuoksi, että siellä on eniten länsimaalaista vaikutusta ja Atatürk uudisti Turkkia länsimaiseen suuntaan.

5. Vielä jatkan: Jos Suomi on "rasistinen", miksi muslimit sitten haluavat väkisin rasistiseen maahan?

6. Jos Suomi on "rasistinen", niin millaiseksi kutsuisitte valtiota ja yhteiskuntajärjestystä, mikä a) ensinnäkin on niin väkivaltainen sharia-lakiin perustuvana, että sieltä joutuu pakenemaan henkensä kaupalla, b) missä naisilla ei ole ihmisoikeuksia, eikä hänellä ole itseisarvoa yksilönä eikä oikeutta omaan kehoon, vaan hän on aina jonkun miespuolisen omaisuutta, mutta on vastuussa miestenkin käytöksestä c) missä ei sallita mitään erilaisuutta: homous tarkoittaa kuolemanvaaraa ja d) toisen uskonnon, harjoittaminen ja uskonnottomuus on kiellettyä.

7. Summa summarum: Näitä kun pohtii, niin oletteko tulleet ajatelleeksi, että Islamissa on ehkä jotain sellaista, joka ei toimi edes muslimeille itselleen kun sieltä on niin kova halu tänne "vääräuskoiseen" länsimaailmaan, jonka kehittyneisyys ja järjestelmä tuntuu hyvin vetovoimaiselta ja jossa ihmisiä ei vainota (vielä) uskonnon takia. Jotkut fundamentalisti-islamilaiset tosin haluaisivat lehtitietojen perusteella muuttaa sekä Suomen että muutkin länsimaat islamilaisiksi. Miksi islamilaiseksi, koska sitä uskonnon terroria juuri paetaan pois näistä muslimimaista ja se ei näytä toimivan? Löytyykö teiltä muslimeilta lainkaan kriittisyyttä omaa uskontoanne, ja sen hedelmiä kohtaan?

6

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salman

      Ehkä Salman Rushdien Saatanalliset Säkeet kirja antaa vastauksia?
      Tosin onhan se jo aika vanha.
      Itse en ole lukenut, mutta jotkut kuvailevat kirjaa pitkästyttäväksi ja sekavaksi.

      Itse en ole lukenut, mutta muistan että kirjoittaja siitä sai fatwan.

      • Tunnustan, että en ole teosta lukenut, vaikka se kuuluisi yleissivistykseenkin. Kiitos vinkistä, täytyy lukea!!! :-)


    • toivoaeiole

      MUSLIMS ARE NOT HAPPY

      Melissa Creighton MUSLIMS ARE NOT HAPPY - Jeff Foxworthy

      They’re not happy in Gaza
      They're not happy in Egypt
      They're not happy in Libya
      They're not happy in Morocco
      They're not happy in Iran
      They're not happy in Iraq
      They're not happy in Yemen
      They're not happy in Afghanistan
      They're not happy in Pakistan
      They're not happy in Syria
      They're not happy in Lebanon

      SO, WHERE ARE THEY HAPPY?
      They're happy in Australia
      They're happy in England
      They're happy in France
      They're happy in Italy
      They're happy in Germany
      They're happy in Sweden
      They're happy in the USA & Canada
      They're happy in Norway
      They're happy in Finland

      They're happy in almost every country that is not Islamic! And who do they blame? Not Islam... Not their leadership... Not themselves... THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!! And they want to change the countries they're happy in, to be like the countries they came from where they were unhappy. Try to find logic in that...

      • sturmbanfuhrer

        Muslimilla ei ole logiikkaa. Muslimi on kollektiivisesta ohjauksesta riippuvainen epäitsenäisesti ajatteleva ihminen. Muslimi tarvitsee jokaiselle päivälle toimintaohjeet, säännöt, lait jne. ja muita ihmisiä, jotka ne hänen mieleensä laittaa, jotta elämä onnistuu. Jos muslimeilta poistettaisiin islam ja kaikki siihen liittyvä, muslimit eivät osaisi toimia eikä elää.


    • En tunne kyseistä lööppiä, mutta ainakin mielestäni Suomessa on muslimina ihan hyvä olla ja elää, ja Suomi on on maailman viidenneksi islamilaisin maa, uutisoitiin viime vuonna.* Suomessa tutkimuksen mukaan Koraanin opit toteutuvat hyvin taloudellisesti, poliittisesti ja sosiaalisesti.

      Onkin siis tärkeää ymmärtää, että islam on uskonto - ei mikään maa, kulttuuri tai ihmiset.
      Kysymyksesi painottuivat maahamuuttoon ja eri maihin, eivät uskontoon. Jokaisella maalla on oma historiansa, joka on johtanut sen nykytilanteeseen - se, että maassa on muslimienemmistö, ei tee sitä islamilaista, eikä tarkoita, että yhteiskuntaa edes pyrittäisiinkään rakentamaan islamin mukaisesti. Ymmärtääkseni kysyt viestisi lopussa, onko islamissa jotain vikaa, kun tänne tulee paljon pakolaisia muslimimaista. Asia on juuri se, että eivät he lähde pois islamista, uskonnosta, vaan _kotimaistaan_, _sodan_ ääreltä. Nykyhetkellä tilanne on se, että sotia sattuu olemaan juuri esim. Syyriassa, joka sattuu olemaan muslimienemmistöinen maa (mikä ei toki tarkoita, että kaikki syyrialaiset olisivat kovinkaan uskonnollisia tai edes muslimeita).

      Jotain rasismista syyttämiseen liittyvääkin sanoit. En tiedä, kuka on sanonut, että Suomi olisi rasistinen. Kukaan ulkomaalaisista tuttavistani ei ole sitä mieltä, että olisi erityisesti kokenut rasismia.

      6. kohtaan puutun sen verran, että myöskään sharia-laki ei ole minkään maan laki. Näinpä esimerkiksi sillä, mitä kirjoitat naisista, ei ole osaa, eikä arpaa sharian kanssa. Missään maassa sharia-lakia ei ole käytössä kokonaan, Saudi-Arabiassa on esimerkiksi kaiketi alkoholi kielletty, mutta senkään laki ei kuitenkaan ole sharia-laki.
      Sharia-laki kieltää muslimia luopumasta uskonnostaan, mutta muuten suo uskonnonvapauden.

      *https://www.is.fi/tiede/art-2000000768523.html

    • se.Iso-D

      Sosiaaliturva. Siinä syy. Ei miellyttävä ilmasto, ei hyvät työllistymismahdollisuudet, ei omaa lähellä oleva kulttuuriperimä.

      Sosiaaliturva, ja sosiaalisektorin kalkkunalauma joka tekee mitä vain pelkästään siksi että olet erilainen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3149
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2608
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2446
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1733
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1687
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1535
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1406
    Aihe