Naturaan 20% jousto pikimmiten!

boomerank

Naturaan se 20% jousto rakennuslupiin, sellaisille joita natura oikeasti laiminlöi ohjelmallaan, niin rupeaisi tässä jotain edes tapahtumaan johonkin suuntaan ja pyörät pyörimään joltain kantilta jakaiki kiittää. 200% käyttökielto omaan omaisuuteensa on jo aika farssia. Tuo 20% olisi kohtuullinen, niin silloin ei vielä kärsisi kukaan. Ja luonto kiittää.

8

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WEMBBEERWINDER

      Kyllä ihan hyvä idea, sillä kyllä täällä riittää maisemaa silmän kantamattomiin ja luonnon omille elijöille tilaa olla ja lisääntyä. Tämän jos tajuaisivat siellä päättäjät niin Suomi pyörähtäisi akselinpyörän verran eteenpäin.

    • coldplayy

      Ketkähä ne olivat toteuttamassa noinkin epäoikeudenmukaista juttua, kyllä on aika ihme että voidaan noin toimia nykyaikana, kyllähän sen ymmärtäisi josku ennen vanhaa tällästä.

    • IIsakki11111

      Hahaa luuletko tosiaan että nämä pässit, omapäiset jääräpäät jotka kusettavat kaikkia antaisivat oikeuden tapahtua, ehhei se mikä on saavutettu pidetään voimassa. Sellasta se on demokratiassa, vai mitä se sitten onkaan?

      • 1343300043212

        Kyllä aika kommari touhulta vaikuttaa, mutta oiskohan sillai että nykyajan pellet jotka täällä laativat kartoituksia ja rajoituksia eivät itseasiassa tiedä hölkäsenpöläystä mistään sosialismista ja muusta paskasta mikä rappeutaa ja tasapäistää yhteiskunnan niin että kaiki ollaan kusessa ja pennitömiä kulkijoita. Olisi aika valtionpäättäjien laittaa nämä vouhottajat kuriin! Politikointi ja hölmöily erikseen ja asiat ajamalla oiken kuntoon.


    • 46121111133

      Kyllä on niin höhlää touhua että, ihasn vituttaa. Kyllä herrat ne metkut tietää ja kansaa viedään narussa kuin pässiä!

    • VItuttaaaaa

      Tavallaanhan vasureitten pitäs olla kaikkien puolella, miten tässä näin pääsi käymään, että valtio rohmusi ja kukaan ei ole vastuussa mistään. Taitaa olla yhtä farssia koko touhu!

      • Tuumaustaukokans

        Suomea tasapäistetään kovaa vauhtia, mikä johtaa siihen että herran nappulat kovine palkkoineen ovat voittajia, politiikot ja muut pellet valtion hyväpalkkasissa toimissa ja viroissa. Jotakin on tässä ihanassa sosiaalidemokratiassa mennyt liian pitkälle ja väärään suuntaan, vaikka lähtöajatus onkin hyvä ollut. Kyllä rahat loppuu monelta, kuka maksaa ja mistä? ei sitä koko europpaa ja muita pysty elättämään ikuisesti!


      • Jeppyesyeee

        Natura takaisin prioriteettilistallle heti ja oikeudenmukainen läpikäynti sitä haluaville!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3517
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2129
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1825
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1746
    5. 80
      1165
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      310
      1112
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      131
      1019
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      905
    Aihe