Loikataan Neuvostoliittoon

Työjatulevaisuus

Täytyy varmaan toteuttaa pitkäaikainen haave loikata Neuvostoliittoon, kun täällä Suomessa ei vaan ymmärretä sitä, että työläiset ne tätä maata pyörittää ja me ne yrityksien rahat tehdään. Kaikki yritykset pitäisi sosialisoida välittömästi, niin saataisiin vähän hengähtää.

25

82

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ekivaan45

      Valtio vois perustaa uusia yhtiöitä meille työläisille. Perustaan vaikka kattilatehdas ja iso varasto johon voidaan tehdä kattiloita vaikka viisi vuotta varastoon ja sit vaan laajennetaan varastoa.

      • aina.käyttöä

        Minä voisin ostaa Suomessa tehdyn kattilan, jos vaan olis varaa. Lidlin halpiksella joutuu nyt keittämään, mutta on semmonen paska, että lahjottaisin lähimmälle kokoomukselaiselle heti kun vaan saisin itselle uuden.


      • KEVSOS

        Miten se vitsi meni Neuvostoliiton ajoilta, jossa eri kommunistimaista vietiin tuotteita toisiin maihin Neuvostoliitosta alkaen ja sitten ympyrä sulkeutui niin, että Neuvostoliittoon tuli takaisin se kaikkein arvokkain ja jalostetuin tuote kun taas Neuvostoliitosta vietiin maksuksi savikukkoja...?


    • Sosiaaliremokraatti

      Niin tai perustetaan tehdas jossa tehdään ihan pieniä lusikoita, kun ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.

    • sinnevain

      Toden totta, mene toki sinne onnelaan.

    • aikakoneellaNLon

      Joko aloittajalla on aikakone valmiina?

    • junamenijoaikaa

      On sulla sitten aika piiiitkäaikainen haave ollu?? Kun NL:n hajoamisestakin on kulunut ainakin 25 vuotta. Olisit toteuttanu silloin aikoinaan, nyt se on myöhästä.

    • kerenski

      Neuvostoliittoon on myöhäistä mennä, taitaa kirjoittajallakin olla sytytys hieman myöhässä... Mutta jospa menisit Venäjälle, siellä olisi sinulle varmasti paljon maitoa ja hunajaa...

    • drpkjjhg

      Venäjä on kiilaamassa Suomen ohi vauraudessa. Kansa tulee siellä paremmin toimeen kuin Suomessa.

      • fåpaqpfgf

        Siellä menee hyvin. Asunto on kaikilla jne. Velkaa njet. Venäjä ei ole ollut hölmö eikä antanut Kreikalle yhtään mitään.


      • TodellisuusJaHarhat

        Ettekö ole käyneet paikan päällä? Ei todellakaan mene hyvin ja esim. kaduilla näkee nykyään kerjäläisiä! Pietarissa on vuokrat Suomen tasoa, mutta palkka vain max. kolmasosa!

        Elintaso on huomattavasti alle Viron puhumattakaan Suomesta!


    • tervemenoa

      Donetskin kansantasavalta olisi hyvä korvike. Sinne vaan Bäckmanin ja Janus Putkosen kera sotimaan fasisteja vastaan! Olisit samalla poissa täältä häiritsemästä.

      • depiyjj

        Tottakai Donetsk on väärin mutta meillä Suomessa on ihan omiakin ongelmia nyt. Nyt ei ole maailmanparannuksen vuoro.


    • tervemenoa

      Donetskin kansantasavalta on hyvä korvike. Sinne vaan sotimaan fasisteja vastaan Bäckmanin ja Janus Putkosen kera! Olisit samalla poissa täältä häiritsemästä.

      • d00t

        Donetsk? Samaan aikaan Suomen päättäjät on ajaneet kansansa tuhoon.


      • fpotdedf

        Valtionyritykset myyty. Kreikalle KOLME täysin järjetöntä tukipakettia myönnetty. Menetetty YYA, menetetty vahva markka, menetetty Nokia.


      • Op-Erkki412324
        fpotdedf kirjoitti:

        Valtionyritykset myyty. Kreikalle KOLME täysin järjetöntä tukipakettia myönnetty. Menetetty YYA, menetetty vahva markka, menetetty Nokia.

        Näin on mutta silti vaan porskutellaan mualiman kärkipäissä.Aeka vekkulia!


      • TurhaItkeä
        fpotdedf kirjoitti:

        Valtionyritykset myyty. Kreikalle KOLME täysin järjetöntä tukipakettia myönnetty. Menetetty YYA, menetetty vahva markka, menetetty Nokia.

        Sen YYA:si saat tunkea missä ei päivä paista!

        Tilalla on vahva euro, olemattomat lainan korot ja suuri Eurooppalainen kauppa-alue!

        Itse sinne pyrimme neuvoa-antavan äänestyksen perään!


    • Rossija

      Sinun täytyy ensiksi hankkia tai tehdä neuvostoihme aikakoonneellasi. Mikäli ajansiirto viisarisi heilahtaa vuoden 1938 kohdalle ei aikakapselista kannata hypätä ulos, koska olisit vainaa ennen kuin ehtisit vasta toverits sanaa. Mikäli viisarisi osuu v. 1945-1953 väliselle ajalle on sinulla paremmat mahdollisuudet kansan vihollisena siinä maassa kun et avaa turpaasi väärässä paikassa tai väärään aikaan voit lähteä työleirille siperiaan, jos oikein hyvin käy pääset pois sieltä viimeistään bresnevin ajan loppupuolella eli ehdit nähdä toverina vielä muutaman vuoden ruokajonotusta tai sitten et. Mikäli aikakapselissa on viisari 1953 -1968 välillä voit olla sankarimuukalainen tai luokkapetturi lännestä tulleella aluksellasi eli sinut voidaan kukittaa tai likvidoida tosta vaan. V.1968-1991 mikäli aluksesi laskeutuu siperiaan niin voit jäädä henkiin jos osaat kalastaa tai metsästää alkeellisilla apuvälineillä, jos et sinun pitää rupea opettelemaan veganiksi eli syömään jäkälää tai puun kuorta, mutta pääset nauttimaan neuvostotasavallan rauhasta ja kauneudesta siihen asti kunnes punatähti kone tipputtaa ydinkoealueelle joka on aika lähellä sijaintisia ydinpommin, joka on projektina suojella maata imperialliselta hyökkäykseltä. Eli parempi on olla täällä kotiryssänä voit mennä kelasta hakemaan toverrillista sosiaalitukea asumiseesi, syömiseesi ja paskantamiseesi. Voit rauhassa rakentaa täällä auvoista neuvostoliittoa, jossa ei ole sotia, eikä nälkää, ja palkka on sama teetkö tai teetkö mitään.

    • Punalipunkantaja

      Minäpäs taidan tehdä jotain aivan ennen kuulumatonta näinä päivinä ja lähteä Amerikkaan jatkaan sosialisti suomalaisten perintöä,Mitäs siihen sanotte,toverit?Sieltähän se kapitalismin alasajo pitää alkaa,vasta sitten tie oikeanlaiselle sosialismille on auki,ei ennen.Jonkun pitää tehdä radikaalejakin avauksia aina välillä,eiks vaan.

      • sinnepävain

        Juu, siellä kommunistin on ainakin yhtä hyvä olla kuin loikkarina varsinaisessa aatteen maassa.


    • falajlllllljl

      Tähän ketjuun ei sitten kaikki saakaan kirjoittaa, vai miten?

      • jrreewwrayua

        Joku kehtasi varastaa kommentin kun vastasi viestiin.


    • erttkkl

      Raamatussa on kuvattu kommunismi:
      "Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa(materialismia!" Matteuksen Evankeliumi
      "Päämies, joka valhetta rakastaa, sen kaikki palveliat ovat jumalattomia!" Sananlaskut
      "Tyhmän sydän on vasemmalla puolen, eikä hän tunnusta Jumalaa olevankaan!" Sananlaskut
      Viimeisellä tuomiolla sijoittivat vuohet vasemmalle puolen! Matteuksen Evankeliumissa kuvattu.
      "Jumala muuttaa vihollisensa punaisiksi!" Raamattu
      Jumala on johdattanut värivalinnoissa!
      "Päämies, joka köyhää kansaa hallitsee on ahne karhu ja kiljuva jalopeura!" Sananlaskut
      Tuo on aivan Ilmestyskirjan 17. luvun pedon näköinen! Pedolla seitsemän leijonapäätä KeskiEuroopassa oleva vasallivaltuot. Itse peto noista seitsemästä, eli Itä Saksan alueelta oli Neuvostoliitto. Jalat Intia ja taka Intia . Sri Lanka pedon etujajan kynnet. Eli ovat aivan Raamatun kuvaaman näköisiä!!!
      Marx'in ennustus ei toteutunut, eli Marx ei ole oikea profeetta, sillä ennustus:Espania on seuraava kommunistivaltio Neuvostoliiton jälkeen ei toteutunut! Toisaalta sosiaalidemokraattien filosofi Bernstein julisti Marx'in talousopit vääriksi!
      Jumal Aton, egyptiläinen jumala, josta voi johtaa laatusanan jumalaton

      Munkki fioronelaisen kolmas valtakunta eli Pyhän Hengen valtakunta on eri asia. Tuo on osaksi väärä tulkintakin, sillä Pyhän Hengen aikakausi alkoi jo v. 33 Ensimmäisenä Helluntaina, kun Pyhä henki laskeutui apostolien päälle ja alkoivat saarnata Evankeliumia! Raamatussa ei ole tuollaista jakoa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen valtakuntiin, vaan ainoataan Jumalan Valtakunta! Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Johanneksen kirjeen mukaan yhtäpitäväiset! Löytyy Vanhasta Kirkkoraamatusta v. 1776.


      Muhamettilaiset eksyivät Evankeliumista omille teilleen 600 luvulla. Muhamettilaiset olivat noita areolaisia, jotka olivat Saksassa 400 luvulla, ja jotka siirtyivät Espanian kautta Pohjois Afrikkaan ja sieltä Palestiinaan ja Arabian niemimnaalle 600-luvun alkuun mennessä. Tuolta se sai sitten tuo muhamettilaisuus alkunsa samalla teologisella opilla kuin areolaisuus.

      Marx oli saddukealainen. Saddukealiset eivät tunnusta jumalaakaan, vaan kiinnostuksen kohde on mammona. Tuo aate on hindulaisuutta. 1800 luvun lopulla oireilivat Pyhän Hnegen aikakuden olevan läsnä. Mutta kommunismi ei edusta Pyhää Hnekeä sillä saddukelaisuutta eli ei ole Pyhä Henki, sillä Pyhä Henki julistaa Evankeliumia!

      Jumala toivoo heidänkin pelastuvan ja alkavan uskomaan JEESUKSEEN!
      "Jumala oli Jeesuksessa Kristuksessa ja sovitti maailman kaikki synnit ja on sovintosaarnan säätänyt ja käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesusen nimessä synnit anteeksi! Ja on tuon vahvistanut herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista!" Uuden Testamentin mukaan.

    • vai_nevvvvostoliito

      Kommareista ei ole yrittäjiksi. OVAT LIIAN LAISKOJA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe