Mielenilmauspysähdys

Jaakkoteponteppo

Älä tee perjantaina töitä ja huomaat sen seuraavissa yt-neuvotteluissa siitä että olet poispotkittujen joukossa jos samalla viivalla on toinen joka ei ollut lakossa...

46

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pröötti

      Luulet vain asian olevan noin.

      • masaheadhill

        Mikä tuossa on vaikea ymmärtää? Kumman työntekijän antaisit itse työnantajana (siis ne tulevat yt:t)työssä jatkaa: luvattomasti pois töistä olevan vai sen joka on töissä? Varsinkin kun on kyseessä kesken voimassaolevaa työehtosopimusta pidettävästä mielenilmauksesta.


      • Prööötti

        Onko tuo lakko oikeasti "laiton"?

        Oletko sinä täydellinen hiirulainen joka ottaa kaiken vastaan, koska pelkää työpaikkansa puolesta?


      • Prööötti
        Prööötti kirjoitti:

        Onko tuo lakko oikeasti "laiton"?

        Oletko sinä täydellinen hiirulainen joka ottaa kaiken vastaan, koska pelkää työpaikkansa puolesta?

        Vastaan itselleni kuten muistelinkin :
        Ammattiliitto voi ryhtyä poliittiseen lakkoon esimerkiksi maan hallitusta vastaan ilman että se tuomitaan työtuomioistuimessa työrauhavelvoitteen rikkomisesta.


    • Kuunousee

      Oletko Masaneiti valmis kumartamaan porvaria ja antamaan pois lisäsi ym, toivottavasti saavat kunnon lakkovahdit, että rikkurit kastellaan kusella kuten aiemmin on tapahtunut.
      Kaikenlaiset poikarakastajat kuten (pakettiautomaatti eli 1516) tänne kirjoittelevat ja kehuvat YKT:tä, vaikka tälläkin pakettiautomaatilla sukupuolinen suuntaus on pääasia.
      Yleislakko pitää tulla jos ei härski porvari taivu, rikkaille kyllä helpotuksia on Sipilällä ja Stubidolla varaa jakaa.

    • Munakasa

      Jos puhkasee renkaan, ei bussi kulje.
      Kuinkahan moni tykkää Facessa meneillään olevasta kamppiksesta työntekemiseen perjantaina?

    • laiton_lakko

      Työntekijöiden mielestä mielen ilmaus ja työnantajan mielestä laiton lakko. Sakot tulee ja maksetaan mutta ei ole ennenkään vaikuttanut mitenkään yksittäisen kuljettajan työllisyyteen.

      • Tiinaliisamartta

        Sinne vaan Talkoo -Taavetin tueksi ruiskuttamaan rikkurit jotka pelkureita. Yhtälailla saavat lähteä yt.n käytyä ylitse kuten kaikkien muittenkin. Rikkurille useimmiten potkut tuleekin ,sillä jos pettää oman työporukkansa, on valmis pettämään myöskin työnantajansa. Ei muuta kuin sangot mukaan ja sinne !


      • Eisakkoa

        Et ilmeiseti osaa lukea, mutta perjantaista ei tule sakkoa.


    • FH12volvo

      Paljonko se Piiroinen muuten sai sitä palkankorotusta...

      • masaheadhill

        Näytti palkka nousevan 11000€ vuodess ; 75000€> 86000€..Samaan aikaan kun jäsenmaksu liitossa nousi. Tämänkin palkankorotuksen ja jäsenmaksujen nousun kaikki tietenkin hyväksyy, eikö niin :)


      • Tottamooses
        masaheadhill kirjoitti:

        Näytti palkka nousevan 11000€ vuodess ; 75000€> 86000€..Samaan aikaan kun jäsenmaksu liitossa nousi. Tämänkin palkankorotuksen ja jäsenmaksujen nousun kaikki tietenkin hyväksyy, eikö niin :)

        Jäsenmaksu nuosi työttömyyskassan takia.


    • fgh

      Jos ei kuulu liittoon niin ei voi olla rikkurikaan.

      • Tottamooses

        Olisi kannattanut varmaan tarkistaa mitä sana rikkuri tarkoittaa ennen tänne kirjoittamista.


    • löytyyvoimaakyllä

      Loimaan rikkureilla tulee nenään ja tulee paska housuun, tampio on tampio, katsotaan tilanne perjantaina, ollaan Tompan kanssa paikalla, kummallakin kehässä toistasataa ottelua ja ovimiehenä taltutuksia kymmeniä illassa, että sopii yrittää olla rohkea.
      Rikkuri on se niljuska joka yrittää muiden taistellessa työehdoista tehdä työtä, tämmöisen Tampion paikka on pöydän alla ei pöydässä.
      Kunnon lakkovahdit paikalle joukolla, pistetään loimaan tytöt juoksemaan, vakuutan omalta puoleltani, että nenään tulee ja lujaa jos rattiin hyppää.

      • Tauski_parannus

        Mistä varikolta tomppa on, onks se se yks...


      • täällä_töitä_uhoojille

        Tammelund ajaa niin kuin ennenkin lokoista huolimatta.


      • SISOST

        Tyhjät tynnyrit kolisevat kaikkein eniten..


    • lakossa_ollaan

      Rikkuri on pomojen elimen lutkuttaja, säälittävä reppana, mieheksi ei voi kutsua näitä YTK-kasssaan liittyneitä ameeboja, työtaistelun jälkeen kaatuu kahvikuppi tai maitolasi ja miten onkaan rikkuroivan apinan päälle, sitä ennen voi tulla käkättimeenkin jos erehtyy turpaansa soittamaan.
      YTK apinat hei, voitte sopia oman palkkanne alentamisesta ja tehkää ilman lomiakin, me olemme liitossa te olette kokoomusta kannattavia idiootteja.

      • masaheadhill

        Onko tällä palstalla ketään, joka osaa asiallisesti keskustella asioista uhoamatta? Kukaan ei ilmeisesti osaa ajatella asian oikeata puolta. Jokaisen hyvinvointi tässä on kyseessä. Te "fiksut", kertokaapa ihan laskukaavoilla, paljonko se "suuri" palkanalennus on. Ei mitään "monta tonnia ympäripyöreesti jne." vaan oikeesti. Löytyykö laskutaitoa vaan pelkkä turhaa uhoa ja asioista sen enpää tietämystä. Ja miksi juuri AKT saisi olla ottamatta osaa yhteisiin talkoihin Suomen taloustilanteen parantamiseksi?
        Joukkouhoa kyllä on. Ottakaa nyt sitä rähinäviinaakin perjantaina tarpeeksi, muuten ei ole miestä keskustella asiasta asiallisesti...vai onko. Minä en provosoidu haukkumisista, niin kuin tämän palstan lukijat tietää. En ole sanallakaan maininnut, kuulunko liittoon vai ei.. Minä en aio vieläkään aloittaa viinan juontia tai tupakanpolttoa. Voin olla vieressäsi seisomassa(jos olet lakkovahti), tai sitten ajamassa.
        Nyt päivätreeneihin, tule sinäkin "tappelemaan" ihan luvan kanssa, omalla vastuulla tietenkin. Tänään vuorossa pystypainimatseja tässä vapaa-ottelun jalossa muodossa!


    • Miksi pitäisi lakkoilla...

      Juurikin toisella palstalla oli puhetta että jos kuski tekee töitä ma-pe ja sitten sunnuntain, niin todellinen tuntipalkka on yli 40€/h ilta/yölisät lomarahat pekkaset

      Itse toki kannattaisin että mikäli työaika ylittää 60 tuntia kahdessa viikossa, yli meneviltä tunneilta tulisi maksaa vaikkapa 300% palkka... Miksikö? Noh että palkattaisi lisää väkeä

    • jahnukt

      Kannattaa muistaa myös että ei kaikki kuljettajat ole Akt jäseniä osa kuluu Jhl ja vielä ei tiedä miten Jhl osallistuu mielenilmaukseen.

      • moosesko

        Ja kannattaa muistaa että joissain taloissa on ymmärretty karsia tämä lakkoherkkä huonompi aines jo työhönotto vaiheessa. Ei suomi sentään pysähdy vaikka piirakainen lupais mitä. Helsinki ehkä ja muut punaiset kaupungit. Muu Suomi toimii ihan normaalisti.


      • hruststov

        Ehkä JHL kuskit menee lakkoon perjantaina.
        Kiva kun edes metro spora kulkee melkein hyvin.


      • stubidoll

        Ei muuten kulje. Vain kutsuntaplussa kulkee. Pysäkiltä toiselle.


      • Ei_toimi_lakko

        Aika paljon ajetaan linjoja vaikka täällä uhotaan. https://www.hsl.fi/ajettavat vuorot


    • masaheadhill

      Aika paljon järkevääkin porukkaa ajamassa linjoja . Hyvä!! Niin minäkin!

      • Tottamooses

        Kerrotko mikä tekee mielestäsi tuosta porukasta järkeviä?


      • jfhfhfhfj
        Tottamooses kirjoitti:

        Kerrotko mikä tekee mielestäsi tuosta porukasta järkeviä?

        Upeaa joukkoa jos iltapäivälehden haastateltava on hiukan jo tillintallin vaikkei vasta kuin puolipäivä.


    • taistellaanmemuut

      Masa sinä olet sitten valmis heikentämään työehtojasi, lisiäsi ym, melko säälittävä rikkuri olet et ole mies, olet jotain muuta, jotain alhaista ja ällöttävää.

      • Juniori1

        Suomi on toistaiseksi vapaa maa jossa on järjestäytymisen vapaus ja vapaus olla järjestäytymättä. Vaikka kuinka joku punikki vaahtoaisi muuta. Hyvä Masa töissä ollaan ja ylpeitä siitä.


    • vedäpäähäsi

      Tämä Masa on kertonut ajavansa Veolialla, vai mikä Trandssi se nykyään on, sielläkin siis rikkuriporukkaa, kannustavat hallituksen leikkauksia, hame päälle, vaikka ette ole kyllä sen arvoisia.
      Headhilin mielestä siis isotuloisilta ei pidä ottaa ja suojellaan veroparatiiseja ym, otetaan vain köyhemmiltä duunareilta ja työttömiltä, Säälittävää, raukat, säälittävää!!!!!!!!!!!!!

      • Juniori1

        Vedähän hieman happea pelle isotuloiset kustantaa jo nyt suurimman osan sinunkin eduistasi. On sinunkin aika ottaa osaa.


      • Transdev

        Älä sano. Kaikki Transdev bussit tänään seisovat varikoilla.


      • tämäköselittää
        Transdev kirjoitti:

        Älä sano. Kaikki Transdev bussit tänään seisovat varikoilla.

        Onko Masa saanut kenkää lonkan kautta Transdeviltä, vaikka aina kehui oloja ja oli mieliksi, Tammelundihan ajoi lakon aikana se on villi firma, Masa taitaa olla nykyään siellä ajossa.


      • masaheadhill

        Mielnkiintoista..., ajan sitten missä tahansa pk-sdudun firmoista, niin sanoma on sama ja pysyy. En ole tosin sitä täällä paljastanut, ja ihan senkin teen kiusaksi teille , jotka ette osaa täällä keskustella mistään asiallisesti. Silloin kun keskustelutaidot on hukassa, otetaan niitä voimasanoja mukaan-se kertoo , ehkäpä sivistyksen tasosta. Sitä voi jokainen miettiä
        Pystyykö joku jo vastaamaan, ansaitsiko Piirainen palkankorotuksen näinä aikoina vai ei... Odotellaan :) Tiesittekö muuten, että eräillä mielenilmauslaisilla palkka juoksi, vaikka eivät olleet töissä? Ketähän ne oli..
        Oli varmaan kivaa olla palkatta, mitäs puoliso siihen sanoi? Onneksi on niitäkin, jotka tekivät tänään sitä asiakaspalvelutyötä mistä palkka koostuu!
        Jaha, oiskohan se iltalenkin aika. Hyvää viikonloppua, ja tulevaa viikkoa. Hki-Vantaalta aikainen lähtö aurinkoon!


      • Kontulanexparooni

        Masahiirelle tuohon kysymykseen , mitä puoliso sanoi kun olin palkatta... vastaisin että kiitteli kovasti kun ehdin tehdä hyvää työtä muussa mielessä kuin loistamalla possaolollani työtä tehden...


      • kontu
        Kontulanexparooni kirjoitti:

        Masahiirelle tuohon kysymykseen , mitä puoliso sanoi kun olin palkatta... vastaisin että kiitteli kovasti kun ehdin tehdä hyvää työtä muussa mielessä kuin loistamalla possaolollani työtä tehden...

        Tais olla essu päällä ja huivi päässä koko päivän kyllä se rouva varmasti kiitteli kun siivoilit ja tiskailit kun käsky kävi.


      • Tottamooses
        masaheadhill kirjoitti:

        Mielnkiintoista..., ajan sitten missä tahansa pk-sdudun firmoista, niin sanoma on sama ja pysyy. En ole tosin sitä täällä paljastanut, ja ihan senkin teen kiusaksi teille , jotka ette osaa täällä keskustella mistään asiallisesti. Silloin kun keskustelutaidot on hukassa, otetaan niitä voimasanoja mukaan-se kertoo , ehkäpä sivistyksen tasosta. Sitä voi jokainen miettiä
        Pystyykö joku jo vastaamaan, ansaitsiko Piirainen palkankorotuksen näinä aikoina vai ei... Odotellaan :) Tiesittekö muuten, että eräillä mielenilmauslaisilla palkka juoksi, vaikka eivät olleet töissä? Ketähän ne oli..
        Oli varmaan kivaa olla palkatta, mitäs puoliso siihen sanoi? Onneksi on niitäkin, jotka tekivät tänään sitä asiakaspalvelutyötä mistä palkka koostuu!
        Jaha, oiskohan se iltalenkin aika. Hyvää viikonloppua, ja tulevaa viikkoa. Hki-Vantaalta aikainen lähtö aurinkoon!

        Oli puoliso jopa kateellinen ei saanut jäädä kotiin. Kerrotko miksi et osaa tai uskaltanut perustella tuolla hiukan ylempänä olevaa väitettäsi?
        Kuinka suuri sitten palkankorotus on/oli? Siihen ei ole helppoa vastata ennen kuin saamme lisää tietoa, mutta voi hyvinkin olla aiheellinen korotus....

        Ps. Minun puolesta voidaan mennä vaikka kuinka pitkään lakkoon tahansa, ns perse kestää sen ,mutta kestääkö sinulla?


    • Ajattelija999

      Jokainen kuljettaja "tienaa" 18 pekkaspäivää vuodessa. Otetaan esimerkiksi 500 kuljettajan talo. Pekkasia on siis 9 000 päivää per vuosi tuossa firmassa. No otetaan vaan Pekkaset pois ko firmasta mutta mistä vitusta taiotaan ko firmaan 9 000 uutta työvuoroa per vuosi. Että se siitä työllistämistä !!

      • Talkoo-Taavetti

        No niin. Monikos nyt on saanut sentakia lähtöpassit että tuolloin osallistui mielenilmaukseen ?
        Entä kuinka moni tunnustaa saaneensa kusiruutasta rikkuroidessaan ?


    • Miemie

      Kyllä näit isännän persnaamoja löytyy joille palkaks kelpaa kiitollisuus.... ...ja samalla menee työsuojelu/aika laki roskikseen kunhan nuoltavaa riittää

      • Talkoo-Taavetti

        Sitähän se valitettavasti on. Täälläkin hiljaista 24 palstalla, kuin YTK laisilla pomon kopissa kun ei ole vastaan sanomista ilman luotsikkaa.
        Ottaisivat oppia mitä tapahtui parissa satamassamjokunen viikko sitten kun pistivät työnseisauksen henkilöstöpolitiikan takia ja saivat herrat polvilleen.
        Nyt tuli kilpailukykyyn notkahdus.
        Eikä edes meidän ruuttapartiotamme tavittu avuksi. Niin yksimielistä oli seisaus.


    • Anonyymi

      Ninpä juuri !!! Kuinkas kävikään aloittajan ennustuksille !!! ???
      Ainakaan allekirjoittaneella ei ollut mitään heikkoa huolimatta siitäkään että Hanurilan kuuluisa varikkomme lopetettiin.
      Työt jatkuivat ja yhä jatkuvat toisella varikolla, ei sen kummempaa ja joka seisaukseen olen osallistunut ja Taavetin kanssa joitakin rikkureita uiteltukin.
      Se että päissään ei kannata duuniin tulla ettei käy kuin Ari Kähärälle täällä aiemmin olleelle pomojen lemmikkipuppelille.

      Parta-Jugi ps. sovintokaljat Kähärä Pikkulinnussa perjantaina.

    • Anonyymi

      Seuraavat mielenilmauspysahdykset ovatkin tuntuvia ja pitempikestoisempia kuin aiemmat. Yleislakkoa pukkaa !!!

    • Anonyymi

      Yleislakkoa pukkaa ja lietesäiliöt, samoin siankusisäiliöt on jälleen täynnä odottamassa porttipäiviä jolloin partiomme ruuttailee rikkurit märäksi jolleivat tottele ja pysyttele poissa lakkoporteilta.
      Otteet on entistäkin kovemmat ja johan tässä vanhakin nuortuu kun tulee se 70 luku mieleen jolloin aloittelimme.
      Tosin silloin ruuttaryhmä oli vain varmistamassa paikalla. Rikkureita ei juurikaan ollut, kun tiesivät että lakon jälkeinen ttyöelämä ei olisi ollut ruusuinen, vaan sekin...siankusenhuuruinen. Se ois uitettu myöhemmin moneen kertaan työtoverien toimesta eikä kukaan olisi nähnyt mitään...

      Talkoo-Taavetti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe