AY-liike on murskattava

Tätä.mieltä

Englannissa Margaret Thatcher sen teki 1980-luvulla ja maa lähti nousuun. Suomessa pitää tehdä nyt samoin. AY-mafia on murskattava, vain siten Suomi lähtee nousuun.

27

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.se.vain.on

      Yhdysvalloissa on sen takia korkea elintaso koska siellä ay-mafia ei asioista päätä.

      • EK-TrollinSekoiluako

        Toivottavasti vain huono vitsi ?


      • Lyly-valkotakeille

        AY-mafia on 1900-luvun alun poliittinen perillinen. Taas tuli todistettua, että poteroihin jäivät. Valkotakkisille koko Lylyn sakki ja Rinne mukaan.


      • Karmajalaki

    • EK-trolliHuutaa

      ;)

    • pakko_komento

      Ay-liike murskattava, mutta ennen sitä on murskattava EK:n ja yrittäjäjärjestöjen toiminta.
      Suomihan kaipaa saksalaista työrintamaa mallia v. 1933-45. Tämä työrintama tunnetaan paremmin DAF:in nimellä jota johti Ley.
      Jotkut luulevat ratkaisun löytyvän Suomalaisesta Työrintamasta (kepun "työreformi") jota johtaa SSS-hallitus pakottavin lainsäädäntötoimin. Suomalaiset kaipaavat diktatuuria henkeen "Suur-Suomi". Suomi ei halua olla kansalaisyhteiskunta.
      Kyllä "Pohjanmaan isännät" tietää mikä Suomelle sopii. Lapuan henki on palannut suomalaiseen yhteiskuntaan. Lapuan liike on saanut uudelleen syntymän.

      Toivottavasti nämä SSS-isännät eivät ryhdy vapauttamaan Karjalaa, Aunusta ja Vienaa aina Uraliin saakka.

    • TUHOA-AY-UHOAJAT

      ay-liikie on koko olemassaolonsa valmistellut sosialismia ja näitä idiootteja suomi pursuaa! nyt ay yrittää kammeta laillisen hallituksen äänekkään vähemmistön turvin? meillä on tämä oma isis ryhmä jota talous ei ole koskettanut koskaan! ja juuri tämä ryhmä on ajanut suomen kaaokseen joustamattomilla vasemmisto pakkotoimilla! vasemmisto on aina ollut valmiina uhkaamaan laillista valtaa!
      ja kuka nyt käskyttää ja uhkaa eikö hallituksen keinot nyt kuitenkin ole eheyttävämpiä kuin nämä muinaisaikaiset uhkaile ja pakota AY-ylivalta pakko keinot jossa vain propagandalla ja valheilla muokataan ihmisten mieliä vallankumoukseen? eli riistetään vaalilla valittua valtaa vastaan vasemmiston diktatorin hyväksi?
      lyly on idiootti tyly! ei tarvii välittää miten maan talous menee vaan pönkittää vasemmiston yksipuolista käskyvaltaa! eihän tällaista yksipuolista käskyvaltaa voida hyväksyä!! mitä hyvää ay-liike on oikeasti maallemme tehnyt? laiskistanut työväen, ja uhkailemalla laillista valtaa vastaan, kuin olisivat hyväntekiöitä! ROSKAVÄKEÄ!
      AY OLET KUOLEMAN EDESSÄ? TUHOTKAA SEKASORTOA YLISTÄVÄ AY! meillä vielä ihaillaan täystuho LENINIÄ! LÄHES KAIKKI ONNELAT ON JO TUHOUTUNEET! mutta silti vielä meillä pitää pintansa tämä utopia, joka on jo esittanyt mahdottomuutensa toimia!
      MIKSI SUOMALAINEN KYRP JOUKKO IHAILEE HIRMUVALTAA
      MITÄ IHANAA ON KUN KÄSKETÄÄN? JUA ONHAN SENTÄÄN YKSI VAIHTOEHTO?AY-VÄKIN ON MUINAISMUISTO! KUOLKAA!

      • Teutored

        Tämän agitaataattorin ajatuksenjuoksi on hiukan jämähtänyt, ei paljon, mutta sinne 1915 ja sinne seuduille. Tällaiset sitten on tämän hallituksen valtaan saaneet, ja sitten ihmetellään kun alamäki jyrkkenee ja sisäinen sopu alkaa rakoilemaan - hei me siirrytään takaisin 1917.


    • erektio_ongelma

      Timppa.Ei ole Lylyn syy jollei sinulla seiso !!!

    • Oenonen

      Niijn. Briteillähän onkin vain toiseksi suurin valtiovelka maailmassa ja se on bruttoknasantuotteesta sellaiset 400 prosenttia, työtömyys on nousussa ja thatcherin haudalle käy kusemassa jopa oma puolueen väki...

      • Valtioden_velka_neuvoja

        Ja laitappa lähde vielä ?


      • Oenonen
        Valtioden_velka_neuvoja kirjoitti:

        Ja laitappa lähde vielä ?

        Katopa googlesta.


    • NoNytMurskaantuu

      No, nyt murskaantuu, ikävä vaan, sultakin menee työpaikka ja matu tekee sun työn paremmin ja melki ilmaiseksi
      Näin tulee matuista halpisduunareita firmoihin ja muut voikin irtisanoa pikkuhiljaa. EU halusikin matuja Eurooppaan laskemaan porvarien palkkakustannuksia. Kokoomus komppaa.

      Työ- ja elinkeinoministeriö ja Sitra tiedottavat Uuden kokeilun tavoitteena työllistää tuhansia maahanmuuttajia
      Työ- ja elinkeinoministeriö 29.6.2016 10.15
      Tiedote

      Työ- ja elinkeinoministeriön ja Sitran tavoitteena on kouluttaa ja työllistää vähintään 2 000 maahanmuuttajaa seuraavien kolmen vuoden aikana. Yksityisellä pääomalla rahoitettavan tulosperusteisen hankkeen on määrä käynnistyä syyskuussa.

      Hankkeelle on 28.6.2016 valittu hallinnoijaksi Epiqus Oy.

      Hankkeessa maahanmuuttajille tarjotaan työelämälähtöistä koulutusta, joka tukee heidän työllistymistään. Tavoitteena on, että koulutettavat siirtyvät töihin keskimäärin neljä kuukautta koulutuksen alkamisesta. Koulutus jatkuu työn ohessa työpaikalla ja sisältää sekä kielen, kulttuurin että ammatillisten valmiuksien opiskelua.

      – Tavoitteena on nopeuttaa maahanmuuttajien työllistymistä. Hanke vastaa näin sekä maahanmuuttajien että työnantajien tarpeisiin. Työpaikkoja voi löytyä esimerkiksi rakennus-, kiinteistö-, palvelu-, ravintola-, hoiva- ja ICT-aloilta, työ- ja elinkeinoministeriön maahanmuuttojohtaja Sonja Hämäläinen kertoo.

      Hanke toteutetaan valtakunnallisesti yhteistyössä erikseen valittavien työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa. Hanke kestää vuoden 2019 loppuun saakka.

      Hanke rahoitetaan yksityisellä pääomalla

      Hanke toteutetaan tulosperusteisella rahoitussopimuksella eli ns. Social Impact Bond -mallilla (SIB), jonka Sitra on tuonut Suomeen osana vaikuttavuusinvestoimista. Sijoittajat rahoittavat toiminnan ja kantavat siihen liittyvät taloudelliset riskit. Julkinen sektori maksaa vain, jos työllistymistavoitteet saavutetaan.

      – SIB-malli auttaa julkista sektoria ostamaan tuloksia ilman taloudellista riskiä. Sijoittajille se on mahdollisuus vaikuttaa tärkeäksi kokemiinsa yhteiskunnallisiin asioihin. Mallin vahvuus on siinä, että sekä vaikuttavuudelle että taloudelliselle tulokselle asetetaan tarkat, määrämuotoiset tavoitteet, joiden toteutumista myös seurataan säännöllisesti, sanoo Sitran Vaikuttavuusinvestoiminen-avainalueen vetäjä Mika Pyykkö.

      Maahanmuuttajien nopea työllistäminen säästää valtion työmarkkinatukea ja kotoutumiskoulutuksen kustannuksia ja kasvattaa verokertymää. Jos hankkeen tavoitteet saavutetaan, ministeriö maksaa osan kertyvistä säästöistä rahastoon, josta sijoittajille palautetaan heidän pääomansa ja sille maksetaan kohtuullinen tuotto.

      Epiqus Oy valittu hallinnoimaan hanketta

      Hankkeen rahastonhoitajaksi ja hallinnoijaksi on valittu kilpailutuksen jälkeen rahastoyhtiö Epiqus Oy, jonka tehtävänä on rakentaa tarvittava yhteistyöverkosto ja kerätä varat perustettavaan rahastoon. Epiqus Oy on Pohjoismaiden ensimmäinen vaikuttavuusinvestointirahastojen hallinnoija ja Euroopan toinen yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen erikoistunut rahastonhoitaja.

      Epiquksen tehtävänä on myös valita maahanmuuttajille tarjottavan koulutuksen tuottajat ja hoitaa yhteydet potentiaalisiin työnantajiin. Sijoittajat voivat olla joko yksityishenkilöitä tai instituutioita.

      Sitra tuo vaikuttavuusinvestoimisen mallia Suomeen

      Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra tuo vaikuttavuusinvestoimisen mallia Suomeen ja toimii neuvonantajana ensimmäisissä SIB-piloteissa. Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen SIB julkistettiin viime syksynä. Sen tavoitteena on edistää työhyvinvointia julkisella sektorilla. Ensivaiheen sijoittajat ovat Me-säätiö, Sitra ja yksityinen finanssisijoittaja Henri Kulvik. Epiqus toimii rahastonhoitajana ja hankehallinnoijana myös tässä hankkeessa.

      Lisätiedot:
      maahanmuuttojohtaja Sonja Hämäläinen, TEM, puh. 029 504 7112
      Vaikuttavuusinvestoiminen-avainalueen vetäjä Mika Pyykkö, Sitra, puh. 029 461 8259
      hallituksen puheenjohtaja Jussi Nykänen, Epiqus Oy, puh. 040 840 8001

    • Yksilensiylikäenpesän
    • Cheynne
      • Jännä kirjoitus. Vaikka toi proffa onki, ni silti en purematta kaikkea niele. Jos sen koko kirjan lukis, mihin tuo on esipue, ni varmaa selviäis noi epäkohdatkin.


    • Mitä mieltä on >"Timo" Sika Soini ja työmies Putkonen.
      "<Timo" Sika Soini väitti persujen olevan suurin työväenpuolue. Laitatko sinä AY-johtajat Akavasta ,STTK:sta aina SAK:on asti kuolemanleireille?
      Taitaa olla aika vaikeaa... sinunlaiselle elättietanalle!
      Onko peruskoulu jäänyt vähän kesken, vai onko joku muu syy, kenties tyhmyys, asioiden yleinen ymmärtämättömyys tai Timo Soinin valeisiin uskominen.
      Kerro syy, kenties mielenterveyshäiriöt tai elättietanana loisiminen, kun hullussa päässä olisit jotakin ehkä tehdä OIKEIN.

    • Osa typeryksistä haluaisi suomesta banaanivaltion, miksiköhän ?

    • Ayriesana

      Eikös tuo Kokoomus ole sitä jo pitkään yrittänyt.

      Kiky tetään ja nyt on työnalla sunnutailisien poisto kun ensin piti saada sunnutai aukioloja pidennettyä ja nyt kustannuksia alas. Paha juttu kun ei ihan ilmasiks viel saa työntekijöitä mutta ilmeisesti tavoittessa on.Ay ensin vain saatava pois tieltä

    • persusorto

      Persut sai metallin vaaleissa 0.01% kaikista äänistä. Persut on puhdistettu ammattiliitoista. Seuraavaksi persut pitää saada pois demokratian keinoin kunnnallispolitiikasta ja lopuksi eduskunnasta. Tällä tavalla isänmaamme pelastuu.

      • KuningasSadim

        Persujen ay-toiminnasta vastasi ylilaborantti Lindström, jonka Sadimin kosketuksella kaikesta hänen koskemastaan tulee maanparannusainetta.


    • konkretia

      Työväen järjestäytyminen on piikki kaikkien natsipersujen ym. kyykyttäjien perslihassa, ollut aina ja on edelleen.

    • paras.olla.rikkuri

      Eikö työläiset tajua että ay liikkeet vie teiltä vain rahat !!!

      • paras.olla.kätyri

        Joten parempi antaa ne kyykyttäjille.

        Asiahan on sillä tavalla, että työväenliike on historiassaan ikävällä tavalla jarruttanut porvarin luontaista ja suurisieluista Hyväntahtoisuutta, Välittämistä ja Tahtoa jakaa & luopua omastaan, jotka olisivat vapaasti toimiessaan johtaneet yhteiskunnalliseen tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen sekä kaikenlaiseen muuhunkin hyvään.


      • paras.olla.kätyri

        Esimerkiksi yleinen ja yhtäläinen äänioikeus olisi Suomessa saavutettu paljon ennätyksellisemmin, jos kukaan ei olisi sitä koskaan vaatinut vaan sen olisi annettu vain rikkurihengessä yksilöllisesti kehkeytyä ja ilmaantua puhtaasta hyväntahtoisuudesta ja jakamisenhalusta.

        Samoin nykyään hommat menevät mukavammin, kun työläiset ja köyhimykset eivät niihin yritäkään puuttua.


      • PerusHinurit

        Niin, parempihan se on että työnantaja ei anna sitä rahaa ensinkään, niinkuin te EKssa haluatte...


    • kotikolonnialismia

      Aivan oikeita ajatuksia. Emme edes tarvitse tulevaisuudessa AY-liikettä koska ei ole jäseniä niihin. Nykyiset jäsenet alkavat elämään korvauksilla ja eläkkeillä joita tuo maahanmuuttajien verotulot. Mamuthan eivät osaa/ei anneta perustaa mitään AY-liikkeitä jolloin työvoimakustannukset jäävät erittäin mataliksi joka näkyy firmojen tuloksissa. Firmoilta näin saatava verotulo ja työntekijöiltä niinikään saatava verotulo kattaa kantaväestön toimeentulorahoituksen, siis kansalaispalkan. Hallitus joutuu kuitenkin hieman säätelemään veroparatiisiin siirrettäviä varoja mutta tekee sen mielellään vastapainoksi haluamalleen ulkomaalaisten halpatyövoimasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      309
      10057
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2281
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      42
      2074
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1904
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1848
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1796
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1368
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1292
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1266
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      54
      1253
    Aihe